- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
tecrubeyle söyleyebılırımkı ayaklar kuculuyo canım.ben 38 gıyıyordum kılo allınca 39 gıymeye baslamıstım 20 kılo verdım sımdı 38 bol gıbı yanı ayaklardakuculuyo kılo verınce
ayy allaha cook sukur cook sevındım annene swetcım rabbım baska hastalık göstermesın ınsallah.hırsız içinde cook gecmıs olsun evden bıse almasalarda korkusu yeter ınsana bızımde aklımızda olsun barı tek kılıtleyelım artık
gulaycım ne guzelazımle devam edıyosun callene.bende senden gaza geldım ındırdım ama dun yarısını yaptım kapı caldı bugun tekrardan baslıycam ınsallah ama sen hangını yapıyosun detaylı söylermısın sana zahmet 10 yas olan vardı ben onu yapmaya baslamıstım dun.benım pcnın sesı bozuk ben duymadan yapıyorum alt yazıyı okuyorum ses gereken yerler varmı acaba
Deneme mesajı
Callenatics 4/21
tecrubeyle söyleyebılırımkı ayaklar kuculuyo canım.ben 38 gıyıyordum kılo allınca 39 gıymeye baslamıstım 20 kılo verdım sımdı 38 bol gıbı yanı ayaklardakuculuyo kılo verınce
ayy allaha cook sukur cook sevındım annene swetcım rabbım baska hastalık göstermesın ınsallah.hırsız içinde cook gecmıs olsun evden bıse almasalarda korkusu yeter ınsana bızımde aklımızda olsun barı tek kılıtleyelım artık
gulaycım ne guzelazımle devam edıyosun callene.bende senden gaza geldım ındırdım ama dun yarısını yaptım kapı caldı bugun tekrardan baslıycam ınsallah ama sen hangını yapıyosun detaylı söylermısın sana zahmet 10 yas olan vardı ben onu yapmaya baslamıstım dun.benım pcnın sesı bozuk ben duymadan yapıyorum alt yazıyı okuyorum ses gereken yerler varmı acaba
ınsallah sanada nasıp olur canm benım tekrardan:)) ben secerken cok zorlandım duvaktı tactı cıcektı derkengünaydın kızlar gece sohbete katılamadım dilayı uyuturken uyumöuş kalmışım
hani dedin ya duvak taç aldım. horoz ölür gözü çöplükte kalırmış. nasıl canım çekti düğün alışverişi yapmayı. benimkinden bi halt anlamamıştım. gençlik ve cahilliğe geldi. şimdi olsa tercihlerim farklı olurdu. hoş zayıflarsam yine gelinlik almayı planlıyorum benimkini kiraladılar ve çok zoruma gitmişti. inat ettim öylece bir kenarda kalsada beceripte 60 kilo olabilirsem alacam bir gelinlik.
kız normLDE 1,5 TL YE satılıyor toptancılarda ucuz oluyorAy şu Eminönü de olmasa var ya ne istesen var ve hepsi ucuz
Ben pahalı sanmıştım kaşıkları da
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eh ıste cnm elımden geldıgı kadarOo masallah gelin kızımıza pekte becerikliymiş :) bende girdim o yogunluga hadi hayırlısı..yarın esyalarım gelecek haftasonuda ceyizlerimi hazırlayıp pazartesi yerleştirmeye gidicem..düğün alış verişide haftaya olacak sonra ben pırrr istanbula ucucam inş :))
Sindiiiiiii sen nasıl bi organizma oldun arkadas gece ikiye kadar spor yap sonra kalk erkenden valla masaallah sana yaaaslında çok denedim resim yüklemeyi ama az cektiginden midir nedir hiiç başarılı olamadım
allah mutlu mesut etsın cnmEki Görüntüle 1144040 Eki Görüntüle 1144041 Davetiyem arkadaslar :)
esın haklı canm benım bu yaptıgım kasıkların , 700 tanesı 1.000 tl kı bunun ıcınde badem sekerı yerıne lavanta var benım suan yaptıgım 310 kasık 250 Tl falan tutacak ,yanı kendın yapmak daha karlıSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Kaç gündür deli olacağım
Ben evi temizlemek ve düzenli tutmak için uğraştıkca evdekilerde sanki sabote etmek için uğraşıyor
Dün yatak odasını iyice temizleyip düzenledim ve erkenden yattım yorulduğum içinSabahta bir kalktım eşşek sıpaları babalarıyla bir olmuş salonu ve mutfağı bir güzel dağıtmışlar
Yahu ben çabaladıkca daha çok iş çıkıyor sanki başıma
Bugün öğlende annemle kızkardeşimin oradaki pazara gideceğiz ( geçen gün mayo baktım kendime cimriliğim tuttu almadım bari bugün gidip bakayım dedimolmadı artıık haftaya pazartesi yine sosyete pazarının yolunu tutacağım )
Aslında iki tane mayom var ama işte şimdi yazlığa gittiğimde eşimin yeğenide olucak ( eniştesi bizimle aynı anda denize gelmez ama oğlu gelir sanırım ve 19 yaşında da olsa rahat edememoda rahatsız etmemek için belki denize bizimle gelmek istemeyebilir
Bari kendime şöyle etekli bir mayo alayımda az da olsa totom ve başka yerlerim örtünsün
Hatta pazartesi 35den 30 liraya düşürdü satıcı mayonun fiyatınıama ben rengini bahane ettim ( aslında güzeldide belki daha uygun birşey bulurum dedim ) Satıcıda bana tesettür mayosu gösterdi istersen buda daha kapalı diye yok tesettür mayosu giyemem ben diyice adam bana demezmi abla büyük beden bikinide var diye
Valla ben o bikiniyi giyersem herhalde dünyanın sonu gelir dedim de nasıl güldü kızkardeşimsonuçta bekarken incecikken bile giymediğim bikiniyi şimdimi giyeceğim bu kiloyla
Bugün gideceğim pazardada bikini satılıyormu onu bile bilmiyorum ama yürüyüş yapmış olurum en azından
Şimdi çıkmadan kalan işlerimide bitireyimde geldiğimde rahat olayımartık bıktım iş yapmaktan ama bu gidişle ben tatile kadar ancak çamaşırlarımı bitirir gideceğime bir kaç gün kalada tekrar dip köşe temizliğimi yaparım
Malum havalarda yağmurlu İstanbulda ( balkon içinde kurutmaya uğraşıyorum çamaşırları ve maalesef 2 günde bir posta ancak kuruyor)
Kız okurken yoruldum yeminle
Aslında benimde hiç bitmeyen temizliğim varAy nedir bu evhanımlarının çektiği
Eşime bile hep diyorum valla erkek olmak varmışsabah git akşam gel sonrada ayakları uzat herşey önüne gelsin
Sağ olsun adamcağız daha dün yine dedi aşkım yapılacak birşey varsa birlikte yapalım diye ama hem bulaştırmak istemiyorum ( ilk tartışmada kafama kakar sağ olsun) hemde istediğim gibi olmayıncada sinirlerim tepeme çıkıyor ve herkes çok sinirli olduğumu söylüyor evde ( nasıl asabi olmayayım biraz düzenli olsalar sadece haftada bir dip köşe temizliğimi yapıp çamaşırımı yıkayıp ütülerim ama nerdeeeeeeeeeee
Daha geçen gün kızın odasını bal dök yala yaptık ama şu an giren ulen bombamı patlamış derama inat ettim bu sefer ellemiyeceğim bugün hatun kendi toplayıp temizlesin belki bir kaç kere yaptırırsam bana acırda daha az dağıtır
Sorma canım yaaa
İnan bir sürü ütülenmiş vardı gitti ütüsüzü giyeceğim diye tutturdu :26:
Birde ben kibar ol diye tutturdukca beni kızdırmak için boşver kibar olacağımı kendi ütümü kendim yaparım diyor
Zaten havalarda bu ara kötü buralarda :26: inan iki gün evvel serdiğim çamaşırlar ( balkon içinde ) daha yeni kurumuş
Bugün tekrar bir posta yıkıyacağımartık o kuruyana kadar bir posta daha çıkar nasılsa
Allahımmmmmmmmmmmmm ne olurdu şu işler azmasada biz kadınlarda az rahat oturabilseydik
Canım bende eskiden acıktıkca kraker yerdim ama inan hem çok tuzlu hemde tok tutmuyor bile :26:
Bence acıkırsan atıştırmalık olarak kuru kayısı, 1 avuç badem yada leblebi yersen daha faydalı olur
Benim bildiğim elma sirkeli su ( alkali oluyor o zaman ) sabahları aç karnına içiliyorhatta yemeklerden yarım saat evvel limonlu yada elma sirkeli su içenlerde vardı bir ara ( KKda okumuştum )
Bağırsakları düzene sokuyormuş ve metabolizmayı hızlandırıyormuş
Maalesef ben istikrarlı davranamadım o konuda ama sen söyleyince yine aklıma düştübende yarından itibaren yaparım inşallah
Yaş avantajın var birde sağlıklı beslenmene güzel düzenli sporuda dahil edersen yapabilirsin30 olmazsada 20 olur ama neticede kesin gider eğer hormonlarında bir sorun yoksa
Canım ellerine ve emeğine sağlık
Gerçekten çok şık olmuş
Benim uyuz KV zamanında nikah şekerimde bile parmak atmıştıÇok şık porselen kapaklı birşey vardı çok beğendiğim ama hatun ille aman millet saklamaz bunu boşver diyip resmen kağıttan ufak bir canta gibi birşey seçmişti ( içine 3 - 5 badem )
Hatta o dönem dükkandaki en ucuzu oydu
Kalan nikah şekerlerinin içindeki bademleride kV kızıyla birlikte ayıklayıp bir güzel yemişlerkendi nikah şekerimin boş kutusunu vermiştide al bunu hatıra olarak sakla demişti tabi bende sıpıttım çöpe attım
Buda çok hoşmuş yaaa
Ay yeniden evlenesim geldiama eşimde diyor şimdiki aklın olsaydı eminim bana çok pahalıya patlardı bu evlilik diyor
Canım kesinlikle kilo verdikçe ayaklarda ufalıyor
Ben bir ara 41 giyiyordum ( zayıfken 38 - 39 giyorken ) Şu anda 40 giyorum ( ayağımda taraklı olduğundan ) ama inşallah zayıfladıkça ayaklarımda ufalacak ve ben dilediğim ayakkabıları alıp giyebileceğim
Canım çok faydalı bir paylaşım olmuş
Ellerine ve emeğine sağlık
Bende bunu bir kenara kayıt edeyimde lazım olduğunda tekrar netten aramak zorunda kalmayayım
25 kılo verdım cnm benım :26:Amiien ablacimm kac kilooo verdin bu arada
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
canım annene cok sevındım rabbım saglık sıhat versın ınsallah , dualarımızla amelıyatıda ıyı gcecek ınsallahÇok şükürrrr çok mutluyum kızlarrrr iyi huylu çıktı annemdeki kitle dr umuz izne çıkıyormuş bugün dönünce ameliyatla alacak büyük olduğu için alalaım dedi allah razı olsun hepinizdennn çok mutluyum inanın rabbim herkesin derdine derman versin inşşş
hastahane dönüşü eve geldik kapıyı açamadık arkasında anahtar tok sabah kilitleyip çıkmıştık ne yaptıysak olmadı çilingir çağırdım meğer kilitle oynanmış açamayınca gitmiş hırsızlar aklınızda olsun kızlar çelik kapıları sadece 1 kez çevirin kilitlerken 2 3 kez çevirince demirin ince ksımı geliyormuş ve kolay açılıyormuş bir kez çevirince kalın kısmını açamıyorlar iyiki bunu uygulamışız hayır evbde değrli birşey yok zaten ama insan evden soğur
ooo tartı güzel rakam gösterdi demekkiiii devam edeceğine eminim cnmmm
telden atmak daha kolay dijitalden pc ye picden kk ya ayrıca boyut ayarlamak vs uzun iş geliyor bana
beden küçültücü mayolar var cecoşum onlardan bulabilirsen onlardal al gerçekten gzüel duruyor inş gönlüne göre bulabilirsin
enişte başına geleceği biliyor bugünkü cecoyla evlendiği günkü ceco çok farklııı batardı kesinkv n hakikaten çok saygısızmış hiç vermeseydi sakla diye
çok güzel edacımmm allah bir ömür boyu mutlu etsin inş
tbrkler cnmmm inceliğini kalınlığını bilemem ama sonuçta 1 dilim
hepsini kopyaladım neslicim çok güzel bilgiler tşk ederiz tatlım
bbende merake diyorum ama bulamadım cnmm tahminimce ilk karatay topiğinin sahibi diye düşünüyorum
al tabiii Gülayımm evliliklerin gümüş altın platin yılları oluyo ya o zaman giyersinnnrabbim korusun inş bişey olmaz
canım ben zayıfken 36 idim kilo alınca 37 oldum şimdi tekrar 36 giyiyorum
ınsallah sanada nasıp olur canm benım tekrardan:)) ben secerken cok zorlandım duvaktı tactı cıcektı derken
kız normLDE 1,5 TL YE satılıyor toptancılarda ucuz oluyor
eh ıste cnm elımden geldıgı kadarrbenım esyalar geldıde daha bn gıdemedım cuma gıdıcem ceyız yrlestırmeye dugun alısverısıne
allah mutlu mesut etsın cnm
esın haklı canm benım bu yaptıgım kasıkların , 700 tanesı 1.000 tl kı bunun ıcınde badem sekerı yerıne lavanta var benım suan yaptıgım 310 kasık 250 Tl falan tutacak ,yanı kendın yapmak daha karlı
25 kılo verdım cnm benım :26:
canım annene cok sevındım rabbım saglık sıhat versın ınsallah , dualarımızla amelıyatıda ıyı gcecek ınsallah
geçen sefer tansyonum düştü ağrı kesici diyede tiroidilacı almıştım ve öğlen bırakmıştım. şükür bu gün sıkıntı olmadı hatta dışarı çıktım gezdim bilehadi bakalım yarına sonuçu yaz tatlım. ben sabote etmesem belki 1 kiloya yakın verirdim. ben bu gün ara verdim yarında ayrancıyım. cuma ve c.teside akşam börülceli salata yicem arka arkaya diyetisyenim vermişti 2 gün arka arkaya akşamları demişti onu yapacam işallah
dayanırsın 2 saate bi yiyince acıkmıyor insan. ama akşam son öğünden önce istersen ara yap ve leblebi ve badem ye. tok tutuyor.
benim eşim daha bişi demiyor daha çoook yolun var diyor. çevremden sölüyorlar göbeğim gitti zaten dümdüz. bedneim hoşuma gitmeye başladı bel oyuntumda meydana çıktı. bide bende göbekten ziyade sırt yağları var onun için bel çevirme süper işe yaradı sırtım eridi baya farkediyom.
Çok şükürrrr çok mutluyum kızlarrrr iyi huylu çıktı annemdeki kitle dr umuz izne çıkıyormuş bugün dönünce ameliyatla alacak büyük olduğu için alalaım dedi allah razı olsun hepinizdennn çok mutluyum inanın rabbim herkesin derdine derman versin inşşş
hastahane dönüşü eve geldik kapıyı açamadık arkasında anahtar tok sabah kilitleyip çıkmıştık ne yaptıysak olmadı çilingir çağırdım meğer kilitle oynanmış açamayınca gitmiş hırsızlar aklınızda olsun kızlar çelik kapıları sadece 1 kez çevirin kilitlerken 2 3 kez çevirince demirin ince ksımı geliyormuş ve kolay açılıyormuş bir kez çevirince kalın kısmını açamıyorlar iyiki bunu uygulamışız hayır evbde değrli birşey yok zaten ama insan evden soğur ......
......beden küçültücü mayolar var cecoşum onlardan bulabilirsen onlardal al gerçekten gzüel duruyor inş gönlüne göre bulabilirsin
enişte başına geleceği biliyor bugünkü cecoyla evlendiği günkü ceco çok farklııı batardı kesinkv n hakikaten çok saygısızmış hiç vermeseydi sakla diye
ceco sahi senin sıvı beslenme nasıl gidiyor
fotograf cekmeyı sevmeyen ben su dugun ıslerınden berı fotoroman kesıldım kızlar
buda benım davetıyem kızlarkonsepte tam uygun oldu hepınızıde beklerım ona gore
Eki Görüntüle 1144685
Ya ablalar aksam yemegi geliyo ama ben ne yiyecegimi bilmiyorum? Ne yesem ??
iyi yaptin vnm ne guzel el emegin var bunda...ınsallah sanada nasıp olur canm benım tekrardan:)) ben secerken cok zorlandım duvaktı tactı cıcektı derken
kız normLDE 1,5 TL YE satılıyor toptancılarda ucuz oluyor
eh ıste cnm elımden geldıgı kadarrbenım esyalar geldıde daha bn gıdemedım cuma gıdıcem ceyız yrlestırmeye dugun alısverısıne
allah mutlu mesut etsın cnm
esın haklı canm benım bu yaptıgım kasıkların , 700 tanesı 1.000 tl kı bunun ıcınde badem sekerı yerıne lavanta var benım suan yaptıgım 310 kasık 250 Tl falan tutacak ,yanı kendın yapmak daha karlı
25 kılo verdım cnm benım :26:
canım annene cok sevındım rabbım saglık sıhat versın ınsallah , dualarımızla amelıyatıda ıyı gcecek ınsallah
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Anam sabah size yazdıktan sonra ufak ufak işlerimi yaparım diye düşünürken anam aradıAlmanyadan arkadaşı gelmiş birazdan gelicek gelip bana yardım edermisin diye
Kız daha kendi evimi süpürmem lazım falan dedim ama boşver şimdi acele gel öğlenlik yemek yapılması lazım üstelik yola çıkmışlar Eyüptende alınmaları lazım diye
Hadi anında ufaklıkla giyinip evi dandini bırakıp anneme koşturdum ( Allahtan sokağın başında o sonunda ben)
Annem arkadaşını almaya gittiği sırada ben hemen yemekleri yaptım ( Fırında köfte patatestembel işi çorba, salata ve pilav )
Biz iki kişi beklerken babamın bir arkadaşı daha geldi eşiyle ama şükür herşey yettide artı bile
Önce onlara kahve yaptım yorgunluklarını atsınlar diye sonrada hadi yemek servisi falan derken öldüm bittim
Ailelerden biri yatıya kalacaktı zaten ama bir ara hep birlikte Eminönüne inelim dedilerbende evime kaçtım
Evime kaçtım ama öyle ayakları uzatıp keyif yapma şansım yoktuhemen balkondan başlayıp eve giriştim ( belli olmaz dönüşte bana uğrarlarsa diye tırstım ) Annem bir kaç gün evvel gelirlerse bir gün sen kahve içmeye yada kahvaltıya alırsın gönülleri olsun diyordu ama bir ara mutfakta baş başa kalınca ( onlar çıkmadan ) sordum kahvaltıya gelicekmisiniz yarın ona göre alışverişimi yapayım diye ( misafir olunca malum çeşit artıyor )
Anam sağ olsun öğlende çok yoruldum diye boşver nasılsa kız kardeşin yemeğe alıcak onları aynı gün içinde bir oraya bir oraya yapmayalım kalırlarsa bir sonraki gün sen kahve içmeye çağırırsın dedi ama yarın akşam gideceklermiş
YırttımSadece yarın Eyüp Sultana inecekler dönüştede kızkardeşime yemeğe gidiceğiz hep birlikte sonrada geç saatte onları Otogara bırakmamızı istediler ( eşimle birlikte bırakırız dedim )
Anam Annemin dediği gibi benim sık sık misafir davet etmem lazımtotoş tutuşunca evi anında bal dök yala haline getirebiliyorum artık dağıtmamayıda becerirsek sadece günlük süpürge tutup toz alma kalacak inşallah
Tatilden öncede bir kere daha dip köşe girerim ki geldiğimde sadece toz almak ve silip süpürmek kalır( Tüllerimi falanda gitmeden yıkarım diye düşünüyorum ama inşallah düşünmekle kalmaz )
Canım inan çok ama çok sevindim annen adına
RAbbim inşallah ameliyatınıda sağ sağlım çok güzel bir şekilde atlatmasını sağlar ve bir daha hastalıkla sınanmazınız ....Aminnnnnnnn
Bu arada hırsızlık teşebbüsü içinde geçmiş olsun
İyi oldu söylediğin bizde tam aksine daha sağlam olsun diye iki kere kitliyoruz kapıyıÜst kilidimiz biraz zor kitleniyor diye onla pek uğraşmıyorduk ama ben gidince eşim kesin altan üsten kitler Allah korusun ben dediğin gibi öyle bir durum olsa o evde herhalde zor otururdum ( RAbbim herkesin evini hırsızlardan korusun Aminnnnnnnnn )
Yalan oldu
Kız kendime yine vakit ayıramıyorum kiİnan iki haftadır tırnaklarıma manikür yapacağım ama hep unutuyorum daha doğrusu şunuda yapayım bunuda yapayım derken kalıyor :26:
Ama en azından dikkatli beslenmeye çalışıyorumşimdi akçayda birde 10 gün kesin her gün yürüyüşümde olucak dönüşte de alışmış olur buradada devam ederim inşallah
Canım çok güzel davetiyendebayıldım
Rabbim herşeyin en güzelini nasip eder sana inşallah ....Aminnnnnn
Canım en basitinden bir çorba, bir salata, yoğurt birazda yağsız tavada tavuk yada köfte olabilir bencehem doyurucu hemde yağsız
evet canım ben bakıyordum ama ne zamandır tutamadır takibi..kızlar burda menü paylaşanları takip eden bir gönüllü var mı acaba beyazcanım bir ara yapıyordun kim paylaştı kim paylaşmadı biri takip ederse harika olmazmı:26:
ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar.selamun aleykum kızlar
nasılsınız benı sorarsanız ben yogun tempoyla ordan oraya kosturmaya devamsuan nıkah sekerlerımı yapmakla bogusuyorum menulerımı paylasamıyorum burada ama fırsat buldukca telden takıp etmeye calısıyorum , su sıralar bıldıgınız gıbı degıl bı telas aldı benı kı sormayın nolur dua edın kızlarda hayırlısıyla halledeyım su ısler tabı bu sırada kılocuklarımdan kurtulayayım bugun gelın tacımı ,duvagımı , ayakkabı ve el cıcegımı aldım sonunda gelınlıgım hala daha bıtmemıs, son haftaya gırmeden onuda alıcam ınsallah , nıkah sekerlerımın fotolarını atayım kızlar sız bunlar ılk yaptıklarım umarım guzel olmustur :26:acemice oldu bıraz ama
Eki Görüntüle 1143764 Eki Görüntüle 1143765 Eki Görüntüle 1143766 Eki Görüntüle 1143767 Eki Görüntüle 1143768 Eki Görüntüle 1143769 Eki Görüntüle 1143770 Eki Görüntüle 1143771
dugunden sonraya kadar takıp eden bırı cıkmazsa cnm ben takıp edeblırım lısteyı :26:
aa çok şirin olmuş bunlarda..güzel fikir..Eki Görüntüle 1143798 biraz oyalayici ama cok ucuza geliyor
Günaydın güzeller:)
Sagol canım...aldık hemen ben cabuk karar veririm öyle günlerce bak sonra git yine bak sonra al bana göre degil:))
allah bir yastıkda kocatsın canım..çok güzel davetiyelerin.
oooooooooo süpersinnnn...eşim dün maşallah daraldın veriyosun kilo dedi. nasıl mutlu oldum. tartıda görmesem de o daralmayı ve küçülmeyi callenin etkisi var biliyorum
hadi bakalım bızdık,başlamışın diyete..kahvaltılar yapılmışş..hergün senden bunu bekliyoruz..Coksukur alhamdulillah basladim diyetime daha yeni. Kahvalti yaptim. 1 yemek kasigi elmalisirke su suyla ictim
Sonra 1 yumurta haslanmis, 1 kucukboy salatalik hepsini yiyemedim. Bikactane dal maydanoz, 1 cracker tuzsuz yagsiz kuru kuru kcalisi 38 kcal. Ve 7 zeytin ( zeytini cok severim bi oturusta 40tanefelan yiyebilirim zeytinciyim yani rahmetli babam gibi.. ) ve cay pu er thee diye chinadan geliyor yag yakici felan. Bilmiyorum ise yariyormu :)
Biraz oturup sonra kosubandimda 20 dk yurumek 10 dk kosmak ve 5 dk yurumek sonra callents mi neydi haha diye bi videoyu uyguliyim :) bakalim artik...
çokk romantik...çok güzelmiş canım..allah mutlu mesut etsin işallah..fotograf cekmeyı sevmeyen ben su dugun ıslerınden berı fotoroman kesıldım kızlar
Eki Görüntüle 1144685
ben heldim kızlarr
çok yorucu bir günün sonunda evimdeyim..zaten kaç gündür evde yorulmuştum ve ain işi daha bitmedi.her yer dağılmış yine dün..
dün görümcem doğum yaptı sezeryanla,1 gün önceden beni çağırmışt ıilk gece yanında kalmam için.
dün sabah tekrar aradım doğuma girmeden nasıl olduğunu sormak için.,bana ilk gece görümcesinin kalacağını söyledi aradığımda..ee bende kendini ona göre hazırlamıştım.çünki perşembe gün kızın müsameresi var sabah erkenden kuaföre götürecem zaten zar zor yetişecez,yani çarşamda kalmamın inkanı yok,sabah 5 de çıkmam lazım hastaneden ki eve gelip çocuğu tekrar çarşıya götürüp saç yaptırup ordan salona gitmem gerek hemde hiç uykusuz..zaten sabahın 5inde hastayı kime bırakacam..
o yüzden düşündüm ve ilk gece kalıyım 2. gecede başkası kalsın dedim..gittim hastaneye..ama onunda görümcesi evden çıktım sen yarın kal diye ısrar ediyor durumu anlatmama rağpmen..neyse görümcemin görümcesi anlayışsız davrandı..sonuç olarak bana sen git ben kalırıda demedi.ve iki refakatçi kaldık hastanede..ama sağolsun benimküçük kız ,2 gözü 2 çeşme hiç durmadı..dün gece yarısına kadar telefon açtılar hastaneye bana,ağladı durdu anne gel diye..ama 2 refakatçi olmamıza rağmen sen git diyemediler..en son eşim sabah 5 de aradı,çocuk sabaha kadar ağlamış bağırmış ..sabah dedim ben gidiyorum çocuk bağıra bağıra sesi kısılmış,o durumda kimse onu kreşe gönderemezve babası işe ablaı olula gidecek ve sağolsun halamız bakmıyor..sabah 6da ilk otobüsle eve geldim ..neyse kızın gönlünü yaptım çok şükür.
eşimede dedim söyle ablana hazırlansın gitsin kardeşine baksın hastanede..hiçç kimseye nasibi yok. busefer bari gitsin zaten görümcesi var buda yanında dursun anneye yedirsin içirsin bari diye..gitti bakalım ne yapacaklar..
bebişde çok tatlı maşallah..uzun zamandır bebek görmemiştim.ama zor iş ..sabaha kadar hiç uyumadı,yazık anne sezeryan oldu sanırım narkozmu fazla geldi ne hep baygın gibi uyudu gözünü açamadı hiç..amann 3. çocukmu allah isteyenlere versin dedim kendi kendime..görümceminde 3. ve yaş 37.herşey çağındaymış..
evet canım ben bakıyordum ama ne zamandır tutamadır takibi..
ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar.
maşallah kendin yapıyorsun ,ne mutlu damat beye,becerikli ve bütçeyi düşünen bi nişanlısı ver..şimdi kızlar pek umursamıyor böyle şeyleri..
aa çok şirin olmuş bunlarda..güzel fikir..
allah bir yastıkda kocatsın canım..çok güzel davetiyelerin.
oooooooooo süpersinnnn...
hadi bakalım bızdık,başlamışın diyete..kahvaltılar yapılmışş..hergün senden bunu bekliyoruz..
çokk romantik...çok güzelmiş canım..allah mutlu mesut etsin işallah..
canım zaten pc tamirde net yok çok fakirim buara anca telden aktif olabiliyorum :))cnm ben fotolari tlf dan atiyorum bilgisayarla ugrasmiyorum oraya aktar ordan kk ya tlf dan direk rahat yapiliyo
evet bekliyoruz senin davetiyenide :))ay bende kendikimi mi koysam ne nostalji yapmis olurum
Bunuda görmüştüm canım hareketli olması çok cici :) hayırlı ugurlu olsun..aynı gün kendi düğünüm olmasa gelirdim düğününefotograf cekmeyı sevmeyen ben su dugun ıslerınden berı fotoroman kesıldım kızlar
Eki Görüntüle 1144685
Hahaha saol abla hergun artik kahvaltimi duzenli yapmaya calisacam bu arada selamina wa alaikoem salaam. Bu arada burda arkadas eklenebiliyormu) hihi
evet cimcime ekleyebiliyorsun..
ay bilemedim yacanım zaten pc tamirde net yok çok fakirim buara anca telden aktif olabiliyorum :))
evet bekliyoruz senin davetiyenide :))
Bunuda görmüştüm canım hareketli olması çok cici :) hayırlı ugurlu olsun..aynı gün kendi düğünüm olmasa gelirdim düğününe
oh iyi yinede kurtuldun sayilir cnmSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Anam sabah size yazdıktan sonra ufak ufak işlerimi yaparım diye düşünürken anam aradıAlmanyadan arkadaşı gelmiş birazdan gelicek gelip bana yardım edermisin diye
Kız daha kendi evimi süpürmem lazım falan dedim ama boşver şimdi acele gel öğlenlik yemek yapılması lazım üstelik yola çıkmışlar Eyüptende alınmaları lazım diye
Hadi anında ufaklıkla giyinip evi dandini bırakıp anneme koşturdum ( Allahtan sokağın başında o sonunda ben)
Annem arkadaşını almaya gittiği sırada ben hemen yemekleri yaptım ( Fırında köfte patatestembel işi çorba, salata ve pilav )
Biz iki kişi beklerken babamın bir arkadaşı daha geldi eşiyle ama şükür herşey yettide artı bile
Önce onlara kahve yaptım yorgunluklarını atsınlar diye sonrada hadi yemek servisi falan derken öldüm bittim
Ailelerden biri yatıya kalacaktı zaten ama bir ara hep birlikte Eminönüne inelim dedilerbende evime kaçtım
Evime kaçtım ama öyle ayakları uzatıp keyif yapma şansım yoktuhemen balkondan başlayıp eve giriştim ( belli olmaz dönüşte bana uğrarlarsa diye tırstım ) Annem bir kaç gün evvel gelirlerse bir gün sen kahve içmeye yada kahvaltıya alırsın gönülleri olsun diyordu ama bir ara mutfakta baş başa kalınca ( onlar çıkmadan ) sordum kahvaltıya gelicekmisiniz yarın ona göre alışverişimi yapayım diye ( misafir olunca malum çeşit artıyor )
Anam sağ olsun öğlende çok yoruldum diye boşver nasılsa kız kardeşin yemeğe alıcak onları aynı gün içinde bir oraya bir oraya yapmayalım kalırlarsa bir sonraki gün sen kahve içmeye çağırırsın dedi ama yarın akşam gideceklermiş
YırttımSadece yarın Eyüp Sultana inecekler dönüştede kızkardeşime yemeğe gidiceğiz hep birlikte sonrada geç saatte onları Otogara bırakmamızı istediler ( eşimle birlikte bırakırız dedim )
Anam Annemin dediği gibi benim sık sık misafir davet etmem lazımtotoş tutuşunca evi anında bal dök yala haline getirebiliyorum artık dağıtmamayıda becerirsek sadece günlük süpürge tutup toz alma kalacak inşallah
Tatilden öncede bir kere daha dip köşe girerim ki geldiğimde sadece toz almak ve silip süpürmek kalır( Tüllerimi falanda gitmeden yıkarım diye düşünüyorum ama inşallah düşünmekle kalmaz )
Canım inan çok ama çok sevindim annen adına
RAbbim inşallah ameliyatınıda sağ sağlım çok güzel bir şekilde atlatmasını sağlar ve bir daha hastalıkla sınanmazınız ....Aminnnnnnnn
Bu arada hırsızlık teşebbüsü içinde geçmiş olsun
İyi oldu söylediğin bizde tam aksine daha sağlam olsun diye iki kere kitliyoruz kapıyıÜst kilidimiz biraz zor kitleniyor diye onla pek uğraşmıyorduk ama ben gidince eşim kesin altan üsten kitler Allah korusun ben dediğin gibi öyle bir durum olsa o evde herhalde zor otururdum ( RAbbim herkesin evini hırsızlardan korusun Aminnnnnnnnn )
Yalan oldu
Kız kendime yine vakit ayıramıyorum kiİnan iki haftadır tırnaklarıma manikür yapacağım ama hep unutuyorum daha doğrusu şunuda yapayım bunuda yapayım derken kalıyor :26:
Ama en azından dikkatli beslenmeye çalışıyorumşimdi akçayda birde 10 gün kesin her gün yürüyüşümde olucak dönüşte de alışmış olur buradada devam ederim inşallah
Canım çok güzel davetiyendebayıldım
Rabbim herşeyin en güzelini nasip eder sana inşallah ....Aminnnnnn
Canım en basitinden bir çorba, bir salata, yoğurt birazda yağsız tavada tavuk yada köfte olabilir bencehem doyurucu hemde yağsız
sanirim tum erkekler ayni benimki de keske hep misafir gelse diyo cunku iki ayagim bir pabuca girdi mi sipsak bitiriyorum herseyi tabi soylene soylenebende misafir gelecek sıra öyle yapınca eşim birtek misafir zamanı ev temiz oluyo diye benle papaz oluyor
neyse cnm gorumcenin hastane isinden de kurtuldun ustune duseni yapmis oldunsweetdimplee
çok sevindim canım annende kötü bişey çıkmamışçok şükür..
ayrıca verlmiş sadakan varmış,hırsız bey bişey bulamasa bile eve girmiş olmasının korkusu yeterde artar bile..
benim isytanbuldaki görümceyenin evine girmiş heryer talan etmiş.ama mutfaktiki altınları bulamadan kaçmak zorunda kalmış..
cecoomm
bazen çok benzetiyorum ev durumunu..lkızz benimde çocuklar ve herif çok dağınık..evi bi türlü derli toplu tutamıyorum .bi dağılıyoruz .toparlıyorum 1 gün o halde kalmıyor ertesi gün aynı..
güya kaç gündür temizlik yapıyorum ,gelde gör ebvin halini dün ben yokken ev uçmuş..yarında sabahdan yokum kızın yıl sonu müsamemeresi var,blki annem gelir ordan bize..kadın diycek bu kızevtemizliyordu,temizi buysa kirlisi neydi diye..
aslında pislikden deyil ama full dağınık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?