80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebişiniz hayırlı olsun canım. allah analı babalı büyütsün. her işe sen koşma bacısı varken geline mi düşer iş. o kadarlıkda bakar heralde bacısına

menum
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, salatalık, peynir, 4 ceviz
geri kalan zamanda ayran

3 lt kadar su
4721 callen belki birazdam dila uyursa eliptik yaparım

bende misafir gelecek sıra öyle yapınca eşim birtek misafir zamanı ev temiz oluyo diye benle papaz oluyor

Sorma zaten erkeklere göre hanımlar sadece misafirden misafire temizlik yapıyor
Benimki sağ olsun ilk kez uzun zaman aradan sonra Ellerine sağlık her yer mis gibi olmuş dedi dedim inşallah dağıtmazsınızda benim her gün yaptığım temizlik belli olur

Aynen canım valla o dağınıklığı toplamaktan bazen temizliğe bile fırsatım olmuyor
Geçen gün kızkardeşim ikizlerden şikayet ediyordu temizlik yapamıyorum diye annemde o an amannn bu günde yapmayı ver az dinlen dedi ulen dedim ben aynı şeyi söylesem kesin aaa olmaz yinede yapman lazım dersin diye nasıl gülüyor evet sen yap diye senin büyük kızın var üstelik ufaklıkta maşallah öyle ikizler gibi yaramazda değil bahanen yok yani diyor
Eskiden seneden seneye geldiği için o geliceği zaman çok daha derin yapardım temizliği ama her bana geldiğinde birşey bulur temizlik yapmaya kalkışırdı tabi benide zorlardı hadi şunuda yap bunuda yap diye hatta dolap içlerine kadar karışırdı bu böyle olmaz şu şöyle olmaz diye
En sonunda bir kaç sene evvel artık isyan edecek noktaya geldim ulen senede bir ay burada herşeyime karışıyor diye ve taktik geliştirdim

Tam bir iş yapacağı zaman bu böylemi olur otur sen ben yaparım demeye başladım hatta arada çaktırmadan ay sen görmeyeli pasalak olmuşsun diyordum ilkten çok hoşuna gitti ama baktı ne iş yaptırıyorum ne işini beğeniyorum uyuz oldu sende benim herşeyime karışıyorsun demeye başladı aaa ben kimin kızıyım elbet banada bulaştı birşeyler demeye başladım o seneden sonra inan bir kere bile bana temizliğe gelmedi dağınık yakaladığında da ay herkes kendi evine karışsın ne yapam iki çocuk var sende çocuk yokki evde dağılsın diyorum
Artık oda eskisi gibi umursamıyor ( zaten çok nadiren dağınık yakalar ama temiz olduğunu bildiğinden pek umursamaz hatta bize bile der temiz olsunda dağınık kolay halledilir diye )
Tabi insan istiyor yaptığı temizlik belli olsun, şöyle bir kaç gün her yer derli toplu dursun ama nerdeeeeeeeeeee

çooook şey istiyorsun hemtemiz olsun hem birkaç gün devam etsin rüya bile değil nirvana resmen

yani diğer doğumlarındada kalmıştı zaten.ailenin refakatçisiyim ben .sevap olur iyi olur ama ayağına doşan çocuk olmıycak..
neyse bir gün kalmış oldum yapıcak bişey yok.bu gecede öbür görümcesi kalıcakmış ablasınıda gönderdik..zaten yarın çıkıyorlar hastaneden..

bebişi özledim bile şimdiden

bende misafir gelecek sıra öyle yapınca eşim birtek misafir zamanı ev temiz oluyo diye benle papaz oluyor

allah bagislasin cnm ne guzeldir simdi onun kokusu

Kahvalti : elmalisirkeli su, 1 yumurta, 7 zeytin, bikactane maydanoz, 1 kucukboy salatalik, 1 pu er thee ( yag yakici cay sozde )

Spor 30 dk yuruyus kosubandinda
25 dk leslie sansone haraketleri
2 dk squat hareketleri
5 dk yuruyus kosubandinda toplam 3 km yuruyus yaptim bugun

Ogle: 1 greyfurt , 1 portakal, 1 cay pu erh thee, 1 yesilcay,

1,5 litre su bitirdim hala iciyorum,

Aksam: fasulye yemegi tabagimin yarisi kadar ve 1 kucukboy salatalik
1 cay pu erh thee, ve 1 yesilcay.

Ve sonra 1,5 litre su bitirecem

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

bebişiniz hayırlı olsun canım. allah analı babalı büyütsün. her işe sen koşma bacısı varken geline mi düşer iş. o kadarlıkda bakar heralde bacısına
sağol canımm

yok bakamaz o bebeği falan tutamaz..
bana hiç bakmadı,ben 7 /24 onlara hizmet ettiğim haldehamileğimde düşük tehlikesiyle baya bi yattım.gelipde 1 gün ne bi yemek yaptı nede bi eve süpürge tıttu.kız kardeşim geldide kaldı2ay..doğumda öyle 10 gün annem kaldı yanımda,1 tas çorba bile pişirmedi sağolsun..

eltim doğım yaptı,1 yaşındaki bebeği anneme bıraktım gittim 2 gün hastanede kaldım,görümcelere aynen..sağolsun suya abuna dokunmaz benim görümce..kızz kardeşi bile evlenirken 6 aylıkdı benim kız taa çarşıya anneme bıraktım çocuğuda düğün için tek benkoşturdum..yapmaz onlar iher şeyi benden beklerler..

aa geçen hatim için milleti çağırdı dedim ya..bu görümceyide çağırmış..sonrada tekrar telefon açmış,ben vaz geçtim gelmeyin pikniğe gidecem diye..
yani yine bana güzenerek çağırdığı misafiri baktıki bu sefer benden fayda yok.aramış ve gelmeyin demiş millete
valla bana dağınıklığı toplamak temizlik yapmadan zor geliyor..bitmiyorki toparlansın ev ve temizliğe fırsat kalsın..
zaten evtopu olunca temizolmasa bile göze çarpmıyor temiz gibi duruyor..
allah bagislasin cnm ne guzeldir simdi onun kokusu
hemde nasıl canım..
minnacık şey nerden bilirse yemek derdini..doğar doğmaz o da boğaz derdine düştünü.sabaha kadar kuzu gibi annesini emzirttim..çektimi basıyor çığlığı veletoyuncak bebek gibi aynı..minnacık

aaaa bak bende merak ediyodum sen disari cikinca napti gorumcen misafirlerle diye

beyazcanim kusura bakma da senin bu gorumcen su katilmamis saf manyak ha nasil katlaniyon buna. alisirma artik kendine. madem evlenmek istemeyi biliyo sorunluluguda ogrensin

çooook şey istiyorsun hemtemiz olsun hem birkaç gün devam etsin rüya bile değil nirvana resmen

Hayal fakirin ekmeğimi öyle bir laf vardı hani Benimkide o hesap
Artık ancak kızları evlendirince öyle birşey olur diyeceğim ama o zamanda oturup ağlarım kesin keşke kızlar evde olsaydıda dağılsaydı her yer diye
Böyle yaman bir çelişki yaşıyoruz işte biz kadınlar

valla bana dağınıklığı toplamak temizlik yapmadan zor geliyor..bitmiyorki toparlansın ev ve temizliğe fırsat kalsın..
zaten evtopu olunca temizolmasa bile göze çarpmıyor temiz gibi duruyor..

Aynen canım yaa maşallah her deliğe de birşey tıkıveriyorlar
Bugün temizlik yaparken ufak kızın sırt çantasından ( yedek kıyafetlerini koyuyorum artık kendi taşıyor ) büyük kızın kirli ve delik çorabı çıktı ulen madem kirli at yıkansın yada madem ucu yırtılmış getir dikeyimde öyle atayım makineya
Bir ara ufaklık gözlüklerini kayıp etti evin içinde inan bir hafta aradım bulamadım en son çocuk odasında büyük kızın dergilerini koyduğu bir kutu var onun içinde büyük cadı kendi buldu birde diyor ki kim koydu buraya onları. Ulen hesapta odanı toplarken sen koymuşsun o kutuyu senden başkası ellemiyor kardeşin yerini bile bilmiyor diyorum mümkün değil diyor

Dediğin gibi toplu olsa temizlik 1 saatlik iş ama sadece dağınıklığı toplamak heleki ıncık cıncık olunca bitmiyor ki temizliğe geçilsin

Aksam yediklerimi eritiyim dedim ve kosubandindayim 13;30 dkkadir. Azkaldi 1 km yurumus oluyorum.

3 litre su tukketim yaninada 2 yesilcay, 3 cay pu erh thee. Midem bulaniyo..

beyazcanim kusura bakma da senin bu gorumcen su katilmamis saf manyak ha nasil katlaniyon buna. alisirma artik kendine. madem evlenmek istemeyi biliyo sorunluluguda ogrensin

hem manyak hem yuzsuz
sorma canımm yaa

çok değişik bi insan
ayy bende deliriyorum valla evde

ev aynı bermuda şeytan üçgeni,,içine giren kayboluyor

azönce elime bi poşet aldım resmen çöp topladım evden..yediklerini bile sağa sola atıyorlar

selamlaar :)

08:00
2 yk melemen
kk peynir
2 yk süzme yogurt
1 Salatalık
1 avuç ceviz-2 kayısı
Yesilçay

11:40
Domates
Salatalık
Kk peynir
1 lokma ekmekle bi lokma tereyaglı yumurta
Sekersiz çay

17:40
300 gr yogurtla yapılmışköz kırmızı biber salatası bol pulbiberli..
Küçük bi parça marul narekşili

1 saat açık havada yürüyüş
1 saat koşubandında yürüyüş
100 mekik
30 dk pilates
100 twist
100 duvar mekiği
100 yanlara egilme
100 kol çalıştırma...

Su 2 olacak yatana kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…