- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
sorma canımm yaa
çok değişik bi insan
ayy bende deliriyorum valla evde
ev aynı bermuda şeytan üçgeni,,içine giren kayboluyor
azönce elime bi poşet aldım resmen çöp topladım evden..yediklerini bile sağa sola atıyorlar
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Anam sabah size yazdıktan sonra ufak ufak işlerimi yaparım diye düşünürken anam aradıAlmanyadan arkadaşı gelmiş birazdan gelicek gelip bana yardım edermisin diye
Kız daha kendi evimi süpürmem lazım falan dedim ama boşver şimdi acele gel öğlenlik yemek yapılması lazım üstelik yola çıkmışlar Eyüptende alınmaları lazım diye
Hadi anında ufaklıkla giyinip evi dandini bırakıp anneme koşturdum ( Allahtan sokağın başında o sonunda ben)
Annem arkadaşını almaya gittiği sırada ben hemen yemekleri yaptım ( Fırında köfte patatestembel işi çorba, salata ve pilav )
Biz iki kişi beklerken babamın bir arkadaşı daha geldi eşiyle ama şükür herşey yettide artı bile
Önce onlara kahve yaptım yorgunluklarını atsınlar diye sonrada hadi yemek servisi falan derken öldüm bittim
Ailelerden biri yatıya kalacaktı zaten ama bir ara hep birlikte Eminönüne inelim dedilerbende evime kaçtım
Evime kaçtım ama öyle ayakları uzatıp keyif yapma şansım yoktuhemen balkondan başlayıp eve giriştim ( belli olmaz dönüşte bana uğrarlarsa diye tırstım ) Annem bir kaç gün evvel gelirlerse bir gün sen kahve içmeye yada kahvaltıya alırsın gönülleri olsun diyordu ama bir ara mutfakta baş başa kalınca ( onlar çıkmadan ) sordum kahvaltıya gelicekmisiniz yarın ona göre alışverişimi yapayım diye ( misafir olunca malum çeşit artıyor )
Anam sağ olsun öğlende çok yoruldum diye boşver nasılsa kız kardeşin yemeğe alıcak onları aynı gün içinde bir oraya bir oraya yapmayalım kalırlarsa bir sonraki gün sen kahve içmeye çağırırsın dedi ama yarın akşam gideceklermiş
YırttımSadece yarın Eyüp Sultana inecekler dönüştede kızkardeşime yemeğe gidiceğiz hep birlikte sonrada geç saatte onları Otogara bırakmamızı istediler ( eşimle birlikte bırakırız dedim )
Anam Annemin dediği gibi benim sık sık misafir davet etmem lazımtotoş tutuşunca evi anında bal dök yala haline getirebiliyorum artık dağıtmamayıda becerirsek sadece günlük süpürge tutup toz alma kalacak inşallah
Tatilden öncede bir kere daha dip köşe girerim ki geldiğimde sadece toz almak ve silip süpürmek kalır( Tüllerimi falanda gitmeden yıkarım diye düşünüyorum ama inşallah düşünmekle kalmaz )
Canım inan çok ama çok sevindim annen adına
RAbbim inşallah ameliyatınıda sağ sağlım çok güzel bir şekilde atlatmasını sağlar ve bir daha hastalıkla sınanmazınız ....Aminnnnnnnn
Bu arada hırsızlık teşebbüsü içinde geçmiş olsun
İyi oldu söylediğin bizde tam aksine daha sağlam olsun diye iki kere kitliyoruz kapıyıÜst kilidimiz biraz zor kitleniyor diye onla pek uğraşmıyorduk ama ben gidince eşim kesin altan üsten kitler Allah korusun ben dediğin gibi öyle bir durum olsa o evde herhalde zor otururdum ( RAbbim herkesin evini hırsızlardan korusun Aminnnnnnnnn )
Yalan oldu
Kız kendime yine vakit ayıramıyorum kiİnan iki haftadır tırnaklarıma manikür yapacağım ama hep unutuyorum daha doğrusu şunuda yapayım bunuda yapayım derken kalıyor :26:
Ama en azından dikkatli beslenmeye çalışıyorumşimdi akçayda birde 10 gün kesin her gün yürüyüşümde olucak dönüşte de alışmış olur buradada devam ederim inşallah
Canım çok güzel davetiyendebayıldım
Rabbim herşeyin en güzelini nasip eder sana inşallah ....Aminnnnnn
Canım en basitinden bir çorba, bir salata, yoğurt birazda yağsız tavada tavuk yada köfte olabilir bencehem doyurucu hemde yağsız
Ya ablalar aksam yemegi geliyo ama ben ne yiyecegimi bilmiyorum? Ne yesem ??
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
fotograf cekmeyı sevmeyen ben su dugun ıslerınden berı fotoroman kesıldım kızlar
buda benım davetıyem kızlarkonsepte tam uygun oldu hepınızıde beklerım ona gore
Eki Görüntüle 1144685
ınsallah sanada nasıp olur canm benım tekrardan:)) ben secerken cok zorlandım duvaktı tactı cıcektı derken
kız normLDE 1,5 TL YE satılıyor toptancılarda ucuz oluyor
eh ıste cnm elımden geldıgı kadarrbenım esyalar geldıde daha bn gıdemedım cuma gıdıcem ceyız yrlestırmeye dugun alısverısıne
allah mutlu mesut etsın cnm
esın haklı canm benım bu yaptıgım kasıkların , 700 tanesı 1.000 tl kı bunun ıcınde badem sekerı yerıne lavanta var benım suan yaptıgım 310 kasık 250 Tl falan tutacak ,yanı kendın yapmak daha karlı
25 kılo verdım cnm benım :26:
canım annene cok sevındım rabbım saglık sıhat versın ınsallah , dualarımızla amelıyatıda ıyı gcecek ınsallah
tecrubeyle söyleyebılırımkı ayaklar kuculuyo canım.ben 38 gıyıyordum kılo allınca 39 gıymeye baslamıstım 20 kılo verdım sımdı 38 bol gıbı yanı ayaklardakuculuyo kılo verınce
ayy allaha cook sukur cook sevındım annene swetcım rabbım baska hastalık göstermesın ınsallah.hırsız içinde cook gecmıs olsun evden bıse almasalarda korkusu yeter ınsana bızımde aklımızda olsun barı tek kılıtleyelım artık
gulaycım ne guzelazımle devam edıyosun callene.bende senden gaza geldım ındırdım ama dun yarısını yaptım kapı caldı bugun tekrardan baslıycam ınsallah ama sen hangını yapıyosun detaylı söylermısın sana zahmet 10 yas olan vardı ben onu yapmaya baslamıstım dun.benım pcnın sesı bozuk ben duymadan yapıyorum alt yazıyı okuyorum ses gereken yerler varmı acaba
Anladim abla ayyyy super ozaman in sha Allah oyle olur ozmn
Hahaha saol abla hergun artik kahvaltimi duzenli yapmaya calisacam bu arada selamina wa alaikoem salaam. Bu arada burda arkadas eklenebiliyormu) hihi
ben heldim kızlarr
çok yorucu bir günün sonunda evimdeyim..zaten kaç gündür evde yorulmuştum ve ain işi daha bitmedi.her yer dağılmış yine dün..
dün görümcem doğum yaptı sezeryanla,1 gün önceden beni çağırmışt ıilk gece yanında kalmam için.
dün sabah tekrar aradım doğuma girmeden nasıl olduğunu sormak için.,bana ilk gece görümcesinin kalacağını söyledi aradığımda..ee bende kendini ona göre hazırlamıştım.çünki perşembe gün kızın müsameresi var sabah erkenden kuaföre götürecem zaten zar zor yetişecez,yani çarşamda kalmamın inkanı yok,sabah 5 de çıkmam lazım hastaneden ki eve gelip çocuğu tekrar çarşıya götürüp saç yaptırup ordan salona gitmem gerek hemde hiç uykusuz..zaten sabahın 5inde hastayı kime bırakacam..
o yüzden düşündüm ve ilk gece kalıyım 2. gecede başkası kalsın dedim..gittim hastaneye..ama onunda görümcesi evden çıktım sen yarın kal diye ısrar ediyor durumu anlatmama rağpmen..neyse görümcemin görümcesi anlayışsız davrandı..sonuç olarak bana sen git ben kalırıda demedi.ve iki refakatçi kaldık hastanede..ama sağolsun benimküçük kız ,2 gözü 2 çeşme hiç durmadı..dün gece yarısına kadar telefon açtılar hastaneye bana,ağladı durdu anne gel diye..ama 2 refakatçi olmamıza rağmen sen git diyemediler..en son eşim sabah 5 de aradı,çocuk sabaha kadar ağlamış bağırmış ..sabah dedim ben gidiyorum çocuk bağıra bağıra sesi kısılmış,o durumda kimse onu kreşe gönderemezve babası işe ablaı olula gidecek ve sağolsun halamız bakmıyor..sabah 6da ilk otobüsle eve geldim ..neyse kızın gönlünü yaptım çok şükür.
eşimede dedim söyle ablana hazırlansın gitsin kardeşine baksın hastanede..hiçç kimseye nasibi yok. busefer bari gitsin zaten görümcesi var buda yanında dursun anneye yedirsin içirsin bari diye..gitti bakalım ne yapacaklar..
bebişde çok tatlı maşallah..uzun zamandır bebek görmemiştim.ama zor iş ..sabaha kadar hiç uyumadı,yazık anne sezeryan oldu sanırım narkozmu fazla geldi ne hep baygın gibi uyudu gözünü açamadı hiç..amann 3. çocukmu allah isteyenlere versin dedim kendi kendime..görümceminde 3. ve yaş 37.herşey çağındaymış..
evet canım ben bakıyordum ama ne zamandır tutamadır takibi..
ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar.
maşallah kendin yapıyorsun ,ne mutlu damat beye,becerikli ve bütçeyi düşünen bi nişanlısı ver..şimdi kızlar pek umursamıyor böyle şeyleri..
aa çok şirin olmuş bunlarda..güzel fikir..
allah bir yastıkda kocatsın canım..çok güzel davetiyelerin.
oooooooooo süpersinnnn...
hadi bakalım bızdık,başlamışın diyete..kahvaltılar yapılmışş..hergün senden bunu bekliyoruz..
çokk romantik...çok güzelmiş canım..allah mutlu mesut etsin işallah..
Anam benim annemden 1 yas büyükmüş öyle bi anlatıyorsun ki en fazla 20 sandım
Callenatics 4/21
selamlaar :)
08:00
2 yk melemen
kk peynir
2 yk süzme yogurt
1 Salatalık
1 avuç ceviz-2 kayısı
Yesilçay
11:40
Domates
Salatalık
Kk peynir
1 lokma ekmekle bi lokma tereyaglı yumurta
Sekersiz çay
17:40
300 gr yogurtla yapılmışköz kırmızı biber salatası bol pulbiberli..
Küçük bi parça marul narekşili
1 saat açık havada yürüyüş
1 saat koşubandında yürüyüş
100 mekik
30 dk pilates
100 twist
100 duvar mekiği
100 yanlara egilme
100 kol çalıştırma...
Su 2 olacak yatana kadar..
3 litre su tukketim yaninada 2 yesilcay, 3 cay pu erh thee. Midem bulaniyo..
Aksam yediklerimi eritiyim dedim ve kosubandindayim 13;30 dkkadir. Azkaldi 1 km yurumus oluyorum.
beyazcanim kusura bakma da senin bu gorumcen su katilmamis saf manyak ha nasil katlaniyon buna. alisirma artik kendine. madem evlenmek istemeyi biliyo sorunluluguda ogrensin
benn sordumda bişey demedi bana
dün küçük görümcemin kv si anlattı..önce aradı çağıedı sonrada gelmeyin ben vaz geçtim pikniğe gidecem demiş..
Kahvalti : elmalisirkeli su, 1 yumurta, 7 zeytin, bikactane maydanoz, 1 kucukboy salatalik, 1 pu er thee ( yag yakici cay sozde )
Spor 30 dk yuruyus kosubandinda
25 dk leslie sansone haraketleri
2 dk squat hareketleri
5 dk yuruyus kosubandinda toplam 3 km yuruyus yaptim bugun
Ogle: 1 greyfurt , 1 portakal, 1 cay pu erh thee, 1 yesilcay,
1,5 litre su bitirdim hala iciyorum,
Aksam: fasulye yemegi tabagimin yarisi kadar ve 1 kucukboy salatalik
1 cay pu erh thee, ve 1 yesilcay.
Ve sonra 1,5 litre su bitirecem
yani diğer doğumlarındada kalmıştı zaten.ailenin refakatçisiyim ben .sevap olur iyi olur ama ayağına doşan çocuk olmıycak..
neyse bir gün kalmış oldum yapıcak bişey yok.bu gecede öbür görümcesi kalıcakmış ablasınıda gönderdik..zaten yarın çıkıyorlar hastaneden..
bebişi özledim bile şimdiden
sweetdimplee
çok sevindim canım annende kötü bişey çıkmamışçok şükür..
ayrıca verlmiş sadakan varmış,hırsız bey bişey bulamasa bile eve girmiş olmasının korkusu yeterde artar bile..
benim isytanbuldaki görümceyenin evine girmiş heryer talan etmiş.ama mutfaktiki altınları bulamadan kaçmak zorunda kalmış..
cecoomm
bazen çok benzetiyorum ev durumunu..lkızz benimde çocuklar ve herif çok dağınık..evi bi türlü derli toplu tutamıyorum .bi dağılıyoruz .toparlıyorum 1 gün o halde kalmıyor ertesi gün aynı..
güya kaç gündür temizlik yapıyorum ,gelde gör ebvin halini dün ben yokken ev uçmuş..yarında sabahdan yokum kızın yıl sonu müsamemeresi var,blki annem gelir ordan bize..kadın diycek bu kızevtemizliyordu,temizi buysa kirlisi neydi diye..
aslında pislikden deyil ama full dağınık..
sorma canımm yaa
çok değişik bi insan
ayy bende deliriyorum valla evde
ev aynı bermuda şeytan üçgeni,,içine giren kayboluyor
azönce elime bi poşet aldım resmen çöp topladım evden..yediklerini bile sağa sola atıyorlar
hızınıza yetişemiyorum maşallahhhhh ne ara bu kadar sayfa oldu ben cevap yazarkennn:44::44:
Afiyetolsun Edacımmmm videosuz da spor yapılabiliyormuş demekki tbrkler cnmm
bızdıkkk aşırı su içerek böbreklerini yorma sakın kilonu 0,033 ile çarp içmen gereken su miktarını hesapla
maşallahhhhhh sihirli değnek değdi sanki
doğru söz ne denirrr
aksini beklemiyordum zatennnn beklenen harekett
akşam yemeklerine yoğurt ekle bızdıkk yağ yakıcı özelliği var tatlım hem tok tutar
kanatsız meleksin diye boşuna demiyorum bennn
allah razı olsun canımcımmmm çok şükürrr dualarımız kabul oldu
evden soğurduk bir de abim yok annemle ben varız sadece ister istemez tedirginlik olurdu allah korudu çok şükür
hızınıza yetişemiyorum maşallahhhhh ne ara bu kadar sayfa oldu ben cevap yazarkennn:44::44:
Afiyetolsun Edacımmmm videosuz da spor yapılabiliyormuş demekki tbrkler cnmm
bızdıkkk aşırı su içerek böbreklerini yorma sakın kilonu 0,033 ile çarp içmen gereken su miktarını hesapla
maşallahhhhhh sihirli değnek değdi sanki
doğru söz ne denirrr
aksini beklemiyordum zatennnn beklenen harekett
akşam yemeklerine yoğurt ekle bızdıkk yağ yakıcı özelliği var tatlım hem tok tutar
kanatsız meleksin diye boşuna demiyorum bennn
allah razı olsun canımcımmmm çok şükürrr dualarımız kabul oldu
evden soğurduk bir de abim yok annemle ben varız sadece ister istemez tedirginlik olurdu allah korudu çok şükür
Hihhi eda abla saolll ya benim matematik hic iyi degil sen benim icin yaparmisin zahmet ollmazsa. 90 kilo 1.60
Ben banu abla bızdıkkk2,9 lt imiş içebilirsin cnm ama matematik zayıf olmamalı öğrencisin bitanem sen
valla aynen cnmee evlenseydi gelin olmuş kızı olurdu..
aklı yarm canım,o kendini 15 yaşında hissediyor..
kiz tlf nun hesp makinasindan hesaplasanaHihhi eda abla saolll ya benim matematik hic iyi degil sen benim icin yaparmisin zahmet ollmazsa. 90 kilo 1.60
valla aynen cnm
kiz tlf nun hesp makinasindan hesaplasana
cnm 9- 10ay gıbı bı surede cnmKac ayda verdin 25 kilo
amin cnm cok sagol kısa kısa cevap verıyorum ne olur kusura bkmayın ıcım gıdıyor ıyıce okuyamıyorum herseyıdıyeSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Anam sabah size yazdıktan sonra ufak ufak işlerimi yaparım diye düşünürken anam aradıAlmanyadan arkadaşı gelmiş birazdan gelicek gelip bana yardım edermisin diye
Kız daha kendi evimi süpürmem lazım falan dedim ama boşver şimdi acele gel öğlenlik yemek yapılması lazım üstelik yola çıkmışlar Eyüptende alınmaları lazım diye
Hadi anında ufaklıkla giyinip evi dandini bırakıp anneme koşturdum ( Allahtan sokağın başında o sonunda ben)
Annem arkadaşını almaya gittiği sırada ben hemen yemekleri yaptım ( Fırında köfte patatestembel işi çorba, salata ve pilav )
Biz iki kişi beklerken babamın bir arkadaşı daha geldi eşiyle ama şükür herşey yettide artı bile
Önce onlara kahve yaptım yorgunluklarını atsınlar diye sonrada hadi yemek servisi falan derken öldüm bittim
Ailelerden biri yatıya kalacaktı zaten ama bir ara hep birlikte Eminönüne inelim dedilerbende evime kaçtım
Evime kaçtım ama öyle ayakları uzatıp keyif yapma şansım yoktuhemen balkondan başlayıp eve giriştim ( belli olmaz dönüşte bana uğrarlarsa diye tırstım ) Annem bir kaç gün evvel gelirlerse bir gün sen kahve içmeye yada kahvaltıya alırsın gönülleri olsun diyordu ama bir ara mutfakta baş başa kalınca ( onlar çıkmadan ) sordum kahvaltıya gelicekmisiniz yarın ona göre alışverişimi yapayım diye ( misafir olunca malum çeşit artıyor )
Anam sağ olsun öğlende çok yoruldum diye boşver nasılsa kız kardeşin yemeğe alıcak onları aynı gün içinde bir oraya bir oraya yapmayalım kalırlarsa bir sonraki gün sen kahve içmeye çağırırsın dedi ama yarın akşam gideceklermiş
YırttımSadece yarın Eyüp Sultana inecekler dönüştede kızkardeşime yemeğe gidiceğiz hep birlikte sonrada geç saatte onları Otogara bırakmamızı istediler ( eşimle birlikte bırakırız dedim )
Anam Annemin dediği gibi benim sık sık misafir davet etmem lazımtotoş tutuşunca evi anında bal dök yala haline getirebiliyorum artık dağıtmamayıda becerirsek sadece günlük süpürge tutup toz alma kalacak inşallah
Tatilden öncede bir kere daha dip köşe girerim ki geldiğimde sadece toz almak ve silip süpürmek kalır( Tüllerimi falanda gitmeden yıkarım diye düşünüyorum ama inşallah düşünmekle kalmaz )
Canım inan çok ama çok sevindim annen adına
RAbbim inşallah ameliyatınıda sağ sağlım çok güzel bir şekilde atlatmasını sağlar ve bir daha hastalıkla sınanmazınız ....Aminnnnnnnn
Bu arada hırsızlık teşebbüsü içinde geçmiş olsun
İyi oldu söylediğin bizde tam aksine daha sağlam olsun diye iki kere kitliyoruz kapıyıÜst kilidimiz biraz zor kitleniyor diye onla pek uğraşmıyorduk ama ben gidince eşim kesin altan üsten kitler Allah korusun ben dediğin gibi öyle bir durum olsa o evde herhalde zor otururdum ( RAbbim herkesin evini hırsızlardan korusun Aminnnnnnnnn )
Yalan oldu
Kız kendime yine vakit ayıramıyorum kiİnan iki haftadır tırnaklarıma manikür yapacağım ama hep unutuyorum daha doğrusu şunuda yapayım bunuda yapayım derken kalıyor :26:
Ama en azından dikkatli beslenmeye çalışıyorumşimdi akçayda birde 10 gün kesin her gün yürüyüşümde olucak dönüşte de alışmış olur buradada devam ederim inşallah
Canım çok güzel davetiyendebayıldım
Rabbim herşeyin en güzelini nasip eder sana inşallah ....Aminnnnnn
Canım en basitinden bir çorba, bir salata, yoğurt birazda yağsız tavada tavuk yada köfte olabilir bencehem doyurucu hemde yağsız
tskler cnm benımiyi yaptin vnm ne guzel el emegin var bunda...
ayrica masallah sana 25 kilo vermissin
ve davetiyende cok guzelmis
cok sagol cnm bnm , sekerler baya oyalıyorben heldim kızlarr
çok yorucu bir günün sonunda evimdeyim..zaten kaç gündür evde yorulmuştum ve ain işi daha bitmedi.her yer dağılmış yine dün..
dün görümcem doğum yaptı sezeryanla,1 gün önceden beni çağırmışt ıilk gece yanında kalmam için.
dün sabah tekrar aradım doğuma girmeden nasıl olduğunu sormak için.,bana ilk gece görümcesinin kalacağını söyledi aradığımda..ee bende kendini ona göre hazırlamıştım.çünki perşembe gün kızın müsameresi var sabah erkenden kuaföre götürecem zaten zar zor yetişecez,yani çarşamda kalmamın inkanı yok,sabah 5 de çıkmam lazım hastaneden ki eve gelip çocuğu tekrar çarşıya götürüp saç yaptırup ordan salona gitmem gerek hemde hiç uykusuz..zaten sabahın 5inde hastayı kime bırakacam..
o yüzden düşündüm ve ilk gece kalıyım 2. gecede başkası kalsın dedim..gittim hastaneye..ama onunda görümcesi evden çıktım sen yarın kal diye ısrar ediyor durumu anlatmama rağpmen..neyse görümcemin görümcesi anlayışsız davrandı..sonuç olarak bana sen git ben kalırıda demedi.ve iki refakatçi kaldık hastanede..ama sağolsun benimküçük kız ,2 gözü 2 çeşme hiç durmadı..dün gece yarısına kadar telefon açtılar hastaneye bana,ağladı durdu anne gel diye..ama 2 refakatçi olmamıza rağmen sen git diyemediler..en son eşim sabah 5 de aradı,çocuk sabaha kadar ağlamış bağırmış ..sabah dedim ben gidiyorum çocuk bağıra bağıra sesi kısılmış,o durumda kimse onu kreşe gönderemezve babası işe ablaı olula gidecek ve sağolsun halamız bakmıyor..sabah 6da ilk otobüsle eve geldim ..neyse kızın gönlünü yaptım çok şükür.
eşimede dedim söyle ablana hazırlansın gitsin kardeşine baksın hastanede..hiçç kimseye nasibi yok. busefer bari gitsin zaten görümcesi var buda yanında dursun anneye yedirsin içirsin bari diye..gitti bakalım ne yapacaklar..
bebişde çok tatlı maşallah..uzun zamandır bebek görmemiştim.ama zor iş ..sabaha kadar hiç uyumadı,yazık anne sezeryan oldu sanırım narkozmu fazla geldi ne hep baygın gibi uyudu gözünü açamadı hiç..amann 3. çocukmu allah isteyenlere versin dedim kendi kendime..görümceminde 3. ve yaş 37.herşey çağındaymış..
evet canım ben bakıyordum ama ne zamandır tutamadır takibi..
ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar.
maşallah kendin yapıyorsun ,ne mutlu damat beye,becerikli ve bütçeyi düşünen bi nişanlısı ver..şimdi kızlar pek umursamıyor böyle şeyleri..
aa çok şirin olmuş bunlarda..güzel fikir..
allah bir yastıkda kocatsın canım..çok güzel davetiyelerin.
oooooooooo süpersinnnn...
hadi bakalım bızdık,başlamışın diyete..kahvaltılar yapılmışş..hergün senden bunu bekliyoruz..
çokk romantik...çok güzelmiş canım..allah mutlu mesut etsin işallah..
keske cnm yacanım zaten pc tamirde net yok çok fakirim buara anca telden aktif olabiliyorum :))
evet bekliyoruz senin davetiyenide :))
Bunuda görmüştüm canım hareketli olması çok cici :) hayırlı ugurlu olsun..aynı gün kendi düğünüm olmasa gelirdim düğününe
sagol kuzumm bnmmİyi akşamlar kızlarrrrtam alıntı yaparken abimler geldi çaya yazamadım
cecoşum yine aksiyon dolu bir gün geçirmişsinnnpratik olmanın avantajları ev pırıl pırıl olmuş misafir sayesinde
allah razı olsun adaşımmm inş ameliyatı da sorunsuz geçer geçen hafta üzerimden tır geçmiş gibiydi bugün hafifledim rabbim çok büyük
kilit her zaman aklınızda olsun cnmm
kuzum tama sana yazarken basıldım bende
çok güzel bitanemmm bayıldımmm
çok tşkler kuzummm sağolasınnn
Çok tşkler Eylülcüm hepiniz cansınızz
tecrübeyle sabit cnmmm emin ol olacak
ekleniyor cnmm
Hoşgeldin cecoşummmm allah analı babalı büyütsün yeni bebişii sen iyilik yapayım demişsin ama olan prensese olmuş görümcen kös kös oturur ben sana söyliyimm yarın müsamerede başarılar prensese
menüleri takip edebilirsen çok iyi olur cnmmmyarını da bir atlat ta
Ay kızlar gece gece huzurum bozuldu yaa..
Esım ısten gelmıs yorgun argın yemek yıyıp tekrar gıtcektı..
Saat 21:30 falan bırden tlf a mesaj geldı voxer dan eskıden whatsapp tan once bu vardı sımdı kımse kullanmıyo..baktım arapca bırı merhaba nura yazmıs adıda enes yazıyodu
bende hemen esıme dondum dedım bu kım
bı baksana
sonra bı mesaj daha senı cok begendım tanısmak ıstıyorum
esımde bı mesaj yazdı afedersınız en kufurlusunden
tabı sapıkta sandı kı ben yazıyorum fırsat bu fırsat hemen terbıyesız laflara gırıstı
bende esıme dedım kı mesaj yazma benım yazdıgımı sanıp daha cok derın mevzuya gırcek sen seslı mesajla soylıcegını soyle dedım
tabı bu hala yazmaya devam edıyo
esımde en kufurlusunden seslı bır mesaj yolladı ve mesajlar kesıldı hemen
tabı bende voxer ı sıldım arkasından ama cok huzursuz oldum yanı bosu bosuna esımın aklı bulancak dıye
sonra acaba bırı senın no nu mu verdı dedı bende dedım bı beım aıle ıle senın aıle bılıyo yanı dedım noyu
arapca bılenlerden tahmın yuruttuk cunku voxer da bıldııgm kadarıyla ılla no nu bılıp sana ulasabılıyo
neyse konu oyle kapandı gıbı her ne kadar ıkımızde rahat degılsekte
allahtan hemen tlf u esıme uzattım varya ve allahtan o yanımdaydı
tabı esım dıyorum sana foto nu koyma falan dedı bende dedım kı yaa ben once her yerı yabancıları engelleyıp sonra koyuyorum fotoları dedım..
Ama aklımda kaldı yanı acıkcası
ayy allah kımsenın agız tadını kacırmasın yarabbım amın
tabı ben oldukca normal davrandım yıne sonucta benım bır sucum yok
esımde aynı sekılde ama ıste annemde dıyo bı tanıdık vermıs olabılır mı pıslık olsun dıye
yada ondan gızlı tlf kurcalanıp numaran alınmıstır dıye oyle ıste allahından bulsun yaa
off ıcım sıkkındı yazayım dedım
sızle paylasmak ıyı gelecektır dıye:44::44:
Amaaaninnnnnn ne kotu bir durum bu yaaaa, aay abla senin ne sucun olacakki kiz icin rahat olsun iyikide eniste yanindaymis o arada, insanin huzuru nasilda bozulur hemde sen morelini yuksek tut yinede. Eniste dogru dio bak sakin fotolarini koyma whatsp gibi yerlere ben koyarken bile korkuom kopyalarlar diye, Amieeen Allah im bizi bu sapiklardan ve kotuluklerden korusunnn..
Kuzucum ya gecmiş olsun ne sıkıntılı bi olay..AllahTan esin dogru düzgün bi insanmış bu gibi olayları showa dönüştüren erkeklik meselesi yapan o kadar insan var ki..senide eşinide takrir ettim gercekten sogukkanlilıgınızı korudugunuz için...Ay kızlar gece gece huzurum bozuldu yaa..
Esım ısten gelmıs yorgun argın yemek yıyıp tekrar gıtcektı..
Saat 21:30 falan bırden tlf a mesaj geldı voxer dan eskıden whatsapp tan once bu vardı sımdı kımse kullanmıyo..baktım arapca bırı merhaba nura yazmıs adıda enes yazıyodu
bende hemen esıme dondum dedım bu kım
bı baksana
sonra bı mesaj daha senı cok begendım tanısmak ıstıyorum
esımde bı mesaj yazdı afedersınız en kufurlusunden
tabı sapıkta sandı kı ben yazıyorum fırsat bu fırsat hemen terbıyesız laflara gırıstı
bende esıme dedım kı mesaj yazma benım yazdıgımı sanıp daha cok derın mevzuya gırcek sen seslı mesajla soylıcegını soyle dedım
tabı bu hala yazmaya devam edıyo
esımde en kufurlusunden seslı bır mesaj yolladı ve mesajlar kesıldı hemen
tabı bende voxer ı sıldım arkasından ama cok huzursuz oldum yanı bosu bosuna esımın aklı bulancak dıye
sonra acaba bırı senın no nu mu verdı dedı bende dedım bı beım aıle ıle senın aıle bılıyo yanı dedım noyu
arapca bılenlerden tahmın yuruttuk cunku voxer da bıldııgm kadarıyla ılla no nu bılıp sana ulasabılıyo
neyse konu oyle kapandı gıbı her ne kadar ıkımızde rahat degılsekte
allahtan hemen tlf u esıme uzattım varya ve allahtan o yanımdaydı
tabı esım dıyorum sana foto nu koyma falan dedı bende dedım kı yaa ben once her yerı yabancıları engelleyıp sonra koyuyorum fotoları dedım..
Ama aklımda kaldı yanı acıkcası
ayy allah kımsenın agız tadını kacırmasın yarabbım amın
tabı ben oldukca normal davrandım yıne sonucta benım bır sucum yok
esımde aynı sekılde ama ıste annemde dıyo bı tanıdık vermıs olabılır mı pıslık olsun dıye
yada ondan gızlı tlf kurcalanıp numaran alınmıstır dıye oyle ıste allahından bulsun yaa
off ıcım sıkkındı yazayım dedım
sızle paylasmak ıyı gelecektır dıye:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?