80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sagol cnm
Inşallah birdaha yaşanmaz böyle şeyler

Callenatics 4/21

Maşallah cnm sana menüne sporuna

Callenatics 4/21

Slm güzellerrr tünaydın herkese

neslicim 5 dilim ekmek olmuş bitanemm biraz azaltmaya çalışsann:26: akşam öğününden sonra meyve yememeye çalş cnm mümkünse akşam öğünlerinden önce tüket spor harika

Günaydın canlar :))

Evet bugünkü calleni de yaptım 5/21 oldu kızlar erken yapınca üstümden bir yük kalkmış gibi oluyorum valla

Callenatics21

bebısınızı allah analı babalı buyutsun ınsallah ama beyazcanım senınde ıcınde bıyerde bebek ısteyen bı beyazcan var bılıyorumgalıba bız senle sonunda yapcaz ucunculerıbenım esım ıstıyo ben ıstemıyorum dıyorum ama valla cesaretım az yoksa ıstıyorum aslında 3.yu

Kızlarrr zayıfladığınızda varsa çatlaklarınız gözünüze batmaya devam etti mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi akşamlar hepinize
dün yolculuk yapıyordum onun için menüm pek iyi değildi yazmadım bugünki menüm

sabah
1 kk peynir 3-4 zeytin domates salatalık yarım yumurta 1 dilim kepek ekmeği

öğle
1 yeşil elma yarım su bardağı kefir

akşam
1 kase buğdaylı soğuk yoğurt çorbası
2 biberdolması

su 2-2.5 lt 1 kupa biberiye çayı 2 kupa yeşilçay

spor
leslie 2 mile+leslie 3 mile power walk
akşam yürüyüşe çıkmayı düşünüyordum ama hava baya kötü leslie 1 mile yapmayı düşünüyorum birazdan

selamlar kizlarr bugunku menum:

kahvalti:
biraz peynir
1 dilim domates
1 dilim turp
1 bardak soguk yesilcay
(fazla yemedim guya ayran detoksu yapcaktim ama yogurt alamadim gidemedim markete haftaya yapcam)

ogle:
1 meyveli findikli yogurt
1 parca peynir

ara:1 kahveli bonbon sekersizinden

aksam:
1 kucuk tabak haslanmis borulce
3 kasik yogurt ustune
2 bardak zencefilli-portakalli-yesilcay
2 bardak elmali-zencefil cayi

su:
1 bucuk litre simdilik

spor:
1 saat callenatics 5/21
2 mil leslie (henuz yapmadim yapcam birazdan)

kizlar bugun cok kotu bir basagrisi cekiyorum noldu anlamadim
ve sadece yemek yemek istiyo gibiyim ama kendimi tuttum cok sukur en fazla bu sekersiz bonbonu yedim ve tamamlayamadan cikardim cok tatli geldi sanki
ogle 1 saat uyudum ama hala bas agrim var bilemedim niye boyle oldum hadi optum​

Buda tamamlayamadıgım bonbonum:)

valla cnm ben hamileyken cok catlagim oldu
henuz 6 kilo verdim o yuzden brsey diyemem daha onumde cooooook uzun bir yol var

iyi akşamlar kızlar
yorucu ve güzel bir gün bir gün bitmek üzere

bu sabah erkenden kalkdık kızın yıl sonu gösterisi için kuaföre götürdük,ama sağolsun kuaföre 1 hafta önceden söylediğim ve dün akşam arayıp tekrar hatırlattığım halde unuttu bizi..sabah evden çıkdıkdan sonra tekrar aradım biz geliyoruz diye,daha evden çıkmamış hatun..
allahdan başkası erken açmışda hemen ona götürdüm ve yetiştirdik gösteriye.

minicik yavrular nasılda öğrendilerse bir güzel yaptılar gösterilerini,

çoğuda çanakkele ile ilgiliydi gösterilerinin..zaten sulu göz ben açtım muslukları ,çok duyguladım.

.insan bi hoş oluyor yem kendi çocuğunu sahnede bişeyler başarmış görünce,hemde o miniklerin cesareti ,başarıları duygulandırıyor..

sanırm benden başkadaağlak yokdu..annem bi rahat vermediki rahat rahat ağlayım,niye ağlıyon dedi durdu,,ülenn duygusal kadınım bilmiyonmu benii diycem diyemedim tabi..

yorgun bi şekilde eve geldik kızı uyuttum ama yavrucak 2 sat uyudu akşamda babalara yapılacağı için uyandırdık ve gitti...şimdi babamız izliyor sanırım cimcimeyi,,sanırım diyorum çünki telefonlara cevap veremedi sağolsun ,yoksa salonumu bulamadı diye tedirgin oldum..

aynıyız valla cecomm kızların odasında çöpde var içine isabet ettiremiyorlar maalesef,hep dıında çöpler..
hatta dünde dedim ülen içeriye bi kutu koysamda kağıtlarını atsalar bari diye..şaşırdım artık çopden..

ben cinneti bi geçirdim,,cinnetten önce 2 dk totom yer görmeden sürekli topluyor temizliyordum..

7/24 temizlik robotu gibi..ama ne perdenin eyrisini ne bulaşığı ne çamaşırı hiç bitiremiyordum.

.ayy hergün çekmecedüzenleyip kalem gibi yapıyorum ama kocam geliyor 1 parça eşya için tüm çekmeceyinin içini yere boşaltıyor ,

halada öyle ya..bir bayram günü resmen cinnet geçirdim..evi pırıl pırıl yapmışım, hemde hem kendi evim hem kv lerin yoruluyorum ,misafir geliyor bunlar hiç acımıyor...resmen delirdim evi kalktım son hızla kendim darmaduman ettim,son hatırladığım avizede sallanan herinin donuydu..

yeminler ettim bir daha siz bu temizliği görmiyceksiniz diye..ve hakkatende bir daha göremediler o temizliği,,artık aynı anda evin heryeri temiz olamıyor maalesef..artık ne bende normal bi ruh hali nede güç kuvvet var..artık onlarda olanla idare idare ediyor.

.1 kişi 6 kişin arkasında koşarsa olacağı bu..daha evdekiler kv yetmez gibi annem çağırıyor babaannemler giderim badanaya ,hiçç bana acıyan yok valla..geçen babaannemin yanında amcam var onun hanımı çağıdı o günde benim işim olduğu için gidemedim çok bızulmuşlar temizliğe gitmedim diye..offffffffff offfffffffffff bana kim gelecek bilmem

Hahahah birde usengecligim var hihhii

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
üşengeç olmaaaa

nasıl kilo verecen üşene üşene

çokk sinirbozucu bir durum canım..neyseki eşin yanındaymış..halaa telefon sapıkları var.

sıkma canını bir daha rarayamaz o manyak eşin gözünü korkutmuş nasılsa..

böyle durumdadasanki telefondan adam çıkacak gibi korkuyor insan,yani en azından ben..benim herifde ağzını açıp 2 kelam laf etmez böyle durumda sinirden çatlatır beni..bi kaç kere başıma geldi telefonu verdim sadece dinledi benim uyuz,ülen şöyle güzelce bi kükre evde erkek var sansınlaar dimi ama,,yok ses yok
b
bimem canımm
aslında kendime güvenemiyorum ,ve kocama..zaten başımızda deyil tek başıma çocuk büyütüyorum diyebilirim..

aslında çokkkkk severimm bebekleri bebek bakmayı..hatta ikinciyi doğurduğumda eşimbiz şimdiye kadar niye bekledikki senin derdin çocukmuş dedi..bir çocuğun oyuncak bebeğiyle oynadığı gibi zevk alırım bebek beslemekden ilgilenmekden,ama bozulan psikolojim buna pek elverecek gibi durmuyor..

amann keşke o kadar kilo versemde çatlak zaten hep var ,o zamanda oluversin varsın..

valla cnm ben hamileyken cok catlagim oldu
henuz 6 kilo verdim o yuzden brsey diyemem daha onumde cooooook uzun bir yol var

Yaa inşallah bütün kilolarını bidaha almamak üzere geri verirsin canım benim! ! o zaman çatlakların goze batacagini sanmıyorum zaten baktikca bebişini hatırlarsın :) ama işte ben daha çocuk dogurmadan her yerim catladi bir gun gelip evlendigimde hamile olursam orta yerimden çaaaaat diye çatlarım diye korkuyom

amann keşke o kadar kilo versemde çatlak zaten hep var ,o zamanda oluversin varsın..

Aynen canimm bazen ben de öyle düşünüyorum ama nası duracaklar çok merak ediyorum

Selamlar cnm ne güzel cimcimenin gösterisi yapılmış.. İnşallah ünivrsitedende mezun oluşunu görmek nasip olur canımcım...
ya evet eşimin konuşmasını istedim ki bilsin erkek olduğunu..
ayrıca sen nedir kendini akrabalara feda etmişsin tabi beyazcan var gıkı çıkmaz gelsin temizlesin.. Annene kayınvalidene tüm sülale senden medet umuyo bu ne!! Valla üzüldüm cnm sende insansın sen birgün yardım istesen koşup gelirler mi sanki Allah aşkına.. Sanada yazık seninde Can'ın var bitanem.. Bak ablamsın nasihat etmiş gibi olmasın zaten haddim değil ama sen kendini önemsemezsen değer vermezsen kimse sana o kıymeti vermez ona göre..
ayrıca Allah yardımcın olsun gercekten evdeki ve cocukların tüm yükü senin üstünde...
ama cok istersen önümüzdeki yıllarda yapabilirsin 3. Bebişi

kimse yokmuuu:44::44:
Ben varımmmmm

Ay cnm benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cümlemize inşallah.. Hepimizin gider kiloları bir daha dönmemek üzere...
benim kalçamda vardı biraz cnm ergenlikten kalma ama rahatsız etmiyordu beni ama doğumdan sonra karnım çatladı malesef ama şimdi zayıflayayımda beyazcanın dediği gibi çatlaklarda kalıversin napalım...
ayrıca limon ve kahveyi karıştırıp her banyodan önce vücuduna sürüyorsun işe yarıyormuş kadınlar kulubünde okumuştum ama ne kadar gercek bilemem tabi bi kac gun yapıp dinleniyosun istersen bulabilirim tarifi sana ben biraz zayıfladıktan sonra denim dedim
yani incelse bile çatlaklar yine iyidir dimi

iyi gecelr arkadaşlar.dün bir kosturmacaya girdim çocuklarla.kuaföre gittim.hep zayiflayim sunuda yaparım bunuda yaparım deyip erteledigim seylerden birini yaptım.gittim saclsrimi kestirdim boyattim.evin işi çoluk çocuk derken kendimizi unutuyoruz.ama zayiflayim daha alasını yaparım o zaman.dün bu yüzden ne yeyip ictigim yazamadim. sabah tereyagda yumurta peynir 2-3 zeytin salatalık domates ekmek yemedin öğle yeşil mercimekli eristeli çorba 1 dilim karpuz akşam kalan yemeği yedim 1 tabak bike değildi yoğurt birazda findik . sabah 30 dk akşam 30 dk yürüdüm şimdi de platesimi yaptım. ins yarın azda olsa tartida eksik cikarim.hepimize bol eksili kilolar.kurtulcaz bu pis yağlardan biraz yorulcaz biraz uzulcez ama pes etmek yok.:)

Ben de oyle dusunmeye calisiyorum yoksa cok etkiliyor psikolojimi...Tabi ki de evet :) ben zaten sürekli çatlaklarım için nette bir şeyler araştırırken buldum bu siteyi ve soracak şeylerim birikince dayanamayıp üye oldum. kahve limonu biliyorum hatta 4-5 defa yaptim ama sonra evdekiler banyo kahve kokuyor diye şikayet ettikleri için bıraktım şimdi dermaroller falan yapıyorum bilmiyorum ne olacak hazır uye olmusken bu gruba da katılayım dedim belki destek alir ve destek olursam kilo vermem kolaylaşır diye :) üniversite sinavina girecegim henuz bi diyet ve spora başlamadım ama yediklerime dikkat ediyorum su içiyorum. 2 hafta sonra kilo verme maratonum başlayacak ^^ sizlere sormak istedigim bir sürü soru var sınavlar bittigimde hep bu grupta olacağım anlaşılan :) ilgin için çok teşekkür ederim :)

Peki kahve limon işe yaradı mı ne kadar süre yaptın
Yaşın kac bekar mısın cnm
Şimdi ne yaptığını anlamadım dermaroller nedir acaba
Birde buraya katılmakla çok iyi yapmışsın cnm İnan öyle motive oluyoki insan.. Birde diğer arkadaşların menülerini falan okuyosun yanlışlarını sana söylüyorlar ve ister istemez bir disiplin oluşuyor zamanla sende dikkat etmeye başlıyorsun
İnşallah sınavın cok iyi geçer seve seve bekleriz cnm seni gel katıl aramıza destek oluruz birbirimize ve istediğin kadar soru sorabilirsin cnm bnm ayrıca
Cok soru sordum farkındayım

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

Kahve limonun pek etkisini görmedim aslında cunku sadece 1buçuk hafta kadar devam edebildim, ama etkisini gormek için en az 2 ay devam etmek gerekiyormuş o yüzden bir şey diyemeyeceğim :)
19 yaşındayım bekarım :)
Dermaroller de başı iğne dolu bi alet ile çatlakların üstünden geçerek uyarıp vücudunun uyardığın bölgeyi iyileştirmeye çalışması gibi bir şey kısaca. cümle ne kadar anlaşılır oldu bilmiyorum kusura bakma
Ben de çok iyi düşüncelerle geldim burda herkes çok cana yakın çok iyiler sürekli takip ediyorum bu topiği gün içinde. bi an once diyete spora başlamak ve sizinle gelişmeleri paylaşmak için sabırsızlanıyorum ^^ ben çok kilo verdim çok kez diyetisyene gittm ama hep geri aldım kilolarımı, bu kez diyetisyene falan gitmeyeceğim çünkü artik hem ne yemem nasıl yemem gerektiğini biliyorum hem de yaşam tarzımı yeme tarzımı degistirmek zorunda olduğumun farkindayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…