- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Kuzucum ya gecmiş olsun ne sıkıntılı bi olay..AllahTan esin dogru düzgün bi insanmış bu gibi olayları showa dönüştüren erkeklik meselesi yapan o kadar insan var ki..senide eşinide takrir ettim gercekten sogukkanlilıgınızı korudugunuz için...
Kizlar aksam cok yoruldum kizimin yarinda kermesi bar ogretmene gül böreği sozvermis aksamin bi saatin onla ugrastim dunki menumude yazayim yazamadim
Sabah has. yumurta 1 dlm peynir 1/4 avakado yesillik iki dlm ekmek
Ara elma
Öğle 2 kase kir.mercimekk corbasi 2 dlm ekmek
Ara 4 musmula 1 elma 2 kasik yogurt
Aksam yarim kir.mercimekk corba 8 kasik kiymali patates yemeğe 2 dlm ekmekle
Ara 1 kase kiraz ve kayisi
Sabah 45dk yürüyüş artı 15 dk egzersiz
Aksam 30 dk yürüyüş 15 dk
Bu hun alanya yagmurlu firtina kiyamet 3 gun noyleymis kış geri geldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar aksam cok yoruldum kizimin yarinda kermesi bar ogretmene gül böreği sozvermis aksamin bi saatin onla ugrastim dunki menumude yazayim yazamadim
Sabah has. yumurta 1 dlm peynir 1/4 avakado yesillik iki dlm ekmek
Ara elma
Öğle 2 kase kir.mercimekk corbasi 2 dlm ekmek
Ara 4 musmula 1 elma 2 kasik yogurt
Aksam yarim kir.mercimekk corba 8 kasik kiymali patates yemeğe 2 dlm ekmekle
Ara 1 kase kiraz ve kayisi
Sabah 45dk yürüyüş artı 15 dk egzersiz
Aksam 30 dk yürüyüş 15 dk
Bu hun alanya yagmurlu firtina kiyamet 3 gun noyleymis kış geri geldi
Günaydın canlar :))
yani diğer doğumlarındada kalmıştı zaten.ailenin refakatçisiyim ben .sevap olur iyi olur ama ayağına doşan çocuk olmıycak..
neyse bir gün kalmış oldum yapıcak bişey yok.bu gecede öbür görümcesi kalıcakmış ablasınıda gönderdik..zaten yarın çıkıyorlar hastaneden..
bebişi özledim bile şimdiden
valla cnm ben hamileyken cok catlagim olduKızlarrr zayıfladığınızda varsa çatlaklarınız gözünüze batmaya devam etti mi?
aynıyız valla cecomm kızların odasında çöpde var içine isabet ettiremiyorlar maalesef,hep dıında çöpler..Kız bir an benim eve gizli kameramı yerleştirdin sandım
Bende genelde elime poşet alır evi dolanırımen çokda çocukların odasından çıkar
Sağ olsun büyük bardak, tabak ne varsa odasına taşır birde onun haricinden yediğinin poşeti yada çöpü varsa onuda ortada bırakır
Ufaklık desen kurabiye canavarı gibi etrafa saçarak yer birşeyleri
Bugün tam süpürge işi bitti oh çekecekken bir baktım almış eline kağıt helva ( babasının çot yemesi) bir güzel salonunun ortasında yemeye başlamış Ulen sıpa bir kırıntı düşsün yere seni gebertirim diyorumda gülüyor anneciğim seni çok seviyorum biliyorsun dimi diye sonrada baktı dökmeden yemek zor geliyor masaya öylece bırakıverdi kağıt helvayı
Eşimde sağ olsun kabuklu fıstığı çok sever ama gece geç saatte yediği zaman süpürgede açamayınca sabah her yer kabuk kalıntıları oluyor
Temizlik yüzünden cinnet geçirtecekler bana
Bİr ara odalarına çöp kovası koydum masalarının altına inan o zamanda daha beter olduhem kovaya hem masaya oldu bende en sonunda bari masanın üzerini temizliyeyim birde onla uğraşmıyayım dedim
üşengeç olmaaaaHahahah birde usengecligim var hihhii
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Ay kızlar gece gece huzurum bozuldu yaa..
Esım ısten gelmıs yorgun argın yemek yıyıp tekrar gıtcektı..
Saat 21:30 falan bırden tlf a mesaj geldı voxer dan eskıden whatsapp tan once bu vardı sımdı kımse kullanmıyo..baktım arapca bırı merhaba nura yazmıs adıda enes yazıyodu
bende hemen esıme dondum dedım bu kım
bı baksana
sonra bı mesaj daha senı cok begendım tanısmak ıstıyorum
esımde bı mesaj yazdı afedersınız en kufurlusunden
tabı sapıkta sandı kı ben yazıyorum fırsat bu fırsat hemen terbıyesız laflara gırıstı
bende esıme dedım kı mesaj yazma benım yazdıgımı sanıp daha cok derın mevzuya gırcek sen seslı mesajla soylıcegını soyle dedım
tabı bu hala yazmaya devam edıyo
esımde en kufurlusunden seslı bır mesaj yolladı ve mesajlar kesıldı hemen
tabı bende voxer ı sıldım arkasından ama cok huzursuz oldum yanı bosu bosuna esımın aklı bulancak dıye
sonra acaba bırı senın no nu mu verdı dedı bende dedım bı beım aıle ıle senın aıle bılıyo yanı dedım noyu
arapca bılenlerden tahmın yuruttuk cunku voxer da bıldııgm kadarıyla ılla no nu bılıp sana ulasabılıyo
neyse konu oyle kapandı gıbı her ne kadar ıkımızde rahat degılsekte
allahtan hemen tlf u esıme uzattım varya ve allahtan o yanımdaydı
tabı esım dıyorum sana foto nu koyma falan dedı bende dedım kı yaa ben once her yerı yabancıları engelleyıp sonra koyuyorum fotoları dedım..
Ama aklımda kaldı yanı acıkcası
ayy allah kımsenın agız tadını kacırmasın yarabbım amın
tabı ben oldukca normal davrandım yıne sonucta benım bır sucum yok
esımde aynı sekılde ama ıste annemde dıyo bı tanıdık vermıs olabılır mı pıslık olsun dıye
yada ondan gızlı tlf kurcalanıp numaran alınmıstır dıye oyle ıste allahından bulsun yaa
off ıcım sıkkındı yazayım dedım
sızle paylasmak ıyı gelecektır dıye:44::44:
bbebısınızı allah analı babalı buyutsun ınsallah ama beyazcanım senınde ıcınde bıyerde bebek ısteyen bı beyazcan var bılıyorumgalıba bız senle sonunda yapcaz ucunculerı benım esım ıstıyo ben ıstemıyorum dıyorum ama valla cesaretım az yoksa ıstıyorum aslında 3.yu
Kızlarrr zayıfladığınızda varsa çatlaklarınız gözünüze batmaya devam etti mi?
valla cnm ben hamileyken cok catlagim oldu
henuz 6 kilo verdim o yuzden brsey diyemem daha onumde cooooook uzun bir yol var
amann keşke o kadar kilo versemde çatlak zaten hep var ,o zamanda oluversin varsın..
Selamlar cnm ne güzel cimcimenin gösterisi yapılmış.. İnşallah ünivrsitedende mezun oluşunu görmek nasip olur canımcım...iyi akşamlar kızlar
yorucu ve güzel bir gün bir gün bitmek üzere
bu sabah erkenden kalkdık kızın yıl sonu gösterisi için kuaföre götürdük,ama sağolsun kuaföre 1 hafta önceden söylediğim ve dün akşam arayıp tekrar hatırlattığım halde unuttu bizi. .sabah evden çıkdıkdan sonra tekrar aradım biz geliyoruz diye,daha evden çıkmamış hatun..
allahdan başkası erken açmışda hemen ona götürdüm ve yetiştirdik gösteriye.
minicik yavrular nasılda öğrendilerse bir güzel yaptılar gösterilerini,
çoğuda çanakkele ile ilgiliydi gösterilerinin..zaten sulu göz ben açtım muslukları ,çok duyguladım.
.insan bi hoş oluyor yem kendi çocuğunu sahnede bişeyler başarmış görünce,hemde o miniklerin cesareti ,başarıları duygulandırıyor..
sanırm benden başkadaağlak yokdu..annem bi rahat vermediki rahat rahat ağlayım,niye ağlıyon dedi durdu,,ülenn duygusal kadınım bilmiyonmu benii diycem diyemedim tabi..
yorgun bi şekilde eve geldik kızı uyuttum ama yavrucak 2 sat uyudu akşamda babalara yapılacağı için uyandırdık ve gitti...şimdi babamız izliyor sanırım cimcimeyi,,sanırım diyorum çünki telefonlara cevap veremedi sağolsun ,yoksa salonumu bulamadı diye tedirgin oldum..
aynıyız valla cecomm kızların odasında çöpde var içine isabet ettiremiyorlar maalesef,hep dıında çöpler..
hatta dünde dedim ülen içeriye bi kutu koysamda kağıtlarını atsalar bari diye..şaşırdım artık çopden..
ben cinneti bi geçirdim,,cinnetten önce 2 dk totom yer görmeden sürekli topluyor temizliyordum..
7/24 temizlik robotu gibi..ama ne perdenin eyrisini ne bulaşığı ne çamaşırı hiç bitiremiyordum.
.ayy hergün çekmecedüzenleyip kalem gibi yapıyorum ama kocam geliyor 1 parça eşya için tüm çekmeceyinin içini yere boşaltıyor ,
halada öyle ya..bir bayram günü resmen cinnet geçirdim..evi pırıl pırıl yapmışım, hemde hem kendi evim hem kv lerin yoruluyorum ,misafir geliyor bunlar hiç acımıyor...resmen delirdim evi kalktım son hızla kendim darmaduman ettim,son hatırladığım avizede sallanan herinin donuydu..
yeminler ettim bir daha siz bu temizliği görmiyceksiniz diye..ve hakkatende bir daha göremediler o temizliği,,artık aynı anda evin heryeri temiz olamıyor maalesef..artık ne bende normal bi ruh hali nede güç kuvvet var..artık onlarda olanla idare idare ediyor.
.1 kişi 6 kişin arkasında koşarsa olacağı bu..daha evdekiler kv yetmez gibi annem çağırıyor babaannemler giderim badanaya ,hiçç bana acıyan yok valla..geçen babaannemin yanında amcam var onun hanımı çağıdı o günde benim işim olduğu için gidemedim çok bızulmuşlar temizliğe gitmedim diye..offffffffff offfffffffffff bana kim gelecek bilmem
üşengeç olmaaaa
nasıl kilo verecen üşene üşene
çokk sinirbozucu bir durum canım..neyseki eşin yanındaymış..halaa telefon sapıkları var.
sıkma canını bir daha rarayamaz o manyak eşin gözünü korkutmuş nasılsa..
böyle durumdadasanki telefondan adam çıkacak gibi korkuyor insan,yani en azından ben..benim herifde ağzını açıp 2 kelam laf etmez böyle durumda sinirden çatlatır beni..bi kaç kere başıma geldi telefonu verdim sadece dinledi benim uyuz,ülen şöyle güzelce bi kükre evde erkek var sansınlaar dimi ama,,yok ses yok
b
bimem canımm
aslında kendime güvenemiyorum ,ve kocama..zaten başımızda deyil tek başıma çocuk büyütüyorum diyebilirim..
aslında çokkkkk severimm bebekleri bebek bakmayı..hatta ikinciyi doğurduğumda eşimbiz şimdiye kadar niye bekledikki senin derdin çocukmuş dedi..bir çocuğun oyuncak bebeğiyle oynadığı gibi zevk alırım bebek beslemekden ilgilenmekden,ama bozulan psikolojim buna pek elverecek gibi durmuyor..
amann keşke o kadar kilo versemde çatlak zaten hep var ,o zamanda oluversin varsın..
Ben varımmmmmkimse yokmuuu:44::44:
Ay cnm benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cümlemize inşallah.. Hepimizin gider kiloları bir daha dönmemek üzere...Yaa inşallah bütün kilolarını bidaha almamak üzere geri verirsin canım benim! ! o zaman çatlakların goze batacagini sanmıyorum zaten baktikca bebişini hatırlarsın :) ama işte ben daha çocuk dogurmadan her yerim catladi bir gun gelip evlendigimde hamile olursam orta yerimden çaaaaat diye çatlarım diye korkuyom
Aynen canimm bazen ben de öyle düşünüyorum ama nası duracaklar çok merak ediyorum
Ay cnm benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cümlemize inşallah.. Hepimizin gider kiloları bir daha dönmemek üzere...
benim kalçamda vardı biraz cnm ergenlikten kalma ama rahatsız etmiyordu beni ama doğumdan sonra karnım çatladı malesef ama şimdi zayıflayayımda beyazcanın dediği gibi çatlaklarda kalıversin napalım...
ayrıca limon ve kahveyi karıştırıp her banyodan önce vücuduna sürüyorsun işe yarıyormuş kadınlar kulubünde okumuştum ama ne kadar gercek bilemem tabi bi kac gun yapıp dinleniyosun istersen bulabilirim tarifi sana ben biraz zayıfladıktan sonra denim dedim
yani incelse bile çatlaklar yine iyidir dimi
Ben de oyle dusunmeye calisiyorum yoksa cok etkiliyor psikolojimi...Tabi ki de evet :) ben zaten sürekli çatlaklarım için nette bir şeyler araştırırken buldum bu siteyi ve soracak şeylerim birikince dayanamayıp üye oldum. kahve limonu biliyorum hatta 4-5 defa yaptim ama sonra evdekiler banyo kahve kokuyor diye şikayet ettikleri için bıraktımşimdi dermaroller falan yapıyorum bilmiyorum ne olacak hazır uye olmusken bu gruba da katılayım dedim belki destek alir ve destek olursam kilo vermem kolaylaşır diye :) üniversite sinavina girecegim henuz bi diyet ve spora başlamadım ama yediklerime dikkat ediyorum su içiyorum. 2 hafta sonra kilo verme maratonum başlayacak ^^ sizlere sormak istedigim bir sürü soru var sınavlar bittigimde hep bu grupta olacağım anlaşılan :) ilgin için çok teşekkür ederim :)
Peki kahve limon işe yaradı mı ne kadar süre yaptın
Yaşın kac bekar mısın cnm
Şimdi ne yaptığını anlamadım dermaroller nedir acaba
Birde buraya katılmakla çok iyi yapmışsın cnm İnan öyle motive oluyoki insan.. Birde diğer arkadaşların menülerini falan okuyosun yanlışlarını sana söylüyorlar ve ister istemez bir disiplin oluşuyor zamanla sende dikkat etmeye başlıyorsun
İnşallah sınavın cok iyi geçer seve seve bekleriz cnm seni gel katıl aramıza destek oluruz birbirimize ve istediğin kadar soru sorabilirsin cnm bnm ayrıca
Cok soru sordum farkındayım
Iphone dan gönderildi
Âmin cnm hakikaten artık kendi özel tlfnumuzda bile rahat olamicaz sanırım cnm âmin Allah herkesi korusun
Callenatics 4/21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?