80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kızlarrr misafirleri yatırdım geldimm

çok iyi yaptın cnmmm bende hiç çatlak yoktu o yüzden bişey diyemeyeceğimmm:26: inş ünv sınavında güzel bir puan alıp istediğin bölümü kazanırsın cnm allah emeklerini boşa çıkarmasın inş her zaman bekleriz biz müdavim olduk kopamıyoruz buradaki herkes birbirinden özell

afiyetolsun cnmmm menün de sporunda harika

kimse yokmuuu:44::44:

misafir var yatılı o yüzden gelemedim beyazcanımmm ne mutlu sana prensesinin ilk mürvvetini gördün ünv mezuniyetini ve düğününü de göstersin inş annesin duygulanman çok normal prensesin ilk başarısı

alemsin meleğim avizedekine çok güldüm gece gece sen çok yaşa emiii haklısın gülüm takdir etmezlerse bu şekilde yaşayacaklar o zaman kv nin işini yapmayı yavaş yavaş bırak bence 47 yaşındaki hatun biraz kıpırdasınn artık annene birşey diyemem evladısın babaannen de snei büyütmüş ama amacanın hanımına ne oluyor sinir oluyorum böyle insanı mecbur tutanlara insan içinden gelirs eyardım eder hiçbir mecburiyetin yok boşver bitanemmm darılan darılsın senin de bir canın var

bu devirde tam anlamıyla çocuk büyütmek hakikaten zor eskisi gibi değil ortam iyi düşünmek lazım

ohhh ne güzel yapmışsınnn yeni imajını güle güle kullan cnmmm asla pes etmek yokk:13:

Memnun oldum cnm bende 24 yaşındayım evliyim 2 yıl 8 aylık bi oğlum var
Evet burdaki kızların hepsi birbirinden iyiler sagolsunlar ama bı hafta pek yogun değil normalde geçmiş yapamıyordum o kadar cok sohbet falan oluyodu ayrıca anlattığın şeyi anladım gibi birşey peki etki ediyo mu çünkü çatlaklara lazer bile kesin çözüm olamıyo bildigim kadarıyla
Sende cok gencsin ve İnan düzenli ve saglıklı beslenir birazda sporla pekiştirirsen gidecek kilolar
Ayrıca sna karatayı tavsiye ederim cnm gercekten cok rahat açlık hiç yok

Iphone dan gönderildi

Boyum 1,70 ve 80 kiloyum doğum yapalı 4 ay oldu ve ben sanki hiç veremeyecekmişim gibi hissediyorum bu kiloları üstelik emzirdiğim içim diyet de yapamıyorum of kızlar

canim kizin cok tatli olmus insallah universte mezuniyetini de gorursun.

Boyum 1,70 ve 80 kiloyum doğum yapalı 4 ay oldu ve ben sanki hiç veremeyecekmişim gibi hissediyorum bu kiloları üstelik emzirdiğim içim diyet de yapamıyorum of kızlar

O zaman doğru yerdesın cnm hoşgeldin sen dogum yapalı 4 ay olmuş ve hemen birşeyler yapmam lazım diye düşünmüşsün bak benim oğlum 2 yıl 8 aylık oldu anca kafama dank etti ve üstüne kilo aldım o zamanki kilomun ama şimdi cok şükür gidiyo yavas yavas yeterki gercekten isteyelim

Iphone dan gönderildi

canim kizin cok tatli olmus insallah universte mezuniyetini de gorursun.

Kız Ayyüzlüm benim eşim ikide bi iltifatlara başladı
Bugun hazırlandım dışarı çıkacaktık bi baktı kız sen hakikaten kilo vermişsin eski haline dönüyosun dedii sarıldı falan
Sonra Annemede netten konuşurken ayağa kalktım bak dedim aa dedi kız senin o göbek küçülmeye başlamış aferin valla devam et dedi
Bende bu gazla artık tutmayın ulken beni moduna girdim resmen
6 kilo bu kadar farkediyorsa 10 kilo versem nasıl olcak acaba

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

sporla desteklenerek verılen kılo cook farkedılıyo canım sen devam et bak daha ne ıltıfatlar gelecek benım boy 157 kılom 68 bu halıme bıle oyle ıltıfatlar alıyorumkı yeter daha zayıflama dıyen cook fazla sporla kılo verdım ben onunda etkısı var bıde 26 kılo verdım toplamda mıllet tombul görmeye alıstıgından buhalım cook zayıf gelıyo herkese halbukı 10 kılo daha vermem lazım

Hoşbulduk canım..
Olsun Allah a şükür, yeter ki sağlık olsun kilo her türlü verilir.. Ha 4 ay, ha 4 sene hiç fark etmez.. Ama ben ne bileyim.. Eski pantolonlarıma hayretle bakıyorum 1,70 boya 55 kiloyken bu hallerde olmak gururumu incitiyor eşim sorun etmiyor belki ama ben içten içe utanıyorum.. Pilatese başladım ufak ufak.. Ekmeği, hamur işini, tatlıyı kestim, öğünlerimi azalttım ama diyet ne yazık ki istesem de yapamam, emziriyorum.. Of ki ne of yani :)

Ben de memnun oldum oğlunu allah sana eşine bağışlasın analı babalı güzel bir ömür nasip etsin :)
Yani zaten hiçbir şey tam etki etmiyor malesef. göğüslerimdekiler biraz daralır gibi oldu ama göz yanılsaması da olabilir bilmiyorum, daha 1 kere yaptım 2 haftada 1 yapılıyor haftaya tekrar yapacağım, beyaz olanların rengi hafiften çok hafiften kırmızıya döner gibi oldu ama gerçekten kendimi hemen umitlendirmek istemiyorum bir şey söylemek için çok erken :)
zaten zayiflayip bol su içince ve spor yapınca görünümü iyice duzeliyormuş yani sadece görünümü duzelsin diye bile kilo verebilirim Umarim her şey istediğimiz gibi olur :) Karatay diyetini hiç araştırmadım fırsat bulduğumda bakacağım teşekkür ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin öncelikle allah bebişini sahibine bağışlasın güzel mutlu bi ömür nasip etsin :) benim de boyum 1.70 89 kiloyum aslında bizim ideal kilomuz yasimizla da orantili olarak 58-63 arası. Bence hiç moralini bozma bak doğum yapmana rağmen aşırı bi kilon yok aşırı durduğunu sanmıyorum oncelikle bebeğini düşünüyorsun tabi ki öyle olmalı. Benim sana tavsiyem bol bol ılık su içmen bol bol yoğurt yemen zaten yediklerine dikkat de ediyorsun acele etme bence böyle devam edersen sütten kesildiğinde kendini bünyeni diyete alıştırman daha kolay olacaktır :)

Sanırım evet sporla daha cok belli oluyo birde şimdi calleni yapıyorum bakalım 1 ay sonra nasıl olcak valla benimde boyum 161 cok fark yok aramızda benim en son 2 yıl önce gördüğüm düşük rakam doğumdan 1 ay sonra 78 di zaten o da son görüşüm olmuştu eski Halim zayıftı zaten doğumdan önceki bakalım hayırlısı ile 75 olayım sonra hedefimi 60 yapcam inşallah

Iphone dan gönderildi

Diyet olmasa da karatay yap cnm İnan çok iyi olur ve sütü etkilemez zaten süt yapması için salatalar lazım o eskilerin tatlı şerbeti dedikleri değil ekmek yemesen bile sütün olacaktır ekmegi kesiyoruz ok bu başlangıç olsun mesela ayrıca senin boyunda var maşallah malesef benimde eski elbiselerim duruyo dolapta ama şimdi tekrar onların içine girmeyi iple çekiyorum bak mesela kendine şimdilik bir hedef belirle ama hemen 55 deme bak ben mesela 75 diyorum çizelgeme de oyle yazdım yavas yavas 75 ten sonra 60 inşallah
Sende bir karatayı dene derim cnm denemekten zarar gelmez dimi

Iphone dan gönderildi

Ben sana ve gökkuşağına bir link vercektim ama bi bulayım ben bulamazsam sevgili sweet kesin yarın size yardımcı olur kendisi sıkı bir karataycıdır da bende onun yolundan gitmeye çalışıyorum

Iphone dan gönderildi

Cnm buldum sayfayı ama bir tane daha olcak onu da eklicem
Gökkuşağı sende incele cnm

http://cloudpage.co/oneriler
Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

Hoşbulduk canımm aminn aminn çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. Yaşım 24. Bana aşırı gibi geliyor ya da hala lohusa psikolojisini atamadım bilemiyorum.. Çok teşekkür ederim pozitif enerjin ve bakış açın için.. Çok iyi geldi inan. Dengeli besleniyorum. Bol bol su zaten istemesem de içiyorum emzirdiğim için çok susuyorum:) Zararlı ve kilo yapıcı gıdalardan uzağım. Baya salmıştım kendimi hamilelikte; "nasıl olsa hamileyim, istediğimi yerim" psikolojisi :) şimdi yavaş yavaş eski düzenine sokmaya çalışacağım. Diyetsiz falan ama inşallah başarırım..

Tamam canım:)
Ekmek tam tahıllı bir iki dilim yiyorum beyazı kestim. Tatlı zaten asla. Hamur işi ben sevmem zaten. Valla o boy da olmasa yandık hedefim 70 şimdilik:) karatayı deneyeceğim çoook sağol; ilgin, alakan için çok teşekkür ediyorum ayrıca..

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Cnm buldum sayfayı ama bir tane daha olcak onu da eklicem
Gökkuşağı sende incele cnm

http://cloudpage.co/oneriler
Iphone dan gönderildi
çok teşekkür ederim canim benim zahmet oldu sana da :) yarın hemen bakacağım :)

Başarırsın isteyince yapamayacağımız şey yok aslında :) Ben hayatım boyunca hiç zayıf olamadim ama bu benim kaderim olmayacak buna izin vermeyeceğim :) bunu herkes böyle düşünmeli :) Kesinlikle çok rahat kilo vereceksin buna emin ol! Aşırı olmadığına eminim, biraz gayretle bütün kilolarini atarsin, gunde yarim saat yurusen bile kendiliğinden gidiyor, hem spor yapinca iştah da azalıyor daha zinde ve iyi hissediyorsun :)

Sen bu kadar şeyi kesmişsin ister istemez gidecek o kilolar İnan bana cnm :)
Ay ne demek cnm bnm umarım azda olsa yardımcı olabilmişimdir

Iphone dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…