- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Hoşbulduk canımm aminn aminn çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. Yaşım 24. Bana aşırı gibi geliyor ya da hala lohusa psikolojisini atamadım bilemiyorum.. Çok teşekkür ederim pozitif enerjin ve bakış açın için.. Çok iyi geldi inan. Dengeli besleniyorum. Bol bol su zaten istemesem de içiyorum emzirdiğim için çok susuyorum:) Zararlı ve kilo yapıcı gıdalardan uzağım. Baya salmıştım kendimi hamilelikte; "nasıl olsa hamileyim, istediğimi yerim" psikolojisi :) şimdi yavaş yavaş eski düzenine sokmaya çalışacağım. Diyetsiz falan ama inşallah başarırım..
çok teşekkür ederim canim benim zahmet oldu sana da :) yarın hemen bakacağım :)
Başarırsın isteyince yapamayacağımız şey yok aslında :) Ben hayatım boyunca hiç zayıf olamadim ama bu benim kaderim olmayacak buna izin vermeyeceğim :) bunu herkes böyle düşünmeli :) Kesinlikle çok rahat kilo vereceksin buna emin ol! Aşırı olmadığına eminim, biraz gayretle bütün kilolarini atarsin, gunde yarim saat yurusen bile kendiliğinden gidiyor, hem spor yapinca iştah da azalıyor daha zinde ve iyi hissediyorsun :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6. haftanin Bildirimi:
Başlangıç: 90
Bu hafta: 82.7
Giden: 1.100
toplam giden: 7.3
Hedef(şimdilik): 75
SPOR:
callenatics
leslie 2 mil
oh sindi maşallah sen beni solladın ben yerimde sayıyorum
başlanğıç:88,700
ben geçen hafta: 84,700
bu gün: 84,500
giden: -200gr
toplam giden: 4,2kg
bu ne ya şaka gibi -200 bedenim bana neden direniyor neden aynı fikirde değiliz bu kilolar gitmeli artık 8 li rakamları bile hala inemedim ah nesli ah problem neki anlamadım. gençliğimde kilo verirken haftada 1 kilo giderdi.
neyse artık
dün annemi almaya otogara filan geldim uğrayamadım dünki menüm
sabah: 1 haş.yum+1dlm peynir+ 2 tkş. ballı kaymak+1 tkş. avakado+domates yeşillik
ara: kiraz 1 kase+1 erik
öğle: 1 tabak kıymalı makarna ( ofiste doğru dürüs yemek pişmez oldu artık evden getireceğim)
ara: kiraz 1 kase+1 erik+2 yenidünya
akşam: 1 tabak haşlanmış köy tavuğu+2 dlm ekmek
ara: 1 kase kiraz+1 erik+1 cimcik leblebi+1 cimcik badem
1 saat spor: eliptik+lesli+step+yürüyüş . miks yaptım
masallah ayyuzlum çok güzel vermissin.yilmak yok yola devam:)
Slm güzellerrrtünaydın herkese
neslicim 5 dilim ekmek olmuş bitanemm biraz azaltmaya çalışsann:26: akşam öğününden sonra meyve yememeye çalş cnm mümkünse akşam öğünlerinden önce tüketspor harika
sindicim ben artıya çıkmıştım kaçamaklardan detoksla anca -500 ünü verebildim sabote ettiğimdenSagol cnm rakip miydik bu hafta yoksa ama sanırım kilolarımız aynıydı dimi yakındı darısı basına ee sende ayran detoksu yaptın etki etmedi mi bak Ayyüzlüm 2 kilo verdi
Iphone dan gönderildi
allah rızası için biri gelsin şu kıza baksın ev işi falan da yapmiicam iki dk ders çalışim yaa
allah rızası için biri gelsin şu kıza baksın ev işi falan da yapmiicam iki dk ders çalışim yaa
şans meselesi sanırım,bazı insan hiç çatlamaz,bende daha genç kızlığımda çatlamaya başlamıştım..şimdide harita gibitim ama kilom baya var o yüden önceliğim kilo..Yaa inşallah bütün kilolarını bidaha almamak üzere geri verirsin canım benim! ! o zaman çatlakların goze batacagini sanmıyorum zaten baktikca bebişini hatırlarsın :) ama işte ben daha çocuk dogurmadan her yerim catladi bir gun gelip evlendigimde hamile olursam orta yerimden çaaaaat diye çatlarım diye korkuyom
Aynen canimm bazen ben de öyle düşünüyorum ama nası duracaklar çok merak ediyorum
çok haklısın canım..Selamlar cnm ne güzel cimcimenin gösterisi yapılmış.. İnşallah ünivrsitedende mezun oluşunu görmek nasip olur canımcım...
ya evet eşimin konuşmasını istedim ki bilsin erkek olduğunu..
ayrıca sen nedir kendini akrabalara feda etmişsin tabi beyazcan var gıkı çıkmaz gelsin temizlesin.. Annene kayınvalidene tüm sülale senden medet umuyo bu ne!! Valla üzüldüm cnm sende insansın sen birgün yardım istesen koşup gelirler mi sanki Allah aşkına.. Sanada yazık seninde Can'ın var bitanem.. Bak ablamsın nasihat etmiş gibi olmasın zaten haddim değil ama sen kendini önemsemezsen değer vermezsen kimse sana o kıymeti vermez ona göre..
ayrıca Allah yardımcın olsun gercekten evdeki ve cocukların tüm yükü senin üstünde...
ama cok istersen önümüzdeki yıllarda yapabilirsin 3. Bebişi
Ben varımmmmm
güle güle kullan saçlarını canımm..iyi yapmışın bi değişiklik olmuş sana..iyi gecelr arkadaşlar.dün bir kosturmacaya girdim çocuklarla.kuaföre gittim.hep zayiflayim sunuda yaparım bunuda yaparım deyip erteledigim seylerden birini yaptım.gittim saclsrimi kestirdim boyattim.evin işi çoluk çocuk derken kendimizi unutuyoruz.ama zayiflayim daha alasını yaparım o zaman.dün bu yüzden ne yeyip ictigim yazamadim. sabah tereyagda yumurta peynir 2-3 zeytin salatalık domates ekmek yemedin öğle yeşil mercimekli eristeli çorba 1 dilim karpuz akşam kalan yemeği yedim 1 tabak bike değildi yoğurt birazda findik . sabah 30 dk akşam 30 dk yürüdüm şimdi de platesimi yaptım. ins yarın azda olsa tartida eksik cikarim.hepimize bol eksili kilolar.kurtulcaz bu pis yağlardan biraz yorulcaz biraz uzulcez ama pes etmek yok.:)
hadi hayırlısı o zaman ,işallah sınavın çok güzel geçerde kiloları verirken daha bi mutlu daha bi şevkle verirsin..Ben de oyle dusunmeye calisiyorum yoksa cok etkiliyor psikolojimi...Tabi ki de evet :) ben zaten sürekli çatlaklarım için nette bir şeyler araştırırken buldum bu siteyi ve soracak şeylerim birikince dayanamayıp üye oldum. kahve limonu biliyorum hatta 4-5 defa yaptim ama sonra evdekiler banyo kahve kokuyor diye şikayet ettikleri için bıraktımşimdi dermaroller falan yapıyorum bilmiyorum ne olacak hazır uye olmusken bu gruba da katılayım dedim belki destek alir ve destek olursam kilo vermem kolaylaşır diye :) üniversite sinavina girecegim henuz bi diyet ve spora başlamadım ama yediklerime dikkat ediyorum su içiyorum. 2 hafta sonra kilo verme maratonum başlayacak ^^ sizlere sormak istedigim bir sürü soru var sınavlar bittigimde hep bu grupta olacağım anlaşılan :) ilgin için çok teşekkür ederim :)
sağol meleğimmSlm kızlarrrmisafirleri yatırdım geldimm
çok iyi yaptın cnmmm bende hiç çatlak yoktu o yüzden bişey diyemeyeceğimmm:26: inş ünv sınavında güzel bir puan alıp istediğin bölümü kazanırsın cnm allah emeklerini boşa çıkarmasın inş her zaman bekleriz biz müdavim olduk kopamıyoruz buradaki herkes birbirinden özell
afiyetolsun cnmmm menün de sporunda harika
misafir var yatılı o yüzden gelemedim beyazcanımmm ne mutlu sana prensesinin ilk mürvvetini gördün ünv mezuniyetini ve düğününü de göstersin inş annesin duygulanman çok normal prensesin ilk başarısı
alemsin meleğim avizedekine çok güldüm gece gece sen çok yaşa emiiihaklısın gülüm takdir etmezlerse bu şekilde yaşayacaklar o zaman kv nin işini yapmayı yavaş yavaş bırak bence 47 yaşındaki hatun biraz kıpırdasınn artık annene birşey diyemem evladısın babaannen de snei büyütmüş ama amacanın hanımına ne oluyor sinir oluyorum böyle insanı mecbur tutanlara insan içinden gelirs eyardım eder hiçbir mecburiyetin yok boşver bitanemmm darılan darılsın senin de bir canın var
bu devirde tam anlamıyla çocuk büyütmek hakikaten zor eskisi gibi değil ortam iyi düşünmek lazım
ohhh ne güzel yapmışsınnn yeni imajını güle güle kullan cnmmm asla pes etmek yokk:13:
hoş geldin aramızaaBoyum 1,70 ve 80 kiloyumdoğum yapalı 4 ay oldu ve ben sanki hiç veremeyecekmişim gibi hissediyorum bu kiloları üstelik emzirdiğim içim diyet de yapamıyorum of kızlar
aminn canım ,cümlemizinkinin işallahcanim kizin cok tatli olmus insallah universte mezuniyetini de gorursun.
ooooo maşallah kızlarr..Kız Ayyüzlüm benim eşim ikide bi iltifatlara başladı
Bugun hazırlandım dışarı çıkacaktık bi baktı kız sen hakikaten kilo vermişsin eski haline dönüyosun dedii sarıldı falan
Sonra Annemede netten konuşurken ayağa kalktım bak dedim aa dedi kız senin o göbek küçülmeye başlamış aferin valla devam et dedi
Bende bu gazla artık tutmayın ulken beni moduna girdim resmen
6 kilo bu kadar farkediyorsa 10 kilo versem nasıl olcak acaba
Iphone dan gönderildi
işin büyük kısmını çözmüşün zaten canım ekmek şeker yoksa gerisi olur zatenHoşbulduk canım..
Olsun Allah a şükür, yeter ki sağlık olsun kilo her türlü verilir.. Ha 4 ay, ha 4 sene hiç fark etmez.. Ama ben ne bileyim.. Eski pantolonlarıma hayretle bakıyorum1,70 boya 55 kiloyken bu hallerde olmak gururumu incitiyor eşim sorun etmiyor belki ama ben içten içe utanıyorum.. Pilatese başladım ufak ufak.. Ekmeği, hamur işini, tatlıyı kestim, öğünlerimi azalttım ama diyet ne yazık ki istesem de yapamam, emziriyorum.. Of ki ne of yani :)
senii haftanın biricsi ilan ediyorum şövalyeegünaydın topikimin tatlı hatunları. heralde bu tatlı da yasak değildir karatayda
bildirim
başlangıç: 93.5
geçen hafta: 85,6
bu hafta: 83,5
giden:2100gr
toplam giden: 10 kg
hedef: 80
spor: her gün: callen, eliptik
detoks sonrası güzelliği
maşal6. haftanin Bildirimi:
Başlangıç: 90
Bu hafta: 82.7
Giden: 1.100
toplam giden: 7.3
Hedef(şimdilik): 75
SPOR:
callenatics
leslie 2 mil
zaten böyle işin olduğu zamanları anlıyorlar.özellikle yapıyorlar bunu yakınlarda yakinlarin varsa yardım ışte.rabbim yardım etsin
Kız Ayyüzlüm benim eşim ikide bi iltifatlara başladı
Bugun hazırlandım dışarı çıkacaktık bi baktı kız sen hakikaten kilo vermişsin eski haline dönüyosun dedii sarıldı falan
Sonra Annemede netten konuşurken ayağa kalktım bak dedim aa dedi kız senin o göbek küçülmeye başlamış aferin valla devam et dedi
Bende bu gazla artık tutmayın ulken beni moduna girdim resmen
6 kilo bu kadar farkediyorsa 10 kilo versem nasıl olcak acaba
Iphone dan gönderildi
Ay kızlar gece gece huzurum bozuldu yaa..
Esım ısten gelmıs yorgun argın yemek yıyıp tekrar gıtcektı..
Saat 21:30 falan bırden tlf a mesaj geldı voxer dan eskıden whatsapp tan once bu vardı sımdı kımse kullanmıyo..baktım arapca bırı merhaba nura yazmıs adıda enes yazıyodu
bende hemen esıme dondum dedım bu kım
bı baksana
sonra bı mesaj daha senı cok begendım tanısmak ıstıyorum
esımde bı mesaj yazdı afedersınız en kufurlusunden
tabı sapıkta sandı kı ben yazıyorum fırsat bu fırsat hemen terbıyesız laflara gırıstı
bende esıme dedım kı mesaj yazma benım yazdıgımı sanıp daha cok derın mevzuya gırcek sen seslı mesajla soylıcegını soyle dedım
tabı bu hala yazmaya devam edıyo
esımde en kufurlusunden seslı bır mesaj yolladı ve mesajlar kesıldı hemen
tabı bende voxer ı sıldım arkasından ama cok huzursuz oldum yanı bosu bosuna esımın aklı bulancak dıye
sonra acaba bırı senın no nu mu verdı dedı bende dedım bı beım aıle ıle senın aıle bılıyo yanı dedım noyu
arapca bılenlerden tahmın yuruttuk cunku voxer da bıldııgm kadarıyla ılla no nu bılıp sana ulasabılıyo
neyse konu oyle kapandı gıbı her ne kadar ıkımızde rahat degılsekte
allahtan hemen tlf u esıme uzattım varya ve allahtan o yanımdaydı
tabı esım dıyorum sana foto nu koyma falan dedı bende dedım kı yaa ben once her yerı yabancıları engelleyıp sonra koyuyorum fotoları dedım..
Ama aklımda kaldı yanı acıkcası
ayy allah kımsenın agız tadını kacırmasın yarabbım amın
tabı ben oldukca normal davrandım yıne sonucta benım bır sucum yok
esımde aynı sekılde ama ıste annemde dıyo bı tanıdık vermıs olabılır mı pıslık olsun dıye
yada ondan gızlı tlf kurcalanıp numaran alınmıstır dıye oyle ıste allahından bulsun yaa
off ıcım sıkkındı yazayım dedım
sızle paylasmak ıyı gelecektır dıye:44::44:
Boyum 1,70 ve 80 kiloyumdoğum yapalı 4 ay oldu ve ben sanki hiç veremeyecekmişim gibi hissediyorum bu kiloları üstelik emzirdiğim içim diyet de yapamıyorum of kızlar
Herkese günaydın. 1 hafta aradan sonra ancak gelebildim. İş yerinde izin almıştım bahar temizliğimi yapabilmek için. Hafta sonu çocuklarla olmuyor. Küçüğüm bana çok bağımlı, hafta içi o bakıcıdayken bende evi dip bucak temizledim. çok şükür bitti ama bende bittim.Dün sabah tartıda bir kilo gitmiş diye sevinirken bu sabah regl olunca maalesef tartı değişti. Neyse artık haftaya giden fazla olur inşallah
başlangıç: 93.1
geçen hafta: 78,0
bu hafta: 77,7
giden:0,300 gram
toplam giden: 15,4
hedef: 60
spor: dip bucak ev temizliğimaalesef zaman olmadı...
Bu hafta menü de paylaşamadım, geçen haftaki çizelgeyi bile bilmiyorum. Dünkü menümü yazayım ama pek memnun değilim
Sabah 2 kibrit kutusu beyaz peynir bol maydanozlu
5 adet zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
2 dilim kepek ekmeği
1 adet ceviz
salatalık domates
Ara çeyrek susamsız simit
Öğle 10 adet kıymalı kara lahana sarması
salata
Ara 10 adet kiraz
2 adet grisini
Bir ısırık çikolata
Bir mini halley
Akşam 8 yemek kaşığı sebze yemeği
bir kase yoğurt
salata
Akşam saat 8.30 gibi sarmayı dolaba koyarken 2 tane daha yedim malesef
Çocuk emziriyorum ondan mıdır bilmem bazen böyle kaçamaklar oluyor işte. regldan dolayı tatlı krizide vardı tabi..
Neyse artık bu hafta diyet ve spora biraz daha dikkat etmem gerek.
Ayyüzlüm maşallah çok güzel gitmiş kilolar. Herkes az da olsa kilo vermiş bu da iyi. Artı olmasın da az az gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?