80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaa aynı yaştayız seninki hangi ay ben 13 mayıs

Iphone dan gönderildi

Ne zahmeti cnm seve seve yaptım :)

Iphone dan gönderildi

günaydın topikimin tatlı hatunları. heralde bu tatlı da yasak değildir karatayda
bildirim
başlangıç: 93.5
geçen hafta: 85,6
bu hafta: 83,5
giden:2100gr
toplam giden: 10 kg
hedef: 80
spor: her gün: callen, eliptik

detoks sonrası güzelliği

6. haftanin Bildirimi:

Başlangıç: 90
Bu hafta: 82.7
Giden: 1.100
toplam giden: 7.3
Hedef(şimdilik): 75

SPOR:
callenatics
leslie 2 mil

6. haftanin Bildirimi:

SPOR:
callenatics
leslie 2 mil

oh sindi maşallah sen beni solladın ben yerimde sayıyorum
başlanğıç:88,700
ben geçen hafta: 84,700
bu gün: 84,500
giden: -200gr
toplam giden: 4,2kg
bu ne ya şaka gibi -200 bedenim bana neden direniyor neden aynı fikirde değiliz bu kilolar gitmeli artık 8 li rakamları bile hala inemedim ah nesli ah problem neki anlamadım. gençliğimde kilo verirken haftada 1 kilo giderdi.

neyse artık
dün annemi almaya otogara filan geldim uğrayamadım dünki menüm
sabah: 1 haş.yum+1dlm peynir+ 2 tkş. ballı kaymak+1 tkş. avakado+domates yeşillik
ara: kiraz 1 kase+1 erik
öğle: 1 tabak kıymalı makarna ( ofiste doğru dürüs yemek pişmez oldu artık evden getireceğim)
ara: kiraz 1 kase+1 erik+2 yenidünya
akşam: 1 tabak haşlanmış köy tavuğu+2 dlm ekmek
ara: 1 kase kiraz+1 erik+1 cimcik leblebi+1 cimcik badem
1 saat spor: eliptik+lesli+step+yürüyüş . miks yaptım

Sagol cnm rakip miydik bu hafta yoksa ama sanırım kilolarımız aynıydı dimi yakındı darısı basına ee sende ayran detoksu yaptın etki etmedi mi bak Ayyüzlüm 2 kilo verdi

Iphone dan gönderildi

banucum selam önerin için sağol canım. ne bileyin her ne kadar güvenmesemde gittiğim diyetisyen yazıyor ekmekleri banada fazla gelmiyor değil aslında
bişi sorcam benim bi formüle ihtiyacım var takıldım kaldım 84 lere şu sizin yeni takım yarışma takımımı oraya yazmaya başladınızmı bende geleyimmi
faydası olursa yarışmanın

Sagol cnm rakip miydik bu hafta yoksa ama sanırım kilolarımız aynıydı dimi yakındı darısı basına ee sende ayran detoksu yaptın etki etmedi mi bak Ayyüzlüm 2 kilo verdi

Iphone dan gönderildi
sindicim ben artıya çıkmıştım kaçamaklardan detoksla anca -500 ünü verebildim sabote ettiğimden
ama bu hafta şöyle karar aldım

düşündüm ve sonunda kendime bu haftayı haşlanmış sebze ve kurubaklagil haftası ilan ettim.
özetle şöyele uygulayacağım:

3 gün kahvaltımı yulaf ezmesi+kuru meyve+badem ceviz+yoğurtla yapacağım. 4 gün klasik kahvaltı

öğle ızgara et türü 1 dlm ekmekle veya kurubaklagil yemeği

özellikle akşamları haşlanmış sebzeyi yada kurubaklagili yoğurtla ve 1-1,5 dlm ekmekle tüketeceğim.

şimdi kendime günlük menude yazıp akşam buzlabına asıcam ne yazıyorsa onu yicem. bu hafta gezmece davete gitmece yok.

nesli artık kendine gel ne olur şu 8 lerden bi kurtul ya ha gayret yaaa

allah rızası için biri gelsin şu kıza baksın ev işi falan da yapmiicam iki dk ders çalışim yaa

ah tatlım işin zor allah kolaylık versin

benim kilo cizelgemde şöyle başlangıç:86.8 şimdi:85 giden:1.8 hedef:65 ins:) beyaz ekmeği kestim canım çok isterse sabah kahvaltıda çavdar ekmeği yiyorum.onun dışında ogunlerimde ekmek fazla yemiyorum.yoğurt süt çok tuketiyorum.zaten emziriyorum.düzenli ve dengeli beslenmenin gerçekten faydasi var sabah akşam 30 dk yürüyorum haftada 3 kezde plates yapcam ins. göreceğimiz bol eksili günler kapıda ins :)

günaydın canlarr
hayırlı cumalarr..

çok soğık burası yaa donuyorum resmen,keşke soba dursaydı yakardım 1 haftadır bahçeye bile çıkmamıştım koşturmacadan,ektiğim maydanoz dereotu birazcık büyümüş yağmurun sayesinde,güllerin hepsi açmış..ahh ahhh hava açılsa atıcam kendimi bahçeye ..

gerçi daha temizlik işi bitmedi bu gün kız paçamı bırakırsa koridorun duvarlarını siicem ama kız evde ,bırakırsa benim bebek.

zaten az çok bu gü,n iş yapmam lazım yarım ve pazar gün düğün var,birde uzakda çok zaman alıcak gidip gelmek eve hayrım olmaz

şans meselesi sanırım,bazı insan hiç çatlamaz,bende daha genç kızlığımda çatlamaya başlamıştım..şimdide harita gibitim ama kilom baya var o yüden önceliğim kilo..işallah seninde vlenip bebek sahibi olduğunda çatlakların artmaz,belki bi krem falan kullanırsın o zaman..:44::44:
çok haklısın canım..

bana hep derler HAYIR demeyi öğren artık diye..ama bunu diyenler bile benim hayır diyemememi kullanır o ayrı..

yapamıyorum kimseye HAYIR diyemiyorum,hani o derece biri kapıya gelse para istese elimde başka param olmasa bile verebilen biriyim..çok vicdan azabı duyarım vermesem..

bu yardım işinide önceden seve seve yapıyordum ama artık kendime bile yettişemezken başkasına gitmek zor geliyor..

tabi insanları alıştırdığım için hep bekliyorlar artık benden aynı performansıama ben yorgunnn

bebiş için biraz geç sanki canım yaa ,herşey çağında güzel..ben 35 oldum maalesef,istesem bile doğurdum doğuracam derken bi 37 olurum..zor iş annelik..
dün annemde diyor,,etrafa koşdurmakdan kendi çocuklarına sıra gelmiyor,onlar büyüyüp gelin olacağında sen senlikden gitmiş olacaksın bu gidişle diye..
güle güle kullan saçlarını canımm..iyi yapmışın bi değişiklik olmuş sana..

hadi hayırlısı o zaman ,işallah sınavın çok güzel geçerde kiloları verirken daha bi mutlu daha bi şevkle verirsin..
sağol meleğimm
işallah daha güzel günlerinide görürüm tabi tüm anneler çocuklarının güzel günlerini görsün işallah..

suç benim canım alıştırdım herkesi,bi ara eşimin yengeleri bile yardıma çağırıyordu düşün,,eşim çıkmış bir gün kapıya sert bi şekilde birsen hasta gelemez demiş,,o oldu birdaha çağırmadı yenge,,halbuki 3 tane gelini var onunda,:26:
Boyum 1,70 ve 80 kiloyum doğum yapalı 4 ay oldu ve ben sanki hiç veremeyecekmişim gibi hissediyorum bu kiloları üstelik emzirdiğim içim diyet de yapamıyorum of kızlar
hoş geldin aramızaa

allah bağışlasın bebeğini sağlıkla büyüt.
ama boylusun ve kilonda çok fazla deyil sanki,,tabiki zamanda çaresine bakıp fazlalığı vermen çok güzel olacak ama kendini üzüpde sütünü etkileme

burda çoğumuz karatay yapıyor veya yapmaya çalışıyoruz ,sende karatayla hem bebişe süt yapsr hemde fazlalıklardan kurtulursun..kızlarımızdan 3ü karatayla fıstık oldu bu arada
canim kizin cok tatli olmus insallah universte mezuniyetini de gorursun.
aminn canım ,cümlemizinkinin işallah
ooooo maşallah kızlarr..süpersiniz
yaptığınız sporlar işe yaramaya başladı demek
işin büyük kısmını çözmüşün zaten canım ekmek şeker yoksa gerisi olur zaten
senii haftanın biricsi ilan ediyorum şövalyeemaşallah süper anne
6. haftanin Bildirimi:

SPOR:
callenatics
leslie 2 mil
maşalahınız var kızlarr

zaten böyle işin olduğu zamanları anlıyorlar.özellikle yapıyorlar bunu yakınlarda yakinlarin varsa yardım ışte.rabbim yardım etsin

yok ya yakınlarım osmaniyede ben muşta yalnızım dostlarım yalnızım en yakınlarım sizsiniz o yüzden size rica ettim sıpam kimsede durmuyoki bana yapışık yaşıyo

on kilo acayip farkediyo inan bana ama bunda callenin etkisini unutmayalım. benimki burnunun ucunnu göremez oldu işlerden. bir gün bir bakacak sen de kimsin falan demeye başlayacak korkuyom ne güzel allah daha çok vermeyi nasip etsin inşallah. başkalarının öyküleri de insanın motivasyonunu arttırıyor. ben on kilo verdim darısı isteyen herkesin başına amiiiin.

Herkese günaydın. 1 hafta aradan sonra ancak gelebildim. İş yerinde izin almıştım bahar temizliğimi yapabilmek için. Hafta sonu çocuklarla olmuyor. Küçüğüm bana çok bağımlı, hafta içi o bakıcıdayken bende evi dip bucak temizledim. çok şükür bitti ama bende bittim. Dün sabah tartıda bir kilo gitmiş diye sevinirken bu sabah regl olunca maalesef tartı değişti. Neyse artık haftaya giden fazla olur inşallah
başlangıç: 93.1
geçen hafta: 78,0
bu hafta: 77,7
giden:0,300 gram
toplam giden: 15,4
hedef: 60
spor: dip bucak ev temizliği maalesef zaman olmadı...

Bu hafta menü de paylaşamadım, geçen haftaki çizelgeyi bile bilmiyorum. Dünkü menümü yazayım ama pek memnun değilim

Sabah 2 kibrit kutusu beyaz peynir bol maydanozlu
5 adet zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
2 dilim kepek ekmeği
1 adet ceviz
salatalık domates

Ara çeyrek susamsız simit

Öğle 10 adet kıymalı kara lahana sarması
salata

Ara 10 adet kiraz
2 adet grisini
Bir ısırık çikolata
Bir mini halley

Akşam 8 yemek kaşığı sebze yemeği
bir kase yoğurt
salata
Akşam saat 8.30 gibi sarmayı dolaba koyarken 2 tane daha yedim malesef

Çocuk emziriyorum ondan mıdır bilmem bazen böyle kaçamaklar oluyor işte. regldan dolayı tatlı krizide vardı tabi..
Neyse artık bu hafta diyet ve spora biraz daha dikkat etmem gerek.

Ayyüzlüm maşallah çok güzel gitmiş kilolar. Herkes az da olsa kilo vermiş bu da iyi. Artı olmasın da az az gitsin.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hepinize bol eksiler ve az kalorili bir gün diliyorum

Anam yine iki gündür uğrayamadım
Annemlerin Almanyadan gelen misafirlerini dün çok şükür yolcu ettik
Geldikleri günün gecesi erkek olan kendimi iyi hissetmiyorum diyince gece yarısı hastaneye götürdü annemler eşimle birlikte meğer adam kalp krizi geçiriyormuş
Sabah 3e kadar hastanede kaldılar ve normalde doktor adamcağızın bir gece müşahade altında kalması gerekirken karısı imza verip kocasını hastaneden çıkarmış ( neymiş efendim götürür kendi şehrimde hastaneye yatırırım demiş )
Annem şaşırmış kalmış nasıl bu kadar sorumsuzca davranıyor hani eşi bile çıkmak istese kadın nasıl engel olmuyor diye
Dün sabahta erkenden beni uyandırıp çağırdılar hadi gel kahvaltı edelim sonra misafirleri otogara bırakırsın diye
Misafirleri sağ sağlim gönderdik ama hepimiz nasıl gerildiysek ya adama yolda birşey olursa diye hepimiz diken üzerindeydik. Vardık diye haber verdilerde bir oh çektik ama tabi hepimiz iki günün yorgunluğuyla hiç birşey yapacak halimiz kalmamıştı

Bugün çok şükür fazla işim yok ama öğlende de babama telefon hattı almaya çıkacağız ( geldiğinden beri hat al hat al diye tutturuyoruz ancak ikna oldular öbür türlü ay nerede bunlar diyoruz çıktıklarında )
Anammmm tatilimede 1 hafta kaldı
Pazarda inşallah hava güzel olurda amcamlarla sülalecek kalabalık bir piknik yapacağız Pazartesiden itibarende valizimi toplarım ( içine koyacaklarımı zaten kaç gündür bir kenara ayırıyorum şunuda koyarım buda lazım olur diye )
İnşallah gidene kadar reglde olurumda orada o derdim olmaz ( aslında bu ara sık sık kanamam oluyor nedense ara ara ama artık tatil sonrasında bir kadın doğumcuma giderim ne olur ne olmaz diye )
Olmazsamda artık mecbur tampon alacağım yanıma zaten topu topu 10 gün kalacağım 3 gün denizden uzak durmak zorunda kalmıyayım )

Canım çok geçmiş olsun
Bende whatsupp kullanıyorum ama resim koymam ne olur ne olmaz diye
Rabbim kötü niyetli insanlardan korusun...Aminnnn
Dediğin gibi biz gereken ayarları yapıyoruz kimse yabancı ulaşmasın diye ama işte olacağı varmış Boşuna gerildiniz ama şükür huzurunuzu etkilememiş
Bir keresinde seneler evvel banada normal mesaj gelmişti yok efendim tanışalım arkadaşlık yapalım seni uzun zamandır beğeniyorum diye eşimde evdeydi o an tabi biz saftirikler ay kim bilir hangi ergen yanlış mesaj attı diye düşünmüştük birde mesaj attık o numaraya sanırım yanlış yere mesaj attınız ben evliyim diye karşıdan gelen cevap; olsun seninlede tanışabiliriz evli olman daha işime gelir diye
Eşim anında telefon açtı ulan sen kaşınıyormusun eşimi neden rahatsız ediyorsun sana insanlık olsun diye mesaj attık hani yanlış kişiye gittiğini bil hesabı bu baştan özür bir daha olmaz abi falan yaptı ama bir baktık tekrar mesaj aşk olsun kocana neden hemen yetiştiriyorsun diye
Tam bir yüzsüzdü
Tabi eşim tekrar tekrar aradı ama cevap vermedi sinirden karı koca nasıl gülüyoruz ama şimdi telefon elinde nasıl tırsıyordur diye
O zamanlar eşimin trkcellde bir arkadaşı çalışıyordu hemen onu arayıp o numaranın adresini istedi tabi gitmek için değil yapacağı oyunun devamı için
Eşim ertesi gün tekrar aramış bu sefer başka bir adam çıkmış eşimde kendini tanıtırken ben demiş bilmemnerenin karakolundan başkomser Ahmet bu numaradan dün eşimi taciz mesajları geldi demiş adam önce inkar etmiş tabi eşim bak kardeşim beni sinirlendirme senin adresin şu eğer bir kere daha boşta olsa bir mesaj gelirse benim hanımın cebine anında ekip gönderir aldırırım seni demiş
Adam başlamış yemin billah etmeye ben değildim yok işte yeğenim eşş....eşek meğer mesaj atmış sonra sen ısrarla arayıncada bana telefonumu geri verip durumu izah etmişti demiş Defalarca başkomserim ne olur af et bir daha olursa ben yeğenimi ( çocuk 17 yaşında falanmış ) kendi ellerimle gebertirim demiş
Koptum tabi ben onu duyunca tabi eşim biraz sinir oldu birde hoşuna mı gitti diye ama gerçektende eşimin o senaryosuna kopmuştum ( benim ona yaptığım senaryoları bir bilseydi )

Boyum 1,70 ve 80 kiloyum doğum yapalı 4 ay oldu ve ben sanki hiç veremeyecekmişim gibi hissediyorum bu kiloları üstelik emzirdiğim içim diyet de yapamıyorum of kızlar

Aramıza hoşgeldin
İNşallah Rabbim kuzucuğunuda analı babalıı büyütsün ...Aminnnn
O bir kaç kilo fazlasınıda eminim çok kısa sürede verirsin

ellerine sağlık canım tertemiz olmuştur evin. bende diyordum bu kadın nerde kaçtımı bizi bıraktımı yoksa diye. adet dönemi normal canım canını sıkma gidecek bu kilolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…