80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amaaaan kadın nesine güvenip alıp götürdü adamı. acaba ölürse daha rahat yaşarım diye mi düşündü. adam nasıl bıraktı sen benim ölmemi mi istiyon demedi. aaaaa çok sinirlendim şimdi haaaaa. kız sen niye bildirim yapmıyon artık. bizden kopmakmı istiyorsun yoksa ameliyata mı güveniyorsun ya şaka bir yana arkadaşım var 100 kilonun üstünde ama söylemiyo kaç olduğunu dün akşam tüp mide ameliyatı olmak istiyorum dedi. ama vermek için çok çaba sarfetmiyor. kızdım önce bi çabala olmazsa git ameliyatını ol dedim. bilmiyorum doğru mu ettim ama sonrasında sıvı beslenebilecenmi dedim. he beslenirim dedi. eğer ona iraden varsa şimdi biraz tutmayı dene dedim. ay bilmiyorum iyimi ettim

yok ya yakınlarım osmaniyede ben muşta yalnızım dostlarım yalnızım en yakınlarım sizsiniz o yüzden size rica ettim sıpam kimsede durmuyoki bana yapışık yaşıyo

Canım seni çok iyi anlıyorum. Benimkilerin dördü birden bana yapışık. Büyükler yine hadi neyse de iki küçük beni düz duvara tırmandırıyor bazen. İkiz gibiler biri ağlasa diğeri ağlıyor. Küçüğü 15 aylık aklı kesiyor şimdi birbirlerine dalaşıyorlar. Oyuncak kavgası saç çekme ısırma hepsi var. Temizlik için iş yerinden izin aldım o derece yani. Benim yakınlarım burda da ne faydası var. Annem köyde, kayınvalide köyde, kız kardeşim dersanede. uyuduğuı saatleri değerlendireceksin. Benimkinin ablası hafta sonu bakıyor ama mümkün değil ki ben evde olunca abla da kimmiş tutturmuyor kendine. Bacağıma yapışıyor ille de kucakta duracak. Ne yapalım sağlıklı olsunlar da iş her zaman olur.

Valla sorma kadına bende şaştım :26:
Herhalde ölürse kurtulurum mantığı mı var nedir kadında

Haklısın güzelim yaa bildirim yapmıyorum ama inan gram fark görmeyince sinir oluyorum. Ne güzel iki hafta evvel 2 kgya yakın fark varken bir sonraki hafta yine aynı çıktım bir kere eksi görüyorsam hemen yine artı görüyorum bir kaç hafta :26:
Valla arkadaşına bence çok iyi yapmışsın tamam bazılarımız için ameliyat belki tek çare ama son çare olması lazım sonuçta ne olursa olsun biraz kendimizi sınırlamayı öğrenmeliyiz Ben yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum hatta daha geçen gün eşim yine dedi ya git şu işlemlerine başla artık diye ama onada aynısını söyledim şu an psikolojik olarakda kendimi hazırlamam lazım ( sonuçta en azından bir ay istediğim zaman istediğimi tadımlıkta olsa yiyemiyeceğim ve dahada önemlisi işin içinde ameliyat var ) O arada tatilimi yaparım ( tabi beslenmeye devam ve yürüyüş + yüzme eklenecek buna ) Eğer ben az da olsa kilo verebiliyorsam o riske girmeme gerek yok heee yinede gitmiyorsa ( ki orada inan her gün 2 saat yürüyüş garanti, 1 saat yüzmede garanti olur her gün ) o zaman benim içinde son çare ameliyat olucaktır ama sırf ameliyat olma olasılığım var diye de iyice salmamak lazım kendimizi

O arkadaşın bilmiyorum nasıl araştırdı ama işlemlere başladığı zaman bildirdiği kilonun üzerine çıkmamakta gerekiyormuş ( nasılsa ameliyat olucağım diye homini gırtlak yemek yok yani )

dün ayak üstü görüştüm ama bir ara oturup etraflıca konuşacam. çok üzülüyorum hayat bana güzel gibi yaşıyor ama bu söylediğinden sonra içinde fırtınalar koptuğunu anladım. ve biliyormusun yüzünü sana benzetiyorum o arkadaşımı da

ellerine sağlık canım tertemiz olmuştur evin. bende diyordum bu kadın nerde kaçtımı bizi bıraktımı yoksa diye. adet dönemi normal canım canını sıkma gidecek bu kilolar.

Sağol canım çok şükür tertemiz oldu her yer. Kaç gündür temizlik yapamıyorum diye strese girmiştim çocuklara yüklenmeye başlamıştım. Şimdi keyfim yerine geldi. Kiloyu da kafaya takmadım zaten çünkü dün sabah tartıldım 77 idim bugün 77,7 olunca bir akşamda kilo alınmaz zaten, çok önemsemedim. Temizlik bitti ya kilo veremesemde önemli değil, tabi sadece bu hafta için Sizi bırakıp kaçarmıyım hiç. Bu kilolar gitmeden bir yere ayrılmam ki gitsede ayrılmaya niyetim yok. Burdaki sohbet bırakılıp gidilirmi. Ayrıca ben fazla sohbetinize katılamıyorum iş yeri olduğu için. Keşke daha çok zamanım olsa da sizinle daha güzel muhabbet kurabilsem. Acil akıllı telefon almam lazım sizinle evden de görüşmek için

Canım eminim içinde çok büyük fırtınalar kopuyordur sonuçta gerçekten çok zor obez olarak yaşamak
Her ne kadar insan dışarıya şen şakrak davransada inan en ufak bir şeyde dibe vurabiliyoruz.
Umarım arkadaşında şu ameliyat işini çok iyi araştırıp bunun son çare olduğunu idrak ederde gerek kalmadan bu işi başarır
İnsanın zamanla psikolojiside bozuluyor ister istemez :26:
İnan eşimin şu ameliyatı ol demesininde tek sebebi bu yönden çünkü farkında olmadan yerli yersiz bazı şeylere sinirlenmeye başlıyorum ve kendime engel olamıyorum eşimde sen eskiden böyle değildin kilo konusuna takmaya başladığından beri huyun değişti ameliyat olup kilo verirsen eminim yine eski özgüvenin ortaya çıkacak ve sinir namına birşey kalmayacak diyor haklıda olabilir aslında çünkü ben istediğim gibi çocuklarımla nefes nefese kalmadan birşeyler yapamadıkca sinirleniyorum:26:
O enerjiyi hissedip dilediğim gibi çocuklarla yürüyebilsem yada atıyorum evimin işini yorulmadan yapabilsem o zaman eminim çocukların evi dağıtmaları yada etrafta koşuşturmaları bu kadar batmayacak

Morbit obez olmak çok zor birşey yaaa
Rabbim kimseye vermesin ve bizlerin bir an önce zayıflayıp fit bir hale gelmemizi nasip etsin...Aminnnnnnnnn

oh gulayım detoksta olsa 83lerı gördun ne guzel tebrık edıyorum sen bu azımle 73lerıde gorursun yakında ınsallah
allah rızası için biri gelsin şu kıza baksın ev işi falan da yapmiicam iki dk ders çalışim yaa

kız yengemde 2 aylık mbebegını bana kıtledı zorla yazıyom hatta kacıyom bırakmıyo beyefendı

canım ya bişe varya hani içipte mideye girince şişiyo ve tokluk hissi veriyor onları hiç araştırdınmı ben onları merak ediyom doğrusu tokluk hissi olsa sürekli acaba daha mı az yeme hissi oluşur. en azından alışkallık oluşuncaya kadar. o arkadaşım en son herbelife ürünü bile düşünebilirim dedi yaaaa

inşallahhhhh amiiiiin. kız ben 70 lerde de çıtır bir hatundum ya. o hale gelsem varya iki de göbek atarım üstüne. dün kardeşimi uyasrdım en fazla 57 olmama müsade edin eğer ordan sonra hala klo vermek istiyorsam kesin psikolojik olarak rahatsızlanmışımdır dedim

iki aylık gene duruyo durduğu yerde. bu artık etrafa da saldırmaya başladı. koysam ayağıma dursa da çalışsam neyse ama ne mümkün

başlangıç tarihi: 2 mart
Başlangıç kilo :89
Gecen hafta :79.100
Bu hafta:76.900
Bu hafta giden:2.200
Toplam giden:12.100

Spor:yürüyüş, pilates

selam kızlar nasılsınız artık buraya yazmaya yüzüm de yok ama ...
ben hala diyet moduna giremedim yedikçe yiyorum bildiğiniz gibi değil durumlar

wawwww tebrikler çok imrendim ben de detoksla sabote etmeme rağmen artılarımdan -500 verdim ondan dolayı hala 84 lerdeyim darısı başıma
sindi ve sana çok imrendim kilolarımız yakındı ya bu hafta korkun benden

allah rızası için biri gelsin şu kıza baksın ev işi falan da yapmiicam iki dk ders çalışim yaa
ay allah yardimcin olsun cnm bnm yaninda olsam bakardim yaaa zaten bebek ozlemisim sanirim
canim birsey soylicem ama takdir senin
bence hic bunlarla kendini kasma gel karataya basla eger diyetisyenindende memnun degilsen birak yada ayda 1 kere olcum yapmaya git sadece yag mi gitmis odem mi gitmis ..
bak bize karatayda hic ac kalmiyoruz ve dinc kaliyoruz senin kadar yemiyoruz ama zamaninda iyi doyuyoruz ve kilolar da gidiyo sonucta
tabi bu benim fikrim bakiyorum hic sporunu da ihmal etmiyosun masallah yani ben artik karatayciyim gercekten cok rahat geldi bana
sanada tavsiye ederim cnm bnm
masalllah masallah ohh bu hafta kilo veren verene
tebrikler cnm

waaayyyyy süpersin şekerim

selamün aleyküm kızlar
nasılsınız bakalım bende annemdeyım o yuzden yazamıyordum sıze gercı halen annemdeyım ama anca fırsat buldum sımdi size yazayım dedim dunı menum

sabah
ıspanaklı uymurta
cay

aksam
taze fasulye
1tane bıber dolma yogurt

bugun kı menum
omlet bırkac catal oeynır zeytın karpuz

aksam
ayran hamsı kolı

waaayyyyy süpersin şekerim
teşekküe ederim idolüm

kız senin mide iyiden iyiye küçükdü sanırım. Nasıl yaşıyon:44::44::44:

iyi akşamlar kızlar

burda gök gürlüyor gürül gürül,sanırım bol bol yağmur yağacak..nisanda yağmayan yağmurlar şimdi geliyor sanırım.

kızı uyutunca bende yanında uyuyakalmışım,baya yorulmuşum kaç gündür ayılamadım bi türlü..canımda bi çay istiyor,kalkıyımda çay yapıyım kendime

canım sen doğru olanı yapmışın dost acı söyler demişler,arkadaşının hoşuna gitmiş vetya gitmemiş olabilir ama doğrusu bu..

belki oda elinden geleni yapmış ama olmamıştır o zaman amenna tabikide,çeken bilir kilolu olmanın zorluğunu.allah tüm şişmanlara zayıflamayı nasip etsin işallah

arkadaşına burayı tavsiye etseydin keşke canım,belki faydası olur biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…