- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hepinize bol eksiler ve az kalorili bir gün diliyorum
Anam yine iki gündür uğrayamadım
Annemlerin Almanyadan gelen misafirlerini dün çok şükür yolcu ettik
Geldikleri günün gecesi erkek olan kendimi iyi hissetmiyorum diyince gece yarısı hastaneye götürdü annemler eşimle birliktemeğer adam kalp krizi geçiriyormuş
Sabah 3e kadar hastanede kaldılar ve normalde doktor adamcağızın bir gece müşahade altında kalması gerekirken karısı imza verip kocasını hastaneden çıkarmış ( neymiş efendim götürür kendi şehrimde hastaneye yatırırım demiş)
Annem şaşırmış kalmış nasıl bu kadar sorumsuzca davranıyor hani eşi bile çıkmak istese kadın nasıl engel olmuyor diye
Dün sabahta erkenden beni uyandırıp çağırdılar hadi gel kahvaltı edelim sonra misafirleri otogara bırakırsın diye
Misafirleri sağ sağlim gönderdik ama hepimiz nasıl gerildiysek ya adama yolda birşey olursa diye hepimiz diken üzerindeydik. Vardık diye haber verdilerde bir oh çektik ama tabi hepimiz iki günün yorgunluğuyla hiç birşey yapacak halimiz kalmamıştı
Bugün çok şükür fazla işim yok ama öğlende de babama telefon hattı almaya çıkacağız ( geldiğinden beri hat al hat al diye tutturuyoruz ancak ikna oldularöbür türlü ay nerede bunlar diyoruz çıktıklarında )
Anammmm tatilimede 1 hafta kaldı
Pazarda inşallah hava güzel olurda amcamlarla sülalecek kalabalık bir piknik yapacağızPazartesiden itibarende valizimi toplarım ( içine koyacaklarımı zaten kaç gündür bir kenara ayırıyorum şunuda koyarım buda lazım olur diye )
İnşallah gidene kadar reglde olurumda orada o derdim olmaz( aslında bu ara sık sık kanamam oluyor nedense ara ara ama artık tatil sonrasında bir kadın doğumcuma giderim ne olur ne olmaz diye )
Olmazsamda artık mecbur tampon alacağım yanımazaten topu topu 10 gün kalacağım 3 gün denizden uzak durmak zorunda kalmıyayım )
Canım çok geçmiş olsun
Bende whatsupp kullanıyorum ama resim koymam ne olur ne olmaz diye
Rabbim kötü niyetli insanlardan korusun...Aminnnn
Dediğin gibi biz gereken ayarları yapıyoruz kimse yabancı ulaşmasın diye ama işte olacağı varmışBoşuna gerildiniz ama şükür huzurunuzu etkilememiş
Bir keresinde seneler evvel banada normal mesaj gelmişti yok efendim tanışalım arkadaşlık yapalım seni uzun zamandır beğeniyorum diyeeşimde evdeydi o an tabi biz saftirikler ay kim bilir hangi ergen yanlış mesaj attı diye düşünmüştük birde mesaj attık o numaraya sanırım yanlış yere mesaj attınız ben evliyim diye karşıdan gelen cevap; olsun seninlede tanışabiliriz evli olman daha işime gelir diye
Eşim anında telefon açtı ulan sen kaşınıyormusun eşimi neden rahatsız ediyorsun sana insanlık olsun diye mesaj attık hani yanlış kişiye gittiğini bil hesabıbu baştan özür bir daha olmaz abi falan yaptı ama bir baktık tekrar mesaj aşk olsun kocana neden hemen yetiştiriyorsun diye
Tam bir yüzsüzdü
Tabi eşim tekrar tekrar aradı ama cevap vermedisinirden karı koca nasıl gülüyoruz ama şimdi telefon elinde nasıl tırsıyordur diye
O zamanlar eşimin trkcellde bir arkadaşı çalışıyorduhemen onu arayıp o numaranın adresini istedi tabi gitmek için değil yapacağı oyunun devamı için
Eşim ertesi gün tekrar aramış bu sefer başka bir adam çıkmışeşimde kendini tanıtırken ben demiş bilmemnerenin karakolundan başkomser Ahmet bu numaradan dün eşimi taciz mesajları geldi demiş adam önce inkar etmiş tabi eşim bak kardeşim beni sinirlendirme senin adresin şu eğer bir kere daha boşta olsa bir mesaj gelirse benim hanımın cebine anında ekip gönderir aldırırım seni demiş
Adam başlamış yemin billah etmeye ben değildim yok işte yeğenim eşş....eşek meğer mesaj atmış sonra sen ısrarla arayıncada bana telefonumu geri verip durumu izah etmişti demişDefalarca başkomserim ne olur af et bir daha olursa ben yeğenimi ( çocuk 17 yaşında falanmış ) kendi ellerimle gebertirim demiş
Koptum tabi ben onu duyunca tabi eşim biraz sinir oldu birde hoşuna mı gitti diye ama gerçektende eşimin o senaryosuna kopmuştum ( benim ona yaptığım senaryoları bir bilseydi)
Aramıza hoşgeldin
İNşallah Rabbim kuzucuğunuda analı babalıı büyütsün ...Aminnnn
O bir kaç kilo fazlasınıda eminim çok kısa sürede verirsin
amaaaan kadın nesine güvenip alıp götürdü adamı. acaba ölürse daha rahat yaşarım diye mi düşündü. adam nasıl bıraktı sen benim ölmemi mi istiyon demedi. aaaaa çok sinirlendim şimdi haaaaa. kız sen niye bildirim yapmıyon artık. bizden kopmakmı istiyorsun yoksa ameliyata mı güveniyorsun