80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbuldukkkk canımm inan çok memnun oldummm.. Bir anda, iç sıkıntısı ile, cevap beklemeyerek yazdım buraya dün ama inanìlmaz yardım ve pozitif elektrik aldım. Kendi adıma çok teşekkür ederim.. Aminn aminn.. İkinci evladım bu. İlkinde yaklaşık bir sene sonra 55'e inmiş ve sabit kalmıştım. Daha sonraları stresten 60'a çıkmıştım malum; çocuk bakmak insanı yıpratıyor. Pilatesle de sarkıklarımı yok etmiştim. Ve ben; bekarken bile elde edemediğim fiziğe sahipken, kızım 5 yaşına gelmiS ve ben tam rahata ermişken eşim ikinci bir bebiş daha istedi oldu oğluşum.. Baya kilo aldım hamilelikte. Bildiğin yarım dünyaydım, karnım zaten top gibiydi kocaman şimdi gene iyiyim, doğumla gitti çoğu ama hala var. Dediğin gibi, ekmek ve şeker, abur cubur ve fast food olmazsa hepimiz kolaylıkla başarırız bence de. Hele bir de birbirimize destek olursak , harika olur :) tebrik ediyorum o fıstıkk gibi olan arkadaşları.. Allah bize de nasip etsin inşallah.. Karatayı denemeye bu sabahtan itibaren başladım ve bir şey itiraf edeyim mi? Sütüm arttı!! :)

çok seindim sütünün artmasına,
malum karatayda hem iyi besleniyorsun hem doyuyorsun hemde inceliyorsun..

bu arada grubumuz çok iyi gelicekdir sanada,burdaçok güzel dost olduk birbirimizle ve burası olmasa kio vermemiz yada gayretimiz az olabilirdi diye düşünüyorum ben..

senide aramızda görmekden mutlu oluruz, ve emin ol çok destek olacak arkadaş var burda canım.

Ve kizlar bu gun harika gecirdim bi kararla bakalim devam.menumde super buyrun
Sabah 1 has.yumurta 1 dlm peynir 5 zeytin domates yesillik
Ara 1 kase kiraz 1 erik acik yogurt
Ogle haslama taz.fasulye yogurtla 1 dlm cavdar ekmekle ve 1 kasik bulgur pilav
Ara 1 kase kiraz bir erik 1 tutam yulafi 3 kasik yogurt
Aksam taz.fas yemegi 1 tabak 1,5 dlm cavdar ekmekle
Ara avuc ici badem leblebi kuru meyve karisim
1,15 dak toplam spor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Karatay protein agirlikli bi diyet benim saglikli yaşam anlayisima bi türlü oturtamadim ondan yanasmiyom ne bileyim

karatay protein agirlikli bi diyet benim saglikli yaşam anlayisima bi türlü oturtamadim ondan yanasmiyom ne bileyim

işte yanlış anlaşılan bir konu bu. Bende bu şekilde düşündüğüm için karataya başlamamıştım. Etle aram hiç yok çünkü. Ama kitabı alıp okuduktan sonra meselenin proteinle değil karbonhidratla ilgili olduğunu anladım. Ben bile bu beslenme şekline ayak uydurabiliyorsam herkes yapar. Bu kadar iddalıyım. çünkü illa her öğün et yiyecen diye bişe yok. Diğer diyetler gibi iki saatte bir olur olmadık yerde bişeler atıştırmak gibi bir durum da söz konusu değil. Iki öğün çok temiz bir beslenme

kızlar vurun beni öldürün boğun. menüm berbat oldu
sabah: menemen, peynir, salatalık, taze soğan, zeytin, ceviz
akşam:yarım döner dürüm ve patlıcan salatası, biraz önce de yarım bardak kaysı suyu

üç lt su, spor yok

akşam üstü benim iki büyük bebeğimin ateşleri 39.5 e kadar çıktı. kaç defa düşürdüm yine çıktı. eşmi aradım dr a götürdük. tabi bu süreçte yemek baya gece sarktı ve açlıktan gözüm döndü. kendimi tutmak için çok uğraştım ama nefsime yenik düştüm malesef

ayy bende bişey var sandım.:44:

bu gün kaçamak günün olmuş yarın telafi edersin nasılsa,,yalnız döneri açlıkdan yedin anladımda kaysı suyu olmayaydı iyiydi

Uzuuun zaman oldu buraya gelmeyeli beni hatirlamayacaksiniz buyuk ihtimalle. Elmasekeri ve wintersunu gordum ben tanidik olarak.ben burdayken wintersun bebek istiyordu simdi ikizleri olmus cook sevindim:) ben verdigim kilolari hep geri aldim antidepresan yuzunden bir hafta sonra dugunum var tombik gelin olucam bunun icin cok uzgunum artik dugunden sonra tekrar araniza katilacagim kaldigim yerden.

Selam kızlar bugun biraz berbat bir gün oldu akşamı malesef...
Aksamüstü 5 te oğlumu alıp eve getirdim süt istedi yaptım verdim bende yemek yapacakken yanıma gelip mızmızlandı bende kucağıma alıp arka tezgaha oturttum birde ne göreyim oğluşumun sağ gözü şişmiş ve beyazı şişmiş kahverengi geride içe batmış erimiş gib aman allahım alim noldu böyle diye bağırdım hemen eşimi aradım komşuya haber verdım sagolsun kız hemen geldi dedim ben bakamıyorum bi gelip bakar mısın. ÇOk kötü oldum gercekten içim gidiyo onu o halde görünce. Sonra nazlandı baktırmAdı hemen üstümü değişip aşağı indim eşim geldi doktora gittik alerji olabilir belki dedi polen den yada gözüne birşeyler kalmıştı olabilir dedi damla verdi ilk damlayıda o yaptı şimdi cooooookk şükür allahıma cok fark var iyilieşiyo ama ben onun o halini hiç unutamıyorum hala şiş tabi amao akşamından daha iyi ay nasıl dualar ediyodum allahım nolur bişey olmasın gözlerine diye ayetel kürsiler süreler falan cok şükür inşallah yarına daha iyi olur allahım tüm cocuklarımıza ve dünyadaki tüm insanlara saglık-sıhhat versin inşallah amin

tabi bu arada benim callende gümbürtüye gitti malesef yarısını anca yapabildim ve sanırım 1 gün yapıp bırakında en baştan başlamak gerekiyo.. Artık başka spor yaparım olmazsa

bugunku menümü de yazayım:

Sabah:
3 çatal makarna
tAdına baktım sadece cok az

kahvaltı:
2 parça peynir
1 parça diyabetik helva
1 kutu yogurt

aksam:
3 avuç leblebş

su:
2 lıtre
2 bardak zencefilli Elmalı cay
spor: yok
1 actimel
akşam kısır yapcaktım oğluşumun durumu olunca doktora gittik ben dün eşime beyaz leblebi almasını istemiştim oda bugun almış ama normal leblebi almış baktım saat 7 ye geliyo hemen ondan yedim ac kalmaktansa ama şimdi bir karın ağrısı çekiyorum ki sormayın cok kötü gaz yaptı leblebi sanırım.
Artık biriken alıntılarımı yarın yaparım kızlar iyi geceler

canım çok geçmiş olsun desene çocuklar dün aklımızı çıkardılar. inşallah bişeyi yoktur bebişin gözünün. ben üç sene önce bahçeli bir evde oturuyordum. sılayı uyuttum öğleden sonra. sonra bir uyandı gözleri görünmüyor burnundan yukarısı morarmış yaşadığım şoku hala unutamıyom. meğerse böcek mi ısırmış napmış uyurken. hemen serum takıldı. dünde ateşleri tavan yaptı yine çok kötü oldular şükür ilaçlar varda en kısa sürede atlatırlar inşallah.

canım allah mutlu etsin bir yastıkta kocatsın inşallah. umarım düğünden sonra verirsin kilolarını biz burda sana destek için bekliyor olacağız. wintersun hakkında duyduğun azıcık doğru değil canım malesef. ama inşallah rabbim en kısa sürede ikiz üçüz verir kaptanımıza. elma şekeri de arazi bulursak bırakmicaz

çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim alişine. bu arada benimde 5,5 yaş oğlumun adı ali . kızımda var 11 yaşında onunda öykü.

hayırlı günler kızlarr

soğuk bir gün ama değer allah yağmur versinde varsın az üşüyelim..

şimdi bi bakıyım dedim birazdan düğüne gidecez işallah..başkasın düğünü olsa gitmeye üşenirdim ama yengemin erkek kardeşi evleniyor mutlaka gitmek lazım..
geçmiş olsun canım,allah tüm hastalara şifa versin
neyseki düzeliyor yavrunun gözü..bende kamilenin kuzusunu merak ediyorum nasıl oldu acaba..konuşmasında sorun olmştu yavrucağın işallah düzelmiştir..

geçmiş olsun canım kuzulara..

biri hastalansa öbürüne bulaştırır işin zor allah yardım etsin..

sanırım bu gün sınav var ,sınava gireceklere allah yardım etsin..

evine hoş geldin o zaman canım

düğünden sonra bekleriz seni

bildirim

başlangıç.86

geçen hafta..79.5

bu hafta.79.2

giden..300 gr

toplam giden..6.800

hedef.75

spor ..temizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…