80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gitmeden 1. hafta callen sonuçlarını da paylaşayım
bel: 2
basen: 2
göğüs: 10
sağ bacak: 6
sol bacak: 2
kollardan: 1 cm incelmişim

bence sadece 6 günde müthiş sonuçlar bunlar

bildirim

başlangıç.86

geçen hafta..79.5

bu hafta.79.2

giden..300 gr

toplam giden..6.800

hedef.75

spor ..temizlik.
tebrikler canım az da olsa harikasın haftaya muhakka 78 leri belki 77 leri görürsün çok güzel olur
darısı başıma bende 7 leri görsem bi

gitmeden 1. hafta callen sonuçlarını da paylaşayım
bel: 2
basen: 2
göğüs: 10
sağ bacak: 6
sol bacak: 2
kollardan: 1 cm incelmişim

bence sadece 6 günde müthiş sonuçlar bunlar
wawwwww harikasın ben hiç ölçmedim uzun zamandır haftaya bende ölçeceğim bi karşılaştırayım bakayım durum ne
ben callen e baktım youtubeden bi çinli çıkıyor etap etap yapıyor unumu yapıyorsunuz ki. ben baktımda ondaki hareketlerin çogunu ben yürüyüş ve eliptik sonuna esneme olsun diye yapıyorum bi 15dk kadar bende çok faydasını gördüm baya sıkılaştı bedenim göbeğim gitti tişört ve kotla hiç bi çıkıntım yok tek derdim tartıdada bişiler görmek.

Merhaba guzel bayanlarr 2 gundur bakamadim kkye cok yogun 2 gun gecirdim malum okulun son 1 ayi kapanmasina.. Simdi ben cok stresliyim ve hic umidim yok zayiflayacagima 2 gundur cok az yedim ve dikkat etmedim ne yedigime. Bugunden itibaren iyi yapacam ama annem yuvka aciyo bende kahvalti olarak 3 yuvka ekmegi yedimm. 2 yumurtali ve 1 hollandakasarli , ayy cok kotuu hisediom kendimi dahada yemem bugun sadece spor su cay ve meyve, sizce cokmu olmus. Ben ekmegi 2 3 hafta olduu birakali yani pek cok yemem ama neolduysa bugun oldu kendimi cok kotu hisediom.. Daha yeni yedim sayilir saat 12:15 gibi

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

bildirim

başlangıç.87

geçen hafta..78,8

bu hafta.78,8

giden..sabit

hedef.70

spor ..yuruyuş

ınsallah canım ben 94kıloyla ılk dıyete basladıgımda hedef 68dı 2 cocuklu kadınım 68 yeter bana dıyodum ama sımdı hedef 60 hatta 60 olunca 58e cekıcem ınsanın verdıkce veresı gelıyoınsallah sende bıran önce ıstedıgın rakamlara ulasırsın 2.cocuga zayıf hamıle kalırsan cook ıyı olur senın için
cook gecmıs olsun ogluna ınsallah hemen gecer canım bosver sporun eksık kalsın evlatlarımıza bısey olmasında
bildirim

başlangıç.86

geçen hafta..79.5

bu hafta.79.2

giden..300 gr

toplam giden..6.800

hedef.75

spor ..temizlik.

bak beyazcanım azda olsa gıdıyo ne guzel

bildirim

başlangıç.86

geçen hafta..79.5

bu hafta.79.2

giden..300 gr

toplam giden..6.800

hedef.75

spor ..temizlik.

alıntıyla cvpla vardı sadece oyuzden bu şekilde yorum yazıyorum..
internetten kadınlar kulübünün yorumlarını okuyordum fakat dün üye oldum
ben evleneli 1,5 yılı geçti evlendiğimde 71 kilo idim şimdi 85 olmak istediğim kilo 68-70
bekarken çok iradeliydi ama artık dayanamıyorum...
bir de eşimin işştahı ve tatlıya düşkünlüğü kilo vermeme engel oluyor...
dün bi ilaç sipariş ettim iştah için (burda isim verebilir miyim bilmiyorum) bakalım gelsin neler olacak...

Canimmm hosgeldinnn in sha Allah hep beraber verecegiz kilolarimizi

bende bekarken 68-71 kilo arasındaydım.yaşım 38. Boyum 1,70. En son gördüğüm rakamdı 93 ler. şimdi 85 lere düştüm şimdi devam yola sende hoşgeldin
ama keşke ilaç almasaydın tatlım yaşın genç biraz irade biraz grup ruhu ile aramızda verirdin. Içme desem dinlermisin bilmem ama ben dedim bile sen bilirsin. Umarım istediğin kilolara ulaşırsın kolay gelsin

hoş bulduk çok umutsuzum
inşallah hepimiz veririz kilolarımızı eşim hiç memnun değil kilolarımdan zaten ben hiç değilim...
26 yaşındayım bi de bu kilolarla hamile kalırsam yandım

hoş bulduuuuk...
inşallah vereyim şu kiloları yoksa eşimden olucam ya korkuyorum başka kadınlara kaçıcak bakıcak die:44:

Aayyy canimbenimya bende hep oyle dusunuyorum adamlarda.. Evli degilim ama sevgilimin baska kadinlara bakmasini asla istemem cok kotu bir durum o, o yuzden zayif zarif incecik olmamiz gerekiyor kocalarimiza :) onlari disarda baktiracak kadar asla olmamaliyiz

hoş bulduk çok umutsuzum
inşallah hepimiz veririz kilolarımızı eşim hiç memnun değil kilolarımdan zaten ben hiç değilim...
26 yaşındayım bi de bu kilolarla hamile kalırsam yandım

hoş bulduuuuk...
inşallah vereyim şu kiloları yoksa eşimden olucam ya korkuyorum başka kadınlara kaçıcak bakıcak die:44:

en azından doğru yolu bulmuşsun. ama bu yolda bedenini harap etmek yerine kalıcı ve sağlıklı bişiler yapmak en doğrusu olur canım. evet yaşına göre ve çocuk yokken kilon fazla olmuş şimdi sirkelenip kalıcı çözümler üretmelisin. yapman gereken bu. buradaki kızlar karatay yapıyor istersen kitabı alıp oku ve kendine bi beslenme planı çiz ama kalıcı olsun. bende 26 yaşındayken ilk hamileliğimde 70 kiloydum bebeğim oldu ilk iş fazla 15 kilodan 6 ayda kurtuldum yaşım gençti zorlanmadım.

sonra sağlık sorunlarım yüzünden ilaçlarla ve 2. hamilelikte üstüne gelince 75 sonra 80 derken 85 ve 90 lı rakamlar geldi artık tamam dedim bak 37 yaşındayım insülin direncim var bedenim kilolarımdan vazgeçemiyor direniyor bana 4 aydır 93 lerden anca 84 leri gördüm çok zor oldu. şu an uyguladığım beslenme tarzı diyet değil kalıcı bir beslenme tarzını oturtmak. ben "taşdevri diyeti" tarzı beslenme uyguluyorum. aslında karataya yakın gibi. katkısız doğal az ve öz. tıpkı taşdevri insanlarının yedikleri gibi. sende karar ver ve prağramını uygula canım ilaçlar çare değil geçici hevesler. ben de biber hapı çıktığında 8 kilo verdimdi 1 ayda sonra çıkan söylentilerle bıraktım inan 1 ayda geri aldım.

çare sensin.sen çaresin.başka yolu yok. kolayıda yok. kolay verilen kolay gelir unutma

hoş bulduuuuk...
Inşallah vereyim şu kiloları yoksa eşimden olucam ya korkuyorum başka kadınlara kaçıcak bakıcak die:44:

kızlar kocanız için değil sağlığınız için zayıflayın.kendinizi sevin sevdiğiniz için zayıflayın. şişmanlık bi hastalık.her hastalığın başı şişmanlık.ben yaşa gelince anlarsınız ne dediğimi ama ben isterim ki şimdi anlayın

GÜL KAYNAK YAZISINDAN ALINTIDIR
BİLGİ

Ailem ( çocuk içeceği)

Hiç düşündünüz mü, acaba çocuklar üzerinde “AİLEM” yazan bir asitli içecek şişesi gördüğü bir çevrede yaşarsa, beslenme ile ilgili ne öğrenir?

Sabah yürüyüşünde Boğaz’da bir panoda bir reklam gördüm. Büyük bir asitli içecek şişesi ve şişenin üzerinde “Ailem” yazısı… Aklıma okuduğum bir çocuk eğitimi yazısı geldi, Diyordu ki:

EĞER

Bir çocuk, düşman bir çevrede yaşarsa kavga etmeyi öğrenir.
Bir çocuk, korku içinde yaşarsa korkmayı öğrenir.
Bir çocuk, kıskançlık içinde yaşarsa nefret etmeyi öğrenir.
Bir çocuk, ona cesaret veren bir çevrede yaşarsa kendine güvenmeyi öğrenir.
Bir çocuk, onu öven bir çevrede yaşarsa takdir etmeyi öğrenir.
Bir çocuk, sevgi içinde yaşarsa sevmeyi öğrenir.
Bir çocuk, kendine değer veren bir çevrede yaşarsa, bir gayesi olduğunu öğrenir.
Bir çocuk, dürüst muamele görürse adaletin ne olduğunu öğrenir.
Bir çocuk, doğruluk içinde yaşarsa hakikatin ne olduğunu öğrenir.
Bir çocuk, daima dostluk, güler yüz anlayış gösteren bir çevrede yaşarsa dünyanın içinde yaşanacak güzel bir yer olduğunu öğrenir.
Kısaca, çocuk yaşadığı çevreyi örnek almayı öğrenir.
Hiç düşündünüz mü, acaba çocuklar üzerinde “AİLEM” yazan bir asitli içecek şişesi gördüğü bir çevrede yaşarsa, beslenme ile ilgili ne öğrenir? Ve sevdiklerimizin sağlığından daha değerli ne var?

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Sabahtan beri evle uğraşmaktan ( yine dağıtmayı başardık ) ancak uğramaya fırsatım oldu
Ay ne bitmez çamaşır ve bulaşıkmış bu bizim evdeki
Eşimde anasına gitti hatun ayın 23ünde ( tamda eşimin akçaya yanımıza geleceği gün ) yine taşınıyor
Damat oturduğu evi satacağı için yine damadın öbür evine geçecekmiş ama bu sefer taşınma şirketiyle anlaşmış zaten benlik işte olmuş olsa yokum kızı artık yardımcı olur sonuçta daha yeni haberim oldu ve kusura bakmasın iptal etmeye hiç niyetim yok
Geçen sefer bütün evini karı koca biz taşımıştık ve yerleştirmiştik kızı çocuğunu bahane edip gelmedi bile sadece en son bir cay içmeye geldi kocasıyla dışarı çıkmışken
Bugün eşimde işte onun bir iki dolabını sökecekmiş ne güzel ailecek birşeyler yaparız diyordum ama neyse bende fırsat bulmuşken hemen buraya attım kendimi

Canım o dediğin hapı bende daha evvel duymuştum ama maalesef tam bende mi denesem dediğim sıralarda genç bir kız Almanyada o hap yüzünden vefaat etti :26: Kız bol suyla ilaçı içerken nasıl olduysa hap daha yemek borusundayken şişmeye başlamış ve nasıl olduysa nefes alamayıp hastanelik olmuş
Hatta o dönem baya bir tartışıldı o ilaç alman medyasında midede sünger gibi şişip kilo vermeyi sağlayan bu hap zararlımı yoksa değilmi diye ama tabi ondan sonra ben bir daha cesaret edemedim doğal olarak

Bu arada arkadaşına benden selam söyle o herballife'ı ben kullandım bir 6 ay kadar ( o dönem 15 kilo verdim ama bıraktığım anda 25 kg aldım :26: ) hatta sonra Forever Life diye bir ürünle tanıştım bir kaç sene sonra ve kesinlikle bıraksanda kilo yapmaz diye beni ikna ettiler ve ben saftirik sırf o ürünün başlangıç paketine 450 lira verdim 4 sene evvel ve yine aynı sonuç ben 12 kg verdim 3 ayda sonrada kullanmaya devam ettiğim halde kilolar ufak ufak fazlasıyla geri geldi
Yani anlıyacağı bunların hiç biri bir poka yaramıyor aksine para tuzağı
İnan almanyadan bile o tip birşey getirtmiştim ve hiç bir faydasını görmedim nedense he bazı insanlar faydasını belki görmüştür ama çoğunlukla etrafımda kullananlar da benim gibi memnun kalmadı

Canım dediğin gibi bende artık düşünmeye başladım tatil sonrası işlemlerimi yaptırsammı diye
İstihareye yattım yatmasına ama hiç birşey göremedim acıkcası
İstiharede birşey görülmezse içinizdeki hisse güvenin diyordu internette bir yerde benimde içimden bir ses bunun benim için son çare olduğunu ve Allahın izniyle hayırlısıyla atlatacağımı düşünüyorum
Rabbim inşallah gönlüme göre verirde hayırlısıyla yaşamam gereken neyse yaşarım

Nette takip ediyorum ameliyat olanlarıda inanılmaz değişimler oluncada Rabbim hayırlısıysa banada nasip eder inşallah diyorum ister istemez
Ama tabi bu ameliyat işi kolaya kaçmak anlamında olmamalı sonuçta son çare ve ameliyat sonrası seninde dediğin gibi insan istesede yiyemez
O yüzden çok çok iyi düşümek lazım sonuçta ilk ay biraz zorlayabilir ama kurallara uyulduğunda inanılmaz farklar oluyor

Harikasın canım
İnşallah çok çabuk kilolar verirde bir daha aklından o tip şeyler geçirmek zorunda kalmaz
İNan ben keşke azda olsa verebilsemde gerek kalmasa şu ameliyata bakalım tatil dönüşü başka doktorla görüşeceğim oda diğeri gibi ameliyat şart öbür türlü gitmesi imkansız derse işlemlerime başlıyacağım nasipse tabi herşeyin hayırlısı

Canım kuzulara çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin ve bir daha göstermesin Aminnnnnnnn

ARamıza tekrar hoşgeldin o zaman
Allahın izniyle birlikte çok güzel kilolar vereceğiz

Canım oğluşunada çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnnnnnnnnnnn

Pşşşt pes etmek yok
Bak şurada okulların kapanmasına çok az kaldı ondan sonra tatilde kendine ve beslenmene özel vakit ayırabilirsinz, dilediğin gibi yürüyüşünü yapabilirsin hatta arkadaşlarınla toplanıpta birlikte trekking tarzı birşeyler bile yapabilirsin kalabalıkta hem ne kadar yol yaptığını bile anlamazsın
Okullar açılana kadarda eminim çok güzel kilolar vermiş bile olursun ve tatil dönüşü eminim seni görmeyen arkadaşların vaayyyy çekeceklerdir
Sen yeterki inan ve asla pes etme
Sonuçta daha yaşın çok ufak ve metabolizman çatır çatır çalışıyordur
İmkanın varsa yüzmeye git bol bol hem sıkılaşırsın bir yandan

Son düzenleme:

Haklisin ewet ablacim ama ben eger evli olsam kocamin disarida gozunun olmasinin asla istemem :)

Ya coktatlisinn abla cok cok saol motive ettin beni Allah razi olsun :) ewet tatilde guzel seyler yapmak istiyorum hem eglenip hemde zayiflamak ama ya norvece yada turkiyeye gidecem tam bir tatil yapmak istiyorum okadar stresliyimki abla. Okul beni cok sinirli ve stresli yapti yemek duzenim hayatim mahfoldu sanki umarim beni gorduklerinde waaaay diyip sasirirlar cok isterimm, zaten ramazanda cok az az az yemek istiyorumm.. Oylede zayiflamak isterim hem orucumu tutmak hemde zayiflamak. Cunku ramazanda ben kendimi cok saliyom ve gelsinnnn kilolar diyorumm ewet yasim 17 haha ama metobolizmam eskisi gibi hizli degil sanki ;( diyetimi hep braktim sonra yedim sonra verdim sonra aldim sonra biraktim snaki bozuldu gibi cok yawas haha.. Neyapmam lazim buna? Ve yine eskisi gibi hizli calisirmi..

yok kadın çinli değil.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=578600
burda link var 10 saat 10 yaş olanı yapıyorum. ama burda bütün callenetics ler var. esneme gibi görünüyor ama değil

A.s ceco..ya eminim ki çok düşünmüşsündür ama sanki senin kilon o kadar cerrahi müdahalelik degil gibi..bi kitap var mucize adam diye 300 lü kilolardan 99 kiloya düşmüş 3 yılda ve hiç operasyonsuz o yazmış..tatile giderken alıp çantana atsan aslında o kitabı fırsat buldukça okursun..başarılı gecsede illa bi sıkıntı oluyo bi tanıdıgımız 2 aydır komada yatıyo..içini karartmak istemem tabi ki sadece çok üzüldüm böyle bi karara meyilli olmana..rabbim yardımcı olsun hakkında en hayırlı kararı verdirsin...

tabiki sadece o değil giydiklerim yakışmıyo artyık..eskiden manken gibiydim şimdi dobiş manken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…