80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sizlerin desteğine çok ihtiyacım var...kendime uygun bi diyet bulmam lazım
eşime akşam yemeği hazırlarken kendimde yemeden duramıyorum..birde işim bütün oturmayı gerektiriyor..
şu karataya bi göz atayım bende

Ay hic sormaaa hicbisi yakismiyor :s mecbur artik verecez, ben 60 olmak istiyorum. Yolum cok uzun 30 kilo vermem lazim

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

ahhh napcaz bilmiyorum benimde asıl hedefim 17 kilo
şimdi karatay diyetini inceledim zor tarafı yok aslında
tek sabah kahvaltısında ekmeksiz nasıl yapiiiiciiim bakalım
senin uyguladığın bişi var mı

canim bende kahvaltida ekmeksiz nasil yapacam diyordum. ilk bir hafta gercekten sabrin sinirlari zorlaniyor yesemmi yemesemmi diye ama sonra alisiyosun. karatay turk yemeklerine uygun bir belenme sekli oldugu icin esine yaptigin zaman o yemekten sen de yiyebiliyorsun sadece pilava dikkatet yeter. doya doya kilo vermek cok guzel. ama kitabi mutlaka al ve oku. kafanda tam olarak neyi nasil yapacagini ne yiyip ne yememen gerektigini ancak o zaman anlayabilirsin. biz de burda destekcin olarak bekleriz. bak ben yedi ay once dogum yaptim ve uc ay once karatay beslenmesine gectim. hiiiic ikkat etmedim on kilo verdim dikkatetsem kim bilir ne olurdu.

bu gunku menum
sabah: karatay kahvaltisi
aksam: 1 tabak kisir, ayran
2 lt su, 600 ml yesil cay, 1 buyuk fincan turk kahvesi
malesef bu gun hareket yok.

benim gib bir bunyeye sahipsen sabahlari suan sadece su yesl cay vs iciyorum eger kahvalti yapmazsan acıkmazsin zor bişi degil sadece bir hafta aci cekiyorsun.ben tekrar rejimdeyim ve bir haftada iki kilo verdim.buarada meyve yada nane sekeri gibi kilo aldirmayacagini dusundugun seyere dikkat et gercekten kilo veremiyorsan esas sorun o olabilir.

Haklisin ewet ablacim ama ben eger evli olsam kocamin disarida gozunun olmasinin asla istemem :)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
:))))) olmasin tabi :))))
yok kadın çinli değil.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=578600
burda link var 10 saat 10 yaş olanı yapıyorum. ama burda bütün callenetics ler var. esneme gibi görünüyor ama değil
Evet esneme degil farkindayim direk kas cakistiriyor bende kaslarimi esnetmek anlaminda soledim. Videolari bi inceleyim şimdi daha bi merak ettim 10 saat 10 yas pek iddali :)) 27 olmayi hayal etmekte

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi aksamlar Menu yazayim kizlar
Sabah 1 has.yumurta 1 dlm peynir 2 yks lor bol yesillik 1 gevrek...
Ara 1 kucuk tadimlik kek cay
Ogle yogurt 2 dlm cavdar ekmegi
Ara yok
Aksam 2 kase tavuksuyuna bulgur çorbası 1 dlm ekmek yesillik
Ara avuc icinden az fazla leblebi kuru üzüm karisim bi cimcik cekirdek
Spor yok bu gun 2 saate yakin uyku çektim sabah firtinadan uyaninca tum gun sersem gibi gezince .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kızlar nasılsınız bakalım ay hıc ıyı deılım mıdemden yana basım belada suanda 1 aydır böyleyım zaten ama napıcagımıda sasırdım zaten sanırım stresten oldu bırde ustune sacımda egzama oldu pul pul doluluyor sacım da kepek varmıs gıbı yuzum hep sıvılce sırtımda sıvılce bır bunaldım kı sastım kaldım napacagımı adet gunumde geldı gectı goremedım zaten ustelık tartıda 2 kılo fazla gozukuyor ama kıyafetlerımde felan kılo almıs gıbı deılım karnım tas gıbı oldu yaw cok sert ne oldu bana anlamıyorum

bugunkı menumde menu deıl zaten yazmayacam bıle ne yedım ne yemedım bwllı bıle deıl offf offf acayıp bunaldım yahuuuuu
teşekküe ederim idolümle

kız senin mide iyiden iyiye küçükdü sanırım. Nasıl yaşıyon:44::44::44:
yaşayamıyorum zaten canım ıyı deılım su sıralar canım benım senın kılo verdıgını gordukce acayıp sevınıyorum ınan bana

ay sukur kavusturana canlarim cok ozledim sizleri...
bugunku menumu yazmadan once bugunu biraz gevsettimki yarindan itibaren haftaya daha bi hirsli bomba gibi baslayabileyim

kahvalti:
1 kase kisir
1 dilim ekmek
tavuk puresi (en uygun isim buydu)
1 siyah cay

ogle:
3 uzum
1 nektari
1 dondurma

aksam:
4 kasik haslanmis bugday ustune
1 kasik maydanozlu cokelek
3 yemek kasigi yogurt
1 peynirli maydanozlu sigara boregi
(simdi belki bugdayla peynir yogurt ne alaka dersiniz bende anlamadim canim oyle istedii oyle yedim ben biraz karistirmayi seviyorum da)
yarim koz kirmizi biber
2 tane izgara mantar

sivi:
3 litre su
4 bardak yesilcay
2 bardak zencefil cayi
1 actimel

spor:
yapamadim ama bol ev isi diyelim mi

(ben anlamadim dun o kadar temizlik yaptim hafta sonu rahat ederim diye
ama bugun esim evdeydi ve ev nedense hep daginik oldu anlamadim yani)

bugunku menumde kendimi gevsettim biraz zaten her gun yedigim dondurmayi haftada 1 kereye aldim artik hem boylece diger gunler dogru duzgun kendimi tutabilirim bir yerden patlak vermemek adina borekte ayni sekilde

cnm hakkinda hayirlisi artik gerci 53 yas cok degil yani ama gercekten insan rahata alisinca yeni bebek tum duzenin alt ust olmasi demek goze alinabiliyosa yapilmasi guzel olur yoksa hic bulasma bosver allah fistiklarini bagislasin onlara iyi bir hayat bagislasin insallah amin
yok ya yakınlarım osmaniyede ben muşta yalnızım dostlarım yalnızım en yakınlarım sizsiniz o yüzden size rica ettim sıpam kimsede durmuyoki bana yapışık yaşıyo
seni cok iyi anliyorum cnm
amin cnm evet seninki 10 oldu masallah cnm bnm insallah bi 10 kilo daha verirsin
hosgeldin cnm haftaya telafi edersin insallah
ay cok alemsiniz kari-koca cnm
whatssap bende kullaniyorum onda yok oyle seyler cnm icin rahat olsun
ayrica kadin amcadan kurtulmaya calisiyo sanirim en yakin zamanda nasil bezmisse artik
allah sifa versin ama

cnm benim gecen haftaki misafirim yazmayi unuttum adam 63 yasinda mide ameliyati oldu
oda 140 kiloydu ve mide kucultme ameliyati yapmis hindistanda 1 yilda 50 kilo vermis ama spor yapmamis ve sarkma var adam daha yeni spor yapmam lazim diyo..ama hakikaten cocuklar bile onun kadar yemiyo bebek kadar yiyo desek yeridir yani kendi gozlerimle sahit oldum az az sik sik yiyo ama
ve cok yersem agri oluyo sonra afedersiniz kusuyorum diyo elinde olmadan...
cnm benim gecen haftaki misafirim yazmayi unuttum adam 63 yasinda mide ameliyati oldu
oda 140 kiloydu ve mide kucultme ameliyati yapmis hindistanda 1 yilda 50 kilo vermis ama spor yapmamis ve sarkma var adam daha yeni spor yapmam lazim diyo..ama hakikaten cocuklar bile onun kadar yemiyo bebek kadar yiyo desek yeridir yani kendi gozlerimle sahit oldum az az sik sik yiyo ama
ve cok yersem agri oluyo sonra afedersiniz kusuyorum diyo elinde olmadan..
amin cnm
başlangıç tarihi: 2 mart
Başlangıç kilo :89
Gecen hafta :79.100
Bu hafta:76.900
Bu hafta giden:2.200
Toplam giden:12.100

Spor:yürüyüş, pilates
masallah cnm sana sonunda super bir rakam gordun
selam kızlar nasılsınız artık buraya yazmaya yüzüm de yok ama ...
ben hala diyet moduna giremedim yedikçe yiyorum bildiğiniz gibi değil durumlar
hosgeldin cnm olsun diyet yapmasn bile sohbete katil
cnm bak ben casamba gunu ayran detoksu yapcam gel beraber yapalim ama sabote etmek yok ok
eylul silaaa sende gel katil yap beraber yapalim cnm ayda 1 kere yapcam insallah bende
Öyle miii? :) cok sevindim. Ben de 27 temmuz :)
ne guzel cnm aramizda2 ay var
ayyyyyyyy super bir haber buuuu emindim zaten lkaratayin ise yarayacagina
eger bende bebis olursa karataya tam gaz devam demek zaten edecektim de garantilemis olduk sayende

gecen hafta komsuma 6 kilo gitti demistim oda aa yuzun zayiflamis ama bedeninde ben pek goremedim henuz dedi (samimi oldugumuz iicin acik konusuruz biz darilmaca olmuyo o nedenle yani art niyetle soylemedi) bende hep genis tisortler falan giyiyodum ona gittigimde
sonra dun ustumu degistirdim yeni aldigim bi tisort vardi tam ustume gore genis degildi..
gittim kapisini caldim oglen dedim isin yoksa gel oturalim (ali hastalanmadan once) sonra tamam dedi aa tisortun ne guzelmis cok yakismis derken yine bir aaaa
kiz gobegin nerde aaa zaten kalcan yoktu sadece gobek vardi aa dur bakim pantolondan mi ki acaba ama gecengunde bu pantolonu giymistinn hakikaten kilo vermissin nura dedi bende
ee o yuzden ustumu degisip geldim ya telefonlada cagirabilirdim dimi dedim gor diye bendeki degisikligi
cok begendi valla dedi gobek baya gitmis birazdaha versen ne kadar fark edecek dedi evet dedim insallah hep boyle devam edecek daha cok yolum var ama olsun yavas yavas gitsin birdaha geri gelmesin dedim tabi birde bu haftayla beraber 7 kilo 300 gr gittigini de soyledim

Harikasınn!
İnsan ne kadar mutlu oluyor dimi?..
O duyguyu unuttum.. Eşimin tişörtleri ve hamilelik pantolonumla idare ediyorum maalesef..
İnsallah istediğin hedefine ulaşırsın arkadaşım.
Ben de öyle rahatım ve hafifim ki anlatamam. Su şişem yanımda. Acıktıkca içiyorum:)
Şu an bünyem daha alışamadı ama nefsim köreliyor yemeklere karşı :)
Spor olarak da pilates ve ev temizliğini harmanladım :)

off kızlarr
şu sıralar tüm çocuklara ne oluyor böyle..
şimdide benim küçük kız hasta..nura nın oğlan gibi gözünden..aksigibi sabahda pazar ve göz dr ları acilde pek olmuyor..babamıza lazım olmuştu bir kerede bulana kadar kaç hastane gezmiştik..

çocuğun gözünde sabahda çapak gibi iltihap gibi oldu 2 kez aldık..şimdi uyurken fark ettik ki gözü morarmış şişmiş ve akmış ,sabaha gözünü açamıycak yapışmış kalmış..

mikropmu kaptı yoksa nazaramı geldi bilemedim..malum perşembe gün minikler baya güzel gösteri yaptılar ve sureler dualar okudular..

şimdi uyandırsam silsem gözünü birdaha uyumaz,sabah da iyicemi yapışacak bilemedim..işallah sabah göz dr u buluruz..

sagol cnm insallah hepimiz hedeflerimize ulascaz yeterki gercekten isteyelim ve azimli olalim
evet cnm cok mutlu oluyorum ve daha da hirslaniyorum inan..hayatimda ilk defa 7 kilo verdimzaten eskiden de ihtiyacim yoktuinsallah bundan sonra da yine olmayacak karatay sayesinde
ay sorma bende oglum 5 aylik olana kadar hamilelik pantolonu giydim sonra gittim bedenime gore buyuk pantolon almistim ama bir buuk ay one 46 beden pantolon aldim benim gobek sorunum var daha cok ve inan zor kapanmisti simdi onu giymiyorum cok zorda kalmadikcak atta bi 15 kilo gitsin onlarin pacalarini kesip evde sort gibi giyerim zaten giyilmeyi bekleyen daha kucuk bedende pantolonlarim da var
inan her gecen gun bunyen daha da guclenecek cnm.. ve kilolar gittikce daha bi azimli olacaksin bak daha disiplinli olmak istiyorsan bizim 6.takim var kurallari oku ve orayada katilabilrsin iki topiktede yer alirsin bizim gibi bu bizim ilk haftamizdi ve takimimiz 1. oldu dusun hepimizi nasil bir kilo verme hirsi burudu
bak spor olarak leslie yapabilirsin cnm evde cok iyi oluyo yarin yine bastan callenaticse de baslicam sikilasmak icin boylece daha cok kilo vermis gibi durcak
biliyo musun suan bir yandan sana yaziyorum bir yandan da oglum muzik acmis oturdugum yerde oynuyorum oda oynuyo hasta oldugu icin uyku duzeni biraz bozudu gecenin bu saatinde oynuyoruz bana da hareket oluyo

Son düzenleyen: Moderatör:
ayrica bende suyu devamli 1 bucuk litrelik siselerde iciyorum ki hem daha rahat ikide bir bardak derdi cikmiyo
hemde ne kadar ictigini bilebiliyosun iyi dusunmussun cnm:13:

ayy cnm bnm yaa hakikaten noldu bizim cocuklara boyle yaa gecmis olsun cnm bildiigim kadariyla demlenmis cayi soguk olarak pamuga bula ve bebisin gozune sur oda dezenfekte ediyo cnm elinin altinda yoksa ilac falan doktor bulamazsan annem soyledi

ayy cnm bnm yaa hakikaten noldu bizim cocuklara boyle yaa gecmis olsun cnm bildiigim kadariyla demlenmis cayi soguk olarak pamuga bula ve bebisin gozune sur oda dezenfekte ediyo cnm elinin altinda yoksa ilac falan doktor bulamazsan annem soyledi

sağol canım yapıyım çayla pansuman..

çocuklar döküldü yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…