80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Oyy takımımızın 1. olmasına coook sevindimm:) katkım olmasada :) okurum herşeyi yeter ki bana yol göstersin.. İnsan isterse neler başarmaz ki. İnşallah o küçük beden pantolonlarımıza da gireceğiz. Hırs en önemli faktör.. Ahh ben büyük beden alamıyorum geçen yine gittim bi'mağazaya hem de ünlü bi'mağaza.. Büyük bedenlere ilişti gözüm. Sonra önümdeki incecik kızın aynada kendini seyredişini izledim. Pantolon sarmalamıştı bedenini ve tek bir fazlalığı dahi yoktu ( ühühhü ( sonra bir hışımla çıktım mağazadan. Eşim dedi ne oldu? Yok dedim ben kendime bunu yapamam. Eğer büyük beden alırsam bu bedeni kabullenmiş olacağım. Halbuki ben eski bedenimi istiyorum. Benim özüm o.. Ağladım falan erkekler işte.. Dedi rahatlayacaksan bi psikiyatra gidelim. Dedim istemiyorum ben ne yaptığımı iyi biliyorum sadece sabırsızım.. Kısacası almıyorum hiçbirşey ki daha da hırslanayım.. Vallahi canım ben pilatesle mucizeler yarattım zamanında :) ebru şallı'nın önderliğinde :) şimdi de pilatese devam ama yeniliklere de açığım yani callenaticse'yi bilmiyorum ama araştırırım şimdi.. Çok geçmiş olsun kuzuna canım. Benim kız da geç uyudu, oğlan da kalkar emer birazdan :)

ayrica bende suyu devamli 1 bucuk litrelik siselerde iciyorum ki hem daha rahat ikide bir bardak derdi cikmiyo
hemde ne kadar ictigini bilebiliyosun iyi dusunmussun cnm:13:

:) hamileliğimden beri devam ediyorum buna. Yoksa ölçemiyoruz ki her zaman kaç lt içtik? :) hem yanında şişe oldu mu içmeyi unutmuyor insan :)

İyi geceler kızlarrrrr kusurabakmayın yatılı misafirlerim var fazla gelemedim ne olur affedin ama çok özledim sizleri maşallah 7 sayfa birikmiş özledim böyle uzun geçmiş yapmayı yeni arkadaşlarımız gelmişler hoşgelmişler sefa gelmişlerr

slm miniğimmmm doktora gitmedinmi hala kuzumm 2 haftadır geçmedi ağrın:26: ne olur ihmal etme ilk fırsatta git bir göster

Neslicim ben yaklaşık 10 yıldır Q enzim Q10 kullanıyordum karataya başlayınca omega 3 e başladım ikisi birden tuzlu geldi açıkçası ama inan Q enzimm antiaging te bence bir numara çok farkettiriyor bilgin olsun tatlım

ahhh napcaz bilmiyorum benimde asıl hedefim 17 kilo
şimdi karatay diyetini inceledim zor tarafı yok aslında
tek sabah kahvaltısında ekmeksiz nasıl yapiiiiciiim bakalım
senin uyguladığın bişi var mı

kendine 1 hafta zaman ver kendindeki değişimleri görünce zaten asla bırakamayacaksın cnm inan bana ekmek yerken ben aç gezip kilo veremiyormuşum

Ay hic sormaaa hicbisi yakismiyor :s mecbur artik verecez, ben 60 olmak istiyorum. Yolum cok uzun 30 kilo vermem lazim

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

bir yerden başlamamız lazım bızdıkkk asla pes etmeden sağlıklı ve kalıcı olacak şekilde gidecek o kilolar

Sindicim paylaşmış linkleri cnmmm karatay kesinlikle destek bizden azim senden hoşgeldin aramıza

yoyo diyetler metabolizmayı alt üst ediyor bızdıkk sağlıklı beslenmeyi öğrenince otomatikman metabolizman da düzelecek bitanemm sporda ekleyeceğiz tabiki

Adaşımmm yine ameliyat gündeme gelmiş anlaşılannn tek temennim inş tatilde biraz kıpırdama olur cnmm ve sen ameliyattan vazgeçersinn ah o bizlerin en hassas noktasını bilen sektör yokmu neler neler alıp denemedik ki öncelikle ilaçlara sonuna kadar karşıyım hiç denemedim şükür kaç kişi hayatını kaybetti bu ilaçlar yüzünden

kuzum ne varmışki yaşında seninnn dur bakalımmm sağlık için zayıflama konusuna sonuna dek katılıyorumm

biber hapımı kullandın allah korumuş bitanemmm daha kötü sonuçlarda olabilirdi:18::18::18: evet taşdevri ve karatay birbirine yakın mantık hemen hemen aynı

hoş bulduk çok umutsuzum
inşallah hepimiz veririz kilolarımızı eşim hiç memnun değil kilolarımdan zaten ben hiç değilim...
26 yaşındayım bi de bu kilolarla hamile kalırsam yandım

umutsuzluk negatiflik yokkk bi kere en güzel yere geldinnn hepimiz arkandayız o kilolar da gidecekk eşin de gözlerini senden alamayacak bebiş de gelecekk

cnm mümkünse iptal et ilaçların içeriği ölümlere sebep olabiliyor genelde hepsinde aynı madde kullanılıyor yapma ne olur sağlıklı beslenme spor varken 5 gidecek 10 gelecek

bızdıkkkkk yufkanın sindirimi çok zordur hem de 3 tane yemişsin bebişimmm her stresli olduğumuzda yemeğe saldırarak aldık kiloları canım benimmm toparla kendiniii

bildirim

başlangıç.86

geçen hafta..79.5

bu hafta.79.2

giden..300 gr

toplam giden..6.800

hedef.75

spor ..temizlik.

tbrkler beyazcanımmm az olsun öz olsunnn gitmmiş bu hafta bakk

yağmurdan sonra bahçenin güzelliğini düşünmek bile gzel beyazcanım benim içinde tadını çıkar sanırım düğün bitmiştir
kamileyi bende merak etmeye başladımm inş prenses iyileşmiştir birde melankoli hocamızı hiç bu kadar girmemezlik yapmazlardı:44:

allah bebislerine uzun omurler versin cnm bnm
sen 6.takima girilk sayfada kurallar yada benim profilden yazdigim mesajlarda 6. takima yazdigimi gorursun ordanda girebilirsin yani
yaa bende kackere esimle asliverise ciktigmizda bosver baska zaman zayiflayayim alirim diyordum bi turlu zayiflayamadim oysa eskiden ciktigimizda o begendigini getirirdi ben denerdim beraber secerdik insan cok kotu oluyo eskiyi dusununce malesef ama artik yeni bir sayfa acmanin zamani degil mi cnmcok uzme kendini cnm
callenaticste plates gibi biraz ama videolarin varsa onlari yap madem faydasini da gormussun
bende cok ozledim dar paca pantolon giymek bu tam yakisacak sekilde

Son düzenleyen: Moderatör:

Evine tekrar hoşgeldin o zaman cnmmm düğünden sonra bekleriz bitanemmm allah mutlu etsin bir ömür boyu inşş mutluluğun daim olsun tatlım kilolar gider nasılsa her gelin güzeldir unutma

ne diyosun alt katında da armin berçem oturuyo onu da hizaya sokacam. sekiz kilo almış hatun hala zayıflama moduna girememiş. gösterecem ben onlara modu

işte buuuu allah razı olsun cnmmmm yardımcı ol ne olurr salmasın toparlasın kendini hatta aramıza gelsinn

çok doğru Gülaycımm bizler sadece basit karbonhidrat yemiyoruz

oyyyyy ne ara kaynattınız yineeee ben bittim iyi geceler allah rahatlık versin hepinizee yarına dikkat en tehlikeli gün iyi pazarlarrr

Hoşbuldummm tekrardan :) aminn inşallah..
Gayet azimliyim ve sizler sayesinde de kendimi yalnız hissetmiyorum artık bu konuda :) tavsiyelerin için de çok teşekkür ederim canım dikkate alacağım mutlaka.

Son düzenleme:
:) hamileliğimden beri devam ediyorum buna. Yoksa ölçemiyoruz ki her zaman kaç lt içtik? :) hem yanında şişe oldu mu içmeyi unutmuyor insan :)
evet bende okuldan aliskanlik yapmistim cnm hala da devam ediyo ama guzel bir aliskanlik
oyyyyy ne ara kaynattınız yineeee ben bittim iyi geceler allah rahatlık versin hepinizee yarına dikkat en tehlikeli gün iyi pazarlarrr
ay sorma simdi senin alintilari okudumda baya atladiklarim var sanki yada cvp yazmisimdir da ben unutmusum iyi geceler cnm bnm

hadi beni kovun bende yatayim basima agri girdi laptopa bakmaktan
zaten diyorum kadinlar kulubunde cvp yazmaktan kilo alcam hadi ben yatayim yarin spor yapmam lazim iyi gecelerrrrrr

Aminn canım cümlemizin inşaallah.. Ah o eski günler.. Ama eski, eskide kaldı.
Dediğin üzere şimdi yeni bir sayfa. Sil baştan başlamak gerek :) başlamaya başladım bile :) arada hüzünleniyorum ama sağlık olsun da yeter..

hadi beni kovun bende yatayim basima agri girdi laptopa bakmaktan
zaten diyorum kadinlar kulubunde cvp yazmaktan kilo alcam hadi ben yatayim yarin spor yapmam lazim iyi gecelerrrrrr

Hehhe:) iyi geceler. Allah rahatlık versin :)

canım çok geçmiş olsun. umarım şimdi daha iyidir

günaydın güzeller. dün gece leptini mahvetmişsiniz. gece o saate kadar ne işiniz var pc başında ders çalışacam ama önce sizi bir görim dedim. ay çok seviyom ben sizi. bide 6. takıma bakim kaçayım arada yine bakarım. tabi bu gün pazar umudum yok kimse uğramaz ama

Sanada günaydın cnm fırsatın varken ders çalış cnm alla zihin açıklığı versin.. Valla bende kendi adıma söylim seni cok seviyorum yaaa

Iphone dan gönderildi

Selamun aleykum bacılarm
Naslsnz , ben yine kaçak modundayım :)) Kursumu bitirdim geçtigimiz hafta ve hemen yollara düştüm , önce üniv. öğrrencisi kardeşimin yanına gittim , yarimlede görüştüm , bana çok iyi geldi :) Şimdi ise istanbulda ablamn yanındaym , her şey şimdilik çok güzel
Sadece biraz dikkat edemedim ve 2 kg cuk almış gözüküyorum ama adette oldum bugün sanırm onunda etkisi var , dikkat etmeye çalışıyorum hatta yürüyüşe başlıycam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…