sagol cnm insallah hepimiz hedeflerimize ulascaz yeterki gercekten isteyelim ve azimli olalim
evet cnm cok mutlu oluyorum ve daha da hirslaniyorum inan..hayatimda ilk defa 7 kilo verdimzaten eskiden de ihtiyacim yoktu insallah bundan sonra da yine olmayacak karatay sayesinde
ay sorma bende oglum 5 aylik olana kadar hamilelik pantolonu giydim sonra gittim bedenime gore buyuk pantolon almistim ama bir buuk ay one 46 beden pantolon aldim benim gobek sorunum var daha cok ve inan zor kapanmisti simdi onu giymiyorum cok zorda kalmadikcak atta bi 15 kilo gitsin onlarin pacalarini kesip evde sort gibi giyerimzaten giyilmeyi bekleyen daha kucuk bedende pantolonlarim da var
inan her gecen gun bunyen daha da guclenecek cnm.. ve kilolar gittikce daha bi azimli olacaksin bak daha disiplinli olmak istiyorsan bizim 6.takim var kurallari oku ve orayada katilabilrsin iki topiktede yer alirsin bizim gibi bu bizim ilk haftamizdi ve takimimiz 1. oldudusun hepimizi nasil bir kilo verme hirsi burudu
bak spor olarak leslie yapabilirsin cnm evde cok iyi oluyo yarin yine bastan callenaticse de baslicam sikilasmak icin boylece daha cok kilo vermis gibi durcak
biliyo musun suan bir yandan sana yaziyorum bir yandan da oglum muzik acmis oturdugum yerde oynuyorum oda oynuyo hasta oldugu icin uyku duzeni biraz bozudu gecenin bu saatinde oynuyoruz bana da hareket oluyo
ayrica bende suyu devamli 1 bucuk litrelik siselerde iciyorum ki hem daha rahat ikide bir bardak derdi cikmiyo
hemde ne kadar ictigini bilebiliyosun iyi dusunmussun cnm:13:
slm kızlar nasılsınız bakalım ay hıc ıyı deılım mıdemden yana basım belada suanda 1 aydır böyleyım zaten ama napıcagımıda sasırdım zaten sanırım stresten oldu bırde ustune sacımda egzama oldu pul pul doluluyor sacım da kepek varmıs gıbı yuzum hep sıvılce sırtımda sıvılce bır bunaldım kı sastım kaldım napacagımı adet gunumde geldı gectı goremedım zaten ustelık tartıda 2 kılo fazla gozukuyor ama kıyafetlerımde felan kılo almıs gıbı deılım karnım tas gıbı oldu yaw cok sert ne oldu bana anlamıyorum
bugunkı menumde menu deıl zaten yazmayacam bıle ne yedım ne yemedım bwllı bıle deıl offf offf acayıp bunaldım yahuuuuu yaşayamıyorum zaten canım ıyı deılım su sıralar canım benım senın kılo verdıgını gordukce acayıp sevınıyorum ınan bana
:))))) olmasin tabi :))))
Evet esneme degil farkindayim direk kas cakistiriyor bende kaslarimi esnetmek anlaminda soledim. Videolari bi inceleyim şimdi daha bi merak ettim 10 saat 10 yas pek iddali :)) 27 olmayi hayal etmekte
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ahhh napcaz bilmiyorum benimde asıl hedefim 17 kilo
şimdi karatay diyetini inceledim zor tarafı yok aslında
tek sabah kahvaltısında ekmeksiz nasıl yapiiiiciiim bakalım
senin uyguladığın bişi var mı
Ay hic sormaaa hicbisi yakismiyor :s mecbur artik verecez, ben 60 olmak istiyorum. Yolum cok uzun30 kilo vermem lazim
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
sizlerin desteğine çok ihtiyacım var...kendime uygun bi diyet bulmam lazım
eşime akşam yemeği hazırlarken kendimde yemeden duramıyorum..birde işim bütün oturmayı gerektiriyor..
şu karataya bi göz atayım bende
Ya coktatlisinn abla cok cok saol motive ettin beni Allah razi olsun :) ewet tatilde guzel seyler yapmak istiyorum hem eglenip hemde zayiflamak ama ya norvece yada turkiyeye gidecem tam bir tatil yapmak istiyorum okadar stresliyimki abla. Okul beni cok sinirli ve stresli yapti yemek duzenim hayatim mahfoldu sankiumarim beni gorduklerinde waaaay diyip sasirirlar cok isterimm, zaten ramazanda cok az az az yemek istiyorumm.. Oylede zayiflamak isterim hem orucumu tutmak hemde zayiflamak. Cunku ramazanda ben kendimi cok saliyom ve gelsinnnn kilolar diyorumm ewet yasim 17 haha ama metobolizmam eskisi gibi hizli degil sanki ;( diyetimi hep braktim sonra yedim sonra verdim sonra aldim sonra biraktim snaki bozuldu gibi cok yawas haha.. Neyapmam lazim buna? Ve yine eskisi gibi hizli calisirmi..
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Sabahtan beri evle uğraşmaktan ( yine dağıtmayı başardık) ancak uğramaya fırsatım oldu
Ay ne bitmez çamaşır ve bulaşıkmış bu bizim evdeki
Eşimde anasına gitti hatun ayın 23ünde ( tamda eşimin akçaya yanımıza geleceği gün) yine taşınıyor
Damat oturduğu evi satacağı için yine damadın öbür evine geçecekmiş ama bu sefer taşınma şirketiyle anlaşmışzaten benlik işte olmuş olsa yokum kızı artık yardımcı olur sonuçta daha yeni haberim oldu ve kusura bakmasın iptal etmeye hiç niyetim yok
Geçen sefer bütün evini karı koca biz taşımıştık ve yerleştirmiştikkızı çocuğunu bahane edip gelmedi bile sadece en son bir cay içmeye geldi kocasıyla dışarı çıkmışken
Bugün eşimde işte onun bir iki dolabını sökecekmişne güzel ailecek birşeyler yaparız diyordum ama neyse bende fırsat bulmuşken hemen buraya attım kendimi
Canım o dediğin hapı bende daha evvel duymuştum ama maalesef tam bende mi denesem dediğim sıralarda genç bir kız Almanyada o hap yüzünden vefaat etti :26: Kız bol suyla ilaçı içerken nasıl olduysa hap daha yemek borusundayken şişmeye başlamış ve nasıl olduysa nefes alamayıp hastanelik olmuş
Hatta o dönem baya bir tartışıldı o ilaç alman medyasında midede sünger gibi şişip kilo vermeyi sağlayan bu hap zararlımı yoksa değilmi diye ama tabi ondan sonra ben bir daha cesaret edemedim doğal olarak
Bu arada arkadaşına benden selam söyleo herballife'ı ben kullandım bir 6 ay kadar ( o dönem 15 kilo verdim ama bıraktığım anda 25 kg aldım :26: ) hatta sonra Forever Life diye bir ürünle tanıştım bir kaç sene sonra ve kesinlikle bıraksanda kilo yapmaz diye beni ikna ettiler ve ben saftirik sırf o ürünün başlangıç paketine 450 lira verdim 4 sene evvel ve yine aynı sonuç ben 12 kg verdim 3 ayda sonrada kullanmaya devam ettiğim halde kilolar ufak ufak fazlasıyla geri geldi
Yani anlıyacağı bunların hiç biri bir poka yaramıyoraksine para tuzağı
İnan almanyadan bile o tip birşey getirtmiştim ve hiç bir faydasını görmedim nedensehe bazı insanlar faydasını belki görmüştür ama çoğunlukla etrafımda kullananlar da benim gibi memnun kalmadı
Canım dediğin gibi bende artık düşünmeye başladım tatil sonrası işlemlerimi yaptırsammı diye
İstihareye yattım yatmasına ama hiç birşey göremedim acıkcası
İstiharede birşey görülmezse içinizdeki hisse güvenin diyordu internette bir yerde benimde içimden bir ses bunun benim için son çare olduğunu ve Allahın izniyle hayırlısıyla atlatacağımı düşünüyorum
Rabbim inşallah gönlüme göre verirde hayırlısıyla yaşamam gereken neyse yaşarım
Nette takip ediyorum ameliyat olanlarıda inanılmaz değişimler oluncada Rabbim hayırlısıysa banada nasip eder inşallah diyorum ister istemez
Ama tabi bu ameliyat işi kolaya kaçmak anlamında olmamalısonuçta son çare ve ameliyat sonrası seninde dediğin gibi insan istesede yiyemez
O yüzden çok çok iyi düşümek lazım sonuçta ilk ay biraz zorlayabilir ama kurallara uyulduğunda inanılmaz farklar oluyor
Harikasın canım
İnşallah çok çabuk kilolar verirde bir daha aklından o tip şeyler geçirmek zorunda kalmaz
İNan ben keşke azda olsa verebilsemde gerek kalmasa şu ameliyatabakalım tatil dönüşü başka doktorla görüşeceğim oda diğeri gibi ameliyat şart öbür türlü gitmesi imkansız derse işlemlerime başlıyacağım nasipse tabi herşeyin hayırlısı
Canım kuzulara çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin ve bir daha göstermesinAminnnnnnnn
ARamıza tekrar hoşgeldin o zaman
Allahın izniyle birlikte çok güzel kilolar vereceğiz
Canım oğluşunada çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnnnnnnnnnnn
Pşşşt pes etmek yok
Bak şurada okulların kapanmasına çok az kaldıondan sonra tatilde kendine ve beslenmene özel vakit ayırabilirsinz, dilediğin gibi yürüyüşünü yapabilirsin hatta arkadaşlarınla toplanıpta birlikte trekking tarzı birşeyler bile yapabilirsin kalabalıkta hem ne kadar yol yaptığını bile anlamazsın
Okullar açılana kadarda eminim çok güzel kilolar vermiş bile olursun ve tatil dönüşü eminim seni görmeyen arkadaşların vaayyyy çekeceklerdir
Sen yeterki inan ve asla pes etme
Sonuçta daha yaşın çok ufak ve metabolizman çatır çatır çalışıyordur
İmkanın varsa yüzmeye git bol bolhem sıkılaşırsın bir yandan
kızlar kocanız için değil sağlığınız için zayıflayın.kendinizi sevin sevdiğiniz için zayıflayın. şişmanlık bi hastalık.her hastalığın başı şişmanlık.ben yaşa gelince anlarsınız ne dediğimi ama ben isterim ki şimdi anlayın
en azından doğru yolu bulmuşsun. ama bu yolda bedenini harap etmek yerine kalıcı ve sağlıklı bişiler yapmak en doğrusu olur canım. evet yaşına göre ve çocuk yokken kilon fazla olmuş şimdi sirkelenip kalıcı çözümler üretmelisin. yapman gereken bu. buradaki kızlar karatay yapıyor istersen kitabı alıp oku ve kendine bi beslenme planı çiz ama kalıcı olsun. bende 26 yaşındayken ilk hamileliğimde 70 kiloydum bebeğim oldu ilk iş fazla 15 kilodan 6 ayda kurtuldum yaşım gençti zorlanmadım.
sonra sağlık sorunlarım yüzünden ilaçlarla ve 2. hamilelikte üstüne gelince 75 sonra 80 derken 85 ve 90 lı rakamlar geldi artık tamam dedim bak 37 yaşındayım insülin direncim var bedenim kilolarımdan vazgeçemiyor direniyor bana 4 aydır 93 lerden anca 84 leri gördüm çok zor oldu. şu an uyguladığım beslenme tarzı diyet değil kalıcı bir beslenme tarzını oturtmak. ben "taşdevri diyeti" tarzı beslenme uyguluyorum. aslında karataya yakın gibi. katkısız doğal az ve öz. tıpkı taşdevri insanlarının yedikleri gibi. sende karar ver ve prağramını uygula canım ilaçlar çare değil geçici hevesler. ben de biber hapı çıktığında 8 kilo verdimdi 1 ayda sonra çıkan söylentilerle bıraktım inan 1 ayda geri aldım.
çare sensin.sen çaresin.başka yolu yok. kolayıda yok. kolay verilen kolay gelir unutma
hoş bulduk çok umutsuzum
inşallah hepimiz veririz kilolarımızı eşim hiç memnun değil kilolarımdan zaten ben hiç değilim...
26 yaşındayım bi de bu kilolarla hamile kalırsam yandım
alıntıyla cvpla vardı sadece oyuzden bu şekilde yorum yazıyorum..
internetten kadınlar kulübünün yorumlarını okuyordum fakat dün üye oldum
ben evleneli 1,5 yılı geçti evlendiğimde 71 kilo idim şimdi 85 olmak istediğim kilo 68-70
bekarken çok iradeliydi ama artık dayanamıyorum...
bir de eşimin işştahı ve tatlıya düşkünlüğü kilo vermeme engel oluyor...
dün bi ilaç sipariş ettim iştah için (burda isim verebilir miyim bilmiyorum) bakalım gelsin neler olacak...
Merhaba guzel bayanlarr 2 gundur bakamadim kkye cok yogun 2 gun gecirdim malum okulun son 1 ayi kapanmasina.. Simdi ben cok stresliyim ve hic umidim yok zayiflayacagima2 gundur cok az yedim ve dikkat etmedim ne yedigime. Bugunden itibaren iyi yapacam ama annem yuvka aciyo bende kahvalti olarak 3 yuvka ekmegi yedimm. 2 yumurtali ve 1 hollandakasarli , ayy cok kotuu hisediom kendimi dahada yemem bugun sadece spor su cay ve meyve, sizce cokmu olmus. Ben ekmegi 2 3 hafta olduu birakali yani pek cok yemem ama neolduysa bugun oldu kendimi cok kotu hisediom.. Daha yeni yedim sayilir saat 12:15 gibi
bildirim
başlangıç.86
geçen hafta..79.5
bu hafta.79.2
giden..300 gr
toplam giden..6.800
hedef.75
spor ..temizlik.
hayırlı günler kızlarr
soğuk bir gün ama değer allah yağmur versinde varsın az üşüyelim..
şimdi bi bakıyım dedim birazdan düğüne gidecez işallah..başkasın düğünü olsa gitmeye üşenirdim ama yengemin erkek kardeşi evleniyor mutlaka gitmek lazım..
geçmiş olsun canım,allah tüm hastalara şifa versin
neyseki düzeliyor yavrunun gözü..bende kamilenin kuzusunu merak ediyorum nasıl oldu acaba..konuşmasında sorun olmştu yavrucağın işallah düzelmiştir..
geçmiş olsun canım kuzulara..
biri hastalansa öbürüne bulaştırır işin zor allah yardım etsin..
sanırım bu gün sınav var ,sınava gireceklere allah yardım etsin..
allah bebislerine uzun omurler versin cnm bnmOyy takımımızın 1. olmasına coook sevindimm:) katkım olmasada :) okurum herşeyi yeter ki bana yol göstersin.. İnsan isterse neler başarmaz ki. İnşallah o küçük beden pantolonlarımıza da gireceğiz. Hırs en önemli faktör.. Ahh ben büyük beden alamıyorumgeçen yine gittim bi'mağazaya hem de ünlü bi'mağaza.. Büyük bedenlere ilişti gözüm. Sonra önümdeki incecik kızın aynada kendini seyredişini izledim. Pantolon sarmalamıştı bedenini ve tek bir fazlalığı dahi yoktu ( ühühhü ( sonra bir hışımla çıktım mağazadan. Eşim dedi ne oldu? Yok dedim ben kendime bunu yapamam. Eğer büyük beden alırsam bu bedeni kabullenmiş olacağım. Halbuki ben eski bedenimi istiyorum. Benim özüm o.. Ağladım falan erkekler işte.. Dedi rahatlayacaksan bi psikiyatra gidelim. Dedim istemiyorum ben ne yaptığımı iyi biliyorum sadece sabırsızım.. Kısacası almıyorum hiçbirşey ki daha da hırslanayım.. Vallahi canım ben pilatesle mucizeler yarattım zamanında :) ebru şallı'nın önderliğinde :) şimdi de pilatese devam ama yeniliklere de açığım yani callenaticse'yi bilmiyorum ama araştırırım şimdi.. Çok geçmiş olsun kuzuna canım. Benim kız da geç uyudu, oğlan da kalkar emer birazdan :)
Uzuuun zaman oldu buraya gelmeyeli beni hatirlamayacaksiniz buyuk ihtimalle. Elmasekeri ve wintersunu gordum ben tanidik olarak.ben burdayken wintersun bebek istiyordu simdi ikizleri olmus cook sevindim:) ben verdigim kilolari hep geri aldim antidepresan yuzundenbir hafta sonra dugunum var tombik gelin olucam bunun icin cok uzgunum artik dugunden sonra tekrar araniza katilacagim kaldigim yerden.
ne diyosun alt katında da armin berçem oturuyo onu da hizaya sokacam. sekiz kilo almış hatun hala zayıflama moduna girememiş. gösterecem ben onlara modu
işte yanlış anlaşılan bir konu bu. Bende bu şekilde düşündüğüm için karataya başlamamıştım. Etle aram hiç yok çünkü. Ama kitabı alıp okuduktan sonra meselenin proteinle değil karbonhidratla ilgili olduğunu anladım. Ben bile bu beslenme şekline ayak uydurabiliyorsam herkes yapar. Bu kadar iddalıyım. çünkü illa her öğün et yiyecen diye bişe yok. Diğer diyetler gibi iki saatte bir olur olmadık yerde bişeler atıştırmak gibi bir durum da söz konusu değil. Iki öğün çok temiz bir beslenme
iyi akşamlar kızlar
burda gök gürlüyor gürül gürül,sanırım bol bol yağmur yağacak..nisanda yağmayan yağmurlar şimdi geliyor sanırım.
kızı uyutunca bende yanında uyuyakalmışım,baya yorulmuşum kaç gündür ayılamadım bi türlü..canımda bi çay istiyor,kalkıyımda çay yapıyım kendime
canım sen doğru olanı yapmışın dost acı söyler demişler,arkadaşının hoşuna gitmiş vetya gitmemiş olabilir ama doğrusu bu..
belki oda elinden geleni yapmış ama olmamıştır o zaman amenna tabikide,çeken bilir kilolu olmanın zorluğunu.allah tüm şişmanlara zayıflamayı nasip etsin işallah
arkadaşına burayı tavsiye etseydin keşke canım,belki faydası olur biraz..
O ARKADAŞA EL ATTIMPAZARTESİDEN İTİBAREN HEM YEDİKLERİNE KARIŞACAM HEMDE ÜŞENMEDEN EVİNE GİDİP EGZERSİZ YAPTIRACAM. GÖRÜR O GÜNÜNÜ KENDİNİ BANA BIRAK DEDİM KABUL ETTİ. YAŞAM KOÇU OLACAM UHAHAHAHA
yaşam koçluğu yakışır sana cnm benimmm
Karatay protein agirlikli bi diyet benim saglikli yaşam anlayisima bi türlü oturtamadim ondan yanasmiyom ne bileyim
tamamen yanlış düşünüyorsun neslicimmmm zamanla bunu sana hepbirlikte kanıtlayacağız sen kendini bırak bize cnmm
Ve kizlar bu gun harika gecirdim bi kararla bakalim devam.menumde super buyrun
Sabah 1 has.yumurta 1 dlm peynir 5 zeytin domates yesillik
Ara 1 kase kiraz 1 erik acik yogurt
Ogle haslama taz.fasulye yogurtla 1 dlm cavdar ekmekle ve 1 kasik bulgur pilav
Ara 1 kase kiraz bir erik 1 tutam yulafi 3 kasik yogurt
Aksam taz.fas yemegi 1 tabak 1,5 dlm cavdar ekmekle
Ara avuc ici badem leblebi kuru meyve karisim
1,15 dak toplam spor
ah bu sık sık yapılan aralar olmasa bitanemmmm
Hoşbuldukkkk canımm inan çok memnun oldummm.. Bir anda, iç sıkıntısı ile, cevap beklemeyerek yazdım buraya dün ama inanìlmaz yardım ve pozitif elektrik aldım. Kendi adıma çok teşekkür ederim.. Aminn aminn.. İkinci evladım bu. İlkinde yaklaşık bir sene sonra 55'e inmiş ve sabit kalmıştım. Daha sonraları stresten 60'a çıkmıştım malum; çocuk bakmak insanı yıpratıyor. Pilatesle de sarkıklarımı yok etmiştim. Ve ben; bekarken bile elde edemediğim fiziğe sahipken, kızım 5 yaşına gelmiS ve ben tam rahata ermişken eşim ikinci bir bebiş daha istedioldu oğluşum.. Baya kilo aldım hamilelikte. Bildiğin yarım dünyaydım, karnım zaten top gibiydi kocaman şimdi gene iyiyim, doğumla gitti çoğu ama hala var. Dediğin gibi, ekmek ve şeker, abur cubur ve fast food olmazsa hepimiz kolaylıkla başarırız bence de. Hele bir de birbirimize destek olursak , harika olur :) tebrik ediyorum o fıstıkk gibi olan arkadaşları.. Allah bize de nasip etsin inşallah.. Karatayı denemeye bu sabahtan itibaren başladım ve bir şey itiraf edeyim mi? Sütüm arttı!! :)
karatayı mucizesi aramıza hoşgeldin cnmmm hep birlikte sağlıkla kilolarından kurtulursun inş sen zaten temel kuralları uygulamışsınnn aminnn cnmmm
azimle devam edersen neden nasip olmasın tatlımmm süt için enginar dereotu ve arapsaçı tavsiye ederim tatlım ve bol suu karatayı zaten söylememe gerek yok
Sagol canım uzun zamandır bi ileri bi geriydim iyi geldi bu iki kilo bana:)
bak spora başladınnnn harika olmadımı cnmmm tekrar tbrk ederimmm süperdin bu hafta
selam kızlar nasılsınız artık buraya yazmaya yüzüm de yok ama ...
ben hala diyet moduna giremedim yedikçe yiyorum bildiğiniz gibi değil durumlar
sakın öyle düşünme İremcimmm yokluğun çok belli sen yeter ki iyi ol cnm benim diyeti hepbirlikte hallederiz inş
başlangıç tarihi: 2 mart
Başlangıç kilo :89
Gecen hafta :79.100
Bu hafta:76.900
Bu hafta giden:2.200
Toplam giden:12.100
Spor:yürüyüş, pilates
harikasın cnmmmm
Canım eminim içinde çok büyük fırtınalar kopuyordursonuçta gerçekten çok zor obez olarak yaşamak
Her ne kadar insan dışarıya şen şakrak davransada inan en ufak bir şeyde dibe vurabiliyoruz.
Umarım arkadaşında şu ameliyat işini çok iyi araştırıp bunun son çare olduğunu idrak ederde gerek kalmadan bu işi başarır
İnsanın zamanla psikolojiside bozuluyor ister istemez :26:
İnan eşimin şu ameliyatı ol demesininde tek sebebi bu yönden çünkü farkında olmadan yerli yersiz bazı şeylere sinirlenmeye başlıyorum ve kendime engel olamıyorumeşimde sen eskiden böyle değildin kilo konusuna takmaya başladığından beri huyun değişti ameliyat olup kilo verirsen eminim yine eski özgüvenin ortaya çıkacak ve sinir namına birşey kalmayacak diyor haklıda olabilir aslında çünkü ben istediğim gibi çocuklarımla nefes nefese kalmadan birşeyler yapamadıkca sinirleniyorum:26:
O enerjiyi hissedip dilediğim gibi çocuklarla yürüyebilsem yada atıyorum evimin işini yorulmadan yapabilsem o zaman eminim çocukların evi dağıtmaları yada etrafta koşuşturmaları bu kadar batmayacak
Morbit obez olmak çok zor birşey yaaa
Rabbim kimseye vermesin ve bizlerin bir an önce zayıflayıp fit bir hale gelmemizi nasip etsin...Aminnnnnnnnn
seni çok iyi anlıyorum adaşımmm malesef dışımız ne kadar gülse de içimiz kan ağlar ve çaktırmamaya çalışırız çoğu zamantatilde ne olur dikkat et cnmmm 3 saat sporla eminim kıpırdayacak iki hafta önce başarmıştın şimdi neden olmasınnn olacak ve inş ameliyat olmayacaksın son çare olursa da yine arkandayız bitanemm
Sağol canım çok şükür tertemiz oldu her yer. Kaç gündür temizlik yapamıyorum diye strese girmiştim çocuklara yüklenmeye başlamıştım. Şimdi keyfim yerine geldi. Kiloyu da kafaya takmadım zaten çünkü dün sabah tartıldım 77 idim bugün 77,7 olunca bir akşamda kilo alınmaz zaten, çok önemsemedim. Temizlik bitti ya kilo veremesemde önemli değil, tabi sadece bu hafta içinSizi bırakıp kaçarmıyım hiç. Bu kilolar gitmeden bir yere ayrılmam ki gitsede ayrılmaya niyetim yok. Burdaki sohbet bırakılıp gidilirmi. Ayrıca ben fazla sohbetinize katılamıyorum iş yeri olduğu için. Keşke daha çok zamanım olsa da sizinle daha güzel muhabbet kurabilsem. Acil akıllı telefon almam lazım sizinle evden de görüşmek için
ellerine sağlık cnmmm bak biz bırakıp gidemiyoruz burdaki ortam çok farklı inş kalıcı olursun cnm ama kilolar gidici tabiki
Canım seni çok iyi anlıyorum. Benimkilerin dördü birden bana yapışık. Büyükler yine hadi neyse de iki küçük beni düz duvara tırmandırıyor bazen. İkiz gibiler biri ağlasa diğeri ağlıyor. Küçüğü 15 aylık aklı kesiyor şimdi birbirlerine dalaşıyorlar. Oyuncak kavgası saç çekme ısırma hepsi var. Temizlik için iş yerinden izin aldım o derece yani. Benim yakınlarım burda da ne faydası var. Annem köyde, kayınvalide köyde, kız kardeşim dersanede. uyuduğuı saatleri değerlendireceksin. Benimkinin ablası hafta sonu bakıyor ama mümkün değil ki ben evde olunca abla da kimmiş tutturmuyor kendine. Bacağıma yapışıyor ille de kucakta duracak. Ne yapalım sağlıklı olsunlar da iş her zaman olur.
Allah sana güç kuvvet versin cnmmmmmbüyüdüklerinde rahat edeceksin ama büyüyene kadar işin zor
amaaaan kadın nesine güvenip alıp götürdü adamı. acaba ölürse daha rahat yaşarım diye mi düşündü. adam nasıl bıraktı sen benim ölmemi mi istiyon demedi. aaaaa çok sinirlendim şimdi haaaaa. kız sen niye bildirim yapmıyon artık. bizden kopmakmı istiyorsun yoksa ameliyata mı güveniyorsunya şaka bir yana arkadaşım var 100 kilonun üstünde ama söylemiyo kaç olduğunu dün akşam tüp mide ameliyatı olmak istiyorum dedi. ama vermek için çok çaba sarfetmiyor. kızdım önce bi çabala olmazsa git ameliyatını ol dedim. bilmiyorum doğru mu ettim ama sonrasında sıvı beslenebilecenmi dedim. he beslenirim dedi. eğer ona iraden varsa şimdi biraz tutmayı dene dedim. ay bilmiyorum iyimi ettim
bence çok iyi yapmışsın cnmmmm dost acı söyler inş seni dinler bitanemm
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hepinize bol eksiler ve az kalorili bir gün diliyorum
Anam yine iki gündür uğrayamadım
Annemlerin Almanyadan gelen misafirlerini dün çok şükür yolcu ettik
Geldikleri günün gecesi erkek olan kendimi iyi hissetmiyorum diyince gece yarısı hastaneye götürdü annemler eşimle birliktemeğer adam kalp krizi geçiriyormuş
Sabah 3e kadar hastanede kaldılar ve normalde doktor adamcağızın bir gece müşahade altında kalması gerekirken karısı imza verip kocasını hastaneden çıkarmış ( neymiş efendim götürür kendi şehrimde hastaneye yatırırım demiş)
Annem şaşırmış kalmış nasıl bu kadar sorumsuzca davranıyor hani eşi bile çıkmak istese kadın nasıl engel olmuyor diye
Dün sabahta erkenden beni uyandırıp çağırdılar hadi gel kahvaltı edelim sonra misafirleri otogara bırakırsın diye
Misafirleri sağ sağlim gönderdik ama hepimiz nasıl gerildiysek ya adama yolda birşey olursa diye hepimiz diken üzerindeydik. Vardık diye haber verdilerde bir oh çektik ama tabi hepimiz iki günün yorgunluğuyla hiç birşey yapacak halimiz kalmamıştı
Bugün çok şükür fazla işim yok ama öğlende de babama telefon hattı almaya çıkacağız ( geldiğinden beri hat al hat al diye tutturuyoruz ancak ikna oldularöbür türlü ay nerede bunlar diyoruz çıktıklarında )
Anammmm tatilimede 1 hafta kaldı
Pazarda inşallah hava güzel olurda amcamlarla sülalecek kalabalık bir piknik yapacağızPazartesiden itibarende valizimi toplarım ( içine koyacaklarımı zaten kaç gündür bir kenara ayırıyorum şunuda koyarım buda lazım olur diye )
İnşallah gidene kadar reglde olurumda orada o derdim olmaz( aslında bu ara sık sık kanamam oluyor nedense ara ara ama artık tatil sonrasında bir kadın doğumcuma giderim ne olur ne olmaz diye )
Olmazsamda artık mecbur tampon alacağım yanımazaten topu topu 10 gün kalacağım 3 gün denizden uzak durmak zorunda kalmıyayım )
Canım çok geçmiş olsun
Bende whatsupp kullanıyorum ama resim koymam ne olur ne olmaz diye
Rabbim kötü niyetli insanlardan korusun...Aminnnn
Dediğin gibi biz gereken ayarları yapıyoruz kimse yabancı ulaşmasın diye ama işte olacağı varmışBoşuna gerildiniz ama şükür huzurunuzu etkilememiş
Bir keresinde seneler evvel banada normal mesaj gelmişti yok efendim tanışalım arkadaşlık yapalım seni uzun zamandır beğeniyorum diyeeşimde evdeydi o an tabi biz saftirikler ay kim bilir hangi ergen yanlış mesaj attı diye düşünmüştük birde mesaj attık o numaraya sanırım yanlış yere mesaj attınız ben evliyim diye karşıdan gelen cevap; olsun seninlede tanışabiliriz evli olman daha işime gelir diye
Eşim anında telefon açtı ulan sen kaşınıyormusun eşimi neden rahatsız ediyorsun sana insanlık olsun diye mesaj attık hani yanlış kişiye gittiğini bil hesabıbu baştan özür bir daha olmaz abi falan yaptı ama bir baktık tekrar mesaj aşk olsun kocana neden hemen yetiştiriyorsun diye
Tam bir yüzsüzdü
Tabi eşim tekrar tekrar aradı ama cevap vermedisinirden karı koca nasıl gülüyoruz ama şimdi telefon elinde nasıl tırsıyordur diye
O zamanlar eşimin trkcellde bir arkadaşı çalışıyorduhemen onu arayıp o numaranın adresini istedi tabi gitmek için değil yapacağı oyunun devamı için
Eşim ertesi gün tekrar aramış bu sefer başka bir adam çıkmışeşimde kendini tanıtırken ben demiş bilmemnerenin karakolundan başkomser Ahmet bu numaradan dün eşimi taciz mesajları geldi demiş adam önce inkar etmiş tabi eşim bak kardeşim beni sinirlendirme senin adresin şu eğer bir kere daha boşta olsa bir mesaj gelirse benim hanımın cebine anında ekip gönderir aldırırım seni demiş
Adam başlamış yemin billah etmeye ben değildim yok işte yeğenim eşş....eşek meğer mesaj atmış sonra sen ısrarla arayıncada bana telefonumu geri verip durumu izah etmişti demişDefalarca başkomserim ne olur af et bir daha olursa ben yeğenimi ( çocuk 17 yaşında falanmış ) kendi ellerimle gebertirim demiş
Koptum tabi ben onu duyunca tabi eşim biraz sinir oldu birde hoşuna mı gitti diye ama gerçektende eşimin o senaryosuna kopmuştum ( benim ona yaptığım senaryoları bir bilseydi)
Aramıza hoşgeldin
İNşallah Rabbim kuzucuğunuda analı babalıı büyütsün ...Aminnnn
O bir kaç kilo fazlasınıda eminim çok kısa sürede verirsin
eniştenin senaryosu müthişmiş helall olsunnn vallaama senin senaryoları duymasın hakikatennn
Herkese günaydın. 1 hafta aradan sonra ancak gelebildim. İş yerinde izin almıştım bahar temizliğimi yapabilmek için. Hafta sonu çocuklarla olmuyor. Küçüğüm bana çok bağımlı, hafta içi o bakıcıdayken bende evi dip bucak temizledim. çok şükür bitti ama bende bittim.Dün sabah tartıda bir kilo gitmiş diye sevinirken bu sabah regl olunca maalesef tartı değişti. Neyse artık haftaya giden fazla olur inşallah
başlangıç: 93.1
geçen hafta: 78,0
bu hafta: 77,7
giden:0,300 gram
toplam giden: 15,4
hedef: 60
spor: dip bucak ev temizliğimaalesef zaman olmadı...
Bu hafta menü de paylaşamadım, geçen haftaki çizelgeyi bile bilmiyorum. Dünkü menümü yazayım ama pek memnun değilim
Sabah 2 kibrit kutusu beyaz peynir bol maydanozlu
5 adet zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
2 dilim kepek ekmeği
1 adet ceviz
salatalık domates
Ara çeyrek susamsız simit
Öğle 10 adet kıymalı kara lahana sarması
salata
Ara 10 adet kiraz
2 adet grisini
Bir ısırık çikolata
Bir mini halley
Akşam 8 yemek kaşığı sebze yemeği
bir kase yoğurt
salata
Akşam saat 8.30 gibi sarmayı dolaba koyarken 2 tane daha yedim malesef
Çocuk emziriyorum ondan mıdır bilmem bazen böyle kaçamaklar oluyor işte. regldan dolayı tatlı krizide vardı tabi..
Neyse artık bu hafta diyet ve spora biraz daha dikkat etmem gerek.
Ayyüzlüm maşallah çok güzel gitmiş kilolar. Herkes az da olsa kilo vermiş bu da iyi. Artı olmasın da az az gitsin.
az gitsin kalıcı gitsin cnmmmm sıkma canını tatlı krizlerinda tarçınlı sğt dene bitanemmm yada kuru kayısı tüketmeye çalış ki bu cıslar olmasın
yok ya yakınlarım osmaniyede ben muşta yalnızım dostlarım yalnızımen yakınlarım sizsiniz o yüzden size rica ettim sıpam kimsede durmuyoki bana yapışık yaşıyo
cnmcım hep diyorum yolla bana diyeee bende durur o
günaydın canlarr
hayırlı cumalarr..
çok soğık burası yaa donuyorum resmen,keşke soba dursaydı yakardım1 haftadır bahçeye bile çıkmamıştım koşturmacadan,ektiğim maydanoz dereotu birazcık büyümüş yağmurun sayesinde,güllerin hepsi açmış..ahh ahhh hava açılsa atıcam kendimi bahçeye ..
gerçi daha temizlik işi bitmedi bu gün kız paçamı bırakırsa koridorun duvarlarını siicem ama kız evde ,bırakırsa benim bebek.
zaten az çok bu gü,n iş yapmam lazım yarım ve pazar gün düğün var,birde uzakda çok zaman alıcak gidip gelmek eve hayrım olmaz
şans meselesi sanırım,bazı insan hiç çatlamaz,bende daha genç kızlığımda çatlamaya başlamıştım..şimdide harita gibitim ama kilom baya var o yüden önceliğim kilo..işallah seninde vlenip bebek sahibi olduğunda çatlakların artmaz,belki bi krem falan kullanırsın o zaman..:44::44:
çok haklısın canım..
bana hep derler HAYIR demeyi öğren artık diye..ama bunu diyenler bile benim hayır diyemememi kullanır o ayrı..
yapamıyorum kimseye HAYIR diyemiyorum,hani o derece biri kapıya gelse para istese elimde başka param olmasa bile verebilen biriyim..çok vicdan azabı duyarım vermesem..
bu yardım işinide önceden seve seve yapıyordum ama artık kendime bile yettişemezken başkasına gitmek zor geliyor..
tabi insanları alıştırdığım için hep bekliyorlar artık benden aynı performansıama ben yorgunnn
bebiş için biraz geç sanki canım yaa ,herşey çağında güzel..ben 35 oldum maalesef,istesem bile doğurdum doğuracam derken bi 37 olurum..zor iş annelik..
dün annemde diyor,,etrafa koşdurmakdan kendi çocuklarına sıra gelmiyor,onlar büyüyüp gelin olacağında sen senlikden gitmiş olacaksın bu gidişle diye..
güle güle kullan saçlarını canımm..iyi yapmışın bi değişiklik olmuş sana..
hadi hayırlısı o zaman ,işallah sınavın çok güzel geçerde kiloları verirken daha bi mutlu daha bi şevkle verirsin..
sağol meleğimm
işallah daha güzel günlerinide görürüm tabi tüm anneler çocuklarının güzel günlerini görsün işallah..
suç benim canım alıştırdım herkesi,bi ara eşimin yengeleri bile yardıma çağırıyordu düşün,,eşim çıkmış bir gün kapıya sert bi şekilde birsen hasta gelemez demiş,,o oldu birdaha çağırmadı yenge,,halbuki 3 tane gelini var onunda,:26:
hoş geldin aramızaa
allah bağışlasın bebeğini sağlıkla büyüt.
ama boylusun ve kilonda çok fazla deyil sanki,,tabiki zamanda çaresine bakıp fazlalığı vermen çok güzel olacak ama kendini üzüpde sütünü etkileme
burda çoğumuz karatay yapıyor veya yapmaya çalışıyoruz ,sende karatayla hem bebişe süt yapsr hemde fazlalıklardan kurtulursun..kızlarımızdan 3ü karatayla fıstık oldu bu arada
aminn canım ,cümlemizinkinin işallah
ooooo maşallah kızlarr..süpersiniz
yaptığınız sporlar işe yaramaya başladı demek
işin büyük kısmını çözmüşün zaten canım ekmek şeker yoksa gerisi olur zaten
senii haftanın biricsi ilan ediyorum şövalyeemaşallah süper anne
maşalahınız var kızlarr
ben diyorum da ben de yapamıyorumki cnmcım her insanın yaradılışı 7 sinde neysen 70 inde de o oluyorsunn ama takdir etmeyenler kıymet bilmeyenlere kendimi parçalamıyorum artıkk
benim kilo cizelgemde şöyle başlangıç:86.8 şimdi:85 giden:1.8 hedef:65 ins:) beyaz ekmeği kestim canım çok isterse sabah kahvaltıda çavdar ekmeği yiyorum.onun dışında ogunlerimde ekmek fazla yemiyorum.yoğurt süt çok tuketiyorum.zaten emziriyorum.düzenli ve dengeli beslenmenin gerçekten faydasi var sabah akşam 30 dk yürüyorum haftada 3 kezde plates yapcam ins. göreceğimiz bol eksili günler kapıda ins :)
inşallah cnmmm elbette göreceğiz:13:
sindicim ben artıya çıkmıştım kaçamaklardan detoksla anca -500 ünü verebildim sabote ettiğimden
ama bu hafta şöyle karar aldım
düşündüm ve sonunda kendime bu haftayı haşlanmış sebze ve kurubaklagil haftası ilan ettim.
özetle şöyele uygulayacağım:
3 gün kahvaltımı yulaf ezmesi+kuru meyve+badem ceviz+yoğurtla yapacağım. 4 gün klasik kahvaltı
öğle ızgara et türü 1 dlm ekmekle veya kurubaklagil yemeği
özellikle akşamları haşlanmış sebzeyi yada kurubaklagili yoğurtla ve 1-1,5 dlm ekmekle tüketeceğim.
şimdi kendime günlük menude yazıp akşam buzlabına asıcam ne yazıyorsa onu yicem. bu hafta gezmece davete gitmece yok.
nesli artık kendine gel ne olur şu 8 lerden bi kurtul ya ha gayret yaaa
ah tatlım işin zor allah kolaylık versin
neslicimmm diyet yapıyoruz diye asosyal olacak değilizki kuzum sadece sağlıklı tercihler yapacağız o kadarbence bu hafta karatayı dene
banucum selam önerin için sağol canım. ne bileyin her ne kadar güvenmesemde gittiğim diyetisyen yazıyor ekmekleri banada fazla gelmiyor değil aslında
bişi sorcam benim bi formüle ihtiyacım var takıldım kaldım 84 lere şu sizin yeni takım yarışma takımımı oraya yazmaya başladınızmı bende geleyimmi
faydası olursa yarışmanın
geldin bile
sporla desteklenerek verılen kılo cook farkedılıyo canım sen devam et bak daha ne ıltıfatlar gelecek benım boy 157 kılom 68 bu halıme bıle oyle ıltıfatlar alıyorumkı yeter daha zayıflama dıyen cook fazla sporla kılo verdım ben onunda etkısı var bıde 26 kılo verdım toplamda mıllet tombul görmeye alıstıgından buhalım cook zayıf gelıyo herkese halbukı 10 kılo daha vermem lazım
26 kilo azmıı cnm benim en zoru başardın geriye ne kaldıki onlarda gidecek sıkma canını biraz sabırrr
Kız Ayyüzlüm benim eşim ikide bi iltifatlara başladı
Bugun hazırlandım dışarı çıkacaktık bi baktı kız sen hakikaten kilo vermişsin eski haline dönüyosun dedii sarıldı falan
Sonra Annemede netten konuşurken ayağa kalktım bak dedim aa dedi kız senin o göbek küçülmeye başlamış aferin valla devam et dedi
Bende bu gazla artık tutmayın ulken beni moduna girdim resmen
6 kilo bu kadar farkediyorsa 10 kilo versem nasıl olcak acaba
Iphone dan gönderildi
süper süperrrrr haberlerrrr devammm sindicimmmm
unuttuklarım varsa affola bildirimlerin çoğu yarına kalmış sanırımmm:26:
karatayı mucizesi aramıza hoşgeldin cnmmm hep birlikte sağlıkla kilolarından kurtulursun inş sen zaten temel kuralları uygulamışsınnn aminnn cnmmm
azimle devam edersen neden nasip olmasın tatlımmm süt için enginar dereotu ve arapsaçı tavsiye ederim tatlım ve bol suu karatayı zaten söylememe gerek yok
evet bende okuldan aliskanlik yapmistim cnm hala da devam ediyo ama guzel bir aliskanlik:) hamileliğimden beri devam ediyorum buna. Yoksa ölçemiyoruz ki her zaman kaç lt içtik? :) hem yanında şişe oldu mu içmeyi unutmuyor insan :)
ay sorma simdi senin alintilari okudumda baya atladiklarim var sanki yada cvp yazmisimdir da ben unutmusum iyi geceler cnm bnmoyyyyy ne ara kaynattınız yineeee ben bittim iyi geceler allah rahatlık versin hepinizee yarına dikkat en tehlikeli gün iyi pazarlarrr
oyyyyy ne ara kaynattınız yineeee ben bittim iyi geceler allah rahatlık versin hepinizee yarına dikkat en tehlikeli gün iyi pazarlarrr
allah bebislerine uzun omurler versin cnm bnm
sen 6.takima girilk sayfada kurallar yada benim profilden yazdigim mesajlarda 6. takima yazdigimi gorursun ordanda girebilirsin yani
yaa bende kackere esimle asliverise ciktigmizda bosver baska zaman zayiflayayim alirim diyordum bi turlu zayiflayamadim oysa eskiden ciktigimizda o begendigini getirirdi ben denerdim beraber secerdik insan cok kotu oluyo eskiyi dusununce malesef ama artik yeni bir sayfa acmanin zamani degil mi cnmcok uzme kendini cnm
callenaticste plates gibi biraz ama videolarin varsa onlari yap madem faydasini da gormussun
bende cok ozledim dar paca pantolon giymekbu tam yakisacak sekilde
hadi beni kovun bende yatayim basima agri girdi laptopa bakmaktan
zaten diyorum kadinlar kulubunde cvp yazmaktan kilo alcam hadi ben yatayim yarin spor yapmam lazim iyi gecelerrrrrr
Hehhe:) iyi geceler. Allah rahatlık versin :)
Aminn canım cümlemizin inşaallah.. Ah o eski günler.. Ama eski, eskide kaldı.
Dediğin üzere şimdi yeni bir sayfa. Sil baştan başlamak gerek :) başlamaya başladım bile :) arada hüzünleniyorum ama sağlık olsun da yeter..
off kızlarr
şu sıralar tüm çocuklara ne oluyor böyle..
şimdide benim küçük kız hasta..nura nın oğlan gibi gözünden..aksigibi sabahda pazar ve göz dr ları acilde pek olmuyor..babamıza lazım olmuştu bir kerede bulana kadar kaç hastane gezmiştik..
çocuğun gözünde sabahda çapak gibi iltihap gibi oldu 2 kez aldık..şimdi uyurken fark ettik ki gözü morarmış şişmiş ve akmış ,sabaha gözünü açamıycak yapışmış kalmış..
mikropmu kaptı yoksa nazaramı geldi bilemedim..malum perşembe gün minikler baya güzel gösteri yaptılar ve sureler dualar okudular..
şimdi uyandırsam silsem gözünü birdaha uyumaz,sabah da iyicemi yapışacak bilemedim..işallah sabah göz dr u buluruz..
günaydın güzeller. dün gece leptini mahvetmişsiniz. gece o saate kadar ne işiniz var pc başındaders çalışacam ama önce sizi bir görim dedim. ay çok seviyom ben sizi. bide 6. takıma bakim kaçayım arada yine bakarım. tabi bu gün pazar umudum yok kimse uğramaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?