Selamun aleykum bacılarm
Naslsnz , ben yine kaçak modundayım :)) Kursumu bitirdim geçtigimiz hafta ve hemen yollara düştüm , önce üniv. öğrrencisi kardeşimin yanına gittim , yarimlede görüştüm , bana çok iyi geldi :) Şimdi ise istanbulda ablamn yanındaym , her şey şimdilik çok güzel
Sadece biraz dikkat edemedim ve 2 kg cuk almış gözüküyorum ama adette oldum bugün sanırm onunda etkisi var , dikkat etmeye çalışıyorum hatta yürüyüşe başlıycam inşallah
günaydın güzeller. dün gece leptini mahvetmişsiniz. gece o saate kadar ne işiniz var pc başındaders çalışacam ama önce sizi bir görim dedim. ay çok seviyom ben sizi. bide 6. takıma bakim kaçayım arada yine bakarım. tabi bu gün pazar umudum yok kimse uğramaz ama
:) İyi uykular ve iyi pazarlar şimdiden :)
Oyy takımımızın 1. olmasına coook sevindimm:) katkım olmasada :) okurum herşeyi yeter ki bana yol göstersin.. İnsan isterse neler başarmaz ki. İnşallah o küçük beden pantolonlarımıza da gireceğiz. Hırs en önemli faktör.. Ahh ben büyük beden alamıyorumgeçen yine gittim bi'mağazaya hem de ünlü bi'mağaza.. Büyük bedenlere ilişti gözüm. Sonra önümdeki incecik kızın aynada kendini seyredişini izledim. Pantolon sarmalamıştı bedenini ve tek bir fazlalığı dahi yoktu ( ühühhü ( sonra bir hışımla çıktım mağazadan. Eşim dedi ne oldu? Yok dedim ben kendime bunu yapamam. Eğer büyük beden alırsam bu bedeni kabullenmiş olacağım. Halbuki ben eski bedenimi istiyorum. Benim özüm o.. Ağladım falan erkekler işte.. Dedi rahatlayacaksan bi psikiyatra gidelim. Dedim istemiyorum ben ne yaptığımı iyi biliyorum sadece sabırsızım.. Kısacası almıyorum hiçbirşey ki daha da hırslanayım.. Vallahi canım ben pilatesle mucizeler yarattım zamanında :) ebru şallı'nın önderliğinde :) şimdi de pilatese devam ama yeniliklere de açığım yani callenaticse'yi bilmiyorum ama araştırırım şimdi.. Çok geçmiş olsun kuzuna canım. Benim kız da geç uyudu, oğlan da kalkar emer birazdan :)
off kızlarr
şu sıralar tüm çocuklara ne oluyor böyle..
şimdide benim küçük kız hasta..nura nın oğlan gibi gözünden..aksigibi sabahda pazar ve göz dr ları acilde pek olmuyor..babamıza lazım olmuştu bir kerede bulana kadar kaç hastane gezmiştik..
çocuğun gözünde sabahda çapak gibi iltihap gibi oldu 2 kez aldık..şimdi uyurken fark ettik ki gözü morarmış şişmiş ve akmış ,sabaha gözünü açamıycak yapışmış kalmış..
mikropmu kaptı yoksa nazaramı geldi bilemedim..malum perşembe gün minikler baya güzel gösteri yaptılar ve sureler dualar okudular..
şimdi uyandırsam silsem gözünü birdaha uyumaz,sabah da iyicemi yapışacak bilemedim..işallah sabah göz dr u buluruz..
Canm yogun bir zaman geçirdim netimde yoktu kardesimin yanında yazamadm , gerci önceside kurs bitiminin telaşesi derken bu zamana ulastk , bir hafa daha burdaym bir aksilik çıkmazsa , dikkat edicem canm ufaktan ufaktan yoksa toparlaması yine bana kalacak ,sizler nasılsınız ?çok merak ettim seni canımcımmm keşke haber verseydinnn neyseki herşey yolundaymışştbrk ederim kurs bitmişşş kardeşini yarini turlamışsın ohhh sefan olsunnn tek iyi olda gez bitanemmm ablanda çok kalacakmısın 2 kilo nedirki sağlık olsunnn ama fazla almamaya çalış dönüşte hemen toparlayabilelimm bitanemm
Canm yogun bir zaman geçirdim netimde yoktu kardesimin yanında yazamadm , gerci önceside kurs bitiminin telaşesi derken bu zamana ulastk , bir hafa daha burdaym bir aksilik çıkmazsa , dikkat edicem canm ufaktan ufaktan yoksa toparlaması yine bana kalacak ,sizler nasılsınız ?
Ailemiz kocaman olsun , yeni gelwn arkadaslarn hepsi h.gelmisler , hepsine bu yolculukta basarılar diliyorumBizler iyiyiz şükür cnmm yeni arkadaşlarıız katıldı aramıza ailemiz büyüyorhaftaya bomba gibi bekliyoruz o zamann gezmedeyken her ne kadar dikkat etmek zor olsa da ipin ucu fazla kaçmadan dikkat et cnmm bu arada ben mezun oldum hedefime ulaştımm
Ailemiz kocaman olsun , yeni gelwn arkadaslarn hepsi h.gelmisler , hepsine bu yolculukta basarılar diliyorum
Harikasn canm sen ya , maasallah sana , cok sevindim senin adına ve tabiki darısı bizim başımıza topikçek :))
Ablamda acıçehre tohumu vardı bugun denedim bakalm ne etkisini görücen ece dönene kadar , ablam etkili dedi ve biraz araştırdım güzel sonuçlar elde etmiş kullananlar
ahhh napcaz bilmiyorum benimde asıl hedefim 17 kilo
şimdi karatay diyetini inceledim zor tarafı yok aslında
tek sabah kahvaltısında ekmeksiz nasıl yapiiiiciiim bakalım
senin uyguladığın bişi var mı
İyi geceler kızlarrrrr kusurabakmayınyatılı misafirlerim var fazla gelemedim ne olur affedin ama çok özledim sizleri maşallah 7 sayfa birikmiş özledim böyle uzun geçmiş yapmayı yeni arkadaşlarımız gelmişler hoşgelmişler sefa gelmişlerr
slm miniğimmmm doktora gitmedinmi hala kuzumm 2 haftadır geçmedi ağrın:26: ne olur ihmal etme ilk fırsatta git bir göster
Neslicim ben yaklaşık 10 yıldır Q enzim Q10 kullanıyordum karataya başlayınca omega 3 e başladım ikisi birden tuzlu geldi açıkçası ama inan Q enzimm antiaging te bence bir numara çok farkettiriyor bilgin olsun tatlım
kendine 1 hafta zaman ver kendindeki değişimleri görünce zaten asla bırakamayacaksın cnm inan bana ekmek yerken ben aç gezip kilo veremiyormuşum
bir yerden başlamamız lazım bızdıkkk asla pes etmeden sağlıklı ve kalıcı olacak şekilde gidecek o kilolar
Sindicim paylaşmış linkleri cnmmm karatay kesinlikledestek bizden azim senden hoşgeldin aramıza
yoyo diyetler metabolizmayı alt üst ediyor bızdıkk sağlıklı beslenmeyi öğrenince otomatikman metabolizman da düzelecek bitanemmsporda ekleyeceğiz tabiki
Adaşımmm yine ameliyat gündeme gelmiş anlaşılannn tek temennim inş tatilde biraz kıpırdama olur cnmm ve sen ameliyattan vazgeçersinn ah o bizlerin en hassas noktasını bilen sektör yokmuneler neler alıp denemedik ki öncelikle ilaçlara sonuna kadar karşıyım hiç denemedim şükür kaç kişi hayatını kaybetti bu ilaçlar yüzünden
kuzum ne varmışki yaşında seninnndur bakalımmm sağlık için zayıflama konusuna sonuna dek katılıyorumm
biber hapımı kullandın allah korumuş bitanemmm daha kötü sonuçlarda olabilirdi:18::18::18: evet taşdevri ve karatay birbirine yakın mantık hemen hemen aynı
umutsuzluk negatiflik yokkkbi kere en güzel yere geldinnn hepimiz arkandayız o kilolar da gidecekk eşin de gözlerini senden alamayacak bebiş de gelecekk
cnm mümkünse iptal et ilaçların içeriği ölümlere sebep olabiliyorgenelde hepsinde aynı madde kullanılıyor yapma ne olur sağlıklı beslenme spor varken 5 gidecek 10 gelecek
bızdıkkkkk yufkanın sindirimi çok zordur hem de 3 tane yemişsin bebişimmmher stresli olduğumuzda yemeğe saldırarak aldık kiloları canım benimmm toparla kendiniii
tbrkler beyazcanımmm az olsun öz olsunnn gitmmiş bu hafta bakk
yağmurdan sonra bahçenin güzelliğini düşünmek bile gzel beyazcanım benim içinde tadını çıkar sanırım düğün bitmiştir
kamileyi bende merak etmeye başladımm inş prenses iyileşmiştir birde melankoli hocamızı hiç bu kadar girmemezlik yapmazlardı:44:
Aynenn abla alt ust ediyor
Metobolizmayi. Hahaha cansinnn senyaa opdumm
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Ummmm utanarak soylicegimmmdun cikolatalar biskuvileri tuzlucubuklulari yuruttum:Sss amaaaaa guzell olanii!! Zayiflayamiyordumm ve bugun tartiya ciktimm ve ne gorimm :)) 700 gram zayiflamisim. Ya o nasil oluyor ?? Bunu gorunce motive geldi tam diyetimi ve sporumu suyumu cayimi icecegim yapacagim bugunnnn :) ama cok tuhaf ya ama cok sevindimmmmm yeaahh:)))
öperek kurtulamasınnnn bızdıkkk
tebrikler cnmmmm biraz spor yapmanın etkisini görüyormusun kaçamaklara rağmensağlıklı beslenmeye devam edersen neler olacak
sevincin daim olsun kuzummm hadi biraz daha gayrettt
Hahaha olsun ben yinede opim ablami :)) cok sevdim sizlerii icten soyluyorum!!
Ewettt aynennnn devam artikkk ben simdi ayakkabilarmi giyip kosacam kosubandinda sonra leslie sansone spor yapcam ipadden hihhi
cook gecmıs olsun canım mıkropmu kaptı acaba ınsallah yarına kadar sıkıntı olmazda yarın erkenden göturursun doktoraoff kızlarr
şu sıralar tüm çocuklara ne oluyor böyle..
şimdide benim küçük kız hasta..nura nın oğlan gibi gözünden..aksigibi sabahda pazar ve göz dr ları acilde pek olmuyor..babamıza lazım olmuştu bir kerede bulana kadar kaç hastane gezmiştik..
çocuğun gözünde sabahda çapak gibi iltihap gibi oldu 2 kez aldık..şimdi uyurken fark ettik ki gözü morarmış şişmiş ve akmış ,sabaha gözünü açamıycak yapışmış kalmış..
mikropmu kaptı yoksa nazaramı geldi bilemedim..malum perşembe gün minikler baya güzel gösteri yaptılar ve sureler dualar okudular..
şimdi uyandırsam silsem gözünü birdaha uyumaz,sabah da iyicemi yapışacak bilemedim..işallah sabah göz dr u buluruz..
Selamun aleykum bacılarm
Naslsnz , ben yine kaçak modundayım :)) Kursumu bitirdim geçtigimiz hafta ve hemen yollara düştüm , önce üniv. öğrrencisi kardeşimin yanına gittim , yarimlede görüştüm , bana çok iyi geldi :) Şimdi ise istanbulda ablamn yanındaym , her şey şimdilik çok güzel
Sadece biraz dikkat edemedim ve 2 kg cuk almış gözüküyorum ama adette oldum bugün sanırm onunda etkisi var , dikkat etmeye çalışıyorum hatta yürüyüşe başlıycam inşallah
bizde seni çok sevdik bızdıkımmm işte şimdi öpücüğü hakettin hadi bakalım kolay gelsin bitanemm
☺🙊Saollll canimmm, bu arada arkadas eklenebiliyormu burdA
düğün bitti canım..İyi geceler kızlarrrrr kusurabakmayınyatılı misafirlerim var fazla gelemedim ne olur affedin ama çok özledim sizleri maşallah 7 sayfa birikmiş özledim böyle uzun geçmiş yapmayı yeni arkadaşlarımız gelmişler hoşgelmişler sefa gelmişlerr
slm miniğimmmm doktora gitmedinmi hala kuzumm 2 haftadır geçmedi ağrın:26: ne olur ihmal etme ilk fırsatta git bir göster
Neslicim ben yaklaşık 10 yıldır Q enzim Q10 kullanıyordum karataya başlayınca omega 3 e başladım ikisi birden tuzlu geldi açıkçası ama inan Q enzimm antiaging te bence bir numara çok farkettiriyor bilgin olsun tatlım
kendine 1 hafta zaman ver kendindeki değişimleri görünce zaten asla bırakamayacaksın cnm inan bana ekmek yerken ben aç gezip kilo veremiyormuşum
bir yerden başlamamız lazım bızdıkkk asla pes etmeden sağlıklı ve kalıcı olacak şekilde gidecek o kilolar
Sindicim paylaşmış linkleri cnmmm karatay kesinlikledestek bizden azim senden hoşgeldin aramıza
yoyo diyetler metabolizmayı alt üst ediyor bızdıkk sağlıklı beslenmeyi öğrenince otomatikman metabolizman da düzelecek bitanemmsporda ekleyeceğiz tabiki
Adaşımmm yine ameliyat gündeme gelmiş anlaşılannn tek temennim inş tatilde biraz kıpırdama olur cnmm ve sen ameliyattan vazgeçersinn ah o bizlerin en hassas noktasını bilen sektör yokmuneler neler alıp denemedik ki öncelikle ilaçlara sonuna kadar karşıyım hiç denemedim şükür kaç kişi hayatını kaybetti bu ilaçlar yüzünden
kuzum ne varmışki yaşında seninnndur bakalımmm sağlık için zayıflama konusuna sonuna dek katılıyorum
biber hapımı kullandın allah korumuş bitanemmm daha kötü sonuçlarda olabilirdi:18::18::18: evet taşdevri ve karatay birbirine yakın mantık hemen hemen aynı
umutsuzluk negatiflik yokkkbi kere en güzel yere geldinnn hepimiz arkandayız o kilolar da gidecekk eşin de gözlerini senden alamayacak bebiş de gelecekk
cnm mümkünse iptal et ilaçların içeriği ölümlere sebep olabiliyorgenelde hepsinde aynı madde kullanılıyor yapma ne olur sağlıklı beslenme spor varken 5 gidecek 10 gelecek
bızdıkkkkk yufkanın sindirimi çok zordur hem de 3 tane yemişsin bebişimmmher stresli olduğumuzda yemeğe saldırarak aldık kiloları canım benimmm toparla kendiniii
tbrkler beyazcanımmm az olsun öz olsunnn gitmmiş bu hafta bakk
yağmurdan sonra bahçenin güzelliğini düşünmek bile gzel beyazcanım benim içinde tadını çıkar sanırım düğün bitmiştir
kamileyi bende merak etmeye başladımm inş prenses iyileşmiştir birde melankoli hocamızı hiç bu kadar girmemezlik yapmazlardı:44:
bende ilk zamanar aynı şeyi düşünüyordum.gece bile kalkıp gelen varmı diye diye bakıyordum..hadi beni kovun bende yatayim basima agri girdi laptopa bakmaktan
zaten diyorum kadinlar kulubunde cvp yazmaktan kilo alcam hadi ben yatayim yarin spor yapmam lazim iyi gecelerrrrrr
sağol gülayım..canım çok geçmiş olsun. umarım şimdi daha iyidir
bende seniii....günaydın güzeller. dün gece leptini mahvetmişsiniz. gece o saate kadar ne işiniz var pc başındaders çalışacam ama önce sizi bir görim dedim. ay çok seviyom ben sizi. bide 6. takıma bakim kaçayım arada yine bakarım. tabi bu gün pazar umudum yok kimse uğramaz ama
Sanada günaydın cnm fırsatın varken ders çalış cnm alla zihin açıklığı versin.. Valla bende kendi adıma söylim seni cok seviyorum yaaa
Iphone dan gönderildi
hoş geldin canımmSelamun aleykum bacılarm
sağol canım.biraz daha iyi gibi..Canm miniğe geçmiş olsun , dem pansumanı çok iyi geliyo , dene istersen canm ?
ahh canım yaa.geçen geçen gün yolda falan çok dikkat çekti..dediğin gibi maşallahı bilmeyenler var..belkide mikrop kaptı bilemeyecem ama ikiside olabir..evet sorma Gülayım 3-4 gündür leptin tatilde benimbundan sonra cezamı versek 12 den sonra burda olanlara acaba bende bizde snei çoks eviyoruz kuzummm ben evdeyim bugün gelen olursa sohbete devamm:13:
tşkler cnmm
çok tşkle r bitanemmm karar verdikten sonra gerisi mutlaka gelirşu mağazalarda hepimizin mutlaka bir anısı vardır hatırlamak istemeyeceğimiz
o günler bitecek tatlımmm emin oll
geçmiş olsun prensesine beyazcanım dün ben alıntı yaparken yazmışsın inş şimdi iyidir bugün göz doktoru bulabilirsin inş nazar değmiş de olabilir maşallah demeyi bir öğrensekkk
acı çehre çokda iyi bişey deyil canım..bağırsaklarda ne var ne yok boşaltıyor.ve su kayb yapıyor..kabızlık için iyi olabilir.birara aldım içtim,ilk günler wcden çıkamıyorsun.kilo verdiyorsa bile bence sudan gider..Ailemiz kocaman olsun , yeni gelwn arkadaslarn hepsi h.gelmisler , hepsine bu yolculukta basarılar diliyorum
Harikasn canm sen ya , maasallah sana , cok sevindim senin adına ve tabiki darısı bizim başımıza topikçek :))
Ablamda acıçehre tohumu vardı bugun denedim bakalm ne etkisini görücen ece dönene kadar , ablam etkili dedi ve biraz araştırdım güzel sonuçlar elde etmiş kullananlar
Ummmm utanarak soylicegimmmdun cikolatalar biskuvileri tuzlucubuklulari yuruttum:Sss amaaaaa guzell olanii!! Zayiflayamiyordumm ve bugun tartiya ciktimm ve ne gorimm :)) 700 gram zayiflamisim. Ya o nasil oluyor ?? Bunu gorunce motive geldi tam diyetimi ve sporumu suyumu cayimi icecegim yapacagim bugunnnn :) ama cok tuhaf ya ama cok sevindimmmmm yeaahh:)))
süpersinnn..
demekki kk işe yaradı..motivasyon olunca gidiyor kilocuklar..
iyi akşamlar kızlarr
düğünden geldik,dün burda yakında salon düğünü ,bu günde köylerinde yemekli düğün yaptılar..köy uzak olduğu için nerdeyse2 saat yol gittik..
git gel yorulmuşuz resmen..şimdide yağmurun altında ben gülleri budadım ,eşimde çimleri biçti..bir gören olsa deli der bize,yağmur yağa yağa bunlarla uğraştık,ama çok zevkliydi..
düğün bitti canım..
bi güneş açsa bahçenin tadını çıkaracam ama yağmurda çok kıymetli,onunda tadına varmak niyetindeyim..eet canım kayıplarımızdan haber yok bende çok merak ediyorum doğrusu.
bende ilk zamanar aynı şeyi düşünüyordum.gece bile kalkıp gelen varmı diye diye bakıyordum..
sağol gülayım..
şişi azalmış ve akması daha az,ama diğer gözüde kızarmaya başladı..bu gün iyi gibi olunca gitmedik dra ama yarım duruma göre götürecem..
bende seniii....
hoş geldin canımm
iyi insan anılınca gelirmiş...doğrusu hem merak ettik hem özledik seni.. neyseki ters bi durum yokmuş..
aldığın 2 kğ yu hemen verirsin sencanım sıkma canını..
sağol canım.biraz daha iyi gibi..
ahh canım yaa.geçen geçen gün yolda falan çok dikkat çekti..dediğin gibi maşallahı bilmeyenler var..belkide mikrop kaptı bilemeyecem ama ikiside olabir..
acı çehre çokda iyi bişey deyil canım..bağırsaklarda ne var ne yok boşaltıyor.ve su kayb yapıyor..kabızlık için iyi olabilir.birara aldım içtim,ilk günler wcden çıkamıyorsun.kilo verdiyorsa bile bence sudan gider..
Banucum 3.takımda kilom yanlış yazıyo cnm ben suan 82.700 üm cnm orda hala benim eski kilom yazıyo
düzelttim bitanemmm
yeni bildirim yok sanırımmm listeyi yapayımmı kızlar bekleyelimmi:26:
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?