80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok merak ettim seni canımcımmm keşke haber verseydinnn neyseki herşey yolundaymışş tbrk ederim kurs bitmişşş kardeşini yarini turlamışsın ohhh sefan olsunnn tek iyi olda gez bitanemmm ablanda çok kalacakmısın 2 kilo nedirki sağlık olsunnn ama fazla almamaya çalış dönüşte hemen toparlayabilelimm bitanemm

evet sorma Gülayım 3-4 gündür leptin tatilde benim bundan sonra cezamı versek 12 den sonra burda olanlara acaba bende bizde snei çoks eviyoruz kuzummm ben evdeyim bugün gelen olursa sohbete devamm:13:

:) İyi uykular ve iyi pazarlar şimdiden :)

tşkler cnmm

çok tşkle r bitanemmm karar verdikten sonra gerisi mutlaka gelir şu mağazalarda hepimizin mutlaka bir anısı vardır hatırlamak istemeyeceğimiz
o günler bitecek tatlımmm emin oll

geçmiş olsun prensesine beyazcanım dün ben alıntı yaparken yazmışsın inş şimdi iyidir bugün göz doktoru bulabilirsin inş nazar değmiş de olabilir maşallah demeyi bir öğrensekkk

Canm yogun bir zaman geçirdim netimde yoktu kardesimin yanında yazamadm , gerci önceside kurs bitiminin telaşesi derken bu zamana ulastk , bir hafa daha burdaym bir aksilik çıkmazsa , dikkat edicem canm ufaktan ufaktan yoksa toparlaması yine bana kalacak ,sizler nasılsınız ?

Bizler iyiyiz şükür cnmm yeni arkadaşlarıız katıldı aramıza ailemiz büyüyor haftaya bomba gibi bekliyoruz o zamann gezmedeyken her ne kadar dikkat etmek zor olsa da ipin ucu fazla kaçmadan dikkat et cnmm bu arada ben mezun oldum hedefime ulaştımm

Ailemiz kocaman olsun , yeni gelwn arkadaslarn hepsi h.gelmisler , hepsine bu yolculukta basarılar diliyorum
Harikasn canm sen ya , maasallah sana , cok sevindim senin adına ve tabiki darısı bizim başımıza topikçek :))
Ablamda acıçehre tohumu vardı bugun denedim bakalm ne etkisini görücen ece dönene kadar , ablam etkili dedi ve biraz araştırdım güzel sonuçlar elde etmiş kullananlar

evet büyük bir aile olacağız inş tşk ederim bitanemmm hepimşz çıtır olucizz inşallahh acıçehre tohumunu duymadımm tatlım dene bakalımm inş faydası olur:44:

ahhh napcaz bilmiyorum benimde asıl hedefim 17 kilo
şimdi karatay diyetini inceledim zor tarafı yok aslında
tek sabah kahvaltısında ekmeksiz nasıl yapiiiiciiim bakalım
senin uyguladığın bişi var mı

Aay ben hic odiyetleri bilmiyorumm biside uygulamiyorum.. Nasil yapcam bilmiyorum kafama gore yapcam artik hahah.. Umarim veririz bu kilolari canim in sha Allah ! Xxx

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Aynenn abla alt ust ediyor
Metobolizmayi. Hahaha cansinnn senyaa opdumm

Ummmm utanarak soylicegimmm dun cikolatalar biskuvileri tuzlucubuklulari yuruttum:Sss amaaaaa guzell olanii!! Zayiflayamiyordumm ve bugun tartiya ciktimm ve ne gorimm :)) 700 gram zayiflamisim. Ya o nasil oluyor ?? Bunu gorunce motive geldi tam diyetimi ve sporumu suyumu cayimi icecegim yapacagim bugunnnn :) ama cok tuhaf ya ama cok sevindimmmmm yeaahh:)))

Aynenn abla alt ust ediyor
Metobolizmayi. Hahaha cansinnn senyaa opdumm

öperek kurtulamasınnnn bızdıkkk

tebrikler cnmmmm biraz spor yapmanın etkisini görüyormusun kaçamaklara rağmen sağlıklı beslenmeye devam edersen neler olacak
sevincin daim olsun kuzummm hadi biraz daha gayrettt

Hahaha olsun ben yinede opim ablami :)) cok sevdim sizlerii icten soyluyorum!!
Ewettt aynennnn devam artikkk ben simdi ayakkabilarmi giyip kosacam kosubandinda sonra leslie sansone spor yapcam ipadden hihhi

bizde seni çok sevdik bızdıkımmm işte şimdi öpücüğü hakettin hadi bakalım kolay gelsin bitanemm

cook gecmıs olsun canım mıkropmu kaptı acaba ınsallah yarına kadar sıkıntı olmazda yarın erkenden göturursun doktora

aleykumselam fırarı fırarın sona erdı galıba ama 2 kılo cook olmus dıkkat edersen yenı oldugundan hemen gıder ama yınede amacımız vermek oldugundan almamalıyız dımı sen duzenlı ugra bak ozaman almazsın ayrıca 6.takımda yarısmayada basladık orayada beklerız

Banucum 3.takımda kilom yanlış yazıyo cnm ben suan 82.700 üm cnm orda hala benim eski kilom yazıyo

Iphone dan gönderildi

iyi akşamlar kızlarr

düğünden geldik,dün burda yakında salon düğünü ,bu günde köylerinde yemekli düğün yaptılar..köy uzak olduğu için nerdeyse2 saat yol gittik..

git gel yorulmuşuz resmen..şimdide yağmurun altında ben gülleri budadım ,eşimde çimleri biçti..bir gören olsa deli der bize,yağmur yağa yağa bunlarla uğraştık,ama çok zevkliydi..
düğün bitti canım..
bi güneş açsa bahçenin tadını çıkaracam ama yağmurda çok kıymetli,onunda tadına varmak niyetindeyim..eet canım kayıplarımızdan haber yok bende çok merak ediyorum doğrusu.
hadi beni kovun bende yatayim basima agri girdi laptopa bakmaktan

zaten diyorum kadinlar kulubunde cvp yazmaktan kilo alcam hadi ben yatayim yarin spor yapmam lazim iyi gecelerrrrrr
bende ilk zamanar aynı şeyi düşünüyordum.gece bile kalkıp gelen varmı diye diye bakıyordum..
canım çok geçmiş olsun. umarım şimdi daha iyidir
sağol gülayım..
şişi azalmış ve akması daha az,ama diğer gözüde kızarmaya başladı..bu gün iyi gibi olunca gitmedik dra ama yarım duruma göre götürecem..
bende seniii....
Sanada günaydın cnm fırsatın varken ders çalış cnm alla zihin açıklığı versin.. Valla bende kendi adıma söylim seni cok seviyorum yaaa

Iphone dan gönderildi

hoş geldin canımm
iyi insan anılınca gelirmiş...doğrusu hem merak ettik hem özledik seni..neyseki ters bi durum yokmuş..

aldığın 2 kğ yu hemen verirsin sencanım sıkma canını..
Canm miniğe geçmiş olsun , dem pansumanı çok iyi geliyo , dene istersen canm ?
sağol canım.biraz daha iyi gibi..
ahh canım yaa.geçen geçen gün yolda falan çok dikkat çekti..dediğin gibi maşallahı bilmeyenler var..belkide mikrop kaptı bilemeyecem ama ikiside olabir..
acı çehre çokda iyi bişey deyil canım..bağırsaklarda ne var ne yok boşaltıyor.ve su kayb yapıyor..kabızlık için iyi olabilir.birara aldım içtim,ilk günler wcden çıkamıyorsun.kilo verdiyorsa bile bence sudan gider..

büyük ihtimalle enfeksiyon kaptı beyazcanım prensesinn yarın ihmal etme götür cnmm kuzunu

Kizlar nasilsiniz bu gun giremedim hic bi gecmis yapayim sonra menu yazayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…