80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlaaaar inşallah bol eksili bir gün geçirirsiniz lakin bende yok
valla bende de sadce 100gr var bende anlamadim o kadar spor yapmistim pazar-pazartesi
İYi geceler cnm

Iphone dan gönderildi

sindi cim naptın detoks sonucunu yazda okuyalım meraktan öldüm

ay sende hergün tartılanlardanmısın. ben bıraktım kötü bi alışkanlıktı benim için. artık sadece cuma bide detoks yapacağım zaman tartılacam.
bu gün detokcuyum ama tartılmadım kendime söz verdim diye ne kadar gitti bilemicem şimdi[/QUOTE]

gunaydin cnm nasilsin ayagin nasil
hangi detoksu yapcaksin
valla bende hicbir degisiklik yok taa gecen gunden verdigim 100 grla duruyorum hala

Son düzenleyen: Moderatör:
evimde gibi rahatım zaten ablacım

akşamları meyve yemeği bırakıyorum ok msj alındı saygılar

ayranı seviyorum ayran içeyim o zaman

ayran detoksuna da bakıcam şimdi

sevgi saygı bizden cnm benimmm ayranını içersin ohhh mışıl mışılda uyursunn ayran detoksunu 15 günde bir yapabilrisin cnmm fazlası zararlı

gunaydin cnm nasilsin ayagin nasil
hangi detoksu yapcaksin
valla bende hicbir degisiklik yok taa gecen gunden verdigim 100 grla duruyorum hala

hemen moralini bozma canım benimm artı çıkmadın önemli olan bu herkesin tartısını toplayacağım en sonunda

valla topla cnm yaaa cok sinir bozucu oluyo oyle ama elimde degil illa tartilcam yani dayanamiyorum ozellikle yarin bildirim gunu oladugu icin daha bi stress oluyorum

Ablacim inan artik pes etmek yok dun zaten sinavdan gecebildim. Annem manti yapmisti ve ben hayir dedim :) 2 kilo verdim biliyormusun stres yapmadim. Ve yiyerek verdim! 1 gun icinde. Acta kalmadim. Cok mutluyum. Ben boyle devam etsem belki 1,5 ay sora turkeyde giderim bile hahaha o bocegi ben buldum bile abla 2 senedir halada devam etmekte sayilir ) ama karmasik bir durum var in sha Allah cozecez bunuda. Ben bu kiloyla bile insanlari bana bakmasini sagliyorsam acaba zayif olsam nasil olur hahah hele ki turkeyde aayyy cok heycanlandim turkey cok ozledim cooookkkk. Gidecem sanirim 1,5 ay sonra. Ben 1,5 ay icinde 10 kilo vermeye calisacam. Kimse beni tutamaz artikkk :)) simdi kalkipp sporumu yapacamm. Deli gibi hemde bana yazarak okadar motive verdinki canimsblam cokcokcok saolllll!! Opdummmm seni ve siziiiicokk guzell ablalarim citirlarr 😚😚😚😚

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ablacim inan artik pes etmek yok dun zaten sinavdan gecebildim. Annem manti yapmisti ve ben hayir dedim :) 2 kilo verdim biliyormusun stres yapmadim. Ve yiyerek verdim! 1 gun icinde. Acta kalmadim. Cok mutluyum. Ben boyle devam etsem belki 1,5 ay sora turkeyde giderim bile hahaha o bocegi ben buldum bile abla 2 senedir halada devam etmekte sayilir ) ama karmasik bir durum var in sha Allah cozecez bunuda. Ben bu kiloyla bile insanlari bana bakmasini sagliyorsam acaba zayif olsam nasil olur hahah hele ki turkeyde aayyy cok heycanlandim turkey cok ozledim cooookkkk. Gidecem sanirim 1,5 ay sonra. Ben 1,5 ay icinde 10 kilo vermeye calisacam. Kimse beni tutamaz artikkk :)) simdi kalkipp sporumu yapacamm. Deli gibi hemde bana yazarak okadar motive verdinki canimsblam cokcokcok saolllll!! Opdummmm seni ve siziiiicokk guzell ablalarim citirlarr 😚😚😚😚

Merhaba canlar. Aklım hep burda ama uğrayamıyorum maalesef. Çocuklar hasta sabah doktora götürdüm iki küçüğü. Kızım gribal enfeksiyon öksürüğü var soğuk hava vermeye başladım. Oğlum da tam bronşite dönmemiş çok şükür önlem amaçlı antibiyotik başlayacağım akşama, bir de hava vermeye başladım iki ayrı ilaçla. Daha 16 aylık ve hava verirken çok sıkıldı sürekli kafasını bir o yana bir bu yana çevirdi durdu. yarısını alamadı belkide. Antibiyotiği nasıl içireceğim hiç bir fikrim yok. İlaç içmeme konusunda aşırı direnç gösteren bir çocuk. Burnunu kapatıp içirmeye çalışıyorum yine tükürüyor. Yemeğe kattım yemek yemedi. Meyveli yoğurda kattım onu da yemedi. Bildiğim her yolu denedim. Farklı yöntem bilenler varsa yardımcı olsunlar lütfen belki işe yarar.

Dünkü menüm

sabah 2 ardak ılık limonlu su
2 yemek kaşığı çökelek bol maydanoz ve bir tatlı kaşığı çörek otlu
5 adet zeytin
2 dilim k.ekmeği
salatalık domates zeytinyağlı ve limonlu

öğle 1 yumurta
salata
1 dilim k.ekmeği

ara 2 kayısı
2 grisini

akşam 8 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
1 kase yoğurt
2 dilim k.ekmeği (akşam yemeği en geç 6:30)

3 lt su, 2 fincan yeşil çay, 3 fincan mısır püskülü,kiraz sapı ve mate karışımı bitki çayı bide spor ekleyebilseydim iyi olacaktı ama maalesef zaman ayıramıyorum spora. En büyük sorunum da bu zaten. Eve gidip oğlumu bakıcıdan alana kadar saat neredeyse 6 oluyor. Sonrasında çocuklardı ev işiydi derken yoruluyorum. Küçüğümü uyutana kadar saat 10 oluyor. Sonrasında benim pil de bitiyor artık. Buna bir çare bulmama lazım. 3 haftada 10 gün spor ancak yapabildim. Yine de çok şükür bu kadarına.

Herkesin kandilini kutluyorum.

cok gecmis olsun canim. kutudan siringa tarzi bise cikmadimi onunla kolay oluyo. dilinin gerisine dogri sık icer insallah. baska siringa kullansan da olur sanirim.

Geçmiş olsun cnm bebişlerin için.. Benim oğlumda ilaca direnenlerden malesef ilacı verdim mi kusmaya başlıyo ilaç demek başlı başına sorun oluyo.. Inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsınız bu sürecide sağlıklarına kavuşurlar inşallah

Iphone dan gönderildi

çok üzüldüm çok geçmiş olsun. antibiyotiğin derde deva olacağını düşünmüyorum. bu hastalık mevsimsel ve tek çaresi bahar gelmeden çocukların bağışıklık sistemini güçlendirecek kalıcı köklü sağlıklı önlemler almak. bununla ilgili bi fikir edinmeni tavsiye ederim canım. şimdi ben sana ne anlatsam boş
her birey kendi tecrübe etmesi lazım. ama en azından şu an itibari ile bağışıklık güçlendirici takviyeleri bi araştır derim ben. propolis, kaliteli bal, polen, çörek otu taze çekilmiş vs uzar liste. kendin araştırıp soruşturup tecrübe etmelisin. ben çocuklar sık hastalanmaya başlayınca sürekli sağlık kitapları okumakatan kendimi koca karı = koruyucu tıp= alternatif tı adına ne dersen artık uzman adaylığına hedef koydum çokta işe yaradı 5 senedir ne çocuklarım ne ailem doktora gitmiyoruz çok şükür. çare sensin sen çaresin tek yol bu

çok geçmiş olsun miniklere cnmmm ikisi birden hasta olunca zor arkadaşlar şırınga önermişş bana mantıklı geldiii:26: çok yğunsun cnmm dinlenmen de lazım zamanın yok ki spor yapabilesin:26: menün çok güzel tbrkler bitki çaylarını 3 fincandan fazla içmek zararlı diye biliyorum bitanem dikkat et istersen yeşilçayla 5 olmuş tşkler cnm senin de kandilin mübarek olsun

Ablacim yazacam bugun sozz !

hadi bakalım inşşş bızdıkk

süper haber cnmmm bak vermeye başladın ben de çok mutlu oldum şimdiii oooo böcekte varmışşşşş

hayırlısı olsun cnmmmm mutluluklar hedefine ulaşınca yakacaksın ortalığı denene biz de seni seviyoruz bızdıkk

valla topla cnm yaaa cok sinir bozucu oluyo oyle ama elimde degil illa tartilcam yani dayanamiyorum ozellikle yarin bildirim gunu oladugu icin daha bi stress oluyorum

bildirim günü evet ama dünyanın sonu değil bitanemm artı çıkmadığın sürece sorun yokk stres yapma bu kadar

Hahaha saol ablaa in sha Allah vermeye devam edecegim. Menumude yazimm simdii :))

Ilk bunu soylemek istiyorum. HEPINIZIN BERAT KANDILI MUBAREK OLSUN COK OPDUM SIZLERI :)
Kahvalti 11:30 : 2 cracker( kucuk), 1 yumurta, 5 zeytin, 2 yesil sogan, 2 domates parca yani tum degil, 3 4 biber. 2 salatalik ( tum degil dilimmi desem ) nasil anlaticagimi bilmiom turkce okdrda saglam deyil :)))

12:15 : kosubandinda yurumek 27 dk
Ve 21 dk leslie sansone,

14;40 Corba tabagi 1 kucuk muz, 6 7 cilek. Ve yogurt ve toz sekeri Kcalisi olmayan. Cok begendim ilk kez yaptim, marketteki meyveliyogurtlar gibi olmustu hatta anneme ablamada tattirdim begendiler.

15;05 kosubandinda 33 dk yuremek.

16:05: 1 bardak sut icine tarcin kattim 1 yemek kasigi.

17:20; bol marol, 2 sogan, 2 biber, 10 zeytin, ton baligi avucum kadar, 1 yemek kasigi zeytinyag :) ile bi guzel tonbaligi salatasi yaptim ve yedim ama bitiremedim doydumm ve dahafazla yemedim. Ustunede kirmizibiber doktum metobolizma icin

Sonra bi 20 dk yurumeyi dusunuyorum. Kosubandinda.

1,5 litre su ictim ve Ve 2 cay yesilcay ve 3 cay pu erh thee.
Bugun 1 saat ve 20 dk spor yapmis oldum. + 20 dk sonra.
Ve daha 1,5 litre su icecem

kızlar sızlerı cok ozledım ıstanbuldan dun geldım evı ustun koru yerlestırdık hersey bıraz sıkış tepıs oldu artık zamanla hersey kendı yerını bulacak ınsallah yorgunluktan oluyorum

Selam kizlar sizlerinde kandilini kutlarim
Menum
Kalkinca ikibardak ingiliz karbonatlı su 1 bardak kefir bir cay kasigi corek otu bir cay kasigi keten tohumu oguttum yuttum

Sabah 1 has yumurta 8 zeytin iki kasik lor peynir susamli . Bol taze yesillik 2 dlm tahilli ekmek
Ara yogurt icine yeşil zincir takviyesi bi kasik ve elma
Ogle 1 kase mercimek corba 1 kepekli ekmek
Ara yogurt elma avuc ici kadar benim karışım cerezden
Aksam
Firinda izmir kofte ama yarim tabak yaninda tam tahıl 1 dlm ekmek
Simdi avuc ici benim karisim cerezden
Takviye olarak Balik yagi kapsulu yesil cay iki bardak bir bardakta hibiskus ictim
45dk plates geberdim resmen bacaklarim titriyor 
Cd yi negenmenize sevindim titremeye hazir olun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi akşamlar arkadaşlar.Hepinizin kandili mübarek olsun.

inşallah bitanemmmmmm moral bozmak yokkkkkk sakınnn

Sağol canım.Bende deneyeceğim.Gözlerim kapanıyor.Ben eeeeee eeeeee yapmaya gidiyorum.İyi geceler.

prensesine geçmiş olsun cnmmm inş brişeyi yoktur :26: bugün telafi edersin sıkma canını[/QUOTE]

Sağol canım.Çok şükür önemli birşey çıkmadı.Bu sabahda test sonuçlarımızı almaya gittik.Ordan aşı için sağlık ocağına, ordan pazara.Valla yürümekten canım çıktı.Ama güzel spor oldu.Bugün sadece 3 öğün yiyebildim.neyse buna şükür.Yarın daha iyi olur.

Selamün Aleykümmmm

Bu saatte kimseyi bulamayacağımı biliyordum zaten ama yinede dayanamadım
Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun
Rabbim bu mübarek gecede hepimizin günahlarını bağışlasın ve gönlümüzden geçenlerin hepsini bizlere çok daha güzel şekilde nasip etsin inşallahhh....Aminnnnnnnn ( uyanik ceco kendi isteklerinide araya kaptırdı )

Bugün inanılmaz yoğundum ve maalesef hala işlerim bitmedi :26:
Eşim sağ olsun bugün bir kazık daha attı bana ve yarın gece 1de yola çıkmayı düşünürken hadi ben işten gelir gelmez 8 gibi yola dökülelim dedi
Zaten işlerimi nasıl yetiştireceğim diye panik yaparken bu gece eve gelince kendi kendine karar verdiğini söyledi
Allahtan yarın çok yoğun olacağım yetişmez korkusuna kuaför işimi aradan çıkardım sağ olsun o anda kuaför komşumda müsaitmiş hadi hemen gelde 1 saat sonra çıkmam lazım aradan çıkaralım seni dedi

Tabi eşim öyle diyince gece yarısı son bir posta beyaz yıkıyayım dedim ( kızların bir kaç parça sabah yıkarım dediğim çamaşırları vardıda )
Daha yeni çamaşırlarımı serdim ve birazdan yanımda götüreceklerimi ütüleyeceğim
Dağ gibi ütü var aslında ama hepsini yapamam hiç kusura bakmasın artık onunkileride ütülerimde biz yokken kıyafet sıkıntısı yaşamasın malum erkekler cins nerde ütüsüz birşey var onu giymeye kalkışırlar
Yarın ağdamızıda yaparız diye düşünüyorken eşimin emrivakisinden sonra eve gelir gelmez onuda aradan çıkardık

Büyük kıza ikinci kez bacaklarına ağda yaptım kendini kasa kasa bir hal oldu ama en azından ağlamadı ilk yaptığımızda kıyametleri koparmıştı ve iki gün benle konuşmamıştı
Koltuk altını falan kremle yap bu seferde dedim ama bacaklarına alışınca artık koltuk altınada yaptırır nasılsa

Yarında sabah kalkar kalkmaz biraz evi temizleyeceğim
Aslında kızla karne alamaya gidecektim ama o bir saat bile benim için kayıp olmasın diye ( ki zaten büyük cadı beni istemiyor ) kızı tek göndericeğim nasılsa hemen karnesini alıp dönecek arkadaşlarıyla vedalaşıp okuldan döndüğünde de ayakkabı almaya gideceğiz hanım efendi istemem diye tutturdu geçen hafta bende sonra bu travma olayı falan olunca unuttum hemen öyle ucuz kumaşlardan bakacağım
Kızkardeşimede uğrayıp bir kahve içtikten sonra yine koştur koştur eve gelir vaktim kalırsa biraz daha ütü falan yaparım ( diğerlerini )

Sabah fırsatım olurmu bilemem ama Allahtan internetim var cepte tatildede olsa damlarım buraya

Valla sorma adaşım ayaklarımı totoşuma vuruyor ama Allahın izniyle yetiştiririm
Kalanda kalsın ne yapayım
Annem bugünde tembihliyor anneciğim evini çok düzgün bırak Allah korusun yol hali falan diye dedim ulen ben öldükten sonra ( Allah gecinden versin ) arkamdan aaa ne dağınık hatunmuş deseler ne yazar ama eski hatunların hali başka yok yok annem sen yinede toparla diyor
Eşim sağ olsun yetiştiremezsen ben hafta içi işten geldikçe yaparım evin işini dedi geldiğimde en azından ev pırıl pırıl olur

Bu arada eşimin halaları tezgah açıp satış yapıyorlar ya bugün şakasına eleman getiriyorum sana dedim büyük kızı kast ederek oda o anda çalışırım ne olucak diyince karar verdik para kazanmanın ne kadar zor olduğunu hem öğrensin hemde kendi harçlığını biriktirsin diye 15 gün tatilde çalışacak
Nasılsa orada akşam tezgahlar açılıyor ve gündüz herkez dilediği gibi gezip denizine girebiliyor akşam 5den sonrada tezgahlar açılıyor gece 3e kadar geçen gittiğimizde de her gece halasının tezgahında çalıştı bedavaya ( o zaman başkası için çalışıyordu halaları )
Şimdi halası yan tezgahta elemana ihtiyaç var oraya sokarız onu dedi hem bütün gece gözünün önünde olucak hemde harçlığını çıkaracak
Cadı anında oturdu kazanacağı parayla ne alacağını düşündü ama Allahtan boş şeylere harçamıyacakmış kendine beğenip aldığı 5 tane kitap varmış onları alacakmış

Valla kitap olayını ben gerçekten çok ciddi düşünüyorum ama biraz daha vakit var İlk etapta şu almak istediğim dikiş makinesini alıp biraz para kazanmak istiyorum malum yazılanı notere tastik ettirmek lazım yayın eviyle görüşmeden evvel oda sayfa baz alınarak fiyat çıkarıldığı için biraz tuzluya gelecek
Belki hatırlarsın bir ufak hikayem var zaten masal tarzı bir aşk hikayesi ilk önce onu bastırmaya çalışacağım tabi bir ara kendime vakit ayırabilsem yazmak istediğim bir sürü şey var kısmet inşallah olur

İşte bu
Harikasın canım kesinlikle bu yaz senin yazın olucak
Bu arada tebrik ederim seni mantıya hayır demek gerçekten büyük başarı ben olsam herhalde çok azda olsa yerdim ( sonra niye kilo veremiyorum diye bunalıma giriyorum birde utanmadan )

Cıtırım senin yaşın daha çok ufak ilk önce kendine ve geleceğine odaklan sonra nasılsa böcüğüde halledersin sen
Benim kızkardeşimde eşiyle 15 yaşında tanıştı hatta okadar çekingendiki ondan gelen ilk mektubuna ben cevap yazmıştım ( tabi bende o zamanki düşünce dur şuna olumlu bir cevap yazayımda az eğlence çıksın bana nasılsa bunlar bir iki aya kadar vazgeçerler hesabı sonuçta biri almanyada biri türkiyede ) ama nasıl bir aşksa tam 7 sene sonunda evlendiler o arada kızkardeşim okulunu bitirdi 3 sene stajını yaptı ondan sonrada sözdü nişandı ancak 7 sene sonra evlendiler
Yani nasip kısmet ne zaman olur Allah bilir ama eğer doğru kişiyse zaten ikinizinde Üniversitelerinizi okuyup ondan sonra güzel birer işe girdikten sonra birşeylere adım atar ( ulen anında evlendirdim sizide tabi hayırlısı neyse o olsun sonuçta daha çok gençsin ve emin ol bir kaç sene sonra düşüncelerin belkide değişecek ikinizinde )

Ay tam mahalledeki teyzeler gibi oldum bende
BOşver kuzum sen böcükleri sen bekarlığın tadını çıkar hayallerini gerçekleştir gerisi zaten Rabbim nasip edince gelir

kızlar sızlerı cok ozledım ıstanbuldan dun geldım evı ustun koru yerlestırdık hersey bıraz sıkış tepıs oldu artık zamanla hersey kendı yerını bulacak ınsallah yorgunluktan oluyorum

Canım hoş geldin
Seni tekrar aramızda gördüğüme sevindim İnşallah sende bir kaç gün dinlenip işlerinide hallettikten sonra dönersin sahalara full enerjiyle

Son düzenleme:
gunaydın kızlar kımsecıkler yook gulay sındı beyazcan huhu kızlar sız bos bırakmazdınız topiği noldu
beyazcan yook zaten ortalıkta yıne firarı

kızlar çok mutluyum günaydın hepinize ve geçen hafta 84,5, bu gün 83,5 hedefimi geçmişim ayyyy çok mutluyum ben nihayet şimdi gelecek hafta hedefimi iyi belirlemeliyim yanlız cuma günü ankarada olacağım hafta sonuda işallah gümlemez diyet çünki kurban kesecez hacıbektaşa gidecez ankaradan çok yermiyim bilmiyorum hayırlısı artık dönünce bi detoks yaparım artık.banu diğer hesaplar nasıl yapılcak bilemedim böyle yazdım canım yardımcı olurmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…