- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
valla bende de sadce 100gr var bende anlamadim o kadar spor yapmistim pazar-pazartesigünaydın kızlaaaar inşallah bol eksili bir gün geçirirsiniz lakin bende yok
İYi geceler cnm
Iphone dan gönderildi
evimde gibi rahatım zaten ablacım
akşamları meyve yemeği bırakıyorum ok msj alındısaygılar
ayranı seviyorum ayran içeyim o zaman
ayran detoksuna da bakıcam şimdi
gunaydin cnm nasilsin ayagin nasil
hangi detoksu yapcaksin
valla bende hicbir degisiklik yok taa gecen gunden verdigim 100 grla duruyorum hala
valla topla cnm yaaa cok sinir bozucu oluyo oyle ama elimde degil illa tartilcam yani dayanamiyorum ozellikle yarin bildirim gunu oladugu icin daha bi stress oluyorumsevgi saygı bizden cnm benimmm ayranını içersin ohhh mışıl mışılda uyursunnayran detoksunu 15 günde bir yapabilrisin cnmm fazlası zararlı
hemen moralini bozma canım benimm artı çıkmadın önemli olan buherkesin tartısını toplayacağım en sonunda
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Biliyorum yine çok geç oldu ama sabahtan beri okadar yoğundum ki inanın fırsatım olmadı :26:
2 gün sonra tatile gidiyoruz ( gece yola çıkacağız ) ama benim hala bir sürü yapılacak işim var üstelim valizimide daha bitiremedim
Kaç gündür zaten kızın derdine düşünce kaldı işler ( ev yine dağıldı nasıl olduysa) bugünde tam çamaşırları yıkayıp hazır hava güzelken ütülerimide kurudukça yaparım diye düşünürken sularımız kesildi mahallede :26::26::26:
Sinir oldum ama yapacak başka işlerde olunca bari onları aradan çıkarayım dedim
Tabi ilk önce sabah erkenden okula gittim
Öğretmenle kızın durumunu yine uzun uzun konuştuktan sonra birlikte müdüre gittiko anda odada 4 Öğretmen daha vardı ve hepsi olayı duyunca şok oldular
Kızımın dersine girmeyen öğretmenler bile onu tanıyormuş ve kesinlikle hepside kızım için bir sürü iltifat yağdırdılarüstene birde beni tebrik ettiler böyle bir dürüst ve düzgün bir evlat yetiştirdiğim için anam bir havalara girdim sormayın bizim huysuz meğer okulda kanatsız melek modundaymış
Hepsi aynı şeyi söylediler; o çocuk resmen tedaviye ihtiyacı olduğu halde aile umursamaz davranıyormuş şikayetci olan olamdığındanhatta benim kıza o tekmeyi yediği gün bile öğretmeni defalarca söylemiş ille şikayetci ol diye ama çocuk her zamanki gibi yalvarıp engel olmuş.
Bugün kızım itiraf etti hatta bir keresinde onu tehdit etmiş eğer şikayetci olursan seni okulun serseri takımına dövdürürüm diye tabi bizim cadıda senden korkan senin gibi olsun demiş
Neticede Müdür hemen yarın için aileyi okula davet edecek hatta gerekirse sizide aileyle bir araya getirebiliriz isterseniz dedi ama ona ben yanaşmadım çünkü eşimi şu an bile çok zor zaptediyorumhatta çıkışta onada aynı şeyi söylediğmde iyi demişsin ben o çocuğu yetiştiren babanın ağzını burnunu dağıtırım kesin dedi :26:
Bu kez olayı mahkemeye taşımıyorum ama tatil sonrasında bir arada oldukları son sene ve eğer bir kılına zarar verirse kesinlikle bu kez eşimide tutamam ve olay mahkemelik olur dedimki müdürde eğer mahkemeye vermeyi düşünürsenizde emin olun biz sonuna kadar arkanızdayız sonuçta evlatlarınız bize emanet dedi
Sonuçta maalesef veliler hiç şikayetci olmadıkları için okulunda eli kolu bağılı oluyormuş ve o çocuktan onlarda artık illallah demişler
Bakalım müdür telefonumuda aldıaileyle görüştükten sonrada bana telefon açıp olayın neticesini bildirecek
Cuma gününe kadar zaten raporu var ama müdürde öğretmende karnesini almaya 10 buçuk gibi gelsin ve millet dağılmadan evine gitsin dedilerEşimde o gün yanlız gönderme sende yanında git belli olmaz belki çocuk ailesinden fırça yiyince yine gider kıza sataşır yada birşey yapmaya kalkışır dedi haklıda aslında
Bugün baş ağrısı bir ara biraz hafifledi ama sonra yine başladı :26: Tek tesellimiz eskisi gibi şiddetli olmaması ve en azından mide bulantısının geçmesi, az da olsa çorba falan içmesi
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Aminnnnnnnnnnnn
Valla eşime kalsa adamın iş yerini bile basacakta çocuğun adını soyadını vermiyorum eşime ki olay daha beter olmasın diye
Bugün kız biraz daha iyi olunca biraz sakinledi şükür eşimde ama tabi hala kızgın sonuçta ilk göz ağrısı ( 10 tanede olsa yani tabi ama onların arasındaki bağ gerçekten çok kuvvetli)
Kİmse evladına kıyamaz ama eşim gerçekten kızları bir yere çarpıp canları yandığı için ağladığında bile inanılmaz kötü oluyorneredeyse birlikte ağlayacaklar
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlike çok güzel kilolar veririz
Bu arada ilk fırsatta o kiloları nasıl verdiğini hemen bana anlatıyorsun
Canım bak burada sana inanan ve güvenen bir sürü ablan varne olursa olsun pes etmiyorsun ve dediğin gibi iradeli olup Türkiyeye gelene kadar çok güzel kilolar verip fıstık gibi tatil resimlerini bizlere dönüşte gösteriyorsun
Eminim kesin başaracaksınbak daha çıtırsın dahada çıtır olmak lazım
Yaz geldi, kuşlar böcükler falan derken sende bir böcüğe deng gelmek istersin herhaldeeee çiçek gibi olacaksın ki böcükler seni fark etsin
Bu arada evlenene kadar böcük olan bu modeller sonradan genelde öküz moduna geçiyorheee şanslıysan eğitimli öküze deng gelirsin yada benim gibi bin tane fırıldak çevirip istediğini eninde sonunda elde edersin ama ona daha çok var
Önce zayıflıyoruz sonrada bir güzel eğitimini tamamlayıp bekarlığın tadını çıkaracaksınbir 10 sene sonra falan öküz eğitimi konusunda koçluk yaparım nasılsa sana kızlar bilir fenayımdır o konuda
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Biliyorum yine çok geç oldu ama sabahtan beri okadar yoğundum ki inanın fırsatım olmadı :26:
2 gün sonra tatile gidiyoruz ( gece yola çıkacağız ) ama benim hala bir sürü yapılacak işim var üstelim valizimide daha bitiremedim
Kaç gündür zaten kızın derdine düşünce kaldı işler ( ev yine dağıldı nasıl olduysa) bugünde tam çamaşırları yıkayıp hazır hava güzelken ütülerimide kurudukça yaparım diye düşünürken sularımız kesildi mahallede :26::26::26:
Sinir oldum ama yapacak başka işlerde olunca bari onları aradan çıkarayım dedim
Tabi ilk önce sabah erkenden okula gittim
Öğretmenle kızın durumunu yine uzun uzun konuştuktan sonra birlikte müdüre gittiko anda odada 4 Öğretmen daha vardı ve hepsi olayı duyunca şok oldular
Kızımın dersine girmeyen öğretmenler bile onu tanıyormuş ve kesinlikle hepside kızım için bir sürü iltifat yağdırdılarüstene birde beni tebrik ettiler böyle bir dürüst ve düzgün bir evlat yetiştirdiğim için anam bir havalara girdim sormayın bizim huysuz meğer okulda kanatsız melek modundaymış
Hepsi aynı şeyi söylediler; o çocuk resmen tedaviye ihtiyacı olduğu halde aile umursamaz davranıyormuş şikayetci olan olamdığındanhatta benim kıza o tekmeyi yediği gün bile öğretmeni defalarca söylemiş ille şikayetci ol diye ama çocuk her zamanki gibi yalvarıp engel olmuş.
Bugün kızım itiraf etti hatta bir keresinde onu tehdit etmiş eğer şikayetci olursan seni okulun serseri takımına dövdürürüm diye tabi bizim cadıda senden korkan senin gibi olsun demiş
Neticede Müdür hemen yarın için aileyi okula davet edecek hatta gerekirse sizide aileyle bir araya getirebiliriz isterseniz dedi ama ona ben yanaşmadım çünkü eşimi şu an bile çok zor zaptediyorumhatta çıkışta onada aynı şeyi söylediğmde iyi demişsin ben o çocuğu yetiştiren babanın ağzını burnunu dağıtırım kesin dedi :26:
Bu kez olayı mahkemeye taşımıyorum ama tatil sonrasında bir arada oldukları son sene ve eğer bir kılına zarar verirse kesinlikle bu kez eşimide tutamam ve olay mahkemelik olur dedimki müdürde eğer mahkemeye vermeyi düşünürsenizde emin olun biz sonuna kadar arkanızdayız sonuçta evlatlarınız bize emanet dedi
Sonuçta maalesef veliler hiç şikayetci olmadıkları için okulunda eli kolu bağılı oluyormuş ve o çocuktan onlarda artık illallah demişler
Bakalım müdür telefonumuda aldıaileyle görüştükten sonrada bana telefon açıp olayın neticesini bildirecek
Cuma gününe kadar zaten raporu var ama müdürde öğretmende karnesini almaya 10 buçuk gibi gelsin ve millet dağılmadan evine gitsin dedilerEşimde o gün yanlız gönderme sende yanında git belli olmaz belki çocuk ailesinden fırça yiyince yine gider kıza sataşır yada birşey yapmaya kalkışır dedi haklıda aslında
Bugün baş ağrısı bir ara biraz hafifledi ama sonra yine başladı :26: Tek tesellimiz eskisi gibi şiddetli olmaması ve en azından mide bulantısının geçmesi, az da olsa çorba falan içmesi
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Aminnnnnnnnnnnn
Valla eşime kalsa adamın iş yerini bile basacakta çocuğun adını soyadını vermiyorum eşime ki olay daha beter olmasın diye
Bugün kız biraz daha iyi olunca biraz sakinledi şükür eşimde ama tabi hala kızgın sonuçta ilk göz ağrısı ( 10 tanede olsa yani tabi ama onların arasındaki bağ gerçekten çok kuvvetli)
Kİmse evladına kıyamaz ama eşim gerçekten kızları bir yere çarpıp canları yandığı için ağladığında bile inanılmaz kötü oluyorneredeyse birlikte ağlayacaklar
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlike çok güzel kilolar veririz
Bu arada ilk fırsatta o kiloları nasıl verdiğini hemen bana anlatıyorsun
Canım bak burada sana inanan ve güvenen bir sürü ablan varne olursa olsun pes etmiyorsun ve dediğin gibi iradeli olup Türkiyeye gelene kadar çok güzel kilolar verip fıstık gibi tatil resimlerini bizlere dönüşte gösteriyorsun
Eminim kesin başaracaksınbak daha çıtırsın dahada çıtır olmak lazım
Yaz geldi, kuşlar böcükler falan derken sende bir böcüğe deng gelmek istersin herhaldeeee çiçek gibi olacaksın ki böcükler seni fark etsin
Bu arada evlenene kadar böcük olan bu modeller sonradan genelde öküz moduna geçiyorheee şanslıysan eğitimli öküze deng gelirsin yada benim gibi bin tane fırıldak çevirip istediğini eninde sonunda elde edersin ama ona daha çok var
Önce zayıflıyoruz sonrada bir güzel eğitimini tamamlayıp bekarlığın tadını çıkaracaksınbir 10 sene sonra falan öküz eğitimi konusunda koçluk yaparım nasılsa sana kızlar bilir fenayımdır o konuda
Günaydınnnn güzellerrr
duymayayım bir daha bu sözüüü hep pozitif düşüneceğiz bitanemmm
yemeye devam et bebişimmm cumaya görüşücizzz
sen kendi cezanı kendin vermişsin cnm benimm sadece olan 1 günlük detoksuna oldu
elbette dün dünde kaldı geçmiş bitti yarını kendimiz şekillendirceğiz cimcimemm
keisnlikle cnmmmm imkansız diye birşey yoktur inanmak yeterliii:13:
insan kendini evinde iyi hisseder elbette canımcımmm
bol bol ayran içebilirsin bitanemm şekersiz sıvılar harici birşey içmemelisin
ben de çok merak etmeye başladımmmm
hazır çorba yakışmamışşş
ağlamak yokumutsuz olmak yok cimcimemm beni de üzdün hepimiz aynı durumdaydıkk karar verdik ve asla pes etmedik ki senin gençliğin var metabolizman hızlı çalışıyor bizlere göre dikkat edersen elbette vereceksin fakat hala menüleri göremiyorumm
fırsat bulursak seve seve uğrarız canımcımm
olmayacağını kim söyledikiiiii sporunu ihmal etmezsen elbette olacaksınn
hadi bakalımmm seni de başgöz edelimmm kuğu gibi bir gelin yapalım önce allah tamamına erdirsin cnmmm
Slm canım hoşgeldin aramızaaaa13 günlük diyette 7 kilo muhteşem isveç diyetini yapabildiysen bravooo sevgili duyum prenses ve iremcik hastahanelik olmuş ve yarım bırakmamışlarmıydı kızlar :44:
hızlı giden hızlı geliyor malesef inş senin verdiklerin kalıcı olur bitanemm
havalar çok garip oldu beyazcanımm :44: allah sonumuzu hayır etsinn inşşş ne mutlu sana prenseslerinin gösterileriyle gurur duymuşsundur eniştenin de eminim çok hoşuna gitmiştir
hemenn yolladım arkadaşlıkkk
Maşallah Edacımmmm harika görünüyorsunn haksızlık etme kendine bayıldımmmmdüğüne kadar daha da inceleceksinn alalh bir ömür boyu mutlu etsin bitanemmmm
tatil hazırlıklarını bitir artık cnm benimmm güzelce dinlen moral depola gel inşprensesinle gurur duymakta sonuna kadar haklısın evde sana çektirse de okulda çok farklı afferimmm eee kimin kuzusu
biraz daha iyi olmasına sevindin ilaçları kullandıkça hiç birşeyi kalmaz inş cecoşummmenişteye söylememekle iyi yapmışsın kendine hakim olamazdı
inş dersini almıştır karneyi de hayırlısıyla alıp gelirsiniz inşş
ben hala snein kitap çıkarmanı istiyorummmduyumu da çok özledim bu arada haber alanınız yokmu
Ablacim yazacam bugun sozz !
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
cok gecmis olsun canim. kutudan siringa tarzi bise cikmadimi onunla kolay oluyo. dilinin gerisine dogri sık icer insallah. baska siringa kullansan da olur sanirim.Merhaba canlar. Aklım hep burda ama uğrayamıyorum maalesef. Çocuklar hasta sabah doktora götürdüm iki küçüğü. Kızım gribal enfeksiyon öksürüğü var soğuk hava vermeye başladım. Oğlum da tam bronşite dönmemiş çok şükür önlem amaçlı antibiyotik başlayacağım akşama, bir de hava vermeye başladım iki ayrı ilaçla. Daha 16 aylık ve hava verirken çok sıkıldı sürekli kafasını bir o yana bir bu yana çevirdi durdu. yarısını alamadı belkide. Antibiyotiği nasıl içireceğim hiç bir fikrim yok. İlaç içmeme konusunda aşırı direnç gösteren bir çocuk. Burnunu kapatıp içirmeye çalışıyorum yine tükürüyor. Yemeğe kattım yemek yemedi. Meyveli yoğurda kattım onu da yemedi. Bildiğim her yolu denedim. Farklı yöntem bilenler varsa yardımcı olsunlar lütfen belki işe yarar.
Dünkü menüm
sabah 2 ardak ılık limonlu su
2 yemek kaşığı çökelek bol maydanoz ve bir tatlı kaşığı çörek otlu
5 adet zeytin
2 dilim k.ekmeği
salatalık domates zeytinyağlı ve limonlu
öğle 1 yumurta
salata
1 dilim k.ekmeği
ara 2 kayısı
2 grisini
akşam 8 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
1 kase yoğurt
2 dilim k.ekmeği (akşam yemeği en geç 6:30)
3 lt su, 2 fincan yeşil çay, 3 fincan mısır püskülü,kiraz sapı ve mate karışımı bitki çayı bide spor ekleyebilseydim iyi olacaktı ama maalesef zaman ayıramıyorum spora. En büyük sorunum da bu zaten. Eve gidip oğlumu bakıcıdan alana kadar saat neredeyse 6 oluyor. Sonrasında çocuklardı ev işiydi derken yoruluyorum. Küçüğümü uyutana kadar saat 10 oluyor. Sonrasında benim pil de bitiyor artık. Buna bir çare bulmama lazım. 3 haftada 10 gün spor ancak yapabildim. Yine de çok şükür bu kadarına.
Herkesin kandilini kutluyorum.
Merhaba canlar. Aklım hep burda ama uğrayamıyorum maalesef. Çocuklar hasta sabah doktora götürdüm iki küçüğü. Kızım gribal enfeksiyon öksürüğü var soğuk hava vermeye başladım. Oğlum da tam bronşite dönmemiş çok şükür önlem amaçlı antibiyotik başlayacağım akşama, bir de hava vermeye başladım iki ayrı ilaçla. Daha 16 aylık ve hava verirken çok sıkıldı sürekli kafasını bir o yana bir bu yana çevirdi durdu. yarısını alamadı belkide. Antibiyotiği nasıl içireceğim hiç bir fikrim yok. İlaç içmeme konusunda aşırı direnç gösteren bir çocuk. Burnunu kapatıp içirmeye çalışıyorum yine tükürüyor. Yemeğe kattım yemek yemedi. Meyveli yoğurda kattım onu da yemedi. Bildiğim her yolu denedim. Farklı yöntem bilenler varsa yardımcı olsunlar lütfen belki işe yarar.
Dünkü menüm
5 adet zeytin
2 dilim k.ekmeği
öğle 1 yumurta
salata
1 dilim k.ekmeği
ara 2 kayısı
2 grisini
1 kase yoğurt
3 lt su, 2 fincan yeşil çay, 3 fincan mısır püskülü,kiraz sapı ve mate karışımı bitki çayı bide spor ekleyebilseydim iyi olacaktı ama maalesef zaman ayıramıyorum spora. En büyük sorunum da bu zaten. Eve gidip oğlumu bakıcıdan alana kadar saat neredeyse 6 oluyor. Sonrasında çocuklardı ev işiydi derken yoruluyorum. Küçüğümü uyutana kadar saat 10 oluyor. Sonrasında benim pil de bitiyor artık. Buna bir çare bulmama lazım. 3 haftada 10 gün spor ancak yapabildim. Yine de çok şükür bu kadarına.
Merhaba canlar. Aklım hep burda ama uğrayamıyorum maalesef. Çocuklar hasta sabah doktora götürdüm iki küçüğü. Kızım gribal enfeksiyon öksürüğü var soğuk hava vermeye başladım. Oğlum da tam bronşite dönmemiş çok şükür önlem amaçlı antibiyotik başlayacağım akşama, bir de hava vermeye başladım iki ayrı ilaçla. Daha 16 aylık ve hava verirken çok sıkıldı sürekli kafasını bir o yana bir bu yana çevirdi durdu. yarısını alamadı belkide. Antibiyotiği nasıl içireceğim hiç bir fikrim yok. İlaç içmeme konusunda aşırı direnç gösteren bir çocuk. Burnunu kapatıp içirmeye çalışıyorum yine tükürüyor. Yemeğe kattım yemek yemedi. Meyveli yoğurda kattım onu da yemedi. Bildiğim her yolu denedim. Farklı yöntem bilenler varsa yardımcı olsunlar lütfen belki işe yarar.
Dünkü menüm
5 adet zeytin
2 dilim k.ekmeği
öğle 1 yumurta
salata
1 dilim k.ekmeği
ara 2 kayısı
2 grisini
1 kase yoğurt
Geçmiş olsun cnm bebişlerin için.. Benim oğlumda ilaca direnenlerden malesef ilacı verdim mi kusmaya başlıyo ilaç demek başlı başına sorun oluyo.. Inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsınız bu sürecide sağlıklarına kavuşurlar inşallah
Iphone dan gönderildi
Dünkü menüm
5 adet zeytin
2 dilim k.ekmeği
öğle 1 yumurta
salata
1 dilim k.ekmeği
ara 2 kayısı
2 grisini
1 kase yoğurt
Ablacim yazacam bugun sozz !
Ablacim inan artik pes etmek yok dun zaten sinavdan gecebildim. Annem manti yapmisti ve ben hayir dedim :) 2 kilo verdim biliyormusun stres yapmadim. Ve yiyerek verdim! 1 gun icinde. Acta kalmadim. Cok mutluyum. Ben boyle devam etsem belki 1,5 ay sora turkeyde giderim bile hahaha o bocegi ben buldum bile abla 2 senedir halada devam etmekte sayilir) ama karmasik bir durum var in sha Allah cozecez bunuda. Ben bu kiloyla bile insanlari bana bakmasini sagliyorsam acaba zayif olsam nasil olur hahah hele ki turkeyde aayyy cok heycanlandim turkey cok ozledim cooookkkk. Gidecem sanirim 1,5 ay sonra. Ben 1,5 ay icinde 10 kilo vermeye calisacam. Kimse beni tutamaz artikkk :)) simdi kalkipp sporumu yapacamm. Deli gibi hemde bana yazarak okadar motive verdinki canimsblam cokcokcok saolllll!! Opdummmm seni ve siziiiicokk guzell ablalarim citirlarr 😚😚😚😚
valla topla cnm yaaa cok sinir bozucu oluyo oyle ama elimde degil illa tartilcam yani dayanamiyorum ozellikle yarin bildirim gunu oladugu icin daha bi stress oluyorum
çok geçmiş olsun miniklere cnmmm ikisi birden hasta olunca zor arkadaşlar şırınga önermişş bana mantıklı geldiii:26: çok yğunsun cnmm dinlenmen de lazım zamanın yok ki spor yapabilesin:26: menün çok güzel tbrklerbitki çaylarını 3 fincandan fazla içmek zararlı diye biliyorum bitanem dikkat et istersen yeşilçayla 5 olmuş tşkler cnm senin de kandilin mübarek olsun
hadi bakalım inşşş bızdıkk
süper haber cnmmm bak vermeye başladınben de çok mutlu oldum şimdiii oooo böcekte varmışşşşş
hayırlısı olsun cnmmmm mutluluklar hedefine ulaşınca yakacaksın ortalığı denene biz de seni seviyoruz bızdıkk
bildirim günü evet ama dünyanın sonu değil bitanemm artı çıkmadığın sürece sorun yokk stres yapma bu kadar
inşallah bitanemmmmmmmoral bozmak yokkkkkk sakınnn
Sağol canım.Bende deneyeceğim.Gözlerim kapanıyor.Ben eeeeee eeeeee yapmaya gidiyorum.İyi geceler.
tatil hazırlıklarını bitir artık cnm benimmm güzelce dinlen moral depola gel inşprensesinle gurur duymakta sonuna kadar haklısın evde sana çektirse de okulda çok farklı afferimmm eee kimin kuzusu
biraz daha iyi olmasına sevindin ilaçları kullandıkça hiç birşeyi kalmaz inş cecoşummmenişteye söylememekle iyi yapmışsın kendine hakim olamazdı
inş dersini almıştır karneyi de hayırlısıyla alıp gelirsiniz inşş
ben hala snein kitap çıkarmanı istiyorummmduyumu da çok özledim bu arada haber alanınız yokmu
Ablacim inan artik pes etmek yok dun zaten sinavdan gecebildim. Annem manti yapmisti ve ben hayir dedim :) 2 kilo verdim biliyormusun stres yapmadim. Ve yiyerek verdim! 1 gun icinde. Acta kalmadim. Cok mutluyum. Ben boyle devam etsem belki 1,5 ay sora turkeyde giderim bile hahaha o bocegi ben buldum bile abla 2 senedir halada devam etmekte sayilir) ama karmasik bir durum var in sha Allah cozecez bunuda. Ben bu kiloyla bile insanlari bana bakmasini sagliyorsam acaba zayif olsam nasil olur hahah hele ki turkeyde aayyy cok heycanlandim turkey cok ozledim cooookkkk. Gidecem sanirim 1,5 ay sonra. Ben 1,5 ay icinde 10 kilo vermeye calisacam. Kimse beni tutamaz artikkk :)) simdi kalkipp sporumu yapacamm. Deli gibi hemde bana yazarak okadar motive verdinki canimsblam cokcokcok saolllll!! Opdummmm seni ve siziiiicokk guzell ablalarim citirlarr ��������
kızlar sızlerı cok ozledım ıstanbuldan dun geldım evı ustun koru yerlestırdık hersey bıraz sıkış tepıs oldu artık zamanla hersey kendı yerını bulacak ınsallah yorgunluktan oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?