kısmet tatlım sen le az daha konuşsak ya akraba ya tanıdık tanıdığı çıkarız :))))
patronlarım rize merkezden eş dost var çayelinden :)))
olabilir gerçekten. Burası küçük yer çoğu birbirini tanır, bire bir tanıma da mutlaka tanıdık birileri çıkar
evet öyle isminiz neydi bilmek isterim. ha bide resmimi koydum bu gün gördünüzmü?
ben bu işi çözdüm darısı sizin başınıza gayret edin bırakmayın oldumu isteyince oluyor
Öykü m takdir aldi oleyyyy
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar çok mutluyum günaydın hepinize ve geçen hafta 84,5, bu gün 83,5 hedefimi geçmişim ayyyy çok mutluyum ben nihayet şimdi gelecek hafta hedefimi iyi belirlemeliyim yanlız cuma günü ankarada olacağım hafta sonuda işallah gümlemez diyet çünki kurban kesecez hacıbektaşa gidecez ankaradan çok yermiyim bilmiyorum hayırlısı artık dönünce bi detoks yaparım artık.banu diğer hesaplar nasıl yapılcak bilemedim böyle yazdım canım yardımcı olurmusun
canım maşallah ne kadar güzel çıkmışsın ve hiç kilolu durmuyorsun. bende kızın öğretmeni sanmıştım gördüğümdekızına da maşallah hayırlı olsun karnesi. benimkininde hepsi beş geldi çok seviniyor.
Kesinlikle bırakmak yok.Hedef şimdilik 75.Hamile kalmadan önceki kilom.Sonra 69.Evlenmeden önceki kilom.
Maşallah ana kız süper görünüyorsunuz.Ayrıca öyle kiloluda gözükmüyorsun.Kızınıda tebrik ederim.İnşallah bu başarılarının devamı gelir.
aa ne güzelmiş..ben öyle süsleme amaçlı sanıçtım. hem dekoratif hemde kulanılırmış..cok sagol cnm benım amin ınsallahel sabunu cnm onlar yapraklarını koparıyorsun her bır yaprak bır yıkamalık el sabunu daha ayrıntılı cekemedım cnm ınsallah onu evıme ıyıce yerlesınce yapıcam
sağol canım..canım çok geçmiş olsun inşallah toparlar küçük kuzu ya. çok zor onların hastalığı biz yine çekiyoz da onlar ne olduğunuda anlatamıyorlar.
çokkk geçmiş olsun canım..kızlar uzun zamandır ertekediğim dr kontrolüne bu gün gittim ve bir sürü şey söledi amca. sabah gittiğimde bütün lafarı ağzıma tıktı hiç birşey anlatmama izin vermedi tahlil yazdı gönderdi. öğleden sonra bi baktı kansızlık sınırda, midede sindirim bozukluğu varmış hani diyodumya ağrıyo diye o sebepleymiş. b12 bitmişve insülin direnci varmış şekerim yüksek çıktı. haftaya açlık tokluk şeker kontrolu yapacaz dedi ona göre ilaç başlicam dedi korkuyom be ya şeker hastası olursam. inşallah olmam ne düşünürsem o olur en iyisi aklıma getirmemek. eşim bu gün öğlene doğru hazırlan memlekete gidecez dedi. ulen beş kişinin hazırlığı zırt diyince bitmiyoki koştur koştur en sonunda yeniden aradı sabah gideriz dedi ulen iki ayağım bir papuca girdi önceden söyleyeydinde telaşa kalmayaydım. hiç içimden gelmiyor gitmek ama el mahkum ya gidecez mecbur. bide seni orda bırakıp gelecem demezmi kavga çıkacak bu akşam kavga
Öykü m takdir aldi oleyyyy
yemek faslı bitti çay içerkende size bakmaya geldim..
ceco tatilde sanurım işallah bol bol stres atar..
aa ne güzelmiş..ben öyle süsleme amaçlı sanıçtım. hem dekoratif hemde kulanılırmış..
sağol canım..
işallah endokrinde bi sorun çıkmaz..büyük kızıma 6 yıldır her akşam iğne yapıyoruz..gerçi onuda bu haftaki kontrolümüzde kesti doktorlar..son 6 ayda fayda görememiş ve çokk pahalı bi ilaç..biz raporlu olduğumuzdan para ödemiyorduk..artık ilacımızda yok,uzarsa 2 cm daha uzaycak..
küçükdede öyle bi sorun olmasından korkuyorum doğrusu..
çokkk geçmiş olsun canım..
işallah şeker çıkmaz, ne kadarda birikmiş şey varmış gülayy
sen bu kadar şeye rağmen iyi kilo vermişin,hepside kilo vermeyi engelleyen durumlar..
kv leremi gidiyonn sakın kalmaabizi sensiz bırakmaa...ayy bu kocalarada anlayamıyorum sanki karılarını anneye hediye ediyorlar..napıcakmışın 3 çocukla orda.amann bi yere gidemesen bile evin ordan rahat..birde eltiler falan gelecekmiş tam curcuna..
işallah seni tek başına bırakmaz orda..
kutlarım Neslihan ,işallah daha güzel günlerinide görürsün kızının..
kızında sende çok güzelsiniz,ve arkadaşlarakatılıyorum hiçde kilolu deytildin,ben senin kilonda olsam kırk göbek atarım heralde..
ama tabikide hepimiz daha ince olmak isteriz..
yemek faslı bitti çay içerkende size bakmaya geldim..
ceco tatilde sanurım işallah bol bol stres atar..
aa ne güzelmiş..ben öyle süsleme amaçlı sanıçtım. hem dekoratif hemde kulanılırmış..
sağol canım..
işallah endokrinde bi sorun çıkmaz..büyük kızıma 6 yıldır her akşam iğne yapıyoruz..gerçi onuda bu haftaki kontrolümüzde kesti doktorlar..son 6 ayda fayda görememiş ve çokk pahalı bi ilaç..biz raporlu olduğumuzdan para ödemiyorduk..artık ilacımızda yok,uzarsa 2 cm daha uzaycak..
küçükdede öyle bi sorun olmasından korkuyorum doğrusu..
çokkk geçmiş olsun canım..
işallah şeker çıkmaz, ne kadarda birikmiş şey varmış gülayy
sen bu kadar şeye rağmen iyi kilo vermişin,hepside kilo vermeyi engelleyen durumlar..
kv leremi gidiyonn sakın kalmaabizi sensiz bırakmaa...ayy bu kocalarada anlayamıyorum sanki karılarını anneye hediye ediyorlar..napıcakmışın 3 çocukla orda.amann bi yere gidemesen bile evin ordan rahat..birde eltiler falan gelecekmiş tam curcuna..
işallah seni tek başına bırakmaz orda..
kutlarım Neslihan ,işallah daha güzel günlerinide görürsün kızının..
kızında sende çok güzelsiniz,ve arkadaşlarakatılıyorum hiçde kilolu deytildin,ben senin kilonda olsam kırk göbek atarım heralde..
ama tabikide hepimiz daha ince olmak isteriz..
ya insallah ufaklikta da yoktur o sorun. her aksam her aksam igne cocuk icin zor.
sanirim biz de kalmayacaz orda. esime msj atmistim bizi birakirsan hakkimi helal etmem diye simdi sozlerinde geliriz yapariz ederiz gibi cogul konusuyo. ben burdan pek bir yere gitmem herhalde. telde net varya arada kontrol ederim buralari. ama su sorunlarim duzelmeden yarisma ortamina girmeyecem. cok zor gidiyordu bi sorun oldugu belliydi de gitmeye korkuyodum. belkide iyi oldu gitmem sorun ortaya cikti toparlarsam daha hizli sonuc alirim. baksana sindiyle ayni kiloyla yarisa basladik o 80 sinirina dayandi bense bu hafta bir kilo bile aldim. o kadar spor yaptim o kadar beslenmeme dikkat ettim ama aldim.
aaaa cok guzelmis bende severim o tarz seylericok sagol cnm benım amin ınsallahel sabunu cnm onlar yapraklarını koparıyorsun her bır yaprak bır yıkamalık el sabunu daha ayrıntılı cekemedım cnm ınsallah onu evıme ıyıce yerlesınce yapıcam
aaaa cok guzelmis bende severim o tarz seyleri
çok üzüldüm çok geçmiş olsun. antibiyotiğin derde deva olacağını düşünmüyorum. bu hastalık mevsimsel ve tek çaresi bahar gelmeden çocukların bağışıklık sistemini güçlendirecek kalıcı köklü sağlıklı önlemler almak. bununla ilgili bi fikir edinmeni tavsiye ederim canım. şimdi ben sana ne anlatsam boş
her birey kendi tecrübe etmesi lazım. ama en azından şu an itibari ile bağışıklık güçlendirici takviyeleri bi araştır derim ben. propolis, kaliteli bal, polen, çörek otu taze çekilmiş vs uzar liste. kendin araştırıp soruşturup tecrübe etmelisin. ben çocuklar sık hastalanmaya başlayınca sürekli sağlık kitapları okumakatan kendimi koca karı = koruyucu tıp= alternatif tı adına ne dersen artık uzman adaylığına hedef koydum çokta işe yaradı 5 senedir ne çocuklarım ne ailem doktora gitmiyoruz çok şükür. çare sensin sen çaresin tek yol bu
efsax evleniyo ve fotolari diger topicte paylasmis bende baktim ve dikkatimi ceken guller vardi onu sordum cnmNe kacirdim merak ettim simdi yarin pc den bakayim bulayim sohbet konusunu
masallah cnm bak ne guzel sporunu da yapmissinIlk bunu soylemek istiyorum. HEPINIZIN BERAT KANDILI MUBAREK OLSUN COK OPDUM SIZLERI :)
Kahvalti 11:30 : 2 cracker( kucuk), 1 yumurta, 5 zeytin, 2 yesil sogan, 2 domates parca yani tum degil, 3 4 biber. 2 salatalik ( tum degil dilimmi desem ) nasil anlaticagimi bilmiom turkce okdrda saglam deyil :)))
12:15 : kosubandinda yurumek 27 dk
Ve 21 dk leslie sansone,
14;40 Corba tabagi 1 kucuk muz, 6 7 cilek. Ve yogurt ve toz sekeri Kcalisi olmayan. Cok begendim ilk kez yaptim, marketteki meyveliyogurtlar gibi olmustu hatta anneme ablamada tattirdim begendiler.
15;05 kosubandinda 33 dk yuremek.
16:05: 1 bardak sut icine tarcin kattim 1 yemek kasigi.
17:20; bol marol, 2 sogan, 2 biber, 10 zeytin, ton baligi avucum kadar, 1 yemek kasigi zeytinyag :) ile bi guzel tonbaligi salatasi yaptim ve yedim ama bitiremedim doydumm ve dahafazla yemedim. Ustunede kirmizibiber doktum metobolizma icin
Sonra bi 20 dk yurumeyi dusunuyorum. Kosubandinda.
1,5 litre su ictim ve Ve 2 cay yesilcay ve 3 cay pu erh thee.
Bugun 1 saat ve 20 dk spor yapmis oldum. + 20 dk sonra.
Ve daha 1,5 litre su icecem
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
cnm ne guzel bende yaziyorum hos forumda yazarken pek dikkat etmiyorum imla kurallarina birde laptop turkce degil tuhaf yaziyorum ama bende yazarlik sevdalisiyim.ortaokul ve lisede istanbul derecelerim var ayy ne guzeldi o gunler.turkiyeye gidince de kendime yeni kitaplar alicam yil boyu okuyabilmek icin..Selamün Aleykümmmm
Bu saatte kimseyi bulamayacağımı biliyordum zaten ama yinede dayanamadım
Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun
Rabbim bu mübarek gecede hepimizin günahlarını bağışlasın ve gönlümüzden geçenlerin hepsini bizlere çok daha güzel şekilde nasip etsin inşallahhh....Aminnnnnnnn ( uyanik ceco kendi isteklerinide araya kaptırdı)
Bugün inanılmaz yoğundum ve maalesef hala işlerim bitmedi :26:
Eşim sağ olsun bugün bir kazık daha attı bana ve yarın gece 1de yola çıkmayı düşünürken hadi ben işten gelir gelmez 8 gibi yola dökülelim dedi
Zaten işlerimi nasıl yetiştireceğim diye panik yaparken bu gece eve gelince kendi kendine karar verdiğini söyledi
Allahtan yarın çok yoğun olacağım yetişmez korkusuna kuaför işimi aradan çıkardımsağ olsun o anda kuaför komşumda müsaitmiş hadi hemen gelde 1 saat sonra çıkmam lazım aradan çıkaralım seni dedi
Tabi eşim öyle diyince gece yarısı son bir posta beyaz yıkıyayım dedim ( kızların bir kaç parça sabah yıkarım dediğim çamaşırları vardıda)
Daha yeni çamaşırlarımı serdim ve birazdan yanımda götüreceklerimi ütüleyeceğim
Dağ gibi ütü var aslında ama hepsini yapamam hiç kusura bakmasınartık onunkileride ütülerimde biz yokken kıyafet sıkıntısı yaşamasın malum erkekler cins nerde ütüsüz birşey var onu giymeye kalkışırlar
Yarın ağdamızıda yaparız diye düşünüyorken eşimin emrivakisinden sonra eve gelir gelmez onuda aradan çıkardık
Büyük kıza ikinci kez bacaklarına ağda yaptımkendini kasa kasa bir hal oldu ama en azından ağlamadı ilk yaptığımızda kıyametleri koparmıştı ve iki gün benle konuşmamıştı
Koltuk altını falan kremle yap bu seferde dedim ama bacaklarına alışınca artık koltuk altınada yaptırır nasılsa
Yarında sabah kalkar kalkmaz biraz evi temizleyeceğim
Aslında kızla karne alamaya gidecektim ama o bir saat bile benim için kayıp olmasın diye ( ki zaten büyük cadı beni istemiyor) kızı tek göndericeğim nasılsa hemen karnesini alıp dönecek arkadaşlarıyla vedalaşıp okuldan döndüğünde de ayakkabı almaya gideceğiz hanım efendi istemem diye tutturdu geçen hafta bende sonra bu travma olayı falan olunca unuttum hemen öyle ucuz kumaşlardan bakacağım
Kızkardeşimede uğrayıp bir kahve içtikten sonra yine koştur koştur eve gelir vaktim kalırsa biraz daha ütü falan yaparım ( diğerlerini)
Sabah fırsatım olurmu bilemem ama Allahtan internetim var ceptetatildede olsa damlarım buraya
Valla sorma adaşım ayaklarımı totoşuma vuruyorama Allahın izniyle yetiştiririm
Kalanda kalsın ne yapayım
Annem bugünde tembihliyor anneciğim evini çok düzgün bırak Allah korusun yol hali falan diyededim ulen ben öldükten sonra ( Allah gecinden versin ) arkamdan aaa ne dağınık hatunmuş deseler ne yazar ama eski hatunların hali başka yok yok annem sen yinede toparla diyor
Eşim sağ olsun yetiştiremezsen ben hafta içi işten geldikçe yaparım evin işini dedigeldiğimde en azından ev pırıl pırıl olur
Bu arada eşimin halaları tezgah açıp satış yapıyorlar ya bugün şakasına eleman getiriyorum sana dedim büyük kızı kast ederekoda o anda çalışırım ne olucak diyince karar verdik para kazanmanın ne kadar zor olduğunu hem öğrensin hemde kendi harçlığını biriktirsin diye 15 gün tatilde çalışacak
Nasılsa orada akşam tezgahlar açılıyor ve gündüz herkez dilediği gibi gezip denizine girebiliyorakşam 5den sonrada tezgahlar açılıyor gece 3e kadar geçen gittiğimizde de her gece halasının tezgahında çalıştı bedavaya ( o zaman başkası için çalışıyordu halaları )
Şimdi halası yan tezgahta elemana ihtiyaç var oraya sokarız onu dedihem bütün gece gözünün önünde olucak hemde harçlığını çıkaracak
Cadı anında oturdu kazanacağı parayla ne alacağını düşündüama Allahtan boş şeylere harçamıyacakmış kendine beğenip aldığı 5 tane kitap varmış onları alacakmış
Valla kitap olayını ben gerçekten çok ciddi düşünüyorum ama biraz daha vakit varİlk etapta şu almak istediğim dikiş makinesini alıp biraz para kazanmak istiyorum malum yazılanı notere tastik ettirmek lazım yayın eviyle görüşmeden evvel oda sayfa baz alınarak fiyat çıkarıldığı için biraz tuzluya gelecek
Belki hatırlarsın bir ufak hikayem var zatenmasal tarzı bir aşk hikayesi ilk önce onu bastırmaya çalışacağım tabi bir ara kendime vakit ayırabilsem yazmak istediğim bir sürü şey var kısmet inşallah olur
İşte bu
Harikasın canımkesinlikle bu yaz senin yazın olucak
Bu arada tebrik ederim seni mantıya hayır demek gerçekten büyük başarıben olsam herhalde çok azda olsa yerdim ( sonra niye kilo veremiyorum diye bunalıma giriyorum birde utanmadan )
Cıtırım senin yaşın daha çok ufakilk önce kendine ve geleceğine odaklan sonra nasılsa böcüğüde halledersin sen
Benim kızkardeşimde eşiyle 15 yaşında tanıştıhatta okadar çekingendiki ondan gelen ilk mektubuna ben cevap yazmıştım ( tabi bende o zamanki düşünce dur şuna olumlu bir cevap yazayımda az eğlence çıksın bana nasılsa bunlar bir iki aya kadar vazgeçerler hesabı sonuçta biri almanyada biri türkiyede ) ama nasıl bir aşksa tam 7 sene sonunda evlendiler o arada kızkardeşim okulunu bitirdi 3 sene stajını yaptı ondan sonrada sözdü nişandı ancak 7 sene sonra evlendiler
Yani nasip kısmet ne zaman olur Allah bilir ama eğer doğru kişiyse zaten ikinizinde Üniversitelerinizi okuyup ondan sonra güzel birer işe girdikten sonra birşeylere adım atar ( ulen anında evlendirdim sizidetabi hayırlısı neyse o olsun sonuçta daha çok gençsin ve emin ol bir kaç sene sonra düşüncelerin belkide değişecek ikinizinde )
Ay tam mahalledeki teyzeler gibi oldum bende
BOşver kuzum sen böcüklerisen bekarlığın tadını çıkar hayallerini gerçekleştir gerisi zaten Rabbim nasip edince gelir
Canım hoş geldin
Seni tekrar aramızda gördüğüme sevindimİnşallah sende bir kaç gün dinlenip işlerinide hallettikten sonra dönersin sahalara full enerjiyle
ay benim kafa sasti valla birkac topik gezince...gunaydın kızlar kımsecıkler yook gulay sındı beyazcan huhu kızlar sız bos bırakmazdınız topiği noldu
beyazcan yook zaten ortalıkta yıne firarı
ne guzel cnm devami gelir insallah
kızlar çok mutluyum günaydın hepinize ve geçen hafta 84,5, bu gün 83,5 hedefimi geçmişim ayyyy çok mutluyum ben nihayet şimdi gelecek hafta hedefimi iyi belirlemeliyim yanlız cuma günü ankarada olacağım hafta sonuda işallah gümlemez diyet çünki kurban kesecez hacıbektaşa gidecez ankaradan çok yermiyim bilmiyorum hayırlısı artık dönünce bi detoks yaparım artık.banu diğer hesaplar nasıl yapılcak bilemedim böyle yazdım canım yardımcı olurmusun
günaydın kızarr
hepimizin kandili mübarek olsun..kaç gündür gelemedim,çok yoğunum..
dünde sabahdan hastaneye gittik küçük kıziçin 4 ay önceden randevu almıştım endokrin için..onu muayene ettirdim .ablası büyüme hormonu eksikliğinden tedavi görüyor.sanki bundada bi sorun var gibi.gerçi hiç yemek yemiyorki,belkide yese büyücek.dr sınırda olduğunu ve geçen yılki boy kilosundan çok bi fark olmadığını az büyüdüğünü söyledi..zaten biliyorum hep ölçüyorum boyunu kilosunu yerinde sayıyor..
7 tüp kan aldılar,çok ağladı yavrum ,ama onun sağlığı için şart..gitmişken kkb da götürdüm.kulakları duymuyor sanki.ve yine gece hırıltısı başladı geçen yıl geniz eti alınmasına rağmen..kulakları hem kirlenmiş hemde yine sıvı toplamış.ve geniz etide yeniden tekrarlamış..baktı bademciklerini niye almamışlar çocuğun dedi..ceviz gibi koca koca bademcikleri çocuğun..
neyse dahada bitmedi hastene işi,tahliller geç çıkacak ve ulturason kaldı yaptırmadığımız..
tabi evde bi dağılıyor bi toplanıyor,yorgunlukdan geberdim resmen..geçen gecede büyük kızın okul gecesine gittik.çok güzeldi ama yorgun olunca gözümü zor açtım ordada..birazdanda büyük kız için kuran kursuna toplantıya çağırdılar oraya gidicem..
ve diyet biraz değişime uğradı koşturmaca arasında..neyseki gelen yok.
tekrargeçmiş olsun cecoo
maşallah kuzuna,ee kimin kızıı,öğretmelerinin taktirini almış senin cadı..
o çocuğun ailesi bilmiyormu yoksa bilmezdenmi geliyor acaba çocuğunun durumunu..allah kimseyi çocuğuyla sınamasın..çok zor bi durum işallah düzelir o çocuk yoksa şimdiden bu haldeyse gelecekde ne olur düşünmek bile istemiyorum..
kitap yazmanı bende çok istiyorum.inan yazsan kk daki kızlarbile yeter sana..merakla bekleriz senin kitabı..
ay yedi tupkan ne kadar cok yaaGünaydınnnn güzellerrr
duymayayım bir daha bu sözüüü hep pozitif düşüneceğiz bitanemmm
yemeye devam et bebişimmm cumaya görüşücizzz
seninde kandilin mübarek olsun meleğimm
duyumumu bende çok özledim arada facede paylaşımlarını görüyorum ..
kutlarım cimcimeem
bak ne güzelvermişin 2kiloyu..biz 2 kiloyu 3 haftada ancak veririz..gençliğini iyi değerlendir..
maşallah azmin daim olsun.mantıya hatır dediysen 10 kiloyu rahatlıkla verirsin..
cecomuz her derde devadır..sağolsun hepimize moral ve çok güzel fikirler verir..
geçmiş olsun kuzucuğa canım..gülayın dediği iyi fikir.şırıngayla sıkıverirsin ağzına..
Neslihan maşşallahın var ..çok doğr söylüyorsun.bağışıklık sistemimiz güçlü deyil ve zıt pırt hasta oluyor çocuklarımız..ee herşey hastalık hormonlu herşey ilaçlı ..yedileriz faydadan çok zarar veriyor ..destek ürünler almak şart..
beyaz burayı bırakamaz canımm benim.çok yoğunum şu ara..şimdi bile mtfakda bulaşıklar beni bekliyor.. ve kızın kursuna gitmem lazım..herif biraz dışarı çıktıdada fırsat bu fırsat hemen geldim..sen nasılsın ..senide çok göremiyorum .pc mi yamuk yaptı yoksa..
işallah hepimiz başarırız..teşekkür ederiz güzel dileklerin için..
çok güzel olmuş canım evin..sağlıkla mutlulukla oturun işallah..boş evle kadın eli deymiş ev ne kadar farklı oluyor..herşeyin çok güzel olmuş..
allah sifa versin cnm bnm guc kuvvet versin
guzel menu cnm sen dukan mi yapiyosunBugün ki menüm :
Sabah :
dukan krep
peynir
çay
ara:
10 badem
yeşil çay
öğlen:
kabak yemeği
yoğurt
ara:
5 badem
kahve
akşam:
tavuklu salata
çorba
cimcimem bak ne guzel gitmis kilolar hadi tempo tempo aynen devam cnmgünaydın kızarr
hepimizin kandili mübarek olsun..kaç gündür gelemedim,çok yoğunum..
dünde sabahdan hastaneye gittik küçük kıziçin 4 ay önceden randevu almıştım endokrin için..onu muayene ettirdim .ablası büyüme hormonu eksikliğinden tedavi görüyor.sanki bundada bi sorun var gibi.gerçi hiç yemek yemiyorki,belkide yese büyücek.dr sınırda olduğunu ve geçen yılki boy kilosundan çok bi fark olmadığını az büyüdüğünü söyledi..zaten biliyorum hep ölçüyorum boyunu kilosunu yerinde sayıyor..
7 tüp kan aldılar,çok ağladı yavrum ,ama onun sağlığı için şart..gitmişken kkb da götürdüm.kulakları duymuyor sanki.ve yine gece hırıltısı başladı geçen yıl geniz eti alınmasına rağmen..kulakları hem kirlenmiş hemde yine sıvı toplamış.ve geniz etide yeniden tekrarlamış..baktı bademciklerini niye almamışlar çocuğun dedi..ceviz gibi koca koca bademcikleri çocuğun..
neyse dahada bitmedi hastene işi,tahliller geç çıkacak ve ulturason kaldı yaptırmadığımız..
tabi evde bi dağılıyor bi toplanıyor,yorgunlukdan geberdim resmen..geçen gecede büyük kızın okul gecesine gittik.çok güzeldi ama yorgun olunca gözümü zor açtım ordada..birazdanda büyük kız için kuran kursuna toplantıya çağırdılar oraya gidicem..
ve diyet biraz değişime uğradı koşturmaca arasında..neyseki gelen yok.
tekrargeçmiş olsun cecoo
maşallah kuzuna,ee kimin kızıı,öğretmelerinin taktirini almış senin cadı..
o çocuğun ailesi bilmiyormu yoksa bilmezdenmi geliyor acaba çocuğunun durumunu..allah kimseyi çocuğuyla sınamasın..çok zor bi durum işallah düzelir o çocuk yoksa şimdiden bu haldeyse gelecekde ne olur düşünmek bile istemiyorum..
kitap yazmanı bende çok istiyorum.inan yazsan kk daki kızlarbile yeter sana..merakla bekleriz senin kitabı..
Coksaol beyazcan ablacimm haha demeyin oyle siz hepinizzz mankenlere tas cikartirsiniz hepiniz daha cokgencsiniz ve guzelsiniz masha Allah!! :) in sha Allah kilom boyle devam eder vermeyee aayy cok mutluyum artik yapabiliorum hemde ac kalmadim hep yedim. Bugun dinleme gunu verdim kendime. 2 gundur deli gibi spor yaptim ve sonuc 91.9 den 89.3 :)) 3 gunde.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
afiyet olsun cnm cayinben geldimmm
yaz kursu için toplantıya vardım geldim..zaten küçük kızın gittiği kreş yaz okulu olarak hizmet verecek..tanıdık bildik yer olunca içim rahat..
bundan 2 yıl önce burdan haberim yokken zar zor bi kurs buldum hemde çokk uzakda,hemde çokk pahalıya.
.çocuğa doğrun düzgün hiç bişey öğretmediler,evde anneniz çalıştırsın diyip eve postaladılar..ee hadi ben bilmesem ne olacakdı kibenim bldiğimde yarım yamalak zaten..çok bilsem evde kendim öğretir oralara gönderip üstüned tonla para vermezdim zaten.. buranın bahçede eğitimi var ücretsizgeçen yıl kayıt dolduğu için oraya gitmişti ve talebe kızlar eğitti halde diğer yerden 40 kat daha iyiydi..işallah bu yıl tam anlamıyla bi eğitim alır..yaşımızda büyüyor artık 14 e girecek..
neyse bi çay içiyimde geliyim..
okul dini okul mu yoksa normal ders mi gorcek sanirim dini kuran kursu gibi bisey
insallah kizina faydasi olur cnm
gercekten zor oluyo cnm ugrasmasiİlaca direnen çocukla uğraşmak gerçekten çok zor. Akşam o kadar ağladı ki tedaviye başlayamadım zaten. Sabah şırıngayla verdim ama ancak yarısını yuttu.
Çıktı canım şırınga vardı ama gel gör ki yine direndi yarısını ancak içirebildim.
Canım alternatif çözümleri deniyorum. Ben Rizedeyim ve balın en iyisi var burda. Her gün bal yediriyorum çocuklara ama benimkilerin alerjik olduğu için çok fazla önüne geçemiyorum. Genelde iki yaşına kadar allerjileri çok yüksek seviyede oluyor. Ev tozuna yeşile allerjisi var. Burda her yer yeşil zaten. Sıcaklar başladı kapı pencere açıldı allerjisi de nüksetti tabi. Bide her bulduğunu ağzına alma gibi bir durum var bu da ayrı bir sorun. Yerde ne bulduysa hepsinin tadına bir bakıyor. Normalde antibiyotik kullanan biri değilim ama doğumdan sonra zatüre geçirdiği için biraz temkinliyim o kadar.
Sağol canım ikisi de hasta olunca gerçekten zor. Çay memleketinde yaşayınca aşırı derece çay tüketen biri olarak yeşil çayı bitki çayı olarak görmemişimdir o yüzden fazla geldi sana ama doğru aslında 5 bardak olmuş hiç farketmedim.
tebrik ederim cnm kiziniOkullar bitti çok şükür kazasız belasız bu yılı da atlattık. Kızım 7. sınıfa geçti takdir aldı. Oğlum da 3.sınfa geçti o da başarı belgesi aldı. Karneleri görünce her zamanki gibi yine ağlamaya başladım. Ya çok sulu gözüm ben herşeye ağlıyorum.
Dünkü menüm
Sabah:
iki bardak ılık limonlu su
2 kibrit kutusu beyaz peynir bol maydanozlu
5 adet zaytin
2 dilim k.ekmeği
salatalık domates söğüş zeytinyağlı
Öğle :
domates soslu fırında patlıcan kızartması
1 kase yoğurt
2 dilim k.ekmeği
Ara:
2 kayısı
3 kepekli grisini
Akşam:
avuç içi kadar haşlanmış tavuk etini salataya katıp yedim
1 dilim k.ekmeği
3 litre su 1 fincan yeşil çay
ama bak menunde ekmekler fazla olmus cnm 5 dilim ekmek ve ustune grisini fazla gibi geldi cnm
masallah cnm tebriklerKilo bildirimimi de yapayım
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 77,7
bu hafta: 76,2
giden:1,5
toplam giden: 16,9
hedef: 60
spor: 1 gün 1 saat yürüyüş, 1 gün leslie ile 3 mil
ayy ne guzel masallah cnm oglusunacanım maşallah ne kadar güzel çıkmışsın ve hiç kilolu durmuyorsun. bende kızın öğretmeni sanmıştım gördüğümdekızına da maşallah hayırlı olsun karnesi. benimkininde hepsi beş geldi çok seviniyor.
ahhh erkekler ahhhhhkızlar uzun zamandır ertekediğim dr kontrolüne bu gün gittim ve bir sürü şey söledi amca. sabah gittiğimde bütün lafarı ağzıma tıktı hiç birşey anlatmama izin vermedi tahlil yazdı gönderdi. öğleden sonra bi baktı kansızlık sınırda, midede sindirim bozukluğu varmış hani diyodumya ağrıyo diye o sebepleymiş. b12 bitmişve insülin direnci varmış şekerim yüksek çıktı. haftaya açlık tokluk şeker kontrolu yapacaz dedi ona göre ilaç başlicam dedi korkuyom be ya şeker hastası olursam. inşallah olmam ne düşünürsem o olur en iyisi aklıma getirmemek. eşim bu gün öğlene doğru hazırlan memlekete gidecez dedi. ulen beş kişinin hazırlığı zırt diyince bitmiyoki koştur koştur en sonunda yeniden aradı sabah gideriz dedi ulen iki ayağım bir papuca girdi önceden söyleyeydinde telaşa kalmayaydım. hiç içimden gelmiyor gitmek ama el mahkum ya gidecez mecbur. bide seni orda bırakıp gelecem demezmi kavga çıkacak bu akşam kavga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?