80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kısmet tatlım sen le az daha konuşsak ya akraba ya tanıdık tanıdığı çıkarız :))))
patronlarım rize merkezden eş dost var çayelinden :)))

olabilir gerçekten. Burası küçük yer çoğu birbirini tanır, bire bir tanıma da mutlaka tanıdık birileri çıkar

canım maşallah ne kadar güzel çıkmışsın ve hiç kilolu durmuyorsun. bende kızın öğretmeni sanmıştım gördüğümde kızına da maşallah hayırlı olsun karnesi. benimkininde hepsi beş geldi çok seviniyor.

canım çok geçmiş olsun inşallah toparlar küçük kuzu ya. çok zor onların hastalığı biz yine çekiyoz da onlar ne olduğunuda anlatamıyorlar.

kızlar uzun zamandır ertekediğim dr kontrolüne bu gün gittim ve bir sürü şey söledi amca. sabah gittiğimde bütün lafarı ağzıma tıktı hiç birşey anlatmama izin vermedi tahlil yazdı gönderdi. öğleden sonra bi baktı kansızlık sınırda, midede sindirim bozukluğu varmış hani diyodumya ağrıyo diye o sebepleymiş. b12 bitmiş ve insülin direnci varmış şekerim yüksek çıktı. haftaya açlık tokluk şeker kontrolu yapacaz dedi ona göre ilaç başlicam dedi korkuyom be ya şeker hastası olursam. inşallah olmam ne düşünürsem o olur en iyisi aklıma getirmemek. eşim bu gün öğlene doğru hazırlan memlekete gidecez dedi. ulen beş kişinin hazırlığı zırt diyince bitmiyoki koştur koştur en sonunda yeniden aradı sabah gideriz dedi ulen iki ayağım bir papuca girdi önceden söyleyeydinde telaşa kalmayaydım. hiç içimden gelmiyor gitmek ama el mahkum ya gidecez mecbur. bide seni orda bırakıp gelecem demezmi kavga çıkacak bu akşam kavga

ben bu işi çözdüm darısı sizin başınıza gayret edin bırakmayın oldumu isteyince oluyor

Kesinlikle bırakmak yok.Hedef şimdilik 75.Hamile kalmadan önceki kilom.Sonra 69.Evlenmeden önceki kilom.

Öykü m takdir aldi oleyyyy

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah ana kız süper görünüyorsunuz.Ayrıca öyle kiloluda gözükmüyorsun.Kızınıda tebrik ederim.İnşallah bu başarılarının devamı gelir.

Tebrikler yola devam...

teşekkürler kızlar ben şimdi çıkıyorum eve gidiyim bi sürü iş beni bekliyor bu gün spora ara ev işi yapmalıyım hadi öptüm hepinizi akşam girerim gene duruma göre

yemek faslı bitti çay içerkende size bakmaya geldim..
ceco tatilde sanurım işallah bol bol stres atar..

cok sagol cnm benım amin ınsallah el sabunu cnm onlar yapraklarını koparıyorsun her bır yaprak bır yıkamalık el sabunudaha ayrıntılı cekemedım cnm ınsallah onu evıme ıyıce yerlesınce yapıcam
aa ne güzelmiş..ben öyle süsleme amaçlı sanıçtım. hem dekoratif hemde kulanılırmış..
canım çok geçmiş olsun inşallah toparlar küçük kuzu ya. çok zor onların hastalığı biz yine çekiyoz da onlar ne olduğunuda anlatamıyorlar.
sağol canım..
işallah endokrinde bi sorun çıkmaz..büyük kızıma 6 yıldır her akşam iğne yapıyoruz..gerçi onuda bu haftaki kontrolümüzde kesti doktorlar..son 6 ayda fayda görememiş ve çokk pahalı bi ilaç..biz raporlu olduğumuzdan para ödemiyorduk..artık ilacımızda yok,uzarsa 2 cm daha uzaycak..
küçükdede öyle bi sorun olmasından korkuyorum doğrusu..
çokkk geçmiş olsun canım..
işallah şeker çıkmaz, ne kadarda birikmiş şey varmış gülayy

sen bu kadar şeye rağmen iyi kilo vermişin,hepside kilo vermeyi engelleyen durumlar..

kv leremi gidiyonn sakın kalmaabizi sensiz bırakmaa...ayy bu kocalarada anlayamıyorum sanki karılarını anneye hediye ediyorlar..napıcakmışın 3 çocukla orda.amann bi yere gidemesen bile evin ordan rahat..birde eltiler falan gelecekmiş tam curcuna..

işallah seni tek başına bırakmaz orda..
Öykü m takdir aldi oleyyyy

kutlarım Neslihan ,işallah daha güzel günlerinide görürsün kızının..

kızında sende çok güzelsiniz,ve arkadaşlarakatılıyorum hiçde kilolu deytildin,ben senin kilonda olsam kırk göbek atarım heralde..

ama tabikide hepimiz daha ince olmak isteriz..

ya insallah ufaklikta da yoktur o sorun. her aksam her aksam igne cocuk icin zor.

sanirim biz de kalmayacaz orda. esime msj atmistim bizi birakirsan hakkimi helal etmem diye simdi sozlerinde geliriz yapariz ederiz gibi cogul konusuyo. ben burdan pek bir yere gitmem herhalde. telde net varya arada kontrol ederim buralari. ama su sorunlarim duzelmeden yarisma ortamina girmeyecem. cok zor gidiyordu bi sorun oldugu belliydi de gitmeye korkuyodum. belkide iyi oldu gitmem sorun ortaya cikti toparlarsam daha hizli sonuc alirim. baksana sindiyle ayni kiloyla yarisa basladik o 80 sinirina dayandi bense bu hafta bir kilo bile aldim. o kadar spor yaptim o kadar beslenmeme dikkat ettim ama aldim.

Tesekkur ederim canim sagolasin

Kizlar selam ben geldim cok birikmemis gecmis okuyabildim

Menumu yazayim
Kalkinca 2 buyuk bar. Su bi bardak kefir 1 tat.kasigi kadar cekilmis çörekotu ve keten tohumu karisimi
Kahvalti. 1 tereyagda yumurta 1 kasik lor 8 zeytin 1 simitin 3/4 yedim
Ara hibiskus cayi bi avucumun ici kadar benim karisim cerez
Ogle etli barbunya 1 dl ekmek 1 kasik pirinc pilav cisss
Ara 6 kiraz ve yesil çay
Aksam 3 kase yesil mercimek corbasi 2 dlm ekmek
Arkasindan tahinpekmez ve 1 dlm ekmek cissss ceza yedim dimi 
Ara bi cimcik cerez
Spor yok boktan bi menu cezaya raziyim kaptan

işallah canım sağolasın..

dra gitmen iyi olmuş,geç kaldıkça sorun küçükmeyecek aksine büyücek..en zından vaktiyle ilaca başlarsın ve tedavi olursun..

insülin direnci bendede var,ilaç kullanıyorum bunun için..işallah seninkide şekere dönüşmemiştir..

senin zaten tiroid sorununda var ,yine iyi veriyosun maşallah..

işallah zorlamaz senin herif,gerçi yola gelmiş gibi,bebekle falan rahat edemezsiniz zaten..annenlere bıraksa neyse..

gülaayy bizim cimcime napıyor,hiç görmüyoz çokdandır...en son kel kızdı saçları uzadımı kel prensesin..

cok sagol cnm benım amin ınsallah el sabunu cnm onlar yapraklarını koparıyorsun her bır yaprak bır yıkamalık el sabunudaha ayrıntılı cekemedım cnm ınsallah onu evıme ıyıce yerlesınce yapıcam
aaaa cok guzelmis bende severim o tarz seyleri

Ne kacirdim merak ettim simdi yarin pc den bakayim bulayim sohbet konusunu

efsax evleniyo ve fotolari diger topicte paylasmis bende baktim ve dikkatimi ceken guller vardi onu sordum cnm

masallah cnm bak ne guzel sporunu da yapmissin
cnm ne guzel bende yaziyorum hos forumda yazarken pek dikkat etmiyorum imla kurallarina birde laptop turkce degil tuhaf yaziyorum ama bende yazarlik sevdalisiyim.ortaokul ve lisede istanbul derecelerim var ayy ne guzeldi o gunler.turkiyeye gidince de kendime yeni kitaplar alicam yil boyu okuyabilmek icin..
insallah sende hayalini gerceklestirirsin...kitabini okumak isterim..
gunaydın kızlar kımsecıkler yook gulay sındı beyazcan huhu kızlar sız bos bırakmazdınız topiği noldu
beyazcan yook zaten ortalıkta yıne firarı
ay benim kafa sasti valla birkac topik gezince...
ne guzel cnm devami gelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…