80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oooooooooooooooo
Canım ev çok güzel ya Allah güle güle oturmayı nasip etsin, hem geniş hem ferah mis gibi

Kızlar hepinize günaydın, kilo veren çok mutlu olan bayanlar gördüm, bence kendinizi ödüllendirin çok pahalı olmayan bir alışveriş turu falan

sagol cnm dha esyalar tam yerlerını bulmadı ıkı tANE BOS odam var daha cok sukur evım genıs gercı ben ona ragmen zor sıgıstım

günaydın kızarr

hepimizin kandili mübarek olsun..kaç gündür gelemedim,çok yoğunum..
dünde sabahdan hastaneye gittik küçük kıziçin 4 ay önceden randevu almıştım endokrin için..onu muayene ettirdim .ablası büyüme hormonu eksikliğinden tedavi görüyor.sanki bundada bi sorun var gibi.gerçi hiç yemek yemiyorki,belkide yese büyücek.dr sınırda olduğunu ve geçen yılki boy kilosundan çok bi fark olmadığını az büyüdüğünü söyledi..zaten biliyorum hep ölçüyorum boyunu kilosunu yerinde sayıyor..

7 tüp kan aldılar,çok ağladı yavrum ,ama onun sağlığı için şart..gitmişken kkb da götürdüm.kulakları duymuyor sanki.ve yine gece hırıltısı başladı geçen yıl geniz eti alınmasına rağmen..kulakları hem kirlenmiş hemde yine sıvı toplamış.ve geniz etide yeniden tekrarlamış..baktı bademciklerini niye almamışlar çocuğun dedi..ceviz gibi koca koca bademcikleri çocuğun..

neyse dahada bitmedi hastene işi,tahliller geç çıkacak ve ulturason kaldı yaptırmadığımız..

tabi evde bi dağılıyor bi toplanıyor,yorgunlukdan geberdim resmen..geçen gecede büyük kızın okul gecesine gittik.çok güzeldi ama yorgun olunca gözümü zor açtım ordada..birazdanda büyük kız için kuran kursuna toplantıya çağırdılar oraya gidicem..
ve diyet biraz değişime uğradı koşturmaca arasında..neyseki gelen yok.

tekrargeçmiş olsun cecoo

maşallah kuzuna,ee kimin kızıı,öğretmelerinin taktirini almış senin cadı..
o çocuğun ailesi bilmiyormu yoksa bilmezdenmi geliyor acaba çocuğunun durumunu..allah kimseyi çocuğuyla sınamasın..çok zor bi durum işallah düzelir o çocuk yoksa şimdiden bu haldeyse gelecekde ne olur düşünmek bile istemiyorum..

kitap yazmanı bende çok istiyorum.inan yazsan kk daki kızlarbile yeter sana..merakla bekleriz senin kitabı..

ay vnm masallah gercekten hersey cok guzel ozellilkle mutfak perdesine BAYILDIM ben cok severim cicekli gullu dalli desenleri
evin her kosesi cok guzel allah agiz tadiyla yasamayi nasip etsin evinizden sevgi, mutluluk, huzur ve bereket eksik olmasin insallah..
birde su banyoda kutu icinde gul gibi seyler vardi o ne anlamadim dekor olarak mi koydun yoksa baska bisey mi
klozetin yanindaki 3 katli raflarda merakli sindi isbasinda

Bugün ki menüm :

Sabah :
dukan krep
peynir
çay

ara:
10 badem
yeşil çay

öğlen:
kabak yemeği
yoğurt

ara:
5 badem
kahve

akşam:
tavuklu salata
çorba

ben geldimmm

yaz kursu için toplantıya vardım geldim..zaten küçük kızın gittiği kreş yaz okulu olarak hizmet verecek..tanıdık bildik yer olunca içim rahat..

bundan 2 yıl önce burdan haberim yokken zar zor bi kurs buldum hemde çokk uzakda,hemde çokk pahalıya.

.çocuğa doğrun düzgün hiç bişey öğretmediler,evde anneniz çalıştırsın diyip eve postaladılar..ee hadi ben bilmesem ne olacakdı kibenim bldiğimde yarım yamalak zaten..çok bilsem evde kendim öğretir oralara gönderip üstüned tonla para vermezdim zaten.. buranın bahçede eğitimi var ücretsizgeçen yıl kayıt dolduğu için oraya gitmişti ve talebe kızlar eğitti halde diğer yerden 40 kat daha iyiydi..işallah bu yıl tam anlamıyla bi eğitim alır..yaşımızda büyüyor artık 14 e girecek..

neyse bi çay içiyimde geliyim..

Son düzenleme:

Hahahha abla sen cansinn yaaa. Cokkk sekersinn guldurdunbeni hahah😊❤ kiz abla zaten biz konusmiyoruz 2 aydir felansadece belki 2 haftada bir nasilsin. Bende 15 yasimda onunla tanistim 2 senemiz olacak ti :) ama olmadi. O degerimi bilmedi halada deli gibi asik seviyor beni ama ben pek yuz vermiyorum. Dusunsene abla beni son bulusmada kitaplarini vermeye gidecektim 2 hafta once ama asil onu gormek istedim 4 aydan sonra. Gelecem diyip gelmedi beni 3 4 saat bekletti. Bosuna hazirlik yaptim. Hersey bosunaydi. Kacdefa ozurdiledi binpisman bulusmak istedi ama ona dedim; ben nezaman istersem ozaman bulusacagiz, bende aynen onu bekletecem o zaman saatlerce ama gidecem tabi 15/20 kilo veriyim soka girsin onun icinde aslinda zayiflamak istiyorum zaten turkey gitsem deli gibi kiskanacagini cok iyi biliyorum veeeeee O BENIM UZAKTAN AKRABAM, ailelerimizin contagi var ve turkeyde evlerimiz gozukuyoo.. Napcam bilmiyorum.. Icimi doktum bende haha

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

İlaca direnen çocukla uğraşmak gerçekten çok zor. Akşam o kadar ağladı ki tedaviye başlayamadım zaten. Sabah şırıngayla verdim ama ancak yarısını yuttu.

cok gecmis olsun canim. kutudan siringa tarzi bise cikmadimi onunla kolay oluyo. dilinin gerisine dogri sık icer insallah. baska siringa kullansan da olur sanirim.

Çıktı canım şırınga vardı ama gel gör ki yine direndi yarısını ancak içirebildim.

Canım alternatif çözümleri deniyorum. Ben Rizedeyim ve balın en iyisi var burda. Her gün bal yediriyorum çocuklara ama benimkilerin alerjik olduğu için çok fazla önüne geçemiyorum. Genelde iki yaşına kadar allerjileri çok yüksek seviyede oluyor. Ev tozuna yeşile allerjisi var. Burda her yer yeşil zaten. Sıcaklar başladı kapı pencere açıldı allerjisi de nüksetti tabi. Bide her bulduğunu ağzına alma gibi bir durum var bu da ayrı bir sorun. Yerde ne bulduysa hepsinin tadına bir bakıyor. Normalde antibiyotik kullanan biri değilim ama doğumdan sonra zatüre geçirdiği için biraz temkinliyim o kadar.

Sağol canım ikisi de hasta olunca gerçekten zor. Çay memleketinde yaşayınca aşırı derece çay tüketen biri olarak yeşil çayı bitki çayı olarak görmemişimdir o yüzden fazla geldi sana ama doğru aslında 5 bardak olmuş hiç farketmedim.

cok sagol cnm benım amin ınsallah el sabunu cnm onlar yapraklarını koparıyorsun her bır yaprak bır yıkamalık el sabunudaha ayrıntılı cekemedım cnm ınsallah onu evıme ıyıce yerlesınce yapıcam

Okullar bitti çok şükür kazasız belasız bu yılı da atlattık. Kızım 7. sınıfa geçti takdir aldı. Oğlum da 3.sınfa geçti o da başarı belgesi aldı. Karneleri görünce her zamanki gibi yine ağlamaya başladım. Ya çok sulu gözüm ben herşeye ağlıyorum.

Dünkü menüm
Sabah:
iki bardak ılık limonlu su
2 kibrit kutusu beyaz peynir bol maydanozlu
5 adet zaytin
2 dilim k.ekmeği
salatalık domates söğüş zeytinyağlı

Öğle :
domates soslu fırında patlıcan kızartması
1 kase yoğurt
2 dilim k.ekmeği

Ara:
2 kayısı
3 kepekli grisini

Akşam:
avuç içi kadar haşlanmış tavuk etini salataya katıp yedim
1 dilim k.ekmeği

3 litre su 1 fincan yeşil çay

Kilo bildirimimi de yapayım

başlangıç: 93,1
geçen hafta: 77,7
bu hafta: 76,2
giden:1,5
toplam giden: 16,9
hedef: 60
spor: 1 gün 1 saat yürüyüş, 1 gün leslie ile 3 mil

ayyy rizeyi çok seviyorum eşimde fındıklı sümer köyünden bazen gideriz ayder felan. Eşim hakiki laz yani dil bilenlerden.
Sende oralımısın yoksa . Rizeden tereyağ, fasulye turşusu, bal alırım ayrıca tüm laz yemeklerine bayılırım yaparımda. Karalahana dolması, hamsi pilav, hamsili ekmek, laz böreği hımmmmm çok oldu yemeyeli azım sulandı bak şimdi. Biliyormusun bahçemde 4 dal karalahanam var hemencik kavuruyom az pirinçle süper bayılıyommm.

Sen Rize gelinimisin. Yabancı değilsin yani buralara. Ben çayelindeyim. Bizde lazca bilen yoktur. Ayderi bilyorsan rizenin en güzel yerlerinden biri zaten ama gel gör ki gideli 4 yıl oldu. Kızıma hamileydim o zaman oğlum da iki yıl aradan sonra gelince 4 yılı buldu görmediğim. Bu yıl da gidemem ama inşallah nasip olursa önümüzdeki yaz ilk gideceğim yer olur herhalde. Buranın yemeklerini beğendiğine sevindim. Hamsili ekmek diyetimde iki defa yedim, iki defa da karalahana dolması ama diğerlerini 4 aydır bende yemiyorum. En çok da laz böreğini özledim. Oğlum çok sever annem yaptı çocuklara getirdi. Bana da iç hamurundan ayırmış sütlü tatlı niyetine bir defa da ondan yedim. İç hamuru zaten sütlü tatlı tek özelliği bol karabiberli olması. Bu yaz gelecekmisin peki.

kısmet tatlım sen le az daha konuşsak ya akraba ya tanıdık tanıdığı çıkarız :))))
patronlarım rize merkezden eş dost var çayelinden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…