Günaydın arkadaşlar benim bildşrşm yapmama gerek yor.Zira 86 dan gram düşmemişim.Ben bugünden itibaren başlıyorum.Hadi bakalım sizler ne kadar verdinizi.
Eki Görüntüle 1155474 Eki Görüntüle 1155436 Eki Görüntüle 1155438 Eki Görüntüle 1155440 Eki Görüntüle 1155484 Eki Görüntüle 1155483 Eki Görüntüle 1155482 Eki Görüntüle 1155481 Eki Görüntüle 1155480 Eki Görüntüle 1155479 Eki Görüntüle 1155478 Eki Görüntüle 1155441 Eki Görüntüle 1155439 Eki Görüntüle 1155437 Eki Görüntüle 1155461 Eki Görüntüle 1155460 Eki Görüntüle 1155459 Eki Görüntüle 1155458 Eki Görüntüle 1155457 Eki Görüntüle 1155454 Eki Görüntüle 1155452 Eki Görüntüle 1155451 Eki Görüntüle 1155462 Eki Görüntüle 1155463 Eki Görüntüle 1155473 Eki Görüntüle 1155472 Eki Görüntüle 1155471 Eki Görüntüle 1155470 Eki Görüntüle 1155468 Eki Görüntüle 1155466 Eki Görüntüle 1155465 Eki Görüntüle 1155464 Eki Görüntüle 1155450 Eki Görüntüle 1155449 Eki Görüntüle 1155427 Eki Görüntüle 1155469 Eki Görüntüle 1155442 Eki Görüntüle 1155443 Eki Görüntüle 1155444 Eki Görüntüle 1155445 Eki Görüntüle 1155447 Eki Görüntüle 1155448 Eki Görüntüle 1155429 Eki Görüntüle 1155431 Eki Görüntüle 1155432 Eki Görüntüle 1155433 Eki Görüntüle 1155434 Eki Görüntüle 1155435
oooooooooooooooo
Canım ev çok güzel ya Allah güle güle oturmayı nasip etsin, hem geniş hem ferah mis gibi
Kızlar hepinize günaydın, kilo veren çok mutlu olan bayanlar gördüm, bence kendinizi ödüllendirin çok pahalı olmayan bir alışveriş turu falan
tekrargeçmiş olsun cecooValla kitap yazayım o konuda diye düşünüyordum bir ara ama bu sefer başta benim herif olmak üzere bütün erkekler sırlarımızı ele geçirmiş olurlar
Hadi benimki üşengeçliğinden okuyamayabilir ama başkaları okurda iletirse benim foyam ortaya çıkar ve adam bir daha herşeyi rol sanır
Neyse yaa yine çenem düşmeden ben kaçayımhesapta daha ütü yapacağım
Artık Ramazanda sahura kadar otururum nasılsa o zaman güzin abla köşesi yaparımher derde bir tüyo
Aslında uğraşabileceğimi bilsem blog bile açmayı düşünüyorum ama bu sefer evi boşlar adamla papaz olmaktan korkuyorummalum yazmak olunca bende sınır yok
Günaydınnnn güzellerrr
duymayayım bir daha bu sözüüü hep pozitif düşüneceğiz bitanemmm
yemeye devam et bebişimmm cumaya görüşücizzz
seninde kandilin mübarek olsun meleğimmsen kendi cezanı kendin vermişsin cnm benimm sadece olan 1 günlük detoksuna oldu
elbette dün dünde kaldı geçmiş bitti yarını kendimiz şekillendirceğiz cimcimemm
keisnlikle cnmmmm imkansız diye birşey yoktur inanmak yeterliii:13:
insan kendini evinde iyi hisseder elbette canımcımmm
bol bol ayran içebilirsin bitanemm şekersiz sıvılar harici birşey içmemelisin
ben de çok merak etmeye başladımmmm
hazır çorba yakışmamışşş
ağlamak yokumutsuz olmak yok cimcimemm beni de üzdün hepimiz aynı durumdaydıkk karar verdik ve asla pes etmedik ki senin gençliğin var metabolizman hızlı çalışıyor bizlere göre dikkat edersen elbette vereceksin fakat hala menüleri göremiyorumm
fırsat bulursak seve seve uğrarız canımcımm
olmayacağını kim söyledikiiiii sporunu ihmal etmezsen elbette olacaksınn
hadi bakalımmm seni de başgöz edelimmm kuğu gibi bir gelin yapalım önce allah tamamına erdirsin cnmmm
Slm canım hoşgeldin aramızaaaa13 günlük diyette 7 kilo muhteşem isveç diyetini yapabildiysen bravooo sevgili duyum prenses ve iremcik hastahanelik olmuş ve yarım bırakmamışlarmıydı kızlar :44:
hızlı giden hızlı geliyor malesef inş senin verdiklerin kalıcı olur bitanemm
havalar çok garip oldu beyazcanımm :44: allah sonumuzu hayır etsinn inşşş ne mutlu sana prenseslerinin gösterileriyle gurur duymuşsundur eniştenin de eminim çok hoşuna gitmiştir
hemenn yolladım arkadaşlıkkk
Maşallah Edacımmmm harika görünüyorsunn haksızlık etme kendine bayıldımmmmdüğüne kadar daha da inceleceksinn alalh bir ömür boyu mutlu etsin bitanemmmm
tatil hazırlıklarını bitir artık cnm benimmm güzelce dinlen moral depola gel inşprensesinle gurur duymakta sonuna kadar haklısın evde sana çektirse de okulda çok farklı afferimmm eee kimin kuzusu
biraz daha iyi olmasına sevindin ilaçları kullandıkça hiç birşeyi kalmaz inş cecoşummmenişteye söylememekle iyi yapmışsın kendine hakim olamazdı
inş dersini almıştır karneyi de hayırlısıyla alıp gelirsiniz inşş
ben hala snein kitap çıkarmanı istiyorummmduyumu da çok özledim bu arada haber alanınız yokmu
duyumumu bende çok özledim arada facede paylaşımlarını görüyorum ..
sevgi saygı bizden cnm benimmm ayranını içersin ohhh mışıl mışılda uyursunnayran detoksunu 15 günde bir yapabilrisin cnmm fazlası zararlı
hemen moralini bozma canım benimm artı çıkmadın önemli olan buherkesin tartısını toplayacağım en sonunda
kutlarım cimcimeemAblacim inan artik pes etmek yok dun zaten sinavdan gecebildim. Annem manti yapmisti ve ben hayir dedim :) 2 kilo verdim biliyormusun stres yapmadim. Ve yiyerek verdim! 1 gun icinde. Acta kalmadim. Cok mutluyum. Ben boyle devam etsem belki 1,5 ay sora turkeyde giderim bile hahaha o bocegi ben buldum bile abla 2 senedir halada devam etmekte sayilir) ama karmasik bir durum var in sha Allah cozecez bunuda. Ben bu kiloyla bile insanlari bana bakmasini sagliyorsam acaba zayif olsam nasil olur hahah hele ki turkeyde aayyy cok heycanlandim turkey cok ozledim cooookkkk. Gidecem sanirim 1,5 ay sonra. Ben 1,5 ay icinde 10 kilo vermeye calisacam. Kimse beni tutamaz artikkk :)) simdi kalkipp sporumu yapacamm. Deli gibi hemde bana yazarak okadar motive verdinki canimsblam cokcokcok saolllll!! Opdummmm seni ve siziiiicokk guzell ablalarim citirlarr 😚😚😚😚
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
bak ne güzelvermişin 2kiloyu..biz 2 kiloyu 3 haftada ancak veririz..gençliğini iyi değerlendir..
maşallah azmin daim olsun.mantıya hatır dediysen 10 kiloyu rahatlıkla verirsin..
cecomuz her derde devadır..sağolsun hepimize moral ve çok güzel fikirler verir..
geçmiş olsun kuzucuğa canım..gülayın dediği iyi fikir.şırıngayla sıkıverirsin ağzına..Merhaba canlar. Aklım hep burda ama uğrayamıyorum maalesef. Çocuklar hasta sabah doktora götürdüm iki küçüğü. Kızım gribal enfeksiyon öksürüğü var soğuk hava vermeye başladım. Oğlum da tam bronşite dönmemiş çok şükür önlem amaçlı antibiyotik başlayacağım akşama, bir de hava vermeye başladım iki ayrı ilaçla. Daha 16 aylık ve hava verirken çok sıkıldı sürekli kafasını bir o yana bir bu yana çevirdi durdu. yarısını alamadı belkide. Antibiyotiği nasıl içireceğim hiç bir fikrim yok. İlaç içmeme konusunda aşırı direnç gösteren bir çocuk. Burnunu kapatıp içirmeye çalışıyorum yine tükürüyor. Yemeğe kattım yemek yemedi. Meyveli yoğurda kattım onu da yemedi. Bildiğim her yolu denedim. Farklı yöntem bilenler varsa yardımcı olsunlar lütfen belki işe yarar.
Dünkü menüm
sabah 2 ardak ılık limonlu su
2 yemek kaşığı çökelek bol maydanoz ve bir tatlı kaşığı çörek otlu
5 adet zeytin
2 dilim k.ekmeği
salatalık domates zeytinyağlı ve limonlu
öğle 1 yumurta
salata
1 dilim k.ekmeği
ara 2 kayısı
2 grisini
akşam 8 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
1 kase yoğurt
2 dilim k.ekmeği (akşam yemeği en geç 6:30)
3 lt su, 2 fincan yeşil çay, 3 fincan mısır püskülü,kiraz sapı ve mate karışımı bitki çayı bide spor ekleyebilseydim iyi olacaktı ama maalesef zaman ayıramıyorum spora. En büyük sorunum da bu zaten. Eve gidip oğlumu bakıcıdan alana kadar saat neredeyse 6 oluyor. Sonrasında çocuklardı ev işiydi derken yoruluyorum. Küçüğümü uyutana kadar saat 10 oluyor. Sonrasında benim pil de bitiyor artık. Buna bir çare bulmama lazım. 3 haftada 10 gün spor ancak yapabildim. Yine de çok şükür bu kadarına.
Herkesin kandilini kutluyorum.
Neslihan maşşallahın var ..çok doğr söylüyorsun.bağışıklık sistemimiz güçlü deyil ve zıt pırt hasta oluyor çocuklarımız..ee herşey hastalık hormonlu herşey ilaçlı ..yedileriz faydadan çok zarar veriyor ..destek ürünler almak şart..çok üzüldüm çok geçmiş olsun. antibiyotiğin derde deva olacağını düşünmüyorum. bu hastalık mevsimsel ve tek çaresi bahar gelmeden çocukların bağışıklık sistemini güçlendirecek kalıcı köklü sağlıklı önlemler almak. bununla ilgili bi fikir edinmeni tavsiye ederim canım. şimdi ben sana ne anlatsam boş
her birey kendi tecrübe etmesi lazım. ama en azından şu an itibari ile bağışıklık güçlendirici takviyeleri bi araştır derim ben. propolis, kaliteli bal, polen, çörek otu taze çekilmiş vs uzar liste. kendin araştırıp soruşturup tecrübe etmelisin. ben çocuklar sık hastalanmaya başlayınca sürekli sağlık kitapları okumakatan kendimi koca karı = koruyucu tıp= alternatif tı adına ne dersen artık uzman adaylığına hedef koydum çokta işe yaradı 5 senedir ne çocuklarım ne ailem doktora gitmiyoruz çok şükür. çare sensin sen çaresin tek yol bu
beyaz burayı bırakamaz canımm benim.çok yoğunum şu ara..şimdi bile mtfakda bulaşıklar beni bekliyor.. ve kızın kursuna gitmem lazım..herif biraz dışarı çıktıdada fırsat bu fırsat hemen geldim..sen nasılsın ..senide çok göremiyorum .pc mi yamuk yaptı yoksa..gunaydın kızlar kımsecıkler yook gulay sındı beyazcan huhu kızlar sız bos bırakmazdınız topiği noldu
beyazcan yook zaten ortalıkta yıne firarı
işallah hepimiz başarırız..teşekkür ederiz güzel dileklerin için..Zayıflama serüvenime ben de 5 yıl önce 89 ile başlamıştım yaklaşık 8 ayda 60 a düştüm ve açıkçası spor yapmadım ve arada kaçamaklar yaptım.
Herkese bu konuda bol şans ve sabır.
İrade ve sabır olduktan sonra elde edemeyeceğiniz şey yok buna inanın.
çok güzel olmuş canım evin..sağlıkla mutlulukla oturun işallah..boş evle kadın eli deymiş ev ne kadar farklı oluyor..herşeyin çok güzel olmuş..Eki Görüntüle 1155474 Eki Görüntüle 1155436 Eki Görüntüle 1155438 Eki Görüntüle 1155440 Eki Görüntüle 1155484 Eki Görüntüle 1155483 Eki Görüntüle 1155482 Eki Görüntüle 1155481 Eki Görüntüle 1155480 Eki Görüntüle 1155479 Eki Görüntüle 1155478 Eki Görüntüle 1155441 Eki Görüntüle 1155439 Eki Görüntüle 1155437 Eki Görüntüle 1155461 Eki Görüntüle 1155460 Eki Görüntüle 1155459 Eki Görüntüle 1155458 Eki Görüntüle 1155457 Eki Görüntüle 1155454 Eki Görüntüle 1155452 Eki Görüntüle 1155451 Eki Görüntüle 1155462 Eki Görüntüle 1155463 Eki Görüntüle 1155473 Eki Görüntüle 1155472 Eki Görüntüle 1155471 Eki Görüntüle 1155470 Eki Görüntüle 1155468 Eki Görüntüle 1155466 Eki Görüntüle 1155465 Eki Görüntüle 1155464 Eki Görüntüle 1155450 Eki Görüntüle 1155449 Eki Görüntüle 1155427 Eki Görüntüle 1155469 Eki Görüntüle 1155442 Eki Görüntüle 1155443 Eki Görüntüle 1155444 Eki Görüntüle 1155445 Eki Görüntüle 1155447 Eki Görüntüle 1155448 Eki Görüntüle 1155429 Eki Görüntüle 1155431 Eki Görüntüle 1155432 Eki Görüntüle 1155433 Eki Görüntüle 1155434 Eki Görüntüle 1155435
ay vnm masallah gercekten hersey cok guzel ozellilkle mutfak perdesine BAYILDIM ben cok severim cicekli gullu dalli desenleriEki Görüntüle 1155474 Eki Görüntüle 1155436 Eki Görüntüle 1155438 Eki Görüntüle 1155440 Eki Görüntüle 1155484 Eki Görüntüle 1155483 Eki Görüntüle 1155482 Eki Görüntüle 1155481 Eki Görüntüle 1155480 Eki Görüntüle 1155479 Eki Görüntüle 1155478 Eki Görüntüle 1155441 Eki Görüntüle 1155439 Eki Görüntüle 1155437 Eki Görüntüle 1155461 Eki Görüntüle 1155460 Eki Görüntüle 1155459 Eki Görüntüle 1155458 Eki Görüntüle 1155457 Eki Görüntüle 1155454 Eki Görüntüle 1155452 Eki Görüntüle 1155451 Eki Görüntüle 1155462 Eki Görüntüle 1155463 Eki Görüntüle 1155473 Eki Görüntüle 1155472 Eki Görüntüle 1155471 Eki Görüntüle 1155470 Eki Görüntüle 1155468 Eki Görüntüle 1155466 Eki Görüntüle 1155465 Eki Görüntüle 1155464 Eki Görüntüle 1155450 Eki Görüntüle 1155449 Eki Görüntüle 1155427 Eki Görüntüle 1155469 Eki Görüntüle 1155442 Eki Görüntüle 1155443 Eki Görüntüle 1155444 Eki Görüntüle 1155445 Eki Görüntüle 1155447 Eki Görüntüle 1155448 Eki Görüntüle 1155429 Eki Görüntüle 1155431 Eki Görüntüle 1155432 Eki Görüntüle 1155433 Eki Görüntüle 1155434 Eki Görüntüle 1155435
günaydın kızarr
hepimizin kandili mübarek olsun..kaç gündür gelemedim,çok yoğunum..
dünde sabahdan hastaneye gittik küçük kıziçin 4 ay önceden randevu almıştım endokrin için..onu muayene ettirdim .ablası büyüme hormonu eksikliğinden tedavi görüyor.sanki bundada bi sorun var gibi.gerçi hiç yemek yemiyorki,belkide yese büyücek.dr sınırda olduğunu ve geçen yılki boy kilosundan çok bi fark olmadığını az büyüdüğünü söyledi..zaten biliyorum hep ölçüyorum boyunu kilosunu yerinde sayıyor..
7 tüp kan aldılar,çok ağladı yavrum ,ama onun sağlığı için şart..gitmişken kkb da götürdüm.kulakları duymuyor sanki.ve yine gece hırıltısı başladı geçen yıl geniz eti alınmasına rağmen..kulakları hem kirlenmiş hemde yine sıvı toplamış.ve geniz etide yeniden tekrarlamış..baktı bademciklerini niye almamışlar çocuğun dedi..ceviz gibi koca koca bademcikleri çocuğun..
neyse dahada bitmedi hastene işi,tahliller geç çıkacak ve ulturason kaldı yaptırmadığımız..
tabi evde bi dağılıyor bi toplanıyor,yorgunlukdan geberdim resmen..geçen gecede büyük kızın okul gecesine gittik.çok güzeldi ama yorgun olunca gözümü zor açtım ordada..birazdanda büyük kız için kuran kursuna toplantıya çağırdılar oraya gidicem..
ve diyet biraz değişime uğradı koşturmaca arasında..neyseki gelen yok.
tekrargeçmiş olsun cecoo
maşallah kuzuna,ee kimin kızıı,öğretmelerinin taktirini almış senin cadı..
o çocuğun ailesi bilmiyormu yoksa bilmezdenmi geliyor acaba çocuğunun durumunu..allah kimseyi çocuğuyla sınamasın..çok zor bi durum işallah düzelir o çocuk yoksa şimdiden bu haldeyse gelecekde ne olur düşünmek bile istemiyorum..
kitap yazmanı bende çok istiyorum.inan yazsan kk daki kızlarbile yeter sana..merakla bekleriz senin kitabı..
Günaydınnnn güzellerrr
duymayayım bir daha bu sözüüü hep pozitif düşüneceğiz bitanemmm
yemeye devam et bebişimmm cumaya görüşücizzz
seninde kandilin mübarek olsun meleğimm
duyumumu bende çok özledim arada facede paylaşımlarını görüyorum ..
kutlarım cimcimeem
bak ne güzelvermişin 2kiloyu..biz 2 kiloyu 3 haftada ancak veririz..gençliğini iyi değerlendir..
maşallah azmin daim olsun.mantıya hatır dediysen 10 kiloyu rahatlıkla verirsin..
cecomuz her derde devadır..sağolsun hepimize moral ve çok güzel fikirler verir..
geçmiş olsun kuzucuğa canım..gülayın dediği iyi fikir.şırıngayla sıkıverirsin ağzına..
Neslihan maşşallahın var ..çok doğr söylüyorsun.bağışıklık sistemimiz güçlü deyil ve zıt pırt hasta oluyor çocuklarımız..ee herşey hastalık hormonlu herşey ilaçlı ..yedileriz faydadan çok zarar veriyor ..destek ürünler almak şart..
beyaz burayı bırakamaz canımm benim.çok yoğunum şu ara..şimdi bile mtfakda bulaşıklar beni bekliyor.. ve kızın kursuna gitmem lazım..herif biraz dışarı çıktıdada fırsat bu fırsat hemen geldim..sen nasılsın ..senide çok göremiyorum .pc mi yamuk yaptı yoksa..
işallah hepimiz başarırız..teşekkür ederiz güzel dileklerin için..
çok güzel olmuş canım evin..sağlıkla mutlulukla oturun işallah..boş evle kadın eli deymiş ev ne kadar farklı oluyor..herşeyin çok güzel olmuş..
Coksaol beyazcan ablacimm haha demeyin oyle siz hepinizzz mankenlere tas cikartirsiniz hepiniz daha cokgencsiniz ve guzelsiniz masha Allah!! :) in sha Allah kilom boyle devam eder vermeyee aayy cok mutluyum artik yapabiliorum hemde ac kalmadim hep yedim. Bugun dinleme gunu verdim kendime. 2 gundur deli gibi spor yaptim ve sonuc 91.9 den 89.3 :)) 3 gunde.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Selamün Aleykümmmm
Bu saatte kimseyi bulamayacağımı biliyordum zaten ama yinede dayanamadım
Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun
Rabbim bu mübarek gecede hepimizin günahlarını bağışlasın ve gönlümüzden geçenlerin hepsini bizlere çok daha güzel şekilde nasip etsin inşallahhh....Aminnnnnnnn ( uyanik ceco kendi isteklerinide araya kaptırdı)
Bugün inanılmaz yoğundum ve maalesef hala işlerim bitmedi :26:
Eşim sağ olsun bugün bir kazık daha attı bana ve yarın gece 1de yola çıkmayı düşünürken hadi ben işten gelir gelmez 8 gibi yola dökülelim dedi
Zaten işlerimi nasıl yetiştireceğim diye panik yaparken bu gece eve gelince kendi kendine karar verdiğini söyledi
Allahtan yarın çok yoğun olacağım yetişmez korkusuna kuaför işimi aradan çıkardımsağ olsun o anda kuaför komşumda müsaitmiş hadi hemen gelde 1 saat sonra çıkmam lazım aradan çıkaralım seni dedi
Tabi eşim öyle diyince gece yarısı son bir posta beyaz yıkıyayım dedim ( kızların bir kaç parça sabah yıkarım dediğim çamaşırları vardıda)
Daha yeni çamaşırlarımı serdim ve birazdan yanımda götüreceklerimi ütüleyeceğim
Dağ gibi ütü var aslında ama hepsini yapamam hiç kusura bakmasınartık onunkileride ütülerimde biz yokken kıyafet sıkıntısı yaşamasın malum erkekler cins nerde ütüsüz birşey var onu giymeye kalkışırlar
Yarın ağdamızıda yaparız diye düşünüyorken eşimin emrivakisinden sonra eve gelir gelmez onuda aradan çıkardık
Büyük kıza ikinci kez bacaklarına ağda yaptımkendini kasa kasa bir hal oldu ama en azından ağlamadı ilk yaptığımızda kıyametleri koparmıştı ve iki gün benle konuşmamıştı
Koltuk altını falan kremle yap bu seferde dedim ama bacaklarına alışınca artık koltuk altınada yaptırır nasılsa
Yarında sabah kalkar kalkmaz biraz evi temizleyeceğim
Aslında kızla karne alamaya gidecektim ama o bir saat bile benim için kayıp olmasın diye ( ki zaten büyük cadı beni istemiyor) kızı tek göndericeğim nasılsa hemen karnesini alıp dönecek arkadaşlarıyla vedalaşıp okuldan döndüğünde de ayakkabı almaya gideceğiz hanım efendi istemem diye tutturdu geçen hafta bende sonra bu travma olayı falan olunca unuttum hemen öyle ucuz kumaşlardan bakacağım
Kızkardeşimede uğrayıp bir kahve içtikten sonra yine koştur koştur eve gelir vaktim kalırsa biraz daha ütü falan yaparım ( diğerlerini)
Sabah fırsatım olurmu bilemem ama Allahtan internetim var ceptetatildede olsa damlarım buraya
Valla sorma adaşım ayaklarımı totoşuma vuruyorama Allahın izniyle yetiştiririm
Kalanda kalsın ne yapayım
Annem bugünde tembihliyor anneciğim evini çok düzgün bırak Allah korusun yol hali falan diyededim ulen ben öldükten sonra ( Allah gecinden versin ) arkamdan aaa ne dağınık hatunmuş deseler ne yazar ama eski hatunların hali başka yok yok annem sen yinede toparla diyor
Eşim sağ olsun yetiştiremezsen ben hafta içi işten geldikçe yaparım evin işini dedigeldiğimde en azından ev pırıl pırıl olur
Bu arada eşimin halaları tezgah açıp satış yapıyorlar ya bugün şakasına eleman getiriyorum sana dedim büyük kızı kast ederekoda o anda çalışırım ne olucak diyince karar verdik para kazanmanın ne kadar zor olduğunu hem öğrensin hemde kendi harçlığını biriktirsin diye 15 gün tatilde çalışacak
Nasılsa orada akşam tezgahlar açılıyor ve gündüz herkez dilediği gibi gezip denizine girebiliyorakşam 5den sonrada tezgahlar açılıyor gece 3e kadar geçen gittiğimizde de her gece halasının tezgahında çalıştı bedavaya ( o zaman başkası için çalışıyordu halaları )
Şimdi halası yan tezgahta elemana ihtiyaç var oraya sokarız onu dedihem bütün gece gözünün önünde olucak hemde harçlığını çıkaracak
Cadı anında oturdu kazanacağı parayla ne alacağını düşündüama Allahtan boş şeylere harçamıyacakmış kendine beğenip aldığı 5 tane kitap varmış onları alacakmış
Valla kitap olayını ben gerçekten çok ciddi düşünüyorum ama biraz daha vakit varİlk etapta şu almak istediğim dikiş makinesini alıp biraz para kazanmak istiyorum malum yazılanı notere tastik ettirmek lazım yayın eviyle görüşmeden evvel oda sayfa baz alınarak fiyat çıkarıldığı için biraz tuzluya gelecek
Belki hatırlarsın bir ufak hikayem var zatenmasal tarzı bir aşk hikayesi ilk önce onu bastırmaya çalışacağım tabi bir ara kendime vakit ayırabilsem yazmak istediğim bir sürü şey var kısmet inşallah olur
İşte bu
Harikasın canımkesinlikle bu yaz senin yazın olucak
Bu arada tebrik ederim seni mantıya hayır demek gerçekten büyük başarıben olsam herhalde çok azda olsa yerdim ( sonra niye kilo veremiyorum diye bunalıma giriyorum birde utanmadan )
Cıtırım senin yaşın daha çok ufakilk önce kendine ve geleceğine odaklan sonra nasılsa böcüğüde halledersin sen
Benim kızkardeşimde eşiyle 15 yaşında tanıştıhatta okadar çekingendiki ondan gelen ilk mektubuna ben cevap yazmıştım ( tabi bende o zamanki düşünce dur şuna olumlu bir cevap yazayımda az eğlence çıksın bana nasılsa bunlar bir iki aya kadar vazgeçerler hesabı sonuçta biri almanyada biri türkiyede ) ama nasıl bir aşksa tam 7 sene sonunda evlendiler o arada kızkardeşim okulunu bitirdi 3 sene stajını yaptı ondan sonrada sözdü nişandı ancak 7 sene sonra evlendiler
Yani nasip kısmet ne zaman olur Allah bilir ama eğer doğru kişiyse zaten ikinizinde Üniversitelerinizi okuyup ondan sonra güzel birer işe girdikten sonra birşeylere adım atar ( ulen anında evlendirdim sizidetabi hayırlısı neyse o olsun sonuçta daha çok gençsin ve emin ol bir kaç sene sonra düşüncelerin belkide değişecek ikinizinde )
Ay tam mahalledeki teyzeler gibi oldum bende
BOşver kuzum sen böcüklerisen bekarlığın tadını çıkar hayallerini gerçekleştir gerisi zaten Rabbim nasip edince gelir
Canım hoş geldin
Seni tekrar aramızda gördüğüme sevindimİnşallah sende bir kaç gün dinlenip işlerinide hallettikten sonra dönersin sahalara full enerjiyle
Geçmiş olsun cnm bebişlerin için.. Benim oğlumda ilaca direnenlerden malesef ilacı verdim mi kusmaya başlıyo ilaç demek başlı başına sorun oluyo.. Inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsınız bu sürecide sağlıklarına kavuşurlar inşallah
Iphone dan gönderildi
cok gecmis olsun canim. kutudan siringa tarzi bise cikmadimi onunla kolay oluyo. dilinin gerisine dogri sık icer insallah. baska siringa kullansan da olur sanirim.
çok üzüldüm çok geçmiş olsun. antibiyotiğin derde deva olacağını düşünmüyorum. bu hastalık mevsimsel ve tek çaresi bahar gelmeden çocukların bağışıklık sistemini güçlendirecek kalıcı köklü sağlıklı önlemler almak. bununla ilgili bi fikir edinmeni tavsiye ederim canım. şimdi ben sana ne anlatsam boş
her birey kendi tecrübe etmesi lazım. ama en azından şu an itibari ile bağışıklık güçlendirici takviyeleri bi araştır derim ben. propolis, kaliteli bal, polen, çörek otu taze çekilmiş vs uzar liste. kendin araştırıp soruşturup tecrübe etmelisin. ben çocuklar sık hastalanmaya başlayınca sürekli sağlık kitapları okumakatan kendimi koca karı = koruyucu tıp= alternatif tı adına ne dersen artık uzman adaylığına hedef koydum çokta işe yaradı 5 senedir ne çocuklarım ne ailem doktora gitmiyoruz çok şükür. çare sensin sen çaresin tek yol bu
çok geçmiş olsun miniklere cnmmm ikisi birden hasta olunca zor arkadaşlar şırınga önermişş bana mantıklı geldiii:26: çok yğunsun cnmm dinlenmen de lazım zamanın yok ki spor yapabilesin:26: menün çok güzel tbrklerbitki çaylarını 3 fincandan fazla içmek zararlı diye biliyorum bitanem dikkat et istersen yeşilçayla 5 olmuş tşkler cnm senin de kandilin mübarek olsun
ay vnm masallah gercekten hersey cok guzel ozellilkle mutfak perdesine BAYILDIM ben cok severim cicekli gullu dalli desenleri
evin her kosesi cok guzel allah agiz tadiyla yasamayi nasip etsin evinizden sevgi, mutluluk, huzur ve bereket eksik olmasin insallah..
birde su banyoda kutu icinde gul gibi seyler vardi o ne anlamadim dekor olarak mi koydun yoksa baska bisey mi
klozetin yanindaki 3 katli raflardamerakli sindi isbasinda
Eki Görüntüle 1155474 Eki Görüntüle 1155436 Eki Görüntüle 1155438 Eki Görüntüle 1155440 Eki Görüntüle 1155484 Eki Görüntüle 1155483 Eki Görüntüle 1155482 Eki Görüntüle 1155481 Eki Görüntüle 1155480 Eki Görüntüle 1155479 Eki Görüntüle 1155478 Eki Görüntüle 1155441 Eki Görüntüle 1155439 Eki Görüntüle 1155437 Eki Görüntüle 1155461 Eki Görüntüle 1155460 Eki Görüntüle 1155459 Eki Görüntüle 1155458 Eki Görüntüle 1155457 Eki Görüntüle 1155454 Eki Görüntüle 1155452 Eki Görüntüle 1155451 Eki Görüntüle 1155462 Eki Görüntüle 1155463 Eki Görüntüle 1155473 Eki Görüntüle 1155472 Eki Görüntüle 1155471 Eki Görüntüle 1155470 Eki Görüntüle 1155468 Eki Görüntüle 1155466 Eki Görüntüle 1155465 Eki Görüntüle 1155464 Eki Görüntüle 1155450 Eki Görüntüle 1155449 Eki Görüntüle 1155427 Eki Görüntüle 1155469 Eki Görüntüle 1155442 Eki Görüntüle 1155443 Eki Görüntüle 1155444 Eki Görüntüle 1155445 Eki Görüntüle 1155447 Eki Görüntüle 1155448 Eki Görüntüle 1155429 Eki Görüntüle 1155431 Eki Görüntüle 1155432 Eki Görüntüle 1155433 Eki Görüntüle 1155434 Eki Görüntüle 1155435
ilaca direnen çocukla uğraşmak gerçekten çok zor. Akşam o kadar ağladı ki tedaviye başlayamadım zaten. Sabah şırıngayla verdim ama ancak yarısını yuttu.
çıktı canım şırınga vardı ama gel gör ki yine direndi yarısını ancak içirebildim.
Canım alternatif çözümleri deniyorum. Ben rizedeyim ve balın en iyisi var burda. Her gün bal yediriyorum çocuklara ama benimkilerin alerjik olduğu için çok fazla önüne geçemiyorum. Genelde iki yaşına kadar allerjileri çok yüksek seviyede oluyor. Ev tozuna yeşile allerjisi var. Burda her yer yeşil zaten. Sıcaklar başladı kapı pencere açıldı allerjisi de nüksetti tabi. Bide her bulduğunu ağzına alma gibi bir durum var bu da ayrı bir sorun. Yerde ne bulduysa hepsinin tadına bir bakıyor. Normalde antibiyotik kullanan biri değilim ama doğumdan sonra zatüre geçirdiği için biraz temkinliyim o kadar.
Sağol canım ikisi de hasta olunca gerçekten zor. çay memleketinde yaşayınca aşırı derece çay tüketen biri olarak yeşil çayı bitki çayı olarak görmemişimdir o yüzden fazla geldi sana ama doğru aslında 5 bardak olmuş hiç farketmedim.
ayyy rizeyi çok seviyorum eşimde fındıklı sümer köyünden bazen gideriz ayder felan. Eşim hakiki laz yani dil bilenlerden.
Sende oralımısın yoksa . Rizeden tereyağ, fasulye turşusu, bal alırım ayrıca tüm laz yemeklerine bayılırım yaparımda. Karalahana dolması, hamsi pilav, hamsili ekmek, laz böreği hımmmmm çok oldu yemeyeli azım sulandı bak şimdi. Biliyormusun bahçemde 4 dal karalahanam var hemencik kavuruyom az pirinçle süper bayılıyommm.
sen rize gelinimisin. Yabancı değilsin yani buralara. Ben çayelindeyim. Bizde lazca bilen yoktur. Ayderi bilyorsan rizenin en güzel yerlerinden biri zaten ama gel gör ki gideli 4 yıl oldu. Kızıma hamileydim o zaman oğlum da iki yıl aradan sonra gelince 4 yılı buldu görmediğim. Bu yıl da gidemem ama inşallah nasip olursa önümüzdeki yaz ilk gideceğim yer olur herhalde. Buranın yemeklerini beğendiğine sevindim. Hamsili ekmek diyetimde iki defa yedim, iki defa da karalahana dolması ama diğerlerini 4 aydır bende yemiyorum. En çok da laz böreğini özledim. Oğlum çok sever annem yaptı çocuklara getirdi. Bana da iç hamurundan ayırmış sütlü tatlı niyetine bir defa da ondan yedim. Iç hamuru zaten sütlü tatlı tek özelliği bol karabiberli olması. Bu yaz gelecekmisin peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?