80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama cnm sende cok guzel gidiyosun sporun falan bi anda patliyosun yemeye basliyosun cok kaptiriyosun yoksa sen beni gecerdin ama haftada 1-2 tam kacamak yapiyosun
inan yapmasan sen daha cok verirdin beni gecerdin

kızlar günaydın ne habersiniz bu gün. alanya da havalar çok ısındı klimalar çalışmaya başladı çok sıcak. göz kuruluğumda nüksetti şu an gözlerim şiş
ve sulanıp duruyor batıyor sanırım gözyaşı damlası başlamam gerekecek şu sıcaklar çıkana kadar. dün ceza aldım ama hala yapamadım akşam havuza girdim 20dk yüzdüm o kadar ama bu gün cezamı çekecem söz 30dk lesli göbek havası karışık yaparım. bu akşam zaten komşularımla felekten bi gece ayarladık bar a gidicez e bolca göbek atarız sporda bu olur bu gün zaman ayıramam sanırım akşam hoşaf gibi eğlenmeye gidilmez dimi.

bildirim

başlangıç..86

geçen hafta..79.2

,bu hafta.79.2

giden..0000

toplam giden.6.800

hedef..75

spor .koşturmaca.

kızlarrr nerdesinizzzz:44::44::44::44:
Ben burdayim arada bakiyom size
Nasilsin
Olsun henede tebrikler arti degilsin hic degilse demek 86 dan indin darisi basim a79 gorsem bi ne guzel olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Baslangic 100, suan 88 lerdeyim. Adettim bugun ve 1 kilo agirlik var :s 89,4 gosteriyor tarti. Canimm bisi yemek istemiyor neler yesemki bugun sporda yapamicam bu halde.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr

Daha simdiden hepinizi ozledim ama her fırsatta damlarim
Cepten biraz zor oluyor ama olsun sizden degerli değil ya

Dun gece geç saatlerde yola ciktik ve sabah 10a dogru vardik çok şükür
Burasi cok sıcak ama hic bunaltmiyor
Yolda biraz bende arabayi kullandim ama tabi esim çoğunlukla kullandi ve baygın düştü
Kahvaltidan sonra büyük cadiyla ikisi birer yatak bulup kivrandilar bizde dakika bir gol bir esimin diğer halasina kahve icmeye gittik yürüyerek
Şu anda da balkonda çay keyfi yapiyorum tek başına
Halalar tezgah acmaya gittiler esimde maç izliyor bitsin birlikte çocuklarla yürüyüş yapacagiz inşallah en son esimin halalarina uğrayıp birazda tezgahta takilir artik gece 1 yada 2 gibi döneriz

burada okadar temiz ki hava inanin pelteye döndüm
Çocukların bile gıkı çıkmıyor
Ufaklik bir tek ilk basta hani denize girecektik diye bir huysuzlandi ama yarin sabah kahvaltıdan sonra söz deyince sakinledi

Canim herşey mükemmel olmuş Rabbim iyi gunlerde eskitmeyi nasip etsin Inşallah

canim buluşmaya gelmeyip seni beklettiyse uzay boşluğuna gonderilmeyi hak etmişt bence
Valla helal olsun bu yaşta bu kadar mantıklı olman süper birşey
Rabbim sana insallah kıymetini bilecek ve seni cok sevecek hayirli birini karşına çıkarır .... Aminnnnnn

Beyazcan canım kuzuna çok geçmiş olsun Rabbim inşallah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin. .. Aminnnnn

ceptwn çok zor bu meret yaaaa ama öbür türlü de aklim burada kaliyor

Nasilsin
Olsun henede tebrikler arti degilsin hic degilse demek 86 dan indin darisi basim a79 gorsem bi ne guzel olur

1.5 yıldır pinekliyorum canım..bii verdim bi aldım şimdide yerimde sayıyorum..
sen boylusun galiba,benim boy kısa ve çok şişmanım
Beyazcan canım kuzuna çok geçmiş olsun Rabbim inşallah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin. .. Aminnnnn

ceptwn çok zor bu meret yaaaa ama öbür türlü de aklim burada kaliyor
güle güle cecomm

iyi eğlenceler canım..bol bol yüz..bizim yerimizide gez gör canım benimm

aklın kalmasın ama arada uğra

Selam kızlar hemen menümü yazayım

kahvaltı:
1 muzlu Karatay kahvaltısı

öğle:
1 küçük dondurma

akşam:
1tabak salata
1 kase yoğurt

sıvı:
1 buçuk litre su
1 bardak siyah çay
2 bardak zencefilli-portakallı yeşilçay
1 actimel
spor: 25 dakika ip atlama (kaptanın cezası )
spor birazdan yapıcam hala karar veremedim dans ededim var ama bakalım yazarım birazdan

Cuma günkü menü yazayim..

kahvalti:

1 kucuk kase kiymali domatesli cubuk makarna

ogle:
1 soda

aksam:
2 firinda pismis balik
1 tabak bol eksili acili salata

3 litre su
spor yok

7. Haftanın bildirimi
başlangıç: 90
geçen hafta: 82.700
bu hafta: 81.600
giden: 1.100
toplam giden: 8.400
hedef şimdilik: 75

bildirim

başlangıç..86

geçen hafta..79.2

,bu hafta.79.2

giden..0000

toplam giden.6.800

hedef..75

spor .koşturmaca.
Gelen olmamış Cnm Buda güzel inşallah haftaya telafi edersin kızın nasıl oldu Cnm
Nasilsin

Olacak neslim 75 leride göreceksin Cnm
Baslangic 100, suan 88 lerdeyim. Adettim bugun ve 1 kilo agirlik var :s 89,4 gosteriyor tarti. Canimm bisi yemek istemiyor neler yesemki bugun sporda yapamicam bu halde.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Bravo sana Cnm ama hafif bir yürüyüş yada 1 mil leslie yapabilirsin
ayrıca birşey Yemen gerek hiç olmazsa salata yoğurt ye akşam
Verirsin Cnm verirsin o kadar kilo verdin olacak Cnm daha fazlasını da verirsin boyun kac cnm. Ben. 1.61 im bende uzun değilim

Aleykum selam Cnm bizde seni özledik ne güzel bol bol gez ve yüz yüzmek sıkılaştırıyo diye biliyorum sende yap ve inşallah güzel bir şarj ol geri dön buranın tozunu arttır

benim boy 157 canım.kısayım..bu arada yalnızım

sanırım ben kaldım bu topikde,hepiniz gittiniz

arsıra uğrayın beni yalnız bırakmayın burda

iyi akşamlar güzellerrrr misafirlerim dolayısı ile gelemiyorum uzun bir geçmiş beni bekliyor öncesinde liste yapayım dedimm ama 4 kişimi bildirim yaptı yoksa benmi kaçırdım:26:

makres76
sindi
beyazcan
yasmin harici bildirim yapan yokmu :26:

dondurmayı akşam telafi etmişsin cnmmm cezanı da yapmışsın tşk ederimmm kolay gelsin cnmmm dans et değişiklik olsun

benim boy 157 canım.kısayım..bu arada yalnızım

sanırım ben kaldım bu topikde,hepiniz gittiniz

arsıra uğrayın beni yalnız bırakmayın burda
kız bız senı bırakırmıyız ama cook dedık sende gel dıye hala teklıfımız gecerlı gel sende ama bız burdada varız

ya banucum ben yapmadım buraya bıldırım cunkı yedıklerımı paylasmadıgımdan lısteye alınmıycamı dusundum
aynı mesajı hem 6.takıma hem buraya yollamayı beceremedım
ıkı tarafa tek tek menu yazmakta bana zor geldı oyuzden bıldırım yapmadım ama bana yazdıgım menuyu ıkı topıgede yollamayı öğretırsenız yırtarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…