- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
kız bız senı bırakırmıyız ama cook dedık sende gel dıye hala teklıfımız gecerlı gel sende ama bız burdada varız
ya banucum ben yapmadım buraya bıldırım cunkı yedıklerımı paylasmadıgımdan lısteye alınmıycamı dusundum
aynı mesajı hem 6.takıma hem buraya yollamayı beceremedım
ıkı tarafa tek tek menu yazmakta bana zor geldı oyuzden bıldırım yapmadım ama bana yazdıgım menuyu ıkı topıgede yollamayı öğretırsenız yırtarımm
gule gule otur ınsallah guzel gunlerde ben cook begendım evını yanlızca banyodakı deterjanlar dolapta olsaymıs ama dolap koycak yer yook galıba .sonucta kıracısın allah dahada guzelını kendıne nasıp eder ınsallah.ayrıca banyo halına bayıldım nerden aldıgını hatırlıyomusunEki Görüntüle 1155474 Eki Görüntüle 1155436 Eki Görüntüle 1155438 Eki Görüntüle 1155440 Eki Görüntüle 1155484 Eki Görüntüle 1155483 Eki Görüntüle 1155482 Eki Görüntüle 1155481 Eki Görüntüle 1155480 Eki Görüntüle 1155479 Eki Görüntüle 1155478 Eki Görüntüle 1155441 Eki Görüntüle 1155439 Eki Görüntüle 1155437 Eki Görüntüle 1155461 Eki Görüntüle 1155460 Eki Görüntüle 1155459 Eki Görüntüle 1155458 Eki Görüntüle 1155457 Eki Görüntüle 1155454 Eki Görüntüle 1155452 Eki Görüntüle 1155451 Eki Görüntüle 1155462 Eki Görüntüle 1155463 Eki Görüntüle 1155473 Eki Görüntüle 1155472 Eki Görüntüle 1155471 Eki Görüntüle 1155470 Eki Görüntüle 1155468 Eki Görüntüle 1155466 Eki Görüntüle 1155465 Eki Görüntüle 1155464 Eki Görüntüle 1155450 Eki Görüntüle 1155449 Eki Görüntüle 1155427 Eki Görüntüle 1155469 Eki Görüntüle 1155442 Eki Görüntüle 1155443 Eki Görüntüle 1155444 Eki Görüntüle 1155445 Eki Görüntüle 1155447 Eki Görüntüle 1155448 Eki Görüntüle 1155429 Eki Görüntüle 1155431 Eki Görüntüle 1155432 Eki Görüntüle 1155433 Eki Görüntüle 1155434 Eki Görüntüle 1155435
günaydın kızarr
hepimizin kandili mübarek olsun..kaç gündür gelemedim,çok yoğunum..
dünde sabahdan hastaneye gittik küçük kıziçin 4 ay önceden randevu almıştım endokrin için..onu muayene ettirdim .ablası büyüme hormonu eksikliğinden tedavi görüyor.sanki bundada bi sorun var gibi.gerçi hiç yemek yemiyorki,belkide yese büyücek.dr sınırda olduğunu ve geçen yılki boy kilosundan çok bi fark olmadığını az büyüdüğünü söyledi..zaten biliyorum hep ölçüyorum boyunu kilosunu yerinde sayıyor..
7 tüp kan aldılar,çok ağladı yavrum ,ama onun sağlığı için şart..gitmişken kkb da götürdüm.kulakları duymuyor sanki.ve yine gece hırıltısı başladı geçen yıl geniz eti alınmasına rağmen..kulakları hem kirlenmiş hemde yine sıvı toplamış.ve geniz etide yeniden tekrarlamış..baktı bademciklerini niye almamışlar çocuğun dedi..ceviz gibi koca koca bademcikleri çocuğun..
neyse dahada bitmedi hastene işi,tahliller geç çıkacak ve ulturason kaldı yaptırmadığımız..
tabi evde bi dağılıyor bi toplanıyor,yorgunlukdan geberdim resmen..geçen gecede büyük kızın okul gecesine gittik.çok güzeldi ama yorgun olunca gözümü zor açtım ordada..birazdanda büyük kız için kuran kursuna toplantıya çağırdılar oraya gidicem..
ve diyet biraz değişime uğradı koşturmaca arasında..neyseki gelen yok.
tekrargeçmiş olsun cecoo
maşallah kuzuna,ee kimin kızıı,öğretmelerinin taktirini almış senin cadı..
o çocuğun ailesi bilmiyormu yoksa bilmezdenmi geliyor acaba çocuğunun durumunu..allah kimseyi çocuğuyla sınamasın..çok zor bi durum işallah düzelir o çocuk yoksa şimdiden bu haldeyse gelecekde ne olur düşünmek bile istemiyorum..
kitap yazmanı bende çok istiyorum.inan yazsan kk daki kızlarbile yeter sana..merakla bekleriz senin kitabı..
cook gecmıs olsun kızına beyazcanım ınsallah önemlı bısey degıldırGünaydınnnn güzellerrr
duymayayım bir daha bu sözüüü hep pozitif düşüneceğiz bitanemmm
yemeye devam et bebişimmm cumaya görüşücizzz
seninde kandilin mübarek olsun meleğimm
duyumumu bende çok özledim arada facede paylaşımlarını görüyorum ..
kutlarım cimcimeem
bak ne güzelvermişin 2kiloyu..biz 2 kiloyu 3 haftada ancak veririz..gençliğini iyi değerlendir..
maşallah azmin daim olsun.mantıya hatır dediysen 10 kiloyu rahatlıkla verirsin..
cecomuz her derde devadır..sağolsun hepimize moral ve çok güzel fikirler verir..
geçmiş olsun kuzucuğa canım..gülayın dediği iyi fikir.şırıngayla sıkıverirsin ağzına..
Neslihan maşşallahın var ..çok doğr söylüyorsun.bağışıklık sistemimiz güçlü deyil ve zıt pırt hasta oluyor çocuklarımız..ee herşey hastalık hormonlu herşey ilaçlı ..yedileriz faydadan çok zarar veriyor ..destek ürünler almak şart..
beyaz burayı bırakamaz canımm benim.çok yoğunum şu ara..şimdi bile mtfakda bulaşıklar beni bekliyor.. ve kızın kursuna gitmem lazım..herif biraz dışarı çıktıdada fırsat bu fırsat hemen geldim..sen nasılsın ..senide çok göremiyorum .pc mi yamuk yaptı yoksa..
işallah hepimiz başarırız..teşekkür ederiz güzel dileklerin için..
çok güzel olmuş canım evin..sağlıkla mutlulukla oturun işallah..boş evle kadın eli deymiş ev ne kadar farklı oluyor..herşeyin çok güzel olmuş..
kız ceco tatıldesın ama masallah bızede yetısıyosun ıyı dınlenmeler bol bol at stresını bızım yerımızedeBeyazcan canım kuzuna çok geçmiş olsun Rabbim inşallah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin. .. Aminnnnn
ceptwn çok zor bu meret yaaaaama öbür türlü de aklim burada kaliyor
olur canım yarın menumu yazarken oyle yapıyım sagoliki topicte yazmanın zor yanları bunlar işte ama burdan vazgeçme cnmm ne olur burası evimiz bizimm menüzü takıma yazdıpğın zaman kopyala buraya yapıştırıver yada burdan oraya
hıı hıııı kimse yok meleğimm beni ylnız bıraktılariyi akşamlar güzellerrrrmisafirlerim dolayısı ile gelemiyorum uzun bir geçmiş beni bekliyor öncesinde liste yapayım dedimm ama 4 kişimi bildirim yaptı yoksa benmi kaçırdım:26:
makres76
sindi
beyazcan
yasmin harici bildirim yapan yokmu :26:
korkma meleğim ben geldimmmmm
Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr
Daha simdiden hepinizi ozledim ama her fırsatta damlarim
Cepten biraz zor oluyor ama olsun sizden degerli değil ya
Dun gece geç saatlerde yola ciktik ve sabah 10a dogru vardik çok şükür
Burasi cok sıcak ama hic bunaltmiyor
Yolda biraz bende arabayi kullandim ama tabi esim çoğunlukla kullandi ve baygın düştü
Kahvaltidan sonra büyük cadiyla ikisi birer yatak bulup kivrandilar bizde dakika bir gol bir esimin diğer halasina kahve icmeye gittik yürüyerek
Şu anda da balkonda çay keyfi yapiyorum tek başına
Halalar tezgah acmaya gittiler esimde maç izliyorbitsin birlikte çocuklarla yürüyüş yapacagiz inşallah en son esimin halalarina uğrayıp birazda tezgahta takilir artik gece 1 yada 2 gibi döneriz
burada okadar temiz ki hava inanin pelteye döndüm
Çocukların bile gıkı çıkmıyor
Ufaklik bir tek ilk basta hani denize girecektik diye bir huysuzlandi ama yarin sabah kahvaltıdan sonra söz deyince sakinledi
Canim herşey mükemmel olmuş Rabbim iyi gunlerde eskitmeyi nasip etsin Inşallah
canim buluşmaya gelmeyip seni beklettiyse uzay boşluğuna gonderilmeyi hak etmişt bence
Valla helal olsun bu yaşta bu kadar mantıklı olman süper birşey
Rabbim sana insallah kıymetini bilecek ve seni cok sevecek hayirli birini karşına çıkarır .... Aminnnnnn
Baslangic 100, suan 88 lerdeyim. Adettim bugun ve 1 kilo agirlik var :s 89,4 gosteriyor tarti. Canimm bisi yemek istemiyor neler yesemki bugunsporda yapamicam bu halde.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Ben burdayim arada bakiyom size
Nasilsin
Olsun henede tebrikler arti degilsin hic degilse demek 86 dan indin darisi basim a79 gorsem bi ne guzel olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlarrr nerdesinizzzz:44::44::44::44:
kızlar günaydın ne habersiniz bu gün. alanya da havalar çok ısındı klimalar çalışmaya başladı çok sıcak. göz kuruluğumda nüksetti şu an gözlerim şiş
ve sulanıp duruyor batıyor sanırım gözyaşı damlası başlamam gerekecek şu sıcaklar çıkana kadar. dün ceza aldım ama hala yapamadım akşam havuza girdim 20dk yüzdüm o kadar ama bu gün cezamı çekecem söz 30dk lesli göbek havası karışık yaparım. bu akşam zaten komşularımla felekten bi gece ayarladık bar a gidicez e bolca göbek atarız sporda bu olur bu gün zaman ayıramam sanırım akşam hoşaf gibi eğlenmeye gidilmez dimi.
ya insallah ufaklikta da yoktur o sorun. her aksam her aksam igne cocuk icin zor.
sanirim biz de kalmayacaz orda. esime msj atmistim bizi birakirsan hakkimi helal etmem diye simdi sozlerinde geliriz yapariz ederiz gibi cogul konusuyo. ben burdan pek bir yere gitmem herhalde. telde net varya arada kontrol ederim buralari. ama su sorunlarim duzelmeden yarisma ortamina girmeyecem. cok zor gidiyordu bi sorun oldugu belliydi de gitmeye korkuyodum. belkide iyi oldu gitmem sorun ortaya cikti toparlarsam daha hizli sonuc alirim. baksana sindiyle ayni kiloyla yarisa basladik o 80 sinirina dayandi bense bu hafta bir kilo bile aldim. o kadar spor yaptim o kadar beslenmeme dikkat ettim ama aldim.
evet öyle isminiz neydi bilmek isterim. ha bide resmimi koydum bu gün gördünüzmü?
Kilo bildirimimi de yapayım
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 77,7
bu hafta: 76,2
giden:1,5
toplam giden: 16,9
hedef: 60
spor: 1 gün 1 saat yürüyüş, 1 gün leslie ile 3 mil
Okullar bitti çok şükür kazasız belasız bu yılı da atlattık. Kızım 7. sınıfa geçti takdir aldı. Oğlum da 3.sınfa geçti o da başarı belgesi aldı. Karneleri görünce her zamanki gibi yine ağlamaya başladım. Ya çok sulu gözüm ben herşeye ağlıyorum.
Dünkü menüm
Sabah:
iki bardak ılık limonlu su
2 kibrit kutusu beyaz peynir bol maydanozlu
5 adet zaytin
2 dilim k.ekmeği
salatalık domates söğüş zeytinyağlı
Öğle :
domates soslu fırında patlıcan kızartması
1 kase yoğurt
2 dilim k.ekmeği
Ara:
2 kayısı
3 kepekli grisini
Akşam:
avuç içi kadar haşlanmış tavuk etini salataya katıp yedim
1 dilim k.ekmeği
3 litre su 1 fincan yeşil çay
cok sagol cnm benım amin ınsallahel sabunu cnm onlar yapraklarını koparıyorsun her bır yaprak bır yıkamalık el sabunu daha ayrıntılı cekemedım cnm ınsallah onu evıme ıyıce yerlesınce yapıcam
İlaca direnen çocukla uğraşmak gerçekten çok zor. Akşam o kadar ağladı ki tedaviye başlayamadım zaten. Sabah şırıngayla verdim ama ancak yarısını yuttu.
Çıktı canım şırınga vardı ama gel gör ki yine direndi yarısını ancak içirebildim.
Canım alternatif çözümleri deniyorum. Ben Rizedeyim ve balın en iyisi var burda. Her gün bal yediriyorum çocuklara ama benimkilerin alerjik olduğu için çok fazla önüne geçemiyorum. Genelde iki yaşına kadar allerjileri çok yüksek seviyede oluyor. Ev tozuna yeşile allerjisi var. Burda her yer yeşil zaten. Sıcaklar başladı kapı pencere açıldı allerjisi de nüksetti tabi. Bide her bulduğunu ağzına alma gibi bir durum var bu da ayrı bir sorun. Yerde ne bulduysa hepsinin tadına bir bakıyor. Normalde antibiyotik kullanan biri değilim ama doğumdan sonra zatüre geçirdiği için biraz temkinliyim o kadar.
Sağol canım ikisi de hasta olunca gerçekten zor. Çay memleketinde yaşayınca aşırı derece çay tüketen biri olarak yeşil çayı bitki çayı olarak görmemişimdir o yüzden fazla geldi sana ama doğru aslında 5 bardak olmuş hiç farketmedim.
Hahahha abla sen cansinn yaaa. Cokkk sekersinn guldurdunbeni hahah😊❤ kiz abla zaten biz konusmiyoruz 2 aydir felansadece belki 2 haftada bir nasilsin. Bende 15 yasimda onunla tanistim 2 senemiz olacak ti :) ama olmadi. O degerimi bilmedi halada deli gibi asik seviyor beni ama ben pek yuz vermiyorum. Dusunsene abla beni son bulusmada kitaplarini vermeye gidecektim 2 hafta once ama asil onu gormek istedim 4 aydan sonra. Gelecem diyip gelmedi beni 3 4 saat bekletti. Bosuna hazirlik yaptim. Hersey bosunaydi. Kacdefa ozurdiledi binpisman bulusmak istedi ama ona dedim; ben nezaman istersem ozaman bulusacagiz, bende aynen onu bekletecem o zaman saatlerce ama gidecem tabi 15/20 kilo veriyimsoka girsin onun icinde aslinda zayiflamak istiyorum zaten turkey gitsem deli gibi kiskanacagini cok iyi biliyorum veeeeee O BENIM UZAKTAN AKRABAM, ailelerimizin contagi var ve turkeyde evlerimiz gozukuyoo.. Napcam bilmiyorum.. Icimi doktum bende haha
ben geldimmm
yaz kursu için toplantıya vardım geldim..zaten küçük kızın gittiği kreş yaz okulu olarak hizmet verecek..tanıdık bildik yer olunca içim rahat..
bundan 2 yıl önce burdan haberim yokken zar zor bi kurs buldum hemde çokk uzakda,hemde çokk pahalıya.
.çocuğa doğrun düzgün hiç bişey öğretmediler,evde anneniz çalıştırsın diyip eve postaladılar..ee hadi ben bilmesem ne olacakdı kibenim bldiğimde yarım yamalak zaten..çok bilsem evde kendim öğretir oralara gönderip üstüned tonla para vermezdim zaten.. buranın bahçede eğitimi var ücretsizgeçen yıl kayıt dolduğu için oraya gitmişti ve talebe kızlar eğitti halde diğer yerden 40 kat daha iyiydi..işallah bu yıl tam anlamıyla bi eğitim alır..yaşımızda büyüyor artık 14 e girecek..
neyse bi çay içiyimde geliyim..
günaydın kızarr
hepimizin kandili mübarek olsun..kaç gündür gelemedim,çok yoğunum..
dünde sabahdan hastaneye gittik küçük kıziçin 4 ay önceden randevu almıştım endokrin için..onu muayene ettirdim .ablası büyüme hormonu eksikliğinden tedavi görüyor.sanki bundada bi sorun var gibi.gerçi hiç yemek yemiyorki,belkide yese büyücek.dr sınırda olduğunu ve geçen yılki boy kilosundan çok bi fark olmadığını az büyüdüğünü söyledi..zaten biliyorum hep ölçüyorum boyunu kilosunu yerinde sayıyor..
7 tüp kan aldılar,çok ağladı yavrum ,ama onun sağlığı için şart..gitmişken kkb da götürdüm.kulakları duymuyor sanki.ve yine gece hırıltısı başladı geçen yıl geniz eti alınmasına rağmen..kulakları hem kirlenmiş hemde yine sıvı toplamış.ve geniz etide yeniden tekrarlamış..baktı bademciklerini niye almamışlar çocuğun dedi..ceviz gibi koca koca bademcikleri çocuğun..
neyse dahada bitmedi hastene işi,tahliller geç çıkacak ve ulturason kaldı yaptırmadığımız..
tabi evde bi dağılıyor bi toplanıyor,yorgunlukdan geberdim resmen..geçen gecede büyük kızın okul gecesine gittik.çok güzeldi ama yorgun olunca gözümü zor açtım ordada..birazdanda büyük kız için kuran kursuna toplantıya çağırdılar oraya gidicem..
ve diyet biraz değişime uğradı koşturmaca arasında..neyseki gelen yok.
tekrargeçmiş olsun cecoo
maşallah kuzuna,ee kimin kızıı,öğretmelerinin taktirini almış senin cadı..
o çocuğun ailesi bilmiyormu yoksa bilmezdenmi geliyor acaba çocuğunun durumunu..allah kimseyi çocuğuyla sınamasın..çok zor bi durum işallah düzelir o çocuk yoksa şimdiden bu haldeyse gelecekde ne olur düşünmek bile istemiyorum..
kitap yazmanı bende çok istiyorum.inan yazsan kk daki kızlarbile yeter sana..merakla bekleriz senin kitabı..
seninde kandilin mübarek olsun meleğimm
duyumumu bende çok özledim arada facede paylaşımlarını görüyorum ..
kutlarım cimcimeem
bak ne güzelvermişin 2kiloyu..biz 2 kiloyu 3 haftada ancak veririz..gençliğini iyi değerlendir..
maşallah azmin daim olsun.mantıya hatır dediysen 10 kiloyu rahatlıkla verirsin..
cecomuz her derde devadır..sağolsun hepimize moral ve çok güzel fikirler verir..
geçmiş olsun kuzucuğa canım..gülayın dediği iyi fikir.şırıngayla sıkıverirsin ağzına..
Neslihan maşşallahın var ..çok doğr söylüyorsun.bağışıklık sistemimiz güçlü deyil ve zıt pırt hasta oluyor çocuklarımız..ee herşey hastalık hormonlu herşey ilaçlı ..yedileriz faydadan çok zarar veriyor ..destek ürünler almak şart..
beyaz burayı bırakamaz canımm benim.çok yoğunum şu ara..şimdi bile mtfakda bulaşıklar beni bekliyor.. ve kızın kursuna gitmem lazım..herif biraz dışarı çıktıdada fırsat bu fırsat hemen geldim..sen nasılsın ..senide çok göremiyorum .pc mi yamuk yaptı yoksa..
işallah hepimiz başarırız..teşekkür ederiz güzel dileklerin için..
çok güzel olmuş canım evin..sağlıkla mutlulukla oturun işallah..boş evle kadın eli deymiş ev ne kadar farklı oluyor..herşeyin çok güzel olmuş..
Günaydın arkadaşlar benim bildşrşm yapmama gerek yor.Zira 86 dan gram düşmemişim.Ben bugünden itibaren başlıyorum.Hadi bakalım sizler ne kadar verdinizi.
Eki Görüntüle 1155474 Eki Görüntüle 1155436 Eki Görüntüle 1155438 Eki Görüntüle 1155440 Eki Görüntüle 1155484 Eki Görüntüle 1155483 Eki Görüntüle 1155482 Eki Görüntüle 1155481 Eki Görüntüle 1155480 Eki Görüntüle 1155479 Eki Görüntüle 1155478 Eki Görüntüle 1155441 Eki Görüntüle 1155439 Eki Görüntüle 1155437 Eki Görüntüle 1155461 Eki Görüntüle 1155460 Eki Görüntüle 1155459 Eki Görüntüle 1155458 Eki Görüntüle 1155457 Eki Görüntüle 1155454 Eki Görüntüle 1155452 Eki Görüntüle 1155451 Eki Görüntüle 1155462 Eki Görüntüle 1155463 Eki Görüntüle 1155473 Eki Görüntüle 1155472 Eki Görüntüle 1155471 Eki Görüntüle 1155470 Eki Görüntüle 1155468 Eki Görüntüle 1155466 Eki Görüntüle 1155465 Eki Görüntüle 1155464 Eki Görüntüle 1155450 Eki Görüntüle 1155449 Eki Görüntüle 1155427 Eki Görüntüle 1155469 Eki Görüntüle 1155442 Eki Görüntüle 1155443 Eki Görüntüle 1155444 Eki Görüntüle 1155445 Eki Görüntüle 1155447 Eki Görüntüle 1155448 Eki Görüntüle 1155429 Eki Görüntüle 1155431 Eki Görüntüle 1155432 Eki Görüntüle 1155433 Eki Görüntüle 1155434 Eki Görüntüle 1155435
kızlar çok mutluyum günaydın hepinize ve geçen hafta 84,5, bu gün 83,5 hedefimi geçmişim ayyyy çok mutluyum ben nihayet şimdi gelecek hafta hedefimi iyi belirlemeliyim yanlız cuma günü ankarada olacağım hafta sonuda işallah gümlemez diyet çünki kurban kesecez hacıbektaşa gidecez ankaradan çok yermiyim bilmiyorum hayırlısı artık dönünce bi detoks yaparım artık.banu diğer hesaplar nasıl yapılcak bilemedim böyle yazdım canım yardımcı olurmusun
Zayıflama serüvenime ben de 5 yıl önce 89 ile başlamıştım yaklaşık 8 ayda 60 a düştüm ve açıkçası spor yapmadım ve arada kaçamaklar yaptım.
Herkese bu konuda bol şans ve sabır.
İrade ve sabır olduktan sonra elde edemeyeceğiniz şey yok buna inanın.
Selamün Aleykümmmm
Bu saatte kimseyi bulamayacağımı biliyordum zaten ama yinede dayanamadım
Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun
Rabbim bu mübarek gecede hepimizin günahlarını bağışlasın ve gönlümüzden geçenlerin hepsini bizlere çok daha güzel şekilde nasip etsin inşallahhh....Aminnnnnnnn ( uyanik ceco kendi isteklerinide araya kaptırdı)
Bugün inanılmaz yoğundum ve maalesef hala işlerim bitmedi :26:
Eşim sağ olsun bugün bir kazık daha attı bana ve yarın gece 1de yola çıkmayı düşünürken hadi ben işten gelir gelmez 8 gibi yola dökülelim dedi
Zaten işlerimi nasıl yetiştireceğim diye panik yaparken bu gece eve gelince kendi kendine karar verdiğini söyledi
Allahtan yarın çok yoğun olacağım yetişmez korkusuna kuaför işimi aradan çıkardımsağ olsun o anda kuaför komşumda müsaitmiş hadi hemen gelde 1 saat sonra çıkmam lazım aradan çıkaralım seni dedi
Tabi eşim öyle diyince gece yarısı son bir posta beyaz yıkıyayım dedim ( kızların bir kaç parça sabah yıkarım dediğim çamaşırları vardıda)
Daha yeni çamaşırlarımı serdim ve birazdan yanımda götüreceklerimi ütüleyeceğim
Dağ gibi ütü var aslında ama hepsini yapamam hiç kusura bakmasınartık onunkileride ütülerimde biz yokken kıyafet sıkıntısı yaşamasın malum erkekler cins nerde ütüsüz birşey var onu giymeye kalkışırlar
Yarın ağdamızıda yaparız diye düşünüyorken eşimin emrivakisinden sonra eve gelir gelmez onuda aradan çıkardık
Büyük kıza ikinci kez bacaklarına ağda yaptımkendini kasa kasa bir hal oldu ama en azından ağlamadı ilk yaptığımızda kıyametleri koparmıştı ve iki gün benle konuşmamıştı
Koltuk altını falan kremle yap bu seferde dedim ama bacaklarına alışınca artık koltuk altınada yaptırır nasılsa
Yarında sabah kalkar kalkmaz biraz evi temizleyeceğim
Aslında kızla karne alamaya gidecektim ama o bir saat bile benim için kayıp olmasın diye ( ki zaten büyük cadı beni istemiyor) kızı tek göndericeğim nasılsa hemen karnesini alıp dönecek arkadaşlarıyla vedalaşıp okuldan döndüğünde de ayakkabı almaya gideceğiz hanım efendi istemem diye tutturdu geçen hafta bende sonra bu travma olayı falan olunca unuttum hemen öyle ucuz kumaşlardan bakacağım
Kızkardeşimede uğrayıp bir kahve içtikten sonra yine koştur koştur eve gelir vaktim kalırsa biraz daha ütü falan yaparım ( diğerlerini)
Sabah fırsatım olurmu bilemem ama Allahtan internetim var ceptetatildede olsa damlarım buraya
Valla sorma adaşım ayaklarımı totoşuma vuruyorama Allahın izniyle yetiştiririm
Kalanda kalsın ne yapayım
Annem bugünde tembihliyor anneciğim evini çok düzgün bırak Allah korusun yol hali falan diyededim ulen ben öldükten sonra ( Allah gecinden versin ) arkamdan aaa ne dağınık hatunmuş deseler ne yazar ama eski hatunların hali başka yok yok annem sen yinede toparla diyor
Eşim sağ olsun yetiştiremezsen ben hafta içi işten geldikçe yaparım evin işini dedigeldiğimde en azından ev pırıl pırıl olur
Bu arada eşimin halaları tezgah açıp satış yapıyorlar ya bugün şakasına eleman getiriyorum sana dedim büyük kızı kast ederekoda o anda çalışırım ne olucak diyince karar verdik para kazanmanın ne kadar zor olduğunu hem öğrensin hemde kendi harçlığını biriktirsin diye 15 gün tatilde çalışacak
Nasılsa orada akşam tezgahlar açılıyor ve gündüz herkez dilediği gibi gezip denizine girebiliyorakşam 5den sonrada tezgahlar açılıyor gece 3e kadar geçen gittiğimizde de her gece halasının tezgahında çalıştı bedavaya ( o zaman başkası için çalışıyordu halaları )
Şimdi halası yan tezgahta elemana ihtiyaç var oraya sokarız onu dedihem bütün gece gözünün önünde olucak hemde harçlığını çıkaracak
Cadı anında oturdu kazanacağı parayla ne alacağını düşündüama Allahtan boş şeylere harçamıyacakmış kendine beğenip aldığı 5 tane kitap varmış onları alacakmış
Valla kitap olayını ben gerçekten çok ciddi düşünüyorum ama biraz daha vakit varİlk etapta şu almak istediğim dikiş makinesini alıp biraz para kazanmak istiyorum malum yazılanı notere tastik ettirmek lazım yayın eviyle görüşmeden evvel oda sayfa baz alınarak fiyat çıkarıldığı için biraz tuzluya gelecek
Belki hatırlarsın bir ufak hikayem var zatenmasal tarzı bir aşk hikayesi ilk önce onu bastırmaya çalışacağım tabi bir ara kendime vakit ayırabilsem yazmak istediğim bir sürü şey var kısmet inşallah olur
İşte bu
Harikasın canımkesinlikle bu yaz senin yazın olucak
Bu arada tebrik ederim seni mantıya hayır demek gerçekten büyük başarıben olsam herhalde çok azda olsa yerdim ( sonra niye kilo veremiyorum diye bunalıma giriyorum birde utanmadan )
Cıtırım senin yaşın daha çok ufakilk önce kendine ve geleceğine odaklan sonra nasılsa böcüğüde halledersin sen
Benim kızkardeşimde eşiyle 15 yaşında tanıştıhatta okadar çekingendiki ondan gelen ilk mektubuna ben cevap yazmıştım ( tabi bende o zamanki düşünce dur şuna olumlu bir cevap yazayımda az eğlence çıksın bana nasılsa bunlar bir iki aya kadar vazgeçerler hesabı sonuçta biri almanyada biri türkiyede ) ama nasıl bir aşksa tam 7 sene sonunda evlendiler o arada kızkardeşim okulunu bitirdi 3 sene stajını yaptı ondan sonrada sözdü nişandı ancak 7 sene sonra evlendiler
Yani nasip kısmet ne zaman olur Allah bilir ama eğer doğru kişiyse zaten ikinizinde Üniversitelerinizi okuyup ondan sonra güzel birer işe girdikten sonra birşeylere adım atar ( ulen anında evlendirdim sizidetabi hayırlısı neyse o olsun sonuçta daha çok gençsin ve emin ol bir kaç sene sonra düşüncelerin belkide değişecek ikinizinde )
Ay tam mahalledeki teyzeler gibi oldum bende
BOşver kuzum sen böcüklerisen bekarlığın tadını çıkar hayallerini gerçekleştir gerisi zaten Rabbim nasip edince gelir
Canım hoş geldin
Seni tekrar aramızda gördüğüme sevindimİnşallah sende bir kaç gün dinlenip işlerinide hallettikten sonra dönersin sahalara full enerjiyle
İyi akşamlar arkadaşlar.Hepinizin kandili mübarek olsun.
Sağol canım.Çok şükür önemli birşey çıkmadı.Bu sabahda test sonuçlarımızı almaya gittik.Ordan aşı için sağlık ocağına, ordan pazara.Valla yürümekten canım çıktı.Ama güzel spor oldu.Bugün sadece 3 öğün yiyebildim.neyse buna şükür.Yarın daha iyi olur.
Ilk bunu soylemek istiyorum. HEPINIZIN BERAT KANDILI MUBAREK OLSUN COK OPDUM SIZLERI :)
Kahvalti 11:30 : 2 cracker( kucuk), 1 yumurta, 5 zeytin, 2 yesil sogan, 2 domates parca yani tum degil, 3 4 biber. 2 salatalik ( tum degil dilimmi desem ) nasil anlaticagimi bilmiom turkce okdrda saglam deyil :)))
12:15 : kosubandinda yurumek 27 dk
Ve 21 dk leslie sansone,
14;40 Corba tabagi 1 kucuk muz, 6 7 cilek. Ve yogurt ve toz sekeri Kcalisi olmayan. Cok begendim ilk kez yaptim, marketteki meyveliyogurtlar gibi olmustu hatta anneme ablamada tattirdim begendiler.
15;05 kosubandinda 33 dk yuremek.
16:05: 1 bardak sut icine tarcin kattim 1 yemek kasigi.
17:20; bol marol, 2 sogan, 2 biber, 10 zeytin, ton baligi avucum kadar, 1 yemek kasigi zeytinyag :) ile bi guzel tonbaligi salatasi yaptim ve yedim ama bitiremedim doydumm ve dahafazla yemedim. Ustunede kirmizibiber doktum metobolizma icin
Sonra bi 20 dk yurumeyi dusunuyorum. Kosubandinda.
1,5 litre su ictim ve Ve 2 cay yesilcay ve 3 cay pu erh thee.
Bugun 1 saat ve 20 dk spor yapmis oldum. + 20 dk sonra.
Ve daha 1,5 litre su icecem
iyi geceler demeye geldimm
kızlar gelmiş negüzel..kendimi yaşlı yalnız başına yaşayn ve kızını oğlunu bekleyen biri gibi hissediyorum bi kç gündür..hhepiiz gelin oldunuz gittiniz resmen..
kızlar burayıda unutmayın,neslihanla sindi ziyarete gelip hal hatır sorup gidiyor,sizi göremiyorum..
bende gelicem ama 6. takıma oranın yüzdesini alt üst ederim diye yerimde bekliyorum..bayramda bari gelin kızar lrr
hıı hıııı kimse yok meleğimm beni ylnız bıraktılarnesliyle sindi sağolsun , ayyüzlü ttilde ceco tatilde diğerleri yada gelin oluyor ya kayıp
hoş geldin canımm,iyiki geldin
aleyküm slm cecoşummm oh sağ salim varmışsın güzelce dinlen eğlen moral depola ve aramıza dön bitanemmm ne güzel yürüyüşlere de başlamışsın
biraz da yüzdünmü harika olacak benim yerime de yüz bitanemmm prenses için iyi olur paranın değerini öğrenir bitanemmm
regl dönemlerinde fazla çıkman normal kuzum sakın moralini bozma muhtemelen yedin
göreceğiz canım benimmmm birazcık sabır lazım
geldik ama geç geldik meleğimmm
hala gelemediğine göre döktürüyorsun enslimmm sefan olsun cnm iyi eğlen
inşallah enişte sözünü tutar ve kalmazsınız canımcnm o kadar dikkat etmene spor yapmana rağmen kilo vermende zorlanmandan belliydi birşeylerde terslik olduğu en kısa zamanda toparlarsın inş cnmmm
fıstıksınız ikinizde maşallah canımmm
tbrkler nildacımmm çok güzel vermişsinnismin ne güzelmişşşşş
ne mutlu sana bitanemmm emeklerinin karşılığını almışsın başarılarının devamını dilerim kuzucuklarınınkızartmayı fırnda yapmışsın harika bende öyle yapıyorum hiç fark olmuyor afiyetolsun cnmmm
teyzemde bayıldı efsaxcımmm çok değişik duruyor
3 bardaktan fazlası zararlı bitanemmmm
dök tabiki bitanemmm hepimiz herşeyimizi paylaşıyoruzzzz sen fıstık gibi ol bak o zaman nasıl koşacak peşindennn önce kariyerin tabiki cecoşş ablanı dinle kuzummm
küçükken öğrensin cnm iyi yapmışsın ben hala arapça bilmiyorum keşke bilseydimmm ilerde öğrenmeyi bende çok isterimm
prensese geçmiş olsun beyazcanım 7 tüp kanbademcikleri alınınca rahatlar inş kulaklarında bir sorun yok inş:26: tekrar tekrar okudum ama:44::44: çok yoruldun bu ara kuzummm duyuma söyle arada uğrasınnn çok özledikkkk
en azından gelen de yok bitanemmm
evin çok güzel Mervişimmm sağlıkla huzurla mutlulukla otur inş yeni yuvanda ömür boyu bitanemmm cıvıl cıvıllll
daha da mutlu olacaksın cnm benimmmmmm allah kabul etsin istediğin kadar yiyebilirsin ekmek yemediğin sürece sorun yok
tbrkler cnmmm güzel vermişsin kalıcı olsun inşşşş
evelallah sen herşeyi yetiştirmişsin cnmmm operasyonlar da tamam annelik böyle işte hep uyaracak dediğin gibi ben öldükten sonra ne derlerse desinler allah korusun hepimiz aynıyız bi yere çıkarken evi muntazam bırakmaya çalışıyoruz iştekitap işi inş bir gün olur cnmmm önce makinanı alıp bol bol kazan inşşşş
çok şükür cnmmm gözümüz aydın o zaman
afiyetolsun bızdıkımmm ama ne olur doyana kadar kalorisi düşüklerden ye ve sık sık ara yapmamaya çalış bitanemmm sporuna bayıldımmmm akşam yemeğini çok erken yemişsin gece acıkmadınmı kuzummm:26: meyveli yoğurt süperdir harikasınnnn
Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr
Daha simdiden hepinizi ozledim ama her fırsatta damlarim
Cepten biraz zor oluyor ama olsun sizden degerli değil ya
Dun gece geç saatlerde yola ciktik ve sabah 10a dogru vardik çok şükür
Burasi cok sıcak ama hic bunaltmiyor
Yolda biraz bende arabayi kullandim ama tabi esim çoğunlukla kullandi ve baygın düştü
Kahvaltidan sonra büyük cadiyla ikisi birer yatak bulup kivrandilar bizde dakika bir gol bir esimin diğer halasina kahve icmeye gittik yürüyerek
Şu anda da balkonda çay keyfi yapiyorum tek başına
Halalar tezgah acmaya gittiler esimde maç izliyorbitsin birlikte çocuklarla yürüyüş yapacagiz inşallah en son esimin halalarina uğrayıp birazda tezgahta takilir artik gece 1 yada 2 gibi döneriz
burada okadar temiz ki hava inanin pelteye döndüm
Çocukların bile gıkı çıkmıyor
Ufaklik bir tek ilk basta hani denize girecektik diye bir huysuzlandi ama yarin sabah kahvaltıdan sonra söz deyince sakinledi
Canim herşey mükemmel olmuş Rabbim iyi gunlerde eskitmeyi nasip etsin Inşallah
canim buluşmaya gelmeyip seni beklettiyse uzay boşluğuna gonderilmeyi hak etmişt bence
Valla helal olsun bu yaşta bu kadar mantıklı olman süper birşey
Rabbim sana insallah kıymetini bilecek ve seni cok sevecek hayirli birini karşına çıkarır .... Aminnnnnn
Gelen olmamış Cnm Buda güzel inşallah haftaya telafi edersin kızın nasıl oldu Cnm
Olacak neslim 75 leride göreceksin Cnm
Bravo sana Cnm ama hafif bir yürüyüş yada 1 mil leslie yapabilirsin
ayrıca birşey Yemen gerek hiç olmazsa salata yoğurt ye akşam
Verirsin Cnm verirsin o kadar kilo verdin olacak Cnm daha fazlasını da verirsin boyun kac cnm. Ben. 1.61 im bende uzun değilim
Ay hiç bırakır mıyım seni canım benim sende Can'ın sıkıldı mı uğra bize bu ara bu topik çok sakin yaa eskisi gibi muhabbetler dönmüyo malesef çok özledim eski günleribenim boy 157 canım.kısayım..bu arada yalnızım
sanırım ben kaldım bu topikde,hepiniz gittiniz
arsıra uğrayın beni yalnız bırakmayın burda
sagol kuzum benımm Alla razı olsun
Cok saol abla. Cok cektirdim simdiden ona, 1 sans verecegim cunku seviyoruz birbirimizi. Sevdigim o. Onunla olmasini isterimm.. Hayirlisi olsunn cok tesekur ederim ❤
Ben adetken hic bisi yapamiorum canim hicbisi istemior sadece tatlikrizleribugun bolca yattimm yatagiimdaa aci cektim yarinnn sporrrrrrra devam insha Allah, 💪✨
aleyküm slm cecoşummm oh sağ salim varmışsın güzelce dinlen eğlen moral depola ve aramıza dön bitanemmm ne güzel yürüyüşlere de başlamışsın
biraz da yüzdünmü harika olacak benim yerime de yüz bitanemmm prenses için iyi olur paranın değerini öğrenir bitanemmm
regl dönemlerinde fazla çıkman normal kuzum sakın moralini bozma muhtemelen yedin
göreceğiz canım benimmmm birazcık sabır lazım
geldik ama geç geldik meleğimmm
hala gelemediğine göre döktürüyorsun enslimmm sefan olsun cnm iyi eğlen
inşallah enişte sözünü tutar ve kalmazsınız canımcnm o kadar dikkat etmene spor yapmana rağmen kilo vermende zorlanmandan belliydi birşeylerde terslik olduğu en kısa zamanda toparlarsın inş cnmmm
fıstıksınız ikinizde maşallah canımmm
tbrkler nildacımmm çok güzel vermişsinnismin ne güzelmişşşşş
ne mutlu sana bitanemmm emeklerinin karşılığını almışsın başarılarının devamını dilerim kuzucuklarınınkızartmayı fırnda yapmışsın harika bende öyle yapıyorum hiç fark olmuyor afiyetolsun cnmmm
teyzemde bayıldı efsaxcımmm çok değişik duruyor
3 bardaktan fazlası zararlı bitanemmmm
dök tabiki bitanemmm hepimiz herşeyimizi paylaşıyoruzzzz sen fıstık gibi ol bak o zaman nasıl koşacak peşindennn önce kariyerin tabiki cecoşş ablanı dinle kuzummm
küçükken öğrensin cnm iyi yapmışsın ben hala arapça bilmiyorum keşke bilseydimmm ilerde öğrenmeyi bende çok isterimm
prensese geçmiş olsun beyazcanım 7 tüp kanbademcikleri alınınca rahatlar inş kulaklarında bir sorun yok inş:26: tekrar tekrar okudum ama:44::44: çok yoruldun bu ara kuzummm duyuma söyle arada uğrasınnn çok özledikkkk
en azından gelen de yok bitanemmm
evin çok güzel Mervişimmm sağlıkla huzurla mutlulukla otur inş yeni yuvanda ömür boyu bitanemmm cıvıl cıvıllll
daha da mutlu olacaksın cnm benimmmmmm allah kabul etsin istediğin kadar yiyebilirsin ekmek yemediğin sürece sorun yok
tbrkler cnmmm güzel vermişsin kalıcı olsun inşşşş
evelallah sen herşeyi yetiştirmişsin cnmmm operasyonlar da tamam annelik böyle işte hep uyaracak dediğin gibi ben öldükten sonra ne derlerse desinler allah korusun hepimiz aynıyız bi yere çıkarken evi muntazam bırakmaya çalışıyoruz iştekitap işi inş bir gün olur cnmmm önce makinanı alıp bol bol kazan inşşşş
çok şükür cnmmm gözümüz aydın o zaman
afiyetolsun bızdıkımmm ama ne olur doyana kadar kalorisi düşüklerden ye ve sık sık ara yapmamaya çalış bitanemmm sporuna bayıldımmmm akşam yemeğini çok erken yemişsin gece acıkmadınmı kuzummm:26: meyveli yoğurt süperdir harikasınnnn
senden de Mervişimmmm
hakkınızda hayırlısı bitanemmm bızdıkkk başlangıç kilon geçen haftaki kilon bu haftaki kilon ve hedefini yazarmısın cnmmm
ttarçınlı süt en güzeli bızdıkımmm en masumu bu
Dogru ama acikiyorum be abla :s napcam ben. Kac ara ogun olsun ? Bilemedim simdi. Aciktim abla ama olsun insan biraz ac kalmaliki zayiflamali, ay o yogurt okadar guzelki bugunde yaptim. Ama artik biraz ara verecem ona cunkuu hep yemek istiyorum bugun 2 tabak yedim. Haftada 2 x yapmaya karar verdim insha Allah.
Ayyüzlüm var Cemile aynı kilodayım diye bildirim yaptı başka yasmin kilosundaki son durumu aanlattı başka hatırlamıyorum cnmiyi akşamlar güzellerrrrmisafirlerim dolayısı ile gelemiyorum uzun bir geçmiş beni bekliyor öncesinde liste yapayım dedimm ama 4 kişimi bildirim yaptı yoksa benmi kaçırdım:26:
makres76
sindi
beyazcan
yasmin harici bildirim yapan yokmu :26:
Kız kopyala yapıştır yapkız bız senı bırakırmıyız ama cook dedık sende gel dıye hala teklıfımız gecerlı gel sende ama bız burdada varız
ya banucum ben yapmadım buraya bıldırım cunkı yedıklerımı paylasmadıgımdan lısteye alınmıycamı dusundum
aynı mesajı hem 6.takıma hem buraya yollamayı beceremedım
ıkı tarafa tek tek menu yazmakta bana zor geldı oyuzden bıldırım yapmadım ama bana yazdıgım menuyu ıkı topıgede yollamayı öğretırsenız yırtarımm
Ay böyle konuşup üzme beni canımcım gel Bencede sende katlı aramıza hiç değilse sohbete katlı yarışa katılmaksteyosAn cnmiyi geceler demeye geldimm
kızlar gelmiş negüzel..kendimi yaşlı yalnız başına yaşayn ve kızını oğlunu bekleyen biri gibi hissediyorum bi kç gündür..hhepiiz gelin oldunuz gittiniz resmen..
kızlar burayıda unutmayın,neslihanla sindi ziyarete gelip hal hatır sorup gidiyor,sizi göremiyorum..
bende gelicem ama 6. takıma oranın yüzdesini alt üst ederim diye yerimde bekliyorum..bayramda bari gelin kızar lrr
hıı hıııı kimse yok meleğimm beni ylnız bıraktılarnesliyle sindi sağolsun , ayyüzlü ttilde ceco tatilde diğerleri yada gelin oluyor ya kayıp
hoş geldin canımm,iyiki geldin
Valla sanmıyorum başka bildirim yapacak olan ama yeni geln arkadaslar var onlardan ses Seda yok ??liste için yarınımı bekliyim bilemedim bildirim yapmak isteyen olurmu acaba:26::26:
Hayırlısı olsun cnm hakkınızdaCok saol abla. Cok cektirdim simdiden ona, 1 sans verecegim cunku seviyoruz birbirimizi. Sevdigim o. Onunla olmasini isterimm.. Hayirlisi olsunn cok tesekur ederim ❤
Ok senin şımarma zamanın gelmişBen adetken hic bisi yapamiorum canim hicbisi istemior sadece tatlikrizleribugun bolca yattimm yatagiimdaa aci cektim yarinnn sporrrrrrra devam insha Allah, 💪✨
Yazarimmm tabi ablacimmm, buraya baslamadan once 92idim
92 gecenhafta
Bugun tartida 89.4 gordum ( adetim bu arada hep 1 kilo agir cikarim )
Yani toplam 89.4 kiloyla 2,6 kilo gitti
Ama 100 kiloyu saysam 10.6 kilo :) cok az. Eskiden 23 kilo verdim diyebiliordum. Pfff... Uzuluyorum cok. Ama devam ve tartiya cikmamaya calisacam carsamba gunune kadar.
bızdık doyana kadar ye kahvaltında ekmek olmadan eğer beş saaten önce acıkırsan az yemişsin demektir araya ihtiyacın olmaz çünkü
afiyetolsun bitanemmm öğlenleri yiyebilirsin fakat içinde meyve olduğu için abartmadan tüketmeye çalış aç uyunmaz cnm benim hiç olmazsa ayran iç bol bol bu gibi durumlarda
Ayyüzlüm var Cemile aynı kilodayım diye bildirim yaptı başka yasmin kilosundaki son durumu aanlattı başka hatırlamıyorum cnm
Kız kopyala yapıştır yap
Ay böyle konuşup üzme beni canımcım gel Bencede sende katlı aramıza hiç değilse sohbete katlı yarışa katılmaksteyosAn cnm
bu ara saatlerde uymuyo bence buluşma saati mi koysak akşam güzel güzel sohbet ederiz
Valla sanmıyorum başka bildirim yapacak olan ama yeni geln arkadaslar var onlardan ses Seda yok ??
Hayırlısı olsun cnm hakkınızda
Ok senin şımarma zamanın gelmişSen dinlen yarın yaparsın aman tatlı krizlerine yenik düşme az hasarlara atlatmaya çalış cnm
2 kilo regle rağmen muhteşem cnm benim bak demekki isteyince oluyorrr listeye yazacağım bitanemmm ondan sordm özür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?