80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iki topicte yazmanın zor yanları bunlar işte ama burdan vazgeçme cnmm ne olur burası evimiz bizimm menüzü takıma yazdıpğın zaman kopyala buraya yapıştırıver yada burdan oraya

gule gule otur ınsallah guzel gunlerde ben cook begendım evını yanlızca banyodakı deterjanlar dolapta olsaymıs ama dolap koycak yer yook galıba .sonucta kıracısın allah dahada guzelını kendıne nasıp eder ınsallah.ayrıca banyo halına bayıldım nerden aldıgını hatırlıyomusun

Kizlar selam menu yazamicam barda komsularla egleniyoruz yedim ictim ama ölçümü kacirmamaya calisiyom optum sizi soryyy

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi geceler demeye geldimm
kızlar gelmiş negüzel..kendimi yaşlı yalnız başına yaşayn ve kızını oğlunu bekleyen biri gibi hissediyorum bi kç gündür..hhepiiz gelin oldunuz gittiniz resmen..

kızlar burayıda unutmayın,neslihanla sindi ziyarete gelip hal hatır sorup gidiyor,sizi göremiyorum..

bende gelicem ama 6. takıma oranın yüzdesini alt üst ederim diye yerimde bekliyorum..bayramda bari gelin kızarlrr

hıı hıııı kimse yok meleğimm beni ylnız bıraktılarnesliyle sindi sağolsun , ayyüzlü ttilde ceco tatilde diğerleri yada gelin oluyor ya kayıp
korkma meleğim ben geldimmmmm

hoş geldin canımm,iyiki geldin

aleyküm slm cecoşummm oh sağ salim varmışsın güzelce dinlen eğlen moral depola ve aramıza dön bitanemmm ne güzel yürüyüşlere de başlamışsın

biraz da yüzdünmü harika olacak benim yerime de yüz bitanemmm prenses için iyi olur paranın değerini öğrenir bitanemmm

Baslangic 100, suan 88 lerdeyim. Adettim bugun ve 1 kilo agirlik var :s 89,4 gosteriyor tarti. Canimm bisi yemek istemiyor neler yesemki bugun sporda yapamicam bu halde.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

regl dönemlerinde fazla çıkman normal kuzum sakın moralini bozma muhtemelen yedin

Ben burdayim arada bakiyom size
Nasilsin
Olsun henede tebrikler arti degilsin hic degilse demek 86 dan indin darisi basim a79 gorsem bi ne guzel olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

göreceğiz canım benimmmm birazcık sabır lazım

kızlarrr nerdesinizzzz:44::44::44::44:

geldik ama geç geldik meleğimmm

hala gelemediğine göre döktürüyorsun enslimmm sefan olsun cnm iyi eğlen

inşallah enişte sözünü tutar ve kalmazsınız canım cnm o kadar dikkat etmene spor yapmana rağmen kilo vermende zorlanmandan belliydi birşeylerde terslik olduğu en kısa zamanda toparlarsın inş cnmmm

evet öyle isminiz neydi bilmek isterim. ha bide resmimi koydum bu gün gördünüzmü?

fıstıksınız ikinizde maşallah canımmm

Kilo bildirimimi de yapayım

başlangıç: 93,1
geçen hafta: 77,7
bu hafta: 76,2
giden:1,5
toplam giden: 16,9
hedef: 60
spor: 1 gün 1 saat yürüyüş, 1 gün leslie ile 3 mil

tbrkler nildacımmm çok güzel vermişsinn ismin ne güzelmişşşşş

ne mutlu sana bitanemmm emeklerinin karşılığını almışsın başarılarının devamını dilerim kuzucuklarının kızartmayı fırnda yapmışsın harika bende öyle yapıyorum hiç fark olmuyor afiyetolsun cnmmm

cok sagol cnm benım amin ınsallah el sabunu cnm onlar yapraklarını koparıyorsun her bır yaprak bır yıkamalık el sabunudaha ayrıntılı cekemedım cnm ınsallah onu evıme ıyıce yerlesınce yapıcam

teyzemde bayıldı efsaxcımmm çok değişik duruyor

3 bardaktan fazlası zararlı bitanemmmm

dök tabiki bitanemmm hepimiz herşeyimizi paylaşıyoruzzzz sen fıstık gibi ol bak o zaman nasıl koşacak peşindennn önce kariyerin tabiki cecoşş ablanı dinle kuzummm

küçükken öğrensin cnm iyi yapmışsın ben hala arapça bilmiyorum keşke bilseydimmm ilerde öğrenmeyi bende çok isterimm

prensese geçmiş olsun beyazcanım 7 tüp kan bademcikleri alınınca rahatlar inş kulaklarında bir sorun yok inş:26: tekrar tekrar okudum ama:44::44: çok yoruldun bu ara kuzummm duyuma söyle arada uğrasınnn çok özledikkkk

Günaydın arkadaşlar benim bildşrşm yapmama gerek yor.Zira 86 dan gram düşmemişim.Ben bugünden itibaren başlıyorum.Hadi bakalım sizler ne kadar verdinizi.

en azından gelen de yok bitanemmm

evin çok güzel Mervişimmm sağlıkla huzurla mutlulukla otur inş yeni yuvanda ömür boyu bitanemmm cıvıl cıvıllll

daha da mutlu olacaksın cnm benimmmmmm allah kabul etsin istediğin kadar yiyebilirsin ekmek yemediğin sürece sorun yok

tbrkler cnmmm güzel vermişsin kalıcı olsun inşşşş

evelallah sen herşeyi yetiştirmişsin cnmmm operasyonlar da tamam annelik böyle işte hep uyaracak dediğin gibi ben öldükten sonra ne derlerse desinler allah korusun hepimiz aynıyız bi yere çıkarken evi muntazam bırakmaya çalışıyoruz işte kitap işi inş bir gün olur cnmmm önce makinanı alıp bol bol kazan inşşşş

çok şükür cnmmm gözümüz aydın o zaman

afiyetolsun bızdıkımmm ama ne olur doyana kadar kalorisi düşüklerden ye ve sık sık ara yapmamaya çalış bitanemmm sporuna bayıldımmmm akşam yemeğini çok erken yemişsin gece acıkmadınmı kuzummm:26: meyveli yoğurt süperdir harikasınnnn

bitanem merak etme sennnn ben burayı hiç bırakmayacağım inşşşş malesef iki haftadır yatılı misafirlerim oluyor haftasonları o yüzden böyle oldu cnm benimmm yine cümbür cemaat oluruz merak etme sen iyi geceler cnm benim allah rahatlık versinnnn

Son düzenleme:

sagol kuzum benımm Alla razı olsun

Cok saol abla. Cok cektirdim simdiden ona, 1 sans verecegim cunku seviyoruz birbirimizi. Sevdigim o. Onunla olmasini isterimm.. Hayirlisi olsunn cok tesekur ederim ❤

Ben adetken hic bisi yapamiorum canim hicbisi istemior sadece tatlikrizleri bugun bolca yattimm yatagiimdaa aci cektim yarinnn sporrrrrrra devam insha Allah, 💪✨

benim boy 157 canım.kısayım..bu arada yalnızım

sanırım ben kaldım bu topikde,hepiniz gittiniz

arsıra uğrayın beni yalnız bırakmayın burda
Ay hiç bırakır mıyım seni canım benim sende Can'ın sıkıldı mı uğra bize bu ara bu topik çok sakin yaa eskisi gibi muhabbetler dönmüyo malesef çok özledim eski günleri

sagol kuzum benımm Alla razı olsun

senden de Mervişimmmm

Cok saol abla. Cok cektirdim simdiden ona, 1 sans verecegim cunku seviyoruz birbirimizi. Sevdigim o. Onunla olmasini isterimm.. Hayirlisi olsunn cok tesekur ederim ❤

hakkınızda hayırlısı bitanemmm bızdıkkk başlangıç kilon geçen haftaki kilon bu haftaki kilon ve hedefini yazarmısın cnmmm

Ben adetken hic bisi yapamiorum canim hicbisi istemior sadece tatlikrizleri bugun bolca yattimm yatagiimdaa aci cektim yarinnn sporrrrrrra devam insha Allah, 💪✨

ttarçınlı süt en güzeli bızdıkımmm en masumu bu

Dogru ama acikiyorum be abla :s napcam ben. Kac ara ogun olsun ? Bilemedim simdi. Aciktim abla ama olsun insan biraz ac kalmaliki zayiflamali, ay o yogurt okadar guzelki bugunde yaptim. Ama artik biraz ara verecem ona cunkuu hep yemek istiyorum bugun 2 tabak yedim. Haftada 2 x yapmaya karar verdim insha Allah.

Yazarimmm tabi ablacimmm, buraya baslamadan once 92idim

92 gecenhafta

Bugun tartida 89.4 gordum ( adetim bu arada hep 1 kilo agir cikarim )

Yani toplam 89.4 kiloyla 2,6 kilo gitti

Ama 100 kiloyu saysam 10.6 kilo :) cok az. Eskiden 23 kilo verdim diyebiliordum. Pfff... Uzuluyorum cok. Ama devam ve tartiya cikmamaya calisacam carsamba gunune kadar.

bızdık doyana kadar ye kahvaltında ekmek olmadan eğer beş saaten önce acıkırsan az yemişsin demektir araya ihtiyacın olmaz çünkü

afiyetolsun bitanemmm öğlenleri yiyebilirsin fakat içinde meyve olduğu için abartmadan tüketmeye çalış aç uyunmaz cnm benim hiç olmazsa ayran iç bol bol bu gibi durumlarda

Ayyüzlüm var Cemile aynı kilodayım diye bildirim yaptı başka yasmin kilosundaki son durumu aanlattı başka hatırlamıyorum cnm
Kız kopyala yapıştır yap
Ay böyle konuşup üzme beni canımcım gel Bencede sende katlı aramıza hiç değilse sohbete katlı yarışa katılmaksteyosAn cnm
bu ara saatlerde uymuyo bence buluşma saati mi koysak akşam güzel güzel sohbet ederiz
liste için yarınımı bekliyim bilemedim bildirim yapmak isteyen olurmu acaba:26::26:
Valla sanmıyorum başka bildirim yapacak olan ama yeni geln arkadaslar var onlardan ses Seda yok ??

Hayırlısı olsun cnm hakkınızda

Ok senin şımarma zamanın gelmiş Sen dinlen yarın yaparsın aman tatlı krizlerine yenik düşme az hasarlara atlatmaya çalış cnm

2 kilo regle rağmen muhteşem cnm benim bak demekki isteyince oluyorrr listeye yazacağım bitanemmm ondan sordm özür

Dogruu meyve sekerlii o yuzfende haftada 2 x yapmak istiom abla. Ayranida pek sevmem nedensee boyle buz gibi kopuklu olmaliki tam icecem :s turkeyin ayranini severim, ay abla su adet sancisi varya cok fena..

Hahaha aynen abla bu gun kilimi kipirdatmadimm ayy cok zorduu az yedim ama :s pismannim neyse gormezden geliom adetin 1 inci gununde neolursa olsun kendime engel olamiyorumm. Ama onada stop dicem. Hele bi duzene sokim diyetimi hayirlisiyla. Kilocuklar bi gitsin insha Allah ozamanda adet doneminide engelicm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…