80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Sıralama[/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. [/TD]
[TD]Yasmiin17[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]89,4[/TD]
[TD]2,6[/TD]
[TD]10,6[/TD]
[TD]%2,83[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]koşu bandında yürüyüş leslie sensone[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. [/TD]
[TD]Makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]77,7[/TD]
[TD]76,2[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]16,9[/TD]
[TD]%1,93[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]1 gün 1 saat yürüyüş 1 gün leslie 3 mil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.Eki Görüntüle 1157187 [/TD]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]81,6[/TD]
[TD]1,1[/TD]
[TD]8,4[/TD]
[TD]%1,33[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. [/TD]
[TD]Beyazcan[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]79,2[/TD]
[TD]79,2[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]6,8[/TD]
[TD]0,0[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]koşturmaca[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. [/TD]
[TD]Cemileyld[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

Estagfurulah ablacimm ewet aynen coksukur isteyince super gidioo.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

kesinlikle gider cnmm yeterki sen uyarılarımızı dikkate al herşey çok güzel olacak inan ablalarını üzme tbrkler bu hafta birinci oldun bak

kızlar eksiğim varsa affola

Ellerine saglık cnm cok guzel olmus sen verebildin mi bu hafta

kesinlikle gider cnmm yeterki sen uyarılarımızı dikkate al herşey çok güzel olacak inan ablalarını üzme tbrkler bu hafta birinci oldun bak

kızlar eksiğim varsa affola

Aayy cokk sevindimmm yaaaa. Her hafta pazar gunumu sonuclaniyo yarisma ?

cumartesi 18,00 e kadar bildirimmm yapılıyor bitanemm bu hafta bildirimm azdı malesef tbrk ederim cnmmm yüzdesi en yüksek olan sensinnn

geçen hafta verdiğimi almışım Sindicim sorma arada kaynatmaya çalışıyordummm
yani 100 grami geri mi aldin cnm
bu aralar misafir hastane derken duzenin bozuldu cnm senin verirsin yine o kadar kiloyu vermissin bunlar ekstra zaten sen hedefine ulastin cunku

tebrikler cimcimem bak bu hafta sen 1. oldun

bu aralar misafir hastane derken duzenin bozuldu cnm senin verirsin yine o kadar kiloyu vermissin bunlar ekstra zaten sen hedefine ulastin cunku

Tesekkur ettimmmablaacim.

Ya ben bisi soracam oruc zamaninda nasil diyetimizi uygulcaz? Ben iftarda sadece salata ve corba yemegi planliyorum ve oglen spor yani kosubandinda yurumek ve leslie ? Dogrumuuu

iyi pazarlar kızlarr

hepimize güzel bi gün diliyorum..

sağol canım benim,biliyorum bırakmıycağını..

kolay gelsin misafirlerin varmış,zaten kızlarda tatilde ondanda tenhayız sanırım,ee 2 gelin adayımız var,onlarından düğün yaklaştı telaş çoğaldı..
Ay hiç bırakır mıyım seni canım benim sende Can'ın sıkıldı mı uğra bize bu ara bu topik çok sakin yaa eskisi gibi muhabbetler dönmüyo malesef çok özledim eski günleri
gelirim canımm
bende özledim eski muhabbetleri ama yaz gelince böyle oluyor hep..
kıyaman sana kuzuuuu,,zor olur adet sancısıda,dr a gitsen ilaç falan verir biraz hafifler en azından..
elerine emeğine sağlık banucumm

çok güzel olmuş yine,ama katılım az ..
geçen hafta verdiğimi almışım Sindicim sorma arada kaynatmaya çalışıyordummm
yakalandınnnn..

sen mezun olsnda bildirim bekliyoruz senden canım..

iyi pazarlar beyazcanımmm şimdi yolcu ettim misafirleirmi sağ salim evlerine varsınlar inş edi ile büdü kaldık başbaşa yine ev bomboş oluyor misafir gidince evet katılım az oldu bu hafta gelinlerimizi hayırlısıyla evlendirelim tekrar listemizde olurlar inş miniğim ve cecoşum da dönsünnn
kamileden de bir haber alsaydık melankoli hocam yine kayıplarda prenses te kayboldu yoklama mı yapsam her hafta napsam evet ben nedne bildirim yapmıyorumki haklısın cnm bende yapayım

bızdık oruç tutarken mutlaka sahura kalkacaksın ve süper bir kahvaltı yapacaksın oruçluyken spor yapma havalar çok sıcak su da içemezsin iftarda da sadece salata çorba olmaz bu ikisinin yanına protein eklemelisin iftardan ikis aat sonra koşu bandında sporunu leslini yapabilirsin kuzumm

veririm bitanemmm meyve yemeye başladım sanırım o yüzden oluyor bride sigarayı bıraktım malumm olsun bu hafta toparlarım inş

Anladimm abla thankyouuu

yw sweetyyy

Ewet ablaa gitti sanci coksukur insha Allah baslamaz

Aa abla ben onu hic dusunememistim bak. Iftarda biraz yerim sonrada sporumu yaparim oyleyse. Coksuperrr bir fikirrrrr saol tatlimmm❤🙊

Aa abla ben onu hic dusunememistim bak. Iftarda biraz yerim sonrada sporumu yaparim oyleyse. Coksuperrr bir fikirrrrr saol tatlimmm❤🙊

sen de sağol cnm benimmm iftarda çorba salata yoğurt ızgara türü veya 1 por sebze yemeği yemelisin bitraznem az yemek olmaz yatana kadar da bol su içmeye çalışırsın

ilk 2 gün sancın olur kuzum sonra olmaz hadi geçmiş olsun

Saol ablaaa sanci yawastan geliyo sanki haha. Sporumu bitirdim simdi 48 dk kosubandinda. 3,5 km yaptim :) simdide leslie yaparim adet adet hic rahat spor yapilmiyoooo

Saol ablaaa sanci yawastan geliyo sanki haha. Sporumu bitirdim simdi 48 dk kosubandinda. 3,5 km yaptim :) simdide leslie yaparim adet adet hic rahat spor yapilmiyoooo

evet spor yapmak zor bu durumdayken fakat normal zamandan daha fazla kalori yakılır bunu unutma kuzummm kolay gelsin dinlen biraz sonra yaparsın

En son 80 kiloydum ya kızlar, esnek ama kararlı bir diyetle tam iki kilo vermiş 78 olmuşummmm belki de çocuklarla uğraşmaktan verdim bilmiyorum ama çok mutlu oldum...

Son düzenleme:
sen de sağol cnm benimmm iftarda çorba salata yoğurt ızgara türü veya 1 por sebze yemeği yemelisin bitraznem az yemek olmaz yatana kadar da bol su içmeye çalışırsın

Ewett screenshot yapip kaydettimm cok guzel oneriler abla bide belki bayramdan once gelcem turkeye ay warya turkeyde oructutmak zor geliyo, ama saati erkenn buraya gore. Burasi okadarda zor degil ama saati iste zor geliyor

evet spor yapmak zor bu durumdayken fakat normal zamandan daha fazla kalori yakılır bunu unutma kuzummm kolay gelsin dinlen biraz sonra yaparsın

Abla bende oyle tahmin ediyorum
Ama bazileri diyo adet doneminde zayiflanilmaz diye dogrumuki bu ewet biraz pauze verim sonra devam ederim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…