80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

En son 80 kiloydum ya kızlar, esnek ama kararlı bir diyetle tam iki kilo vermiş 78 olmuşummmm belki de çocuklarla uğraşmaktan verdim bilmiyorum ama çok mutlu oldum...

Tebrik ederimm canim bende 78 olsammmm suann hedefimm 77 olmak. Kac haftada verdinn sen

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

En son 80 kiloydum ya kızlar, esnek ama kararlı bir diyetle tam iki kilo vermiş 78 olmuşummmm belki de çocuklarla uğraşmaktan verdim bilmiyorum ama çok mutlu oldum...

kaçak nerelerdesin bakimmm hoşgeldinnnn tbrke ederim güzel gitmişşş devamı da gelecek inşşş

Abla bende oyle tahmin ediyorum
Ama bazileri diyo adet doneminde zayiflanilmaz diye dogrumuki bu ewet biraz pauze verim sonra devam ederim,

bitanem sevabı o kadar çok ki hele ki gençken tutabildiğin kadar tut allah onun sabrını veriyor bebişimmm

adet döneminde spor yaparken haecana kalori ikiye katlanır cnmm

Valla 1 haftada vermişim canım ben de şaşırdım oğluşu bebek arabasına bindirip baya bi yürüdüm. Hava da güzel ya :) o uyudu, ben kalori yaktım :) pilates de yapıyorum. Sabırla inşallah sen de verirsin kısa zamanda.

Selam kizlar dun aksamdan sonra baya yorgunum simdi kahvalti yaprim biraz havuza giricem dunki menumu yazmadim simdi yazayim
Sabah 2 bardak su corek otu ictim
klasik kahvalti yaptim
Ogle mercimekli bulgur pilav yogur
Aksam kiymali patlican 2 ekmek
Spor bol dans pistten hic inmedim
Biraz patlamis misir ve 1 bira ictim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar telden gecmis yapmak zor birikecek ama yarin okurum simdi ailemin yanina bi doneyim öptüm

Ewet ablacim tutacam elbet insha Allah, a gercektenmi ben bilmiyordum o halde hergun spor yapmaya calisacam. Abla ben bugun 48 dk spor yaptim. Dahada yapasim yok adetten. Neyapsam acaba? Devam etsemmi yada boyle birakimmi

Cookksuper vermissin o halde. Boylee devam et abla ! Yaz havanin tadini cikarrr

Kizlar telden gecmis yapmak zor birikecek ama yarin okurum simdi ailemin yanina bi doneyim öptüm

güle güle git cnmmm

yeter kuzum dinlen artık akşamüstü yapabilirsen biiraz daha yaparsın

güle güle git cnmmm

yeter kuzum dinlen artık akşamüstü yapabilirsen biiraz daha yaparsın

Ewet hic canim istemiyor kalakalmisim oyle koltukta dusunuyorum terimde sogudu, aksam ben 20 dk yuruyim bari, simdi dus alimm

kaçak nerelerdesin bakimmm hoşgeldinnnn tbrke ederim güzel gitmişşş devamı da gelecek inşşş
hehhe:)
Burdayımmmm :)
Teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına dilerim ki.
Hani bilindik bir diyet programım yok ya, ordan burdan ama en çok karataydan; o yüzden pek girmiyodum buraya.
Sizlere özeniyorum valla dört dörtlüksünüz.
İnşaallah daha fazla gidecek kilolar.
Bir de ben eşimin 3,5 kiloluk dambıllarıyla yan karın kası hareketleri yapıyorum resmen taş gibi yapıyor:) Eşim de vücut geliştirmeci. Bu tarz egzersiz ve sporlara aşina. Bana bir iki hareket gösterdi :) Biraz belim incelsin diye yapıyorum. Karman çorman ama başarılı bir düzen kurdum işte

karatayla devam edersen başarıyı mutlaka getirir elbette gidecek cnmm ooo eniştemde sporcuymuş çok şanslısınnn aynen devammm hedefe doğru

BEN GELDİMM

birz uyudum bugün,çok yorgun hissediyorum kendimi,.bu arada küçük kızım fotomu çekmişti ,ne kadarda şişmanım tekrar farkına vardım..
insan kendini dışardan nasıl göründüğünü bilemiyor.ancak fotoda görünce kafa dank ediyor..bu günden sonra biraz daha dikkat edicem..benim kızda olmasa kimse foto çekmiyor bende frkınd deyilim..hani yaşlı kadınların koca bi karnı olurya ynısı bende var..kilo olarak aşırı deyilgibi dursda sanırım yağ oranım çok fazla sanki 100 kilonun üstü gibi duruyorum..ön önden fırlamış arka arkadan..allahım bi gayret versede şu yazı değerlendirip 10 kilo verebilsem yinw yeter ..hatta kıza söyleyimde benim dombili fotomu koysun albüme..

evet canım kayıplarımız çok..keişke mezun olupda gitselerdi,işallah bi sorun yoktur..

sigarayı bırakmışın kutlarım seniisanada bu yakışırdı canım..100 gr cık sen hemen verirsin inanıyorum buna, belkide kilo bile deyildir ödemdir ödem
Ewet ablaa gitti sanci coksukur insha Allah baslamaz

geçmiş olsun bızdık kız..işallah başlamaz ..
şimdiden allah kabul etsin canım..orası serinmi biraz daha,,eskiden kışa geliyordu şıp diye iftar oluyordu(ben çocukken genç kızken)şimdi biraz zor ama allah sabrını veriyor canım..iftarın keyfi bambaşka oluyor..biz geçen yıl sahura kadar kk daydık
hoş geldin kaçak

negüzel 2 kilodan kurtulmuşun darısı başıma

Son düzenleme:

hoşgeldin cnmmm gündüz uykusunu yasaklayacağım meleğim sana ne olur gündüzleri uyumamaya çalışş biliyorum yorgunsun ama kilo almamızın nedenlerinden biri de uyku malesef dikkat edersen başaracağına inanıyorum cnmmm koşu bandıyla küstünüzmü hayırdır kullandığını duymuyorum hiç

evet canım kesin ödemdirrr evet kurtuldum çok şükürrr 1 haftayı atlatsam tamamdır

Son düzenleme:

evet canım haklısın,yine iyiyim şu aralar uyumuyorum.bütün kışı kış uykusunda geçirdim resmen

koşu bandıyla barışmam lazım eb kısa zamanda çok kötü görünüyormuşum farkında deyilimasıl şu karnımı bi küçültsem iyi olucak ama ..

ramazanda kilo alırım ben.ramazana kadar 1 kilo verebilsem bari,en azından alıcağımı şimdiden vermiş olurum..

meleğim hemen kendini şartlandırıyorsun ramazanda kilo alırım diye yapma kuzum doğru beslenirsen neden kilo alasın ki koşu bandıyla hemen barışmanı tavsiye ederim cnmmm o kadar stres yaşadın almak için

Kizlar gecmisi tam olmasada okudum
Menumu yazayim
Sabah 2 bardak su 1 yesilcay ve corek otu
Kahvalti disarda yaptik oldukca yedim nesini yazsam bilemedim 
Aksam 10 yaprak sarma 1 kabak dolma cacik
Gun boyu havuzda yuzdum spor bu kadar

Cnm ben karatay yapıyorum sahurda kahvaltı iftarda akşam yemeği yicem inşallah bakalım nasıl olcak

Iphone dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…