meleğim hemen kendini şartlandırıyorsun ramazanda kilo alırım diyeyapma kuzum doğru beslenirsen neden kilo alasın ki koşu bandıyla hemen barışmanı tavsiye ederim cnmmm o kadar stres yaşadın almak için
hehhe:)
Burdayımmmm :)
Teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına dilerim ki.
Hani bilindik bir diyet programım yok ya, ordan burdan ama en çok karataydan; o yüzden pek girmiyodum buraya.
Sizlere özeniyorum valla dört dörtlüksünüz.
İnşaallah daha fazla gidecek kilolar.
Bir de ben eşimin 3,5 kiloluk dambıllarıyla yan karın kası hareketleri yapıyorum resmen taş gibi yapıyor:) Eşim de vücut geliştirmeci. Bu tarz egzersiz ve sporlara aşina. Bana bir iki hareket gösterdi :) Biraz belim incelsin diye yapıyorum. Karman çorman ama başarılı bir düzen kurdum işte
Ayy ne güzel cnm nerelerdesin yoksun
Iphone dan gönderildi
oh ne guzel cnm platese de baslanmis nasil sikici mi zor mu hangisini yapiyosun bende yapsam mi acaba diye dusunuyorum ama cabuk sikilmamam lazimValla 1 haftada vermişim canım ben de şaşırdımoğluşu bebek arabasına bindirip baya bi yürüdüm. Hava da güzel ya :) o uyudu, ben kalori yaktım :) pilates de yapıyorum. Sabırla inşallah sen de verirsin kısa zamanda.
ay evet bende ilkokul-ortaokul-lisedeyken kis ve sonbahardaydi guzeldi o zamanlar ..iyi sahura burdayiz o zaman :)BEN GELDİMM
birz uyudum bugün,çok yorgun hissediyorum kendimi,.bu arada küçük kızım fotomu çekmişti ,ne kadarda şişmanım tekrar farkına vardım..
insan kendini dışardan nasıl göründüğünü bilemiyor.ancak fotoda görünce kafa dank ediyor..bu günden sonra biraz daha dikkat edicem..benim kızda olmasa kimse foto çekmiyor bende frkınd deyilim..hani yaşlı kadınların koca bi karnı olurya ynısı bende var..kilo olarak aşırı deyilgibi dursda sanırım yağ oranım çok fazla sanki 100 kilonun üstü gibi duruyorum..ön önden fırlamış arka arkadan..allahım bi gayret versede şu yazı değerlendirip 10 kilo verebilsem yinw yeter ..hatta kıza söyleyimde benim dombili fotomu koysun albüme..
evet canım kayıplarımız çok..keişke mezun olupda gitselerdi,işallah bi sorun yoktur..
sigarayı bırakmışın kutlarım seniisanada bu yakışırdı canım..100 gr cık sen hemen verirsin inanıyorum buna, belkide kilo bile deyildir ödemdir ödem
geçmiş olsun bızdık kız..işallah başlamaz ..
şimdiden allah kabul etsin canım..orası serinmi biraz daha,,eskiden kışa geliyordu şıp diye iftar oluyordu(ben çocukken genç kızken)şimdi biraz zor ama allah sabrını veriyor canım..iftarın keyfi bambaşka oluyor..biz geçen yıl sahura kadar kk daydık
hoş geldin kaçak
negüzel 2 kilodan kurtulmuşun darısı başıma
ay kucukken annme zorla ogle uykusuna yatirirdi bizi hic sevmezdim simdi uykum geliyo bazen ama yatamiyorum anca gercekten yorgun olmam gerek oylehoşgeldin cnmmm gündüz uykusunu yasaklayacağım meleğim sana ne olur gündüzleri uyumamaya çalışş biliyorum yorgunsun ama kilo almamızın nedenlerinden biri de uyku malesefdikkat edersen başaracağına inanıyorum cnmmm koşu bandıyla küstünüzmü hayırdır kullandığını duymuyorum hiç
evet canım kesin ödemdirrr evet kurtuldum çok şükürrr 1 haftayı atlatsam tamamdır
valla bakalim karatayla insallah gidecek kilolar ama simdiden de kosullandirma kendini kilo alcam diyeevet canım haklısın,yine iyiyim şu aralar uyumuyorum.bütün kışı kış uykusunda geçirdim resmen
koşu bandıyla barışmam lazım eb kısa zamanda çok kötü görünüyormuşum farkında deyilimasıl şu karnımı bi küçültsem iyi olucak ama ..
ramazanda kilo alırım ben.ramazana kadar 1 kilo verebilsem bari,en azından alıcağımı şimdiden vermiş olurum..
bendemi barissam ki kosu bandiyla acaba bu aralar leslie daha eglenceli geliyomeleğim hemen kendini şartlandırıyorsun ramazanda kilo alırım diyeyapma kuzum doğru beslenirsen neden kilo alasın ki koşu bandıyla hemen barışmanı tavsiye ederim cnmmm o kadar stres yaşadın almak için
ay allah yardimcin olsun cnm geldi mi gorumcehaklısın canım.hemde ne stres,eve saklı gizli soktuk resmen kimse görmesin diye kv lerin dilinden kurtulamam,şimdi yatak odamda ikamet ediyor kendileri..
6. takima da gel cnm burasi tenha olursaGeliyorum canım arada :)
Sizler varsınız ya artık, unutmuyorum:)
Söylese bizde yapalım cnm bizim de Göbişe fayda etsin
Iphone dan gönderildi
6. takima da gel cnm burasi tenha olursa
dambilim yok ama pet siseyle olur dimiDambılı elinize alıyorsunuz, dambıllı kolunuzu eğebildikçe yana eğip tekrar normal pozisyona dönüyorsunuz. Bunu her iki kolda da tekrarlıyorsunuz. Yan kaslar hemen beliriyor zaten:)
sohbete katil eger uye olmazsan cnm canin sikilmaz6. Takımı da ilerde işgal edeceğim inşaallah :) her gün giremiyorum ya, mesaj atamam diye girmiyorum oraya pek.
yan bel kasları için Tiffany Rothe harikaDambılı elinize alıyorsunuz, dambıllı kolunuzu eğebildikçe yana eğip tekrar normal pozisyona dönüyorsunuz. Bunu her iki kolda da tekrarlıyorsunuz. Yan kaslar hemen beliriyor zaten:)
Geliyorum canım arada :)
Sizler varsınız ya artık, unutmuyorum:)
haklısın canım.hemde ne stres,eve saklı gizli soktuk resmen kimse görmesin diye kv lerin dilinden kurtulamam,şimdi yatak odamda ikamet ediyor kendileri..
BEN GELDİMM
birz uyudum bugün,çok yorgun hissediyorum kendimi,.bu arada küçük kızım fotomu çekmişti ,ne kadarda şişmanım tekrar farkına vardım..
insan kendini dışardan nasıl göründüğünü bilemiyor.ancak fotoda görünce kafa dank ediyor..bu günden sonra biraz daha dikkat edicem..benim kızda olmasa kimse foto çekmiyor bende frkınd deyilim..hani yaşlı kadınların koca bi karnı olurya ynısı bende var..kilo olarak aşırı deyilgibi dursda sanırım yağ oranım çok fazla sanki 100 kilonun üstü gibi duruyorum..ön önden fırlamış arka arkadan..allahım bi gayret versede şu yazı değerlendirip 10 kilo verebilsem yinw yeter ..hatta kıza söyleyimde benim dombili fotomu koysun albüme..
evet canım kayıplarımız çok..keişke mezun olupda gitselerdi,işallah bi sorun yoktur..
sigarayı bırakmışın kutlarım seniisanada bu yakışırdı canım..100 gr cık sen hemen verirsin inanıyorum buna, belkide kilo bile deyildir ödemdir ödem
şimdiden allah kabul etsin canım..orası serinmi biraz daha,,eskiden kışa geliyordu şıp diye iftar oluyordu(ben çocukken genç kızken)şimdi biraz zor ama allah sabrını veriyor canım..iftarın keyfi bambaşka oluyor..biz geçen yıl sahura kadar kk daydık
hoş geldin kaçak
Cnm ben karatay yapıyorum sahurda kahvaltı iftarda akşam yemeği yicem inşallah bakalım nasıl olcak
Iphone dan gönderildi
BEN GELDİMM
hoş geldin kaçak
dambilim yok ama pet siseyle olur dimi
sohbete katil eger uye olmazsan cnm canin sikilmaz
Yoo çok güzel, sıkılmazsın. Ben eskiden de yapıyordum zaten. Süper toparlıyor vücudu. Bölgesel şekillenmede bire bir. Kaslarım yanana dek çalışıyorum ama hala ön karın kaslarımı hissedemiyorum o ayrıoh ne guzel cnm platese de baslanmis nasil sikici mi zor mu hangisini yapiyosun bende yapsam mi acaba diye dusunuyorum ama cabuk sikilmamam lazim
Aynen öyle :) tatlı diliniz ve kalbiniz için tekrardan teşekkürler kızlaryan bel kasları için Tiffany Rothe harika
biz unutturmayız kendimişzi zaten cnmm
yan bel kasları için Tiffany Rothe harika
biz unutturmayız kendimişzi zaten cnmm
o kadar zahmetini çekmişken kullan bitanemmm tembellik etemsin koşu bandında çalışsın biraz dimi
Yoo çok güzel, sıkılmazsın. Ben eskiden de yapıyordum zaten. Süper toparlıyor vücudu. Bölgesel şekillenmede bire bir. Kaslarım yanana dek çalışıyorum ama hala ön karın kaslarımı hissedemiyorum o ayrısezaryenden sanırım. Ben Ebru şallı'nın pilates prog. uyguluyorum canım videolarını izleyerek yapıyorum. Sırf motive olmak için:) yoksa hareketler ezberimde:) tavsiye ederim:) uzun vadede faydasını misliyle göreceksin.
cimento bulamam belki ama toprak olur heralde :) bakalim artik bu aralar platese meraklandim :)Olur tabikii. İçlerine çimento doldur sen de. Sertleşsin, tıpkı dambıl etkisi gösterir :)
Tamam canımm katılırım:)
bil mukabele cnmAynen öyle :) tatlı diliniz ve kalbiniz için tekrardan teşekkürler kızlar
çok haklısın canımoyle deme beyazcanım kılo yaslı gösterıyo bu bır gercek ama sen pek hareketlı degılsın ondan daha yaglı duruyo olabılırsın.benım abımın esı 72 kılo cook kılolu duruyo 48 beden gıyıyo ben 68 kıloyum 42 beden gıyıyorum hemde boylarımızda aynı 157
ama yengem cook üşengeç afedersın kıcını kaldırmaya üşenır10 yasında 1 kızı var okadar bız cocuklar iş güç hareketlıyız bıde spor yapmaya dıkkat edıyorum ben ondan bence okadar fark vara aramızda
sen yengem gıbı degılsın daha hareketlısın ama bence kosubandıyla barıssan cook ıse yarıycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?