80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın canım.hemde ne stres,eve saklı gizli soktuk resmen kimse görmesin diyekv lerin dilinden kurtulamam,şimdi yatak odamda ikamet ediyor kendileri..

Söylese bizde yapalım cnm bizim de Göbişe fayda etsin

Iphone dan gönderildi

oh ne guzel cnm platese de baslanmis nasil sikici mi zor mu hangisini yapiyosun bende yapsam mi acaba diye dusunuyorum ama cabuk sikilmamam lazim
ay evet bende ilkokul-ortaokul-lisedeyken kis ve sonbahardaydi guzeldi o zamanlar ..iyi sahura burdayiz o zaman :)
ahh o fotolarda olmasa biz nezaman kendimize gelcez acaba merak ediyorum aynada yuzume bakinca kotu bir durum gormuyodum ama fotoda anliyodum allahim nolmus bana diyodum...sen 79 lardasin dusun ben 90 dim benim gobek ne durumdaydi simdi 81 oldum ama hala gobek onde zaten bi gobek on planda gorunuyo malesef ( insallah gidecek ama insallah...
ay kucukken annme zorla ogle uykusuna yatirirdi bizi hic sevmezdim simdi uykum geliyo bazen ama yatamiyorum anca gercekten yorgun olmam gerek oyle
valla bakalim karatayla insallah gidecek kilolar ama simdiden de kosullandirma kendini kilo alcam diye
bendemi barissam ki kosu bandiyla acaba bu aralar leslie daha eglenceli geliyo
haklısın canım.hemde ne stres,eve saklı gizli soktuk resmen kimse görmesin diyekv lerin dilinden kurtulamam,şimdi yatak odamda ikamet ediyor kendileri..
ay allah yardimcin olsun cnm geldi mi gorumce

Söylese bizde yapalım cnm bizim de Göbişe fayda etsin

Iphone dan gönderildi

Dambılı elinize alıyorsunuz, dambıllı kolunuzu eğebildikçe yana eğip tekrar normal pozisyona dönüyorsunuz. Bunu her iki kolda da tekrarlıyorsunuz. Yan kaslar hemen beliriyor zaten:)

Dambılı elinize alıyorsunuz, dambıllı kolunuzu eğebildikçe yana eğip tekrar normal pozisyona dönüyorsunuz. Bunu her iki kolda da tekrarlıyorsunuz. Yan kaslar hemen beliriyor zaten:)
dambilim yok ama pet siseyle olur dimi
6. Takımı da ilerde işgal edeceğim inşaallah :) her gün giremiyorum ya, mesaj atamam diye girmiyorum oraya pek.
sohbete katil eger uye olmazsan cnm canin sikilmaz

yan bel kasları için Tiffany Rothe harika

Geliyorum canım arada :)
Sizler varsınız ya artık, unutmuyorum:)

biz unutturmayız kendimişzi zaten cnmm

o kadar zahmetini çekmişken kullan bitanemmm tembellik etemsin koşu bandında çalışsın biraz dimi

Ewet abla burasi daha serinn ayy cok guzel bende busefer insha Allah kkde olurumm

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

oyle deme beyazcanım kılo yaslı gösterıyo bu bır gercek ama sen pek hareketlı degılsın ondan daha yaglı duruyo olabılırsın.benım abımın esı 72 kılo cook kılolu duruyo 48 beden gıyıyo ben 68 kıloyum 42 beden gıyıyorum hemde boylarımızda aynı 157
ama yengem cook üşengeç afedersın kıcını kaldırmaya üşenır10 yasında 1 kızı var okadar bız cocuklar iş güç hareketlıyız bıde spor yapmaya dıkkat edıyorum ben ondan bence okadar fark vara aramızda
sen yengem gıbı degılsın daha hareketlısın ama bence kosubandıyla barıssan cook ıse yarıycak

oh ne guzel cnm platese de baslanmis nasil sikici mi zor mu hangisini yapiyosun bende yapsam mi acaba diye dusunuyorum ama cabuk sikilmamam lazim
Yoo çok güzel, sıkılmazsın. Ben eskiden de yapıyordum zaten. Süper toparlıyor vücudu. Bölgesel şekillenmede bire bir. Kaslarım yanana dek çalışıyorum ama hala ön karın kaslarımı hissedemiyorum o ayrı sezaryenden sanırım. Ben Ebru şallı'nın pilates prog. uyguluyorum canım videolarını izleyerek yapıyorum. Sırf motive olmak için:) yoksa hareketler ezberimde:) tavsiye ederim:) uzun vadede faydasını misliyle göreceksin.

yan bel kasları için Tiffany Rothe harika

biz unutturmayız kendimişzi zaten cnmm

o kadar zahmetini çekmişken kullan bitanemmm tembellik etemsin koşu bandında çalışsın biraz dimi

Cnm hangi videosunu varsa favorin yazar mısın göbişi ve yanları en hızlı eritenden varsa :))

Iphone dan gönderildi

Bi denicem zaten Ebru şallıyı Youtube ta bakcam sonra videolara eğer sıkılmazsam yaparım inşallah çünkü gercektn platesle insanlar süper sıkı fit oluyorlar darısı başımıza :)

Iphone dan gönderildi

günaydın canlarr

bu gün büyük kız kurn kursuna başladı ..bizimde zar zor tekrar dirilttiğimiz gün kişi sayısının azlığından dolayı bu gün son turunu atıcak veben oraya gidicem..işallah az hasarla atlatırım..

tartıya olan düşkünlüğüm yeniden nüksetti,gidip gelip tartılmaya başladım..kendimi kilo almış gibi görüyorum ama allahdan trtı öyle demiyor..

acaba yazlıkları giymeye başlayıncamı kilo almış hissediyorum ..işallah baskül bi yamuk yapmaz,gerçi 2 tane ikiside aynı gösteriyor..

acaba cecoş napıyor,işallah bol bol eğlenir ve yüzer ,bu tatil ona hem moral hemde spor imkanı oldu..

çok haklısın canım

annemle aynı kiloyuz ben ondan 10 kilo fazla duruyorum resmen..annem hergün mutlaka yürür,birde etafı market dolu ille bişey lazım olur ve evden çıkar ,buda ona yetiyor sanırım,halbuki çokda iştahlıdır ,böreksiz pastasız duramaz ama son yıllarda çok güzel kilo verdi,,gençliğini şişman geçirdi,altın çağında incecik oldu..ayy gençliğim şişman geçtikden sonra yaşlanmaya başlladığımda çokda bişey ifade etmiyor zayıflamam..gerçi sağlık için kilo baş düşman,yaşlılıkdada çok büyük zarar..

benimde en büyük eksiğim spor canım ,bi kırabilsem bunu bişeuler değişmeye başlacakdır mutlaka..senin maşallahın var,hergün düzenlibi şekilde sporunu ypıyorsun..

aklıma gelmişken senin ameliyat işi ne oldu,,erteledinmi yoksa..işallah biran önce kurtulursun..

kızlar selam yoğun ve yorucu hafta sonundan sonra ben ofiste uyukluyorum biraz geçmiş yaptım tam bitmedi ama arada bakıyorum
hepinize bol eksili haftalar dilerim
yeşil çay ısmarladım herkese bende gidip alayım kendime şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…