80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

7. Haftanın bildirimi
başlangıç: 90
geçen hafta: 82.700
bu hafta: 81.600
giden: 1.100
toplam giden: 8.400
hedef şimdilik: 75
tebrikler canım

ah canım ben cuma günü sabah yapmıştım ama görmedin araya kaynadım sanırım neyse haftaya listeye girerim liste çıkmış artık

bol eksiler hepinize tyebrikler

ellerine saglik cnm bende alayim 1 fincan :)
gunaydin cnm hayirli olsun basarilar dilerim kizina cnm
insallah gunu az hasarla atlatirsin cnm senin bahcen var en azindan her yemekten 30 dakika sonra kalk orda 10 dakika yuru gunde 30 dakika yapacak ayagin alisana kadarda arttirmaya baslarsin cnm boylece yavas yavas spor yapmis olursun...

Tünaydınnnn güzel topic sakinleriii

tebrikler canım

ah canım ben cuma günü sabah yapmıştım ama görmedin araya kaynadım sanırım neyse haftaya listeye girerim liste çıkmış artık

bol eksiler hepinize tyebrikler

özür kuzum gözümden kaçtı demekki borcum olsun tekrar tarayayım

ellerine sağlık bitanemmmm aminnn inş cnmmm

prensesine başarılar meleğimmm orada iradene kuvvet cnmmm tut kendini ne olur

koşu bandınla barışırsan hayatında neler değişecek bak ben açıklayayım

25 dk sabah 25 dk öğleden sonra yürüsen haftanın 6 günü 300 dk yürümüş olursun orta tempolu yürüme tabikii

Bir haftada 2759 KKalori yakar, 0,36 kg verirsin, kilon 78,64 kg olur.
Bir ayda 11735 KKalori yakar, 1,52 kg verirsin, kilon 77,48 kg olur.
Altı ayda 67102 KKalori yakar, 8,71 kg verirsin, kilon 70,29 kg olur.
Bir yilda 126802 KKalori yakar, 16,47 kg verirsin kilon62,53 kg olur.

hesap ortada bitanemmmm bu süreyi artırırsan bu rakamlar daha hızlı gider ve gelsin zaferrrr

Her zamanki gibi Süpersin cnm :)

Iphone dan gönderildi

barış tabiii bitanem 20 dk spro öncesi yürüsen hem ısınmış olursunn

Aynen öyle :) tatlı diliniz ve kalbiniz için tekrardan teşekkürler kızlar

duygularımız karşılıklı cnmcımmm

Cnm hangi videosunu varsa favorin yazar mısın göbişi ve yanları en hızlı eritenden varsa :))

Iphone dan gönderildi

en favorimi ekleyeyim cbm yan bel için müthiş kısa sürede hızlı sonuç

[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]

başla cnm toplam 12 dk zaten alışınca kendiliğinden yaparsın 2,5 lt reye 1 limon yapıyorum ben bence yeterli afiyetolsun cnmmm market iide bitiii

başla cnm toplam 12 dk zaten alışınca kendiliğinden yaparsın 2,5 lt reye 1 limon yapıyorum ben bence yeterli afiyetolsun cnmmm market iide bitiii
masallah sana cnm bende camasir yikamaya basladim yine yikamadan once yaptim tifanny i sen bazen tifanny yazarken ben twisst miydi onu anliyordum
valla iyi ki yaptim yanlar acayip agrimaya basladi simdi bir daha yapcam
suya koydugum limon iyi o zaman bakalim alkali olayim birazdabi ara sirkeli yapmistim ilk basta tuhaf geliyo ama sonra alisiyosunda her zaman icemio insan limonlu daha iyi geldi ama biraz tatli gii geldi bana acaba limondan mi kaynaklaniyo

twsit tiffany öncesinde yapıyorum cnm 10 dk sık sık yapınca etkisini göreceksin sirkeyi salatalarda seviyorum ama suda garip geliyor limonu tercihe diyorum cnmm evet limondan dolayı tatlım limon bilinenin aksine şekeri yükseltir kolay gelsin cnmmm

Sagol cnm bende salatada severim

Iphone dan gönderildi

Kizlaaarrr 89.1 olmusum. Daha dun 89,4 dim aaaaaa :)€ cokmutluyum

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

bu videodaki egzersizin benzerlerini bende yürüyüş sonrası lesli tarzında müzikle yapıyorum sırt yağlarım vardı göbeğimden daha büyük yığılıyordu şimdi onların çok inceldiğini gördüm hakkaten çok faydali beli dönderen hareketler bu bölgeler için bolca yapmak lazım :)

Evet cnm cok iyi gelcek inşalalh

Iphone dan gönderildi

ben yapmaya gidiyorummmmmm görüşürüzzzzz

Aminn canım benim. Bak bir de hareketli motive edici bir müzik dinle yaparken, çok etkili oluyor :)

cimento bulamam belki ama toprak olur heralde :) bakalim artik bu aralar platese meraklandim :)

bil mukabele cnm

Olur tabii ki sen dene bak canım.

<3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…