- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
tebrikler canım7. Haftanın bildirimi
başlangıç: 90
geçen hafta: 82.700
bu hafta: 81.600
giden: 1.100
toplam giden: 8.400
hedef şimdilik: 75
ah canım ben cuma günü sabah yapmıştım ama görmedin araya kaynadım sanırım neyse haftaya listeye girerim liste çıkmış artıkiyi akşamlar güzellerrrrmisafirlerim dolayısı ile gelemiyorum uzun bir geçmiş beni bekliyor öncesinde liste yapayım dedimm ama 4 kişimi bildirim yaptı yoksa benmi kaçırdım:26:
makres76
sindi
beyazcan
yasmin harici bildirim yapan yokmu :26:
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Sıralama[/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Eki Görüntüle 1157185 [/TD]
[TD]Yasmiin17[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]89,4[/TD]
[TD]2,6[/TD]
[TD]10,6[/TD]
[TD]%2,83[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]koşu bandında yürüyüş leslie sensone[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Eki Görüntüle 1157186 [/TD]
[TD]Makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]77,7[/TD]
[TD]76,2[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]16,9[/TD]
[TD]%1,93[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]1 gün 1 saat yürüyüş 1 gün leslie 3 mil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.Eki Görüntüle 1157187 [/TD]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]81,6[/TD]
[TD]1,1[/TD]
[TD]8,4[/TD]
[TD]%1,33[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Eki Görüntüle 1157184 [/TD]
[TD]Beyazcan[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]79,2[/TD]
[TD]79,2[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]6,8[/TD]
[TD]0,0[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]koşturmaca[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Eki Görüntüle 1157184 [/TD]
[TD]Cemileyld[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ellerine saglik cnm bende alayim 1 fincan :)kızlar selam yoğun ve yorucu hafta sonundan sonra ben ofiste uyukluyorum biraz geçmiş yaptım tam bitmedi ama arada bakıyorum
hepinize bol eksili haftalar dilerim
yeşil çay ısmarladım herkese bende gidip alayım kendime şimdi
Eki Görüntüle 1158255
gunaydin cnm hayirli olsun basarilar dilerim kizina cnmgünaydın canlarr
bu gün büyük kız kurn kursuna başladı ..bizimde zar zor tekrar dirilttiğimiz gün kişi sayısının azlığından dolayı bu gün son turunu atıcak veben oraya gidicem..işallah az hasarla atlatırım..
tartıya olan düşkünlüğüm yeniden nüksetti,gidip gelip tartılmaya başladım..kendimi kilo almış gibi görüyorum ama allahdan trtı öyle demiyor..
acaba yazlıkları giymeye başlayıncamı kilo almış hissediyorum ..işallah baskül bi yamuk yapmaz,gerçi 2 tane ikiside aynı gösteriyor..
acaba cecoş napıyor,işallah bol bol eğlenir ve yüzer ,bu tatil ona hem moral hemde spor imkanı oldu..
çok haklısın canım
annemle aynı kiloyuz ben ondan 10 kilo fazla duruyorum resmen..annem hergün mutlaka yürür,birde etafı market dolu ille bişey lazım olur ve evden çıkar ,buda ona yetiyor sanırım,halbuki çokda iştahlıdır ,böreksiz pastasız duramaz ama son yıllarda çok güzel kilo verdi,,gençliğini şişman geçirdi,altın çağında incecik oldu..ayy gençliğim şişman geçtikden sonra yaşlanmaya başlladığımda çokda bişey ifade etmiyor zayıflamam..gerçi sağlık için kilo baş düşman,yaşlılıkdada çok büyük zarar..
benimde en büyük eksiğim spor canım ,bi kırabilsem bunu bişeuler değişmeye başlacakdır mutlaka..senin maşallahın var,hergün düzenlibi şekilde sporunu ypıyorsun..
aklıma gelmişken senin ameliyat işi ne oldu,,erteledinmi yoksa..işallah biran önce kurtulursun..
tesekkurler cnmtebrikler canım
ah canım ben cuma günü sabah yapmıştım ama görmedin araya kaynadım sanırım neyse haftaya listeye girerim liste çıkmış artık
bol eksiler hepinize tyebrikler
tebrikler canım
ah canım ben cuma günü sabah yapmıştım ama görmedin araya kaynadım sanırım neyse haftaya listeye girerim liste çıkmış artık
bol eksiler hepinize tyebrikler
kızlar selam yoğun ve yorucu hafta sonundan sonra ben ofiste uyukluyorum biraz geçmiş yaptım tam bitmedi ama arada bakıyorum
hepinize bol eksili haftalar dilerim
yeşil çay ısmarladım herkese bende gidip alayım kendime şimdi
Eki Görüntüle 1158255
günaydın canlarr
bu gün büyük kız kurn kursuna başladı ..bizimde zar zor tekrar dirilttiğimiz gün kişi sayısının azlığından dolayı bu gün son turunu atıcak veben oraya gidicem..işallah az hasarla atlatırım..
tartıya olan düşkünlüğüm yeniden nüksetti,gidip gelip tartılmaya başladım..kendimi kilo almış gibi görüyorum ama allahdan trtı öyle demiyor..
acaba yazlıkları giymeye başlayıncamı kilo almış hissediyorum ..işallah baskül bi yamuk yapmaz,gerçi 2 tane ikiside aynı gösteriyor..
acaba cecoş napıyor,işallah bol bol eğlenir ve yüzer ,bu tatil ona hem moral hemde spor imkanı oldu..
çok haklısın canım
annemle aynı kiloyuz ben ondan 10 kilo fazla duruyorum resmen..annem hergün mutlaka yürür,birde etafı market dolu ille bişey lazım olur ve evden çıkar ,buda ona yetiyor sanırım,halbuki çokda iştahlıdır ,böreksiz pastasız duramaz ama son yıllarda çok güzel kilo verdi,,gençliğini şişman geçirdi,altın çağında incecik oldu..ayy gençliğim şişman geçtikden sonra yaşlanmaya başlladığımda çokda bişey ifade etmiyor zayıflamam..gerçi sağlık için kilo baş düşman,yaşlılıkdada çok büyük zarar..
benimde en büyük eksiğim spor canım ,bi kırabilsem bunu bişeuler değişmeye başlacakdır mutlaka..senin maşallahın var,hergün düzenlibi şekilde sporunu ypıyorsun..
aklıma gelmişken senin ameliyat işi ne oldu,,erteledinmi yoksa..işallah biran önce kurtulursun..
Tünaydınnnn güzel topic sakinleriii
özür kuzum gözümden kaçtı demekkiborcum olsun tekrar tarayayım
ellerine sağlık bitanemmmmaminnn inş cnmmm
prensesine başarılar meleğimmm orada iradene kuvvet cnmmm tut kendini ne olur
koşu bandınla barışırsan hayatında neler değişecek bak ben açıklayayım
25 dk sabah 25 dk öğleden sonra yürüsen haftanın 6 günü 300 dk yürümüş olursun orta tempolu yürüme tabikii
Bir haftada 2759 KKalori yakar, 0,36 kg verirsin, kilon 78,64 kg olur.
Bir ayda 11735 KKalori yakar, 1,52 kg verirsin, kilon 77,48 kg olur.
Altı ayda 67102 KKalori yakar, 8,71 kg verirsin, kilon 70,29 kg olur.
Bir yilda 126802 KKalori yakar, 16,47 kg verirsin kilon62,53 kg olur.
hesap ortada bitanemmmm bu süreyi artırırsan bu rakamlar daha hızlı giderve gelsin zaferrrr
oh ne guzel cnm platese de baslanmis nasil sikici mi zor mu hangisini yapiyosun bende yapsam mi acaba diye dusunuyorum ama cabuk sikilmamam lazim
ay evet bende ilkokul-ortaokul-lisedeyken kis ve sonbahardaydi guzeldi o zamanlar ..iyi sahura burdayiz o zaman :)
ahh o fotolarda olmasa biz nezaman kendimize gelcez acaba merak ediyorum aynada yuzume bakinca kotu bir durum gormuyodum ama fotoda anliyodum allahim nolmus bana diyodum...sen 79 lardasin dusun ben 90 dim benim gobek ne durumdaydi simdi 81 oldum ama hala gobek onde zaten bi gobek on planda gorunuyo malesef( insallah gidecek ama insallah...
ay kucukken annme zorla ogle uykusuna yatirirdi bizi hic sevmezdim simdi uykum geliyo bazen ama yatamiyorum anca gercekten yorgun olmam gerek oyle
valla bakalim karatayla insallah gidecek kilolar ama simdiden de kosullandirma kendini kilo alcam diye
bendemi barissam ki kosu bandiyla acaba bu aralar leslie daha eglenceli geliyo
ay allah yardimcin olsun cnm geldi mi gorumce
Aynen öyle :) tatlı diliniz ve kalbiniz için tekrardan teşekkürler kızlar
Cnm hangi videosunu varsa favorin yazar mısın göbişi ve yanları en hızlı eritenden varsa :))
Iphone dan gönderildi
Her zamanki gibi Süpersin cnm :)
Iphone dan gönderildi
tşk ederim cnmcımmm
Video için sagol cnm bunu yazın yapmıştım tekrar yapmaya başlayayım ben 1 bucuk litre suya yarım limon suyu sıkıp ekledim iyi midir diğer 1 bucuk litreye de diğer yarıyı eklicem cnm
Iphone dan gönderildi
masallah sana cnm bende camasir yikamaya basladim yine yikamadan once yaptim tifanny i sen bazen tifanny yazarken ben twisst miydi onu anliyordumbaşla cnm toplam 12 dk zaten alışınca kendiliğinden yaparsın 2,5 lt reye 1 limon yapıyorum ben bence yeterli afiyetolsun cnmmm market iide bitiii
masallah sana cnm bende camasir yikamaya basladim yine yikamadan once yaptim tifanny i sen bazen tifanny yazarken ben twisst miydi onu anliyordum
valla iyi ki yaptim yanlar acayip agrimaya basladi simdi bir daha yapcam
suya koydugum limon iyi o zaman bakalim alkali olayim birazdabi ara sirkeli yapmistim ilk basta tuhaf geliyo ama sonra alisiyosunda her zaman icemio insan limonlu daha iyi geldi ama biraz tatli gii geldi bana acaba limondan mi kaynaklaniyo
twsit tiffany öncesinde yapıyorum cnm 10 dksık sık yapınca etkisini göreceksin sirkeyi salatalarda seviyorum ama suda garip geliyor limonu tercihe diyorum cnmm evet limondan dolayı tatlım limon bilinenin aksine şekeri yükseltir kolay gelsin cnmmm
Kizlaaarrr 89.1 olmusum. Daha dun 89,4 dim aaaaaa :)€ cokmutluyum
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Kizlaaarrr 89.1 olmusum. Daha dun 89,4 dim aaaaaa :) cokmutluyum
barış tabiii bitanem 20 dk spro öncesi yürüsen hem ısınmış olursunn
duygularımız karşılıklı cnmcımmm
en favorimi ekleyeyim cbm yan bel için müthiş kısa sürede hızlı sonuç
[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]
bu videodaki egzersizin benzerlerini bende yürüyüş sonrası lesli tarzında müzikle yapıyorum sırt yağlarım vardı göbeğimden daha büyük yığılıyordu şimdi onların çok inceldiğini gördüm hakkaten çok faydali beli dönderen hareketler bu bölgeler için bolca yapmak lazım :)
bu videodaki egzersizin benzerlerini bende yürüyüş sonrası lesli tarzında müzikle yapıyorum sırt yağlarım vardı göbeğimden daha büyük yığılıyordu şimdi onların çok inceldiğini gördüm hakkaten çok faydali beli dönderen hareketler bu bölgeler için bolca yapmak lazım :)
Bi denicem zaten Ebru şallıyı Youtube ta bakcam sonra videolara eğer sıkılmazsam yaparım inşallah çünkü gercektn platesle insanlar süper sıkı fit oluyorlar darısı başımıza :)
Iphone dan gönderildi
cimento bulamam belki ama toprak olur heralde :) bakalim artik bu aralar platese meraklandim :)
bil mukabele cnm
Kizlaaarrr 89.1 olmusum. Daha dun 89,4 dim aaaaaa :) cokmutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?