bu videodaki egzersizin benzerlerini bende yürüyüş sonrası lesli tarzında müzikle yapıyorum sırt yağlarım vardı göbeğimden daha büyük yığılıyordu şimdi onların çok inceldiğini gördüm hakkaten çok faydali beli dönderen hareketler bu bölgeler için bolca yapmak lazım :)
Aminn canım benim. Bak bir de hareketli motive edici bir müzik dinle yaparken, çok etkili oluyor :)
Olur tabii ki sen dene bak canım.
<3
wawwwww işte buben yapmaya gidiyorummmmmm görüşürüzzzzz
Evet cnm cok iyi gelcek inşalalh
Iphone dan gönderildi
Baktım dün ben videolara takımları gerekiyo ben şimdi tiffany e başladım bakalım birde diğer videolar var bakalım artık :)
Iphone dan gönderildi
Tebrikler cnm cuma gününe kadar bakalım ne kadar gitcek
Iphone dan gönderildi
işte böyle cnmmmmm:13::13: çok sevindimmm gr gr birikip gidecek bu kilolar :13::13:
tebrikler yaş genç olunca kat be kat veriyorsun tabi kıskanmadım ama benide gazladın haaa
ayyyyyyyyyy cnm n eguzel bır haber bu...selamun aleykum kızlar nasılsınız
nasılsınız napıyosunuz bakalım ben samsundayım gezmedeyim sürekli sağda solada geziniyorum tatil yapıcam diye kendımı telef ettim dıyebılıırm gunlerım cok dolu dolu gecıyor vakıt nasıl gecıyor anlamıyorum bıle cua gunu donecem nasıpse ıse baslıyacam kızalr sıze bısey soleyecem hanı benım mıdemın gecmek bılmeyen bır şişi bir agrısı bulantısı vardı ya şimdi sebebini çözdüm kızalr hamıleyım ve soklardayım nasıl olur dye adetım 8 gu oldu gecelı daha tatıle gıtmeden dr gıttım caresıne baktırcaktım bu mıdemde nevar dıye test yaptırdı dr ısrarla ben olmaz tedavıyle oluyo felan dememe ragmen test yaptırdı ve test pozıtıf cıktı ama bhcg degrı cok dusuk oldugu ıcın bekleyıp 10 gu sonra bırdaha bakalım kesınbır hamıelı mı felan dedıdeler bende bugun tekrar ıdrar testı alı dedım ıdrar testındede ıkı cızgı cıktı yanlız ıkıncı cızgı dıgerı kadar koyu deıldı ama cok belırgındı sanırım bırz erken ıdrar testı ıcın cuma gunu tekrar test yaptırıcam ınsallah hakkımda hayırlısı olur kızlar lutfen dua edın bana ınannınkı korkudan sevınemıyorum bıle daha oncekı dusuklerımden sonra cokk korkuyorum yaa allah hakkımda hayırlı olanı verırı ınsalah yarabbım daha dayanamadım haberı sızle paylasım dedım bırde benım gıbı olan varsa aranızda felan deneyımlerını anlatsın bana kızlarr bıde acaba denıze gırsem mı bısey olurmu ya aslında varya bu kez olece yatmayacam dagola akısına bıraktım rabbım nasıp etmısse olacak dıyorum cunku korkuyoru ve bu kez bole olsun sakınılan goze cop atarmıs ya o hıkaye olmasın dıyorum ne olur dua edın bana cuma eve gıdınce dr gıdıcem vede tatrılıcam artık cumartesı sonucu sıze yazarım
teşekkür ederim canım ellerine sağlık içmiş kadr oldumkızlar selam yoğun ve yorucu hafta sonundan sonra ben ofiste uyukluyorum biraz geçmiş yaptım tam bitmedi ama arada bakıyorum
hepinize bol eksili haftalar dilerim
yeşil çay ısmarladım herkese bende gidip alayım kendime şimdi
Eki Görüntüle 1158255
sağol canım iyi dileklerin için..ellerine saglik cnm bende alayim 1 fincan :)
gunaydin cnm hayirli olsun basarilar dilerim kizina cnm
insallah gunu az hasarla atlatirsin cnm senin bahcen var en azindan her yemekten 30 dakika sonra kalk orda 10 dakika yuru gunde 30 dakika yapacak ayagin alisana kadarda arttirmaya baslarsin cnm boylece yavas yavas spor yapmis olursun...
topiğin en sakin sakini olarak burdayımmTünaydınnnn güzel topic sakinleriii
özür kuzum gözümden kaçtı demekkiborcum olsun tekrar tarayayım
ellerine sağlık bitanemmmmaminnn inş cnmmm
prensesine başarılar meleğimmm orada iradene kuvvet cnmmm tut kendini ne olur
koşu bandınla barışırsan hayatında neler değişecek bak ben açıklayayım
25 dk sabah 25 dk öğleden sonra yürüsen haftanın 6 günü 300 dk yürümüş olursun orta tempolu yürüme tabikii
Bir haftada 2759 KKalori yakar, 0,36 kg verirsin, kilon 78,64 kg olur.
Bir ayda 11735 KKalori yakar, 1,52 kg verirsin, kilon 77,48 kg olur.
Altı ayda 67102 KKalori yakar, 8,71 kg verirsin, kilon 70,29 kg olur.
Bir yilda 126802 KKalori yakar, 16,47 kg verirsin kilon62,53 kg olur.
hesap ortada bitanemmmm bu süreyi artırırsan bu rakamlar daha hızlı giderve gelsin zaferrrr
ben sirkeyi sebilin damcasına döküyorumtwsit tiffany öncesinde yapıyorum cnm 10 dksık sık yapınca etkisini göreceksin sirkeyi salatalarda seviyorum ama suda garip geliyor limonu tercihe diyorum cnmm evet limondan dolayı tatlım limon bilinenin aksine şekeri yükseltir kolay gelsin cnmmm
Kizlaaarrr 89.1 olmusum. Daha dun 89,4 dim aaaaaa :)€ cokmutluyum
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SEVİNDİMMselamun aleykum kızlar nasılsınız
nasılsınız napıyosunuz bakalım ben samsundayım gezmedeyim sürekli sağda solada geziniyorum tatil yapıcam diye kendımı telef ettim dıyebılıırm gunlerım cok dolu dolu gecıyor vakıt nasıl gecıyor anlamıyorum bıle cua gunu donecem nasıpse ıse baslıyacam kızalr sıze bısey soleyecem hanı benım mıdemın gecmek bılmeyen bır şişi bir agrısı bulantısı vardı ya şimdi sebebini çözdüm kızalr hamıleyım ve soklardayım nasıl olur dye adetım 8 gu oldu gecelı daha tatıle gıtmeden dr gıttım caresıne baktırcaktım bu mıdemde nevar dıye test yaptırdı dr ısrarla ben olmaz tedavıyle oluyo felan dememe ragmen test yaptırdı ve test pozıtıf cıktı ama bhcg degrı cok dusuk oldugu ıcın bekleyıp 10 gu sonra bırdaha bakalım kesınbır hamıelı mı felan dedıdeler bende bugun tekrar ıdrar testı alı dedım ıdrar testındede ıkı cızgı cıktı yanlız ıkıncı cızgı dıgerı kadar koyu deıldı ama cok belırgındı sANIRIM BIRz erken ıdrar testı ıcın cuma gunu tekrar test yaptırıcam ınsallah hakkımda hayırlısı olur kızlar lutfen dua edın bana ınannınkı korkudan sevınemıyorum bıle daha oncekı dusuklerımden sonra cokk korkuyorum yaa allah hakkımda hayırlı olanı verırı ınsalah yarabbım daha dayanamadım haberı sızle paylasım dedım bırde benım gıbı olan varsa aranızda felan deneyımlerını anlatsın bana kızlarr bıde acaba denıze gırsem mı bısey olurmu ya aslında varya bu kez olece yatmayacam dagola akısına bıraktım rabbım nasıp etmısse olacak dıyorum cunku korkuyoru ve bu kez bole olsun sakınılan goze cop atarmıs ya o hıkaye olmasın dıyorum ne olur dua edın bana cuma eve gıdınce dr gıdıcem vede tatrılıcam artık cumartesı sonucu sıze yazarım
hosgeldın beyazcanım valla bende ısler tek tuk kaldı onları bı yandan bıtırıyorum yemek yedım, o ara bakayım dedım ne var ne yok olsun bahce kucuk olsa bıle bı hareket olmus olur bak bugun tıffany yaptımm gobek ve yanlar ıcın valla yanlarım acayıp agrıyo ama ben mutluyum ıse yarayacak sanırımben geldimmm
Gün işi bitti az hasarla atlattığımı düşünüyorım,aten epeyce yol yürüdük,yediğimide yakmışımdır heralde..
Teşekkür ederim canım ellerine sağlık içmiş kadr oldum
Sağol canım iyi dileklerin için..
Evimin bahçesi çok büyük deyil ama dışarı çıkıp yürüsem süper olacak..
Topiğin en sakin sakini olarak burdayımm
çokk sağol canım üşenmeden benim için hesaplamışın birde,mutlakaaaaa yürüycem canım..sözzzzzzzzz
Ben sirkeyi sebilin damcasına döküyorumtoptan alkali oluyor suyumuz.. yani işallah öyledir..
çoluk çocuk içiyoruz o suyu,ben çok su içtiğimden sürahi falan kar etmiyor bana
Kutlarım cimcimemm,,gençlik bu işteeekilocuklarından patır patır kurul işallah
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimm
Inan ki çok heyecnlandım..işallah doğrudur test sonucun..aklımada geliyordu ama ses etmedim boşuna ümit olur diye..
Allah tamamına erdirsin miniğim,bu haberi bizimle paylaşmanada çok sevindim..tebrik ederimm
hosgeldın beyazcanım valla bende ısler tek tuk kaldı onları bı yandan bıtırıyorum yemek yedım, o ara bakayım dedım ne var ne yok olsun bahce kucuk olsa bıle bı hareket olmus olur bak bugun tıffany yaptımm gobek ve yanlar ıcın valla yanlarım acayıp agrıyo ama ben mutluyum ıse yarayacak sanırım
ay cnm kıyamam allah tez zamanda kavustursun ınsallah benım esımde gece calısıyo 8 aydır zor oluyo boylesı yaa ama neyapalım ekmek parası...iişe yarar mutlaka canım,yaramazmı hiç..
Bu gün gittiğim yerde bi hanım vardı ve kiloluydu,
Bu arada yüzünü cecoma benzettim nerdeyse kadını kucaklıycakdım cecomm diye..
Ağzıma geldi geldi gitti,,kk yı tavsiye edecektim ama sonra boşver şimdi netten ne işler karıştıyor bu mantığına giderler diye ses etmedim..
Bu arada kocamı yolcu ettim az önce,baya içime battı bu sefer..
çokdandır evdeydi alışmışız varlığına,küçük kızda uyuyor haberi olsaydı bırakmazdı ağlardı..gerçi gece uyanıp babayı yanında göremiyce ağlıycak zaten.nasıl durduracam gece bilmiyorum..
ay cnm kıyamam allah tez zamanda kavustursun ınsallah benım esımde gece calısıyo 8 aydır zor oluyo boylesı yaa ama neyapalım ekmek parası...
Valla bende ozledım cecoyu
ayyuzlumunde yerı cok bellı oluyo ozledım kızzz gulaaaayyyy
Gecmıs yaparken gorsunler
Ama kadına burayı tavsıye etmemen daha ıyı olmus cunku herkes bızım gıbı ıyı nıyetlı olamaya bılıyonetten arkadas konusunda malesef
anaaaaaaammm ne diyosun aaa nasil anlamislarki acabasağol canım,dediğin gibi para kazanmak zorundalar ve başka çare yok..işte uzun yola gidiyor ve korkuyorum açıkçası..
aynen canım herkesin niyeti bizimki olmaya biliyor..zaten iyilik yapıyım derken kötülük bulabilebilen bir kadınım ,..
kızz biliyormusunnn cecomuzun yeni gelini vardıyaaa..
işte o edahafızın arkadaşıymış
dünya küçük diye boşuna demiyorlar
bu arada mahalle dedikodusu yapmış oldum ama çok komik geldi banaa
selamun aleykum kızlar nasılsınız
nasılsınız napıyosunuz bakalım ben samsundayım gezmedeyim sürekli sağda solada geziniyorum tatil yapıcam diye kendımı telef ettim dıyebılıırm gunlerım cok dolu dolu gecıyor vakıt nasıl gecıyor anlamıyorum bıle cua gunu donecem nasıpse ıse baslıyacam kızalr sıze bısey soleyecem hanı benım mıdemın gecmek bılmeyen bır şişi bir agrısı bulantısı vardı ya şimdi sebebini çözdüm kızalr hamıleyım ve soklardayım nasıl olur dye adetım 8 gu oldu gecelı daha tatıle gıtmeden dr gıttım caresıne baktırcaktım bu mıdemde nevar dıye test yaptırdı dr ısrarla ben olmaz tedavıyle oluyo felan dememe ragmen test yaptırdı ve test pozıtıf cıktı ama bhcg degrı cok dusuk oldugu ıcın bekleyıp 10 gu sonra bırdaha bakalım kesınbır hamıelı mı felan dedıdeler bende bugun tekrar ıdrar testı alı dedım ıdrar testındede ıkı cızgı cıktı yanlız ıkıncı cızgı dıgerı kadar koyu deıldı ama cok belırgındı sANIRIM BIRz erken ıdrar testı ıcın cuma gunu tekrar test yaptırıcam ınsallah hakkımda hayırlısı olur kızlar lutfen dua edın bana ınannınkı korkudan sevınemıyorum bıle daha oncekı dusuklerımden sonra cokk korkuyorum yaa allah hakkımda hayırlı olanı verırı ınsalah yarabbım daha dayanamadım haberı sızle paylasım dedım bırde benım gıbı olan varsa aranızda felan deneyımlerını anlatsın bana kızlarr bıde acaba denıze gırsem mı bısey olurmu ya aslında varya bu kez olece yatmayacam dagola akısına bıraktım rabbım nasıp etmısse olacak dıyorum cunku korkuyoru ve bu kez bole olsun sakınılan goze cop atarmıs ya o hıkaye olmasın dıyorum ne olur dua edın bana cuma eve gıdınce dr gıdıcem vede tatrılıcam artık cumartesı sonucu sıze yazarım
ben geldimmm
gün işi bitti az hasarla atlattığımı düşünüyorım,aten epeyce yol yürüdük,yediğimide yakmışımdır heralde..
teşekkür ederim canım ellerine sağlık içmiş kadr oldum
sağol canım iyi dileklerin için..
evimin bahçesi çok büyük deyil ama dışarı çıkıp yürüsem süper olacak..
topiğin en sakin sakini olarak burdayımm
çokk sağol canım üşenmeden benim için hesaplamışın birde,mutlakaaaaa yürüycem canım..sözzzzzzzzz
ben sirkeyi sebilin damcasına döküyorumtoptan alkali oluyor suyumuz.. yani işallah öyledir..
çoluk çocuk içiyoruz o suyu,ben çok su içtiğimden sürahi falan kar etmiyor bana
kutlarım cimcimemm,,gençlik bu işteeekilocuklarından patır patır kurul işallah
ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SEVİNDİMM
inan ki çok heyecnlandım..işallah doğrudur test sonucun..aklımada geliyordu ama ses etmedim boşuna ümit olur diye..
allah tamamına erdirsin miniğim,bu haberi bizimle paylaşmanada çok sevindim..tebrik ederimm
anaaaaaaammm ne diyosun aaa nasil anlamislarki acaba
gercekten dunya kucukfacede arkadaş olark ekliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?