80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Süper çok teşekkürler!

selamun aleykum kızlar nasılsınız
nasılsınız napıyosunuz bakalım ben samsundayım gezmedeyim sürekli sağda solada geziniyorum tatil yapıcam diye kendımı telef ettim dıyebılıırm gunlerım cok dolu dolu gecıyor vakıt nasıl gecıyor anlamıyorum bıle cua gunu donecem nasıpse ıse baslıyacam kızalr sıze bısey soleyecem hanı benım mıdemın gecmek bılmeyen bır şişi bir agrısı bulantısı vardı ya şimdi sebebini çözdüm kızalr hamıleyım ve soklardayım nasıl olur dye adetım 8 gu oldu gecelı daha tatıle gıtmeden dr gıttım caresıne baktırcaktım bu mıdemde nevar dıye test yaptırdı dr ısrarla ben olmaz tedavıyle oluyo felan dememe ragmen test yaptırdı ve test pozıtıf cıktı ama bhcg degrı cok dusuk oldugu ıcın bekleyıp 10 gu sonra bırdaha bakalım kesınbır hamıelı mı felan dedıdeler bende bugun tekrar ıdrar testı alı dedım ıdrar testındede ıkı cızgı cıktı yanlız ıkıncı cızgı dıgerı kadar koyu deıldı ama cok belırgındı sANIRIM BIRz erken ıdrar testı ıcın cuma gunu tekrar test yaptırıcam ınsallah hakkımda hayırlısı olur kızlar lutfen dua edın bana ınannınkı korkudan sevınemıyorum bıle daha oncekı dusuklerımden sonra cokk korkuyorum yaa allah hakkımda hayırlı olanı verırı ınsalah yarabbım daha dayanamadım haberı sızle paylasım dedım bırde benım gıbı olan varsa aranızda felan deneyımlerını anlatsın bana kızlarr bıde acaba denıze gırsem mı bısey olurmu ya aslında varya bu kez olece yatmayacam dagola akısına bıraktım rabbım nasıp etmısse olacak dıyorum cunku korkuyoru ve bu kez bole olsun sakınılan goze cop atarmıs ya o hıkaye olmasın dıyorum ne olur dua edın bana cuma eve gıdınce dr gıdıcem vede tatrılıcam artık cumartesı sonucu sıze yazarım

ayyyyyyyyyy cnm n eguzel bır haber bu...
ınsallah cnm hamılesındır ve hersey yolundadır sakın kotu dusunme cnm olur mu dualarımm senınle cnm bnm

ben geldimmm

gün işi bitti az hasarla atlattığımı düşünüyorım,aten epeyce yol yürüdük,yediğimide yakmışımdır heralde..

teşekkür ederim canım ellerine sağlık içmiş kadr oldum
sağol canım iyi dileklerin için..

evimin bahçesi çok büyük deyil ama dışarı çıkıp yürüsem süper olacak..
topiğin en sakin sakini olarak burdayımm

çokk sağol canım üşenmeden benim için hesaplamışın birde,mutlakaaaaa yürüycem canım..sözzzzzzzzz
ben sirkeyi sebilin damcasına döküyorum toptan alkali oluyor suyumuz..yani işallah öyledir..

çoluk çocuk içiyoruz o suyu,ben çok su içtiğimden sürahi falan kar etmiyor bana
Kizlaaarrr 89.1 olmusum. Daha dun 89,4 dim aaaaaa :)€ cokmutluyum

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

kutlarım cimcimemm,,gençlik bu işteeekilocuklarından patır patır kurul işallah
ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SEVİNDİMM

inan ki çok heyecnlandım..işallah doğrudur test sonucun..aklımada geliyordu ama ses etmedim boşuna ümit olur diye..

allah tamamına erdirsin miniğim,bu haberi bizimle paylaşmanada çok sevindim..tebrik ederimm

hosgeldın beyazcanım valla bende ısler tek tuk kaldı onları bı yandan bıtırıyorum yemek yedım, o ara bakayım dedım ne var ne yok olsun bahce kucuk olsa bıle bı hareket olmus olur bak bugun tıffany yaptımm gobek ve yanlar ıcın valla yanlarım acayıp agrıyo ama ben mutluyum ıse yarayacak sanırım

iişe yarar mutlaka canım,yaramazmı hiç..

bu gün gittiğim yerde bi hanım vardı ve kiloluydu,

bu arada yüzünü cecoma benzettim nerdeyse kadını kucaklıycakdım cecomm diye..

ağzıma geldi geldi gitti,,kk yı tavsiye edecektim ama sonra boşver şimdi netten ne işler karıştıyor bu mantığına giderler diye ses etmedim..

bu arada kocamı yolcu ettim az önce,baya içime battı bu sefer..

çokdandır evdeydi alışmışız varlığına,küçük kızda uyuyor haberi olsaydı bırakmazdı ağlardı..gerçi gece uyanıp babayı yanında göremiyce ağlıycak zaten.nasıl durduracam gece bilmiyorum..

ay cnm kıyamam allah tez zamanda kavustursun ınsallah benım esımde gece calısıyo 8 aydır zor oluyo boylesı yaa ama neyapalım ekmek parası...
Valla bende ozledım cecoyu
ayyuzlumunde yerı cok bellı oluyo ozledım kızzz gulaaaayyyy
Gecmıs yaparken gorsunler
Ama kadına burayı tavsıye etmemen daha ıyı olmus cunku herkes bızım gıbı ıyı nıyetlı olamaya bılıyonetten arkadas konusunda malesef

sağol canım,dediğin gibi para kazanmak zorundalar ve başka çare yok..işte uzun yola gidiyor ve korkuyorum açıkçası..

aynen canım herkesin niyeti bizimki olmaya biliyor..zaten iyilik yapıyım derken kötülük bulabilebilen bir kadınım ,..

kızz biliyormusunnn cecomuzun yeni gelini vardıyaaa..

işte o edahafızın arkadaşıymış

dünya küçük diye boşuna demiyorlar

bu arada mahalle dedikodusu yapmış oldum ama çok komik geldi banaa

Son düzenleme:
anaaaaaaammm ne diyosun aaa nasil anlamislarki acaba

Canimmmmmmm tebrik ederim
Cok sevindim!!!!

Amieen ablacim hepimiz insha Allah bu kilolardan kurtuluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…