slm kızlar nasılsınız ben kosusturmaktan bı hal oluyorum valla gunler azaldıkca yogunlukta artıyor
hosgeldin cnm allah guc kuvvet versin..degen bir yorgunluk ama herseyde senin emegin olcak ne guzel..slm kızlar nasılsınız ben kosusturmaktan bı hal oluyorum valla gunler azaldıkca yogunlukta artıyor
gercekten dunya kucuk
yakin arkaadaslar mi acaba merak ettim aancak dugunden sonra ogrenebilcez yaa
bazen o yuzden kendimizi desifre etmesek mi diye dusunuyo insanbilmiyorum canım hafızlık arkadaşıymış..facede sormuş ceco ,nerden tanıyorsun diye,,,
eda ,yoksa sizin gelinmi diye yazmış ceco dan ses yok...:18::18:ceco bari gelsede havadisi alsak..ayy kızz bizimde arkadaş ,görümce elti falan olabiir buralardaaherşeyide yazıyoz va lla
kızz düğünde falan varmıydıki edaabazen o yuzden kendimizi desifre etmesek mi diye dusunuyo insan
burayi kimseye tavsiye etmesek mi ne yapsak
ay birde zamaninda eda da yorum yapmisti kizin hareketlerine arkadasi ciktiya
ay cok heyecanli oldu vallakızz düğünde falan varmıydıki edaa
gerçi öyle olsa yazardı arkadaşımın düğünü vardı gittim falan diye..
arkadaşıda olsa davranışları sorunluysa yapıcak bişey yok,doğruya doğru
evet cnm biliyorum ya bisey sorcam biri vardi cakmasi vardi o duyum muydu ben ne giysem oda alip giyiyodu hatta en son ceket almisti face te fotolari vardi siz bakip yorum yapmistinizduyumu biliyorsun herhalde
onunda kuzeni buralardaymışda huzuru kaçmıştı,sonrada gelmez oldu zaten.
sen menunu bi yaziver cnm yinede olsun telafi edersinRegliyim diye bu gün biraz fazla yedim kızlardaha sonra telafi ederim artık :\
ay cok heyecanli oldu valla
evet cnm biliyorum ya bisey sorcam biri vardi cakmasi vardi o duyum muydu ben ne giysem oda alip giyiyodu hatta en son ceket almisti face te fotolari vardi siz bakip yorum yapmistiniz
ama eda istanbula gelin gitcekti sanirim yanlis hatirlamiyosamkızz düğünde falan varmıydıki edaa
gerçi öyle olsa yazardı arkadaşımın düğünü vardı gittim falan diye..
arkadaşıda olsa davranışları sorunluysa yapıcak bişey yok,doğruya doğru
evet dogru hatirlamisim o zamanhıı hıı oydu duyum,,çakmasıda görümcesi...
kulakları çınlasınnn DUYUMMMMM duy sesimii..
valla nura öyle oldukk,ama eda istanbula gelin gitcekti sanirim yanlis hatirlamiyosam
yani dugunde eda yoktu galiba cunku dugun istanbulda oldu dimi
ay resmen dedektif olup olayi cozmek istiyoruz
evet dogru hatirlamisim o zaman
aslinda yeni bi isimle gelebilirdi ama demek ki cok cani sikildi neyseki sizler face ten foto falan gorebiliyosunuz benimde tweet var instagram var
ayy sorma banuuİyi akşamlar fıstıklarrrmaşallah dedektif gibisiniz kuzeni yüzünden duyumdan olduk keşke yeni bir üyelikle gelseydi gelecekti güya ama tadı kaçtı haklı da
sen görüşürsen çok slm söyle bizden beyazcanımmm günü hafif atlatmışsınnn tbrk edeirmmm spora başlamaya söz verdin yarından itibaren görmek isterim menülerinde birde beyazcanım menüleri takip etmeye başladın umarım biraz disiplin getirelim değilmiii
allah kavuştursun eşine cnmmm enişte gidince ev bomboş kalmıştır prensesini yatıştırmak zor olacak gibi alıştı babasına
Miniğimmmmmm bitanemmmm çok sevindimmmmyeğenlerimiz çoğalıyor ne güzel ne güzel bebiş bekleyen herkese rabbim nasip etmeye başladı allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin cnm benim çok bekledin rabbim yüzünü güldürsün inşş çok dikkat et miniğim denize girmende sakınca yok bence fakat güneş ışıklarına dikkat et zararlı olduğu saatlerde girme miniğim enişte ne kadar mutlu olmuşturrr iyi haberlerini bekliyoruz cnmmm
valla nura öyle oldukk,,nuraa dedimde ben seni tanıyor olabilirmiyimm
iyice paronayak olurmuşuz birde..yok yok düğünde olamaz dediğin gibi,düğün istanbuldaydı,..:26:
ayy sorma banuu
bizede laf çıktı işte yazışacak,yoksa topikde kimse yok kimse olmayıncada yazışacak mevzu yok..
sana söz vedim banuş allah izin verirse yaarından itibaren yürüyüşe başlıycam..:13:miniğimin haberide çok seviindirici
annen nasıl canım,ne zamandır sorucam unutuyorum..
bende merak ediyorumnura dediğinde sindimi sandınnn ama hakikaten az bulunan bir isimm çevremde yok benimde eda ce cecoş olayını bende merak ettim şimdi gelsinde soralımmm sözünü tutacağına inanıyorum meleğim tşk ederim annem iyi amaliyat olacak kitle alınacak ameliyat için nefes testini geçemedi 3 adt fısfıs verdi dr onları kullanıyor btince gidip tekrar teste girecek çok şükür iyi olacak inş
bende merak ediyorum
edacık gelebilirmi bimem ama ceco bi uğrarsa öğreniriz..
anneciğine rabbim şiflr versin canım..neyseki farkına varmışlar nefesinde sorun olduğunun.
ben 2. çocuğuma sezeryane girdiğimde attaaa gidiyormuşumm..
ameliyattan bi çıktım hemşireler dr,bizi çok korkuttun bir daha hamile kalma dediler..
ameliyat sırasında nefes sorunu yaşamışım anestezi dr uğraşmış baya..zaten o zamanda ameliyata girerken öksürükdüm ve dr a söylemiştim,,biliyorum öksürükken gripken narkozda sorun yAŞANDIĞINI.yidede alıcak nefesim yiycek rızkım varmışda burdayım..
annen tamamen iyiolmadan sakın ameliyat olmasın canım..
şimdiçocuklar duymasını izliyorumda,,
yeni gelinliğimden beri çok istediğim bişeyi konu etmişler,koruyucu ailelik..
çok isterim bir yetim çocuğa annelik yapmak,,zaten hemen herkes doğuruyor,ama doğmuş ve ortada kalmış minik yavrular çok fazla,.ddurumum müsait olsa gerçekden çok isterim..sırf çocuk sevmek için doğuracığıma hem sevaba girer hemde bir yavruya aile olurum diye düşünüyorum..ama belli şartları var sanırım,ve şu aralar sanırımbu istediğimi gerçekleştiremem
sen menunu bi yaziver cnm yinede olsun telafi edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?