80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gercekten dunya kucuk
yakin arkaadaslar mi acaba merak ettim aancak dugunden sonra ogrenebilcez yaa

bilmiyorum canım hafızlık arkadaşıymış..facede sormuş ceco ,nerden tanıyorsun diye,,,

eda ,yoksa sizin gelinmi diye yazmış ceco dan ses yok...:18::18:ceco bari gelsede havadisi alsak..ayy kızz bizimde arkadaş ,görümce elti falan olabiir buralardaaherşeyide yazıyoz valla

Son düzenleme:
bazen o yuzden kendimizi desifre etmesek mi diye dusunuyo insan
burayi kimseye tavsiye etmesek mi ne yapsak
ay birde zamaninda eda da yorum yapmisti kizin hareketlerine arkadasi ciktiya

bazen o yuzden kendimizi desifre etmesek mi diye dusunuyo insan
burayi kimseye tavsiye etmesek mi ne yapsak
ay birde zamaninda eda da yorum yapmisti kizin hareketlerine arkadasi ciktiya
kızz düğünde falan varmıydıki edaa

gerçi öyle olsa yazardı arkadaşımın düğünü vardı gittim falan diye..

arkadaşıda olsa davranışları sorunluysa yapıcak bişey yok,doğruya doğru

duyumu biliyorsun herhalde

onunda kuzeni buralardaymışda huzuru kaçmıştı,sonrada gelmez oldu zaten.

Regliyim diye bu gün biraz fazla yedim kızlar daha sonra telafi ederim artık :\

ay cok heyecanli oldu valla
duyumu biliyorsun herhalde

onunda kuzeni buralardaymışda huzuru kaçmıştı,sonrada gelmez oldu zaten.
evet cnm biliyorum ya bisey sorcam biri vardi cakmasi vardi o duyum muydu ben ne giysem oda alip giyiyodu hatta en son ceket almisti face te fotolari vardi siz bakip yorum yapmistiniz

ay cok heyecanli oldu valla

evet cnm biliyorum ya bisey sorcam biri vardi cakmasi vardi o duyum muydu ben ne giysem oda alip giyiyodu hatta en son ceket almisti face te fotolari vardi siz bakip yorum yapmistiniz

hıı hıı oydu duyum,,çakmasıda görümcesi...

kulakları çınlasınnn DUYUMMMMM duy sesimii..

ama eda istanbula gelin gitcekti sanirim yanlis hatirlamiyosam
yani dugunde eda yoktu galiba cunku dugun istanbulda oldu dimi
ay resmen dedektif olup olayi cozmek istiyoruz

hıı hıı oydu duyum,,çakmasıda görümcesi...

kulakları çınlasınnn DUYUMMMMM duy sesimii..
evet dogru hatirlamisim o zaman
aslinda yeni bi isimle gelebilirdi ama demek ki cok cani sikildi neyseki sizler face ten foto falan gorebiliyosunuz benimde tweet var instagram var

İyi akşamlar fıstıklarrr maşallah dedektif gibisiniz kuzeni yüzünden duyumdan olduk keşke yeni bir üyelikle gelseydi gelecekti güya ama tadı kaçtı haklı da

sen görüşürsen çok slm söyle bizden beyazcanımmm günü hafif atlatmışsınnn tbrk edeirmmm spora başlamaya söz verdin yarından itibaren görmek isterim menülerinde birde beyazcanım menüleri takip etmeye başladın umarım biraz disiplin getirelim değilmiii

allah kavuştursun eşine cnmmm enişte gidince ev bomboş kalmıştır prensesini yatıştırmak zor olacak gibi alıştı babasına

Miniğimmmmmm bitanemmmm çok sevindimmmm yeğenlerimiz çoğalıyor ne güzel ne güzel bebiş bekleyen herkese rabbim nasip etmeye başladı allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin cnm benim çok bekledin rabbim yüzünü güldürsün inşş çok dikkat et miniğim denize girmende sakınca yok bence fakat güneş ışıklarına dikkat et zararlı olduğu saatlerde girme miniğim enişte ne kadar mutlu olmuşturrr iyi haberlerini bekliyoruz cnmmm

Allahallah alinti yapamiyorum
Bu gun bende karatay yapmaya calistim bakin bakalim olmusmu
Sabah kalkinca 2 bardak su keten toh ve çörekotunu cekip yuttum kefir ictim
Kahvalti 9 da tereyagda sahanda yumurta lor peynir zeytin ve yesillik ayriva cevizli biber salcasi ezmesi yaptim evde ondan 2 catal
Kizlar ara yok hibiskus ve neskafe cay vs zaten seker kullanmam ictim

Ogle 2 de 5 izgara kofte ve salata yedim
Ara yok yesilcay ve t.kahvesi
6 da bi bardak kefir ve 20 dk yuzdum

Aksam 7 de gene 5 izmir kofte yaninda 1 dlm patates aldim salata
8,5 dan sonra 50dk lesli tifany plates ve esneme yaptim
Su gene 6 lt oldu galiba saymadim korkumdan bide balik yagi kapsul takviyesi aldim
Ee nasil olmus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ama eda istanbula gelin gitcekti sanirim yanlis hatirlamiyosam
yani dugunde eda yoktu galiba cunku dugun istanbulda oldu dimi
ay resmen dedektif olup olayi cozmek istiyoruz
valla nura öyle oldukk,,nuraa dedimde ben seni tanıyor olabilirmiyimm

iyice paronayak olurmuşuz birde..yok yok düğünde olamaz dediğin gibi,düğün istanbuldaydı,..:26:
evet dogru hatirlamisim o zaman
aslinda yeni bi isimle gelebilirdi ama demek ki cok cani sikildi neyseki sizler face ten foto falan gorebiliyosunuz benimde tweet var instagram var

ayy sorma banuu

bizede laf çıktı işte yazışacak,yoksa topikde kimse yok kimse olmayıncada yazışacak mevzu yok..

sana söz vedim banuş allah izin verirse yaarından itibaren yürüyüşe başlıycam..:13:miniğimin haberide çok seviindirici

annen nasıl canım,ne zamandır sorucam unutuyorum..

Kizlar cocuklari yatirip geliyom oglum beni sevecekmis napalim gecmis gene uzamis gelince okuyum bari :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nura dediğinde sindimi sandınnn ama hakikaten az bulunan bir isimm çevremde yok benimde eda ce cecoş olayını bende merak ettim şimdi gelsinde soralımmm sözünü tutacağına inanıyorum meleğim tşk ederim annem iyi amaliyat olacak kitle alınacak ameliyat için nefes testini geçemedi 3 adt fısfıs verdi dr onları kullanıyor btince gidip tekrar teste girecek çok şükür iyi olacak inş

bende merak ediyorum

edacık gelebilirmi bimem ama ceco bi uğrarsa öğreniriz..

anneciğine rabbim şiflr versin canım..neyseki farkına varmışlar nefesinde sorun olduğunun.
ben 2. çocuğuma sezeryane girdiğimde attaaa gidiyormuşumm..

ameliyattan bi çıktım hemşireler dr,bizi çok korkuttun bir daha hamile kalma dediler..

ameliyat sırasında nefes sorunu yaşamışım anestezi dr uğraşmış baya..zaten o zamanda ameliyata girerken öksürükdüm ve dr a söylemiştim,,biliyorum öksürükken gripken narkozda sorun yAŞANDIĞINI.yidede alıcak nefesim yiycek rızkım varmışda burdayım..

annen tamamen iyiolmadan sakın ameliyat olmasın canım..

şimdiçocuklar duymasını izliyorumda,,
yeni gelinliğimden beri çok istediğim bişeyi konu etmişler,koruyucu ailelik..

çok isterim bir yetim çocuğa annelik yapmak,,zaten hemen herkes doğuruyor,ama doğmuş ve ortada kalmış minik yavrular çok fazla,.ddurumum müsait olsa gerçekden çok isterim..sırf çocuk sevmek için doğuracığıma hem sevaba girer hemde bir yavruya aile olurum diye düşünüyorum..ama belli şartları var sanırım,ve şu aralar sanırımbu istediğimi gerçekleştiremem

eda ve mervişin en yoğun günleri cuma günü gelebilir tahminimce yarışma bildirimi için annem sigara içiyordu meleğim şimdi azalttı inş oda benim gibi bırakacak o yüzden geçemedi testi birden bırakırsa psikolojik olarak etkilenir yarın dr dan yardım isteyeceğiz bakalım artık

Allah korumuş miniklerine bağışlamış seni

ben sana boşuna meleğim demiyorummm evet çok güzel bir düşünce fakat o şartları sağlamak tr şartlarında zor kendi üzerine evin olacak belli bir miktar gelirin olacak keşke daha makul olsa ve her aile koruyucu olsa gerçi onlarda haklı çocuğun geleceğini garantiye alıyorlar

inş ilerde şartların uygun olur cnm benimm sevaba girersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…