işllah annende bırakabilir sigrayı canım..eda ve mervişin en yoğun günleri cuma günü gelebilir tahminimce yarışma bildirimi için annem sigara içiyordu meleğim şimdi azalttı inş oda benim gibi bırakacak o yüzden geçemedi testi birden bırakırsa psikolojik olarak etkilenir yarın dr dan yardım isteyeceğiz bakalım artık
Allah korumuş miniklerine bağışlamış seni
ben sana boşuna meleğim demiyorummm evet çok güzel bir düşünce fakat o şartları sağlamak tr şartlarında zor kendi üzerine evin olacak belli bir miktar gelirin olacak keşke daha makul olsa ve her aile koruyucu olsa gerçi onlarda haklı çocuğun geleceğini garantiye alıyorlar
inş ilerde şartların uygun olur cnm benimm sevaba girersin
Haşlanmış tavuk göğsü, havuç ve bezelyenin yanında bulgur pilavı, bol yeşillikli salata ve ayran. Akşam menüm buydu canım.
işllah annende bırakabilir sigrayı canım..
işallaah bir gün güzel imkanlara sahip olurum ve istediğimi yaparım canım..
şartlarıbiraz zor diye biliyorum bende ,evlatlık edinmek dahada zor..
neyse kız uyurken gidiyim bende yatıyım canım, iyi gecelerrr
aa bu arada eksik menüleri yazmayada yarın başlıycam.gerçi zaten pek kimsede yok ama nesli ve sindiye duyurulur..aa birde cimcime yasmine
Sağol canım. Tavsiyelerini dikkate alacağım.bezelyeyi dikatli tüket cnmm havuç pişince şekere dönüşüyor mümkünse pişmiş yeme afiyetolsun
Sağol canım. Tavsiyelerini dikkate alacağım.
cnm olur oyle arada allah bebisine saglikli uzun omurler versin insallah...İyi geceler arkadaşlar.Utancıma yazmak istemiyorum aslında.Sebep mi?İçimde canavar var sanki.Durmadan yemek istiyorum.Dün akşamda babalar günü için eşime güzel bir masa hazırladım.Tabi yemekler...Aslında masa hazırlamayacaktım ama biz 9 yıl sonra 3. tüp bebek denemesinde bebek sahibi olduk.İlk anneler ve babalar günümüzü yaşadık.Biraz özel olsun istedim.Bu arada 4 gündür tuvalete çıkamıyorum.Sonuç olarak bu sabah tartıya korkarak çıktım ve sonuç korktuğum gibi çıktı.2 kilo almışım.Ama artık yemek için bahane kalmadı.Kendimi çok suçlu hissediyorum.Hepinizden özür dilerim.
spor yaptin mi cnm bugunSağol canım. Tavsiyelerini dikkate alacağım.
gece kusu cecomla minigimiz gelmis
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr
Hepinizi çok özledim
Maalesef uzun uzun geçmişi okuyamiyorum cepten zor oluyor diye ama aklim hep sizlerde
Tatil müthiş geçiyor
Sağ olsun esimin halalari olsun yegenler hiç iş yatırmak istemiyorlarTabi ben öyle oturmaktan rahatsız olurum bilirsiniz
Neredeyse kavga edeceğim iş yatirmiyorlar diye
Halamlar sen tatile geldin otur keyfine bak, denize git, gez diyorlar devamlı ama kendime yakistiramam öyle ayağıma hizmet ettirmeyizaten fazla iş yok
Inanin 3 gündür kizlarin didismesi bile rahatsiz etmiyor benionlar bile sakinledi
Bol bol sohbet ediyoruz Kuzenlerle birlikte hatta gece geç saatlerde kordona iniyorum ve bol bol yuruyoruzburada havada bunaltmiyor
Bu arada yeni cakma eltimle ilgilide baya konuştuk ufak kuzenlehalamlarla ayni binada ya kuzenler neredeyse her gün gorusuyorlarmis ve ikiside yengE cakma eltin aslinda baya cana yakin falan dediler biraz çekingen ve bazen ne diyeceğini bilmiyor olabilir ama cok sevdik dediler Bakalım inşallah bende yakından tanıdıkça severim yoksa benden cok çeker
Tatil sonrasında bizi yemeğe alacaklarmiş
Inşallah çok güzel geçer de bizde aradaki buzları eritiriz
Bu arada cakma eltimle ortak arkadasimizda çıktıhemide kkdan
Sorma canim tam gece kusu olduk kizlarimlaRamazandada inşallah sahura kadar oturmayi düşünüyorum Artık anca bayramdan sonra duzene firer gece uykularim ama gece geç yaptığım halde sabah 9da en geç ayaktayim
Aayyy ewet abla insha Allah bide adetimm 1 kilo agirlik
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
allah hayırlısı ile eline versin canım tebrikler şimdiden.selamun aleykum kızlar nasılsınız
nasılsınız napıyosunuz bakalım ben samsundayım gezmedeyim sürekli sağda solada geziniyorum tatil yapıcam diye kendımı telef ettim dıyebılıırm gunlerım cok dolu dolu gecıyor vakıt nasıl gecıyor anlamıyorum bıle cua gunu donecem nasıpse ıse baslıyacam kızalr sıze bısey soleyecem hanı benım mıdemın gecmek bılmeyen bır şişi bir agrısı bulantısı vardı ya şimdi sebebini çözdüm kızalr hamıleyım ve soklardayım nasıl olur dye adetım 8 gu oldu gecelı daha tatıle gıtmeden dr gıttım caresıne baktırcaktım bu mıdemde nevar dıye test yaptırdı dr ısrarla ben olmaz tedavıyle oluyo felan dememe ragmen test yaptırdı ve test pozıtıf cıktı ama bhcg degrı cok dusuk oldugu ıcın bekleyıp 10 gu sonra bırdaha bakalım kesınbır hamıelı mı felan dedıdeler bende bugun tekrar ıdrar testı alı dedım ıdrar testındede ıkı cızgı cıktı yanlız ıkıncı cızgı dıgerı kadar koyu deıldı ama cok belırgındı sANIRIM BIRz erken ıdrar testı ıcın cuma gunu tekrar test yaptırıcam ınsallah hakkımda hayırlısı olur kızlar lutfen dua edın bana ınannınkı korkudan sevınemıyorum bıle daha oncekı dusuklerımden sonra cokk korkuyorum yaa allah hakkımda hayırlı olanı verırı ınsalah yarabbım daha dayanamadım haberı sızle paylasım dedım bırde benım gıbı olan varsa aranızda felan deneyımlerını anlatsın bana kızlarr bıde acaba denıze gırsem mı bısey olurmu ya aslında varya bu kez olece yatmayacam dagola akısına bıraktım rabbım nasıp etmısse olacak dıyorum cunku korkuyoru ve bu kez bole olsun sakınılan goze cop atarmıs ya o hıkaye olmasın dıyorum ne olur dua edın bana cuma eve gıdınce dr gıdıcem vede tatrılıcam artık cumartesı sonucu sıze yazarım
amin cnm sorma ya herseye kosturmak cok yorucu oluyor rabbım yardım etsın gun azaldıkca artık eksıkler azalmıs olsun ıstıyor ınsan ama o bıtıyor baska bısey baslıyor evın temızlıgı bı yandnhosgeldin cnm allah guc kuvvet versin..degen bir yorgunluk ama herseyde senin emegin olcak ne guzel..
allah kolaylık versin canım,,az kaldı düğüne normal..
kendini bu kadar suçlama canım,ne güzel anne baba olmanızı kutlamışınız bunu zehir etme kendiine..İyi geceler arkadaşlar.Utancıma yazmak istemiyorum aslında.Sebep mi?İçimde canavar var sanki.Durmadan yemek istiyorum.Dün akşamda babalar günü için eşime güzel bir masa hazırladım.Tabi yemekler...Aslında masa hazırlamayacaktım ama biz 9 yıl sonra 3. tüp bebek denemesinde bebek sahibi olduk.İlk anneler ve babalar günümüzü yaşadık.Biraz özel olsun istedim.Bu arada 4 gündür tuvalete çıkamıyorum.Sonuç olarak bu sabah tartıya korkarak çıktım ve sonuç korktuğum gibi çıktı.2 kilo almışım.Ama artık yemek için bahane kalmadı.Kendimi çok suçlu hissediyorum.Hepinizden özür dilerim.
hoşgeldinn cecoooSelamın aleyküm kizlarrrrrrr
Hepinizi çok özledim
Maalesef uzun uzun geçmişi okuyamiyorum cepten zor oluyor diye ama aklim hep sizlerde
Tatil müthiş geçiyor
Sağ olsun esimin halalari olsun yegenler hiç iş yatırmak istemiyorlarTabi ben öyle oturmaktan rahatsız olurum bilirsiniz
Neredeyse kavga edeceğim iş yatirmiyorlar diye
Halamlar sen tatile geldin otur keyfine bak, denize git, gez diyorlar devamlı ama kendime yakistiramam öyle ayağıma hizmet ettirmeyizaten fazla iş yok
Inanin 3 gündür kizlarin didismesi bile rahatsiz etmiyor benionlar bile sakinledi
Bol bol sohbet ediyoruz Kuzenlerle birlikte hatta gece geç saatlerde kordona iniyorum ve bol bol yuruyoruzburada havada bunaltmiyor
Bu arada yeni cakma eltimle ilgilide baya konuştuk ufak kuzenlehalamlarla ayni binada ya kuzenler neredeyse her gün gorusuyorlarmis ve ikiside yengE cakma eltin aslinda baya cana yakin falan dediler biraz çekingen ve bazen ne diyeceğini bilmiyor olabilir ama cok sevdik dediler Bakalım inşallah bende yakından tanıdıkça severim yoksa benden cok çeker
Tatil sonrasında bizi yemeğe alacaklarmiş
Inşallah çok güzel geçer de bizde aradaki buzları eritiriz
Bu arada cakma eltimle ortak arkadasimizda çıktıhemide kkdan
günaydın canım,alah yardım etsin zordüğün işi..ama tatlı telaş bunlar iş bittikden sonra anlarsın anlarsın ancak..amin cnm sorma ya herseye kosturmak cok yorucu oluyor rabbım yardım etsın gun azaldıkca artık eksıkler azalmıs olsun ıstıyor ınsan ama o bıtıyor baska bısey baslıyor evın temızlıgı bı yandnbı yandan temızlenıyor bı yandan batıyor ev buyuk olunca hakkındanda gelınmıyyor
amin cnm sagol valla stres ıyıce tavan yaptı dun anca gelınlıgı aldım daha bındallı ve kına elbısem alınmadı terzılerde son ana kadar terzılere gıt gel yapıcm herhalde yarında yaprak sarılcak bakalım
Cnm hoşgeldin korkman normal cnm alıştın ne zamandır yanınızdaydı Allah kavuştursun cnmgünaydın kk nın güzelleri
gece uyuyamadm bende sabah zor uyandım baya,,ee ev boş gibi oldu koca olmayınca ve az ürperdim açıkçası..
kahvaltımı ypıyorum şimdi,birazdan çarşıya gitmem lazım,geçen hafta aldığım bazı şeylerin değişmesi lazım,bu rada bol bol yürümüş olurum..
kendini bu kadar suçlama canım,ne güzel anne baba olmanızı kutlamışınız bunu zehir etme kendiine..
tuvalet sorunu zaten başlı başına sorun kilo için biliyorsun,onu çözdüğünde biraz daha rahatlamış olacaksın..
birazda hareket ekleyince geldiği gibi gidecektir o 2 kilo..
hoşgeldinn cecooo
biliyorummface sağolsun,tesadüfün bu kadarı,ama sen geçmiş yapmadın sanırım ve bizim bildiğimizi bilmiyorsun
neyse gelince konuşuruz bunu,sen bol bol eğlen yüz yürü canım hatta benim yerimede balkonda çay iç olurmu..
günaydın canım,alah yardım etsin zordüğün işi..ama tatlı telaş bunlar iş bittikden sonra anlarsın anlarsın ancak..
Günaydın cnm hayırdır olsun inşallahallah hayırlısı ile eline versin canım tebrikler şimdiden.
kızlarrrrr günaydın
nerelerdesiniz kimse yok bende bi geçmiş yapıp geleyim gelen olur belki. sabaha kadar kabus gördüm çok uykum var uykumu alamamışım esneyip geriniyom valla akşam olurmu bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?