80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işllah annende bırakabilir sigrayı canım..

işallaah bir gün güzel imkanlara sahip olurum ve istediğimi yaparım canım..

şartlarıbiraz zor diye biliyorum bende ,evlatlık edinmek dahada zor..

neyse kız uyurken gidiyim bende yatıyım canım, iyi gecelerrr

aa bu arada eksik menüleri yazmayada yarın başlıycam.gerçi zaten pek kimsede yok ama nesli ve sindiye duyurulur..aa birde cimcime yasmine

Haşlanmış tavuk göğsü, havuç ve bezelyenin yanında bulgur pilavı, bol yeşillikli salata ve ayran. Akşam menüm buydu canım.

bezelyeyi dikatli tüket cnmm havuç pişince şekere dönüşüyor mümkünse pişmiş yeme afiyetolsun

aa bu arada eksik menüleri yazmayada yarın başlıycam.gerçi zaten pek kimsede yok ama nesli ve sindiye duyurulur..aa birde cimcime yasmine

tamam cnm bu hafta düzenli paylaşanların listesini yapalım iyi geceler bitanemmm inş cnmmm

İyi geceler arkadaşlar.Utancıma yazmak istemiyorum aslında.Sebep mi?İçimde canavar var sanki.Durmadan yemek istiyorum.Dün akşamda babalar günü için eşime güzel bir masa hazırladım.Tabi yemekler...Aslında masa hazırlamayacaktım ama biz 9 yıl sonra 3. tüp bebek denemesinde bebek sahibi olduk.İlk anneler ve babalar günümüzü yaşadık.Biraz özel olsun istedim.Bu arada 4 gündür tuvalete çıkamıyorum.Sonuç olarak bu sabah tartıya korkarak çıktım ve sonuç korktuğum gibi çıktı.2 kilo almışım.Ama artık yemek için bahane kalmadı.Kendimi çok suçlu hissediyorum.Hepinizden özür dilerim.

pazartesinin menusu..

Kahvaltı:
1 muz
2 kk beyaz peynır
fındık

ogle:
Bır dılım anne pastası (hafıf oldugunu anlatabılmek adına anne dedım benım dn yaptıgım pasta)

aksam:
1 tabak fırın posetınde sebzelı körılı tavuk
2 kasık yogurt

sıvı:
3 lıtre lımonlu su
1 actımel

spor:
2 mıl leslıe
20 dakıka tıffany roth
200 mekik

cnm olur oyle arada allah bebisine saglikli uzun omurler versin insallah...
simdiden siki tutarsan hemen aldigin kiloyu verebilirsin
bende dun esime cok kolay bir pasta yaptim krem santi falan ben yaptim dun ve bugun 1 er dilim yedim ama dun 400 mekik bugun 200 mekik cektim ceza olarak
vereyyim mi sana ceza ister misin

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr

Hepinizi çok özledim
Maalesef uzun uzun geçmişi okuyamiyorum cepten zor oluyor diye ama aklim hep sizlerde

Tatil müthiş geçiyor
Sağ olsun esimin halalari olsun yegenler hiç iş yatırmak istemiyorlar Tabi ben öyle oturmaktan rahatsız olurum bilirsiniz
Neredeyse kavga edeceğim iş yatirmiyorlar diye
Halamlar sen tatile geldin otur keyfine bak, denize git, gez diyorlar devamlı ama kendime yakistiramam öyle ayağıma hizmet ettirmeyi zaten fazla iş yok

Inanin 3 gündür kizlarin didismesi bile rahatsiz etmiyor beni onlar bile sakinledi
Bol bol sohbet ediyoruz Kuzenlerle birlikte hatta gece geç saatlerde kordona iniyorum ve bol bol yuruyoruz burada havada bunaltmiyor
Bu arada yeni cakma eltimle ilgilide baya konuştuk ufak kuzenle halamlarla ayni binada ya kuzenler neredeyse her gün gorusuyorlarmis ve ikiside yengE cakma eltin aslinda baya cana yakin falan dediler biraz çekingen ve bazen ne diyeceğini bilmiyor olabilir ama cok sevdik dediler Bakalım inşallah bende yakından tanıdıkça severim yoksa benden cok çeker
Tatil sonrasında bizi yemeğe alacaklarmiş
Inşallah çok güzel geçer de bizde aradaki buzları eritiriz
Bu arada cakma eltimle ortak arkadasimizda çıktı hemide kkdan

Son düzenleme:
gece kusu cecomla minigimiz gelmis

Sorma canim tam gece kusu olduk kizlarimla Ramazandada inşallah sahura kadar oturmayi düşünüyorum Artık anca bayramdan sonra duzene firer gece uykularim ama gece geç yaptığım halde sabah 9da en geç ayaktayim

Ayy evet aldık haberleri beyazcan dan cecoşum tatilinin güzel geçmesine sevindim cnm bol bol gez dinlen eğlen cnm. Nasıl buldun nasıl öğrendin şöyle bir ayrıntılı yaz yaa geçmiş yapabilseydin benle beyazcan kafa yorduk baya yakınlar mıymış bizim edoşla

Iphone dan gönderildi

Sorma canim tam gece kusu olduk kizlarimla Ramazandada inşallah sahura kadar oturmayi düşünüyorum Artık anca bayramdan sonra duzene firer gece uykularim ama gece geç yaptığım halde sabah 9da en geç ayaktayim

Leptin güme gitcek desene cnm :) olsun artık bakalım benim sahur olayı nasıl olacak insan yalnızkende hiç ramazandı sahurdu keyfini yaşayamıyo yaa hayırlısı artık valla ben geç yatınca 9 da zor uyanırım anca ya hazırlık yapacaksam misafir falan yada stressliysem uyku tutmuyorsa uyanırım bazende mutluluktan heyecandan mesela Türkiye'ye gelceksem
Bakalım bu tatilde hiç tartılma cnm aslında hemen tatilden sonra ayran detoksu yapsan varya süper olur cnm bi düşün derim böylece süper kilo gitmiş olur

Iphone dan gönderildi

Aayyy ewet abla insha Allah bide adetimm 1 kilo agirlik

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

allah hayırlısı ile eline versin canım tebrikler şimdiden.

kızlarrrrr günaydın
nerelerdesiniz kimse yok bende bi geçmiş yapıp geleyim gelen olur belki. sabaha kadar kabus gördüm çok uykum var uykumu alamamışım esneyip geriniyom valla akşam olurmu bu gün

hosgeldin cnm allah guc kuvvet versin..degen bir yorgunluk ama herseyde senin emegin olcak ne guzel..
amin cnm sorma ya herseye kosturmak cok yorucu oluyor rabbım yardım etsın gun azaldıkca artık eksıkler azalmıs olsun ıstıyor ınsan ama o bıtıyor baska bısey baslıyor evın temızlıgı bı yandn bı yandan temızlenıyor bı yandan batıyor ev buyuk olunca hakkındanda gelınmıyyor
allah kolaylık versin canım,,az kaldı düğüne normal..

amin cnm sagol valla stres ıyıce tavan yaptı dun anca gelınlıgı aldım daha bındallı ve kına elbısem alınmadı terzılerde son ana kadar terzılere gıt gel yapıcm herhalde yarında yaprak sarılcak bakalım

günaydın kk nın güzelleri

gece uyuyamadm bende sabah zor uyandım baya,,ee ev boş gibi oldu koca olmayınca ve az ürperdim açıkçası..

kahvaltımı ypıyorum şimdi,birazdan çarşıya gitmem lazım,geçen hafta aldığım bazı şeylerin değişmesi lazım,bu rada bol bol yürümüş olurum..

kendini bu kadar suçlama canım,ne güzel anne baba olmanızı kutlamışınız bunu zehir etme kendiine..

tuvalet sorunu zaten başlı başına sorun kilo için biliyorsun,onu çözdüğünde biraz daha rahatlamış olacaksın..

birazda hareket ekleyince geldiği gibi gidecektir o 2 kilo..
hoşgeldinn cecooo

biliyorummface sağolsun,tesadüfün bu kadarı,ama sen geçmiş yapmadın sanırım ve bizim bildiğimizi bilmiyorsun

neyse gelince konuşuruz bunu,sen bol bol eğlen yüz yürü canım hatta benim yerimede balkonda çay iç olurmu..
günaydın canım,alah yardım etsin zordüğün işi..ama tatlı telaş bunlar iş bittikden sonra anlarsın anlarsın ancak..

Cnm hoşgeldin korkman normal cnm alıştın ne zamandır yanınızdaydı Allah kavuştursun cnm
yürümen iyi olacak cnm sporu da işlerinde aradan

kızlar karatay kitabını bitirdim nihayet nasılda 2 günde okuyuverdim :)
çok işe yaradı benim açımdan ama başka kitaplarıda var sanırım onlarıda edinmeyi düşünüyorum bakalım. biz belki yarın gece yola çıkacağız ben her ihtimale karşı yarın sabah tartılır banuya mesajla bildiririm ki cumaya hazır olsun. çünki cuma tartı bulumam oralarda zaten farklı da çıkar olmaz. napayım erken tartılacam artık. bu günde karataya devam yanlız bazı yemeklerle ekmek yemeden nasıl yicem bilemiyorum et yeniyorda :)

Günaydın cnm hayırdır olsun inşallah
bende hareket zor ediyorum dün tiffany yaptım ya karnımın yan tarafları sırtım acayip ağrıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…