80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yolculuk nereye cnm
ben sadece sahanda yumurtayı ekmeksiz yiyemiyorum sen neyde zorlanacağını düşünüyosun ?

Günaydın cnm hayırdır olsun inşallah
bende hareket zor ediyorum dün tiffany yaptım ya karnımın yan tarafları sırtım acayip ağrıyo :)

bana yabancı gelmiyor tifany benide şu ebrunun son cd platesi zorluyor bacaklarım fena. o yuzden ben bacak hareketlerinin hepsini yapmıyorum napim :)

bana yabancı gelmiyor tifany benide şu ebrunun son cd platesi zorluyor bacaklarım fena. o yuzden ben bacak hareketlerinin hepsini yapmıyorum napim :)

Oldugu kadarıyla artık cnm alışana kadar eksik yaparsın sonra alışınca tam yaparsın demek ki cok yorucu be etkili bi çalışma bu cd

Iphone dan gönderildi

Yolculuk nereye cnm
ben sadece sahanda yumurtayı ekmeksiz yiyemiyorum sen neyde zorlanacağını düşünüyosun ?

yarın ankara , pazar sabah hacıbektaşı veli dergahında kurbanımız var oraya ordan da akşam konyada kalıp p.tesi alanya ya dönüş :) oralarda çok katılamam ha diskalifye etmeyin beni.
mesela karnıyarık :) ekmeksiz yenirmi ayyy.

Oldugu kadarıyla artık cnm alışana kadar eksik yaparsın sonra alışınca tam yaparsın demek ki cok yorucu be etkili bi çalışma bu cd

Iphone dan gönderildi

evet sadece bacak diyebilirim karışık değil diğerleri gibi. bende hareketler öğrendim geliştirdim kendim yapıyordum zaten daha fazla hareket oldu şimdi
iyi yani

Aa evet söylemiştin kurban keseceğinizi Allah kabul etsin cnm.
Yani yemeye çalış hiç yiyemiyosan 1 dilim ekmek yada yarım dilim ekmekler tüket alışana kadar yok cnm diskalifiye olmazsın şimdiden söylüyorsun 6. Takıma da yaz banunun haberi olsun zaten bende söylerim yani erkenden kilo bildirimi bile yapcakmışsın sorun olmaz cnm sen bu tatilinin keyfini çıkar

Iphone dan gönderildi

Cnm hoşgeldin korkman normal cnm alıştın ne zamandır yanınızdaydı Allah kavuştursun cnm
yürümen iyi olacak cnm sporu da işlerinde aradan
evet canım çokdandır burdaydı

,veee işi olmamış maalesef şimdi evde tekrar,akşam giyyi sabah geldi benim herifolan bizim parala oldu,git gel benzin masrafı..

neyse zaten şu aralr çıkacak paramız çok,bahçe kazdırdığımız kuydanda su çıkmadı,o kadar para ve emek boşa gitti.8 milyarı kuyuya gömdükhemde dar zamanda,bahçedeki ağaçların susuz kaldığınamı ynyım yoksa giden paralaramı bilmem..ama yapıcak bişey yok allah başka dert vermesin ..zaten elendim evleneli işleri bi rast gitmedi benim herifin..bi kısmetsizlik var:44::44:

iyi yolculuklarr

bende konyalıyım belki kısmet olur görüşürüz

ayyyyyyyyyy cnm n eguzel bır haber bu...
ınsallah cnm hamılesındır ve hersey yolundadır sakın kotu dusunme cnm olur mu dualarımm senınle cnm bnm
tsk ederım canım inşallahhh herşey yolunda gider

tsk ederım canım bende bıraz heycenlıyım vede korkuyorum sıze anlatmazsam zaten catlarım hepınızını cok sevıyorum hepınız uzakta ama en yakındakı dostlarım oldunuz

Canimmmmmmm tebrik ederim
Cok sevindim!!!!

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
tsk ederım canım cok saoll

amın ınsallah canım ınsallah sag salım hayırlısıyla kucagıa alırım vallahı karı koca henuz cok heveslenıp sevınemıyoruz malesef cunku bundan oncekı4 dusukden dolayı cok tedırgınız vede cok korkuyoruz rabbım hayırlısını nasıp eder ınsallah

amın canım ınsallahhh

selamun aleykum kızlar
nasılsınız bakalım ben bu sabah erkenden kalktım ve kahvaltı yaptım sımdıde denıze gıdecez ve ordakı pıkınık alanında pıknık yapacaz bende hazırlık yapıyorum sımdı merak etmeyın daha dıyetımı etkıleyecek hıc bırsey yapmadım aynen devam edıyorum hatta sanırım hamıleleıkten dolayıda ıstahsızım hıc yıyesım olmuyor ya ama hadı hepınızı opt grsz

Sabah kahvaltı menüm:
*Kk kadar Kendim yaptığım tuzsuz peynir
*1 haşlanmış yumurta
*Domates&salatalık
*Badem
*Rezene+anason çayım

Öğlen de hem regl olmam hem de emzikli olmam sebebiyle canım tatlı çekince az bir tereyağını eritip içine küp doğranmış iki kuru incir atıp şöyle bir döndürdüm. Üzerine de bir ç.kaşığı pekmez serpeleyip tükettim.
Arada da limon dilimli soğuk maden suyu:)

aaa bak allah kavustursun dedim ama bu kadar cabuk beklemiyodum cnm hafta sonlari geliyo saniyodum
kismet cnm insallah allah rizk kapilarini tum ihtiyac sahibi kullarina acarda rahat ederiz hepbirlikte biraz..benim esiminde is sorunu var biraz sukur yinede..
uzuldum valla o kadar para bosa gitmis insallah telafi edebilirsiniz allah bi kapiyi kapar bi kapiyi acar cnm ..
sen konyanin neresindensin cnm bnm lisede cok sevdigim bi hocam vardi edebiyat ogretmeni oda esiyle konyalilar ve tekrar konyaya donus yaptilar birkac yil once bakarsin tanidik cikarsiniz
masallah cnm genelde tatilde kilo aliyo insan ne guzel korumayi basarmissin,,,
kızlar merhabalar nasılsınız

canım sıkkındı 4-5 gündür uğramıyorum hiç buralara

12-18 haziran arası 2,1 kilo vermişim ctesi tartıldım

sizce az mı bu verdiğim??:44::18:
cok iyi cnm yaklasik 1 haftada 2 kilo super olmus..
umarim can sikintin gecmistir

Hihhi bende konyaliyimm:))

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Slm fıstıklarrrrr

Afiyetolsun cnm kahvaltın süperrr tatlında çok sağlıklıymış

merhaba cnm iyiyiz şükürrr ne azı bitanemmm 6 günde harika bir rakam vermişsinnn tbrklerr inş sıkıntın bir an önce hallolur cnmm

aleyküm selam miniğim tatil tadını çıkar bitanemm yeğenimize ve kendine çok iyi bakkk dinlen eğlen gel olurmu

enişte çabuk dönmüş sağlık olsun meleğim bunda da vardır bir hayır su çıksa iyi olacaktı sıkma canını diyeceğim ama az bir miktar da değill

sağlığınız yerinde olsun da canımmm giden para olsun rabbim yine nasip eder cnm benim

yok kuzummm etmeyiz için rahat olsun ben herşeyi ekmeksiz yiyorum oyle de bir güzel oluyorki alışınca ekmeğin varlığını unutuyorsun inan
yanına salat veya yoğurtla süpe rolur karnıyarık ekmeksizzzz

tüm kitaplarını okursan aklında soru işareti kalmaz cnmm 1 hafta ekmek yememeye çalış gör bak yemeklerin lezzeti nasıl artıyor

Tünaydınnn meleğimmm çarşıdan sonra koşu bandında yürüyüşte var söz verdin bananeeee

Allah denk getirsin Mervişimm tatlı telaşlar bunlarr düğünden sonra güzelce dinlenirsin kuzummm

Sindiiii gece 1,30 sen hala burdasınnn

hoşgeldin adaşımmmmm ohhh sefan olsunnnn gzüel geçemsine çok sevindim bitanemmm sen iş yapmadan duramazsınnn bence herşey birlikte yapılmalııı gezmede işte eğlence de bol bol yürü kuzum bizim yerimize de gir denizee moral depola gel inşş

kulaklarını çınlatmıştık ben kaçırmışım bu olayıı gelince anlatırsın

İyi geceler cnmmm her ne olursa olsun aile saadetinden önemli değil bitanemm yediğin hiçbirşeyden korkma ne olursa olsun yaz cnmmm alt tarafı parmak sallarız dün dünde kaldı önümzüe bakacağız tatlım moral bozmak yok kabızlık için çöerkotu ve kefir önerebilirim cnmm ben hiç bu problemi yaşamadımm şükür

bugün yemezsin artık inşşş Sindimmm ver kuzum verrr elini korkak alıştırmaaa unutma iyiliği için

çok tşk ederim daha iyiyim çok şükür

devam ediyorum ama hala yürüyüşe başlayamadım..

Slm fıstıklarrrrr

Afiyetolsun cnm kahvaltın süperrr tatlında çok sağlıklıymış

merhaba cnm iyiyiz şükürrr ne azı bitanemmm 6 günde harika bir rakam vermişsinnn tbrklerr inş sıkıntın bir an önce hallolur cnmm

aleyküm selam miniğim tatil tadını çıkar bitanemm yeğenimize ve kendine çok iyi bakkk dinlen eğlen gel olurmu

enişte çabuk dönmüş sağlık olsun meleğim bunda da vardır bir hayır su çıksa iyi olacaktı sıkma canını diyeceğim ama az bir miktar da değill

sağlığınız yerinde olsun da canımmm giden para olsun rabbim yine nasip eder cnm benim

yok kuzummm etmeyiz için rahat olsun ben herşeyi ekmeksiz yiyorum oyle de bir güzel oluyorki alışınca ekmeğin varlığını unutuyorsun inan
yanına salat veya yoğurtla süpe rolur karnıyarık ekmeksizzzz

tüm kitaplarını okursan aklında soru işareti kalmaz cnmm 1 hafta ekmek yememeye çalış gör bak yemeklerin lezzeti nasıl artıyor

Tünaydınnn meleğimmm çarşıdan sonra koşu bandında yürüyüşte var söz verdin bananeeee

Allah denk getirsin Mervişimm tatlı telaşlar bunlarr düğünden sonra güzelce dinlenirsin kuzummm

Sindiiii gece 1,30 sen hala burdasınnn

hoşgeldin adaşımmmmm ohhh sefan olsunnnn gzüel geçemsine çok sevindim bitanemmm sen iş yapmadan duramazsınnn bence herşey birlikte yapılmalııı gezmede işte eğlence de bol bol yürü kuzum bizim yerimize de gir denizee moral depola gel inşş

kulaklarını çınlatmıştık ben kaçırmışım bu olayıı gelince anlatırsın

İyi geceler cnmmm her ne olursa olsun aile saadetinden önemli değil bitanemm yediğin hiçbirşeyden korkma ne olursa olsun yaz cnmmm alt tarafı parmak sallarız dün dünde kaldı önümzüe bakacağız tatlım moral bozmak yok kabızlık için çöerkotu ve kefir önerebilirim cnmm ben hiç bu problemi yaşamadımm şükür

bugün yemezsin artık inşşş Sindimmm ver kuzum verrr elini korkak alıştırmaaa unutma iyiliği için

ablacım sağolasın daha iyiym eşimle biraz takıştık da ,,,,

valla devam ediyorum işte bakalım bu hafta nasipse ayran detoksunu deneyim 2 gün

hala yürüyüşe başlayamadım

sen nasılsın keyifler nasıl

inş fazla uzamadan işi tatlıya bağlarsınız bitanemmm bu hafta feride ve ben de yapacağız detoks gel sende katıl üçümüz yapalım yarın başlayacağız biz

yürüyüşe başlasan iyi olur cnmm en azından 30 dk yapabilirsen harika olur hem spor yaparken ben hiçbirşey düşünmüyorum sadece derin nefes alıp vermeye odaklanıyorum sorunları unutuyorum cidden

şükür diyelim cnmm allah bugünümüzü aratmasın inş

amin ablacım

bakalım abla ya bizimki biraz zamanla olcak şeyler...

valla yürüyüşe de zamansızlıktan başlayamadım

tamam yarın başlayalım detoksa
2 gün yapıoduk dimi??
bide salatalık koymasam ??
yanında yiyebilirimde içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…