- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Yolculuk nereye cnmkızlar karatay kitabını bitirdim nihayet nasılda 2 günde okuyuverdim :)
çok işe yaradı benim açımdan ama başka kitaplarıda var sanırım onlarıda edinmeyi düşünüyorum bakalım. biz belki yarın gece yola çıkacağız ben her ihtimale karşı yarın sabah tartılır banuya mesajla bildiririm ki cumaya hazır olsun. çünki cuma tartı bulumam oralarda zaten farklı da çıkar olmaz. napayım erken tartılacam artık. bu günde karataya devam yanlız bazı yemeklerle ekmek yemeden nasıl yicem bilemiyorum et yeniyorda :)
Günaydın cnm hayırdır olsun inşallah
bende hareket zor ediyorum dün tiffany yaptım ya karnımın yan tarafları sırtım acayip ağrıyo :)
bana yabancı gelmiyor tifany benide şu ebrunun son cd platesi zorluyor bacaklarım fena. o yuzden ben bacak hareketlerinin hepsini yapmıyorum napim :)
Yolculuk nereye cnm
ben sadece sahanda yumurtayı ekmeksiz yiyemiyorum sen neyde zorlanacağını düşünüyosun ?
Oldugu kadarıyla artık cnm alışana kadar eksik yaparsın sonra alışınca tam yaparsın demek ki cok yorucu be etkili bi çalışma bu cd
Iphone dan gönderildi
yarın ankara , pazar sabah hacıbektaşı veli dergahında kurbanımız var oraya ordan da akşam konyada kalıp p.tesi alanya ya dönüş :) oralarda çok katılamam ha diskalifye etmeyin beni.
mesela karnıyarık :) ekmeksiz yenirmi ayyy.
evet canım çokdandır burdaydıCnm hoşgeldin korkman normal cnm alıştın ne zamandır yanınızdaydı Allah kavuştursun cnm
yürümen iyi olacak cnm sporu da işlerinde aradan
yarın ankara , pazar sabah hacıbektaşı veli dergahında kurbanımız var oraya ordan da akşam konyada kalıp p.tesi alanya ya dönüş :) oralarda çok katılamam ha diskalifye etmeyin beni.
tsk ederım canım inşallahhh herşey yolunda giderayyyyyyyyyy cnm n eguzel bır haber bu...
ınsallah cnm hamılesındır ve hersey yolundadır sakın kotu dusunme cnm olur mu dualarımm senınle cnm bnm
tsk ederım canım bende bıraz heycenlıyım vede korkuyorum sıze anlatmazsam zaten catlarım hepınızını cok sevıyorum hepınız uzakta ama en yakındakı dostlarım oldunuzben geldimmm
gün işi bitti az hasarla atlattığımı düşünüyorım,aten epeyce yol yürüdük,yediğimide yakmışımdır heralde..
teşekkür ederim canım ellerine sağlık içmiş kadr oldum
sağol canım iyi dileklerin için..
evimin bahçesi çok büyük deyil ama dışarı çıkıp yürüsem süper olacak..
topiğin en sakin sakini olarak burdayımm
çokk sağol canım üşenmeden benim için hesaplamışın birde,mutlakaaaaa yürüycem canım..sözzzzzzzzz
ben sirkeyi sebilin damcasına döküyorumtoptan alkali oluyor suyumuz.. yani işallah öyledir..
çoluk çocuk içiyoruz o suyu,ben çok su içtiğimden sürahi falan kar etmiyor bana
kutlarım cimcimemm,,gençlik bu işteeekilocuklarından patır patır kurul işallah
ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SEVİNDİMM
inan ki çok heyecnlandım..işallah doğrudur test sonucun..aklımada geliyordu ama ses etmedim boşuna ümit olur diye..
allah tamamına erdirsin miniğim,bu haberi bizimle paylaşmanada çok sevindim..tebrik ederimm
tsk ederım canım cok saollCanimmmmmmm tebrik ederim
Cok sevindim!!!!
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
amın ınsallah canım ınsallah sag salım hayırlısıyla kucagıa alırım vallahı karı koca henuz cok heveslenıp sevınemıyoruz malesef cunku bundan oncekı4 dusukden dolayı cok tedırgınız vede cok korkuyoruz rabbım hayırlısını nasıp eder ınsallahİyi akşamlar fıstıklarrrmaşallah dedektif gibisiniz kuzeni yüzünden duyumdan olduk keşke yeni bir üyelikle gelseydi gelecekti güya ama tadı kaçtı haklı da
sen görüşürsen çok slm söyle bizden beyazcanımmm günü hafif atlatmışsınnn tbrk edeirmmm spora başlamaya söz verdin yarından itibaren görmek isterim menülerinde birde beyazcanım menüleri takip etmeye başladın umarım biraz disiplin getirelim değilmiii
allah kavuştursun eşine cnmmm enişte gidince ev bomboş kalmıştır prensesini yatıştırmak zor olacak gibi alıştı babasına
Miniğimmmmmm bitanemmmm çok sevindimmmmyeğenlerimiz çoğalıyor ne güzel ne güzel bebiş bekleyen herkese rabbim nasip etmeye başladı allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin cnm benim çok bekledin rabbim yüzünü güldürsün inşş çok dikkat et miniğim denize girmende sakınca yok bence fakat güneş ışıklarına dikkat et zararlı olduğu saatlerde girme miniğim enişte ne kadar mutlu olmuşturrr iyi haberlerini bekliyoruz cnmmm
amın canım ınsallahhhallah hayırlısı ile eline versin canım tebrikler şimdiden.
kızlarrrrr günaydın
nerelerdesiniz kimse yok bende bi geçmiş yapıp geleyim gelen olur belki. sabaha kadar kabus gördüm çok uykum var uykumu alamamışım esneyip geriniyom valla akşam olurmu bu gün
aaa bak allah kavustursun dedim ama bu kadar cabuk beklemiyodum cnm hafta sonlari geliyo saniyodumevet canım çokdandır burdaydı
,veee işi olmamış maalesef şimdi evde tekrar,akşam giyyi sabah geldi benim herifolan bizim parala oldu,git gel benzin masrafı..
neyse zaten şu aralr çıkacak paramız çok,bahçe kazdırdığımız kuydanda su çıkmadı,o kadar para ve emek boşa gitti.8 milyarı kuyuya gömdükhemde dar zamanda,bahçedeki ağaçların susuz kaldığınamı ynyım yoksa giden paralaramı bilmem.. ama yapıcak bişey yok allah başka dert vermesin ..zaten elendim evleneli işleri bi rast gitmedi benim herifin..bi kısmetsizlik var:44::44:
iyi yolculuklarr
bende konyalıyım belki kısmet olur görüşürüz
masallah cnm genelde tatilde kilo aliyo insan ne guzel korumayi basarmissin,,,selamun aleykum kızlar
nasılsınız bakalım ben bu sabah erkenden kalktım ve kahvaltı yaptım sımdıde denıze gıdecez ve ordakı pıkınık alanında pıknık yapacaz bende hazırlık yapıyorum sımdı merak etmeyın daha dıyetımı etkıleyecek hıc bırsey yapmadım aynen devam edıyorum hatta sanırım hamıleleıkten dolayıda ıstahsızım hıc yıyesım olmuyor ya ama hadı hepınızı opt grsz
cok iyi cnm yaklasik 1 haftada 2 kilo super olmus..kızlar merhabalar nasılsınız
canım sıkkındı 4-5 gündür uğramıyorum hiç buralara
12-18 haziran arası 2,1 kilo vermişim ctesi tartıldım
sizce az mı bu verdiğim??:44::18:
evet canım çokdandır burdaydı
,veee işi olmamış maalesef şimdi evde tekrar,akşam giyyi sabah geldi benim herifolan bizim parala oldu,git gel benzin masrafı..
neyse zaten şu aralr çıkacak paramız çok,bahçe kazdırdığımız kuydanda su çıkmadı,o kadar para ve emek boşa gitti.8 milyarı kuyuya gömdükhemde dar zamanda,bahçedeki ağaçların susuz kaldığınamı ynyım yoksa giden paralaramı bilmem.. ama yapıcak bişey yok allah başka dert vermesin ..zaten elendim evleneli işleri bi rast gitmedi benim herifin..bi kısmetsizlik var:44::44:
iyi yolculuklarr
Sabah kahvaltı menüm:
*Kk kadar Kendim yaptığım tuzsuz peynir
*1 haşlanmış yumurta
*Domates&salatalık
*Badem
*Rezene+anason çayım
Öğlen de hem regl olmam hem de emzikli olmam sebebiyle canım tatlı çekince az bir tereyağını eritip içine küp doğranmış iki kuru incir atıp şöyle bir döndürdüm. Üzerine de bir ç.kaşığı pekmez serpeleyip tükettim.
Arada da limon dilimli soğuk maden suyu:)
kızlar merhabalar nasılsınız
selamun aleykum kızlar
nasılsınız bakalım ben bu sabah erkenden kalktım ve kahvaltı yaptım sımdıde denıze gıdecez ve ordakı pıkınık alanında pıknık yapacaz bende hazırlık yapıyorum sımdı merak etmeyın daha dıyetımı etkıleyecek hıc bırsey yapmadım aynen devam edıyorum hatta sanırım hamıleleıkten dolayıda ıstahsızım hıc yıyesım olmuyor ya ama hadı hepınızı opt grsz
iyi yolculuklarr
kızlar karatay kitabını bitirdim nihayet nasılda 2 günde okuyuverdim :)
çok işe yaradı benim açımdan ama başka kitaplarıda var sanırım onlarıda edinmeyi düşünüyorum bakalım. biz belki yarın gece yola çıkacağız ben her ihtimale karşı yarın sabah tartılır banuya mesajla bildiririm ki cumaya hazır olsun. çünki cuma tartı bulumam oralarda zaten farklı da çıkar olmaz. napayım erken tartılacam artık. bu günde karataya devam yanlız bazı yemeklerle ekmek yemeden nasıl yicem bilemiyorum et yeniyorda :)
günaydın kk nın güzelleri
gece uyuyamadm bende sabah zor uyandım baya,,ee ev boş gibi oldu koca olmayınca ve az ürperdim açıkçası..
kahvaltımı ypıyorum şimdi,birazdan çarşıya gitmem lazım,geçen hafta aldığım bazı şeylerin değişmesi lazım,bu rada bol bol yürümüş olurum..
kendini bu kadar suçlama canım,ne güzel anne baba olmanızı kutlamışınız bunu zehir etme kendiine..
tuvalet sorunu zaten başlı başına sorun kilo için biliyorsun,onu çözdüğünde biraz daha rahatlamış olacaksın..
birazda hareket ekleyince geldiği gibi gidecektir o 2 kilo..
hoşgeldinn cecooo
biliyorummface sağolsun,tesadüfün bu kadarı,ama sen geçmiş yapmadın sanırım ve bizim bildiğimizi bilmiyorsun
neyse gelince konuşuruz bunu,sen bol bol eğlen yüz yürü canım hatta benim yerimede balkonda çay iç olurmu..
günaydın canım,alah yardım etsin zordüğün işi..ama tatlı telaş bunlar iş bittikden sonra anlarsın anlarsın ancak..
amin cnm sorma ya herseye kosturmak cok yorucu oluyor rabbım yardım etsın gun azaldıkca artık eksıkler azalmıs olsun ıstıyor ınsan ama o bıtıyor baska bısey baslıyor evın temızlıgı bı yandnbı yandan temızlenıyor bı yandan batıyor ev buyuk olunca hakkındanda gelınmıyyor
amin cnm sagol valla stres ıyıce tavan yaptı dun anca gelınlıgı aldım daha bındallı ve kına elbısem alınmadı terzılerde son ana kadar terzılere gıt gel yapıcm herhalde yarında yaprak sarılcak bakalım
Leptin güme gitcek desene cnm :) olsun artık bakalım benim sahur olayı nasıl olacak insan yalnızkende hiç ramazandı sahurdu keyfini yaşayamıyo yaa hayırlısı artık valla ben geç yatınca 9 da zor uyanırım anca ya hazırlık yapacaksam misafir falan yada stressliysem uyku tutmuyorsa uyanırım bazende mutluluktan heyecandan mesela Türkiye'ye gelceksem
Bakalım bu tatilde hiç tartılma cnm aslında hemen tatilden sonra ayran detoksu yapsan varya süper olur cnm bi düşün derimböylece süper kilo gitmiş olur
Iphone dan gönderildi
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr
Hepinizi çok özledim
Maalesef uzun uzun geçmişi okuyamiyorum cepten zor oluyor diye ama aklim hep sizlerde
Tatil müthiş geçiyor
Sağ olsun esimin halalari olsun yegenler hiç iş yatırmak istemiyorlarTabi ben öyle oturmaktan rahatsız olurum bilirsiniz
Neredeyse kavga edeceğim iş yatirmiyorlar diye
Halamlar sen tatile geldin otur keyfine bak, denize git, gez diyorlar devamlı ama kendime yakistiramam öyle ayağıma hizmet ettirmeyizaten fazla iş yok
Inanin 3 gündür kizlarin didismesi bile rahatsiz etmiyor benionlar bile sakinledi
Bol bol sohbet ediyoruz Kuzenlerle birlikte hatta gece geç saatlerde kordona iniyorum ve bol bol yuruyoruzburada havada bunaltmiyor
Bu arada yeni cakma eltimle ilgilide baya konuştuk ufak kuzenlehalamlarla ayni binada ya kuzenler neredeyse her gün gorusuyorlarmis ve ikiside yengE cakma eltin aslinda baya cana yakin falan dediler biraz çekingen ve bazen ne diyeceğini bilmiyor olabilir ama cok sevdik dediler Bakalım inşallah bende yakından tanıdıkça severim yoksa benden cok çeker
Tatil sonrasında bizi yemeğe alacaklarmiş
Inşallah çok güzel geçer de bizde aradaki buzları eritiriz
Bu arada cakma eltimle ortak arkadasimizda çıktıhemide kkdan
İyi geceler arkadaşlar.Utancıma yazmak istemiyorum aslında.Sebep mi?İçimde canavar var sanki.Durmadan yemek istiyorum.Dün akşamda babalar günü için eşime güzel bir masa hazırladım.Tabi yemekler...Aslında masa hazırlamayacaktım ama biz 9 yıl sonra 3. tüp bebek denemesinde bebek sahibi olduk.İlk anneler ve babalar günümüzü yaşadık.Biraz özel olsun istedim.Bu arada 4 gündür tuvalete çıkamıyorum.Sonuç olarak bu sabah tartıya korkarak çıktım ve sonuç korktuğum gibi çıktı.2 kilo almışım.Ama artık yemek için bahane kalmadı.Kendimi çok suçlu hissediyorum.Hepinizden özür dilerim.
cnm olur oyle arada allah bebisine saglikli uzun omurler versin insallah...
simdiden siki tutarsan hemen aldigin kiloyu verebilirsin
bende dun esime cok kolay bir pasta yaptim krem santi falan ben yaptim dun ve bugun 1 er dilim yedim ama dun 400 mekik bugun 200 mekik cektim ceza olarak
vereyyim mi sana ceza ister misin
aaa bak allah kavustursun dedim ama bu kadar cabuk beklemiyodum cnm hafta sonlari geliyo saniyodum
kismet cnm insallah allah rizk kapilarini tum ihtiyac sahibi kullarina acarda rahat ederiz hepbirlikte biraz..benim esiminde is sorunu var biraz sukur yinede..
uzuldum valla o kadar para bosa gitmis insallah telafi edebilirsiniz allah bi kapiyi kapar bi kapiyi acar cnm ..
sen konyanin neresindensin cnm bnm lisede cok sevdigim bi hocam vardi edebiyat ogretmeni oda esiyle konyalilar ve tekrar konyaya donus yaptilar birkac yil once bakarsin tanidik cikarsiniz
masallah cnm genelde tatilde kilo aliyo insan ne guzel korumayi basarmissin,,,
cok iyi cnm yaklasik 1 haftada 2 kilo super olmus..
umarim can sikintin gecmistir
Sabah kahvaltı menüm:
*Kk kadar Kendim yaptığım tuzsuz peynir
*1 haşlanmış yumurta
*Domates&salatalık
*Badem
*Rezene+anason çayım
Öğlen de hem regl olmam hem de emzikli olmam sebebiyle canım tatlı çekince az bir tereyağını eritip içine küp doğranmış iki kuru incir atıp şöyle bir döndürdüm. Üzerine de bir ç.kaşığı pekmez serpeleyip tükettim.
Arada da limon dilimli soğuk maden suyu:)
kızlar merhabalar nasılsınız
selamun aleykum kızlar
iyi yolculuklarr
kızlar karatay kitabını bitirdim nihayet nasılda 2 günde okuyuverdim :)
günaydın kk nın güzelleri
gece uyuyamadm bende sabah zor uyandım baya,,ee ev boş gibi oldu koca olmayınca ve az ürperdim açıkçası..
kahvaltımı ypıyorum şimdi,birazdan çarşıya gitmem lazım,geçen hafta aldığım bazı şeylerin değişmesi lazım,bu rada bol bol yürümüş olurum..
kendini bu kadar suçlama canım,ne güzel anne baba olmanızı kutlamışınız bunu zehir etme kendiine..
tuvalet sorunu zaten başlı başına sorun kilo için biliyorsun,onu çözdüğünde biraz daha rahatlamış olacaksın..
birazda hareket ekleyince geldiği gibi gidecektir o 2 kilo..
hoşgeldinn cecooo
biliyorummface sağolsun,tesadüfün bu kadarı,ama sen geçmiş yapmadın sanırım ve bizim bildiğimizi bilmiyorsun
neyse gelince konuşuruz bunu,sen bol bol eğlen yüz yürü canım hatta benim yerimede balkonda çay iç olurmu..
günaydın canım,alah yardım etsin zordüğün işi..ama tatlı telaş bunlar iş bittikden sonra anlarsın anlarsın ancak..
amin cnm sorma ya herseye kosturmak cok yorucu oluyor rabbım yardım etsın gun azaldıkca artık eksıkler azalmıs olsun ıstıyor ınsan ama o bıtıyor baska bısey baslıyor evın temızlıgı bı yandnbı yandan temızlenıyor bı yandan batıyor ev buyuk olunca hakkındanda gelınmıyyor
amin cnm sagol valla stres ıyıce tavan yaptı dun anca gelınlıgı aldım daha bındallı ve kına elbısem alınmadı terzılerde son ana kadar terzılere gıt gel yapıcm herhalde yarında yaprak sarılcak bakalım
Leptin güme gitcek desene cnm :) olsun artık bakalım benim sahur olayı nasıl olacak insan yalnızkende hiç ramazandı sahurdu keyfini yaşayamıyo yaa hayırlısı artık valla ben geç yatınca 9 da zor uyanırım anca ya hazırlık yapacaksam misafir falan yada stressliysem uyku tutmuyorsa uyanırım bazende mutluluktan heyecandan mesela Türkiye'ye gelceksem
Bakalım bu tatilde hiç tartılma cnm aslında hemen tatilden sonra ayran detoksu yapsan varya süper olur cnm bi düşün derimböylece süper kilo gitmiş olur
Iphone dan gönderildi
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr
Hepinizi çok özledim
Maalesef uzun uzun geçmişi okuyamiyorum cepten zor oluyor diye ama aklim hep sizlerde
Tatil müthiş geçiyor
Sağ olsun esimin halalari olsun yegenler hiç iş yatırmak istemiyorlarTabi ben öyle oturmaktan rahatsız olurum bilirsiniz
Neredeyse kavga edeceğim iş yatirmiyorlar diye
Halamlar sen tatile geldin otur keyfine bak, denize git, gez diyorlar devamlı ama kendime yakistiramam öyle ayağıma hizmet ettirmeyizaten fazla iş yok
Inanin 3 gündür kizlarin didismesi bile rahatsiz etmiyor benionlar bile sakinledi
Bol bol sohbet ediyoruz Kuzenlerle birlikte hatta gece geç saatlerde kordona iniyorum ve bol bol yuruyoruzburada havada bunaltmiyor
Bu arada yeni cakma eltimle ilgilide baya konuştuk ufak kuzenlehalamlarla ayni binada ya kuzenler neredeyse her gün gorusuyorlarmis ve ikiside yengE cakma eltin aslinda baya cana yakin falan dediler biraz çekingen ve bazen ne diyeceğini bilmiyor olabilir ama cok sevdik dediler Bakalım inşallah bende yakından tanıdıkça severim yoksa benden cok çeker
Tatil sonrasında bizi yemeğe alacaklarmiş
Inşallah çok güzel geçer de bizde aradaki buzları eritiriz
Bu arada cakma eltimle ortak arkadasimizda çıktıhemide kkdan
İyi geceler arkadaşlar.Utancıma yazmak istemiyorum aslında.Sebep mi?İçimde canavar var sanki.Durmadan yemek istiyorum.Dün akşamda babalar günü için eşime güzel bir masa hazırladım.Tabi yemekler...Aslında masa hazırlamayacaktım ama biz 9 yıl sonra 3. tüp bebek denemesinde bebek sahibi olduk.İlk anneler ve babalar günümüzü yaşadık.Biraz özel olsun istedim.Bu arada 4 gündür tuvalete çıkamıyorum.Sonuç olarak bu sabah tartıya korkarak çıktım ve sonuç korktuğum gibi çıktı.2 kilo almışım.Ama artık yemek için bahane kalmadı.Kendimi çok suçlu hissediyorum.Hepinizden özür dilerim.
cnm olur oyle arada allah bebisine saglikli uzun omurler versin insallah...
simdiden siki tutarsan hemen aldigin kiloyu verebilirsin
bende dun esime cok kolay bir pasta yaptim krem santi falan ben yaptim dun ve bugun 1 er dilim yedim ama dun 400 mekik bugun 200 mekik cektim ceza olarak
vereyyim mi sana ceza ister misin
çok tşk ederim daha iyiyim çok şükür
devam ediyorum ama hala yürüyüşe başlayamadım..
Slm fıstıklarrrrr
Afiyetolsun cnm kahvaltın süperrrtatlında çok sağlıklıymış
merhaba cnm iyiyiz şükürrr ne azı bitanemmm 6 günde harika bir rakam vermişsinnntbrklerr inş sıkıntın bir an önce hallolur cnmm
aleyküm selam miniğim tatil tadını çıkar bitanemm yeğenimize ve kendine çok iyi bakkk dinlen eğlen gel olurmu
enişte çabuk dönmüş sağlık olsun meleğim bunda da vardır bir hayır su çıksa iyi olacaktı sıkma canını diyeceğim ama az bir miktar da değill
sağlığınız yerinde olsun da canımmm giden para olsun rabbim yine nasip eder cnm benim
yok kuzummm etmeyiz için rahat olsun ben herşeyi ekmeksiz yiyorum oyle de bir güzel oluyorki alışınca ekmeğin varlığını unutuyorsun inan
yanına salat veya yoğurtla süpe rolur karnıyarıkekmeksizzzz
tüm kitaplarını okursan aklında soru işareti kalmaz cnmm 1 hafta ekmek yememeye çalış gör bak yemeklerin lezzeti nasıl artıyor
Tünaydınnn meleğimmm çarşıdan sonra koşu bandında yürüyüşte var söz verdin bananeeee
Allah denk getirsin Mervişimm tatlı telaşlar bunlarr düğünden sonra güzelce dinlenirsin kuzummm
Sindiiii gece 1,30 sen hala burdasınnn
hoşgeldin adaşımmmmm ohhh sefan olsunnnn gzüel geçemsine çok sevindim bitanemmm sen iş yapmadan duramazsınnn bence herşey birlikte yapılmalııı gezmede işte eğlence debol bol yürü kuzum bizim yerimize de gir denizee moral depola gel inşş
kulaklarını çınlatmıştık ben kaçırmışım bu olayıı gelince anlatırsın
İyi geceler cnmmm her ne olursa olsun aile saadetinden önemli değil bitanemm yediğin hiçbirşeyden korkma ne olursa olsun yaz cnmmm alt tarafı parmak sallarızdün dünde kaldı önümzüe bakacağız tatlım moral bozmak yok kabızlık için çöerkotu ve kefir önerebilirim cnmm ben hiç bu problemi yaşamadımm şükür
bugün yemezsin artık inşşş Sindimmmver kuzum verrr elini korkak alıştırmaaa unutma iyiliği için
ablacım sağolasın daha iyiym eşimle biraz takıştık da ,,,,
valla devam ediyorum işte bakalım bu hafta nasipse ayran detoksunu deneyim 2 gün
hala yürüyüşe başlayamadım
sen nasılsın keyifler nasıl
inş fazla uzamadan işi tatlıya bağlarsınız bitanemmm bu hafta feride ve ben de yapacağız detoks gel sende katıl üçümüz yapalım yarın başlayacağız biz
yürüyüşe başlasan iyi olur cnmm en azından 30 dk yapabilirsen harika olur hem spor yaparken ben hiçbirşey düşünmüyorum sadece derin nefes alıp vermeye odaklanıyorum sorunları unutuyorum cidden
şükür diyelim cnmm allah bugünümüzü aratmasın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?