80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam ben şöyle yaptım tatlım ve güzel sonuçlar aldım her defasında

ev yapımı 2 lt yoğurt+içine küp doğranmış salatalık+ve diğerleri üstüne nane. öğünlerde 1 kase yedim. yani ayran değil de cacık gibi kıvamı koyu.suyuda üstüne içtim azıcık
böyle daha kolay tüketiliyor okey

bu yöntemde mantıklı:44::44:

zaman herşeyin ilacı canım sıkma canını herşey yoluna girer inşş evet detoks 2 gün yapılıyor cnmm

yanında tüket o zaman cnm içinde sevmiyorsan her içişinde yarım salatalık tüket cnm

Ben geldim. Menumu yazayim bakalim ne dicek banu
Sabah kalkinca ingiliz karbonatli 2 brd su corekotu cektim ve kefirimi de ictim
8 de kahvalti 1.5 has.yumurta avucla lor bol bahçeden yesillik biber 10 zeytin 1 dilimden az ekmek
Ara hibuskus cayi.cay.t.kahvesi
13 de ogle haslanmis taze fasulyeyi bulgurla demledim yogurt nane ile yedim bi catal tavuk doner bir lokma ekmek yedim
Ara cay
Aksam 2 dlm peynir önden aciktim diye yedim
6 kasik t.fasulye yemegi 3 minik kofte az yogurt bol taze biber nane maydanoz semiz otu domates takviye balik hapi
Sabah 15 dk plates
Simdi ancak 30 dk karisik spor yapicam ev isim var cunki

Suyu unutmayim gene okur yatanacak 6 lt

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

denecek kelime yok ki kuzumm maşallah 10 numara 5 yıldızzz helall sana 1 lokma ekmekle bitirdin günü tbrk ederim cnmmm

Vallami begendinmi oh icim rahatladi sagol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kızlar dun aksam ugrayamadım yorgunluktan ramazanlık yufka acıyıoruz annemlerle cook yorgunum
sabah 6.30da basladık aksam 6da bıttı ısımız ortalıgı toplamak falan 7yı buldu dunde aynı yufka actık yarında acıcaz bıtıcek ınsallah
bırazdan dunkı menumude yazayım bıara gecmıs yaparım ınsallah cook yorgunum

Bugünkü menüm
kahvaltı:
peynirli omlet
fındık
11 tane kiraz
11 tane üzüm
1 bisküvi

öğle:
1 meyveli yoğurt

Akşam:
1 kase dünden kalan fırında tavuk göğsü
1 kepçe etli nohut
1 meyveli yoğurt

sıvı:
su şimdilik 1 bucuk litre limonlu
3 bardak portakallı-zencefilli yeşilçay
1 bardak rezene çayı
1 actimel

spor:
2 mil leslie
10 dakika tiffany rothe (bugun zor yaptım o kadar acıyo yanlar ama yapabilirsem yapcam tekrar)
100 mekik
başka spor yapabilirsem yazcam ama inanılmaz uykum var ve inanılmaz spor yapasım var kızlar

Ya ablalar 1 ayda 10 kilo verdinizmi hic ? Ve nasil neler yaptiniz. Artik biktim. Turkiyeye gitmek istiyorum o yuzden 77 olmak istiyorumm.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

iyi geceler kızlarr

bu gün kızı evin biraz uzağındaki parka götürdüm..hem çay içtik hemde kız oynadı parkda..sonrada büyük kızla nöbetleşe yürüdük..

banuşuma sözümü bu günlük tutmuş oldum..aslında hergün o parka gidip kızı oynatsam hem yürüsem ama bayada uzak sayolır,,gerçi oraya giderkende yürümüş olurum ya daha iyi..

işallah ramazana kadar bişeyler yapıcam..

kızlar merhabalar nasılsınız

canım sıkkındı 4-5 gündür uğramıyorum hiç buralara

12-18 haziran arası 2,1 kilo vermişim ctesi tartıldım

sizce az mı bu verdiğim??:44::18:
azmıı ,maşallhın var ne azı canım..haftada 2 kğ ayda 8 kilo eder ,hiç aza benziyormu..maşalah diyorum ..
allah çabuk kavuşturdu ama yine gidiyor,,bu gece yine yolcu benim herif

yok canım hafta sonu falan deyil benim kocanın gelişi,belli olmaz..bazeen 1 ay hiç gelmez bazen 2 gün sonra çıkar gelir..işin durumuna göre değişiyor..
dünde izin alıp gitmelerine rağmen çalıştırmamış Telekom..totosuna baka baka geri geldiler..

ben konya merkezdeyim canım,kim bilir belki tanıdıktır,dünya küçük nede olsa.baksana bizim cecoşun çakma eltisi edanın arkdışı çıktı..belki bizde burda birileriyle tanıdık çıkarız..
Hihhi bende konyaliyimm:))

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
al bir konyalı daha..sen konya nın neresindensin canım,kulu falanmı yoksa ordakilerin çoğu gurbetçi diye biliyorum..
kolay gelsin bereketli olsun canım..

çok ypmışınız demekki ,allah yedirmeyi nasip etsin tabii kilo aldırmadan..çokda güzel olur mis gibi gece sahurda yemesi..ben yapmıycam bu yıl yufka falan..zaten kocam burda omuycak,bende ekmek yemiyorum kızlar zaten boğazlı deyil..tek başıma o işle boğuşmaya deymez diye düşünüyorum ,yufka ekip işi nede olsa,tek kişinin yapacağı iş deyil..çok canım isterse bazlama gibi yapar yeriz gece,,gerçi yiyemem karataya aykırı..

menüm

sabah..biraz küflü peynir,7 zeytin,1 avuç fındık..

ara.1 kase yoğurt,biraz kayısı çekirdeği

akşam..zeytin yağlı bolllll yeşillikli bulgur pilavı,yoğurt

parkda biraz erik ve kiraz..

boll su

valla olabilir cnm belki tanidik akraba cikarsiniz hic sasirmam cok severim hocami ve yengemi (esine yenge diyoruz )
cok ozledim zaten buraya geldim geleli goremedim kac yildir adresini falan ogrendim turkiyeye gidince hediye gondercem o kadar emegi var ustumuzde
off su duzensiz is,taitili belli olmayan islere gicik oluyorum herkes tatil yaparken bizimkilerin calismasina gicik oluyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm calissalar bir dert calismasalar bir dert valla

yuruyuse baslamana sevindim cnm insallah guzel sonuclarini alirsinda devamli olur yuruyuslerin

Ooo bizde cok takışırız inşallah haşletmişsinizdir cnm takma dicem ama benim gibiysen ister istemez takıyo insan

Iphone dan gönderildi

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr

Yine gece kuşu cecooo geldiii

Bugün kahvaltıdan sonra bir attık kendimizi yollara akşam 9a kadar
Yegenleri arabaya doldurduğum gibi Cunda Adasına gitmek icin yollara döküldük
Tabi yol çok eğlenceli geçti arabada selfie bile yaptık
Baya dolaştık sonrada oturup sahilde bir guzel balik ziyafeti çektik kendimize
Yediklerimizide erittikten sonrada biraz daha dolasip birde dondurma yedik
Oranin meşhur sakızlı dondurmasi varmis ki normalde ben agIma surmem ama gayet guzeldi

Dönüşte nasilsa yolumuzun üzeri diye Ayvalik'a ugradik ama korkmayin orada da toat yemedim
Oradan Örene gectik yine guzel bir yerde denize karşı çay içtik
Yol boyunca ergen gibi bağıra bağıra şarkı söyledim Kuzenlerle

Inanilmaz yorucu ama bir o kadar eğlenceli bir gün gecirdik Inşallah bimba gibi de dönerim
Tek sıkıntım eşimin yanımda olmaması ama Inşallah oda 3 gün sonra gelecek sonra onunlada bir kaç yere gideceğiz inşallah
Allahtan skype varda her gun yüz yüze gorusebiliyoruz ama yinede cok özledim kocacigimi

Sağol adaşımmmmm
Bugün baya yoruldum hatta tabanlarim ağrıyor ama yarinda durmak yok hem denize gideceğiz hemde Edremit pazarina
Inşallah kendimi full şarj edip döneceğim

Kiz olay çok basit Dünya çok küçük
Bizim edahafizla esimin amca gelini arkadaşmiş meğer bende facede onu bir gonderiye etiketledigi icin fark ettim
Eminim benim yeni cakma elti bunu duyunca cok sasirir tabi eda istemem boşver kkda olduğumuzu bilmesinler derse birsey demem sonucta burada yeri geldiginde herseyimizi paylasiyoruz varsin millette bilmesin derse saygı duyarim

günaydın kızlarrr

bu gün bana yol göründü ,kızın tahlil sonuçları bu gün çıkacak,ve ultrason çekşilecekdi,hastanede baya uzak havada 2 gündür iyi ısındı burda,..

soğuk olupda birden ısınıncada zor çekiliyor dpğrusu..offfffff yarın erkendenmi gitdsem acaba,tahlil kartına bi bakıyım sati geçse yarın gidiyim bari..

kararsız ben..

kaç gündür su arıtma cihazlarına bakıyorum nette..şu suyu hem alkali yapan hem minarel verenlere..fiyat aralığı çok değişken ve kafam karıştı açıkçası..

400 e der 2bin ede..acab ucuz etin suyu karamı olur..yoksa aynı mala 4 misli fiyata mı satıyorlar..

açıkçası annemler yeni aldı 2000 tl ye,ve banada çok ısrar edip duruyor kızım sende al bak hastasın ,bu su iyi geliyormuş diye..netten okuduğum kadarıyla doğruda,şekerden tansiyona kilo sorunu ve benim hiç bişekilde çözemediğim sorunum kabızlığa bile iyi geldiği yazıyor alkali suyun..gerçi evdede suyumu kendi çabalarımla alkali yapmaya çalışıyorum sirkeyle karbonatla ama ,kafamda çok karıştı açıkçası..

hepsi buradan 500 tl ye bi arıtıcı var,7 filtreli falan o iyi gibi ama annemi baş edemiyorum bi türlü ille o 2000 tl lik olan su sebili tarzındakinden aldıracak bana,,açıkçası o kadar verecek paramda yok şimdi..birazda hesabımı düşünüyorum..

varmı bana bi akıl verecek olan kızlarr.. yada evinde kullanan:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…