- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
amin ablacım
bakalım abla ya bizimki biraz zamanla olcak şeyler...
valla yürüyüşe de zamansızlıktan başlayamadım
tamam yarın başlayalım detoksa
2 gün yapıoduk dimi??
bide salatalık koymasam ??
yanında yiyebilirimde içinde
selam ben şöyle yaptım tatlım ve güzel sonuçlar aldım her defasında
ev yapımı 2 lt yoğurt+içine küp doğranmış salatalık+ve diğerleri üstüne nane. öğünlerde 1 kase yedim. yani ayran değil de cacık gibi kıvamı koyu.suyuda üstüne içtim azıcık
böyle daha kolay tüketiliyor okey
amin ablacım
bakalım abla ya bizimki biraz zamanla olcak şeyler...
valla yürüyüşe de zamansızlıktan başlayamadım
tamam yarın başlayalım detoksa
2 gün yapıoduk dimi??
bide salatalık koymasam ??
yanında yiyebilirimde içinde
Slm fıstıklarrrrr
Afiyetolsun cnm kahvaltın süperrrtatlında çok sağlıklıymış
Selam sweetcimm :)
Sağolasınn.
Evet zaten kuru incir bilindiği üzere süt arttırıcı. O yüzden baya bi işe de yaradı :) hem krizimi bastırdı:)
bu yöntemde mantıklı:44::44:
zaman herşeyin ilacı canım sıkma canını herşey yoluna girer inşşevet detoks 2 gün yapılıyor cnmm
yanında tüket o zaman cnm içinde sevmiyorsan her içişinde yarım salatalık tüket cnm
Ben geldim. Menumu yazayim bakalim ne dicek banu
Sabah kalkinca ingiliz karbonatli 2 brd su corekotu cektim ve kefirimi de ictim
8 de kahvalti 1.5 has.yumurta avucla lor bol bahçeden yesillik biber 10 zeytin 1 dilimden az ekmek
Ara hibuskus cayi.cay.t.kahvesi
13 de ogle haslanmis taze fasulyeyi bulgurla demledim yogurt nane ile yedim bi catal tavuk doner bir lokma ekmek yedim
Ara cay
Aksam 2 dlm peynir önden aciktim diye yedim
6 kasik t.fasulye yemegi 3 minik kofte az yogurt bol taze biber nane maydanoz semiz otu domates takviye balik hapi
Sabah 15 dk plates
Simdi ancak 30 dk karisik spor yapicam ev isim var cunki
Suyu unutmayim gene okur yatanacak 6 lt
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Vallami begendinmi oh icim rahatladi sagol
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dunkı menum
sabah sucuklu yumurta peynır zeytın 2 dılım ekmek
öğlen 1tane tereyaglı sac yufkası(yufka acarken yedım)ayran
aksam 1kase corba yogurt 1tabak barbunya çilek
3bardak yesılçay
2bardak hıbıskus
bugunkı menum
sabah topkek :26:zeytın peynır
öğlen tereyaglı yufka ayran
aksam menemen 1dılım ekmek salata karpuz
2bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
1bardak bıberıye
yufka actıgımız için tuhaf menulerım var farkındayım ama ınsallah cuma gunu sıkıntı olmaz
azmıı ,maşallhın var ne azı canım..haftada 2 kğ ayda 8 kilo eder ,hiç aza benziyormu..maşalah diyorum ..kızlar merhabalar nasılsınız
canım sıkkındı 4-5 gündür uğramıyorum hiç buralara
12-18 haziran arası 2,1 kilo vermişim ctesi tartıldım
sizce az mı bu verdiğim??:44::18:
allah çabuk kavuşturdu ama yine gidiyor,,bu gece yine yolcu benim herifaaa bak allah kavustursun dedim ama bu kadar cabuk beklemiyodum cnm hafta sonlari geliyo saniyodum
kismet cnm insallah allah rizk kapilarini tum ihtiyac sahibi kullarina acarda rahat ederiz hepbirlikte biraz..benim esiminde is sorunu var biraz sukur yinede..
uzuldum valla o kadar para bosa gitmis insallah telafi edebilirsiniz allah bi kapiyi kapar bi kapiyi acar cnm ..
sen konyanin neresindensin cnm bnm lisede cok sevdigim bi hocam vardi edebiyat ogretmeni oda esiyle konyalilar ve tekrar konyaya donus yaptilar birkac yil once bakarsin tanidik cikarsiniz
masallah cnm genelde tatilde kilo aliyo insan ne guzel korumayi basarmissin,,,
cok iyi cnm yaklasik 1 haftada 2 kilo super olmus..
umarim can sikintin gecmistir
al bir konyalı daha..sen konya nın neresindensin canım,kulu falanmı yoksa ordakilerin çoğu gurbetçi diye biliyorum..Hihhi bende konyaliyimm:))
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
kolay gelsin bereketli olsun canım..slm kızlar dun aksam ugrayamadım yorgunluktan ramazanlık yufka acıyıoruz annemlerle cook yorgunum
sabah 6.30da basladık aksam 6da bıttı ısımız ortalıgı toplamak falan 7yı buldu dunde aynı yufka actık yarında acıcaz bıtıcek ınsallah
bırazdan dunkı menumude yazayım bıara gecmıs yaparım ınsallah cook yorgunum
valla olabilir cnm belki tanidik akraba cikarsiniz hic sasirmamiyi geceler kızlarr
bu gün kızı evin biraz uzağındaki parka götürdüm..hem çay içtik hemde kız oynadı parkda..sonrada büyük kızla nöbetleşe yürüdük..
banuşuma sözümü bu günlük tutmuş oldum..aslında hergün o parka gidip kızı oynatsam hem yürüsem ama bayada uzak sayolır,,gerçi oraya giderkende yürümüş olurum ya daha iyi..
işallah ramazana kadar bişeyler yapıcam..
azmıı ,maşallhın var ne azı canım..haftada 2 kğ ayda 8 kilo eder ,hiç aza benziyormu..maşalah diyorum ..
allah çabuk kavuşturdu ama yine gidiyor,,bu gece yine yolcu benim herif
yok canım hafta sonu falan deyil benim kocanın gelişi,belli olmaz..bazeen 1 ay hiç gelmez bazen 2 gün sonra çıkar gelir..işin durumuna göre değişiyor..
dünde izin alıp gitmelerine rağmen çalıştırmamış Telekom..totosuna baka baka geri geldiler..
ben konya merkezdeyim canım,kim bilir belki tanıdıktır,dünya küçük nede olsa.baksana bizim cecoşun çakma eltisi edanın arkdışı çıktı..belki bizde burda birileriyle tanıdık çıkarız..
al bir konyalı daha..sen konya nın neresindensin canım,kulu falanmı yoksa ordakilerin çoğu gurbetçi diye biliyorum..
kolay gelsin bereketli olsun canım..
çok ypmışınız demekki ,allah yedirmeyi nasip etsin tabii kilo aldırmadan..çokda güzel olur mis gibi gece sahurda yemesi..ben yapmıycam bu yıl yufka falan..zaten kocam burda omuycak,bende ekmek yemiyorum kızlar zaten boğazlı deyil..tek başıma o işle boğuşmaya deymez diye düşünüyorum ,yufka ekip işi nede olsa,tek kişinin yapacağı iş deyil..çok canım isterse bazlama gibi yapar yeriz gece,,gerçi yiyemem karataya aykırı..
yuruyuse baslamana sevindim cnm insallah guzel sonuclarini alirsinda devamli olur yuruyuslerinmenüm
sabah..biraz küflü peynir,7 zeytin,1 avuç fındık..
ara.1 kase yoğurt,biraz kayısı çekirdeği
akşam..zeytin yağlı bolllll yeşillikli bulgur pilavı,yoğurt
parkda biraz erik ve kiraz..
boll su
ablacım sağolasın daha iyiym eşimle biraz takıştık da ,,,,
valla devam ediyorum işte bakalım bu hafta nasipse ayran detoksunu deneyim 2 gün
hala yürüyüşe başlayamadım
sen nasılsın keyifler nasıl
hoşgeldin adaşımmmmm ohhh sefan olsunnnn gzüel geçemsine çok sevindim bitanemmm sen iş yapmadan duramazsınnn bence herşey birlikte yapılmalııı gezmede işte eğlence debol bol yürü kuzum bizim yerimize de gir denizee moral depola gel inşş
kulaklarını çınlatmıştık ben kaçırmışım bu olayi artık gelince anlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?