iyi geceler kızlarr
bu gün kızı evin biraz uzağındaki parka götürdüm..hem çay içtik hemde kız oynadı parkda..sonrada büyük kızla nöbetleşe yürüdük..
banuşuma sözümü bu günlük tutmuş oldum..aslında hergün o parka gidip kızı oynatsam hem yürüsem ama bayada uzak sayolır,,gerçi oraya giderkende yürümüş olurum ya daha iyi..
işallah ramazana kadar bişeyler yapıcam..
azmıı ,maşallhın var ne azı canım..haftada 2 kğ ayda 8 kilo eder ,hiç aza benziyormu..maşalah diyorum ..
allah çabuk kavuşturdu ama yine gidiyor,,bu gece yine yolcu benim herif
yok canım hafta sonu falan deyil benim kocanın gelişi,belli olmaz..bazeen 1 ay hiç gelmez bazen 2 gün sonra çıkar gelir..işin durumuna göre değişiyor..
dünde izin alıp gitmelerine rağmen çalıştırmamış Telekom..totosuna baka baka geri geldiler..
ben konya merkezdeyim canım,kim bilir belki tanıdıktır,dünya küçük nede olsa.baksana bizim cecoşun çakma eltisi edanın arkdışı çıktı..belki bizde burda birileriyle tanıdık çıkarız..
al bir konyalı daha..sen konya nın neresindensin canım,kulu falanmı yoksa ordakilerin çoğu gurbetçi diye biliyorum..
kolay gelsin bereketli olsun canım..
çok ypmışınız demekki ,allah yedirmeyi nasip etsin tabii kilo aldırmadan..çokda güzel olur mis gibi gece sahurda yemesi..ben yapmıycam bu yıl yufka falan..zaten kocam burda omuycak,bende ekmek yemiyorum kızlar zaten boğazlı deyil..tek başıma o işle boğuşmaya deymez diye düşünüyorum ,yufka ekip işi nede olsa,tek kişinin yapacağı iş deyil..çok canım isterse bazlama gibi yapar yeriz gece,,gerçi yiyemem karataya aykırı..
günaydın kızlarrr
bu gün bana yol göründü ,kızın tahlil sonuçları bu gün çıkacak,ve ultrason çekşilecekdi,hastanede baya uzak havada 2 gündür iyi ısındı burda,..
soğuk olupda birden ısınıncada zor çekiliyor dpğrusu..offfffff yarın erkendenmi gitdsem acaba,tahlil kartına bi bakıyım sati geçse yarın gidiyim bari..
kararsız ben..
kaç gündür su arıtma cihazlarına bakıyorum nette..şu suyu hem alkali yapan hem minarel verenlere..fiyat aralığı çok değişken ve kafam karıştı açıkçası..
400 e der 2bin ede..acab ucuz etin suyu karamı olur..yoksa aynı mala 4 misli fiyata mı satıyorlar..
açıkçası annemler yeni aldı 2000 tl ye,ve banada çok ısrar edip duruyor kızım sende al bak hastasın ,bu su iyi geliyormuş diye..netten okuduğum kadarıyla doğruda,şekerden tansiyona kilo sorunu ve benim hiç bişekilde çözemediğim sorunum kabızlığa bile iyi geldiği yazıyor alkali suyun..gerçi evdede suyumu kendi çabalarımla alkali yapmaya çalışıyorum sirkeyle karbonatla ama ,kafamda çok karıştı açıkçası..
hepsi buradan 500 tl ye bi arıtıcı var,7 filtreli falan o iyi gibi ama annemi baş edemiyorum bi türlü ille o 2000 tl lik olan su sebili tarzındakinden aldıracak bana,,açıkçası o kadar verecek paramda yok şimdi..birazda hesabımı düşünüyorum..
varmı bana bi akıl verecek olan kızlarr.. yada evinde kullanan:26::26::26::26::26:
hepinize günaydın kızlar
Eki Görüntüle 1160923
ben sabah ince bi dilim ekmek yedim gene azalttım epey. salak diyetisyene uyup amma ekmek yiyordum.
dün yorgunluktan 7,3 a zor dayandım yattım.sporda yalan oldu akşamki tabi. gece 11 de kalktım su içtim geri yattım o yatış sabah 5,30 ayaktayım hemen ev işine soyundum yarın sabah erken çıkıcaz dönüşte izmir den ağbeyim halamın oğlu ailecek bize geçecekler kurbandan sonra evi temiz bırakayım diye uğraştım durdum.şimdi işteyim arada takılırım gene
çok güzel canım merkezdeymiş ninen..buralara gelince milletin ağzı açık kalıcak seni görünce fıstık gibi olucan eminim..Merkezde kaliyo benim ninem oraya gideriz :)) selcuklu universitesine yakin. Cihanbeyli golyazidada evimiz var. Koyede giderim yani akrabalar icin ayy cok ozledim
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
çokkkkkkk teşekkür ederim canım cavabın için..günaydın tatlım güne sana cevap yazarak başlayayım bari :)
ben 6 sene önce 2 bine aldım bi cihaz ph filtreli yani alkali mineralli su yapanlardan. markası türkiyede yıllarca bilindik bi marka *bms* ben bu cihazdan çok memnunum ama yinede ofiste içtiğim suya ingiliz karbonatı yada bazan ph damlası alıp damlatıyorum. bu marka güvenilir. birde http://www.thelifecoshop.com/ da bi cihaz var oda çok harika ve çok kaliteli ve güvenilir. maranki dede harika bi cihaz var oda olabilir. bende olmasaydı ben bu ikisinden birini tercih ederdim. bak bazı yatırımlar evladiyelik oluyor ömür boyu yani. ben o ucuz cihazların aynı verimi vereceğini düşünmüyorum eger bütçen müsait değilse kendi çabalarınla alkaliye devam et paranı sokağa atma para biriktir lira falan al arada sonra hakeden bi cihazı alır ömürboyu kullanırsın. su çok önemli. bir kitap okumuştum hasta değil susuzsunuz diye burada içme suyunun ne kadar önemli olduğunu anlatıyor ve tüm hastalıkların temelini attığını. kısacası hakkaten su çok önemli iyi düşün almış olmak için alma derim ben.
hamileliğimde 90 ı gördükten sonra dahada tartılmadım o yüzden kaç kiloyla doğuma girdiğimi bilemiycem ama şu an 84 gösteriyor tartı Allah yardım esin durum vahim ama azim spor biraz gırtlağı tutarak tabi sizlerinde motivesiyle inşallah zayıflıycam.gün gün listemizi paylaşıyoruz birde haftalık verdiğimiz kiloyu heralde
hamileliğimde 90 ı gördükten sonra dahada tartılmadım o yüzden kaç kiloyla doğuma girdiğimi bilemiycem ama şu an 84 gösteriyor tartı Allah yardım esin durum vahim ama azim spor biraz gırtlağı tutarak tabi sizlerinde motivesiyle inşallah zayıflıycam.gün gün listemizi paylaşıyoruz birde haftalık verdiğimiz kiloyu heralde
çok güzel canım merkezdeymiş ninen..buralara gelince milletin ağzı açık kalıcak seni görünce fıstık gibi olucan eminim..
çokkkkkkk teşekkür ederim canım cavabın için..
içim bir türlü rahat deyildi ,sağol deneyimini paylaştıın için ..çok haklısın zten ordan kıs burdan kıs bazışeyler çokda önemli deyil ama yediğimiz içitiğimiz güvenilir olmalı.helede çocuklar varsa..
eşim çok yançmıyor bu arıtma cihazı fikrine..bekarken bi cihaz almış ve görümceler su az alıyor diye söküp atmışlar..
ahh ahh bekarken çok şey almış evlendi hiç bişeye eli varmıyor adamın..biz zaten hazır su almıyoruz,konyada tatlı su çeşmeleri var ama onlarda çok güvenilir deyil.çeşme suyundan daha çok mikrop barındırıyormuş içinde..benim küçük kız bebekken ,ben kaynımın düğünü için koştırken rota oldu ..çok zor geçirdik ,hastanede kaç gün yattık.tabii benn düğün peşinde koşarken bebeğe çeşmeden falan vermişler suyu,o arada salgın varmış ,sonuş olan yavrucağa oldu..çokkk su içen biri olarak sannırım alıcam ama ne zaman:44::44:
hepinize günaydın kızlar
Eki Görüntüle 1160923
ben sabah ince bi dilim ekmek yedim gene azalttım epey. salak diyetisyene uyup amma ekmek yiyordum.
dün yorgunluktan 7,3 a zor dayandım yattım.sporda yalan oldu akşamki tabi. gece 11 de kalktım su içtim geri yattım o yatış sabah 5,30 ayaktayım hemen ev işine soyundum yarın sabah erken çıkıcaz dönüşte izmir den ağbeyim halamın oğlu ailecek bize geçecekler kurbandan sonra evi temiz bırakayım diye uğraştım durdum.şimdi işteyim arada takılırım gene
Kknin guzelleri ben dun kacirdim kendimde degildim. Pek kiloymus diyet takmadim cikolatalari pocalri yuruttum tabi ama bugun tartida hicde kilo almis gibi degildim. Neden olabilir ?
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr
Yine gece kuşu cecooo geldiii
Bugün kahvaltıdan sonra bir attık kendimizi yollara akşam 9a kadar
Yegenleri arabaya doldurduğum gibi Cunda Adasına gitmek icin yollara döküldük
Tabi yol çok eğlenceli geçtiarabada selfie bile yaptık
Baya dolaştık sonrada oturup sahilde bir guzel balik ziyafeti çektik kendimize
Yediklerimizide erittikten sonrada biraz daha dolasip birde dondurma yedik
Oranin meşhur sakızlı dondurmasi varmis ki normalde ben agIma surmem ama gayet guzeldi
Dönüşte nasilsa yolumuzun üzeri diye Ayvalik'a ugradik ama korkmayin orada da toat yemedim
Oradan Örene gectik yine guzel bir yerde denize karşı çay içtik
Yol boyunca ergen gibi bağıra bağıra şarkı söyledim Kuzenlerle
Inanilmaz yorucu ama bir o kadar eğlenceli bir gün gecirdikInşallah bimba gibi de dönerim
Tek sıkıntım eşimin yanımda olmaması ama Inşallah oda 3 gün sonra gelecek sonra onunlada bir kaç yere gideceğiz inşallah
Allahtan skype varda her gun yüz yüze gorusebiliyoruz ama yinede cok özledim kocacigimi
Sağol adaşımmmmm
Bugün baya yoruldum hatta tabanlarim ağrıyor ama yarinda durmak yokhem denize gideceğiz hemde Edremit pazarina
Inşallah kendimi full şarj edip döneceğim
Kiz olay çok basitDünya çok küçük
Bizim edahafizla esimin amca gelini arkadaşmiş meğerbende facede onu bir gonderiye etiketledigi icin fark ettim
Eminim benim yeni cakma elti bunu duyunca cok sasirirtabi eda istemem boşver kkda olduğumuzu bilmesinler derse birsey demem sonucta burada yeri geldiginde herseyimizi paylasiyoruz varsin millette bilmesin derse saygı duyarim
menüm
sabah..biraz küflü peynir,7 zeytin,1 avuç fındık..
ara.1 kase yoğurt,biraz kayısı çekirdeği
akşam..zeytin yağlı bolllll yeşillikli bulgur pilavı,yoğurt
parkda biraz erik ve kiraz..
boll su
iyi geceler kızlarr
bu gün kızı evin biraz uzağındaki parka götürdüm..hem çay içtik hemde kız oynadı parkda..sonrada büyük kızla nöbetleşe yürüdük..
banuşuma sözümü bu günlük tutmuş oldum..aslında hergün o parka gidip kızı oynatsam hem yürüsem ama bayada uzak sayolır,,gerçi oraya giderkende yürümüş olurum ya daha iyi..
işallah ramazana kadar bişeyler yapıcam..
azmıı ,maşallhın var ne azı canım..haftada 2 kğ ayda 8 kilo eder ,hiç aza benziyormu..maşalah diyorum ..
allah çabuk kavuşturdu ama yine gidiyor,,bu gece yine yolcu benim herif
yok canım hafta sonu falan deyil benim kocanın gelişi,belli olmaz..bazeen 1 ay hiç gelmez bazen 2 gün sonra çıkar gelir..işin durumuna göre değişiyor..
dünde izin alıp gitmelerine rağmen çalıştırmamış Telekom..totosuna baka baka geri geldiler..
ben konya merkezdeyim canım,kim bilir belki tanıdıktır,dünya küçük nede olsa.baksana bizim cecoşun çakma eltisi edanın arkdışı çıktı..belki bizde burda birileriyle tanıdık çıkarız..
al bir konyalı daha..sen konya nın neresindensin canım,kulu falanmı yoksa ordakilerin çoğu gurbetçi diye biliyorum..
kolay gelsin bereketli olsun canım..
çok ypmışınız demekki ,allah yedirmeyi nasip etsin tabii kilo aldırmadan..çokda güzel olur mis gibi gece sahurda yemesi..ben yapmıycam bu yıl yufka falan..zaten kocam burda omuycak,bende ekmek yemiyorum kızlar zaten boğazlı deyil..tek başıma o işle boğuşmaya deymez diye düşünüyorum ,yufka ekip işi nede olsa,tek kişinin yapacağı iş deyil..çok canım isterse bazlama gibi yapar yeriz gece,,gerçi yiyemem karataya aykırı..
Ya ablalar 1 ayda 10 kilo verdinizmi hic ? Ve nasil neler yaptiniz. Artik biktim. Turkiyeye gitmek istiyorum o yuzden 77 olmak istiyorumm.
kendini bu kadar suçlama canım,ne güzel anne baba olmanızı kutlamışınız bunu zehir etme kendiine..
tuvalet sorunu zaten başlı başına sorun kilo için biliyorsun,onu çözdüğünde biraz daha rahatlamış olacaksın..
birazda hareket ekleyince geldiği gibi gidecektir o 2 kilo..
Canım çörekotunu ve kefiri deneyeceğim sağol.Slm fıstıklarrrrr:16
İyi geceler cnmmm her ne olursa olsun aile saadetinden önemli değil bitanemm yediğin hiçbirşeyden korkma ne olursa olsun yaz cnmmm alt tarafı parmak sallarızdün dünde kaldı önümzüe bakacağız tatlım moral bozmak yok kabızlık için çöerkotu ve kefir önerebilirim cnmm ben hiç bu problemi yaşamadımm şükür:
selam ben şöyle yaptım tatlım ve güzel sonuçlar aldım her defasında
ev yapımı 2 lt yoğurt+içine küp doğranmış salatalık+ve diğerleri üstüne nane. öğünlerde 1 kase yedim. yani ayran değil de cacık gibi kıvamı koyu.suyuda üstüne içtim azıcık
böyle daha kolay tüketiliyor okey
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr
Yine gece kuşu cecooo geldiii
Bugün kahvaltıdan sonra bir attık kendimizi yollara akşam 9a kadar
Yegenleri arabaya doldurduğum gibi Cunda Adasına gitmek icin yollara döküldük
Tabi yol çok eğlenceli geçtiarabada selfie bile yaptık
Baya dolaştık sonrada oturup sahilde bir guzel balik ziyafeti çektik kendimize
Yediklerimizide erittikten sonrada biraz daha dolasip birde dondurma yedik
Oranin meşhur sakızlı dondurmasi varmis ki normalde ben agIma surmem ama gayet guzeldi
Dönüşte nasilsa yolumuzun üzeri diye Ayvalik'a ugradik ama korkmayin orada da toat yemedim
Oradan Örene gectik yine guzel bir yerde denize karşı çay içtik
Yol boyunca ergen gibi bağıra bağıra şarkı söyledim Kuzenlerle
Inanilmaz yorucu ama bir o kadar eğlenceli bir gün gecirdikInşallah bimba gibi de dönerim
Tek sıkıntım eşimin yanımda olmaması ama Inşallah oda 3 gün sonra gelecek sonra onunlada bir kaç yere gideceğiz inşallah
Allahtan skype varda her gun yüz yüze gorusebiliyoruz ama yinede cok özledim kocacigimi
Sağol adaşımmmmm
Bugün baya yoruldum hatta tabanlarim ağrıyor ama yarinda durmak yokhem denize gideceğiz hemde Edremit pazarina
Inşallah kendimi full şarj edip döneceğim
Kiz olay çok basitDünya çok küçük
Bizim edahafizla esimin amca gelini arkadaşmiş meğerbende facede onu bir gonderiye etiketledigi icin fark ettim
Eminim benim yeni cakma elti bunu duyunca cok sasirirtabi eda istemem boşver kkda olduğumuzu bilmesinler derse birsey demem sonucta burada yeri geldiginde herseyimizi paylasiyoruz varsin millette bilmesin derse saygı duyarim
çok güzel canım merkezdeymiş ninen..buralara gelince milletin ağzı açık kalıcak seni görünce fıstık gibi olucan eminim..
çokkkkkkk teşekkür ederim canım cavabın için..
içim bir türlü rahat deyildi ,sağol deneyimini paylaştıın için ..çok haklısın zten ordan kıs burdan kıs bazışeyler çokda önemli deyil ama yediğimiz içitiğimiz güvenilir olmalı.helede çocuklar varsa..
eşim çok yançmıyor bu arıtma cihazı fikrine..bekarken bi cihaz almış ve görümceler su az alıyor diye söküp atmışlar..
ahh ahh bekarken çok şey almış evlendi hiç bişeye eli varmıyor adamın..biz zaten hazır su almıyoruz,konyada tatlı su çeşmeleri var ama onlarda çok güvenilir deyil.çeşme suyundan daha çok mikrop barındırıyormuş içinde..benim küçük kız bebekken ,ben kaynımın düğünü için koştırken rota oldu ..çok zor geçirdik ,hastanede kaç gün yattık.tabii benn düğün peşinde koşarken bebeğe çeşmeden falan vermişler suyu,o arada salgın varmış ,sonuş olan yavrucağa oldu..çokkk su içen biri olarak sannırım alıcam ama ne zaman:44::44:
Bak ben bu yarışı bilmiyordum.Zilli izin vermiyorki biraz inceleyeyim okuyayım.En kısa zamanda bakacağım.bu arad biz cuma yarışlarına katılıyoruz hem bu topik hem diğer topikte birlikteyiz orayada katılmanı tavsiye ederim rekabet ve grup ruhu daha tetikleyici oluyor. cuma yarıştığımız topik linki bu: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=143241&page=9145&p=35782772#post35782772
Saol ablaacimm haha umarim. Bugun biletimi aliyorum 8inci ayin 2sinde konyaya gidecem in sha Allah. Simdi kilo 89 hedefim turkey gitmeden once 12 kilo vermek 1,5 ayda. Yapacam :) ne yapip edip insha Allah.
1 kilosu gitti bile canım.
Canım çörekotunu ve kefiri deneyeceğim sağol.
Canım diğer malzemeler derken neler koydun içine.Tarif verirmisin.
Valla süper geziyorsun canım.Ben artık gezmeyi neredeyse unuttum.Ama bebeğim büyüsün bunun acısını çıkaracağım.
Canım bende düşünüyorum.Ama ne alacağımı bilmiyorum.Alıncada en iyisi olsun istiyorum.
Bak ben bu yarışı bilmiyordum.Zilli izin vermiyorki biraz inceleyeyim okuyayım.En kısa zamanda bakacağım.
YOK YOK sen bu azimle istediğim kilonun fazlasını verirsin canım.Seni tebrik ediyorum azmin için.
ben geldimm
hoş zaten bir yerede gitmedim..sözde hastaneye gidecektim,sonuç kartında saat 15.30 görüncene olur ne olmaz yarın gidiyim garanti olsun dedim.
.birazda canım gitmek istemedi..üstümde bi tembellik vardı,ama bu tembellik yerini aniden iş yapmaya bıraktı .ani bir atılımla mutfağın halısını attım bahçeye onu yıkadım,minderler var onları yıkadım.
.ee kız rahat durmayınca biraz uğrştık ..ama halım çokkkkkk ağırmış hala yerde istirahat ediyor..nasıl kaldıracam bilmem.zaten kuruyken bile zor kaldırmıştım,,görümce hanım yardım etsede bi en azından bi merdiven üstüne koysam azd orda süzer suyunu .balkona sonra alabilirim ancak..
tabii mutfak ayaklandı,ve temizlenmiyi bekliyor..yapmamıştım tezgh yapılacak diye ama odda olamadı daha olacağıda yok gibi sannki..
zaten benim herifin işleri hep böyle,,bekleye bekleye ömrüm geçiyor..
bari temizleyim tezgahın olası yok..
bu arada hiçç terlemeyen ben bu gün güneşin altında halıyla uğraşırken azıcık terleyebildim şükür..:26:.
ay terlemekde istenirmiymiş diye düşünebilirsiniz ama vücut dışarı hiç bişeyini atmak istemiyor sanki,,hepsini içerde hapsediyor.
1 kilosu gitti bile canım.
Canım çörekotunu ve kefiri deneyeceğim sağol.
Canım diğer malzemeler derken neler koydun içine.Tarif verirmisin.
Valla süper geziyorsun canım.Ben artık gezmeyi neredeyse unuttum.Ama bebeğim büyüsün bunun acısını çıkaracağım.
Canım bende düşünüyorum.Ama ne alacağımı bilmiyorum.Alıncada en iyisi olsun istiyorum.
Bak ben bu yarışı bilmiyordum.Zilli izin vermiyorki biraz inceleyeyim okuyayım.En kısa zamanda bakacağım.
YOK YOK sen bu azimle istediğim kilonun fazlasını verirsin canım.Seni tebrik ediyorum azmin için.
Bugünü mü toparlayacak olursam ;
Güne Başlarken ;
1 bardak su
2 mil leslie
50 mekik
100 ip atlama
Kahvaltı ;
kiraz ve probiyotik yoğurt
Ara;
5 kavrulmamış badem
yeşil çay
Öğlen;
dukan krep
bardak çorba
1 domates
Akşam;
MErcimek Çorbası
Domates
Yoğurt
Eki Görüntüle 1161288
Kizlarrr nabersiniz ben bu sefer belimi incittim sanirim sabah haliyi yüklenince oldu tam gider ayak ustelik reglimde geliyor yolda.
Menu yazayim
Kalkinca 6 da 2 bardak su corek otu ve kefir
saat 8 de kahvaltı yaptım.
1 dlm peynir
1,5 yumurtalı maydanozlu lorlu sahanda yumurta
4 taze bibe+1/2 domates+1/4 salatalık+1/5 avakado+2 çatal biber salçası
5 ceviz+1 dlm ekmek
Ogle 13 de 5 kofte salata yogurt
Aksam 19 de kiymali patlican salata yogurt hemde ekmeksizzzzz
Spor yok malesef bol ev işi gene 
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldin meleğimmmm yarın gidersin cnmmm artık ellerine sağlık ama inş belini incitmezsinn o hayırsız görümcen suya sabuna dokunsa ne iyi olur
sağlık olsun cnmmm zamanı gelince yapılır inşşş sen temizle yapılırsa hazır olur bitanemm terleme deyip geçme annemde hiç terleyemez böbreklerinden dolayı aslınd açok önemli bitanemm
kefir ve çörekotuna başlarsan hiçbir sorunun kalmaz dene cnmm
pj harikasın kuzummmm maşallahhhh
geçmiş olsun bitanemmm temizliği bitiricem diye belini incittin
Çörekotunu nasıl yiyorsun canım?
sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı çiğneyerek yutuyorum cnmmm çiğnemek baya uzun sürüyor khvaltı hazır olana dek geviş getiriyorum anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?