80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet arkadaşlar size ilk defa menümü yazıyorum.

Sabah 2 tatlı kaşığı mıhlama, domates, beyaz peynir,1 dilim çavdar ekmeği.
Öğlen 1 dilim karpuz, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir(Ela yemek yapmama izin vermedi.Eşimde evdeydi.Bugünlük böyle oldu.
Ara 1 kuru kayısı
Akşam 1 por.mercimek çorbası,1 porsiyon tavuk göğsü (eşim yanmaz tavada yağzız pişirdi sağolsun bende elayla ilgilendim), 2 bardak ayran
2 lt su.

afiyetolsun cnmmm mıhlama kalorili olmasına rağmen ölçülü yemişsin afiyetolsun cnm menün güzel biraz da spor eklersen muhteşem olacak

iyi geceler kızlarr

gece gece sarma sardım bulgurla,ilk defa sırf bulgurla yaptım,işallah güzel olmuştur..

çok kötüyümm,sanırım halının etkisi kendini göstermeye başladı..karnım şişti kasıklarım ağrıyor ve belimde aynı şekilde ağrıyor..

eşim duysa kızacak,o diyor uğraşma diye ama ben kaşındım,çok kirli deyil hemen yıkarım diye yıkatmaya vermedim..zaten yıkaması iş deyilde kaldırması sorun,birde üşüttüm sanırım şu yaz sıcağında..bağırsaklar hasta olunca en ufak üşütmede şişiyor.

bir halı zede daha,geçmiş olsun neslicim.

afiyet leptin olsun canımm

ekmeksizliğe alıştınmı .menün güzelmiş...

benim görümce rahatına düşkün yardım mardım etmez..önceleri yıkatmaya vermedezden önce onların halılarıda tek başıma ben yıkardım gelipde ucundan bile tutmazdı

demek annende terlemeyenlerden,gerçi kimseden duymadım ama terleyemediğini..ne kadar yürürsem yürüyüm hareket ediyim yok...:26:

mıhlama nasıl yapılıyor canım..bir kere netten tarif alıp yaptım ama olmadı ..ne peyniri sündü nede tadı güzel oldu,vıcık vıcık yağlı bişey oldu..

hoşgeldin meleğimmmm ah ben didim ama hasta olacaksın diye inşallah hafif atlatırsın cnmmm benimd eumudum yok görümcenden yana

böbreklerine bir baktırsana cnmm böbreküstü bezlerin az çalışıyor olabilir :26:

bak hala mıhlama diyooooo yok tarif marif sana

didin dimi

mıhlamamı yooo ben hiç görmedimmkii :18: kim duymuş ne zaman dimişim ben görmedimmm

bi endokrin uzmanına gidicem canım yaa,bi ara böbrek üstü bezlerinde sorun var dedi,sonrada ilgilenmedi dr..anlamadım gitti..sağolsun endokrinciler ya asistan ya prof bi ortası yok..yani devlette..özeldede tahliller çok tutuyor hep hormon olunca..bi gidicem bakalım ne diycek..:26:

ben yanlış görmüşüm demekki başkası dimiişşşşş sanırımmm

bence iyi olur meleğim gitmişken bunları da yaptır
tahliller

D vitamini
B12
demir
tsh
ph
insülin
folat

ben yanlış görmüşüm demekki başkası dimiişşşşş sanırımmm

bence iyi olur meleğim gitmişken bunları da yaptır
tahliller

D vitamini
B12
demir
tsh
ph
insülin
folat
sağol meleğimm

yalnız dr kızmasın bana ,işimi banamı öğretiyorsun falan diye:18::18::18:malum biraz asabi oluyorlarda:18::26::26::26:

aama şansımı bi deniycem..yazıyım bi kenara çokk teşekkür ederim canımın içi

iyi gecelerrr

inşallah şansına anlayışlı biri çıkar cnmcımm bazıları gerçekten çok iyi bazıları dediğin gibi suratsız sen şansını dene cnmm

rica ederim iyi geceler tatlı rüyalarrr

inşallah şansına anlayışlı biri çıkar cnmcımm bazıları gerçekten çok iyi bazıları dediğin gibi suratsız sen şansını dene cnmm

rica ederim iyi geceler tatlı rüyalarrr

gidemedim daha:26:
randevu aldım salıya ..işallah iyi bi dr rast gelirim..

iyi geceler tekrarr

Ewet abla haklisin ama yapmaya calisacam bakalim kac kilo verebilecem. Cok istedim turkey gitmeyi ama kilolarim yuzunden gidemiyorum. Boswerdim artik 12inci ayda kisin gitmek istiyorum turkeyide kisin goriyim birde hem 1,5 2 ayda kalirim tam tatil yapmis olurum insha Allah. Okul zaten 11inci ayda bitiyo hayirlisiyla insha Allah.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Gitmiyorum turkeye bu kilolar yuzunden cok istedimm gitmeyi amaa iste kilolar engel!!! artik anladim bu kilonun mutluluga engel olmasini ve en kisa surede hepsinden kurtulacam insha Allah. Tatilimi 12inci aya erteledim. Yilbasini turkeyde gecirmek istiyorum. Kisin hic gitmedim cok merak ediyorum hemde. Ve okulum 11inci ayda bitiyo hayirlisiyla insha Allah. Guzelcene tatilimi yaparim 1,5 2 ayligina turkeyde ve hedefime ozamana ulasmis olurum insha Allah. Burda yani hollandada tatilimi bol sporla gecirecem ve 1 haftaligina abimin yanina giderim norvece insha Allah. Cok kararsizdim 1 aydir gidipgitmeme konusunda turkeye en sonunda karar verebildim.. Ama uzgunum

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr

Gezinti cecooo geldiiii :122:

Bugün kahvaltıdan sonra Edremit Pazarını gezdik aksamda Altınoluk kordonunu ve Çarşısini gezdik
Yine yolda böğüre böğüre şarkılar soyledim
Bu tatil bana süper iyi geldi

Aslında uzun uzun yazmak isterdim ama cepten inanın çok zorlaniyorum artik 10 gün sonra benim maceraları dilerseniz

menum
sabah zeytın peynır 2 haslanmıs yumurta
öğlen kozlenmıs patlıcan kavurması yogurt taze fasulye
ara 15 tane yaban mersını kurusu
aksam yogurt salata 1tane fırında tabvuk baget patateslı yemektı ama patatesını yemedım
4 lıtre su
3 bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
1saat yuruyus[/QUOTE]

bızım yerımızede eglen stres at canım ne guzel senın adına sevınıyorum donuste uzun uzun dınlerız senı

ayy coook sevındım vallahı rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasp eder ınsallah.darısı ferıdenın basına
allah kavustursun yıne yollamısın kocayı
slm kızlar nasılsınız ben kosusturmaktan bı hal oluyorum valla gunler azaldıkca yogunlukta artıyor
bız ıyıyız canım ama sen cook yoruldun gercı tatlı yorgunluklar bunlar
aa bu arada eksik menüleri yazmayada yarın başlıycam.gerçi zaten pek kimsede yok ama nesli ve sindiye duyurulur..aa birde cimcime yasmine
ask olsun beyazcanım banada duyurulur bende burdayım

bende bayadır dusunuyorum senıngıbı 2000lıra banada cook ödeyemem hepsı buradada bakındım bende kararsız kaldım.bızaılecek cook su tuketıyoruz damacanayla aldıgımızan pahalıya gelıyo sen bı fıkre varırsan bende senı takıp ederım benımde alasım var cunkı

günaydın kızlarrr

yine her zamanki gibi benim çalar sat kılıklı kızım zorla uyandırdı beni,,öff bi bırakmıyorki şöyle uykumu alana kadar uyuyum

biri kalkmaz biri yatmaz,iki kızda birbirinden çok farklı,büyük zorla uyanır.

neyse zaten ancak hazırlanırız kahvaltı ypıp giyinip çıkmamız uzun sürer çocukla..zaten hastaneye otobüsler denk gelirse 1saat sürüyor gitmem..

hastanedende görümcemin kp i kalp krizi geçirmişti onlara geçmiş olsuna gitmem lazım..

niye ümitsizliğe kapıldın yine cimcimemm

maşallah ne güzel veriyorsun kinu,, işallah memlekete gelmeden incecik olursun istediğin gibi..
cecoomm hakkaten kısa olmuş bu

çok sevindim tatilin güzel geçmesine canım gelince uzun uzun yazarsın merakla bekliyoruz

büyük kız nasıl oldu canım iyice geçtimi başının dönmesi falan..
ayy seni pek göremeyince yazmamışım senin adını canım..

gitti koca canım.

hepsi buradaya baka baka gözlerim şaşı olacaktı..fiyat uygun diğerlerine göre ama bilemedim ..zaten alırsam 7 filtreli mineralli alkali yapan bişey alıcam ama ,işte bikmiyoru fiyatların arasıda uçurum var..hepsi burada 500 tl civarında vardı bi tane aynı markanın 2500 tl olanıda var..sanırım filtrelerin kalitesi falan değişiyor..neslinin dadiği gibi sanırım pahalı olanı olıcam.içim rahat deyil öbür türlü..

ama hepsi buradan deyil,alırsamda annemin aldığı markadan alırım .onlar gayet memnun .satanlar analizini falan yapıyormuş.

Günaydın fıstıklarrrrrr güzel bir gün olsun hepimiz içinnn

Günaydın meleğimmmm sonuç almaya gidecektin değilmi iyi olmuş kuzum kalkman hasta ziyaretide yaparsınnn her adımında sevap var cnmm

Aleyküm selam adaşım hoşgelmiş sefa gelmişşş allah içine sindirsin cnmmmm dönüşte bekliyoruz ayrıntılarıı

Bızdıkımmm moral bozmak boşvermek yok ne güzel başladın bak lütfen devam et tam kilolar gitmeye başlamışken pes etme cnmm

kışın gelirsin tr ye şimdi abine git değişiklik olur cnm

Arkadaşlar 2-3 günlüğüne anneme gidiyorum.Orda internet yok.Artık gelince yazarım.

Dolu dolu 1 yk.tereyağını erit.İçine 2 yemek kaşığı mısırunu koy ve kavur.Sonra 1-1,5 su bardağı su koy.Kaynayınca içine kaşar peynirini koy.Güzelce karıştır.Tereyağ üzerine çıkana kadar pişir.(Ben hep göz kararı yaparım.Eğer yağı,suyu,unu eksik geldiyse kaynarlken ilave yapabilirsin.Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…