- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Evet arkadaşlar size ilk defa menümü yazıyorum.
Sabah 2 tatlı kaşığı mıhlama, domates, beyaz peynir,1 dilim çavdar ekmeği.
Öğlen 1 dilim karpuz, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir(Ela yemek yapmama izin vermedi.Eşimde evdeydi.Bugünlük böyle oldu.
Ara 1 kuru kayısı
Akşam 1 por.mercimek çorbası,1 porsiyon tavuk göğsü (eşim yanmaz tavada yağzız pişirdi sağolsun bende elayla ilgilendim), 2 bardak ayran
2 lt su.
bir halı zede daha,geçmiş olsun neslicim.Kizlarrr nabersiniz ben bu sefer belimi incittim sanirim sabah haliyi yüklenince oldu tam gider ayak ustelik reglimde geliyor yolda.
Menu yazayim
Kalkinca 6 da 2 bardak su corek otu ve kefir
saat 8 de kahvaltı yaptım.
1 dlm peynir
1,5 yumurtalı maydanozlu lorlu sahanda yumurta
4 taze bibe+1/2 domates+1/4 salatalık+1/5 avakado+2 çatal biber salçası
5 ceviz+1 dlm ekmek
Ogle 13 de 5 kofte salata yogurt
Aksam 19 de kiymali patlican salata yogurt hemde ekmeksizzzzz
Spor yok malesef bol ev işi gene 
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldin meleğimmmm yarın gidersin cnmmm artık ellerine sağlık ama inş belini incitmezsinn o hayırsız görümcen suya sabuna dokunsa ne iyi olur
sağlık olsun cnmmm zamanı gelince yapılır inşşş sen temizle yapılırsa hazır olur bitanemm terleme deyip geçme annemde hiç terleyemez böbreklerinden dolayı aslınd açok önemli bitanemm
kefir ve çörekotuna başlarsan hiçbir sorunun kalmaz dene cnmm
pj harikasın kuzummmm maşallahhhh
geçmiş olsun bitanemmm temizliği bitiricem diye belini incittin
Evet arkadaşlar size ilk defa menümü yazıyorum.
Sabah 2 tatlı kaşığı mıhlama, domates, beyaz peynir,1 dilim çavdar ekmeği.
Öğlen 1 dilim karpuz, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir(Ela yemek yapmama izin vermedi.Eşimde evdeydi.Bugünlük böyle oldu.
Ara 1 kuru kayısı
Akşam 1 por.mercimek çorbası,1 porsiyon tavuk göğsü (eşim yanmaz tavada yağzız pişirdi sağolsun bende elayla ilgilendim), 2 bardak ayran
2 lt su.
iyi geceler kızlarr
gece gece sarma sardım bulgurla,ilk defa sırf bulgurla yaptım,işallah güzel olmuştur..
çok kötüyümm,sanırım halının etkisi kendini göstermeye başladı..karnım şişti kasıklarım ağrıyor ve belimde aynı şekilde ağrıyor..
eşim duysa kızacak,o diyor uğraşma diye ama ben kaşındım,çok kirli deyil hemen yıkarım diye yıkatmaya vermedim..zaten yıkaması iş deyilde kaldırması sorun,birde üşüttüm sanırım şu yaz sıcağında..bağırsaklar hasta olunca en ufak üşütmede şişiyor.
bir halı zede daha,geçmiş olsun neslicim.
afiyet leptin olsun canımm
ekmeksizliğe alıştınmı .menün güzelmiş...
benim görümce rahatına düşkün yardım mardım etmez..önceleri yıkatmaya vermedezden önce onların halılarıda tek başıma ben yıkardım gelipde ucundan bile tutmazdı
demek annende terlemeyenlerden,gerçi kimseden duymadım ama terleyemediğini..ne kadar yürürsem yürüyüm hareket ediyim yok...:26:
mıhlama nasıl yapılıyor canım..bir kere netten tarif alıp yaptım ama olmadı ..ne peyniri sündü nede tadı güzel oldu,vıcık vıcık yağlı bişey oldu..
hoşgeldin meleğimmmm ah ben didim ama hasta olacaksın diye inşallah hafif atlatırsın cnmmm benimd eumudum yok görümcenden yana
böbreklerine bir baktırsana cnmm böbreküstü bezlerin az çalışıyor olabilir :26:
bak hala mıhlama diyoooooyok tarif marif sana
didin dimi
mıhlamamı yooo ben hiç görmedimmkii :18: kim duymuş ne zaman dimişim ben görmedimmm
bi endokrin uzmanına gidicem canım yaa,bi ara böbrek üstü bezlerinde sorun var dedi,sonrada ilgilenmedi dr..anlamadım gitti..sağolsun endokrinciler ya asistan ya prof bi ortası yok..yani devlette..özeldede tahliller çok tutuyor hep hormon olunca..bi gidicem bakalım ne diycek..:26:
sağol meleğimmben yanlış görmüşüm demekki başkası dimiişşşşş sanırımmm
bence iyi olur meleğim gitmişken bunları da yaptır
tahliller
D vitamini
B12
demir
tsh
ph
insülin
folat
sağol meleğimm
yalnız dr kızmasın bana ,işimi banamı öğretiyorsun falan diye:18::18::18:malum biraz asabi oluyorlarda:18::26::26::26:
aama şansımı bi deniycem..yazıyım bi kenara çokk teşekkür ederim canımın içi
iyi gecelerrr
inşallah şansına anlayışlı biri çıkar cnmcımm bazıları gerçekten çok iyi bazıları dediğin gibi suratsız sen şansını dene cnmm
rica ederim iyi geceler tatlı rüyalarrr
gidemedim daha:26:
randevu aldım salıya ..işallah iyi bi dr rast gelirim..
iyi geceler tekrarr
Slm güzellerrr
aramızda hoşgeldin bitanemmm sağlıklı ve kalıcı kilo vereceğine eminim hep birlikte destek olcağız cnmm en doğru yerdesin
elelrine sağlık cnm dönüşte temiz olur evinnn yorulmazsınnn
kahvaltına kuru erik veya kuru kayısı eklersen bu patlamaları engellersin cnm sağlık olsun bugüne bakıyoruz artık
hoşgeldin cecoşummmmgez adaşım bizlerin yerine de güzel geçmesine çok sevindimmm fulll enerji bekliyoruz seni
top edada artık desene dünya küçük hakikatennn
afiyetolsun meleğim ama kahvaltın az geldi bana cnmm:26:
sözünü tuttuğun için tşk ederim cnmmmmmbak ne güzel olduuu devamını bekliyorum miniğin sonuçları iyi çıkar inşş cnm su olayını bilmiyorum neslim güzel açıklamış almışken iyisini al bencede enişteye hayırlı yolculuklarr güle güle gitsin gelsin inş
1 ayda 10 kilo vermek sağlıklı değil bızdık verilse bile fazlasıyla geri gelir + tüm bünyeni altüst edersinn sakın böyle birşey deneme
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr
Gezinti cecooo geldiiii :122:
Bugün kahvaltıdan sonra Edremit Pazarını gezdik aksamda Altınoluk kordonunu ve Çarşısini gezdik
Yine yolda böğüre böğüre şarkılar soyledim
Bu tatil bana süper iyi geldi
Aslında uzun uzun yazmak isterdim ama cepten inanın çok zorlaniyorumartik 10 gün sonra benim maceraları dilerseniz
ayy coook sevındım vallahı rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasp eder ınsallah.darısı ferıdenın basınaselamun aleykum kızlar nasılsınız
nasılsınız napıyosunuz bakalım ben samsundayım gezmedeyim sürekli sağda solada geziniyorum tatil yapıcam diye kendımı telef ettim dıyebılıırm gunlerım cok dolu dolu gecıyor vakıt nasıl gecıyor anlamıyorum bıle cua gunu donecem nasıpse ıse baslıyacam kızalr sıze bısey soleyecem hanı benım mıdemın gecmek bılmeyen bır şişi bir agrısı bulantısı vardı ya şimdi sebebini çözdüm kızalr hamıleyım ve soklardayım nasıl olur dye adetım 8 gu oldu gecelı daha tatıle gıtmeden dr gıttım caresıne baktırcaktım bu mıdemde nevar dıye test yaptırdı dr ısrarla ben olmaz tedavıyle oluyo felan dememe ragmen test yaptırdı ve test pozıtıf cıktı ama bhcg degrı cok dusuk oldugu ıcın bekleyıp 10 gu sonra bırdaha bakalım kesınbır hamıelı mı felan dedıdeler bende bugun tekrar ıdrar testı alı dedım ıdrar testındede ıkı cızgı cıktı yanlız ıkıncı cızgı dıgerı kadar koyu deıldı ama cok belırgındı sANIRIM BIRz erken ıdrar testı ıcın cuma gunu tekrar test yaptırıcam ınsallah hakkımda hayırlısı olur kızlar lutfen dua edın bana ınannınkı korkudan sevınemıyorum bıle daha oncekı dusuklerımden sonra cokk korkuyorum yaa allah hakkımda hayırlı olanı verırı ınsalah yarabbım daha dayanamadım haberı sızle paylasım dedım bırde benım gıbı olan varsa aranızda felan deneyımlerını anlatsın bana kızlarr bıde acaba denıze gırsem mı bısey olurmu ya aslında varya bu kez olece yatmayacam dagola akısına bıraktım rabbım nasıp etmısse olacak dıyorum cunku korkuyoru ve bu kez bole olsun sakınılan goze cop atarmıs ya o hıkaye olmasın dıyorum ne olur dua edın bana cuma eve gıdınce dr gıdıcem vede tatrılıcam artık cumartesı sonucu sıze yazarım
allah kavustursun yıne yollamısın kocayıiişe yarar mutlaka canım,yaramazmı hiç..
bu gün gittiğim yerde bi hanım vardı ve kiloluydu,
bu arada yüzünü cecoma benzettim nerdeyse kadını kucaklıycakdım cecomm diye..
ağzıma geldi geldi gitti,,kk yı tavsiye edecektim ama sonra boşver şimdi netten ne işler karıştıyor bu mantığına giderler diye ses etmedim..
bu arada kocamı yolcu ettim az önce,baya içime battı bu sefer..
çokdandır evdeydi alışmışız varlığına,küçük kızda uyuyor haberi olsaydı bırakmazdı ağlardı..gerçi gece uyanıp babayı yanında göremiyce ağlıycak zaten.nasıl durduracam gece bilmiyorum..
bız ıyıyız canım ama sen cook yoruldun gercı tatlı yorgunluklar bunlarslm kızlar nasılsınız ben kosusturmaktan bı hal oluyorum valla gunler azaldıkca yogunlukta artıyor
ask olsun beyazcanım banada duyurulur bende burdayımaa bu arada eksik menüleri yazmayada yarın başlıycam.gerçi zaten pek kimsede yok ama nesli ve sindiye duyurulur..aa birde cimcime yasmine
günaydın kızlarrr
bu gün bana yol göründü ,kızın tahlil sonuçları bu gün çıkacak,ve ultrason çekşilecekdi,hastanede baya uzak havada 2 gündür iyi ısındı burda,..
soğuk olupda birden ısınıncada zor çekiliyor dpğrusu..offfffff yarın erkendenmi gitdsem acaba,tahlil kartına bi bakıyım sati geçse yarın gidiyim bari..
kararsız ben..
kaç gündür su arıtma cihazlarına bakıyorum nette..şu suyu hem alkali yapan hem minarel verenlere..fiyat aralığı çok değişken ve kafam karıştı açıkçası..
400 e der 2bin ede..acab ucuz etin suyu karamı olur..yoksa aynı mala 4 misli fiyata mı satıyorlar..
açıkçası annemler yeni aldı 2000 tl ye,ve banada çok ısrar edip duruyor kızım sende al bak hastasın ,bu su iyi geliyormuş diye..netten okuduğum kadarıyla doğruda,şekerden tansiyona kilo sorunu ve benim hiç bişekilde çözemediğim sorunum kabızlığa bile iyi geldiği yazıyor alkali suyun..gerçi evdede suyumu kendi çabalarımla alkali yapmaya çalışıyorum sirkeyle karbonatla ama ,kafamda çok karıştı açıkçası..
hepsi buradan 500 tl ye bi arıtıcı var,7 filtreli falan o iyi gibi ama annemi baş edemiyorum bi türlü ille o 2000 tl lik olan su sebili tarzındakinden aldıracak bana,,açıkçası o kadar verecek paramda yok şimdi..birazda hesabımı düşünüyorum..
varmı bana bi akıl verecek olan kızlarr.. yada evinde kullanan:26::26::26::26::26:
niye ümitsizliğe kapıldın yine cimcimemmGitmiyorum turkeye bu kilolar yuzundencok istedimm gitmeyi amaa iste kilolar engel!!! artik anladim bu kilonun mutluluga engel olmasini ve en kisa surede hepsinden kurtulacam insha Allah. Tatilimi 12inci aya erteledim. Yilbasini turkeyde gecirmek istiyorum. Kisin hic gitmedim cok merak ediyorum hemde. Ve okulum 11inci ayda bitiyo hayirlisiyla insha Allah. Guzelcene tatilimi yaparim 1,5 2 ayligina turkeyde ve hedefime ozamana ulasmis olurum insha Allah. Burda yani hollandada tatilimi bol sporla gecirecem ve 1 haftaligina abimin yanina giderim norvece insha Allah. Cok kararsizdim 1 aydir gidipgitmeme konusunda turkeye en sonunda karar verebildim.. Ama uzgunum
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
cecoomm hakkaten kısa olmuş buSelamın aleyküm kizlarrrrrrr
Bugün kahvaltıdan sonra Edremit Pazarını gezdik aksamda Altınoluk kordonunu ve Çarşısini gezdik
Aslında uzun uzun yazmak isterdim ama cepten inanın çok zorlaniyorumartik 10 gün sonra benim maceraları dilerseniz
ayy coook sevındım vallahı rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasp eder ınsallah.darısı ferıdenın basına
allah kavustursun yıne yollamısın kocayı
bız ıyıyız canım ama sen cook yoruldun gercı tatlı yorgunluklar bunlar
ask olsun beyazcanım banada duyurulur bende burdayım
bende bayadır dusunuyorum senıngıbı 2000lıra banada cook ödeyemem hepsı buradada bakındım bende kararsız kaldım.bızaılecek cook su tuketıyoruz damacanayla aldıgımızan pahalıya gelıyo sen bı fıkre varırsan bende senı takıp ederım benımde alasım var cunkı
günaydın kızlarrr
yine her zamanki gibi benim çalar sat kılıklı kızım zorla uyandırdı beni,,öff bi bırakmıyorki şöyle uykumu alana kadar uyuyum
biri kalkmaz biri yatmaz,iki kızda birbirinden çok farklı,büyük zorla uyanır.
neyse zaten ancak hazırlanırız kahvaltı ypıp giyinip çıkmamız uzun sürer çocukla..zaten hastaneye otobüsler denk gelirse 1saat sürüyor gitmem..
hastanedende görümcemin kp i kalp krizi geçirmişti onlara geçmiş olsuna gitmem lazım..
niye ümitsizliğe kapıldın yine cimcimemm
maşallah ne güzel veriyorsun kinu,, işallah memlekete gelmeden incecik olursun istediğin gibi..
cecoomm hakkaten kısa olmuş bu
çok sevindim tatilin güzel geçmesine canım gelince uzun uzun yazarsın merakla bekliyoruz
büyük kız nasıl oldu canım iyice geçtimi başının dönmesi falan..
ayy seni pek göremeyince yazmamışım senin adını canım..
gitti koca canım.
hepsi buradaya baka baka gözlerim şaşı olacaktı..fiyat uygun diğerlerine göre ama bilemedim ..zaten alırsam 7 filtreli mineralli alkali yapan bişey alıcam ama ,işte bikmiyoru fiyatların arasıda uçurum var..hepsi burada 500 tl civarında vardı bi tane aynı markanın 2500 tl olanıda var..sanırım filtrelerin kalitesi falan değişiyor..neslinin dadiği gibi sanırım pahalı olanı olıcam.içim rahat deyil öbür türlü..
ama hepsi buradan deyil,alırsamda annemin aldığı markadan alırım .onlar gayet memnun .satanlar analizini falan yapıyormuş.
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr
Gitmiyorum turkeye bu kilolar yuzundencok istedimm gitmeyi amaa iste kilolar engel!!! artik anladim bu kilonun mutluluga engel olmasini ve en kisa surede hepsinden kurtulacam insha Allah. Tatilimi 12inci aya erteledim. Yilbasini turkeyde gecirmek istiyorum. Kisin hic gitmedim cok merak ediyorum hemde. Ve okulum 11inci ayda bitiyo hayirlisiyla insha Allah. Guzelcene tatilimi yaparim 1,5 2 ayligina turkeyde ve hedefime ozamana ulasmis olurum insha Allah. Burda yani hollandada tatilimi bol sporla gecirecem ve 1 haftaligina abimin yanina giderim norvece insha Allah. Cok kararsizdim 1 aydir gidipgitmeme konusunda turkeye en sonunda karar verebildim.. Ama uzgunum
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
iyi geceler kızlarr
gece gece sarma sardım bulgurla,ilk defa sırf bulgurla yaptım,işallah güzel olmuştur..
çok kötüyümm,sanırım halının etkisi kendini göstermeye başladı..karnım şişti kasıklarım ağrıyor ve belimde aynı şekilde ağrıyor..
eşim duysa kızacak,o diyor uğraşma diye ama ben kaşındım,çok kirli deyil hemen yıkarım diye yıkatmaya vermedim..zaten yıkaması iş deyilde kaldırması sorun,birde üşüttüm sanırım şu yaz sıcağında..bağırsaklar hasta olunca en ufak üşütmede şişiyor.
bir halı zede daha,geçmiş olsun neslicim.
afiyet leptin olsun canımm
ekmeksizliğe alıştınmı .menün güzelmiş...
benim görümce rahatına düşkün yardım mardım etmez..önceleri yıkatmaya vermedezden önce onların halılarıda tek başıma ben yıkardım gelipde ucundan bile tutmazdı
demek annende terlemeyenlerden,gerçi kimseden duymadım ama terleyemediğini..ne kadar yürürsem yürüyüm hareket ediyim yok...:26:
mıhlama nasıl yapılıyor canım..bir kere netten tarif alıp yaptım ama olmadı ..ne peyniri sündü nede tadı güzel oldu,vıcık vıcık yağlı bişey oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?