Ooo bizde cok takışırız inşallah haşletmişsinizdir cnm takma dicem ama benim gibiysen ister istemez takıyo insan
Iphone dan gönderildi
Ooo bizde cok takışırız inşallah haşletmişsinizdir cnm takma dicem ama benim gibiysen ister istemez takıyo insan
Iphone dan gönderildi
iyi geceler kızlarr
bu gün kızı evin biraz uzağındaki parka götürdüm..hem çay içtik hemde kız oynadı parkda..sonrada büyük kızla nöbetleşe yürüdük..
banuşuma sözümü bu günlük tutmuş oldum..aslında hergün o parka gidip kızı oynatsam hem yürüsem ama bayada uzak sayolır,,gerçi oraya giderkende yürümüş olurum ya daha iyi..
işallah ramazana kadar bişeyler yapıcam..
azmıı ,maşallhın var ne azı canım..haftada 2 kğ ayda 8 kilo eder ,hiç aza benziyormu..maşalah diyorum ..
allah çabuk kavuşturdu ama yine gidiyor,,bu gece yine yolcu benim herif
yok canım hafta sonu falan deyil benim kocanın gelişi,belli olmaz..bazeen 1 ay hiç gelmez bazen 2 gün sonra çıkar gelir..işin durumuna göre değişiyor..
dünde izin alıp gitmelerine rağmen çalıştırmamış Telekom..totosuna baka baka geri geldiler..
ben konya merkezdeyim canım,kim bilir belki tanıdıktır,dünya küçük nede olsa.baksana bizim cecoşun çakma eltisi edanın arkdışı çıktı..belki bizde burda birileriyle tanıdık çıkarız..
al bir konyalı daha..sen konya nın neresindensin canım,kulu falanmı yoksa ordakilerin çoğu gurbetçi diye biliyorum..
kolay gelsin bereketli olsun canım..
çok ypmışınız demekki ,allah yedirmeyi nasip etsin tabii kilo aldırmadan..çokda güzel olur mis gibi gece sahurda yemesi..ben yapmıycam bu yıl yufka falan..zaten kocam burda omuycak,bende ekmek yemiyorum kızlar zaten boğazlı deyil..tek başıma o işle boğuşmaya deymez diye düşünüyorum ,yufka ekip işi nede olsa,tek kişinin yapacağı iş deyil..çok canım isterse bazlama gibi yapar yeriz gece,,gerçi yiyemem karataya aykırı..
Arkadaşlar 2-3 günlüğüne anneme gidiyorum.Orda internet yok.Artık gelince yazarım.
Dolu dolu 1 yk.tereyağını erit.İçine 2 yemek kaşığı mısırunu koy ve kavur.Sonra 1-1,5 su bardağı su koy.Kaynayınca içine kaşar peynirini koy.Güzelce karıştır.Tereyağ üzerine çıkana kadar pişir.(Ben hep göz kararı yaparım.Eğer yağı,suyu,unu eksik geldiyse kaynarlken ilave yapabilirsin.Afiyet olsun.
sorma sindi cim bu ara bizim baya kötü durumlar canım çok sıkkın
güya ayran detoksuna başlıcaktım onuda yapamadım
ama diyeti bozmadım devam ediyorum
bi de açlık migrenimi tetiklio
Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
Kahvaltı
2 yumurtalı yeşillikli peynirli omlet
10 zeytin
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
4 marul yaprağı
domates salatalık
2 taze kayısı bir avuç kiraz
ÖĞLE
1 dilim karpuz
1 bardak kefir
AKŞAM
z.yağlı barbunya
3 kaşık bulgur pilavı
cacık
SPOR
sabah 10 dk twist 11 x5 tibet yogası
öğleden sonra
40 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk tiffany 50 squat 50 mekik
Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
3 bardak elmalı karışım
1 fincan hibisküs
1 bardak lavanta
1 fincan türk kahvesi+2 kuru erik
1 bardak çay
takviye olarak omega 3
Selamlaaaar:)
Menüm:
-Kahvaltı-
*1 haşlanmış yumurta
+1 közlenmiş al biber
*1 kk peynir
*1 bardak light süt
*4 ceviz
Arada limon dilimli soda ve iki tane yulaflı esmer sekerli kurabiye
-Öğle-
*bol karışık salata
*badem+ceviz
Aralarda yeşil elma
-akşam-
*ızgara balık
*bulgur pilavı
*bol salata
*sekersiz komposto
Wow harika canim
Ac karnina corek otu ne ise yariyor acaba? Zayiflatiyor mu? Metabolizmayi mi hizlandiriyor? Bende yiyeyim o zaman
bu mükemmel menüde o kurbişin ne işi var kuzummmharika bir menü tbrk ederimmm
çörekotu iştahı kapatıyor karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırıyor bağırsakları kayganlaştırarak besinlerin daha hızlı geçmesini sağlıyor cnm denemelisin
Basla bitanemmm olumden baska herseye care rica ederim cnmEheheh:) valla o da nazar boncuğu olsun napayım:) zaten çocuk uyuyunca koşu bandında koştum orda yakmışımdır:)
Ooo harika. Denemeye yarından itibaren başlayacağım. Teşekkürler canımmm.
nasılsın canımmGünaydın fıstıklarrrrrr güzel bir gün olsun hepimiz içinnn
Günaydın meleğimmmm sonuç almaya gidecektin değilmi iyi olmuş kuzum kalkman hasta ziyaretide yaparsınnn her adımında sevap var cnmm
Aleyküm selam adaşım hoşgelmiş sefa gelmişşşallah içine sindirsin cnmmmm dönüşte bekliyoruz ayrıntılarıı
Bızdıkımmm moral bozmak boşvermek yok ne güzel başladın bak lütfen devam et tam kilolar gitmeye başlamışken pes etme cnmm
kışın gelirsin tr ye şimdi abine git değişiklik olur cnm
tarif için çok teşekkürler canımm..işallah bir gün yaparım,ama kilo verdikden sonra..Arkadaşlar 2-3 günlüğüne anneme gidiyorum.Orda internet yok.Artık gelince yazarım.
Dolu dolu 1 yk.tereyağını erit.İçine 2 yemek kaşığı mısırunu koy ve kavur.Sonra 1-1,5 su bardağı su koy.Kaynayınca içine kaşar peynirini koy.Güzelce karıştır.Tereyağ üzerine çıkana kadar pişir.(Ben hep göz kararı yaparım.Eğer yağı,suyu,unu eksik geldiyse kaynarlken ilave yapabilirsin.Afiyet olsun.
Kizlar selam yoldayiz konya yaylapinar tesisinde sac kavurma ismarladik yiyip devam edicez
Biliyormusunuz bu gun ekmeksiz karatay kahbaltisi yaptim bu saate acikmadim hakkaten. sadece saat birbucukta biraz badem k.uzum yedim yolda simdide aksam yemegi daha bisi yemem heralde.annem sicak pide tereyag geldi diyor ama yemicemmm sonra gene ugrarim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi geceler kızlarr
çokk yorucu bir gündü,ve işler biteceğine dahada arttı..
eve geldiğim akşam 9 du...hastanede işim çok uzadı..haberler çok iyi deyil,canım sıkkın bu yüzden..
küçük kız geçen yaz geniz etinden ameliyat olmasına rğmen gebiz eti tekrarlamış,almadıkları bademcikler ceviz olmuş..kulaklarda sıvı toplanmış..
asistan dr gördü,hocada görsün dedi,,hocanın özel muayeneleri varmışş..oda 6 da ancak geldi,ameliyatı varmış..neyse 2 sat bekledikden sonra sıra bize g
eldi ve bademcikler çok kötü olmuş almamız lazım dedi,kulaklarada tüp takılacakmış..geçen sene çizik atıp suyunun akmasını sağlamışlardı..ama sürekli
sıvı toplıyor..ameliyat olacak tekrar kuzum,anestezi dr la görüş dediler,saat 5i geçtiği için yarına kaldı..açıkçası hastane vedr la ilgili içim pek rahat
deyil..tıp fakültesine götürdüm bu sefer,ordada asistanlara yaptırabiliyorlar..sordum hoca girermi ameliyata diye,başında durur ama ameliyatı yapıp yapmıycağını bilemeyiz dediler..
kafam allak bullak..özelemi götürsemm,özele vereceğim parayı tıp fakültesinde profa ameliyatmı yaptırsammm,,yoksa allaha güvenip işimi şansamı bıraksamm
gerçi geçen seferki ameliyattada kılı kırk yardım.çokk iyi dedikleri bi dra yaptırdım ameliyatı devlette,ama sonuç ortada,ameliyat sonrasıda çok kolay geçmemişti maalesef..
neyse bu ayrı dert,,asıl üzüldüğüm başka..
endokrine götürmüştüm boyu uzamıyor ,gelişimiçok iyi deyil diye..
zaten büyük kızımdada büyüme hormonu eksikliği var ve yıllardır tedavi görüyordu..bundadaa olurmu diye korkuyordum..
geçen gün bi çok kan almışlardı onların sonucu çıktı,ve dr bundada aynı sorun var gibi dedi..daha kapsamlı tetkikler için yönlerdi..
salı gün emar çekilecek,kromozon testleri,büyüme testleri..biliyorum onların zorluğunu büyük kızda yaşadım..sırf bu testler için 1 hafta hastanede yatmıştım o zamanlar..
saat başı kan alıcaklar.gecede aynı şekilde saat başı kan alıcaklar..çocuk kevgire dönecek..sonuçta bundada aynı sorun varsa ki vara benziyor dedi dr,her gün iğne olacak..daha mercimek kadar kız..nsıl dayancak bu kadar şeye offfffffffff..
nasılsın canımm
bu gün hasta ziyaretimide yaptım..evleri hastaneye yakın,ama ben hiç yürüyerek gitmediğimden evi bulamadım,10 dk lık yolu yaarım saatte gittimm,yani iyi sevap kazandım sanırım canım
bu tekniği her hasta ziyaretinde uygulasam baya kazannçlı olur sanki
tarif için çok teşekkürler canımm..işallah bir gün yaparım,ama kilo verdikden sonra..
ooo konya dasın demek..bizde karaman yoluna yakınız canım..ama sen şimdi kim bilir nerdesin..hayırlı yolculuklarrr
iyi geceler kızlarr
çokk yorucu bir gündü,ve işler biteceğine dahada arttı..
eve geldiğim akşam 9 du...hastanede işim çok uzadı..haberler çok iyi deyil,canım sıkkın bu yüzden..
küçük kız geçen yaz geniz etinden ameliyat olmasına rğmen gebiz eti tekrarlamış,almadıkları bademcikler ceviz olmuş..kulaklarda sıvı toplanmış..
asistan dr gördü,hocada görsün dedi,,hocanın özel muayeneleri varmışş..oda 6 da ancak geldi,ameliyatı varmış..neyse 2 sat bekledikden sonra sıra bize g
eldi ve bademcikler çok kötü olmuş almamız lazım dedi,kulaklarada tüp takılacakmış..geçen sene çizik atıp suyunun akmasını sağlamışlardı..ama sürekli
sıvı toplıyor..ameliyat olacak tekrar kuzum,anestezi dr la görüş dediler,saat 5i geçtiği için yarına kaldı..açıkçası hastane vedr la ilgili içim pek rahat
deyil..tıp fakültesine götürdüm bu sefer,ordada asistanlara yaptırabiliyorlar..sordum hoca girermi ameliyata diye,başında durur ama ameliyatı yapıp yapmıycağını bilemeyiz dediler..
kafam allak bullak..özelemi götürsemm,özele vereceğim parayı tıp fakültesinde profa ameliyatmı yaptırsammm,,yoksa allaha güvenip işimi şansamı bıraksamm
gerçi geçen seferki ameliyattada kılı kırk yardım.çokk iyi dedikleri bi dra yaptırdım ameliyatı devlette,ama sonuç ortada,ameliyat sonrasıda çok kolay geçmemişti maalesef..
neyse bu ayrı dert,,asıl üzüldüğüm başka..
endokrine götürmüştüm boyu uzamıyor ,gelişimiçok iyi deyil diye..
zaten büyük kızımdada büyüme hormonu eksikliği var ve yıllardır tedavi görüyordu..bundadaa olurmu diye korkuyordum..
geçen gün bi çok kan almışlardı onların sonucu çıktı,ve dr bundada aynı sorun var gibi dedi..daha kapsamlı tetkikler için yönlerdi..
salı gün emar çekilecek,kromozon testleri,büyüme testleri..biliyorum onların zorluğunu büyük kızda yaşadım..sırf bu testler için 1 hafta hastanede yatmıştım o zamanlar..
saat başı kan alıcaklar.gecede aynı şekilde saat başı kan alıcaklar..çocuk kevgire dönecek..sonuçta bundada aynı sorun varsa ki vara benziyor dedi dr,her gün iğne olacak..daha mercimek kadar kız..nsıl dayancak bu kadar şeye offfffffffff..
nasılsın canımm
bu gün hasta ziyaretimide yaptım..evleri hastaneye yakın,ama ben hiç yürüyerek gitmediğimden evi bulamadım,10 dk lık yolu yaarım saatte gittimm,yani iyi sevap kazandım sanırım canım
bu tekniği her hasta ziyaretinde uygulasam baya kazannçlı olur sanki
tarif için çok teşekkürler canımm..işallah bir gün yaparım,ama kilo verdikden sonra..
ooo konya dasın demek..bizde karaman yoluna yakınız canım..ama sen şimdi kim bilir nerdesin..hayırlı yolculuklarrr
günaydın kızlarrr
yine her zamanki gibi benim çalar sat kılıklı kızım zorla uyandırdı beni,,öff bi bırakmıyorki şöyle uykumu alana kadar uyuyum
biri kalkmaz biri yatmaz,iki kızda birbirinden çok farklı,büyük zorla uyanır.
neyse zaten ancak hazırlanırız kahvaltı ypıp giyinip çıkmamız uzun sürer çocukla..zaten hastaneye otobüsler denk gelirse 1saat sürüyor gitmem..
hastanedende görümcemin kp i kalp krizi geçirmişti onlara geçmiş olsuna gitmem lazım..
niye ümitsizliğe kapıldın yine cimcimemm
maşallah ne güzel veriyorsun kinu,, işallah memlekete gelmeden incecik olursun istediğin gibi..
cecoomm hakkaten kısa olmuş bu
çok sevindim tatilin güzel geçmesine canım gelince uzun uzun yazarsın merakla bekliyoruz
büyük kız nasıl oldu canım iyice geçtimi başının dönmesi falan..
ayy seni pek göremeyince yazmamışım senin adını canım..
gitti koca canım.
hepsi buradaya baka baka gözlerim şaşı olacaktı..fiyat uygun diğerlerine göre ama bilemedim ..zaten alırsam 7 filtreli mineralli alkali yapan bişey alıcam ama ,işte bikmiyoru fiyatların arasıda uçurum var..hepsi burada 500 tl civarında vardı bi tane aynı markanın 2500 tl olanıda var..sanırım filtrelerin kalitesi falan değişiyor..neslinin dadiği gibi sanırım pahalı olanı olıcam.içim rahat deyil öbür türlü..
ama hepsi buradan deyil,alırsamda annemin aldığı markadan alırım .onlar gayet memnun .satanlar analizini falan yapıyormuş.
Günaydın fıstıklarrrrrr güzel bir gün olsun hepimiz içinnn
Günaydın meleğimmmm sonuç almaya gidecektin değilmi iyi olmuş kuzum kalkman hasta ziyaretide yaparsınnn her adımında sevap var cnmm
Aleyküm selam adaşım hoşgelmiş sefa gelmişşşallah içine sindirsin cnmmmm dönüşte bekliyoruz ayrıntılarıı
Bızdıkımmm moral bozmak boşvermek yok ne güzel başladın bak lütfen devam et tam kilolar gitmeye başlamışken pes etme cnmm
kışın gelirsin tr ye şimdi abine git değişiklik olur cnm
sağol canım..Evet cnm vardık ankaradayım su an
Ama sen cok uzulmussun bende uzuldum simdi allah yardimcin olsun ne yapabiliz ki baska
Kendine iyi bak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoş geldin gülümmSlm kızlar tatilim bitti döndüm bi slm verip kaçayım dedim ama beyazcanın yazdıklarını gördüm kötü oldum. Rabbim küçük kızına yardım etsin inşallah canı çok yanmadan kurtulur dertlerinden. Gerçi o kadar delinmeye ameliyata nasıl olacak o da bilmiyom ama. Ben de oğlanın genizetini aldırmıştım. Rabbim kimseyi ameliyathane kapısında bekletmesin amiiiiiii. Sonrasında o ağladı ben ağladım. Neler hissettiini anlayabiliyorum canım umarım tez zamanda kurtulur bebişin rabbim şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?