80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ooo bizde cok takışırız inşallah haşletmişsinizdir cnm takma dicem ama benim gibiysen ister istemez takıyo insan

Iphone dan gönderildi

sorma sindi cim bu ara bizim baya kötü durumlar canım çok sıkkın

güya ayran detoksuna başlıcaktım onuda yapamadım

ama diyeti bozmadım devam ediyorum

bi de açlık migrenimi tetiklio

Ooo bizde cok takışırız inşallah haşletmişsinizdir cnm takma dicem ama benim gibiysen ister istemez takıyo insan

Iphone dan gönderildi

çok sağol canım inş ilk hafta diye değidir vermeye devam ederim

Güle güle git gel cnmmm annende dikkat et ne olur anneler sürekli tıkıştırır tarif yokkkkkk

sorma sindi cim bu ara bizim baya kötü durumlar canım çok sıkkın

güya ayran detoksuna başlıcaktım onuda yapamadım

ama diyeti bozmadım devam ediyorum

bi de açlık migrenimi tetiklio

hakkında hayırlısı olsun cnmmm elbet bu sıkıntılı günlerde bbitecek cnm sabır ayran detoksunu dün yaptım ama bugün bıraktım kahvesizlik başımı çatlattı buna rağmen 500 gr gitmişş

Kizlar selam yoldayiz konya yaylapinar tesisinde sac kavurma ismarladik yiyip devam edicez
Biliyormusunuz bu gun ekmeksiz karatay kahbaltisi yaptim bu saate acikmadim hakkaten. sadece saat birbucukta biraz badem k.uzum yedim yolda simdide aksam yemegi daha bisi yemem heralde.annem sicak pide tereyag geldi diyor ama yemicemmm sonra gene ugrarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu

Kahvaltı
2 yumurtalı yeşillikli peynirli omlet
10 zeytin
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
4 marul yaprağı
domates salatalık
2 taze kayısı bir avuç kiraz

ÖĞLE
1 dilim karpuz
1 bardak kefir

AKŞAM
z.yağlı barbunya
3 kaşık bulgur pilavı
cacık

SPOR
sabah 10 dk twist 11 x5 tibet yogası
öğleden sonra
40 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk tiffany 50 squat 50 mekik

Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
3 bardak elmalı karışım
1 fincan hibisküs
1 bardak lavanta
1 fincan türk kahvesi+2 kuru erik
1 bardak çay
takviye olarak omega 3

Selamlaaaar:)

Menüm:
-Kahvaltı-
*1 haşlanmış yumurta
+1 közlenmiş al biber
*1 kk peynir
*1 bardak light süt
*4 ceviz
Arada limon dilimli soda ve iki tane yulaflı esmer sekerli kurabiye

-Öğle-
*bol karışık salata
*badem+ceviz

Aralarda yeşil elma

-akşam-
*ızgara balık
*bulgur pilavı
*bol salata
*sekersiz komposto

Wow harika canim
Ac karnina corek otu ne ise yariyor acaba? Zayiflatiyor mu? Metabolizmayi mi hizlandiriyor? Bende yiyeyim o zaman

Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu 2 bardak su ve 1 brd kefir 1 muz

Kahvaltı
2 yumurta haslama
10 zeytin
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
marul domates biber maydanoz

ÖĞLE 16 da yolda yedik
Sac kavurma bi lokma pide ayran

AKŞAM 20.00
z.yağlı taz fasulye
1 kaşık pirinc pilavı

SPOR yok su 4 lt
takviye olarak omega 3

bu mükemmel menüde o kurbişin ne işi var kuzummm harika bir menü tbrk ederimmm

Wow harika canim
Ac karnina corek otu ne ise yariyor acaba? Zayiflatiyor mu? Metabolizmayi mi hizlandiriyor? Bende yiyeyim o zaman

çörekotu iştahı kapatıyor karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırıyor bağırsakları kayganlaştırarak besinlerin daha hızlı geçmesini sağlıyor cnm denemelisin

Eheheh:) valla o da nazar boncuğu olsun napayım:) zaten çocuk uyuyunca koşu bandında koştum orda yakmışımdır:)

Ooo harika. Denemeye yarından itibaren başlayacağım. Teşekkürler canımmm.

Son düzenleme:
bildirim yapayim gelemem belki
dun aksam tartildim regl de oldum
Gecen hafta 83.5
Bu hafta 82.8
Giden 700
Yuppiiii nihayet 300 gr ustune ciktim karatay tam bana goreymis kacamak yapmama ragmen . asla birakmam sagolun kizlar

iyi geceler kızlarr

çokk yorucu bir gündü,ve işler biteceğine dahada arttı..

eve geldiğim akşam 9 du...hastanede işim çok uzadı..haberler çok iyi deyil,canım sıkkın bu yüzden..

küçük kız geçen yaz geniz etinden ameliyat olmasına rğmen gebiz eti tekrarlamış,almadıkları bademcikler ceviz olmuş..kulaklarda sıvı toplanmış..

asistan dr gördü,hocada görsün dedi,,hocanın özel muayeneleri varmışş..oda 6 da ancak geldi,ameliyatı varmış..neyse 2 sat bekledikden sonra sıra bize g

eldi ve bademcikler çok kötü olmuş almamız lazım dedi,kulaklarada tüp takılacakmış..geçen sene çizik atıp suyunun akmasını sağlamışlardı..ama sürekli

sıvı toplıyor..ameliyat olacak tekrar kuzum,anestezi dr la görüş dediler,saat 5i geçtiği için yarına kaldı..açıkçası hastane vedr la ilgili içim pek rahat

deyil..tıp fakültesine götürdüm bu sefer,ordada asistanlara yaptırabiliyorlar..sordum hoca girermi ameliyata diye,başında durur ama ameliyatı yapıp yapmıycağını bilemeyiz dediler..

kafam allak bullak..özelemi götürsemm,özele vereceğim parayı tıp fakültesinde profa ameliyatmı yaptırsammm,,yoksa allaha güvenip işimi şansamı bıraksamm

gerçi geçen seferki ameliyattada kılı kırk yardım.çokk iyi dedikleri bi dra yaptırdım ameliyatı devlette,ama sonuç ortada,ameliyat sonrasıda çok kolay geçmemişti maalesef..

neyse bu ayrı dert,,asıl üzüldüğüm başka..
endokrine götürmüştüm boyu uzamıyor ,gelişimiçok iyi deyil diye..

zaten büyük kızımdada büyüme hormonu eksikliği var ve yıllardır tedavi görüyordu..bundadaa olurmu diye korkuyordum..

geçen gün bi çok kan almışlardı onların sonucu çıktı,ve dr bundada aynı sorun var gibi dedi..daha kapsamlı tetkikler için yönlerdi..

salı gün emar çekilecek,kromozon testleri,büyüme testleri..biliyorum onların zorluğunu büyük kızda yaşadım..sırf bu testler için 1 hafta hastanede yatmıştım o zamanlar..

saat başı kan alıcaklar.gecede aynı şekilde saat başı kan alıcaklar..çocuk kevgire dönecek..sonuçta bundada aynı sorun varsa ki vara benziyor dedi dr,her gün iğne olacak..daha mercimek kadar kız..nsıl dayancak bu kadar şeye offfffffffff..
nasılsın canımm
bu gün hasta ziyaretimide yaptım..evleri hastaneye yakın,ama ben hiç yürüyerek gitmediğimden evi bulamadım,10 dk lık yolu yaarım saatte gittimm,yani iyi sevap kazandım sanırım canım

bu tekniği her hasta ziyaretinde uygulasam baya kazannçlı olur sanki
tarif için çok teşekkürler canımm..işallah bir gün yaparım,ama kilo verdikden sonra..

ooo konya dasın demek..bizde karaman yoluna yakınız canım..ama sen şimdi kim bilir nerdesin..hayırlı yolculuklarrr

Evet cnm vardık ankaradayım su an
Ama sen cok uzulmussun bende uzuldum simdi allah yardimcin olsun ne yapabiliz ki baska
Kendine iyi bak

Slm kızlar tatilim bitti döndüm bi slm verip kaçayım dedim ama beyazcanın yazdıklarını gördüm kötü oldum. Rabbim küçük kızına yardım etsin inşallah canı çok yanmadan kurtulur dertlerinden. Gerçi o kadar delinmeye ameliyata nasıl olacak o da bilmiyom ama. Ben de oğlanın genizetini aldırmıştım. Rabbim kimseyi ameliyathane kapısında bekletmesin amiiiiiii. Sonrasında o ağladı ben ağladım. Neler hissettiini anlayabiliyorum canım umarım tez zamanda kurtulur bebişin rabbim şifa versin

Cnm bnm.cok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah doktor benziyo demiş inşallah değildir allahım dualarımızı kabul. Eyle âmin. Dualarım seninle cnm bu mübarek cuma gününde Allah kızına da dayanma gücü versin inşallah daha çok küçük cnm bnm
Doktor konusunda da sen deneyimlisin ölç tart. Eşinle iyice bir araştırın derim yani asistanların yapacagı ameliyattan korkarım heralde ama imkanın yoksa da Allah'a sığınıp yaptıracaksın malesef yada dediğin gibi prof. Doktor bakacaksın keşke bunlara gerek kalmasa Allah yardımcın olsun cnm bnm

Iphone dan gönderildi

oyle iste cok uzgunum abla

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

basladimda bilmiyorumtum hayaller yikildi ya bu yaz icin :s. Dun kendimi saldim hic dikkat etmedim. Bugun yine dikkat edecem. Ewet kisin tr giderim insha Allah, abime gitmek istiyorum bi 7 10 kilo daha verimde :)))

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

günaydın kızlarr
hayırlı cumalar

dün nasıl yorulduysam sabah yine kızın zorlamasıyla kalktım..mutfak temizlenicek beni bekliyor,babaanneme 1 aydır gitmiyorum ve onlar kırılıyorlar gitmediğim için oraya gitmem lazım..hangisini yapıcam bilemedim..

sanırım önce mutfağı halletmem lazım,aslında bu günde hastaneye gidip anestezi dr görüşmem lazımdı ama ,belkide başka bi hastanede yaptırırım bi araştırıyım .. yok bu hastanede karar kılarsamda nasılsa salı gün emar için gidicem olmadı o zaman görürüm anestezi dr una.

Evet cnm vardık ankaradayım su an
Ama sen cok uzulmussun bende uzuldum simdi allah yardimcin olsun ne yapabiliz ki baska
Kendine iyi bak

sağol canım..
allah yol açıklığğı versin ,varmışındır gideceğin yere her halde..
hoş geldin gülümm

aminn canım cümlenin yavrusuna şif rabbim işllah..

her ikisinide önceden yaşadığım için başıma ne gelecek biliyorum ,ameliyat daha geçen mayıs oldu zaten..aynı sıkıntıları tekrar yaşıycak..

diğer endokrin tetkikleride gerçekden çok zahmetli,çocuk çok yıpranıyor,çok kan alıyorlar,malum küçük bunlar biz olsak bile o kadar gece gündüz iğneye ,kan aldırmaya dayanamayız..

byük kızda o zamanlar 5 yşındydı, çok ağladık hastanede..

sen neler yaptın nasıl geçti ziyaret,ben tatil gözüyle bakmıyorum senin duruma..kv kp ziyareti, zaten orda hizmet hürmet yapılır..

senin tahliller ne oldu canım.gittinmi dra yola çıkmadn sorun çıkmıştı ..

Hayırlı Cumalar. Bu hafta hiç uğrayamadım maalesef. Çocuklar hasta onlarla uğraşıyorum. Kızım çok kötü oldu. Boğazı iltihap etmişti ama ağzı daha beter iltihapla doldu. Damak diş etleri tamamen şişti. Bir hafta yemek yiyemedi su bile pipetle zorla içirebildim. Çok şükür bugün biraz beyaz peynir yiyebildi. Aşırı derecede öksürüğü var. Oğlum da öyle çok öksürüyor. İşe de gelmedim sayılır. İki saat kadar kalıp acil işleri yapıp gittim. Rabbim çocuklara hastalık vermesin kimseyi evladıyla sınamasın. Onlar hasta oldumu ben de ruhen bitiyorum artık.

Menü de paylaşamadım Gerçi pek diyetle uğraşamadım aksine kendimi baya bir aç bıraktım diyebilirim. Kızım yemek yiyemeyince bende o açken tıkandım yiyemedim. Dünkü menümü paylaşayım.

Sabah:
2 kaşık lor peyniri çörek otlu pul biberli ve bol maydanozlu
1 tatlı kaşığı pekmez
5 adet zeytin
1 adet ceviz
2 dilim k.ekmeği
yeşillik salatalık domates zeytinyağlı

Öğle:
Salata

Akşam:
1 kepçe mercimek çorbası
2 bardak ayran

Su 2,5 lt. Su bile içmeyi unuttum.

Bugün moralim çok bozuk. Arkadaşım vefat etti. Çok sevdiğim bir insandı. Daha 38 aşında 3 çocuğu vardı. Eşiyle çok severek evlenmişlerdi. Rabbim yerini mekanını cennet etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…