80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin kızına inşallah.

Yolculuk nasıl geçti canım, konya ankara kısa zamanda epey yolculuk yaptın. Herşey güzeldir eminim.

Hemşom çok sevindim bu habere tebrik ederim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah. Dikkat et kendine.

bizim sırtımızdannnn para kaznmaya sonnn kuzummmm başka kapıya bizler sağlıklı ve kalıcı kilo vermeyi biliyoruz eminim ispatlanmıştır bu yalanlara karnımız tok

canım benimmm çok geçmiş olsun kızına arkadaşına da allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin ne diyeceğimi bilemedimm:26: gencecik 3 çocuk kalmışş allah yardım etsinn

meleğim hayırlı cumalarrrrr off ne diyeceğimi bilemedim bugünnn önce mutfağını hallet sonra gidersin babaannene cnm benim

yıkılan bişey yok hemen pes etmek yokkkk menülerini paylaşmadığın sürece sana yardım edemeyiz bızdıkkk ne oldu hani paylaşacaktın

hoşgeldin bebişimmmmm

offf meleğimmmm ne yazacağımı bilemedim bir annn çok geçmiş olsun cnmmm rabbim büyük skaın umutsuzluğa kapılma doktoru çok iyi araştır bitanemm malesef bazıları kasap olmuş artık para için kesiyorlar insanlarııı istersen bir derdim var bölümüne yaz kk nın hanımları müthişş sana en iyi doktoru bulacaklarına eminimmm ne dersinn:26:

Kilo bildirimimi de yapayım

başlangıç: 93,1
geçen hafta: 76,2
bu hafta: 75,6
giden:0,600
toplam giden: 17,5
hedef: 60
spor: 2 gün leslie ile 3 mil , 2 gün 30 dak plates

dunkı menum

sabah sucuklu yumurta peynır zeytın 2dılım ekmek
ara 1bardak ayran 15tane yaban mersını kurusu
öğlen
tavuk göğüs ızgara ayran 1kase corba
ara 1kase yulafkepeklı yogurt
aksam 1tabak tazefasulye 4kasık yagsız makarna
ara yufka acarken 1kupa nescafe

3bardak yesılçay
1bardak hıbıskus,
1bardak kıraz sapı

Ya kizlar ben zeytini cok severim zeytini fazla kacirirsan kilo alirmisin? Yada kcalsi cokmu bilginiz varmi ? Simdiden thankyouu asklar ❤

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ya abla unutuyorummm :s

geçmiş olsun çocuklara canım.

arkdaşın için çok üzüldüm,3 çocuk ortada kalmış,allah yardımcları olsun yavrularının,anneninde mekanı cennet olsun.çokda gençmiş yazık allah kimsenin yavrusunu annesiz bırakmasın..
çok haklısın canım.bazı dr ların kasapdan bi farkı yok..

bakalım bi prof varmış hanım..başka bi üniversite hastanesinde,ona randevu aldım ..birde ona götürücem,işallah ilgilenir.

aa şimdi yazarken hatırladım tahlil içinde randevu alıcakdım onu alıyım gidiyimde..

zaten mutfağa el attım her yer herde..dolapların içini falan indirdim..bütün yiyecek içecek elden geçicek. unutmadan randevuyu alıyımda sonra mutfağa geçiyim..

Kizlar ne var ne yoksunuz gecmis okuyamiyorum tatildeyim malum umarim hersey yolunda sizde iyisinizdir sizi ozledim nasil kilolar verildimi bildirimlere de bakamiyom ben not aldirdim banuya liste cikinca bakarim size artik hoşçakalin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar menu yazayim cok iyi degil ama
Sabah karatay kahvaltisi
13 de kizilvahamama gezmeye gittik orada yarım gozleme
6 da 1 kase karisik cerez 2 minik armut azcuk taze fasulye ve annemin eliyle yaptigi cevizli haşhaşlı çörek yaninda zeytin peynir salata buda final oldu tam oldu resmen sistim su an gerinemiyom sporda yok simdi lafliyoz bakalim vermek bi tarrafa almam isallah bu gun kendimi aştim çörek le
Arada ugramaya cabalarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi akşamlar fıstıklarrr

Ya kizlar ben zeytini cok severim zeytini fazla kacirirsan kilo alirmisin? Yada kcalsi cokmu bilginiz varmi ? Simdiden thankyouu asklar ❤

bızdıkımmmm zeytinin g.i si sıfır o yüzden kahvaltıda 20 ye kadar yiyebilirsin

Ya abla unutuyorummm :s

unutma kuzummm menünü görmeden yardımcı olamayızki

eminim yorgunluktan ölmüşsündür meleğimmm gelince çay ısmarlayayım sana yada yorgunluk kahvesi

inşa randevu alabilmişsindir cnm

iyi tatiller neslimmmmm her ihtimale karşı sen buraya da bildirim yap cnmm haftaya benim dalgınlığıma gelmesin

iyi geceler kızlarrr

bu günde çok yoruldum çok şükür
sabah düşünüyordum mutfağımı yapsam babaannememi gitsem diye,mutfağı tercih ettim..iyi bir tercih yapmışım .

çok kirlenmişimmm dip köşe kavanoz kuru ne varsa elden geçirdim..birr çok atılacak çıktı..duvarlarını sildim ..ufak işler kaldı,onlar kolay asıl bu dip köşe bitti şükür.

iyikide yapmışım tezgahı bekleseymişim o zaman dahada çok karışacakmış ortalık..o zaman yüzeysel yaparım.. yarında gidebilirsem yani caymazdam babanneme giderim..
zaten haftayı hastanede geçirecem ramazana kadar..
ramazan hazırlığı falan yaptığım yok,eylülsıla hepimizin yerine yaptı ramazan hazırlığını..

eriştem var zaten kışdan ,yufkada canım isterse eylül yollar bana nasılsa

ne güzel olur canımm,çay içerim ben meleğimm

valla yoruldum sağolsun benim küçük kızda peşimde kuyruk her işin içinde..

randevuyu alamadım maalesef canım..çok aradım ama bi türlü açmadılar telefonu:26azartesiye kaldı .

bu arada kimse yok..topiğin bekcisi gibi hissediyom kendimii..bakın çalacaklar topiği bi kaç kişi gelin el atın şuraya..ben yalnızlıkdan korkarım ona göre:18::18::18:

menum
sabah peynır zeytın domates salatalık 2dılım ekmek
öğlen 3 tane bıber dolma salata yogurt
aksam 1kase yayla corbası dondurma

2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
spor
2saat yuruyus 100mekık

kızlar dunden berı sadece menu yazıp kacıyorum hıc vaktım yook ama işimi halledeyım gecmıs yapıp gelcem söz beyazcanım encokta senı özledımden burdayım korkma bırakmayız senı burda yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…