80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ellerine sağlık meleğim yoruldun ama mis gibi olmuştur her yer aynen ben de öyle cnm geliyorum gidiyorum en son ben yazmışım

kızlar dunden berı sadece menu yazıp kacıyorum hıc vaktım yook ama işimi halledeyım gecmıs yapıp gelcem söz beyazcanım encokta senı özledımden burdayım korkma bırakmayız senı burda yalnız

netin de yapıldıu artık eylülüm kurtuluşun yok ona göre

ayrıcaaa

banu ve sindi,sizlere beni beğendiğiniz için teşekkürü bir borç bilirim...

sayenizde1 kuşum oldu..kuşlarımı ikinize borçluyum anacımmm..

güle güle büyüt cikciklerini meleğimm her fırsatta beğenmeye çalışıyorum herkesii ama kk arada izin veriyor
sağol canımm

kk elimden almazsa..bir ara çoğalmışlardı,bi bakım yaptılar siteye kuşlar gitti..eski beğen butonu olmayınca artık unutuyoruz beğenmeyide.senin maşallahım var hiç bişeyi ihmal etmiyorsun canımcım..
yarın evde olursam kına gecesimi yapsak kızlara

güzel olurcanımm

mervenin kınasısanırım bu gece.evlilik panosunda gün kalmamış..

yani panomuydu neydi adını hatırlayamadım ..:26::26:

benimkilerde gitmiştiii cnmcımmm boşver çok da önemli değil ikisini birdne yarın yaparız o zamannnn

80-89 topiğiinin fıstıkları yarın gece sizleri edanın ve mervişin kına gecesine bekliyoruz o zamannnn tüm hafta yoktunuz müsait olanları bekleriz

günaydın kızlarr

bildirim

başlangıç.86.

geçen hafta.79.3

bu hafta.79.3

giden yok

toplam giden.6.900

hedef.75

spor.arası yürüyüş..

Oy sendemi takildin banada gecen ay olmustu sikma canını ben sana yaklastim bu arada sakin sollatip gonderme yanindan eda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oy sendemi takildin banada gecen ay olmustu sikma canını ben sana yaklastim bu arada sakin sollatip gonderme yanindan eda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben çoktandır takığım canım..

senin boyun var canım ,ben kısayımya çokşişman duruyorum .hedefim senin gibi görünmek..
en azındna gelen de olmamışşş meleğimmm

olmadı meleğim ,,burayada gelip bildim yapan bile olmadı bu arada..

Menüm dünkü
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu

Kahvaltı
1 yumurta
2 dilim peynir
8zeytin
1 çay bar ceviz
1 fincan biberiye
3 marul yaprağı
domates salatalık
2 dilim karpuz

ÖĞLE
1 bardak çilekli kefir

AKŞAM
1 kase layla çorbası
türlü
deniz börülcesi salatası

SPOR
sabah 10 dk twist 11 x5 tibet yogası
öğleden sonra
30 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk tiffany 55 squat 100 mekik

Sıvı
2,5 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
2 bardak elmalı karışım
1 fincan biberiye
1 fincan türk kahvesi
3 bardak çay
takviye olarak omega 3

Başlangıç.88

geçen hafta.64,9

bu hafta.64,2

giden :700 gr

toplam giden:23,8

hedef:yok

spor: koşu bandında her gün ortalama 40 dk yürüyüş(her gün ) 11 x5 tibet 10 dk twist tiffany videosu mekik ve squat

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben hemen sıze kendımı ozet geceyımde gecmıs yapayım tatılımı persembe gunu kesmek zorunda kaldım cunku hamılelıgım sona erdı kanamam basladı ve rızeye donmek zorunda kaldım 2gundurde dusuk yapıyorum.kucuk oldugu ıcın evede kendı kendne duser dedı dr agrı kesıcı versem daha cok sancın olur dedı bende ısten rapor aldım beklıyorum buda nasıp deımıs rabbım yazmamaıs anlıma yıne hayal kırıklıgı ve ben basbasa kaldım bu 5oldu ne dıyecegımıde nasıl hıssedecegımıde bılemıyırum zaten sadece sıze anlamak ıstedım okadar kılo bıldırımıde aklıma bıle gelmedı acıkcası kızlar artık toparlanayım o zaman yenıden menu ve kılo bılırımı yapıcam zaten kılo almadım ondan emınım kızlar ıcımde derın ve sesız bır bosluk olustu aglayamamıyorumda cok sakın ve sessızım kaderıme alıstım sanırım bu hep bole geceek sanırım omrum boyunca ugrasıp durucam benımsınavımda bu olsa gerekneyse cok konustum gecmıs yapayım barı

Saol ablacim ben tam bir zeytin hastasiyimm. Aksam yemekte bile yiyebilirim

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…