80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Wow harikaaa! 100 mekik miii? :) tebrikler vallahi. Benim sezaryen olalı daha 4 ay oldu o nedenle karın kaslarıma istesem de pek yüklenemiyorum bacak, kalça ve yan kaslara ağırlık veriyorum şimdilik. Dün gece diyetime ihanet ettim köfte ve marul yedim ekmeksiz bu gün koşacağım, inşaallah telafi ederim.

tatılım guzeldı amam malesef sonu kotu bıttı bebısı dusurdum sagık olsun nasıp degılmıs gene

beyaza canım cok uzuldum gecmıs olsun kuzucuguna rabbım acıl sıfalar versın tezden ıyılessın ınsallah ama ınan bana su bademcıklerınden kucukken kurtarması benım gıbı buyukken kurtarmasından cok daha ıyı ve tehlıkesız ınsallah tez zamanda saglıgına kavusur kuzucugun
k
canım benım yoksa nusret beyımı soluyorsun

Hemşom çok sevindim bu habere tebrik ederim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah. Dikkat et kendine.
tsk ederım canım ama malesef sona erdı hamılelıgın nasıp deılmıs

canım benim çokk üzüldün inan..

çok sbırlısın allah senin mükafaktını vericektir mutlaka,dediğin gibi intahandayız..

işallah allah bir gün hayırlısından verecektir sana. ben buna inanıyorum ve ,seni çokk sevdiğimizide bil canım..
Başlangıç.88

geçen hafta.64,9

bu hafta.64,2

giden :700 gr

toplam giden:23,8

hedef:yok

spor: koşu bandında her gün ortalama 40 dk yürüyüş(her gün ) 11 x5 tibet 10 dk twist tiffany videosu mekik ve squat

sağol meleğim bildirim yapmışın..

maşşallah kilo vermeye devam ediyorsun ..çok azimlisin çokkkkkkkkk

inşallah canın inşallahh saol güzel dilekelrin için bende sizi çok seviyorum

Herkese merhaba :) yarın sonuncu sınavıma giriyorum ve sonrasında zayıflama maratonuma başlıyorum! Kızlar tartıya çıktığımda 92 kiloydum en Son, şu anda kaç kiloyum bilmiyorum topik değiştirmem gerekmez umarım spor salonuna yazıldım pazartesi başlayacağım bi de orda kilom ve ölçülerim alınsın öyle bakalım. Kendimi berbat hissediyorum inanır mısınız 1 haftadır aynaya bakmıyorum..... Hem tüm cildimi kaplayan çatlaklar yüzünden hem de fazla kilolarım... Yüzüm resmen balon gibi şişmiş ya bakmak istemiyorum daha fazla sizden destek almak benim için çok iyi olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba canım tekrar hoşgeldinnn hadi nbakalım allah zihin açıklığı versin emeklerinin karşılığını alırsın inş bitanemm sonrasındaa burdayız değilmi:13:

sigara bıraktığım için bikaç kilo jokerim olsun istiyorum meleğim tşk edrimm

tşkler cnmmmm 100 mekik 5 dk sürüyorkiii biraz daha geçsin başlarsın sende henüz yeni sezeryan olmuşsun bence ihanet etmemişsinn ızfgara ise süper bir menüüü boşuna üzme kendini

Saol ablacim ben tam bir zeytin hastasiyimm. Aksam yemekte bile yiyebilirim

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

kalorisi sıfır olan tek meyve cnm dilediğince yiyebilirsin fakat ev zeytiniyse tabiiii

offf miniğimmmm çok üzgünümmm herşeyde bir hayır vardır bitanemmm rabbim büyükkk ne olur üzülme cnm benimm bu hep bööyle geçecek diye düşünme sakınnn abimlerde aynı durumda umudunu kaybetme ne olur

hersey rabbımden canım napım nasıbımde bu varmıs benımde umudumu kaybettmedım ama kaderımıde kabullendım artık belkı bır evlat sahıbı olucam er gec ama oda cok mucadelere sonunda olucak sanırım en azından ole gozukuyor

kaybetme bitanemmm rabbim nelere kadirr güçlü ol ve ne olur

Umarım ben de güzel diyet öyküleri yazabilirim bir süre sonra ... 15gündür diyetteyim. Diyetisyene gittim. Diyete uyuyorum her gün Leslie ile 5 mil yürüyorum. pkoluyum insülin direncim çok yüksek...gram gram veriyordum şimdiye kadar.Ömrümce diyet yaptım diyebilirim. Bu sefer değişik galiba.. Leslie nin etkisi olmalı 2kilo verdim. Inanın verdim demeye korkuyorum durmasın devam etsin inşallah. Metabolizmam çok yavaş çalışıyor onu hızlandırmak için didiniyorum,1200 kalorilik diyetim.Heyecanlıyım galiba bi de:) Neyse evrene olumlu mesajlar göndermek lazım,yiyerek zayıflıyorum,metabolizmam hızlanmaya başladı ve sağlıkla mutlu mutlu bu kiloları atıyorum. :))
Herkese sevgiler ve başarılar...

Son düzenleme:

Hayır bitanem zayıflasak ta hepimiz buradayızzz hoşgeldinnn aramıza bak ne güzel vermeye başlamışsın bile daim olsun inşşş olumlamana bayıldımm

Hayır bitanem zayıflasak ta hepimiz buradayızzz hoşgeldinnn aramıza bak ne güzel vermeye başlamışsın bile daim olsun inşşş olumlamana bayıldımm

ayyy ne güzel hemen bi ses geldi:)) hoşbulduk:)) hem baya baya bi hoş bulduk:)) enerjim yükseldi gerçekten bi 5 mile daha mı yürüsem acaba

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Sıralama[/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Eki Görüntüle 1157185 [/TD]
[TD]sweetdimple[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]64,9[/TD]
[TD]64,2[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]23,8[/TD]
[TD]%1,08[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]koşu bandında yürüyüş 11*5 tibet
tiffany
mekikk squat twist[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Eki Görüntüle 1157186 [/TD]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]81,6[/TD]
[TD]80,9[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]9,1[/TD]
[TD]%0,86[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]2 gün leslie ile 3 mil , 2 gün 30 dak plates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.Eki Görüntüle 1157187 [/TD]
[TD]neslihank4[/TD]
[TD]88,7[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]82,8[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]5,9[/TD]
[TD]%0,84[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]yüzme yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. [/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]76,2[/TD]
[TD]75,6[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]17,5[/TD]
[TD]%0,79[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]2 gün lesle ile 3 mil 2 gün 30 dk pilates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. [/TD]
[TD]feridei[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]77,8[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]10,2[/TD]
[TD]%0,26[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]arasıra yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Eki Görüntüle 1157184 [/TD]
[TD]Eylülsıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]67,7[/TD]
[TD]67,7[/TD]
[TD]0,0[/TD]
[TD]21,3[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1164133 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Eki Görüntüle 1157184 [/TD]
[TD]Beyazcan[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]79,2[/TD]
[TD]79,2[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]6,8[/TD]
[TD]0,0[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]arasıra yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. [/TD]
[TD]ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]8,5[/TD]
[TD]%+0,59[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eklentiler

• $jeljelly901.gif
    52,8 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:

hoş geldin aramızaa

inan diyetine uyarsan yavaşda olsa veriliyor kilo..bende aynı durumdayım ,az az da olsa gidiyor isteyince..

ellerine sağlıkk banucum

bu kaçaklar bildirim yaptımıydı:44::44::44::44::44::44:

ben küstüm onlaraa hani burası evimizdi,terk ettileer beni.

tşkler cnmmmm 100 mekik 5 dk sürüyorkiii biraz daha geçsin başlarsın sende henüz yeni sezeryan olmuşsun bence ihanet etmemişsinn ızfgara ise süper bir menüüü boşuna üzme kendini

Teşekkür ederim sweetcim.. İçime sular serptin.. Evet ızgaraydı yağsız tavada ısıttım ama beni asıl üzen gece yarısi yemem olmuştu. Neyse ki baya bi koştum bu gün koşu bandında :)

Son düzenleme:
ellerine sağlıkk banucum

bu kaçaklar bildirim yaptımıydı:44::44::44::44::44::44:

ben küstüm onlaraa hani burası evimizdi,terk ettileer beni.

Ne desen haklısın meleğimmmm küselim hepsine makres hariç hiçbiri yapmadı sanırımm nesli yolculukta olduğu için rica etmiştii

bend eboş kalmasın diye bildiklerimi yazdım

Eki Görüntüle 1164149 asıl kaçamağı söylemedin yaniii bakalım arkasından ne gelecekkk:26:

Hahah yokk yahu mesajı yarım attım yanlışlıkla ben de yalan yok ) sadece ızgara köfte marul ve ayrandı ama gece yarısı yediğim için pişmanlık duydum o kadar:) bu gün koşarak telafi ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…