Menüm dünkü
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
Kahvaltı
1 yumurta
2 dilim peynir
8zeytin
1 çay bar ceviz
1 fincan biberiye
3 marul yaprağı
domates salatalık
2 dilim karpuz
ÖĞLE
1 bardak çilekli kefir
AKŞAM
1 kase layla çorbası
türlü
deniz börülcesi salatası
SPOR
sabah 10 dk twist 11 x5 tibet yogası
öğleden sonra
30 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk tiffany 55 squat 100 mekik
Sıvı
2,5 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
2 bardak elmalı karışım
1 fincan biberiye
1 fincan türk kahvesi
3 bardak çay
takviye olarak omega 3
tatılım guzeldı amam malesef sonu kotu bıttı bebısı dusurdum sagık olsun nasıp degılmıs geneSlm fıstıklarrrrr
Afiyetolsun cnm kahvaltın süperrrtatlında çok sağlıklıymış
merhaba cnm iyiyiz şükürrr ne azı bitanemmm 6 günde harika bir rakam vermişsinnntbrklerr inş sıkıntın bir an önce hallolur cnmm
aleyküm selam miniğim tatil tadını çıkar bitanemm yeğenimize ve kendine çok iyi bakkk dinlen eğlen gel olurmu
enişte çabuk dönmüş sağlık olsun meleğim bunda da vardır bir hayır su çıksa iyi olacaktı sıkma canını diyeceğim ama az bir miktar da değill
sağlığınız yerinde olsun da canımmm giden para olsun rabbim yine nasip eder cnm benim
yok kuzummm etmeyiz için rahat olsun ben herşeyi ekmeksiz yiyorum oyle de bir güzel oluyorki alışınca ekmeğin varlığını unutuyorsun inan
yanına salat veya yoğurtla süpe rolur karnıyarıkekmeksizzzz
tüm kitaplarını okursan aklında soru işareti kalmaz cnmm 1 hafta ekmek yememeye çalış gör bak yemeklerin lezzeti nasıl artıyor
Tünaydınnn meleğimmm çarşıdan sonra koşu bandında yürüyüşte var söz verdin bananeeee
Allah denk getirsin Mervişimm tatlı telaşlar bunlarr düğünden sonra güzelce dinlenirsin kuzummm
Sindiiii gece 1,30 sen hala burdasınnn
hoşgeldin adaşımmmmm ohhh sefan olsunnnn gzüel geçemsine çok sevindim bitanemmm sen iş yapmadan duramazsınnn bence herşey birlikte yapılmalııı gezmede işte eğlence debol bol yürü kuzum bizim yerimize de gir denizee moral depola gel inşş
kulaklarını çınlatmıştık ben kaçırmışım bu olayıı gelince anlatırsın
İyi geceler cnmmm her ne olursa olsun aile saadetinden önemli değil bitanemm yediğin hiçbirşeyden korkma ne olursa olsun yaz cnmmm alt tarafı parmak sallarızdün dünde kaldı önümzüe bakacağız tatlım moral bozmak yok kabızlık için çöerkotu ve kefir önerebilirim cnmm ben hiç bu problemi yaşamadımm şükür
bugün yemezsin artık inşşş Sindimmmver kuzum verrr elini korkak alıştırmaaa unutma iyiliği için
beyaza canım cok uzuldum gecmıs olsun kuzucuguna rabbım acıl sıfalar versın tezden ıyılessın ınsallah ama ınan bana su bademcıklerınden kucukken kurtarması benım gıbı buyukken kurtarmasından cok daha ıyı ve tehlıkesız ınsallah tez zamanda saglıgına kavusur kuzucuguniyi geceler kızlarr
çokk yorucu bir gündü,ve işler biteceğine dahada arttı..
eve geldiğim akşam 9 du...hastanede işim çok uzadı..haberler çok iyi deyil,canım sıkkın bu yüzden..
küçük kız geçen yaz geniz etinden ameliyat olmasına rğmen gebiz eti tekrarlamış,almadıkları bademcikler ceviz olmuş..kulaklarda sıvı toplanmış..
asistan dr gördü,hocada görsün dedi,,hocanın özel muayeneleri varmışş..oda 6 da ancak geldi,ameliyatı varmış..neyse 2 sat bekledikden sonra sıra bize g
eldi ve bademcikler çok kötü olmuş almamız lazım dedi,kulaklarada tüp takılacakmış..geçen sene çizik atıp suyunun akmasını sağlamışlardı..ama sürekli
sıvı toplıyor..ameliyat olacak tekrar kuzum,anestezi dr la görüş dediler,saat 5i geçtiği için yarına kaldı..açıkçası hastane vedr la ilgili içim pek rahat
deyil..tıp fakültesine götürdüm bu sefer,ordada asistanlara yaptırabiliyorlar..sordum hoca girermi ameliyata diye,başında durur ama ameliyatı yapıp yapmıycağını bilemeyiz dediler..
kafam allak bullak..özelemi götürsemm,özele vereceğim parayı tıp fakültesinde profa ameliyatmı yaptırsammm,,yoksa allaha güvenip işimi şansamı bıraksamm
gerçi geçen seferki ameliyattada kılı kırk yardım.çokk iyi dedikleri bi dra yaptırdım ameliyatı devlette,ama sonuç ortada,ameliyat sonrasıda çok kolay geçmemişti maalesef..
neyse bu ayrı dert,,asıl üzüldüğüm başka..
endokrine götürmüştüm boyu uzamıyor ,gelişimiçok iyi deyil diye..
zaten büyük kızımdada büyüme hormonu eksikliği var ve yıllardır tedavi görüyordu..bundadaa olurmu diye korkuyordum..
geçen gün bi çok kan almışlardı onların sonucu çıktı,ve dr bundada aynı sorun var gibi dedi..daha kapsamlı tetkikler için yönlerdi..
salı gün emar çekilecek,kromozon testleri,büyüme testleri..biliyorum onların zorluğunu büyük kızda yaşadım..sırf bu testler için 1 hafta hastanede yatmıştım o zamanlar..
saat başı kan alıcaklar.gecede aynı şekilde saat başı kan alıcaklar..çocuk kevgire dönecek..sonuçta bundada aynı sorun varsa ki vara benziyor dedi dr,her gün iğne olacak..daha mercimek kadar kız..nsıl dayancak bu kadar şeye offfffffffff..
nasılsın canımm
bu gün hasta ziyaretimide yaptım..evleri hastaneye yakın,ama ben hiç yürüyerek gitmediğimden evi bulamadım,10 dk lık yolu yaarım saatte gittimm,yani iyi sevap kazandım sanırım canım
bu tekniği her hasta ziyaretinde uygulasam baya kazannçlı olur sanki
tarif için çok teşekkürler canımm..işallah bir gün yaparım,ama kilo verdikden sonra..
ooo konya dasın demek..bizde karaman yoluna yakınız canım..ama sen şimdi kim bilir nerdesin..hayırlı yolculuklarrr
canım benım yoksa nusret beyımı soluyorsunHayırlı Cumalar. Bu hafta hiç uğrayamadım maalesef. Çocuklar hasta onlarla uğraşıyorum. Kızım çok kötü oldu. Boğazı iltihap etmişti ama ağzı daha beter iltihapla doldu. Damak diş etleri tamamen şişti. Bir hafta yemek yiyemedi su bile pipetle zorla içirebildim. Çok şükür bugün biraz beyaz peynir yiyebildi. Aşırı derecede öksürüğü var. Oğlum da öyle çok öksürüyor. İşe de gelmedim sayılır. İki saat kadar kalıp acil işleri yapıp gittim. Rabbim çocuklara hastalık vermesin kimseyi evladıyla sınamasın. Onlar hasta oldumu ben de ruhen bitiyorum artık.
Menü de paylaşamadım Gerçi pek diyetle uğraşamadım aksine kendimi baya bir aç bıraktım diyebilirim. Kızım yemek yiyemeyince bende o açken tıkandım yiyemedim. Dünkü menümü paylaşayım.
Sabah:
2 kaşık lor peyniri çörek otlu pul biberli ve bol maydanozlu
1 tatlı kaşığı pekmez
5 adet zeytin
1 adet ceviz
2 dilim k.ekmeği
yeşillik salatalık domates zeytinyağlı
Öğle:
Salata
Akşam:
1 kepçe mercimek çorbası
2 bardak ayran
Su 2,5 lt. Su bile içmeyi unuttum.
Bugün moralim çok bozuk. Arkadaşım vefat etti. Çok sevdiğim bir insandı. Daha 38 aşında 3 çocuğu vardı. Eşiyle çok severek evlenmişlerdi. Rabbim yerini mekanını cennet etsin inşallah.
tsk ederım canım ama malesef sona erdı hamılelıgın nasıp deılmısHemşom çok sevindim bu habere tebrik ederim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah. Dikkat et kendine.
canım benim çokk üzüldün inan..gunaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben hemen sıze kendımı ozet geceyımde gecmıs yapayım tatılımı persembe gunu kesmek zorunda kaldım cunku hamılelıgım sona erdı kanamam basladı ve rızeye donmek zorunda kaldım 2gundurde dusuk yapıyorum.kucuk oldugu ıcın evede kendı kendne duser dedı dr agrı kesıcı versem daha cok sancın olur dedı bende ısten rapor aldım beklıyorum buda nasıp deımıs rabbım yazmamaıs anlıma yıne hayal kırıklıgı ve ben basbasa kaldım bu 5oldu ne dıyecegımıde nasıl hıssedecegımıde bılemıyırum zaten sadece sıze anlamak ıstedım okadar kılo bıldırımıde aklıma bıle gelmedı acıkcası kızlar artık toparlanayım o zaman yenıden menu ve kılo bılırımı yapıcam zaten kılo almadım ondan emınım kızlar ıcımde derın ve sesız bır bosluk olustu aglayamamıyorumda cok sakın ve sessızım kaderıme alıstım sanırım bu hep bole geceek sanırım omrum boyunca ugrasıp durucam benımsınavımda bu olsa gerekneyse cok konustum gecmıs yapayım barı
Başlangıç.88
geçen hafta.64,9
bu hafta.64,2
giden :700 gr
toplam giden:23,8
hedef:yok
spor: koşu bandında her gün ortalama 40 dk yürüyüş(her gün ) 11 x5 tibet 10 dk twist tiffany videosu mekik ve squat
inşallah canın inşallahh saol güzel dilekelrin için bende sizi çok seviyorumcanım benim çokk üzüldün inan..
çok sbırlısın allah senin mükafaktını vericektir mutlaka,dediğin gibi intahandayız..
işallah allah bir gün hayırlısından verecektir sana. ben buna inanıyorum ve ,seni çokk sevdiğimizide bil canım..
sağol meleğim bildirim yapmışın..
maşşallah kilo vermeye devam ediyorsun ..çok azimlisin çokkkkkkkkk
Herkese merhaba :) yarın sonuncu sınavıma giriyorum ve sonrasında zayıflama maratonuma başlıyorum! Kızlar tartıya çıktığımda 92 kiloydum en Son, şu anda kaç kiloyum bilmiyorum topik değiştirmem gerekmez umarımspor salonuna yazıldım pazartesi başlayacağım bi de orda kilom ve ölçülerim alınsın öyle bakalım. Kendimi berbat hissediyorum inanır mısınız 1 haftadır aynaya bakmıyorum..... Hem tüm cildimi kaplayan çatlaklar yüzünden hem de fazla kilolarım... Yüzüm resmen balon gibi şişmiş ya bakmak istemiyorum daha fazla sizden destek almak benim için çok iyi olacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim çokk üzüldün inan..
çok sbırlısın allah senin mükafaktını vericektir mutlaka,dediğin gibi intahandayız..
işallah allah bir gün hayırlısından verecektir sana. ben buna inanıyorum ve ,seni çokk sevdiğimizide bil canım..
sağol meleğim bildirim yapmışın..
maşşallah kilo vermeye devam ediyorsun ..çok azimlisin çokkkkkkkkk
Wow harikaaa! 100 mekik miii? :) tebrikler vallahi. Benim sezaryen olalı daha 4 ay oldu o nedenle karın kaslarıma istesem de pek yüklenemiyorumbacak, kalça ve yan kaslara ağırlık veriyorum şimdilik. Dün gece diyetime ihanet ettim köfte ve marul yedim ekmeksiz bu gün koşacağım, inşaallah telafi ederim.
Saol ablacim ben tam bir zeytin hastasiyimm. Aksam yemekte bile yiyebilirim
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben hemen sıze kendımı ozet geceyımde gecmıs yapayım tatılımı persembe gunu kesmek zorunda kaldım cunku hamılelıgım sona erdı kanamam basladı ve rızeye donmek zorunda kaldım 2gundurde dusuk yapıyorum.kucuk oldugu ıcın evede kendı kendne duser dedı dr agrı kesıcı versem daha cok sancın olur dedı bende ısten rapor aldım beklıyorum buda nasıp deımıs rabbım yazmamaıs anlıma yıne hayal kırıklıgı ve ben basbasa kaldım bu 5oldu ne dıyecegımıde nasıl hıssedecegımıde bılemıyırum zaten sadece sıze anlamak ıstedım okadar kılo bıldırımıde aklıma bıle gelmedı acıkcası kızlar artık toparlanayım o zaman yenıden menu ve kılo bılırımı yapıcam zaten kılo almadım ondan emınım kızlar ıcımde derın ve sesız bır bosluk olustu aglayamamıyorumda cok sakın ve sessızım kaderıme alıstım sanırım bu hep bole geceek sanırım omrum boyunca ugrasıp durucam benımsınavımda bu olsa gerekneyse cok konustum gecmıs yapayım barı
hersey rabbımden canım napım nasıbımde bu varmıs benımde umudumu kaybettmedım ama kaderımıde kabullendım artık belkı bır evlat sahıbı olucam er gec ama oda cok mucadelere sonunda olucak sanırım en azından ole gozukuyormerhaba canım tekrar hoşgeldinnnhadi nbakalım allah zihin açıklığı versin emeklerinin karşılığını alırsın inş bitanemm sonrasındaa burdayız değilmi:13:
sigara bıraktığım için bikaç kilo jokerim olsun istiyorum meleğimtşk edrimm
tşkler cnmmmm 100 mekik 5 dk sürüyorkiiibiraz daha geçsin başlarsın sende henüz yeni sezeryan olmuşsun bence ihanet etmemişsinn ızfgara ise süper bir menüüü boşuna üzme kendini
kalorisi sıfır olan tek meyve cnm dilediğince yiyebilirsin fakat ev zeytiniyse tabiiii
offf miniğimmmm çok üzgünümmm herşeyde bir hayır vardır bitanemmm rabbim büyükkk ne olur üzülme cnm benimm bu hep bööyle geçecek diye düşünme sakınnn abimlerde aynı durumda umudunu kaybetme ne olur
hersey rabbımden canım napım nasıbımde bu varmıs benımde umudumu kaybettmedım ama kaderımıde kabullendım artık belkı bır evlat sahıbı olucam er gec ama oda cok mucadelere sonunda olucak sanırım en azından ole gozukuyor
Umarım ben de güzel diyet öyküleri yazabilirim bir süre sonra ... 15gündür diyetteyim. Diyetisyene gittim. Diyete uyuyorum her gün Leslie ile 5 mil yürüyorum. pkoluyum insülin direncim çok yüksek...gram gram veriyordum şimdiye kadar.Ömrümce diyet yaptım diyebilirim. Bu sefer değişik galiba.. Leslie nin etkisi olmalı 2kilo verdim. Inanın verdim demeye korkuyorum durmasın devam etsin inşallah. Metabolizmam çok yavaş çalışıyor onu hızlandırmak için didiniyorum,1200 kalorilik diyetim.Heyecanlıyım galiba bi de:) Neyse evrene olumlu mesajlar göndermek lazım,yiyerek zayıflıyorum,metabolizmam hızlanmaya başladı ve sağlıkla mutlu mutlu bu kiloları atıyorum. :))
Herkese sevgiler ve başarılar...
Hayır bitanem zayıflasak ta hepimiz buradayızzz hoşgeldinnn aramıza bak ne güzel vermeye başlamışsın bile daim olsun inşşşolumlamana bayıldımm
ayyy ne güzel hemen bi ses geldi:)) hoşbulduk:)) hem baya baya bi hoş bulduk:)) enerjim yükseldi gerçekten bi 5 mile daha mı yürüsem acaba
Umarım ben de güzel diyet öyküleri yazabilirim bir süre sonra ... 15gündür diyetteyim. Diyetisyene gittim. Diyete uyuyorum her gün Leslie ile 5 mil yürüyorum. pkoluyum insülin direncim çok yüksek...gram gram veriyordum şimdiye kadar.Ömrümce diyet yaptım diyebilirim. Bu sefer değişik galiba.. Leslie nin etkisi olmalı 2kilo verdim. Inanın verdim demeye korkuyorum durmasın devam etsin inşallah. Metabolizmam çok yavaş çalışıyor onu hızlandırmak için didiniyorum,1200 kalorilik diyetim.Heyecanlıyım galiba bi de:) Neyse evrene olumlu mesajlar göndermek lazım,yiyerek zayıflıyorum,metabolizmam hızlanmaya başladı ve sağlıkla mutlu mutlu bu kiloları atıyorum. :))
Herkese sevgiler ve başarılar...
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Sıralama
[/TD]
[TD]Üye İsmi
[/TD]
[TD]Başlangıç
[/TD]
[TD]Geçen Hafta
[/TD]
[TD]Bu Hafta
[/TD]
[TD]Giden
[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo
[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi
[/TD]
[TD]Hedef
[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Eki Görüntüle 1157185
[/TD]
[TD]sweetdimple
[/TD]
[TD]88
[/TD]
[TD]64,9
[/TD]
[TD]64,2
[/TD]
[TD]0,7
[/TD]
[TD]23,8
[/TD]
[TD]%1,08
[/TD]
[TD]yok
[/TD]
[TD]koşu bandında yürüyüş 11*5 tibet
tiffany
mekikk squat twist
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Eki Görüntüle 1157186
[/TD]
[TD]Sindi
[/TD]
[TD]90
[/TD]
[TD]81,6
[/TD]
[TD]80,9
[/TD]
[TD]0,7
[/TD]
[TD]9,1
[/TD]
[TD]%0,86
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]2 gün leslie ile 3 mil , 2 gün 30 dak plates
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.Eki Görüntüle 1157187
[/TD]
[TD]neslihank4
[/TD]
[TD]88,7
[/TD]
[TD]83,5
[/TD]
[TD]82,8
[/TD]
[TD]0,7
[/TD]
[TD]5,9
[/TD]
[TD]%0,84
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]yüzme yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Eki Görüntüle 1164141
[/TD]
[TD]makres76
[/TD]
[TD]93,1
[/TD]
[TD]76,2
[/TD]
[TD]75,6
[/TD]
[TD]0,6
[/TD]
[TD]17,5
[/TD]
[TD]%0,79
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[TD]2 gün lesle ile 3 mil 2 gün 30 dk pilates
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Eki Görüntüle 1164142
[/TD]
[TD]feridei
[/TD]
[TD]87
[/TD]
[TD]78
[/TD]
[TD]77,8
[/TD]
[TD]0,2
[/TD]
[TD]10,2
[/TD]
[TD]%0,26
[/TD]
[TD]70
[/TD]
[TD]arasıra yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Eki Görüntüle 1157184
[/TD]
[TD]Eylülsıla
[/TD]
[TD]89
[/TD]
[TD]67,7
[/TD]
[TD]67,7
[/TD]
[TD]0,0
[/TD]
[TD]21,3
[/TD]
[TD]%0,0
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1164133
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Eki Görüntüle 1157184
[/TD]
[TD]Beyazcan
[/TD]
[TD]86
[/TD]
[TD]79,2
[/TD]
[TD]79,2
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6,8
[/TD]
[TD]0,0
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]arasıra yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.Eki Görüntüle 1164145
[/TD]
[TD]ayyüzlüm
[/TD]
[TD]93,5
[/TD]
[TD]84,5
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]+0,5
[/TD]
[TD]8,5
[/TD]
[TD]%+0,59
[/TD]
[TD]80
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
tşkler cnmmmm 100 mekik 5 dk sürüyorkiiibiraz daha geçsin başlarsın sende henüz yeni sezeryan olmuşsun bence ihanet etmemişsinn ızfgara ise süper bir menüüü boşuna üzme kendini
ellerine sağlıkk banucum
bu kaçaklar bildirim yaptımıydı:44::44::44::44::44::44:
ben küstüm onlaraahani burası evimizdi,terk ettileer beni.
Eki Görüntüle 1164149 asıl kaçamağı söylemedin yaniii bakalım arkasından ne gelecekkk:26:
Hahah yokk yahu mesajı yarım attım yanlışlıklaben de yalan yok ) sadece ızgara köfte marul ve ayrandı ama gece yarısı yediğim için pişmanlık duydum o kadar:) bu gün koşarak telafi ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?