- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
sağol meleği iyi yaptın ,en azından boş kalmadı liste..Ne desen haklısın meleğimmmmküselim hepsine makres hariç hiçbiri yapmadı sanırımm nesli yolculukta olduğu için rica etmiştii
bend eboş kalmasın diye bildiklerimi yazdım
eline sağlık canımmMenüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
1 diş sarımsak
Kahvaltı
2 yumurtalı çılbır
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
domates salatalık
bir avuç kiraz 2 dilim karpuz
ÖĞLE
1 bardak kefir
AKŞAM
ızgara balık
salata
1 minik dilim tahin helvası
SPOR
sabah 10 dk twist 11 x5 tibet yogası
öğleden sonra
35 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk tiffany 55 squat 80 mekik
Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
3 bardak elmalı karışım
1 fincan hibisküs
1 bardak lavanta
1 fincan türk kahvesi+2 kuru erik
1 bardak çay
takviye olarak omega 3
sağol meleği iyi yaptın ,en azından boş kalmadı liste..ayy cecoo gelsede uzunnn uzunn yazsa. tatil maceralarını bekliyorum..o zaman bizim kaçaklarda ceconun macealarını okumak için gelirler ..bizdeee yakalarız onlarr
eline sağlık canımm
menün her zamanki giibi harikaa
merhaba canım tekrar hoşgeldinnnhadi nbakalım allah zihin açıklığı versin emeklerinin karşılığını alırsın inş bitanemm sonrasındaa burdayız değilmi:13:
Hoşbuldum tekrar teşekkür ederim yarın kurtuluyorumm :) sonrasında burdayım tabi ki :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
[video=youtube;liB4Mt3RleU]http://www.youtube.com/watch?v=liB4Mt3RleU[/video]
meleğim seni ağlatmaya çalışıyorummmm
ay hakikaten dünya ne küçük ya da sanal ortammı ay birbirine girdi:44::44::44:sağol canım,dediğin gibi para kazanmak zorundalar ve başka çare yok..işte uzun yola gidiyor ve korkuyorum açıkçası..
aynen canım herkesin niyeti bizimki olmaya biliyor..zaten iyilik yapıyım derken kötülük bulabilebilen bir kadınım ,..
kızz biliyormusunnn cecomuzun yeni gelini vardıyaaa..
işte o edahafızın arkadaşıymış
dünya küçük diye boşuna demiyorlar
bu arada mahalle dedikodusu yapmış oldum ama çok komik geldi banaa
duyuuuuuuum nerdesin kız çakmanı bilem özledik haaa. kız senin face yokmu bendede tweet ve ins yokevet dogru hatirlamisim o zaman
aslinda yeni bi isimle gelebilirdi ama demek ki cok cani sikildi neyseki sizler face ten foto falan gorebiliyosunuz benimde tweet var instagram var
kafayı yedim geldim. ama bi rahat vermiyolar eşim ramazan için davet etti bir ohhhh diyemiyorum sürekli elleri boğazımdas resmengünaydın kızlarr
hayırlı cumalar
dün nasıl yorulduysam sabah yine kızın zorlamasıyla kalktım..mutfak temizlenicek beni bekliyor,babaanneme 1 aydır gitmiyorum ve onlar kırılıyorlar gitmediğim için oraya gitmem lazım..hangisini yapıcam bilemedim..
sanırım önce mutfağı halletmem lazım,aslında bu günde hastaneye gidip anestezi dr görüşmem lazımdı ama ,belkide başka bi hastanede yaptırırım bi araştırıyım .. yok bu hastanede karar kılarsamda nasılsa salı gün emar için gidicem olmadı o zaman görürüm anestezi dr una.
sağol canım..
allah yol açıklığğı versin ,varmışındır gideceğin yere her halde..
hoş geldin gülümm
aminn canım cümlenin yavrusuna şif rabbim işllah..
her ikisinide önceden yaşadığım için başıma ne gelecek biliyorum ,ameliyat daha geçen mayıs oldu zaten..aynı sıkıntıları tekrar yaşıycak..
diğer endokrin tetkikleride gerçekden çok zahmetli,çocuk çok yıpranıyor,çok kan alıyorlar,malum küçük bunlar biz olsak bile o kadar gece gündüz iğneye ,kan aldırmaya dayanamayız..
byük kızda o zamanlar 5 yşındydı, çok ağladık hastanede..
sen neler yaptın nasıl geçti ziyaret,ben tatil gözüyle bakmıyorum senin duruma..kv kp ziyareti, zaten orda hizmet hürmet yapılır..
senin tahliller ne oldu canım.gittinmi dra yola çıkmadn sorun çıkmıştı ..
canım ya haberi ilk duyduğumda çok sevindim ve şimdi bunu okudum kötü oldum. ama sana tavsiyem ağla ağlamak iyi geliyor. rabbimin bi bildiği var ya inşallah nasip eder sanada. değer düşük çıktı demişsin ya ilk msj da genelde bu durumda düşük oluyor. hayırlısı olsun birtanemgunaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben hemen sıze kendımı ozet geceyımde gecmıs yapayım tatılımı persembe gunu kesmek zorunda kaldım cunku hamılelıgım sona erdı kanamam basladı ve rızeye donmek zorunda kaldım 2gundurde dusuk yapıyorum.kucuk oldugu ıcın evede kendı kendne duser dedı dr agrı kesıcı versem daha cok sancın olur dedı bende ısten rapor aldım beklıyorum buda nasıp deımıs rabbım yazmamaıs anlıma yıne hayal kırıklıgı ve ben basbasa kaldım bu 5oldu ne dıyecegımıde nasıl hıssedecegımıde bılemıyırum zaten sadece sıze anlamak ıstedım okadar kılo bıldırımıde aklıma bıle gelmedı acıkcası kızlar artık toparlanayım o zaman yenıden menu ve kılo bılırımı yapıcam zaten kılo almadım ondan emınım kızlar ıcımde derın ve sesız bır bosluk olustu aglayamamıyorumda cok sakın ve sessızım kaderıme alıstım sanırım bu hep bole geceek sanırım omrum boyunca ugrasıp durucam benımsınavımda bu olsa gerekneyse cok konustum gecmıs yapayım barı
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Sıralama[/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Eki Görüntüle 1157185 [/TD]
[TD]sweetdimple[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]64,9[/TD]
[TD]64,2[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]23,8[/TD]
[TD]%1,08[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]koşu bandında yürüyüş 11*5 tibet
tiffany
mekikk squat twist[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Eki Görüntüle 1157186 [/TD]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]81,6[/TD]
[TD]80,9[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]9,1[/TD]
[TD]%0,86[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]2 gün leslie ile 3 mil , 2 gün 30 dak plates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.Eki Görüntüle 1157187 [/TD]
[TD]neslihank4[/TD]
[TD]88,7[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]82,8[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]5,9[/TD]
[TD]%0,84[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]yüzme yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Eki Görüntüle 1164141 [/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]76,2[/TD]
[TD]75,6[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]17,5[/TD]
[TD]%0,79[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]2 gün lesle ile 3 mil 2 gün 30 dk pilates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Eki Görüntüle 1164142 [/TD]
[TD]feridei[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]77,8[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]10,2[/TD]
[TD]%0,26[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]arasıra yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Eki Görüntüle 1157184 [/TD]
[TD]Eylülsıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]67,7[/TD]
[TD]67,7[/TD]
[TD]0,0[/TD]
[TD]21,3[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1164133 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Eki Görüntüle 1157184 [/TD]
[TD]Beyazcan[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]79,2[/TD]
[TD]79,2[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]6,8[/TD]
[TD]0,0[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]arasıra yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.Eki Görüntüle 1164145 [/TD]
[TD]ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]8,5[/TD]
[TD]%+0,59[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[video=youtube;KKsbpcgSIhM]http://www.youtube.com/watch?v=KKsbpcgSIhM kınayı getir aney[/video]
Ewet ablalar nerden basliyim bilmiyorum ama morelim cok bozukcanim hicbisi yemek istemiyor. Cok yorgunum halsizim sanki bu yasadigim olaydan. Dun gece tartistik sevdigimle. Hersey bitmisti zaten 3 4 ay once ama karmasik bir durum var bizde. Ayrilamiorduk birbirimizden. Yani iliski felan bitti. Sadece arada konusmak yetiyordu. Herneyse dun gece tartistik whatsapdan :) konuyla ben baslamistim. Simdi bunun annesi yani kaynana beni istemiyordu hicbir sekilde. Beni hep kotuluyordu ona karsi. Sanki kadina bisi yapmisim dogru durust tanimiyorum bile. Herneyse ben konuya soyle basladim , ; annen hala benim hakkimda konusuyormu. Hayir bazen dedi. Laf lafa acildi. Sonra tartisma cikti. Senin anneni hic gormek istemiyorum ben daha dedim. Sonra oda. Benim annem senin hakkinda konusabilir ama sen degil gibi bisi dedi hollandaca. Annemden daha degerli oldugunumu dusunuyorsun vs vs bisiler dedi. Cok kalbim kirildii. Bende dedimki. Bu gune kadar annene babana ailene hep saygim vardii ! Ama annenin degeri yok artik bende. Annen benim hakkimda kotu konusabilir ama ben degil demek dedim, zoruma giden sen hicbir zaman beni savunmadin annene karsi. Eger savunsaydin simdi boyle olmazdik! Annene benim hakkimda 1 kotu laf bile soylettirmezdin hadi defol git dedimvs vs bu boyle devam etti. Sonra bana dediki senn ucuzsun :) bende dedimkii. O halde sende ucuzsun cunku ciktik biz. :) herseyimizi yasayalim beraber. Sonra bana sen ucuzsun de oylemi dedim :) ben seni anneme anlattim be. Bilseydimm bitecegini anneme 1 tek kelime bile etmezdim dedim. Abim bile biliyordu hakkinda dedim! Seninle bulusmaya gelirken aksama kadar bile anneme yalan soyluyordum, sen degersiz insansin dedim. Sana okadar yaptiklarima bile degmez dedim. Oda bana dediki sen bana hicbirsey yapmadin! Bende dedimki oylemii ben hicbirsey yapmadimmii sana okadar cok sey yaptimki bennnn nankor kopekk!! Dedim. Sonra sinirlerim cok bozulduu oyle kendimde degildim. Kufurler basladi. O kasindii. Kufuru sevmeyen benn o an ne olduysa sinirlerim cok bozuldu. Sakin beni ilerde istemeye gelme seni kabul etmicem seni istemiyorum dedim :) oda bana dediki ; kim evlenecegimizi soyledide. Hcbirsey belli degil daha cok genciiz. Sonra bu boyle devam etti. Ve ben dedimki. Sakin birdaha bana yazma yada selamm heyy vs deme , Allah seni bildigi gibi yapsin hoscakal. Dedimm. :) bugun cok sessizimm kahvaltiyi dogru durust yapmadim bile. Aklim hep orda bana soylediklerinde. Diger kadinlar pirlanta senin gibi ucuz degil dedi.. Ben ucuzmuyum ya. Iliski opusme olmadi. Ona asla izin vermedim. Ama sarilma el tutusma yanaktan opme oldu tabi. 2 yil olacak 10uncu ayda. Ya inanamiyorum pff. Icim eskisi gibi acimiyor cunku cok tartistik biz. Cooook. Aglamiyorum artik. Hatta hissizlestimm. Ama neden boyleyim suan? Unuturmuyumki onu? Biz birbirimizin ilk iydik. Ve uzaktan akrabam. Aileler tanidik. Burda Dugunlerde ve turkeyde evlerimiz gorunulr halde vs hep gorucegimm :)
Ozurdilerim herkesten cok uzun surdu ama kimseyle dertlesemiyorum icime atiyorum surekli. Cok tesekkur ederim ablalarim okudugunuz icin. Iyiki varsiniz :)
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
yasemincikkkEwet ablalar nerden basliyim bilmiyorum ama morelim cok bozukcanim hicbisi yemek istemiyor. Cok yorgunum halsizim sanki bu yasadigim olaydan. Dun gece tartistik sevdigimle. Hersey bitmisti zaten 3 4 ay once ama karmasik bir durum var bizde. Ayrilamiorduk birbirimizden. Yani iliski felan bitti. Sadece arada konusmak yetiyordu. Herneyse dun gece tartistik whatsapdan :) konuyla ben baslamistim. Simdi bunun annesi yani kaynana beni istemiyordu hicbir sekilde. Beni hep kotuluyordu ona karsi. Sanki kadina bisi yapmisim dogru durust tanimiyorum bile. Herneyse ben konuya soyle basladim , ; annen hala benim hakkimda konusuyormu. Hayir bazen dedi. Laf lafa acildi. Sonra tartisma cikti. Senin anneni hic gormek istemiyorum ben daha dedim. Sonra oda. Benim annem senin hakkinda konusabilir ama sen degil gibi bisi dedi hollandaca. Annemden daha degerli oldugunumu dusunuyorsun vs vs bisiler dedi. Cok kalbim kirildii. Bende dedimki. Bu gune kadar annene babana ailene hep saygim vardii ! Ama annenin degeri yok artik bende. Annen benim hakkimda kotu konusabilir ama ben degil demek dedim, zoruma giden sen hicbir zaman beni savunmadin annene karsi. Eger savunsaydin simdi boyle olmazdik! Annene benim hakkimda 1 kotu laf bile soylettirmezdin hadi defol git dedimvs vs bu boyle devam etti. Sonra bana dediki senn ucuzsun :) bende dedimkii. O halde sende ucuzsun cunku ciktik biz. :) herseyimizi yasayalim beraber. Sonra bana sen ucuzsun de oylemi dedim :) ben seni anneme anlattim be. Bilseydimm bitecegini anneme 1 tek kelime bile etmezdim dedim. Abim bile biliyordu hakkinda dedim! Seninle bulusmaya gelirken aksama kadar bile anneme yalan soyluyordum, sen degersiz insansin dedim. Sana okadar yaptiklarima bile degmez dedim. Oda bana dediki sen bana hicbirsey yapmadin! Bende dedimki oylemii ben hicbirsey yapmadimmii sana okadar cok sey yaptimki bennnn nankor kopekk!! Dedim. Sonra sinirlerim cok bozulduu oyle kendimde degildim. Kufurler basladi. O kasindii. Kufuru sevmeyen benn o an ne olduysa sinirlerim cok bozuldu. Sakin beni ilerde istemeye gelme seni kabul etmicem seni istemiyorum dedim :) oda bana dediki ; kim evlenecegimizi soyledide. Hcbirsey belli degil daha cok genciiz. Sonra bu boyle devam etti. Ve ben dedimki. Sakin birdaha bana yazma yada selamm heyy vs deme , Allah seni bildigi gibi yapsin hoscakal. Dedimm. :) bugun cok sessizimm kahvaltiyi dogru durust yapmadim bile. Aklim hep orda bana soylediklerinde. Diger kadinlar pirlanta senin gibi ucuz degil dedi.. Ben ucuzmuyum ya. Iliski opusme olmadi. Ona asla izin vermedim. Ama sarilma el tutusma yanaktan opme oldu tabi. 2 yil olacak 10uncu ayda. Ya inanamiyorum pff. Icim eskisi gibi acimiyor cunku cok tartistik biz. Cooook. Aglamiyorum artik. Hatta hissizlestimm. Ama neden boyleyim suan? Unuturmuyumki onu? Biz birbirimizin ilk iydik. Ve uzaktan akrabam. Aileler tanidik. Burda Dugunlerde ve turkeyde evlerimiz gorunulr halde vs hep gorucegimm :)
Ozurdilerim herkesten cok uzun surdu ama kimseyle dertlesemiyorum icime atiyorum surekli. Cok tesekkur ederim ablalarim okudugunuz icin. Iyiki varsiniz :)
canim bianem su an nasil seyler dusunuyosun icin nasil sıkılıyor cok iyi anliyorum. ama sana bise soylicem erkek milleti hepsi ayni al birini vur otekine. hic birine inanma ki bunu deli gibi sevdigi adamla evlenen ben soyluyorum. zaten oyle bir kaynanan varsa fersah fersah kac. yol yakinken bittigi iyi olmus bos ver. hic kimse birinin elini tuttu diye de degersiz degildir. sadece bunu boyle dusunen erkek okuzdur tabiri caizse. amaaaaaan actim yine agzimi biaz daha konusursam beni topikten surerler:18:Ewet ablalar nerden basliyim bilmiyorum ama morelim cok bozukcanim hicbisi yemek istemiyor. Cok yorgunum halsizim sanki bu yasadigim olaydan. Dun gece tartistik sevdigimle. Hersey bitmisti zaten 3 4 ay once ama karmasik bir durum var bizde. Ayrilamiorduk birbirimizden. Yani iliski felan bitti. Sadece arada konusmak yetiyordu. Herneyse dun gece tartistik whatsapdan :) konuyla ben baslamistim. Simdi bunun annesi yani kaynana beni istemiyordu hicbir sekilde. Beni hep kotuluyordu ona karsi. Sanki kadina bisi yapmisim dogru durust tanimiyorum bile. Herneyse ben konuya soyle basladim , ; annen hala benim hakkimda konusuyormu. Hayir bazen dedi. Laf lafa acildi. Sonra tartisma cikti. Senin anneni hic gormek istemiyorum ben daha dedim. Sonra oda. Benim annem senin hakkinda konusabilir ama sen degil gibi bisi dedi hollandaca. Annemden daha degerli oldugunumu dusunuyorsun vs vs bisiler dedi. Cok kalbim kirildii. Bende dedimki. Bu gune kadar annene babana ailene hep saygim vardii ! Ama annenin degeri yok artik bende. Annen benim hakkimda kotu konusabilir ama ben degil demek dedim, zoruma giden sen hicbir zaman beni savunmadin annene karsi. Eger savunsaydin simdi boyle olmazdik! Annene benim hakkimda 1 kotu laf bile soylettirmezdin hadi defol git dedimvs vs bu boyle devam etti. Sonra bana dediki senn ucuzsun :) bende dedimkii. O halde sende ucuzsun cunku ciktik biz. :) herseyimizi yasayalim beraber. Sonra bana sen ucuzsun de oylemi dedim :) ben seni anneme anlattim be. Bilseydimm bitecegini anneme 1 tek kelime bile etmezdim dedim. Abim bile biliyordu hakkinda dedim! Seninle bulusmaya gelirken aksama kadar bile anneme yalan soyluyordum, sen degersiz insansin dedim. Sana okadar yaptiklarima bile degmez dedim. Oda bana dediki sen bana hicbirsey yapmadin! Bende dedimki oylemii ben hicbirsey yapmadimmii sana okadar cok sey yaptimki bennnn nankor kopekk!! Dedim. Sonra sinirlerim cok bozulduu oyle kendimde degildim. Kufurler basladi. O kasindii. Kufuru sevmeyen benn o an ne olduysa sinirlerim cok bozuldu. Sakin beni ilerde istemeye gelme seni kabul etmicem seni istemiyorum dedim :) oda bana dediki ; kim evlenecegimizi soyledide. Hcbirsey belli degil daha cok genciiz. Sonra bu boyle devam etti. Ve ben dedimki. Sakin birdaha bana yazma yada selamm heyy vs deme , Allah seni bildigi gibi yapsin hoscakal. Dedimm. :) bugun cok sessizimm kahvaltiyi dogru durust yapmadim bile. Aklim hep orda bana soylediklerinde. Diger kadinlar pirlanta senin gibi ucuz degil dedi.. Ben ucuzmuyum ya. Iliski opusme olmadi. Ona asla izin vermedim. Ama sarilma el tutusma yanaktan opme oldu tabi. 2 yil olacak 10uncu ayda. Ya inanamiyorum pff. Icim eskisi gibi acimiyor cunku cok tartistik biz. Cooook. Aglamiyorum artik. Hatta hissizlestimm. Ama neden boyleyim suan? Unuturmuyumki onu? Biz birbirimizin ilk iydik. Ve uzaktan akrabam. Aileler tanidik. Burda Dugunlerde ve turkeyde evlerimiz gorunulr halde vs hep gorucegimm :)
yasemincikkk
kötü şeyler yyaşamışın canım bu gün..ama kendini üzme,demekki bunları yaşam gerekiyormuş,öyle düşün..bu senin için bir deneyim bir nasihat..
ben bu konuda hiçç bilgi sahibi deyilim ,hiç arkadaşım olmadı ve eşimlede görücü usulu evlendim.o yüzden sana şöyle yap böyle davran diyemiycem..
ama her şer şerde bi hayır olduğunu ve bunun senin için hayırlı olduğunu düşünüyorum..eminim karşına çok daha iyi senin değerini anlıycak seni kırmak istemeycek nazik birisi karşına çıkacakdır..daha çokkkkkk gençsin hatta çocuksun bile..kim bilir daha neler yaşıycaksın neler öğretecek hayat sana..
sen kendinin kıymetli olduğunu değerli olduğunu bil ve o arkadaşınada bunu göster..seni kırıp kırıp tekrar sevgi bekleyemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?