80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hahaha ablaaaaaa bu durumda bile beni boyle gulduruosun ya :)) cok haklisinnn ay kaynana beni yerr. Oyle bi suratsiz birseyki. Kesinlikle beni istemiyor. O adam degil. Elimi yari yolda birakti. Sevgisinin arkasinda durmadi korkakkk

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

afferim sana dik dur umursama bak o zaman kopek olur pesinde ama sakin geri donme dedigin gibi o seni yari yolda birakti basta boyle yapan sonra kim bilir ooooo neler yapat. sen derslerine bak zayiflamaya bak o zaman kapinda sira sira dizilirler sen merak etme

Hayirlisi abla sadece kitaplari bende kaldi. Onuda 3 4 ay sonra verecem ona. Tabi 20 kilo bi zayiflayimda sasirsin:)

Bugunki menum : kahvalti 12:00 1 dilim esmer ekmek. 1 yumurta 5 zeytin, bikactane yesilik

Ogle 15:00 1 tabak karpuz

Aksam yemegi 17:15 : 3 somon baligi

3 litre su bitirmeye calisiyorum. 25 dk kosubandinda yurudum.

<br>
<br>
<br>
daha çok küçüksün kim bilir daha kimleri seviceksin cimcimee...boşver sen onu hakkedeni sev..
<br>
kesinlikle katılıyorum..hele sen derslerine bak tahsilini tamamla,diyetine sarıl fıstık olda o uyuz oğlanın dibi düşsün sana yaptıklarona pişman olsun..ondan sonra zaten kimler kimler peşinde olur..
Hayirlisi abla sadece kitaplari bende kaldi. Onuda 3 4 ay sonra verecem ona. Tabi 20 kilo bi zayiflayimda sasirsin:) <br>
<br>
<br>
<br>
kitaplarnımı düşünüyon birde onun..bırak kalsın..istersede bir yere bırak gelsin alsın yüzüne bile bakma bence..

Haklisin abla ama hicbirseyi bende kalmasin istiyorum. 3 ay sonra felan bulusmaya cagiririm onu kitaplari vermek icin veee bi yandan nasil zayifladigimi gorsun diyee istiyorummm. Ayy :))

ama bak bu dusunceni unutma ve diyet spor sıkı saril oldumu bitanem. kiz sen cok tatlisin seni uzen utansin. vay be sarki sozu gibi oldu vallahi:)))

ama bak bu dusunceni unutma ve diyet spor sıkı saril oldumu bitanem. kiz sen cok tatlisin seni uzen utansin. vay be sarki sozu gibi oldu vallahi:)))

Ewet ablacim kesinlikle devam spora diyete. Hahaha canimablam ya sen asil cok tatlisinn dertlestigin icin cok tesekkur ederim sana ve size hepiniz iyiki varsiniz &#10084;&#128139;ablalarim benim &#128586;&#128156;&#9786;

bizde seni çokk sevdikk cimcimee

allahh allahhh

bu gün banu gelmemiş hiçç.:44::44:.işallaahh iyidir ve gezmede falandır umarım..

iyi geceler fıstıklar geçmiş yapamadım en azından slm vereyim dedimmm hem piknik hem deniz turşum çıktı birde 1 saatlik yolu trafik yüzünden 3,5 satte gelince bacaklarım koptu geldim duş aldım hemen bakayım dedimmm sizler ne yaptınız canlarımmm herşey yolundadır inşşş yarın grşrz artıkk
meleğimmmm iyiyim çok şükür kuzummmm merak ettme sen cnmsınnn

Günaydın. Bu sabah kimse uğramamış. Geçmiş yaptım hafta sonu da sakinmiş burası bazen okumaya yetiştiremiyorum. Hafta sonu herkes yoğundu anlaşılan. Ben zaten hafta sonu katılamıyorum size ne yazıkki. Herkes iyidir inşallah. Hafta başı olunca yorgun oluyorum. Milllet hafta sonunu bekleyemez tatil diye ben hafta sonu yoruluyorum Küçük oğlum çok huysuz. Bide hastaydılar zaten. Ağzında çıkmaya hazır 5 tane diş var çocuk çıldırdı. İki gün kucakta evde dolandık durduk. Yemek yemiyor akşama kadar süt istiyor. Bakıcısına bana yaptığı gibi yapmıyor çok şükür.
Hazır gelmişken bide menü yazayım.

Sabah:
2 bardak ılık limonlu su
1 fincan yeşil çay
2 yemek kaşığı çökelek bol maydanozlu, 1 tatlı kaşığı çörek otlu ve pul biberli
5 adet zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
2 dilim k.ekmeği

Öğle
4 adet köfte
salata
1 dilim k.ekmeği

Ara çocuklara kurabiye yapmıştım iki tane yedim

Akşam
1 tabak bol soğanlı pazı kavurması
2 bardak ayran

su 3,5 litre, spor leslie ile 3 mil 15 dak. plates. Oğlum uyurken sporu ancak yapabildim

günaydınnn

bu gün eşim geliyor..yazık admcağızın telefonu wc ye düşmüş,kaç gündür kynımın telefonundan zar zor arıyor evi.iyice canı sıkılmış o telefonunu vermek istemiyormuş,benimkide 2,3 defa arardı normlde ..

şimdide dışardan aradı ben geldim 1 saate kadar evde olurum diye..yarın kızın emarı var,onun için geldi ben tek başıma gönlünü yapam ,eğer emarı çekemzezlerse anestezi altında çekiceklermiş.yani çok sakin durması ağlamaması lazım .buda biraz zor çünki zaten emara girmeden damar yolu açıcaklar ve bu bile çocuğu korkutup ağlatmaya fazlasıyla yeticek..

yarın için allah yardım etsin bize..daha sonrası zaten çok daha zor olucak ..hyırlısı artık ne diyim..

iyi olmana sevindim banucumm..

iyi yapmışınız ramazan gelmeden bol bol gezip eğlenmek lazım..bende istiyorum bi pikniğe gidelim ama sanırım vakit bulamıycaz..

gülayda misafirzede oldu sanırım..

Canım üzüldüm hamileliğinin bitmesine. 5 düşük zor bir durum. Doktorlar ne diyor peki. Sen üzülme Rabbim nasip ettiyse zaten sen istemesen bile o bir şekilde olur. Sen duanı esirgeme.
Canım evet Nusreti söylemiştim. O benim taa liseden arkadaşım. Ölüm hepimiz için ama genç olunca insan daha bir kötü oluyor. Ben ailemde de çok ölüm gördüğüm için artık daha çabuk kabullenebiliyorum. Rabbim mekanlarını cennet etsin.

Canım herşey yolunda gider inşallah. Sen niyetini güzel et. Kötü düşünceleri at ve sakin olmaya çalış. Tedirginliğin kızına yansımasın ki o da daha sakin olsun.

Ablacim cok gecmis olsunnn , Allah im yardim etsin size hepinize :) telefonun wc dusmesi kotu olmus ya. Eniste merak ediyordur tabi surekli sesini duymak istiyordur, canimya uzuldum minige neyi var abla kizinin?

Kızlar bir şey danışayım. 4 Gündür bağırsak sorunum var bildiğim bütün yolları denedim ama hiç fayda etmedi. Üstelik yarın diyetisyen kontrolüm var ve bu halli gidersem en az bir kilo fazla çıkarım tartıda. Ne yapacağımı şaşırdım. Aşırı şişkinliğim var. Sadece ılık ballı su denemedim onu da akşam deneyeceğim artık. Bu sorunum olmasa ayda bir kilo daha fazla vermiştim. Genelde üç gün sürerdi ama bu kez dört güne çıktı maalesef.

Slm fıstıklar güzel bir hafta oslun hepimiz için inşşş

canım benim tavsiye edebileceğim tek şey kefir ve çörekotuu geçmiş olsun cnm

Canım 4 ayda 18 kilo verdim. Bir duraklama dönemine girecem mutlaka bekliyorum. Sen ne kadar zamanda verdin bu kiloyu?

çok güzel vermişsin ben kaplumbağa misali yaptım biraz yaklaşık 6 ayda gitti cnmm

offf meleğimmm ne bu üzerinizdeki talihsizlik enişte de telefonundan olmuş gerçi cana geleceğine mala gelsinn bu kaynın da nasıl bir insandır onu geçtim nasıl bir kardeştir pes doğrusu miniğim yarın allah yardımcınız olsun minik çok zorlanacak ve senin anne yüreğinde neyseki enişte yanında olacak bitanemm sorunsuz geçer inşş

afiyetolsun cnmmm menün gayet güzel sporda öyle miniğin 5 diş çıkarıyorsa haklı napsın garibimmm

ablalarını dinle bızdıkımmm daha neler çıkacak karşına gülüp geçeceksin hatırlayınca

afiyetolsun cnmmm balığın yanında bol salata neden yemedin bakimmm sporun ne güzeldi biraz moral bozukluğundan süre düşmüş fakat hedefe çabuk ulaşmak için süreyi artırmalısın bitanemm

bızdıkım ilk aşkındı sanırımmmm o yüzden çok etkilendinnnn hepimzi yaşadık yaşadıklarını cnmcımm sen ve kilolarını okulunu da ihmal etme sonra kapındakileri sen seçersinn

aminnn canım ikiside bir ömür mutlu olsunlar inşşş

inan duyumu ben de çok özledim elmaşekerimi de öyle kamileden haber alamadık inş prensesi iyidir prenses kayıp melankoli kayıp

günaydın boş topik

ve sweetcim

sabah sabah ağlattın beni gerçekden canım..nerden bulursun böylr güzel şeyleri emeğine sağlık..

allah huzurlu mutlu etsin yeni gelinlerimizi..:123::123:

tünaydınnnn meleğimmmm gece ağlatacaktım ama kaçtın rica kuzummm amin cnmmm inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…