canim bianem su an nasil seyler dusunuyosun icin nasil sıkılıyor cok iyi anliyorum. ama sana bise soylicem erkek milleti hepsi ayni al birini vur otekine. hic birine inanma ki bunu deli gibi sevdigi adamla evlenen ben soyluyorum. zaten oyle bir kaynanan varsa fersah fersah kac. yol yakinken bittigi iyi olmus bos ver. hic kimse birinin elini tuttu diye de degersiz degildir. sadece bunu boyle dusunen erkek okuzdur tabiri caizse. amaaaaaan actim yine agzimi biaz daha konusursam beni topikten surerler:18:
Hahaha ablaaaaaa bu durumda bile beni boyle gulduruosun ya :)) cok haklisinnn ay kaynana beni yerr. Oyle bi suratsiz birseyki. Kesinlikle beni istemiyor. O adam degil. Elimi yari yolda birakti. Sevgisinin arkasinda durmadi korkakkk
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
afferim sana dik dur umursama bak o zaman kopek olur pesinde ama sakin geri donme dedigin gibi o seni yari yolda birakti basta boyle yapan sonra kim bilir ooooo neler yapat. sen derslerine bak zayiflamaya bak o zaman kapinda sira sira dizilirler sen merak etme
<br>Hahaha ablaaaaaa bu durumda bile beni boyle gulduruosun ya :)) cok haklisinnn ay kaynana beni yerr. Oyle bi suratsiz birseyki. Kesinlikle beni istemiyor. O adam degil. Elimi yari yolda birakti. Sevgisinin arkasinda durmadi korkakkk<br>
<br>
<br>
<br>Ewet ablacim aslinda ben aci da cekmiyorum sadece hissizlestim icimde duygular kalmamis gibi. Belkide dedigin gibi hayirlisi budur. Ewet abla daha cocuk sayilirim ama bu cocuk yasta 2 yil kadar iliskim oldu ve cok ciddiydim :) 1 dedigini 2 etmemistim onun. Ama iste yuz verince tepene cikiliyor ben bunu anladim.. Sadece o gunlere yazik o 2 yilima aciyorum ben. Belkide yasiyacagimcok seyler vardir. Ewet beni surekli kirip kirip tekrar gelemez bana. Benimde gururum var. Beni her seferinde uzmeye hakki yokk. Benn cok sevdim ama bu bir gercek..<br>
<br>
<br>
<br>afferim sana dik dur umursama bak o zaman kopek olur pesinde ama sakin geri donme dedigin gibi o seni yari yolda birakti basta boyle yapan sonra kim bilir ooooo neler yapat. sen derslerine bak zayiflamaya bak o zaman kapinda sira sira dizilirler sen merak etme
<br>Hayirlisi abla sadece kitaplari bende kaldi. Onuda 3 4 ay sonra verecem ona. Tabi 20 kilo bi zayiflayimda sasirsin:) <br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
daha çok küçüksün kim bilir daha kimleri seviceksin cimcimee...boşver sen onu hakkedeni sev..
<br>
kesinlikle katılıyorum..hele sen derslerine bak tahsilini tamamla,diyetine sarıl fıstık olda o uyuz oğlanın dibi düşsün sana yaptıklarona pişman olsun..ondan sonra zaten kimler kimler peşinde olur..
<br>
kitaplarnımı düşünüyon birde onun..bırak kalsın..istersede bir yere bırak gelsin alsın yüzüne bile bakma bence..
Haklisin abla ama hicbirseyi bende kalmasin istiyorum. 3 ay sonra felan bulusmaya cagiririm onu kitaplari vermek icin veee bi yandan nasil zayifladigimi gorsun diyee istiyorummm. Ayy :))
ama bak bu dusunceni unutma ve diyet spor sıkı saril oldumu bitanem. kiz sen cok tatlisin seni uzen utansin. vay be sarki sozu gibi oldu vallahi:)))
bizde seni çokk sevdikk cimcimeeEwet ablacim kesinlikle devam spora diyete. Hahaha canimablam ya sen asil cok tatlisinn dertlestigin icin cok tesekkur ederim sana ve size hepiniz iyiki varsiniz ❤💋ablalarim benim 🙊💜☺
bizde seni çokk sevdikk cimcimee
iyi olmana sevindim banucumm..iyi geceler fıstıklar geçmiş yapamadım en azından slm vereyim dedimmm hem piknik hem deniz turşum çıktı birde 1 saatlik yolu trafik yüzünden 3,5 satte gelince bacaklarım koptu geldim duş aldım hemen bakayım dedimmm sizler ne yaptınız canlarımmm herşey yolundadır inşşş yarın grşrz artıkk
meleğimmmm iyiyim çok şükür kuzummmm merak ettme sen cnmsınnn
tatılım guzeldı amam malesef sonu kotu bıttı bebısı dusurdum sagık olsun nasıp degılmıs gene
beyaza canım cok uzuldum gecmıs olsun kuzucuguna rabbım acıl sıfalar versın tezden ıyılessın ınsallah ama ınan bana su bademcıklerınden kucukken kurtarması benım gıbı buyukken kurtarmasından cok daha ıyı ve tehlıkesız ınsallah tez zamanda saglıgına kavusur kuzucugun
k
canım benım yoksa nusret beyımı soluyorsun
tsk ederım canım ama malesef sona erdı hamılelıgın nasıp deılmıs
tbrkler cnmmm moral bozukluğu stres olunca dikkat edemedinnn tbrkler cnmm
günaydınnn
bu gün eşim geliyor..yazık admcağızın telefonu wc ye düşmüş,kaç gündür kynımın telefonundan zar zor arıyor evi.iyice canı sıkılmış o telefonunu vermek istemiyormuş,benimkide 2,3 defa arardı normlde ..
şimdide dışardan aradı ben geldim 1 saate kadar evde olurum diye..yarın kızın emarı var,onun için geldi ben tek başıma gönlünü yapam ,eğer emarı çekemzezlerse anestezi altında çekiceklermiş.yani çok sakin durması ağlamaması lazım .buda biraz zor çünki zaten emara girmeden damar yolu açıcaklar ve bu bile çocuğu korkutup ağlatmaya fazlasıyla yeticek..
yarın için allah yardım etsin bize..daha sonrası zaten çok daha zor olucak ..hyırlısı artık ne diyim..
iyi olmana sevindim banucumm..
iyi yapmışınız ramazan gelmeden bol bol gezip eğlenmek lazım..bende istiyorum bi pikniğe gidelim ama sanırım vakit bulamıycaz..
gülayda misafirzede oldu sanırım..
günaydınnn
bu gün eşim geliyor..yazık admcağızın telefonu wc ye düşmüş,kaç gündür kynımın telefonundan zar zor arıyor evi.iyice canı sıkılmış o telefonunu vermek istemiyormuş,benimkide 2,3 defa arardı normlde ..
şimdide dışardan aradı ben geldim 1 saate kadar evde olurum diye..yarın kızın emarı var,onun için geldi ben tek başıma gönlünü yapam ,eğer emarı çekemzezlerse anestezi altında çekiceklermiş.yani çok sakin durması ağlamaması lazım .buda biraz zor çünki zaten emara girmeden damar yolu açıcaklar ve bu bile çocuğu korkutup ağlatmaya fazlasıyla yeticek..
yarın için allah yardım etsin bize..daha sonrası zaten çok daha zor olucak ..hyırlısı artık ne diyim..
iyi yapmışınız ramazan gelmeden bol bol gezip eğlenmek lazım..bende istiyorum bi pikniğe gidelim ama sanırım vakit bulamıycaz..
Kızlar bir şey danışayım. 4 Gündür bağırsak sorunum var bildiğim bütün yolları denedim ama hiç fayda etmedi. Üstelik yarın diyetisyen kontrolüm var ve bu halli gidersem en az bir kilo fazla çıkarım tartıda. Ne yapacağımı şaşırdım. Aşırı şişkinliğim var. Sadece ılık ballı su denemedim onu da akşam deneyeceğim artık. Bu sorunum olmasa ayda bir kilo daha fazla vermiştim. Genelde üç gün sürerdi ama bu kez dört güne çıktı maalesef.
Canım 4 ayda 18 kilo verdim. Bir duraklama dönemine girecem mutlaka bekliyorum. Sen ne kadar zamanda verdin bu kiloyu?
günaydınnn
Günaydın. Bu sabah kimse uğramamış. Geçmiş yaptım hafta sonu da sakinmiş burası bazen okumaya yetiştiremiyorum. Hafta sonu herkes yoğundu anlaşılan. Ben zaten hafta sonu katılamıyorum size ne yazıkki. Herkes iyidir inşallah. Hafta başı olunca yorgun oluyorum. Milllet hafta sonunu bekleyemez tatil diye ben hafta sonu yoruluyorumKüçük oğlum çok huysuz. Bide hastaydılar zaten. Ağzında çıkmaya hazır 5 tane diş var çocuk çıldırdı. İki gün kucakta evde dolandık durduk. Yemek yemiyor akşama kadar süt istiyor. Bakıcısına bana yaptığı gibi yapmıyor çok şükür.
Hazır gelmişken bide menü yazayım.
Sabah:
2 bardak ılık limonlu su
1 fincan yeşil çay
2 yemek kaşığı çökelek bol maydanozlu, 1 tatlı kaşığı çörek otlu ve pul biberli
5 adet zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
2 dilim k.ekmeği
Öğle
4 adet köfte
salata
1 dilim k.ekmeği
Ara çocuklara kurabiye yapmıştım iki tane yedim
Akşam
1 tabak bol soğanlı pazı kavurması
2 bardak ayran
su 3,5 litre, spor leslie ile 3 mil 15 dak. plates. Oğlum uyurken sporu ancak yapabildim
Haklisin abla ama hicbirseyi bende kalmasin istiyorum. 3 ay sonra felan bulusmaya cagiririm onu kitaplari vermek icin veee bi yandan nasil zayifladigimi gorsun diyee istiyorummm. Ayy :))
Bugunki menum : kahvalti 12:00 1 dilim esmer ekmek. 1 yumurta 5 zeytin, bikactane yesilik
Ogle 15:00 1 tabak karpuz
Aksam yemegi 17:15 : 3 somon baligi
3 litre su bitirmeye calisiyorum. 25 dk kosubandinda yurudum.
Ewet ablacim aslinda ben aci da cekmiyorum sadece hissizlestim icimde duygular kalmamis gibi. Belkide dedigin gibi hayirlisi budur. Ewet abla daha cocuk sayilirim ama bu cocuk yasta 2 yil kadar iliskim oldu ve cok ciddiydim :) 1 dedigini 2 etmemistim onun. Ama iste yuz verince tepene cikiliyor ben bunu anladim.. Sadece o gunlere yazik o 2 yilima aciyorum ben. Belkide yasiyacagimcok seyler vardir. Ewet beni surekli kirip kirip tekrar gelemez bana. Benimde gururum var. Beni her seferinde uzmeye hakki yokk. Benn cok sevdim ama bu bir gercek..
bu video beni bitirir sadece yazısını okudum gözlerimden döküldü yaşlar dinlesem akşama kadar ağlarım. kızlarımız umarım bir ömür boyu mutlu olurlar. ya elmaşekerimiz ne yaptı acaba face de de yok kayıplara karıştı o fıstıkta
ay hakikaten dünya ne küçük ya da sanal ortammı ay birbirine girdi:44::44::44:
duyuuuuuuum nerdesin kız çakmanı bilem özledik haaa. kız senin face yokmu bendede tweet ve ins yok
kafayı yedim geldim. ama bi rahat vermiyolar eşim ramazan için davet etti bir ohhhh diyemiyorum sürekli elleri boğazımdas resmen
canım ya haberi ilk duyduğumda çok sevindim ve şimdi bunu okudum kötü oldum. ama sana tavsiyem ağla ağlamak iyi geliyor. rabbimin bi bildiği var ya inşallah nasip eder sanada. değer düşük çıktı demişsin ya ilk msj da genelde bu durumda düşük oluyor. hayırlısı olsun birtanem
anam olmayaymışım daha iyiymiş dipten başladım resmen
nihayet geçmişi bitirdim. offf bir faftanın sohbeti maşallah öldüm okumaktan bu saate kadar aç kaldım iyimi
beyazım canım bırakırmıyım burayı. dün sabak 6. takımın geçmişini yaptım öğleden sonra buraya niyetliydim arminberçem davet etti apartopar oraya gittim. bildirimi de unuttumsagolsun bir önceki gün 6. takımda yaptığım bildirimi kullanmı banucum
günaydın boş topik
ve sweetcim
sabah sabah ağlattın beni gerçekden canım..nerden bulursun böylr güzel şeyleri emeğine sağlık..
allah huzurlu mutlu etsin yeni gelinlerimizi..:123::123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?