Slm fıstıklar güzel bir hafta oslun hepimiz için inşşş
canım benim tavsiye edebileceğim tek şey kefir ve çörekotuu geçmiş olsun cnm
çok güzel vermişsinben kaplumbağa misali yaptım biraz yaklaşık 6 ayda gitti cnmm
offf meleğimmm ne bu üzerinizdeki talihsizlik enişte de telefonundan olmuş gerçi cana geleceğine mala gelsinn bu kaynın da nasıl bir insandır onu geçtim nasıl bir kardeştirpes doğrusu miniğim yarın allah yardımcınız olsun minik çok zorlanacak ve senin anne yüreğinde neyseki enişte yanında olacak bitanemm sorunsuz geçer inşş
afiyetolsun cnmmm menün gayet güzel sporda öyle miniğin 5 diş çıkarıyorsa haklı napsın garibimmm
ablalarını dinle bızdıkımmm daha neler çıkacak karşına gülüp geçeceksin hatırlayınca
afiyetolsun cnmmm balığın yanında bol salata neden yemedin bakimmmsporun ne güzeldi biraz moral bozukluğundan süre düşmüş fakat hedefe çabuk ulaşmak için süreyi artırmalısın bitanemm
bızdıkım ilk aşkındı sanırımmmm o yüzden çok etkilendinnnn hepimzi yaşadık yaşadıklarını cnmcımm sen ve kilolarını okulunu da ihmal etme sonra kapındakileri sen seçersinn
aminnn canım ikiside bir ömür mutlu olsunlar inşşş
inan duyumu ben de çok özledim elmaşekerimi de öyle kamileden haber alamadık inş prensesi iyidir prenses kayıp melankoli kayıp
tünaydınnnn meleğimmmm gece ağlatacaktım ama kaçtınrica kuzummm amin cnmmm inş
Ewet abla biz birbirimizin ilkiydik :)) ilk kez bukadar delidivane asik olmustum haha neyse artik hayirlisi. Zamana biraktim bakalim neler olacakk, suan sadece zayiflama ve okul aklimda :)) suandada kosubandindayim. 30 dk yuruyup sonra 30 dk dans edecegim keyfim yerine gelsin :)) seviyorum bide dans etmeyi. Size bisarki onermek istiyorum belki spor yaparken dinlersiniz. Tabi herkesin zevki ve tarzi baska. Herkesde sevmeyebilir hani hahha mesala ablam sevmiyor bu tur sarkilar dans edemez hani boyle sakilarda ama ben edebiliyorum. Youtube bunu yazsaniz cikar. ; Nieuwe reggeaton bubbling moombahton house mix by. 12:31 dk suruyor. :)) iyi dans sporlar etmeler herkese hihhiii ❤
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
işte böyleeee bana bunlarla gel bızdıkımmmmmmüzik de süpermişşş tam spor için ideal tşkler kuzummm
ayrıcaaa
banu ve sindi,sizlere beni beğendiğiniz için teşekkürü bir borç bilirim...
sayenizde1 kuşum oldu..kuşlarımı ikinize borçluyum anacımmm..
MezdekeLove ❤ http://youtu.be/PqsYQDlffcU
Link daha kolay buyrunnnn :)))
http://youtu.be/2PzT62MHJqo
Kizlar selam ne kaynattiniz merak icindeyim gecmis okuyamiyorum. Yoldayiz konya dan alanya ya donuyoruz yarin is basi artik surekli katilirim sevgiler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm Şarkıdaki ses nancy ajram a ait değil bilesin
Iphone dan gönderildi
Bende major lazer in watch out for this e taktım şarkı eskidi ben hala dinliyorum :))
Iphone dan gönderildi
Ayy bende onu cok seviyorum cok sevdigim sarki super dansedilir onda
Hahah yok abla bu kadina ait bu sarki. Sadece turk sarkicida bunun aynisini soylemisti.
Kız bana mı öğretiyorsun nancy i bakayım ben onun söylediği her cümleyi anlıyorum bebişim arapca biliyorum ve nancy takip ettiğim bir sanatcıdır
Hatta sana nancy nin başka bir şarkısını eklim ses farkını gör bebişim
Iphone dan gönderildi
http://youtu.be/Zgz8ybG6l-U
Eski bir şarkısı ama madem mezdeke tarzında istiyosun bunu eklim dedim yasmincim
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?