80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ewet abla biz birbirimizin ilkiydik :)) ilk kez bukadar delidivane asik olmustum haha neyse artik hayirlisi. Zamana biraktim bakalim neler olacakk, suan sadece zayiflama ve okul aklimda :)) suandada kosubandindayim. 30 dk yuruyup sonra 30 dk dans edecegim keyfim yerine gelsin :)) seviyorum bide dans etmeyi. Size bisarki onermek istiyorum belki spor yaparken dinlersiniz. Tabi herkesin zevki ve tarzi baska. Herkesde sevmeyebilir hani hahha mesala ablam sevmiyor bu tur sarkilar dans edemez hani boyle sakilarda ama ben edebiliyorum. Youtube bunu yazsaniz cikar. ; Nieuwe reggeaton bubbling moombahton house mix by. 12:31 dk suruyor. :)) iyi dans sporlar etmeler herkese hihhiii ❤

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Fistiklar Size bisarki onermek istiyorum belki spor yaparken dinlersiniz. Tabi herkesin zevki ve tarzi baska. Herkesde sevmeyebilir hani hahha mesala ablam sevmiyor bu tur sarkilar dans edemez hani boyle sakilarda ama ben edebiliyorum. Youtube bunu yazsaniz cikar. ; Nieuwe reggeaton bubbling moombahton house mix by. 12:31 dk suruyor. :)) iyi dans sporlar etmeler herkese hihhiii ❤

işte böyleeee bana bunlarla gel bızdıkımmmmm müzik de süpermişşş tam spor için ideal tşkler kuzummm

slm kizlar. dun misafirleri aldim ve sukur alnimin akiyla ciktim isin icinden. misafirlerim sevgililer ve nisan yolunda ilerleyen kisilerdi fakat aileleri karsi oldugundan bir turlu yuzuk isine gelememislerdi. vakti zamaninda bizim de yasadigimiz seyleri simdi yasiyorlar. bizden akil almaya gelmisler bizde verdik ama biraz ters oldu sanirim:))) kiza dedim ne olursa olsun aileni karsina alma kimse icin degmez. ben iki sene gec evlenmis olsaydim yapmazdim bu evliligi dedim. benimki kudurdu ne yani pisman misin dedi. onlarin isi yaparken az kalsin bizim yuva gume gidiyordu:))) gece cikista da yeni dersanemize gittik henuz temizlik yapilmamis esyalar icine gimemis ama cooook guzel olmus. ne yazikki bir yil surecek o guzellik. sonra da apart dairelere baktik oralarda harika gorunuyo. her halde insallah umarim on gune kadar biter isi. busabaha gelince. resmen pert oldum. dunun yorgunlugu cikmamisti ki dr randevusu alip bu gunde onla ugrastim. sabah bi gittim kan verdim arkasina hmen kahvalti yaptim oglen saatinde bir daha gittim tokluk kani verdim. ogleden sonrada sonuc icin gittim eve zor attim kndimi. sonuc olarak seker hastasi degilmisim ama insulin direncim varmisbunun icinde her gun spor yap dedi altidan sonra yemek yeme dedi birde glisemik indekslere dikkat et dedi. yani bildigim seyleri soyledi:))) bakalim kendime biraz daha ceki duzen verebilecekmiyim. dun b12 ignemi vurdurmayi unutmustum. salak gibi o kadar hastanede gecti gunum bu gund unuum olmazssa hava az kararsin tekrar gidip birde onu yaptirayim offf allahim offf

Kizlar selam ne kaynattiniz merak icindeyim gecmis okuyamiyorum. Yoldayiz konya dan alanya ya donuyoruz yarin is basi artik surekli katilirim sevgiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işte böyleeee bana bunlarla gel bızdıkımmmmm müzik de süpermişşş tam spor için ideal tşkler kuzummm

Hihhii ewett artik boylee uzulmek yokkk, Rica ettimm ablacimmm altta bitane sarki paylasimmm :)) mezdekeloveeee ❤

Kizlar selam ne kaynattiniz merak icindeyim gecmis okuyamiyorum. Yoldayiz konya dan alanya ya donuyoruz yarin is basi artik surekli katilirim sevgiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen bende iki topik için bol geçmiş yapmam lazım :)

Iphone dan gönderildi

Hahah yok abla bu kadina ait bu sarki. Sadece turk sarkicida bunun aynisini soylemisti.

Kız bana mı öğretiyorsun nancy i bakayım ben onun söylediği her cümleyi anlıyorum bebişim arapca biliyorum ve nancy takip ettiğim bir sanatcıdır
Hatta sana nancy nin başka bir şarkısını eklim ses farkını gör bebişim

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

Hahha yok ablacimya ama her sarkidada farkli sesler olur hani sesleri ilk duzeltirler ya sistemde. Ama olabilir sen oyle diosan oyledir ben hollandada yasadigim icin nancyden ilk bu sarkiyi duymustum hhihhi aay arabca bilmen neguzel bende cok istiyorummm yaa. Bazi laflar biliorum ama ügtim :)

http://youtu.be/Zgz8ybG6l-U
Eski bir şarkısı ama madem mezdeke tarzında istiyosun bunu eklim dedim yasmincim

Iphone dan gönderildi

Mezdeke severimm cok ama bubbling daha cok severimm su zencilerin dansi varya hahah :)) benimde tarzim oyle. Su kiloyla bile dizlerimin ustunde dans edebiliosam zayiflasam nasil olur diye cok merak ediyorumm. Zaten nevarsa popoda bacakta. Karnim pek yok. Belim ince :s off zayiflama stresi yine hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…