80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay bende tam tersi ne varsa göbekte var hahahahahahahaa elma tip anlıcağın cnm
Ama inşallah gidecek
Ben her tarzı severim ya müzik olsunda kulağıma hoş geliyosa ayak uydururum :)

Iphone dan gönderildi

Yok zaten 100 de 100 emin olmasam yazmam evet dil bilmek cok guzel birde almanca öğrensem burda almanca konuşuyorlar ama hala bir kursa gidemediğinin için doğru düzgün konuşamıyorum malesef
Ama anlaşıyorum bi şekilde artık kulak aşinalığı oldu

Iphone dan gönderildi

Ama inşallah gidecek

Iphone dan gönderildi

Hahahah bende kumsaati armuttt arasinda (

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Kiz abla hic dert etme dil kendiliginden gelir ama okula gitsen 1 2 yil super olur senin icin. Catir catir konusmayada gerek yok hani anlasilmaya calis o bile yeter perfecto gerek yok. Almancayla Hollandaca benzerler birbirine. Sadece siz ch sss cok kullanirsiniz.

Ah be cnm ben cok şükür çabuk öğreniyorum ama bazı nedenlerden dolayı kursa gidemedim bi hoca bana sana sadece 6 ay yeterli kurs. Sonra herkese çüss der çıkarsın demişti :)

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

yazın gidemesen bile kışın gidebilirsin Sindimmm senin elinden ne kurtulmuşkiii bence çok çabuk sökersin zaten kulak aşinalığın var

Ama inşallah gidecek

Iphone dan gönderildi

eynenn ben de elma tipliydimmm bu durum geçici bitanemmmm kısa bir süre sonra kalmayacak

http://youtu.be/Zgz8ybG6l-U
Eski bir şarkısı ama madem mezdeke tarzında istiyosun bunu eklim dedim yasmincim

Iphone dan gönderildi

zumbadan mezdekeye terfi ettik hadi bakalım nerde hareket orda bereket

Hiç yaniiii Sindi ablanamı yutturmaya çalışıyorsunnnnn çok ayıppp

Hihhii ewett artik boylee uzulmek yokkk, Rica ettimm ablacimmm altta bitane sarki paylasimmm :)) mezdekeloveeee ❤

aynenn canımmm geçmiş bitti gelecek bilinmiyor o yüzden şu anımızın tadını çıkarmalıyız

beyazcanım gelmemişşşş:26:enişte geldiği için sanırımm

Ah be cnm ben cok şükür çabuk öğreniyorum ama bazı nedenlerden dolayı kursa gidemedim bi hoca bana sana sadece 6 ay yeterli kurs. Sonra herkese çüss der çıkarsın demişti :)

Iphone dan gönderildi

Hahaha ayy cok iyi ozaman dert etme sen ozman. İnternet sitelerinde yokmu ogretilcek oyle. Kendim arastirmadim ama belki vardir bi bak derim ben. Benimde teyzem var almanyada 7 yildirfelan kalio anliyo herseyi ama bi ich ja nein bide cuus biliyor hahahah :d sen cabuk ogrendigine gore seneye catr catir konusursun insha Allah hic sorun etme kurs almana bile gerek yok dedigim gibi sitelerde bi gezin bak sen. Youtube ada bak bi belki vardir

Evet cnm benimde aklım onda kaldı gelmemiş beyazcanım özledim valla kac gündür giremedim ayrıca şarkı konusundaki yorumların cok tatlıydı
Valla kurs zaten cok sıkıntı bende sagolsun eşim hep bir bahane buluyo ama işte en son gecen yıl Mayıs ta 1 bucuk ay gittim onda da genelde yaşlı evde sıkılan teyzeler geliyorlardı kendilerini oylama amaçlı ben hocanın verdiği ödevleri görevleri bitirip teyzelere yardım ediyodum cok sıkıcı oluveriyodu ben yazıp bitirene kadar otur teyzelerin bitirmesini bekle öğretmen herkese ilgilenemiyodu bana daha cok vakit ayırsa diğerleri haksızlık dicek falan haftada 1 gün 2 saat düşün onda ben sıfır bilgi gittim öğretmen cok şaşırdı bana ikide bir bana senin yerin burası değil diyodu günlük olan kurslara yönlendiriyordu ama hem maddiyat olsun hem başka nedenlerden dolayı gidemedim inşallah Eylül ayına istiyorum bakalım artık dua edin benim için kızlar

Iphone dan gönderildi

Hahaahaha ablaa sen varyaaaa opuom seni kocamannn bitanesin

Ya ben cok soru soran biriyim aklıma bişey takılınca karşımda hoca olmayacak o yüzden güzel olmuyo malesef cnm

Iphone dan gönderildi

Ya ben cok soru soran biriyim aklıma bişey takılınca karşımda hoca olmayacak o yüzden güzel olmuyo malesef cnm

Iphone dan gönderildi

Ha ozaman baska tabiii ders alacaksin insha Allah eylulde alirsin ablacimmm ❤

Sağol fıstığım benim Allah seninde gönlünden gecen ne varsa kabul eylesin inşallah cnm bnm

Iphone dan gönderildi

Amieen cumlemize ablamm ben uyuyim artik yarin okull offff.. heryerde tatill bi burdaa yok 3 hafa daha.. herkesee iyi uykular!! Opdumm hepinizi kocaman. İyigeceler 💜❤💕☺🙊🙈

Gunaydinnn kknin guzelleriii ❤ canim cok skiliyor. Okula kapandim cikmak istiyorum ama cok gunler gitmedim. Napimben .. Offf yeter ama ya. 3 hafta daha. Olmazki boyle

günaydınnn bizim takım günaydın ben geldim evime sonunda. harika ve yorucu bi tatil geçirdim. kurbanda tüm sevdiklerimi gördüm sağolsun herkes davete iştirak etti.
sizleri çok özledim hemencik yazayım dedim. bomba gibi bi haftaya artık hazırım tatilde çok dikkat edemedim ama artık kilo vermek gibi bi takıntım yok nasıl olsa vereceğim bu kiloları sorunumu çözdüm karatayla :) 60 yakın mesaj birikmiş cevaplayamazsam kusuruma bakmayın olurmu
hadi bakalım bu hafta takımca bomba olalım sevgiler hepinize

Slm fıstıklarrrrr güzel bir gün olsun hepimiz için inşşşş

Gunaydinnn kknin guzelleriii ❤ canim cok skiliyor. Okula kapandim cikmak istiyorum ama cok gunler gitmedim. Napimben .. Offf yeter ama ya. 3 hafta daha. Olmazki boyle

tünaydın bızdıkımmmm sık dişini 3 hafta nedirkiiii sontra yaşasın tatilll

Hahaahaha ablaa sen varyaaaa opuom seni kocamannn bitanesin

sen de öyle cnm benimmmm

Sende biraz hiperaktiflik var anladığım kadarıyla o yüzden yaşıtın kursiyerler olsa daha çok eğlenir ve motive olursun cnmcımm inşallah sonbaharda gitme fırsatı bulursun bitanemm

Beyazcanımın prensesi bugün emara girecekti inş sorun çıkmaz allah yardımcısı olsun:26::26:

hosgeldin cnm bende mesaj kutusunu duzenlemeye calsiiyodum
insallah cnm sonbaharda gidebilirim
allah beyazcana ve kizina dayanma gucu versin insallah en hafif sekliyle atlatabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…