Slm fıstıklarrrrr güzel bir gün olsun hepimiz için inşşşş
tünaydın bızdıkımmmm sık dişini 3 hafta nedirkiiii sontra yaşasın tatilll
sen de öyle cnm benimmmm
Sende biraz hiperaktiflik var anladığım kadarıyla o yüzden yaşıtın kursiyerler olsa daha çok eğlenir ve motive olursun cnmcımm inşallah sonbaharda gitme fırsatı bulursun bitanemm
Beyazcanımın prensesi bugün emara girecekti inş sorun çıkmaz allah yardımcısı olsun:26::26:
Slm fıstıklar güzel bir hafta oslun hepimiz için inşşş
canım benim tavsiye edebileceğim tek şey kefir ve çörekotuu geçmiş olsun cnm
çok güzel vermişsinben kaplumbağa misali yaptım biraz yaklaşık 6 ayda gitti cnmm
offf meleğimmm ne bu üzerinizdeki talihsizlik enişte de telefonundan olmuş gerçi cana geleceğine mala gelsinn bu kaynın da nasıl bir insandır onu geçtim nasıl bir kardeştirpes doğrusu miniğim yarın allah yardımcınız olsun minik çok zorlanacak ve senin anne yüreğinde neyseki enişte yanında olacak bitanemm sorunsuz geçer inşş
afiyetolsun cnmmm menün gayet güzel sporda öyle miniğin 5 diş çıkarıyorsa haklı napsın garibimmm
ablalarını dinle bızdıkımmm daha neler çıkacak karşına gülüp geçeceksin hatırlayınca
afiyetolsun cnmmm balığın yanında bol salata neden yemedin bakimmmsporun ne güzeldi biraz moral bozukluğundan süre düşmüş fakat hedefe çabuk ulaşmak için süreyi artırmalısın bitanemm
bızdıkım ilk aşkındı sanırımmmm o yüzden çok etkilendinnnn hepimzi yaşadık yaşadıklarını cnmcımm sen ve kilolarını okulunu da ihmal etme sonra kapındakileri sen seçersinn
aminnn canım ikiside bir ömür mutlu olsunlar inşşş
inan duyumu ben de çok özledim elmaşekerimi de öyle kamileden haber alamadık inş prensesi iyidir prenses kayıp melankoli kayıp
tünaydınnnn meleğimmmm gece ağlatacaktım ama kaçtınrica kuzummm amin cnmmm inş
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Sıralama[/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Eki Görüntüle 1157185 [/TD]
[TD]sweetdimple[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]64,9[/TD]
[TD]64,2[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]23,8[/TD]
[TD]%1,08[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]koşu bandında yürüyüş 11*5 tibet
tiffany
mekikk squat twist[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Eki Görüntüle 1157186 [/TD]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]81,6[/TD]
[TD]80,9[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]9,1[/TD]
[TD]%0,86[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]2 gün leslie ile 3 mil , 2 gün 30 dak plates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.Eki Görüntüle 1157187 [/TD]
[TD]neslihank4[/TD]
[TD]88,7[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]82,8[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]5,9[/TD]
[TD]%0,84[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]yüzme yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Eki Görüntüle 1164141 [/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]76,2[/TD]
[TD]75,6[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]17,5[/TD]
[TD]%0,79[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]2 gün lesle ile 3 mil 2 gün 30 dk pilates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Eki Görüntüle 1164142 [/TD]
[TD]feridei[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]77,8[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]10,2[/TD]
[TD]%0,26[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]arasıra yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Eki Görüntüle 1157184 [/TD]
[TD]Eylülsıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]67,7[/TD]
[TD]67,7[/TD]
[TD]0,0[/TD]
[TD]21,3[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1164133 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Eki Görüntüle 1157184 [/TD]
[TD]Beyazcan[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]79,2[/TD]
[TD]79,2[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]6,8[/TD]
[TD]0,0[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]arasıra yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.Eki Görüntüle 1164145 [/TD]
[TD]ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]8,5[/TD]
[TD]%+0,59[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar ancak geçmiş yaptım listeyide gördüm keyiflendim tük eksilere tebrik artılara da motivasyon diliyorumellerine sağlıkk banucum
bu kaçaklar bildirim yaptımıydı:44::44::44::44::44::44:
ben küstüm onlaraahani burası evimizdi,terk ettileer beni.
Canım tavsiyen için sağol. Çörek otunu zaten kullanıyordum. Kefire de bugün başladım bakalım inşallah faydası olur. Sen de 6 ayda çok güzel kilo vermişsin. Gitsin de sekiz ay olsun hiç farketmez yeterki kurtulalım şu kilolardan.
Slm canlar. diyetisyenden geliyorum. Bir ayda 4 kilo vermişim. 1,2 kg ödem gerisi yağ. Kas su kaybı yok çok şükür. Ramazan diyeti verdi. Ramazana kadarki diyetimi de değiştirdi bağırsak sorunu yüzünden. Bugün serbestim. Örnek bir menü yazayım ama bugün ben bunu uygulamadım yarın başlayacam.
Sabah:
1 incir
2 bardak ılık su
2 kibrit kutusu beyaz peynir
5 adet zeytin
1 ceviz
1 tatlı kaşığı pekmez
2 dilim k.ekmeği
domates salatalık
Ara : 1 küçük elma
Öğle:
6 yemek kaşığı etli kuru fasulye
salata
1 dilim k.ekmeği
Ara:
2 gün kurusu kayısı
1 çay bardağı kefir
Akşam:
5 yemek kaşığı sebze yemeği susuz
1 su bardağı kadar yoğurt
1 dilim k.ekmeği
Offf 3 hafta gecmioooo
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Ben geldimm yineee
ben çok faydasını gördüm kefirin cnm her gün taz etaze mayalayıp içiyorum bünyeden bünyeye fark edebilir belki inş sende de işe yarar
evet cnm çok şükür az az da olsa kurtuldummm darısı hepinizin başına inşşş
yağdan vermen harika olmuş cnmmm tbrk ederim ayda 4 kilo en ideal olanıııbu liste gayet güzel şu ekmekler gözüme batıyor gerçi ama diyetisyen menüsü olduğu için yorum yok
geçer kuzum geçer bir bakmışsın kış gelmiş bile
İnsha Allah abla ya. Kis gelsede turkey gitsemm babamin ziyaretine. Ve anneannemin yanina akraba akraba gezmek :)) keyif yapmak. Ay ben kisi cok severim biliomusun abla. 1 ay turkeyde kalirim ozaman tatilimi yaparim insha Allah. 25 kilo verip oyle cikim karsilarina insha Allah. :))
Ben sevmem kışı bitanemmhadi bakalım menülerini paylaş yediklerini sporunu görelimmm hep arada kaynatıyosunnn
inşallah cnm benim verebildiğinn kadar vereceksin ve snei görenlerrrr aynennnolacakkkk
Hahaha pekiiii abla yaziyorum bazendusunuyorum isiniz gucunuz vardir benim menulerimimi okiycaginiz hahaha oyle aklima gelio yazmiomsonra :)))
KAHVALTİ YAPMADİM ACELEYLE CİKTİM OKULA GEC KALACAM DİYE
saat 12:30 de ogretmen kuck bi pasta getirdi. 3 kasik yedim sonra sevmedim yemedim. 200 ml cola ictim ama. Bazen dengesizlik yapiorummmm..
14:30 de 1 dilim kepekli ekmek 1 dilim kasar ve 10 zeytin. 1 cracker ve yarim kasar,
17:30 1 tabak makarna. Bukadar. Baskada bisi yemicem.
sakın bir daha böyle düşünme cimcimemm sen yazmazsan ben okumazsam burda olmamızın ne amacı kalır o zaman birbirimize yardım etmedikten sonra
kuzummm yazmasan daha iyiydi 2 dilim kaşardan ve zeytinden başka hiçbirşey yokk yumıurtan nerde yoğurdun salatan nerdeiçtiğin suyun sporun nerde aşkolsun kuzum demekki güzel anlatamamışız sana
cimcimemm bu şekilde sağlıksız beslenmeye devam edersen zayıflasan bile saçın dökülür cildin kırışır yapma ne olur yarın senin güzel beslenmeni istiyorum ve her gün hatırlatacağım bundan sonra menünü
Beyazcamnımdan hala haber yok hayır olsun inş Eylülümde gelemiyorçok merak ettim ama napimmm:26::26::26:
Haklisin ablacim ama nebilimiste oyle dusundum:)). Abla hic sormaa bugun birsey yapamadimm. İcim rahat degil skinti varrcanim bisi istemiyor. Neguzel tatil olsa super yaparimda iste okul zamani diyet felan cok zor oluyo be abla ewet sacimm zaten dokuluyoo up uzun kalcamda saclarim ve kalinn ama boyle devam edersem neolcak bilmiom... Tamam canimmm ablammm soz yarin iyi beslenecem sporumuda yapacamm menumude yazacam insha Allah ❤😍😚💋❤🙊🙈
Cimcimemm okulun bitecek ünv bitecek sonra iş hayatın evlilik hayatın olacak yani malesef tatil mümkün değil sadece öğrencilik zamanında tatil imkanın var o yüzden beslenmeni şimdiden düzenlersen ilerde sorun yaşamazsın bizler gibi istersen çok güzel yapabiliyorsun sen biliyorum tatlım
bak ne güzel saçların varmış yazık etme ne olur saçı besleyen tek kaynak proteinnn sen karbonhidrat yersen malesef saçların dökülür:18::18::18:
inşallah bu verdiğin son söz olur kuzum yoksa küsücem artıkkkk
okul beni iyice bunaltti. Seneye 2inci ayda okulum bitiyo hayirlisiyla in sha Allah. Ozaman 1 sene kendime ara verecem tatil yapcam kendime gelim artik. Sonra devam insha Allah. Ya ablacim cansin sen kusme bana sakinnnn <3 proteinin ne oldugunu bile bilmiorum ben :)) karbonidrad felann hiccc :)) haha
yok küsmem kuzummm ama siz nasıl bir eğitim görüyorsunuz anlamadımki 2, ayda nasıl okulun bitecek farklı bir sistem var demekkii
ben şimdi sana ödev vereyim o zaman karbonhidrat protein nedir sağlıklı protein ve karbonhidratlar hangi besinlerde bulunur bunları güzelce araştırıp buraya kopyalayacaksın ki aklında kalsın bebişim olurmu sen hazırlarsan aklında kalır ben önüne hazır getirirsem büyük ihtimal tamamını okumadan geçersin anlaştıkmı kuzummm 3 gün süren var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?