80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam bitanemmmm istediğin zaman müsait olduğunda bekliyorum

Merhaba hanımlar. Ben 68-73 kilolar arasında gidip geliyorum yıllardır. Bir türlü 65e inemiyorum
Geçen bir arkadaşımın tavsiyesine Alvalin damla kullanmaya başladım. Bir haftadır artık kullanıyorum,gerçekten iştah kesici özelliğine sahip. Şimdi reklam gibi algılanmasın ama,bu ürünü kullanan varsa,ya da olmuşsa,benimle sonuclarını paylaşırsa çok memnun olurum.

İYİ GECELER KIZLARR

sizi çokkkkk özledim 2 günde

ancak vakit buldum uykuda gözümden akıyor ama bi bakmadanda edemedim..

dün misafirim vadı o yüzden gelemedim..bu sabahda erkenden hastanedeydik emar için..

sağolsun çok aksi bir sekreter vardı,ben söylemesem hiç bişeyi kendiliğinden söyleyip bilgi vermiyor..ilacı bile ben dedim ilaç almıycazmı diyede çocuk emara gireceğinde koştur koşrur eczanedenn aldım geldimm..

iyiki babamız gelmiş,yoksa tek başıma baş edemezmişim kızla..gidinceye kadar ikna etmek için uğraştım.mantar ev şirinlerin evi sadece resmini çekicekler iğne yok diye kandırdım çocuğu. razı ettik etmesine ama damaz yolu açılıpda hazırlanınca kıyameti kopardı normal olarak acıyor diye..

birazda öyle bekledik sakinleşti ve çok şükür anesteziye gerek kalmadan çekilebildi emarımız..

ödül olarakda ayakkabı aldım kızıma.birde parka götürüp oyuncaklara bindiricez diye söz verdik..akşamda o sözümüzü yerine getirdik..

yarında başka bi test yapıcaklarar..sabah erken aç getir dediler..bi hap içirip2 saat süreyle kan alınıcakmış..yarında bol ağlamalı bir gün bizi bekliyor..

şu endokrin testleri bi bitsinde bademcik içinde anestezi dr görecekmiş..acaba özel hastaneyemi götürsem diye düşünüyorumm.:26::26:.bazı özellerde lazerle yapıyormış ameliyatı,kansız ağrıda az oluyormuş diğer ameliyata g
öre..hattadün gece eşime izlettim iki ameliyatı bak bu ne kadar kolay oldu nekan var bişey çokda çabuk yapt dr diye..benim gönlüm özelde lazrerle yaptırmak..zaten çok küçük ve sıkım canı var..devlette ameliyathanede bile beklerken tırsıyor insan..özelde hemen alıyorlar öyl kurbanlık koyun gibi dizmiyorlar kimseyi..:18::18::18:bifiyatöğrenmem lazım tabii önce..eğer bizi aşarsakuzu kuzu devlete gidicez..

miniğimde olmuştı ve çok zorlanmıtı aylarca bişey yiyemedi..

kk yada bakktım lazerle olan varmı diye ama bi yoruma rastlamadım...olan birileri olsa fikir verir iyi olur aslında..

hoş geldinn..buda kullanan olduğunu sanmıyorum ilk defa duyuyorum ..

ama diyet yaparak kilo vermek istersen burda destek olucak çok arkadaş var..

Hosgeldın cnm bende seni özledim
Valla Allah yardımcınız olsun beyazcanım sanada kuzuna da gercekten zor..
İnşallah yarını en hafif şekliyle atlatırsınız cnm lazer ameliyatı mı daha makbul yoksa normal ameliyat mı onu da öğrenmek gerek bir fark yoksa yaptır cnm inşallah gönlünden geçen bir doktor hastane bulursun ve için rahat bir şekilde yaparsınız ameliyatı bitanem ne güzel günün sonunda az da olsa ona acıyı unutturacak aktiviteler yapmışsınız mutlu olmuştur fıstığın ah şu kendini bir halt sanan insanlar ne zman bitecek acaba.. Özellikle hizmet sektöründe böyle insanları hiç alınmaması gerek senin insanlara yardımcı olup işleri kolaylaman gerek onlara afra tafra yapmak değil birde memur insanlar var nufüs dairesinde orda da kötü insanlara rastladım önüne geleni azırlayıp küçümseyenleri gördüm

Iphone dan gönderildi

ellerine sağlıkk banucum

bu kaçaklar bildirim yaptımıydı:44::44::44::44::44::44:

ben küstüm onlaraa hani burası evimizdi,terk ettileer beni.
küsme beeyazcanımya sen olmasan belkıde sucluluk hıssetmem topıge gelmeyınceburası benım ılk göz agrım ama 2 topıkte zorlanıyorum 6.takımda yarıs oldugundan mecburıyetler var ordada sohbet süper kızlar süper..ama burda kurallar yok sende bızı beklıyon konyalısın nede olsa ne olursanız olun gelın dıyosun bızde senın için gelıyoz

kızına cook gecmıs olsun canım ınsallah sıkıntısız sorunsuz hallolur hersey ya sartlarını zorlayabılıyosan özelde yaptır bence amelıyatını.bende safra kesesı amelıyatı olcam devlette gun almaya gıttım acık amelıyat yapcaklar dıye vazgectım .baska devlet hastanelerı arastırıyorum olmazsa param olmamasına ragmen borc morc özelde yaptırcam saglık sonucta özelde laparoskopıyle daha kısa suren bı amelıyat için devlet benı kesıp biççek off cook zor ya rabbım saglıgımızdan etmesın cümlemıze saglık sıhhat versın ınsallah:26::26:

hoş geldinn..buda kullanan olduğunu sanmıyorum ilk defa duyuyorum ..

ama diyet yaparak kilo vermek istersen burda destek olucak çok arkadaş var..

Teşekkür ederim,hoşbulduk canım. İnan o kadar farklı diyetler yaptım,detokslar yaptım,bir türlü 65 aşağı düşmüyorum. Acaba diyorum benim artık oturmuşmu kilom,ya da öncelerden sıkı sporcu olduğum için kasmıdır bendeki:44: diyorum...amaaa kalçamda yağ görüyorum hoşuma gitmiyor bu hal?

çoook geçmiş olsun eda cım allah şifa ve kolaylık versin size.bende bademcikten oldum 3 gün zorlandım korkma çocuklar kolay atlatıyormuş.

kızlar tünaydın bu gün nasılsınız. azcık geçmiş yaptım biraz takılayım dedim kimseler yok kaçamak yapmayın oldumu

Tünaydın fıstıklarrrrr

kızlar tünaydın bu gün nasılsınız. azcık geçmiş yaptım biraz takılayım dedim kimseler yok kaçamak yapmayın oldumu

tünaydın neslimmm

Bitanemmm karatay sağlıklı beslnemesini denedinmi hiç :26:

Meleğim bizde seni çok merak ettik ve özledik çok şükür anestesisiz çekilmiş emar bugün de inş sorunsuz geçer bi de bugünü atlatsaydınız hayırlısıyla:26: bitanemmm bütçeniz müsaitse özele yaptırmanız iyi olur fakat devlet hastahanelerinde de çok iyi doktorlar var doktoru iyi araştırdıktan sonra birşey olmaz allahın izniyle lazerli ameliyat konusunda bir bilgim yok :44::44:

Canım öncelikle hoşgeldin aramıza dediğin damlayı bilmiyorumm hiç de duymadımm fakat sonuçta vücuduna kimyasal alıyorsun iştahını ömür boyu kapaması için ömür boyu kullanman gerekir bunun yerine sağlıklı beslenip sporla versen daha iyi olur bence

canim cok sukur bitmis mr isin. merak ediyordum naptin diye. umarim bu gunude sorun olmadan atlatirsiniz ya. yavrum nasil korktu kim bilir rabbim yardim etsin insallah.

slm kizlar. ben resmen fok cu basi oldum. dila ishal oldu sanirim dis yuzunden dort gundur koca bir paket bez bitmek uzere. ben de adet oldum offf canim cikiyor. kostur kostur bir hal oldum dogrusu. oyleki pc basindan kalkmayan ben yanindan dahi gecemez oldum. az once cucuklerim pc oyunu oynuyolardi sirf biraz vakit gecirlim diye yanlarina gittim dilos sagolsun yine altina yapmis ve uyandi tabi bende asil gorevimin basinq dondum.

Sweetdimple- çookksağolasın arkadaşım,beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederim. Burada ne çok tatlı hanımlar varmış böyle hiç te haberim yokmuş benim
Damlaya gelince,bir şişeyi bitirdim,bugün yenisini aldım bilem çünkü ben yaz ayları birtürlü kilo veremiyor,tam tersi,vücüdümda su birikiyor devamlı. Arkadaşım yaz sonuna kadar kullan,ondan sonra kesersin dedi,ben de deneyim dedim. Acaba aranızda kullanan varmı diye bakmıştım ben de. Iyiki de bakmışım,yeni arkadaşlıklar edinmiş olurum bu arada ben de.

ALVALİN kullanmıyorum ama kullanmak istiyorum.nereden aldın eczaneden mi,ne zamandır kullanıyorsun,yan etki yaptı mı sende?bilgi verirsen çok sevinirim..

oyyy fıstığımmm allah yardımcın olsun ne diyimmmm bugünelrde geçecek minikler büyüyünce rahat edeceksin cnm benim

rica ederim bitanemmmm inşallah kalıcı olursun aramızda hepimiz büyük bir aile olduk burada kullan bakalım cnmm tek korkum bıraktığğın zaman ya fazlasıyla geri alırsan:44::44::44: inş böyle bir etkisi olmaz bence de iyi ki bakmışsınn:13:​

ay cnm cok zordur benımde basıma geldı bol bol gunde kac kere elbıse degıstırmıstı bebegım kıyafetıde batıyodu allah yardımcın olsun cnmm
hosgeldın cnm aramıza umarım damlan ıse yarar

hos geldin aramiza canim eger buraya takilmaya devam edersen bak daha ne arkadaslar edineceksin. simdi cogu ya tatilde ya da balayinda. insallah nete girme firsatlari olurda neler yapiyorlar anlatirlar hepsinide cok ozledik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…