- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
ay ınsallah kızların dugunu cok guzel gecmıstırhos geldin aramiza canim eger buraya takilmaya devam edersen bak daha ne arkadaslar edineceksin. Simdi cogu ya tatilde ya da balayinda. Insallah nete girme firsatlari olurda neler yapiyorlar anlatirlar hepsinide cok ozledik.
ay ınsallah kızların dugunu cok guzel gecmıstır
vallahi mervenin ki cok guzel gecmis gibi gorunuyodu gayet mutluydu. eda napti acaba ondan hic haber yok
sağolasın nuraHosgeldın cnm bende seni özledim
Valla Allah yardımcınız olsun beyazcanım sanada kuzuna da gercekten zor..
İnşallah yarını en hafif şekliyle atlatırsınız cnm lazer ameliyatı mı daha makbul yoksa normal ameliyat mı onu da öğrenmek gerek bir fark yoksa yaptır cnm inşallah gönlünden geçen bir doktor hastane bulursun ve için rahat bir şekilde yaparsınız ameliyatı bitanem ne güzel günün sonunda az da olsa ona acıyı unutturacak aktiviteler yapmışsınız mutlu olmuştur fıstığın ah şu kendini bir halt sanan insanlar ne zman bitecek acaba.. Özellikle hizmet sektöründe böyle insanları hiç alınmaması gerek senin insanlara yardımcı olup işleri kolaylaman gerek onlara afra tafra yapmak değil birde memur insanlar var nufüs dairesinde orda da kötü insanlara rastladım önüne geleni azırlayıp küçümseyenleri gördüm
Iphone dan gönderildi
bilmem valla her an küsebilirim..küsme beeyazcanımya sen olmasan belkıde sucluluk hıssetmem topıge gelmeyınceburası benım ılk göz agrım ama 2 topıkte zorlanıyorum 6.takımda yarıs oldugundan mecburıyetler var ordada sohbet süper kızlar süper..ama burda kurallar yok sende bızı beklıyon konyalısın nede olsa ne olursanız olun gelın dıyosun bızde senın için gelıyoz
kızına cook gecmıs olsun canım ınsallah sıkıntısız sorunsuz hallolur hersey ya sartlarını zorlayabılıyosan özelde yaptır bence amelıyatını.bende safra kesesı amelıyatı olcam devlette gun almaya gıttım acık amelıyat yapcaklar dıye vazgectım .baska devlet hastanelerı arastırıyorum olmazsa param olmamasına ragmen borc morc özelde yaptırcam saglık sonucta özelde laparoskopıyle daha kısa suren bı amelıyat için devlet benı kesıp biççek off cook zor ya rabbım saglıgımızdan etmesın cümlemıze saglık sıhhat versın ınsallah:26::26:
sağol canım..çoook geçmiş olsun eda cım allah şifa ve kolaylık versin size.bende bademcikten oldum 3 gün zorlandım korkma çocuklar kolay atlatıyormuş.
Teşekkür ederim,hoşbulduk canım. İnan o kadar farklı diyetler yaptım,detokslar yaptım,bir türlü 65 aşağı düşmüyorum. Acaba diyorum benim artık oturmuşmu kilom,ya da öncelerden sıkı sporcu olduğum için kasmıdır bendeki:44: diyorum...amaaa kalçamda yağ görüyorum hoşuma gitmiyor bu hal?
sağol meleğimmTünaydın fıstıklarrrrr
tünaydın neslimmm
Bitanemmm karatay sağlıklı beslnemesini denedinmi hiç :26:
Meleğim bizde seni çok merak ettik ve özledik çok şükür anestesisiz çekilmiş emar bugün de inş sorunsuz geçer bi de bugünü atlatsaydınız hayırlısıyla:26: bitanemmm bütçeniz müsaitse özele yaptırmanız iyi olur fakat devlet hastahanelerinde de çok iyi doktorlar var doktoru iyi araştırdıktan sonra birşey olmaz allahın izniylelazerli ameliyat konusunda bir bilgim yok :44::44:
Canım öncelikle hoşgeldin aramıza dediğin damlayı bilmiyorumm hiç de duymadımm fakat sonuçta vücuduna kimyasal alıyorsun iştahını ömür boyu kapaması için ömür boyu kullanman gerekirbunun yerine sağlıklı beslenip sporla versen daha iyi olur bence
allah iyiliğini versin senin..demek fok cu başı oldun..slm kizlar. ben resmen fok cu basi oldum. dila ishal oldu sanirim dis yuzunden dort gundur koca bir paket bez bitmek uzere. ben de adet oldum offf canim cikiyor. kostur kostur bir hal oldum dogrusu. oyleki pc basindan kalkmayan ben yanindan dahi gecemez oldum. az once cucuklerim pc oyunu oynuyolardi sirf biraz vakit gecirlim diye yanlarina gittim dilos sagolsun yine altina yapmis ve uyandi tabi bende asil gorevimin basinq dondum.
iyikide soruşun hakkeden canım..işallah burda hep beraber kilolardan kurtuluruz..Sweetdimple- çookksağolasın arkadaşım,beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederim. Burada ne çok tatlı hanımlar varmış böyle hiç te haberim yokmuş benim
Damlaya gelince,bir şişeyi bitirdim,bugün yenisini aldım bilemçünkü ben yaz ayları birtürlü kilo veremiyor,tam tersi,vücüdümda su birikiyor devamlı. Arkadaşım yaz sonuna kadar kullan,ondan sonra kesersin dedi,ben de deneyim dedim. Acaba aranızda kullanan varmı diye bakmıştım ben de. Iyiki de bakmışım,yeni arkadaşlıklar edinmiş olurum bu arada ben de.
iyi akşamlar kızlarrr
çok zorrrrrr bir gündü benim ve kızım için,allaha şükür bitti..
sabah erken aç getir demişlerdi hastaneden..ama sağolsunlar baya beklettiler,1 saat fuzuli yere bekledik..çocuk açlık dan bağırmaya başladı(herzaman yemez) çok şükür sıramız geldi aldılar odaya..damar yolu açmak için epey bağırttılar..ilk kandan sonra bir hap içirdiler..bi yarım saatde öyle bağırdı 2. kan alındıkdan sonra sueda sanki bayıldı,hapın etkisiymiş baygın gibi uyumaya başladı..toplamda 5 kez yarım saat arayla kan alındı..çocuğun elinde bide koca enjektör...uyuyor diye orda rahatlamıştım çünki 1 saate yakın bağırmıştı ağlamıştı..ama uyanamadı çocuk..kucakladık arabada uyanır gibi oldu ,biraz süt içiriyim diye uğraştım ,içemedi ağzım boğazım acıyor diye ağladı tekrar uyudu,,rengi bembeyaz dudakları mor ağzının içi bile bembeyaz oldu..biran ölücek sandım ..dedim sağlam çocuğu öldürücem buralarda..çokk uyuduu 10 da başadı,4 de zar zor uyandı ama sersem bi vaziyette şimdi yne uyudu.işallah yarına kadar iyice açılır.
çok korktum bu gün,halada korkuyorum..işallah ayılır iyice,sanki narkoz aldı.
işallah büyüme hormonları düzgün çalışıyordur,yoksa daha fazla tetkik istiycekler ,sorun varsada her gece iğne olucak...
bademcik amekiyatını ramazan sonuna bırakmaya karar verdim..zaten 3 günde fazlasıyla yıprandı fazlasıyla kan alındı..biraz toparlansın,hem bu arada biraz hastane dr araştırıyım.işallah iyi birine rast geliriz..
sağolasın nura
sorma canım yaa,bu gün bende dedim sanki sekreter değil prof ..ayy bi afra bi tafra..bu günki hemşiremizde öyle ,yıllardır biirim bu hemşireyi,kapısını bile çalmaya çekinir millet..
bu günde bi çocuğun şeker yükleme testini rezil etti ..annesi sormuş,ilacı burda mı içiricez evdemi diye..hemşire evde içir gel demiş..hani şekerli bi su içiriyorlar ya,annede içirmiş gelmiş...kadına kızıyor birde,kadım nerden bilsin sen doğru anlatmazsan.yazık çocuk sonra birdaha gelicek test için..
b
bilmem valla her an küsebilirim..
seninişde kaldı,sakın açık ameiyat olma canım,2 çocuk var senin eline bakan.iyileşme süren uzar açıkda sende biliyorsun..
para konusu zaten karmaşık canım..para var ama yok bizde..sağolsun kaynımdan bize bişey kalmıyor..ama tek varlığım çocuklarım onlar için verebildiğim en iyi imkanı vermek isterim..hele bide çok küçük zaten kızım..
sağol canım..
işin kötüsü benim kız geçen yaz geniz etinden ameliyat olmuştu zaten..bu yaz tekrarlamış ve geniz eti ve bademcikleri alınacak..
sağol meleğimm
birazda kısmet işi..geçen seferki dr un muayene sırasını bile zar zor allıyorduk..çok iyi dr diyorladı,sanırım asistanlara yaptırdı ameliyatı..bizim bi akrabanın çocuğuda çok iyi diye aynı dr a yaptırdı onunda hiç iyi olmadı tekrar ameliyat olacakmış..
allah iyiliğini versin senin..demek fok cu başı oldun..
eee annelik demek birazda fok cu demekk..tüm pis işler bizim zaten..yarın büyüdüklerinde bizi beyenmiycek o foklular..burunkıvıracaklar bize..
geçmiş olsun demeyi unuttum,yaz sıcaklarıda bastırdı,isal kaçınılmaz ..işallah virüs falan deyildir..
iyikide soruşun hakkeden canım..işallah burda hep beraber kilolardan kurtuluruz..
iyi akşamlar kızlarrr
sabah erken aç getir demişlerdi hastaneden..ama sağolsunlar baya beklettiler,1 saat fuzuli yere bekledik..çocuk açlık dan bağırmaya başladı(herzaman yemez) çok şükür sıramız geldi aldılar odaya..damar yolu açmak için epey bağırttılar..ilk kandan sonra bir hap içirdiler..bi yarım saatde öyle bağırdı 2. kan alındıkdan sonra sueda sanki bayıldı,hapın etkisiymiş baygın gibi uyumaya başladı..toplamda 5 kez yarım saat arayla kan alındı..çocuğun elinde bide koca enjektör...uyuyor diye orda rahatlamıştım çünki 1 saate yakın bağırmıştı ağlamıştı..ama uyanamadı çocuk..kucakladık arabada uyanır gibi oldu ,biraz süt içiriyim diye uğraştım ,içemedi ağzım boğazım acıyor diye ağladı tekrar uyudu,,rengi bembeyaz dudakları mor ağzının içi bile bembeyaz oldu..biran ölücek sandım ..dedim sağlam çocuğu öldürücem buralarda..çokk uyuduu 10 da başadı,4 de zar zor uyandı ama sersem bi vaziyette şimdi yne uyudu.işallah yarına kadar iyice açılır.
işallah büyüme hormonları düzgün çalışıyordur,yoksa daha fazla tetkik istiycekler ,sorun varsada her gece iğne olucak...
bademcik amekiyatını ramazan sonuna bırakmaya karar verdim..zaten 3 günde fazlasıyla yıprandı fazlasıyla kan alındı..biraz toparlansın,hem bu arada biraz hastane dr araştırıyım.işallah iyi birine rast geliriz..
sağolasın nura
sorma canım yaa,bu gün bende dedim sanki sekreter değil prof ..ayy bi afra bi tafra..bu günki hemşiremizde öyle ,yıllardır biirim bu hemşireyi,kapısını bile çalmaya çekinir millet..
bu günde bi çocuğun şeker yükleme testini rezil etti ..annesi sormuş,ilacı burda mı içiricez evdemi diye..hemşire evde içir gel demiş..hani şekerli bi su içiriyorlar ya,annede içirmiş gelmiş...kadına kızıyor birde,kadım nerden bilsin sen doğru anlatmazsan.yazık çocuk sonra birdaha gelicek test için..
b
seninişde kaldı,sakın açık ameiyat olma canım,2 çocuk var senin eline bakan.iyileşme süren uzar açıkda sende biliyorsun..
para konusu zaten karmaşık canım..para var ama yok bizde..sağolsun kaynımdan bize bişey kalmıyor..ama tek varlığım çocuklarım onlar için verebildiğim en iyi imkanı vermek isterim..hele bide çok küçük zaten kızım..
sağol canım..
işin kötüsü benim kız geçen yaz geniz etinden ameliyat olmuştu zaten..bu yaz tekrarlamış ve geniz eti ve bademcikleri alınacak..
sağol meleğimm
birazda kısmet işi..geçen seferki dr un muayene sırasını bile zar zor allıyorduk..çok iyi dr diyorladı,sanırım asistanlara yaptırdı ameliyatı..bizim bi akrabanın çocuğuda çok iyi diye aynı dr a yaptırdı onunda hiç iyi olmadı tekrar ameliyat olacakmış..
allah iyiliğini versin senin..demek fok cu başı oldun..
eee annelik demek birazda fok cu demekk..tüm pis işler bizim zaten..yarın büyüdüklerinde bizi beyenmiycek o foklular..burunkıvıracaklar bize..
geçmiş olsun demeyi unuttum,yaz sıcaklarıda bastırdı,isal kaçınılmaz ..işallah virüs falan deyildir..
iyikide soruşun hakkeden canım..işallah burda hep beraber kilolardan kurtuluruz..
vallahi mervenin ki cok guzel gecmis gibi gorunuyodu gayet mutluydu. eda napti acaba ondan hic haber yok
tamam bitanemmmm istediğin zaman müsait olduğunda bekliyorum
Cok gecmis olsun canim ya nasıl icim sıkıldı o cocuk ne olmustur.acil sifalar cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağolun kızlarriyi akşamlar canlarrr
offff meleğim hakikaten zor bir günmüş kıyamam prensese ne acıdı kimbilir bugün uyusun dinlensin cnmmm bademcikk ameliyatını sonraya ertelemn çok iyi olmuş toparlasın biraz bünyesi inş nasibinize iyi bir dr bulunur ama oyle asistanlarına filan yaptıracaksa hiç yaptırma cnmm
o kaynına öyle bir kızıyorumkiiresmen hak yiyor bu kadarı da olmazki
inşallah ikisinin de çok güzel geçmiştir
bızdıkkkk nerelerdesin bakimmmmm menü bekliyoruzm ödev verdik diye küstünmü yoksa:26::26::26:
Ablaaaaa ya :s sana soz verdim yazacam bugun menuyu diye ama hic yazmim daha iyi. Berbat bir gunduu. Offf ablaaaaa ya :; biturluuu yapamiyorum diyeti. Okul cok engel oluyo bana. İyiki oruc basliyo pazar gunu insha Allah. 2 hafta okulda oruc tutmak. Oructa nasil beslenecegimi hic hic hic bilmiyorum. :)) oructan sonra zatenn. Konsantreee spor ve diyet. İnsha Allah. Simdilik 2 hafta daha disimi sikim. İnanki artik okula gidesim yokk
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
sağolun kızlarr
çokk derin uyuyor,yarın gezdiriyim biraz diyorum..çok üzüldü çok yıprandı 3 gündür..
zaren ramazanda epey bi sersem gezerim alışıncıya kadar..ramazan öncesi biraz gezsin istiyorum..bakalım yarın hava durumuna ve kızın duumuna göre götürücem bi yerlere..
kaynımı allah nasıl biyorsa öyle yapsın zatendün eşimi zorluyor ille gel diye.
.eşimde gidecek çok kızdımeşime resti çektimbu gün yanımda olmıycaksan hiç olma zaten,hep tek başımayım .böyle bi günde yalnız bırakacaksan sana ihtiyacım yor git güle güle dedim. .tırstı tabi kaldı..
hakediyor ama,ne korkuyorsa kardeşinden..zaten kendi göbeğimi kendim kesiyorum her zaman..çocuğu baş edemiyorum kan alınırken..hele bu gün kendim gitseymişim tam bi işkence olucakmış. her kan tüpünü öteki blokdaki merkeze götürdü eşim ben çocuğu beklerken..yalnız olsaydım uyur çocuk kucağımda elinde enjektörle 5 tur yapıcaktım ..hatta 8 ,eksik işler içinde extradan koştırma..
ablaya itiraz yokkkyaz kuzummm bakim neler yemeişsin yazmazsan yol gösteremeyizki bitanemm söz kızmayacağımm
oh uyusun meleğim benimmm çok yoruldu dinlenir eğer iyi hissederse kendi gezdir cnmmm iyi olur eniştesiz hiçbirşey beceremiyor anlaşılan uyuz kaynınkendi yapsın cnmmm rest çekmekle iyi yapmışsın böyle zamanlarda destek lazım sana
iyi gecelerrr..
Peki abla yaziyorum :
Sabah 7:20 : 1 yumurta 2 esmer cracker, biber. Zeytin
Ogle 13:00 : 1 esmer ekmek ve kasarpeyniri. Biber ve Zeytin
17:00 2 poca ve zeytin
19:00 canim oyle bi misir cektiki misirpatlattim. Zeytinyag kullandim.
1 bardak sprite icecegi. Sadece 1 tane baklava. Ve 1,5 litre su.
Bak goruyormusun abla. Hersey o pocada basladi. Aciktim ne yiyecegimi bilemedim. Yogurdum bitmisti. Yoksa yogurtlumeyve yerdim. Oyle iste. Berbat dimi. Yarinda diyetisyene gidecem sanki onun listesini uyguluomda. Hhaha. Kadindicek sen marttan beri sadexe 3 kilomu verdin hahahah. Halbuki bilmio ben yeni basladim. Basliom super gidio. Kilo veriom sonra kendimi saliom yine aliom kiloyu. Off abla bana yardim ettt .....
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
iyi geceler meleğimmm
ne bitmez krakermiş bunlarrrrevet bir kez karbonhidrat aldığın zaman n gerisi gelir sürekli acıktırır çünkü basit karbonhidratlar böyle malesef
şöyle yapıyoruz cnmmm
http://cloudpage.co/karatay-menusu
sen bu linkteki kahvaltıları inceleyip her gün bir tanesini uyguluyorsun
menülerden de seçiyorsunnn şayet bunlar dışında yersennnnn inann slm dahi vermemmmher gün düzenli sporunu yapıyorsun ve suyunu
içiyorsun anlaştıkmııı
iyi geceler bızdıkkkk kaçıyorum allah rahatlşık versinnnn yarın güzel bir menüyle beni şok et hadi inanıyorum sana:13::13:
ay cnm ınan okurken benım ıcım yanıyo ya allah yardımcın olsun sana kızına gercekten cok zor ya bır lokmacık canıyla kac tup kan almalar falan..bencede ramazan oncesı gezdır onun da kafası dagılır senınde..bıraz temız hava ıyı gelır ıkınızede..valla kaynınla aranızdakı sorunu bılmıyorum ama tahmın edebılıyorum cnm..bu ınsalar baskasının hakkını yıyolar sımdı ama yarın obur gun allaha nasıl hesap verırım dıye hıc dusunmuyolar allah onu ıslah etsın ınsallah..bırde su fokcu basıyız ya gecen gun bı tanıdıgım aferın sana sındı oglun herseyı yıyo masallah dedı esım ordan ne der begenırsın aa sındı degıl ben alıstırdım bunları dıyeiyi akşamlar kızlarrr
Sabah erken aç getir demişlerdi hastaneden..ama sağolsunlar baya beklettiler,1 saat fuzuli yere bekledik..çocuk açlık dan bağırmaya başladı(herzaman yemez) çok şükür sıramız geldi aldılar odaya..damar yolu açmak için epey bağırttılar..ilk kandan sonra bir hap içirdiler..bi yarım saatde öyle bağırdı 2. Kan alındıkdan sonra sueda sanki bayıldı,hapın etkisiymiş baygın gibi uyumaya başladı..toplamda 5 kez yarım saat arayla kan alındı..çocuğun elinde bide koca enjektör...uyuyor diye orda rahatlamıştım çünki 1 saate yakın bağırmıştı ağlamıştı..ama uyanamadı çocuk..kucakladık arabada uyanır gibi oldu ,biraz süt içiriyim diye uğraştım ,içemedi ağzım boğazım acıyor diye ağladı tekrar uyudu,,rengi bembeyaz dudakları mor ağzının içi bile bembeyaz oldu..biran ölücek sandım ..dedim sağlam çocuğu öldürücem buralarda..çokk uyuduu 10 da başadı,4 de zar zor uyandı ama sersem bi vaziyette şimdi yne uyudu.işallah yarına kadar iyice açılır.
Işallah büyüme hormonları düzgün çalışıyordur,yoksa daha fazla tetkik istiycekler ,sorun varsada her gece iğne olucak...
Bademcik amekiyatını ramazan sonuna bırakmaya karar verdim..zaten 3 günde fazlasıyla yıprandı fazlasıyla kan alındı..biraz toparlansın,hem bu arada biraz hastane dr araştırıyım.işallah iyi birine rast geliriz..
Sağolasın nura
Bu günde bi çocuğun şeker yükleme testini rezil etti ..annesi sormuş,ilacı burda mı içiricez evdemi diye..hemşire evde içir gel demiş..hani şekerli bi su içiriyorlar ya,annede içirmiş gelmiş...kadına kızıyor birde,kadım nerden bilsin sen doğru anlatmazsan.yazık çocuk sonra birdaha gelicek test için..
B
Seninişde kaldı,sakın açık ameiyat olma canım,2 çocuk var senin eline bakan.iyileşme süren uzar açıkda sende biliyorsun..
Para konusu zaten karmaşık canım..para var ama yok bizde..sağolsun kaynımdan bize bişey kalmıyor..ama tek varlığım çocuklarım onlar için verebildiğim en iyi imkanı vermek isterim..hele bide çok küçük zaten kızım..
Sağol canım..
Işin kötüsü benim kız geçen yaz geniz etinden ameliyat olmuştu zaten..bu yaz tekrarlamış ve geniz eti ve bademcikleri alınacak..
Sağol meleğimm
Allah iyiliğini versin senin..demek fok cu başı oldun..
Eee annelik demek birazda fok cu demekk..tüm pis işler bizim zaten..yarın büyüdüklerinde bizi beyenmiycek o foklular..burunkıvıracaklar bize..
Geçmiş olsun demeyi unuttum,yaz sıcaklarıda bastırdı,isal kaçınılmaz ..işallah virüs falan deyildir..
Iyikide soruşun hakkeden canım..işallah burda hep beraber kilolardan kurtuluruz..
restı cekmekle ıyı yapmıssın cnm gercekten bız alltan aldıkca onlar daha bı delırıyolar bu erkekler (sanırım ben esıme olan kızgınlıgımı bu yolla cıkarmıs oluyorum bıraz bende mesafelıyım bu ıkı gundur)sağolun kızlarr
çokk derin uyuyor,yarın gezdiriyim biraz diyorum..çok üzüldü çok yıprandı 3 gündür..
Zaren ramazanda epey bi sersem gezerim alışıncıya kadar..ramazan öncesi biraz gezsin istiyorum..bakalım yarın hava durumuna ve kızın duumuna göre götürücem bi yerlere..
Kaynımı allah nasıl biyorsa öyle yapsın zatendün eşimi zorluyor ille gel diye.
.eşimde gidecek çok kızdımeşime resti çektimBu gün yanımda olmıycaksan hiç olma zaten,hep tek başımayım .böyle bi günde yalnız bırakacaksan sana ihtiyacım yor git güle güle dedim. .tırstı tabi kaldı..
Hakediyor ama,ne korkuyorsa kardeşinden..zaten kendi göbeğimi kendim kesiyorum her zaman..çocuğu baş edemiyorum kan alınırken..hele bu gün kendim gitseymişim tam bi işkence olucakmış. her kan tüpünü öteki blokdaki merkeze götürdü eşim ben çocuğu beklerken..yalnız olsaydım uyur çocuk kucağımda elinde enjektörle 5 tur yapıcaktım ..hatta 8 ,eksik işler içinde extradan koştırma..
aynen katılıyorum cnm
ablaya itiraz yokkkYaz kuzummm bakim neler yemeişsin Yazmazsan yol gösteremeyizki bitanemm Söz kızmayacağımm
Oh uyusun meleğim benimmm çok yoruldu dinlenir eğer iyi hissederse kendi gezdir cnmmm iyi olur eniştesiz hiçbirşey beceremiyor anlaşılan uyuz kaynınKendi yapsın cnmmm rest çekmekle iyi yapmışsın böyle zamanlarda destek lazım sana
ıyı geceler cnmiyi gecelerrr..
cnm grısını hakkında ne dusunuyosun marketlerde goruyorum dısarı cıkınca yanıma alsam mı bazen dıye dusunuyorum ama un,ekmek yasak ya nasıl yapalım sence alayım mı almım mı?
iyi geceler meleğimmm
Ne bitmez krakermiş bunlarrrrEvet bir kez karbonhidrat aldığın zaman n gerisi gelir sürekli acıktırır çünkü basit karbonhidratlar böyle malesef
şöyle yapıyoruz cnmmm
http://cloudpage.co/karatay-menusu
sen bu linkteki kahvaltıları inceleyip her gün bir tanesini uyguluyorsun
menülerden de seçiyorsunnn şayet bunlar dışında yersennnnn inann slm dahi vermemmmHer gün düzenli sporunu yapıyorsun ve suyunu
içiyorsun anlaştıkmııı
Iyi geceler bızdıkkkk kaçıyorum allah rahatlşık versinnnn yarın güzel bir menüyle beni şok et hadi inanıyorum sana:13::13:
ALVALİN kullanmıyorum ama kullanmak istiyorum.nereden aldın eczaneden mi,ne zamandır kullanıyorsun,yan etki yaptı mı sende?bilgi verirsen çok sevinirim..
[/
rica ederim bitanemmmm inşallah kalıcı olursun aramızda hepimiz büyük bir aile olduk burada kullan bakalım cnmm tek korkum bıraktığğın zaman ya fazlasıyla geri alırsan:44::44::44: inş böyle bir etkisi olmaz bence de iyi ki bakmışsınn:13:
Evet canım benim de tek korktuğum şey geri almam,ancak sportif ve inatçı olduğumdan alırsam bile ne yapar eder verdiririm o kilolarıiyiki de spor sevenim
doğru tahmin ediyosun canım..ay cnm ınan okurken benım ıcım yanıyo ya allah yardımcın olsun sana kızına gercekten cok zor ya bır lokmacık canıyla kac tup kan almalar falan..bencede ramazan oncesı gezdır onun da kafası dagılır senınde..bıraz temız hava ıyı gelır ıkınızede..valla kaynınla aranızdakı sorunu bılmıyorum ama tahmın edebılıyorum cnm..bu ınsalar baskasının hakkını yıyolar sımdı ama yarın obur gun allaha nasıl hesap verırım dıye hıc dusunmuyolar allah onu ıslah etsın ınsallah..bırde su fokcu basıyız ya gecen gun bı tanıdıgım aferın sana sındı oglun herseyı yıyo masallah dedı esım ordan ne der begenırsın aa sındı degıl ben alıstırdım bunları dıye
Resmen kalkıp kafasını kırasım geldı ama tabı kadın en yakımız oldugu ıcın bılıyo gercegı zaten bende gerıde kalmayıp lafımı soktum dayanamadım esıme
yarın oburgun buyuyup hayırlı evlat olunca onların cocugu kotu olunca anasının terbıyesı olcaktır kesın yanı cevremde hep boyle gordum ve esımde de o potansıyelı goruyorum sımdıden
restı cekmekle ıyı yapmıssın cnm gercekten bız alltan aldıkca onlar daha bı delırıyolar bu erkekler (sanırım ben esıme olan kızgınlıgımı bu yolla cıkarmıs oluyorum bıraz bende mesafelıyım bu ıkı gundur)
aynen katılıyorum cnm
ıyı geceler cnm
cnm grısını hakkında ne dusunuyosun marketlerde goruyorum dısarı cıkınca yanıma alsam mı bazen dıye dusunuyorum ama un,ekmek yasak ya nasıl yapalım sence alayım mı almım mı?
Bu arada ceco hala gelmedı sanırım bakalım bızım taze gelınler ne zaman gelcek ozledık yahu melankolı de yok prenseste oooo tum topık kayıplarda yahuuuneerelerdesınız kızlar ozledık yaa su topık eskı zamanlarına donsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?