80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Beyazcanim cok gecmis olsun zor bir gun olmus. İnsallah tahliller temiz cikarda unutursunuz bu yasadiklarinizi. Eniste de allahtan yanindaymis ya olmasaydi tek basina mahfolurdun.

merhabalar.siteye yeni uye oldum.86 kiloyum.cepten giriyorum.yazilar bit gibi umarim dogru yere yaziyorumdur :)) 3aylik bebisim var.emziriyorum.bende sizinle zayiflamak istiyorum.cevap yazarsniz sevinirim

Tabiki canim hos geldin aramiza bebisin hayirli olsun. Ama bu evrede kilonu degil bebisi dusun. Benimki yedi aylik oldu ama emziremiyorum o yuzden basladim maratona. Neler yapmayi planliyorsun anlat sana yol gosterelim canim

dunkı menum

sabah kapya bıberle 2yumurtalı omlet peynır zeytın 2dılım ekmek
öğlen 1paket form bıskuvı 2tane tutku bıskuvı (denızdeyken yedım yemeklere saldırmıyım etrafta dıye)
aksam mangal yaptık 2 tavuk pirzola 4 köfte salata ayran 4kasık pudıng:26::26:

4lıtre su
3bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
1bardak yesılkahve

spor 3saat yuruyus 50 mekık

menun başarılı ben beğendim
:)
merhabalar.siteye yeni uye oldum.86 kiloyum.cepten giriyorum.yazilar bit gibi umarim dogru yere yaziyorumdur :)) 3aylik bebisim var.emziriyorum.bende sizinle zayiflamak istiyorum.cevap yazarsniz sevinirim

hoşgeldin

cook gecmıs olsun kuzuna ınsallah buyumeyle ılgılı sıkıntı cıkmaz yoksa baya zor bı dönemden gececeksınız yazık daha cook kucuk
menun başarılı ben beğendim
:)

hoşgeldin
tesekkur ederım canım bakalım yarın görcezsonucunu

Kizlar patates salatasi yesemmi kahvaltida?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Yaaa ablacimmm cokcokcok uzuldum. Kiyamam ben prensese ya oyy.. Cokcok gecmis olsun Allah im cabucak kaldirir yine ayaga insha Allah. Opdumseni cok uzulmeebakk kiyamamm..

cook gecmıs olsun kuzuna ınsallah buyumeyle ılgılı sıkıntı cıkmaz yoksa baya zor bı dönemden gececeksınız yazık daha cook kucuk

tesekkur ederım canım bakalım yarın görcezsonucunu

ben çok korkuyorum yarından malum bu hafta sporda yapamadım. haftasonu gezmelerde kaçamaklar yaptım artı çıkıcamı sanmıyom ,belki eksilmez en fazla ama acıcık eksilsem göbek atacam o derece yani. ama bu gün akşam iki elim kanda olsa sporumu yapacam çok özledim ter atmayı bağımlılık yaptı spor yapmayınca eksik hissediyor insan :)

ayy hepımızde tartı fobısı oldu galıba
bende eksılerde degılımdır dıye korkuyorum.yarın görcez artık.benımde yuruyus harıcı pek sporum yook.yuruyusede vucut alıstı ekstra spor yapmadıgım zamanlar pek veremıyorum.su agrlarımdan spor yapamadım buhafta artık umudum yuruyuslerımde ama banu bızı oyucak veremezsek takımın yuzdesını düşürüyoz dıye

Tabiki canim hos geldin aramiza bebisin hayirli olsun. Ama bu evrede kilonu degil bebisi dusun. Benimki yedi aylik oldu ama emziremiyorum o yuzden basladim maratona. Neler yapmayi planliyorsun anlat sana yol gosterelim canim
uzunca cvp yazdm ama gonderem
edm simdi kilo vereezsem birde emzirmeyi birakirsam daha fazla kilo almaktan korkuyorum.muthis istahim var/bol su yesillik 7 dilim tam bugdy ekmegi uc litre su dusunuyorm

Slm fıstıklarımmmmmm

uzunca cvp yazdm ama gonderem
edm simdi kilo vereezsem birde emzirmeyi birakirsam daha fazla kilo almaktan korkuyorum.muthis istahim var/bol su yesillik 7 dilim tam bugdy ekmegi uc litre su dusunuyorm

7 dilim ekmekmiiii bitanemmm öncelikle aramıza hoşgeldinnn bu ekmekleri mümkün olduğunca minimuma indirmeye çalış bitanemm

tam buğday kepekli tahıllı hiç farketmez bol su ve yeşillki sütünü çoğaltacak tır cnmcımmm

takımın ortalamasından ziyade sizi düşünüyorum Eylülümmmm götürmüşüz pudingleri yine neyseki sağlam yürüyüş yapıyorsun bitanemmm

korkma kuzummmm ama bugün spora asıl bitanemmm

Kizlar patates salatasi yesemmi kahvaltida?

ayyyyyy bızdıkkkkkkkkk hala patataes salatası soruyorsun aşk olsun bebişim sana

akşam verdiğim linkin neresinde gördün kuzum patates salatasınııı gel bakim buraya

Merhaba canım hoşgeldin aramıza elbetet yazarız bitanem neden yazmayalımmmm uyarılarımızı dikkate alırsan her güğn menülerini düzenli paylaşırsan yardımcı olabiliriz kuzumm

bu konuda en tecrübelimiz sensinnnn Gülayımm

ohhhh hadi gözümüz aydın meleğimmmm kendini iyi hissederse götür prensesleri biraz havaları değişsin cnmmm

menum

sabah peynır zeytın salatalık domates 2dılım ekmek
ara 10 tane kadar yaban mersını kurusu
öğlen salata 5tane tostmakınesınde pişmiş köfte ayran
ara 1kase yogurt zencefıl tarcın zerdecal ekledım
aksam salata yogurt 1kase corba yarın tartı gunu aksam cok kacırmamak lazım

2bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
2bardak yesılkahve

spor 2saat yuruyus tum gun temızlık:52

Dilanin disi ciktiiiiiiiiiiii heyooooooooo
hadı hayırlısı ılk kım gördu.diş bugdayı partısı nezaman yapcan ay ramazanda geldı nasıl olcakkı zıllı durdu durdu ramazan geldı diş cıkardı

kuzum hak veriyorum evde birileri yerken elbette canın çeker ben diyorumki mümkünse akşam ve sonrası cısları yemeyelimki eritme imkanımız olsun

Dilanin disi ciktiiiiiiiiiiii heyooooooooo

:119: öpüver teyzesinin yerine

evet sevgili ayyuzlum eylul beyazcanim sende istemis miydin :44:baska kim vardi hatirlayamadim 5 hafta gecti gitti ve bizim ramazana kadar 4-5 kilo hedefimiz vardi ya kizlar iste o gun yarin geldi catti bakalim hedeflerimize ulasmismiyiz???​

yarin sizden bunun icin bir bildirim istiyorum canlar...ok bende yapcam

Ay hic sormayinbizim parti gume gitti. İlk ben gordum disini sanirim hediye almam lazim:))). Aslinda yarin kizlarla bulusacaktik parka gidecektik ramazan oncesi son bulusma olacakti. Arkadasim hedigi yap getir dedi ama nr yapsam bilmemki ordami versek partiyi yoksa ramazan sonnu mu beklesem offf ne kotu oldu zamanlama ya

Kac kiloydum kiz o zaman hatirlamiyorum ama hedefime gelemwdigimi biliyorum. Kismet artik ramazandan sonra insallah vitamin islerimde bitmis olur da daha hizli zayiflarim. Sen hedefine ulastin ama degilmi. Memlekete daha fit gideceksin insallah. Bende su ade biraz hafiflesin ebru sallinin bacak kalca egzersizine baslicam. İki haftada iki beden vaatediyor.

Cnm benim 4-5 kiloluk hedefim şimdiye kadar 3 verdim yarın tam olarak yazcam ama yarından hiç ümidim yok ama Türkiye'ye gelene kadar ki hedefime daha var 75 olmam gerekiyodu o zamana kadar yani taa Ağustos Eylül ayına kadardı
Ama bayrama gelecek olursam sanmıyorum 75 olabileceğimi inşallah Ramazan'da kilo verebilirim yaa

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…