80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnsallahverirsin canim ramazan da da. Benim hedefim vermwk yani:))) ben memlekete gidince vermissin kilo dediler ama aaaaa ne kadar zayif olmussun diyen olmadi. Canim sıkıldı bu duruma. Sonucta dokuz on kilo vermisim borumu. Neyse onumuze bakacaz artik. Ne zaman giderim bir daha bilmiyorum ama biraz daha zayiflasam iyi olacak artik. Yoruldum bu kilo muhabbetinden((

İyi akşamlar fıstıklarrrrr

Gülaycım bazıları farketse de özellikle söylemez sen kendini biliyorsun sonuçta değilmi 36 paket margarin attın sen kolaymı

Tamam abla bide ekmek kullaniyormusun sen ?? Cracker felan

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

ben 6 aydır ekmek ve türevlerini hiç tüketmedim cnmcımm

Hhahahahahahahahah ablaaaaaa yerimseni biliyorum ama yedim( nebiilim usendimm bisiler hazirlamaya

Ama böylede olmassssskiiiiiii yaramazlık yapıyorsun ardından şirinlik yapıyorsun kızamıyorumdaaaa

ne bu üşengeçkil bebişimmmm gençler üşenmezzzz tempo tempoooo menümüz gelsin bakimmmm

bitanem doğru beslenirsen neden veremeyesin blue az kilolu olduğu halde oruçla verdi hem siz neden hep negatif cümleler kuruyorsunuz bakimmm

özellikle d vitamini değerin yükselirse kilo vermen hızlanacak bitanem sıkma canını

bence sıcağıyla yapıver kuzummm hem arkadaşınla da buluşacakmışsınız akşamdan nohutunu buğdayını ıslat sabah hemen pişer diloşumuzun hediyesinide unutma tabiiii

iyi geceler kızlarr

çok şükür az geçmiş birikmiş ağız tadıyla bi geçmiş yaptım uzun zaman sonra..

bu gün kızlarla parka gittik,halamla babaannem ve kız kardeşimde geldi..güzelce hem piknik yapık hemde biraz dolandık..park çarşının içinde olunca iyi oldu baya bi dolaşmış olduk..bu günde felaket sıcak burası..gece olmasına rağmen bunaltıcı bi sıcak var..ramazandaallah yardımımız olsun..

çaşıdaki parkda çokk kalabalıkdı,hem konser vardı akşam hemde ramazan arefesi herkes gezmek isedi sanırım..kızlarr çokk mutlu oldu ,iyi geldi bize bu gezme..

merhabalar.siteye yeni uye oldum.86 kiloyum.cepten giriyorum.yazilar bit gibi umarim dogru yere yaziyorumdur :)) 3aylik bebisim var.emziriyorum.bende sizinle zayiflamak istiyorum.cevap yazarsniz sevinirim

hoş geldin aramızaa

bebeğinin yaşı uzun olsun ,analı babalı büyüsün işallah...

kilo verme işine çokda takma şu aralar,ama ipin ucunuda kaçırma..buralarda olursan sana yardım edcekdir kızlar canım

Beyazcanim cok gecmis olsun zor bir gun olmus. İnsallah tahliller temiz cikarda unutursunuz bu yasadiklarinizi. Eniste de allahtan yanindaymis ya olmasaydi tek basina mahfolurdun.

Yaaa ablacimmm cokcokcok uzuldum. Kiyamam ben prensese ya oyy.. Cokcok gecmis olsun Allah im cabucak kaldirir yine ayaga insha Allah. Opdumseni cok uzulmeebakk kiyamamm..

cook gecmıs olsun kuzuna ınsallah buyumeyle ılgılı sıkıntı cıkmaz yoksa baya zor bı dönemden gececeksınız yazık daha cook kucuk

tesekkur ederım canım bakalım yarın görcezsonucunu

hoşgeldin meleğimmm ohhh ne güzel prenseslerle gezmişsinnnn burada nefes alınmıyor meleğimmm allah sabrını verir merak etme sen

ne demek hedef yok bebişimmmm hayırdırrr sende iyiki varsın cnm benim iyiki hepinizi tanımışım çok seviyorum sizleriiiiii

Menüm

Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
1 diş sarımsak
Kahvaltı
2 yumurtalı menemen
1 bardak kefir
7 ceviz
2 dilim peynir
10 zeytin
2 dilim karpuz

ÖĞLE
1 dilim parfe şekersiz

AKŞAM
sulu köfte
yeşil mercimek salatası
cacıkk

SPOR
sabah 10 dk twist 13 x5 tibet yogası
öğleden sonra
30 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk tiffany 45 squat 60 mekik

Sıvı
3 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
3 bardak elmalı karışım
1 bardak kefir
1 fincan türk kahvesi+1 kuru erik
1 bardak çay
1 maden suyu

ıyıgeceler kızlar temızlık yaptım tum gun yoruldum uyuyakalmısım telefon sesıyle uyndım.kaynım aradı kayınvalıdem memlekette felç gecırmıs hastaneye kaldırmıslar.sol tarafındanmıs ıyıymıs ama telaslandım yınede.esım uyuyo ona bısey söylemedım kaynımda onun annesıne düşkünlüğünü bıldıgınden benı aradı.sabah söylıycem artık.yarında hastaneye gıdıcez yolda nasıl söylıycem bılmem.benım agrılarım cogaldı dıye ıstanbul egıtım arastırma hastanesıne genel cerrahıye randevu almıstım.unutmusum sızede yazmayı.sabah oraya gıdıcem bakalım amelıyat ıcın konuscam.kapalı amelıyat yapıyolarmı cok gecemı gun verıyolar ögrencem.ama benım telefonumda ınternet yook malesef artık namaza kalkınca tartılıp yazarım sız paylasımı halledersınız bır zahmet sımdı cıkmam lazım ıyı geceler.

off ya hatırladım daha cook sınırlewndım benım hedefım 65 kıloydu ramazana kadar ama mallesef ben nezaman kendıme hedef koysam hastalık sıkıntısı cıkııyo belım cook kötuydu tam ıyıleştı böbreklerle safra kesesı bırakmadı yakamı spor yapmamı engelledıler.yuruyusumu hep yaptım ama benım vucut alıstı yuruyuse onunla kılo veremıyorum malesef ekstra spor yapmadanda gıtmedı kılolarım ramazanda beraberız kılolaarımlatek tesellım gecensene ramazanda 90kılolardaydım busene 68 ee bu bıle yeter ama hedefıme ulassam daha ıyıydı

gr gr da olsa ulaşacağız hedefine canım benim sıkma canını sen hiç sağ salim şu ameliyatını atlat öncelikle

Hahaha abla sen bitanesinn. Ewet su usengeclik acaip var bende ( yenicem bunuda insha Allah. Ay menumu bugun yazmim yarin yazsammmm🙊🙈

Abla sennnn ekmeksiz nasil dayanabiliorsunnn zor gelmiyormuuu

hazır konuyu açmışken sorayım d vitaminini dr mu sana vermişti sen mi aldın ha birde omega 3 tablet alıyorum demiştin ya onudamı kendin aldın ya da dr verdi. sorim diyom kaç zamandır unutuyom. başka sorularımda vardı ama unuttum aklıma gelince soracam inşallah

günaydın kızlarrr

ramazan gelmeden diye bu günde kızları anneanneye götürecem.2 aydır gitmiyoz..annemde söylenip duruyo gelmediniz diye..

bizde son gün gezelim nasılsa ramazzanda kılımı kıpırdatamam..

bieazdan hazırlanalımda ancak gideriz 2 otobüs 1 saat yol sürer ..

kv leye üzüldüm canım çok geçmiş olsun..işallah çok kötü deyildir durumu..allah hiçkimseyi elden ayakdan düşürmesin.bakanada yatanada çokk zor..

allah şifa versin..senin hastane işinde işinde işallah hallolur...

ayyüzlüm işallah güzel bir gün olur dila ve senin için..iyi eğlencelerr..

Herkese günaydın. İki gündür uğrayamadım geçmiş yapmadım henüz ama ilk fırsatta yapacam inşallah. Oğlum bir türlü iyileşemedi bugün tekrar doktora götürecem. Ne giribi geçti ne öksürüğü. Allerjisi var gerçi ama sesi de kısıldı. Yemek yemiyor. Ben evdeyken sadece emziriyorum karnı doymadığı için de sabaha kadar uyuyamıyor. En azından doktordan bir vitamin alayım bide B12 sini baktıracam. Çocuklarda B12 eksikli sinir sisteminde tahribat yapıyor. Bu doktorları da bir türlü anlamıyorum 16 aylık oldu hiç kanına bakılmadı. Kansızlığı da var tahminim. Rengi bembeyaz. Neyse artık doktora gidelim bakalım ne diyecek.

Dünkü menüm

Sabah
1 incir
2 bardak ılık su

2 yemek kaşığı lor peyniri bol maydanoz çörek otu ve pul biberli
5 adet zeytin
1tatlı kaşığı pekmez
1 adet ceviz
2 dilim k.ekmeği
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu

Ara Çeyrek susamsız simit

Öğle
8 kaşık Etli taze fasulye
salata
1 dilim k.ekmeği

Ara 2 kayısı
1 çay bardağı kefir

Akşam
5 yemek kaşığı fırında patlıcan kızartma
2 bardak ayran
1 dilim k.ekmeği

1 fincan yeşilçay 3 litre su. Spor yok malesef

kızlar pardon geç kaldım hemen bildirim yapayım anca geldim dışarda işlerim vardı
geçen hafta: 82,800
bu gün: 83,00
malesef artıdayım: 200

dünde menu yazamadım
menum
sabah karatay kahvaltı
öğle barbunya salata
aksam zeytinyağlı pırasa salata
1 saat yürüyüş+eliptik lesli +plates karması spor
şimdilik kaçtım ay sonu çok işlerim var affedin beni

Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 75,6
bu hafta: 74,8
giden: 800 gr
toplam giden: 18,3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…