Slm fıstıklarımmmmmm
7 dilim ekmekmiiiibitanemmm öncelikle aramıza hoşgeldinnn bu ekmekleri mümkün olduğunca minimuma indirmeye çalış bitanemm
tam buğday kepekli tahıllı hiç farketmezbol su ve yeşillki sütünü çoğaltacak tır cnmcımmm
takımın ortalamasından ziyade sizi düşünüyorum Eylülümmmm götürmüşüz pudingleri yineneyseki sağlam yürüyüş yapıyorsun bitanemmm
korkma kuzummmm ama bugün spora asıl bitanemmm
ayyyyyy bızdıkkkkkkkkk hala patataes salatası soruyorsun aşk olsun bebişim sana
akşam verdiğim linkin neresinde gördün kuzum patates salatasınıııgel bakim buraya
Merhaba canım hoşgeldin aramızaelbetet yazarız bitanem neden yazmayalımmmm uyarılarımızı dikkate alırsan her güğn menülerini düzenli paylaşırsan yardımcı olabiliriz kuzumm
bu konuda en tecrübelimiz sensinnnn Gülayımm
ohhhh hadi gözümüz aydın meleğimmmm kendini iyi hissederse götür prensesleri biraz havaları değişsin cnmmm
sende sağol bitanemmm sporu seviyorsan korkmana gerek yok o zaman cnmcımm
yanına grissini alma cnm benimmm grissini tarzı kurutulmuşlar malesef gizli kilo aldırıcılar 2 grissini alacağına elma al ceviz al kuru kayısı al hatta leblebi al ama grissini cıksss
bencede eskiye dönsünnn geliyorum bir sayfa geçmiş yapıyorum eskiden 20 sayfa yapığım zamanlar olurdu
şükür bi bitse de kurtulsakkkk tatlım haftada 3-4 gün turşun çıkana dek spor yapmaktansa her gün 30 dk tempolu yürüyüş yapmmanı tercih ederim
Hhahahahahahahahah ablaaaaaa yerimseni biliyorum ama yedim( nebiilim usendimm bisiler hazirlamaya
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Slm fıstıklarımmmmmm
7 dilim ekmekmiiiibitanemmm öncelikle aramıza hoşgeldinnn bu ekmekleri mümkün olduğunca minimuma indirmeye çalış bitanemm
tam buğday kepekli tahıllı hiç farketmezbol su ve yeşillki sütünü çoğaltacak tır cnmcımmm
takımın ortalamasından ziyade sizi düşünüyorum Eylülümmmm götürmüşüz pudingleri yineneyseki sağlam yürüyüş yapıyorsun bitanemmm
akşam verdiğim linkin neresinde gördün kuzum patates salatasınıııgel bakim buraya
Merhaba canım hoşgeldin aramızaelbetet yazarız bitanem neden yazmayalımmmm uyarılarımızı dikkate alırsan her güğn menülerini düzenli paylaşırsan yardımcı olabiliriz kuzumm
ohhhh hadi gözümüz aydın meleğimmmm kendini iyi hissederse götür prensesleri biraz havaları değişsin cnmmm
yanına grissini alma cnm benimmm grissini tarzı kurutulmuşlar malesef gizli kilo aldırıcılar 2 grissini alacağına elma al ceviz al kuru kayısı al hatta leblebi al ama grissini cıksss
bencede eskiye dönsünnn geliyorum bir sayfa geçmiş yapıyorum eskiden 20 sayfa yapığım zamanlar olurdu
şükür bi bitse de kurtulsakkkk tatlım haftada 3-4 gün turşun çıkana dek spor yapmaktansa her gün 30 dk tempolu yürüyüş yapmmanı tercih ederim
Tamam abla bide ekmek kullaniyormusun sen ?? Cracker felan
Cnm benim 4-5 kiloluk hedefim şimdiye kadar 3 verdim yarın tam olarak yazcam ama yarından hiç ümidim yok ama Türkiye'ye gelene kadar ki hedefime daha var 75 olmam gerekiyodu o zamana kadar yani taa Ağustos Eylül ayına kadardı
Ama bayrama gelecek olursam sanmıyorum 75 olabileceğimi inşallah Ramazan'da kilo verebilirim yaa
Iphone dan gönderildi
İnsallahverirsin canim ramazan da da. Benim hedefim vermwk yani:))) ben memlekete gidince vermissin kilo dediler ama aaaaa ne kadar zayif olmussun diyen olmadi. Canim sıkıldı bu duruma. Sonucta dokuz on kilo vermisim borumu. Neyse onumuze bakacaz artik. Ne zaman giderim bir daha bilmiyorum ama biraz daha zayiflasam iyi olacak artik. Yoruldum bu kilo muhabbetinden((
Tamam abla bide ekmek kullaniyormusun sen ?? Cracker felan
Hhahahahahahahahah ablaaaaaa yerimseni biliyorum ama yedim( nebiilim usendimm bisiler hazirlamaya
Cnm benim 4-5 kiloluk hedefim şimdiye kadar 3 verdim yarın tam olarak yazcam ama yarından hiç ümidim yok ama Türkiye'ye gelene kadar ki hedefime daha var 75 olmam gerekiyodu o zamana kadar yani taa Ağustos Eylül ayına kadardı
Ama bayrama gelecek olursam sanmıyorum 75 olabileceğimi inşallah Ramazan'da kilo verebilirim yaa
Iphone dan gönderildi
Kac kiloydum kiz o zaman hatirlamiyorum ama hedefime gelemwdigimi biliyorum. Kismet artik ramazandan sonra insallah vitamin islerimde bitmis olur da daha hizli zayiflarim. Sen hedefine ulastin ama degilmi. Memlekete daha fit gideceksin insallah. Bende su ade biraz hafiflesin ebru sallinin bacak kalca egzersizine baslicam. İki haftada iki beden vaatediyor.
Ay hic sormayinbizim parti gume gitti. İlk ben gordum disini sanirim hediye almam lazim:))). Aslinda yarin kizlarla bulusacaktik parka gidecektik ramazan oncesi son bulusma olacakti. Arkadasim hedigi yap getir dedi ama nr yapsam bilmemki ordami versek partiyi yoksa ramazan sonnu mu beklesem offf ne kotu oldu zamanlama ya
merhabalar.siteye yeni uye oldum.86 kiloyum.cepten giriyorum.yazilar bit gibi umarim dogru yere yaziyorumdur :)) 3aylik bebisim var.emziriyorum.bende sizinle zayiflamak istiyorum.cevap yazarsniz sevinirim
Beyazcanim cok gecmis olsun zor bir gun olmus. İnsallah tahliller temiz cikarda unutursunuz bu yasadiklarinizi. Eniste de allahtan yanindaymis ya olmasaydi tek basina mahfolurdun.
Yaaa ablacimmm cokcokcok uzuldum. Kiyamam ben prensese yaoyy.. Cokcok gecmis olsun Allah im cabucak kaldirir yine ayaga insha Allah. Opdumseni cok uzulmeebakk kiyamamm..
cook gecmıs olsun kuzuna ınsallah buyumeyle ılgılı sıkıntı cıkmaz yoksa baya zor bı dönemden gececeksınız yazık daha cook kucuk
tesekkur ederım canım bakalım yarın görcezsonucunu
Slm fıstıklarımmmmmmsağolun kızlarr
desteğinizi hep hissettiriyosunuz allah razı olsun hepinizden..bizim derdimizle ilgilendiniz her zamanki gibi,iyiki varsınızz
maşallahh kuzuyaaaDilanin disi ciktiiiiiiiiiiii heyooooooooo
gözün aydın gülayy kızımız büyüyorr..artık resimlerini göremiyoz diloşun annesi..
özledik fıstığı resmini koyda görelim diloşun..
evet sevgili ayyuzlum eylul beyazcanim sende istemis miydin :44:baska kim vardi hatirlayamadim 5 hafta gecti gitti ve bizim ramazana kadar 4-5 kilo hedefimiz vardi ya kizlar iste o gun yarin geldi catti bakalim hedeflerimize ulasmismiyiz???
yarin sizden bunun icin bir bildirim istiyorum canlar...ok bende yapcam
[/]
ben yokum canım benim hedef yok..
iyi geceler kızlarr
çok şükür az geçmiş birikmiş ağız tadıyla bi geçmiş yaptım uzun zaman sonra..
bu gün kızlarla parka gittik,halamla babaannem ve kız kardeşimde geldi..güzelce hem piknik yapık hemde biraz dolandık..park çarşının içinde olunca iyi oldu baya bi dolaşmış olduk..bu günde felaket sıcak burası..gece olmasına rağmen bunaltıcı bi sıcak var..ramazandaallah yardımımız olsun..
çaşıdaki parkda çokk kalabalıkdı,hem konser vardı akşam hemde ramazan arefesi herkes gezmek isedi sanırım..kızlarr çokk mutlu oldu ,iyi geldi bize bu gezme..
hoş geldin aramızaa
bebeğinin yaşı uzun olsun ,analı babalı büyüsün işallah...
kilo verme işine çokda takma şu aralar,ama ipin ucunuda kaçırma..buralarda olursan sana yardım edcekdir kızlar canım
sağolun kızlarr
desteğinizi hep hissettiriyosunuz allah razı olsun hepinizden..bizim derdimizle ilgilendiniz her zamanki gibi,iyiki varsınızz
gözün aydın gülayy kızımız büyüyorr..artık resimlerini göremiyoz diloşun annesi..
ben yokum canım benim hedef yok..
evet sevgili ayyuzlum eylul beyazcanim sende istemis miydin :44:baska kim vardi hatirlayamadim 5 hafta gecti gitti ve bizim ramazana kadar 4-5 kilo hedefimiz vardi ya kizlar iste o gun yarin geldi catti bakalim hedeflerimize ulasmismiyiz???
off ya hatırladım daha cook sınırlewndım benım hedefım 65 kıloydu ramazana kadar ama mallesef ben nezaman kendıme hedef koysam hastalık sıkıntısı cıkııyo belım cook kötuydu tam ıyıleştı böbreklerle safra kesesı bırakmadı yakamı spor yapmamı engelledıler.yuruyusumu hep yaptım ama benım vucut alıstı yuruyuse onunla kılo veremıyorum malesef ekstra spor yapmadanda gıtmedı kılolarım ramazanda beraberız kılolaarımlatek tesellım gecensene ramazanda 90kılolardaydım busene 68 ee bu bıle yeter ama hedefıme ulassam daha ıyıydı
İyi akşamlar fıstıklarrrrr
Gülaycım bazıları farketse de özellikle söylemez sen kendini biliyorsun sonuçta değilmi 36 paket margarin attın sen kolaymı
ben 6 aydır ekmek ve türevlerini hiç tüketmedim cnmcımm
Ama böylede olmassssskiiiiiii yaramazlık yapıyorsun ardından şirinlik yapıyorsun kızamıyorumdaaaa
ne bu üşengeçkil bebişimmmm gençler üşenmezzzz tempo tempoooomenümüz gelsin bakimmmm
bitanem doğru beslenirsen neden veremeyesin blue az kilolu olduğu halde oruçla verdi hem siz neden hep negatif cümleler kuruyorsunuz bakimmm
özellikle d vitamini değerin yükselirse kilo vermen hızlanacak bitanem sıkma canını
bence sıcağıyla yapıver kuzummm hem arkadaşınla da buluşacakmışsınız akşamdan nohutunu buğdayını ıslat sabah hemen pişerdiloşumuzun hediyesinide unutma tabiiii
İyi akşamlar fıstıklarrrrr
Gülaycım bazıları farketse de özellikle söylemez sen kendini biliyorsun sonuçta değilmi 36 paket margarin attın sen kolaymı
Ama böylede olmassssskiiiiiii yaramazlık yapıyorsun ardından şirinlik yapıyorsun kızamıyorumdaaaa
ne bu üşengeçkil bebişimmmm gençler üşenmezzzz tempo tempoooomenümüz gelsin bakimmmm
bitanem doğru beslenirsen neden veremeyesin blue az kilolu olduğu halde oruçla verdi hem siz neden hep negatif cümleler kuruyorsunuz bakimmm
özellikle d vitamini değerin yükselirse kilo vermen hızlanacak bitanem sıkma canını
bence sıcağıyla yapıver kuzummm hem arkadaşınla da buluşacakmışsınız akşamdan nohutunu buğdayını ıslat sabah hemen pişerdiloşumuzun hediyesinide unutma tabiiii
hazır konuyu açmışken sorayım d vitaminini dr mu sana vermişti sen mi aldın ha birde omega 3 tablet alıyorum demiştin ya onudamı kendin aldın ya da dr verdi. sorim diyom kaç zamandır unutuyom. başka sorularımda vardı ama unuttum aklıma gelince soracam inşallahİyi akşamlar fıstıklarrrrr
iyi geceler kızlarr
çok şükür az geçmiş birikmiş ağız tadıyla bi geçmiş yaptım uzun zaman sonra..
bu gün kızlarla parka gittik,halamla babaannem ve kız kardeşimde geldi..güzelce hem piknik yapık hemde biraz dolandık..park çarşının içinde olunca iyi oldu baya bi dolaşmış olduk..bu günde felaket sıcak burası..gece olmasına rağmen bunaltıcı bi sıcak var..ramazandaallah yardımımız olsun..
çaşıdaki parkda çokk kalabalıkdı,hem konser vardı akşam hemde ramazan arefesi herkes gezmek isedi sanırım..kızlarr çokk mutlu oldu ,iyi geldi bize bu gezme..
hoş geldin aramızaa
bebeğinin yaşı uzun olsun ,analı babalı büyüsün işallah...
kilo verme işine çokda takma şu aralar,ama ipin ucunuda kaçırma..buralarda olursan sana yardım edcekdir kızlar canım
Slm fıstıklarımmmmmmsağolun kızlarr
maşallahh kuzuyaaa
az sabret bu gün çekip yüklicem inşallah bir aksilik olmazsaevet sevgili ayyuzlum eylul beyazcanim sende istemis miydin :44:baska kim vardi hatirlayamadim 5 hafta gecti gitti ve bizim ramazana kadar 4-5 kilo hedefimiz vardi ya kizlar iste o gun yarin geldi catti bakalim hedeflerimize ulasmismiyiz???
[/]
ben yokum canım benim hedef yok.. parkta diş buğdayı partisiyapacaz
şimdiden bildirimimi yapayım ben
başlangıç: 93,5
geçen hafta: 85
bu hafta: 83,9
giden: 1,1
toplam giden: 9,6
ıyıgeceler kızlar temızlık yaptım tum gun yoruldum uyuyakalmısım telefon sesıyle uyndım.kaynım aradı kayınvalıdem memlekette felç gecırmıs hastaneye kaldırmıslar.sol tarafındanmıs ıyıymıs ama telaslandım yınede.esım uyuyo ona bısey söylemedım kaynımda onun annesıne düşkünlüğünü bıldıgınden benı aradı.sabah söylıycem artık.yarında hastaneye gıdıcez yolda nasıl söylıycem bılmem.benım agrılarım cogaldı dıye ıstanbul egıtım arastırma hastanesıne genel cerrahıye randevu almıstım.unutmusum sızede yazmayı.sabah oraya gıdıcem bakalım amelıyat ıcın konuscam.kapalı amelıyat yapıyolarmı cok gecemı gun verıyolar ögrencem.ama benım telefonumda ınternet yook malesef artık namaza kalkınca tartılıp yazarım sız paylasımı halledersınız bır zahmet sımdı cıkmam lazım ıyı geceler.
kv leye üzüldüm canım çok geçmiş olsun..işallah çok kötü deyildir durumu..allah hiçkimseyi elden ayakdan düşürmesin.bakanada yatanada çokk zor..off ya hatırladım daha cook sınırlewndım benım hedefım 65 kıloydu ramazana kadar ama mallesef ben nezaman kendıme hedef koysam hastalık sıkıntısı cıkııyo belım cook kötuydu tam ıyıleştı böbreklerle safra kesesı bırakmadı yakamı spor yapmamı engelledıler.yuruyusumu hep yaptım ama benım vucut alıstı yuruyuse onunla kılo veremıyorum malesef ekstra spor yapmadanda gıtmedı kılolarım ramazanda beraberız kılolaarımlatek tesellım gecensene ramazanda 90kılolardaydım busene 68 ee bu bıle yeter ama hedefıme ulassam daha ıyıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?