vallahi ben bile ekmek yemeden acıkmıyorsam pırasayı bile ekmeksiz yediysem herkes kolaylıkla yapabilir okdara iddalıyım ben :) ekmeğe hayırrrrAbla sennnn ekmeksiz nasil dayanabiliorsunnn zor gelmiyormuuu
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
tebrikler bana yaklaştın ben artıdayımşimdiden bildirimimi yapayım ben
başlangıç: 93,5
geçen hafta: 85
bu hafta: 83,9
giden: 1,1
toplam giden: 9,6
Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 75,6
bu hafta: 74,8
giden: 800 gr
toplam giden: 18,3
iyi geceler kızlarr
çok şükür az geçmiş birikmiş ağız tadıyla bi geçmiş yaptım uzun zaman sonra..
bu gün kızlarla parka gittik,halamla babaannem ve kız kardeşimde geldi..güzelce hem piknik yapık hemde biraz dolandık..park çarşının içinde olunca iyi oldu baya bi dolaşmış olduk..bu günde felaket sıcak burası..gece olmasına rağmen bunaltıcı bi sıcak var..ramazandaallah yardımımız olsun..
çaşıdaki parkda çokk kalabalıkdı,hem konser vardı akşam hemde ramazan arefesi herkes gezmek isedi sanırım..kızlarr çokk mutlu oldu ,iyi geldi bize bu gezme..
hoş geldin aramızaa
bebeğinin yaşı uzun olsun ,analı babalı büyüsün işallah...
kilo verme işine çokda takma şu aralar,ama ipin ucunuda kaçırma..buralarda olursan sana yardım edcekdir kızlar canım
Slm fıstıklarımmmmmmsağolun kızlarr
7 dilim ekmekmiiiibitanemmm öncelikle aramıza hoşgeldinnn bu ekmekleri mümkün olduğunca minimuma indirmeye çalış bitanemm
tam buğday kepekli tahıllı hiç farketmezbol su ve yeşillki sütünü çoğaltacak tır cnmcımmm
takımın ortalamasından ziyade sizi düşünüyorum Eylülümmmm götürmüşüz pudingleri yineneyseki sağlam yürüyüş yapıyorsun bitanemmm
korkma kuzummmm ama bugün spora asıl bitanemmm
ayyyyyy bızdıkkkkkkkkk hala patataes salatası soruyorsun aşk olsun bebişim sana
akşam verdiğim linkin neresinde gördün kuzum patates salatasınıııgel bakim buraya
Merhaba canım hoşgeldin aramızaelbetet yazarız bitanem neden yazmayalımmmm uyarılarımızı dikkate alırsan her güğn menülerini düzenli paylaşırsan yardımcı olabiliriz kuzumm
bu konuda en tecrübelimiz sensinnnn Gülayımm
ohhhh hadi gözümüz aydın meleğimmmm kendini iyi hissederse götür prensesleri biraz havaları değişsin cnmmm
desteğinizi hep hissettiriyosunuz allah razı olsun hepinizden..bizim derdimizle ilgilendiniz her zamanki gibi,iyiki varsınızz
maşallahh kuzuyaaa
gözün aydın gülayy kızımız büyüyorr..artık resimlerini göremiyoz diloşun annesi..
özledik fıstığı resmini koyda görelim diloşun..
evet sevgili ayyuzlum eylul beyazcanim sende istemis miydin :44:baska kim vardi hatirlayamadim 5 hafta gecti gitti ve bizim ramazana kadar 4-5 kilo hedefimiz vardi ya kizlar iste o gun yarin geldi catti bakalim hedeflerimize ulasmismiyiz???
yarin sizden bunun icin bir bildirim istiyorum canlar...ok bende yapcam
[/]
ben yokum canım benim hedef yok..
Canim ablam ya nedemekk biz iyi ve kotu gunlerdede burda birbirmize destek olmaliyiz tabi. Sende iyiki varsinnn. Hepiniz iyiki varsinizzzzz kknin guzelleriii. Canimm ablalarim yaaaa.
vallahi ben bile ekmek yemeden acıkmıyorsam pırasayı bile ekmeksiz yediysem herkes kolaylıkla yapabilir okdara iddalıyım ben :) ekmeğe hayırrrr
tebrikler bana yaklaştın ben artıdayım
tebrikler
banum kimse bildirim yapmamış hala sende gelmemişsin nerelerdesiniz yahu. ramazan hazırlığı içindemisiniz
bu arada ben oruç tutamıyorum herkes oruç tutacakmı topik kapanacakmı ramazanda merak içindeyim
masallah gulaycımgezmelerede gıttın ama hala eksılerdesın nazar degmesın masallahşimdiden bildirimimi yapayım ben
günaydın kızlarrr
ramazan gelmeden diye bu günde kızları anneanneye götürecem.2 aydır gitmiyoz..annemde söylenip duruyo gelmediniz diye..
bizde son gün gezelim nasılsa ramazzanda kılımı kıpırdatamam..
bieazdan hazırlanalımda ancak gideriz 2 otobüs 1 saat yol sürer ..
kv leye üzüldüm canım çok geçmiş olsun..işallah çok kötü deyildir durumu..allah hiçkimseyi elden ayakdan düşürmesin.bakanada yatanada çokk zor..
allah şifa versin..senin hastane işinde işinde işallah hallolur...
ayyüzlüm işallah güzel bir gün olur dila ve senin için..iyi eğlencelerr..
başlangıç: 100
geçen hafta: 88.4
bu hafta: 90.3
giden: yoookkalann var. 1,9 kilo aldim dikkatsizlikten. Ceza verinbana
toplam giden: 9.7 kilo
vallahi ben bile ekmek yemeden acıkmıyorsam pırasayı bile ekmeksiz yediysem herkes kolaylıkla yapabilir okdara iddalıyım ben :) ekmeğe hayırrrr
tebrikler bana yaklaştın ben artıdayım
tebrikler
banum kimse bildirim yapmamış hala sende gelmemişsin nerelerdesiniz yahu. ramazan hazırlığı içindemisiniz
bu arada ben oruç tutamıyorum herkes oruç tutacakmı topik kapanacakmı ramazanda merak içindeyim
hem telefon kucuk hem bebek kucuk.kac kez biseyler yaziyorum gonderemyrum.spor yerine gecermi yzmak icin baya enerji harciyorum kilom 85
hwrkese cok tesekkur ederim.arnizda olmaya cok sevndm umarim birbirimize faydali oluruz
Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 75,6
bu hafta: 74,8
giden: 800 gr
toplam giden: 18,3
Herkese günaydın. İki gündür uğrayamadım geçmiş yapmadım henüz ama ilk fırsatta yapacam inşallah. Oğlum bir türlü iyileşemedi bugün tekrar doktora götürecem. Ne giribi geçti ne öksürüğü. Allerjisi var gerçi ama sesi de kısıldı. Yemek yemiyor. Ben evdeyken sadece emziriyorum karnı doymadığı için de sabaha kadar uyuyamıyor. En azından doktordan bir vitamin alayım bide B12 sini baktıracam. Çocuklarda B12 eksikli sinir sisteminde tahribat yapıyor. Bu doktorları da bir türlü anlamıyorum 16 aylık oldu hiç kanına bakılmadı. Kansızlığı da var tahminim. Rengi bembeyaz. Neyse artık doktora gidelim bakalım ne diyecek.
Dünkü menüm
Sabah
1 incir
2 bardak ılık su
2 yemek kaşığı lor peyniri bol maydanoz çörek otu ve pul biberli
5 adet zeytin
1tatlı kaşığı pekmez
1 adet ceviz
2 dilim k.ekmeği
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu
Ara Çeyrek susamsız simit
Öğle
8 kaşık Etli taze fasulye
salata
1 dilim k.ekmeği
Ara 2 kayısı
1 çay bardağı kefir
Akşam
5 yemek kaşığı fırında patlıcan kızartma
2 bardak ayran
1 dilim k.ekmeği
1 fincan yeşilçay 3 litre su. Spor yok malesef
kızlar pardon geç kaldım hemen bildirim yapayım anca geldim dışarda işlerim vardı
geçen hafta: 82,800
bu gün: 83,00
malesef artıdayım: 200
dünde menu yazamadım
menum
sabah karatay kahvaltı
öğle barbunya salata
aksam zeytinyağlı pırasa salata
1 saat yürüyüş+eliptik lesli +plates karması spor
şimdilik kaçtım ay sonu çok işlerim var affedin beni
günaydın kızlarrr
ramazan gelmeden diye bu günde kızları anneanneye götürecem.2 aydır gitmiyoz..annemde söylenip duruyo gelmediniz diye..
bizde son gün gezelim nasılsa ramazzanda kılımı kıpırdatamam..
bieazdan hazırlanalımda ancak gideriz 2 otobüs 1 saat yol sürer ..
kv leye üzüldüm canım çok geçmiş olsun..işallah çok kötü deyildir durumu..allah hiçkimseyi elden ayakdan düşürmesin.bakanada yatanada çokk zor..
allah şifa versin..senin hastane işinde işinde işallah hallolur...
ayyüzlüm işallah güzel bir gün olur dila ve senin için..iyi eğlencelerr..
şimdiden bildirimimi yapayım ben
hazır konuyu açmışken sorayım d vitaminini dr mu sana vermişti sen mi aldın ha birde omega 3 tablet alıyorum demiştin ya onudamı kendin aldın ya da dr verdi. sorim diyom kaç zamandır unutuyom. başka sorularımda vardı ama unuttum aklıma gelince soracam inşallah
az sabret bu gün çekip yüklicem inşallah bir aksilik olmazsaparkta diş buğdayı partisiyapacaz
Abla sennnn ekmeksiz nasil dayanabiliorsunnn zor gelmiyormuuu
Hahaha abla sen bitanesinn. Ewet su usengeclik acaip var bende( yenicem bunuda insha Allah. Ay menumu bugun yazmim yarin yazsammmm🙊🙈
gelen 1,9 diye yazmalısın cnmmm menülerini düzenli paylaşmıyorsunn yardımcı olamıyoruz sporu bir heves çok güzel başladın ama sonra kaytardınnbu sonucun geleceği belliydiiii hadi bakalım bu hafta her gün düzenli menü bekliyorum senden
sabahtan işlerim vardı neslim evde değildimmm cnmm bildirimler yarın 18,00 e kadar yapılabilir ben tutmaya çalışacağım cnmm zorlanırsam tutamam
sanırımm topic neden kapansınki cnmcımmm hem oruç tutacağız hem sağlıklı beslenip kilo vermeye devam edeceğiz kuzumm
inşallah bitanemmm menülerini düzenli paylaşırsan doğrularımızı yanlışlarımızı görebilirizparmak kasların eminim yorulmuştur cnmm
tbrkler bu hafta da süper vermişsin cnmmm
oğluşunun tüm tahlillerini yaptır cnmmm geçmiş olsun menün çok güzel tbrk ederim sonuç ortada
sağlık olsun neslim tatil yaktı seni haftaya toparlarsın bitanemm
Git tabiii meleğim gönlünü almış olursunnn iyi gezmeler cnmm
maşallahın var Gülaycımmm
hayır cnm d vitaminini gidip eczaneden aldım yaptırdım her ay 1 tane 5 ay yaptı annem omega 3 ü eniştemin tavsiyesiyle aldım kendisi eczacıdır kullandığım markayı önerdiii şu anda kullanmayı bıraktım cnmmm bir süre Q enzim Q 10 kullanacağım kışın yine omega 3 e dönerim
sor tabiii cnm aklına geldikçe yaz
iyi eğlenceler cnmmm
neden zor gelsin bitanemmm 3 gün yeme 4, gün aklına bile gelmez ekmek
menülerin birikince yazmak daha zor olur bızdıkımmmm herşey birbirine girer akşam gelir gelmez yaz bence
Ewet ablacim bugunden itibaren basliyorum duZenli menulerimi yazmaya. Ve bugun o 90dan kurtulmak istiyorumminsha Allah. Gerci sabahlari 89,7 im? Hangisini soyliyecegimi bilmiyorumm
inşallah bitanemmm sabah kalktıktan yarım saat sonra tartıl o rakamı yaz cnm
arkadaşlar ben yeni üyeyim gerçi hep okuyordum ama üye olmak bugüne kısmetmiş....98 kilodan 80 kiloya 6 ayda düştüm son 10 kiloyu 6 ayda verebileceğimi söylemişti doktor ama sonra bıraktım diyeti işten çıktım evdeyken 6 kilosunu geri aldım şu anda 86 kiloyum seneye oğlumun sünnet düğünüü var acilen başlamam lazım yapabilirim biliyorum ama başlayamıyprum bu ne iradesizliktir canım sıkılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?