80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Abla sennnn ekmeksiz nasil dayanabiliorsunnn zor gelmiyormuuu

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
vallahi ben bile ekmek yemeden acıkmıyorsam pırasayı bile ekmeksiz yediysem herkes kolaylıkla yapabilir okdara iddalıyım ben :) ekmeğe hayırrrr

şimdiden bildirimimi yapayım ben
başlangıç: 93,5
geçen hafta: 85
bu hafta: 83,9
giden: 1,1
toplam giden: 9,6
tebrikler bana yaklaştın ben artıdayım

Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 75,6
bu hafta: 74,8
giden: 800 gr
toplam giden: 18,3

tebrikler

banum kimse bildirim yapmamış hala sende gelmemişsin nerelerdesiniz yahu. ramazan hazırlığı içindemisiniz
bu arada ben oruç tutamıyorum herkes oruç tutacakmı topik kapanacakmı ramazanda merak içindeyim

Wooooww abla supersinnn bu senin icin buyuk bi sinaf oldu demekkii. Ben bu sinafdan gecemicem galiba. Gunde 1 dilim yiyorymm.....

başlangıç: 100
geçen hafta: 88.4
bu hafta: 90.3
giden: yoookk alann var. 1,9 kilo aldim dikkatsizlikten. Ceza verinbana
toplam giden: 9.7 kilo

masallah gulaycımgezmelerede gıttın ama hala eksılerdesın nazar degmesın masallah

sende bendensın bende ramazanda enerjısız dolasıyorum ıs bıle yapmam pek gunduz aclık degıl ama susuzluk zorluyo malesef.sende gez bugun ohh
ayrıca cook tesekkur ederım canım kayınvalıde ıyıymıs cook sukur baya korktum dun gece ama hafıf atlatmıs hastaneden cıkarmıslar bugun demekkı baya ıyı.allah kımseyı kımsenın elıne muhtac etmesın dedıgın gıbı bakanada bakılanada cook zor.bende amelıyat gunumu aldım cook sukur 19 agustosta yatıs yapcam heralde 20sınde olcam amelıyat ve kapalı amelıyat olcak ınsallah

başlangıç: 100
geçen hafta: 88.4
bu hafta: 90.3
giden: yoookk alann var. 1,9 kilo aldim dikkatsizlikten. Ceza verinbana
toplam giden: 9.7 kilo

gelen 1,9 diye yazmalısın cnmmm menülerini düzenli paylaşmıyorsunn yardımcı olamıyoruz sporu bir heves çok güzel başladın ama sonra kaytardınn bu sonucun geleceği belliydiiii hadi bakalım bu hafta her gün düzenli menü bekliyorum senden

sabahtan işlerim vardı neslim evde değildimmm cnmm bildirimler yarın 18,00 e kadar yapılabilir ben tutmaya çalışacağım cnmm zorlanırsam tutamam
sanırımm topic neden kapansınki cnmcımmm hem oruç tutacağız hem sağlıklı beslenip kilo vermeye devam edeceğiz kuzumm

hem telefon kucuk hem bebek kucuk.kac kez biseyler yaziyorum gonderemyrum.spor yerine gecermi yzmak icin baya enerji harciyorum kilom 85

hwrkese cok tesekkur ederim.arnizda olmaya cok sevndm umarim birbirimize faydali oluruz

inşallah bitanemmm menülerini düzenli paylaşırsan doğrularımızı yanlışlarımızı görebiliriz parmak kasların eminim yorulmuştur cnmm

Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 75,6
bu hafta: 74,8
giden: 800 gr
toplam giden: 18,3

tbrkler bu hafta da süper vermişsin cnmmm

oğluşunun tüm tahlillerini yaptır cnmmm geçmiş olsun menün çok güzel tbrk ederim sonuç ortada

sağlık olsun neslim tatil yaktı seni haftaya toparlarsın bitanemm

Git tabiii meleğim gönlünü almış olursunnn iyi gezmeler cnmm

maşallahın var Gülaycımmm

hayır cnm d vitaminini gidip eczaneden aldım yaptırdım her ay 1 tane 5 ay yaptı annem omega 3 ü eniştemin tavsiyesiyle aldım kendisi eczacıdır kullandığım markayı önerdiii şu anda kullanmayı bıraktım cnmmm bir süre Q enzim Q 10 kullanacağım kışın yine omega 3 e dönerim
sor tabiii cnm aklına geldikçe yaz

iyi eğlenceler cnmmm

Abla sennnn ekmeksiz nasil dayanabiliorsunnn zor gelmiyormuuu

neden zor gelsin bitanemmm 3 gün yeme 4, gün aklına bile gelmez ekmek

Hahaha abla sen bitanesinn. Ewet su usengeclik acaip var bende ( yenicem bunuda insha Allah. Ay menumu bugun yazmim yarin yazsammmm🙊🙈

menülerin birikince yazmak daha zor olur bızdıkımmmm herşey birbirine girer akşam gelir gelmez yaz bence

Ewet ablacim bugunden itibaren basliyorum duZenli menulerimi yazmaya. Ve bugun o 90dan kurtulmak istiyorumminsha Allah. Gerci sabahlari 89,7 im? Hangisini soyliyecegimi bilmiyorumm

inşallah bitanemmm sabah kalktıktan yarım saat sonra tartıl o rakamı yaz cnm

arkadaşlar ben yeni üyeyim gerçi hep okuyordum ama üye olmak bugüne kısmetmiş....98 kilodan 80 kiloya 6 ayda düştüm son 10 kiloyu 6 ayda verebileceğimi söylemişti doktor ama sonra bıraktım diyeti işten çıktım evdeyken 6 kilosunu geri aldım şu anda 86 kiloyum seneye oğlumun sünnet düğünüü var acilen başlamam lazım yapabilirim biliyorum ama başlayamıyprum bu ne iradesizliktir canım sıkılıyor...

hosgeldin.bende dun geldim:)
super kilo vermissin
detaylarini yasini yazip bozimle paylasirmsin
bir kez basardiysan bence tekrar da olabilir

menum

sabah 2yumurtalı omlet zeytın peynır 1elma
ara 10tane yaban mersını kurusu
öğlen 2 kasık patates yemegı 1tabak taze fasulye
aksam yogurt salata corba

2bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
1bardak bıberıye

spor 1.5saat yuruyus

iyi aksamlar kizlar
Menümu yazayim bende

Kalkinca çörekotu 2 brd su
Sabah 2 yumurta
10 zeytin
Peynir
Dom salatalik
1 cay bardagi ceviz

Öğlen 1 hibuskus cay t.kahvesi
3 bulgurlu mercimekli kabak dolma yogurt 1 kofte

Aksam 1tabak et haslama bi lokma cevizli çörek

Spor yapmadım misafirim geldi ansizin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

09;30 Sabah ; 1 dilim kepek ekmegi. 1 kasar peynir. 1 kipritkutusu kadar brlki daha az beyazpeynir ve yarim salatalik. 18 tane zeytin

13:00 Ogle: 1 kiymali poca. 1 sucuk. Pek yemem ama birden canim cekti sucuk.

17:00 1 kepekli ekmek. Yarim salatalik. 1 yumurta haslanmmis. 1 domates. Ve zeytin 15 tane felan. Zeytinciyim.
Ve beyaz peynir kipritkutusundn daha az.

18;20 Aksam. Yogurt ve icine meyve kattim. Bikactane uzum ve cilek ve 1 muz. Ve tozsekerle karistirdim.

3 litre su ictim ve bugun 15 dk gibi yurudum

Son düzenleyen: Moderatör:
benm menum sabah 1domtes.1 salatalik 7 zeytin1,5 haslanmis yumurt.2 dlim ekmek.cok az eynir.
ogle:2 bardk sut 1 pasta tabagi cizi.haylayf.cubuk kraker.hazir kek(misafir mevzu) karpuz 7 dilim
aksam:1 yogurtlu corba .yarim biber tam kabak dolmasi.1 tabak patlican ymgi.1tabak bulgur pilavi
gece11de 1 tabak taze fasulye ve bir dilm ekmek sahurdada yedim.onu da yarina yazarm.
bu kadder yiyebildim :)))

Kizlar gunaydin tum niyetlilerin orucunu allah kabul etsin
Ben bu gun kendimi toparladim çay kenarinda harika bi yuruyus yaptim gune iyi basladim
Ayyuzlum fotodaki sen misin cnm ne guzel kizinda sende harikasiniz masallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her kim Ramazan'ın başlangıcında müslüman kardeşini bir Ramazan'ı daha gördüğü için tebrik ederse ALLAH ona cehennem ateşini haram kılar.
TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİ BİR RAMAZAN DAHA GÖRDÜĞÜ İÇİN TEBRİK EDERİM..!
Sahabeler Ramazan ayına helalleşerek girerlermiş ki oruçları kabul olsun.
Oruçlarımızın kabul olması dileğiyle,
HAKKINIZI HELAL EDİNİZ.
HAYIRLI RAMAZANLAR.Hayırlı cumalar... 💚💜❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…