- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Kizlar gunaydin tum niyetlilerin orucunu allah kabul etsin
Ben bu gun kendimi toparladim çay kenarinda harika bi yuruyus yaptim gune iyi basladim
Ayyuzlum fotodaki sen misin cnm ne guzel kizinda sende harikasiniz masallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ammmannnn ben bunuu yerimmmmmmm ma sha Allah !! Oyyyy. Seninde masha Allah in var ablacimmm cok guzelsin!
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Her kim Ramazan'ın başlangıcında müslüman kardeşini bir Ramazan'ı daha gördüğü için tebrik ederse ALLAH ona cehennem ateşini haram kılar.
TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİ BİR RAMAZAN DAHA GÖRDÜĞÜ İÇİN TEBRİK EDERİM..!
Sahabeler Ramazan ayına helalleşerek girerlermiş ki oruçları kabul olsun.
Oruçlarımızın kabul olması dileğiyle,
HAKKINIZI HELAL EDİNİZ.
HAYIRLI RAMAZANLAR.Hayırlı cumalar... 💚💜❤
fotodaki benim ama simdi azicik simardim. yaw ne guzel sozler kendimi adriana lima gibi hissettim ha
canim seninde ramazanin mubarek olsun allah nice ramazanlara birlikte cikmayi nasipetsin. aminnnnn
masallah hepınız cook guzel cıkmıssınız ama senın bılezıklerde yakıyo yenı gelın gıbı
Her kim Ramazan'ın başlangıcında müslüman kardeşini bir Ramazan'ı daha gördüğü için tebrik ederse ALLAH ona cehennem ateşini haram kılar.
HAKKINIZI HELAL EDİNİZ.
masallah hepınız cook guzel cıkmıssınız ama senın bılezıklerde yakıyo yenı gelın gıbıah ah 9 sene oldu bızde bılezıkmı kalır.oldugunda hıc takmadım sevmezdım.am sımdı yok dıye heralde hep özenıyom olsa takardım dıye hıc olmıycak belkıde ondan özenıyom:2::2:
sagol canım rabbım hayırlısıyla tum ramazanı huzurla ve husu içinde gecırmeyı nasıp etsın cumlemıze
masallah hepınız cook guzel cıkmıssınız ama senın bılezıklerde yakıyo yenı gelın gıbıah ah 9 sene oldu bızde bılezıkmı kalır.oldugunda hıc takmadım sevmezdım.am sımdı yok dıye heralde hep özenıyom olsa takardım dıye hıc olmıycak belkıde ondan özenıyom:2::2:
sagol canım rabbım hayırlısıyla tum ramazanı huzurla ve husu içinde gecırmeyı nasıp etsın cumlemıze
hosgeldin.bende dun geldim:)
super kilo vermissin
detaylarini yasini yazip bozimle paylasirmsin
bir kez basardiysan bence tekrar da olabilir
geçmiş olsun canım çocuğa.işallah önemli bişey yoktur..Herkese günaydın. İki gündür uğrayamadım geçmiş yapmadım henüz ama ilk fırsatta yapacam inşallah. Oğlum bir türlü iyileşemedi bugün tekrar doktora götürecem. Ne giribi geçti ne öksürüğü. Allerjisi var gerçi ama sesi de kısıldı. Yemek yemiyor. Ben evdeyken sadece emziriyorum karnı doymadığı için de sabaha kadar uyuyamıyor. En azından doktordan bir vitamin alayım bide B12 sini baktıracam. Çocuklarda B12 eksikli sinir sisteminde tahribat yapıyor. Bu doktorları da bir türlü anlamıyorum 16 aylık oldu hiç kanına bakılmadı. Kansızlığı da var tahminim. Rengi bembeyaz. Neyse artık doktora gidelim bakalım ne diyecek.
Dünkü menüm
Sabah
1 incir
2 bardak ılık su
2 yemek kaşığı lor peyniri bol maydanoz çörek otu ve pul biberli
5 adet zeytin
1tatlı kaşığı pekmez
1 adet ceviz
2 dilim k.ekmeği
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu
Ara Çeyrek susamsız simit
Öğle
8 kaşık Etli taze fasulye
salata
1 dilim k.ekmeği
Ara 2 kayısı
1 çay bardağı kefir
Akşam
5 yemek kaşığı fırında patlıcan kızartma
2 bardak ayran
1 dilim k.ekmeği
1 fincan yeşilçay 3 litre su. Spor yok malesef
hiçç kapanırmı canım ,,tüm yıl hizmet vermekte topiğimiz..vallahi ben bile ekmek yemeden acıkmıyorsam pırasayı bile ekmeksiz yediysem herkes kolaylıkla yapabilir okdara iddalıyım ben :) ekmeğe hayırrrr
tebrikler bana yaklaştın ben artıdayım
tebrikler
banum kimse bildirim yapmamış hala sende gelmemişsin nerelerdesiniz yahu. ramazan hazırlığı içindemisiniz
bu arada ben oruç tutamıyorum herkes oruç tutacakmı topik kapanacakmı ramazanda merak içindeyim
cimmcimeee çok almışın gerçekdenn..ramazanda dikkat et biraz şekerbaşlangıç: 100
geçen hafta: 88.4
bu hafta: 90.3
giden: yoookkalann var. 1,9 kilo aldim dikkatsizlikten. Ceza verinbana
toplam giden: 9.7 kilo
hemde nasıl canım yaa..kolumu kıpıtırdatmaya mecalim olmuyor..önceleri hiç zorlanmazdım.yaş 30dan sonra zorlamaya başladıı..ee 30dan beride uzun günlere geliyor..masallah gulaycımgezmelerede gıttın ama hala eksılerdesın nazar degmesın masallah
sende bendensın bende ramazanda enerjısız dolasıyorum ıs bıle yapmam pek gunduz aclık degıl ama susuzluk zorluyo malesef.sende gez bugun ohh
ayrıca cook tesekkur ederım canım kayınvalıde ıyıymıs cook sukur baya korktum dun gece ama hafıf atlatmıs hastaneden cıkarmıslar bugun demekkı baya ıyı.allah kımseyı kımsenın elıne muhtac etmesın dedıgın gıbı bakanada bakılanada cook zor.bende amelıyat gunumu aldım cook sukur 19 agustosta yatıs yapcam heralde 20sınde olcam amelıyat ve kapalı amelıyat olcak ınsallah
hoş geldin aramızaarkadaşlar ben yeni üyeyim gerçi hep okuyordum ama üye olmak bugüne kısmetmiş....98 kilodan 80 kiloya 6 ayda düştüm son 10 kiloyu 6 ayda verebileceğimi söylemişti doktor ama sonra bıraktım diyeti işten çıktım evdeyken 6 kilosunu geri aldım şu anda 86 kiloyum seneye oğlumun sünnet düğünüü var acilen başlamam lazım yapabilirim biliyorum ama başlayamıyprum bu ne iradesizliktir canım sıkılıyor...
sağol bızdık zeninde mübarek olsunnHer kim Ramazan'ın başlangıcında müslüman kardeşini bir Ramazan'ı daha gördüğü için tebrik ederse ALLAH ona cehennem ateşini haram kılar.
HAKKINIZI HELAL EDİNİZ.
işallah seninde olur canım öyle umutsuz olma..kısmet.masallah hepınız cook guzel cıkmıssınız ama senın bılezıklerde yakıyo yenı gelın gıbıah ah 9 sene oldu bızde bılezıkmı kalır.oldugunda hıc takmadım sevmezdım.am sımdı yok dıye heralde hep özenıyom olsa takardım dıye hıc olmıycak belkıde ondan özenıyom:2::2:
burdayımmm..huhu beyazcanım sen nerelerdesın bıze küstünde baska topıkmı actın yoksa nerelerdesın
işallah gitmez canım..allah işini rast getirsin eşinin..bende dila dogduktan donra kavustum yeni gelinken nasip olmadi da ama yakinda gidecek sanirim bu dershane binasi yedi bizi. ama versemde borc olarak verecem donucta mehir diye verdi esim bana. borc vermek hakkim:))
offfYaaa ben cokkkk aciktimmmm(( saat 22:14 de iftar
hayırlı akşamlarr kızlarr
hepimizin ramazan ayı mübarek olsun,allah nice ramazanlara kavuşturmayı nasip etsin işallahh..
dün annemlerdeydim,annem bırakmadı ille burda kalın ilk sahuru beraber yapalım diye..kızlarda zırlayınca kalmak kaçınılmaz oldu..
bugün ikindin geldik evimize..ilk gün olması nedeniyle az zorlasada yinede güzel geçiyor şükür..
3 gündürde burası acayip sıcak.yani yumurta kırsak kaldırıma pişecek o derece..gerçi Antalya alanyanın yanında burası serin kalır ..
ilk iftarımıda yaptımçok şükür ..çay içiyorum şimdi..
geçmiş olsun canım çocuğa.işallah önemli bişey yoktur..
hiçç kapanırmı canım ,,tüm yıl hizmet vermekte topiğimiz..
cimmcimeee çok almışın gerçekdenn..ramazanda dikkat et biraz şeker..
hemde nasıl canım yaa..kolumu kıpıtırdatmaya mecalim olmuyor..önceleri hiç zorlanmazdım.yaş 30dan sonra zorlamaya başladıı..ee 30dan beride uzun günlere geliyor..benim tansiyonda hep düşükdür sanırım oruçlıyken yerlerde sürünor bende sürünüyorum..bu gün çok şükür iyiydim yinede.
hoş geldin aramıza
demekki altta yazan 5 üye 1 ziyaretçi yazan o ziyaretçi sendinnçok iyi yamışın canım üye olmakla..okuyorsan bilirsin bizi çok güzeldir grububumuz..
bennn benn
maşllahh diloşumuzaagenç kız olmuş annesii artık dilaa..
tüllü çoraplarına bittim çok güzelmiş çok yakışmı diloşa..ççok güzel fikir dışarda diş yapmak ,eğlenceli olmuştıur..
annemizde çok güzel herzamanki gibi
sağol bızdık zeninde mübarek olsunn
işallah seninde olur canım öyle umutsuz olma..kısmet.
burdayımmm..
açtım açtımm kilo veremeyen ve vermeye pek niyeti olmayanlar topiği açtım..tek üyeside benim
işallah gitmez canım..allah işini rast getirsin eşinin..
offf
çokk varmış daha..allah kabul etsin bızdık..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Kaçak Ceco yuvaya döndü
Müthiş bir 15 gün tatilden sonra evime şükür döndüm
Aslında okadar iyi geldi ki şu bir kaç gün anlatamam sizlereGerçekten imkanım olsa orada yaşamak isterdim
Tatil boyunca bol bol gezip fotograf çekildimhatta selfie modasınada bol bol uyduk
Eşimin halaları Allah razı olsun ellerinden gelse hiç iş yaptırmayacaklardıhatta sırf bulaşık için hep inatlaştık çoğu zamanda ben galip geldim
Tutturmuşlar sen tatile geldin ye, iç ondan sonra al çocuklarıda git gez diye ama biliyorsunuz hayatta duramam
Kuzenleride sağ olsun bana çok düşkündürler yengeciğim derler başka birşey demiyorlar
Akçayda gezmedik yer bırakmadık desem yeridir
İnanılmaz güzel eğlendik, bol bol yüzdük ve sabahlara kadar sohbet edip gülüştük
Her gece geç saatte Kordon dedikleri yere gittik ( halaları orada iki tezgahta karşılıklı satış yapıyorlar ) hatta arada onlarada yardım ettim
Hesapta benim büyük cadıda 15 gün de olsa orada çalışacaktı ama gider gitmez kıvırdıben kimseyle konuşamam çekinirim diyip kenara çekildi
Küçük kuzum bütün gün bahçede oyun oynadı ve her akşam erkenden benim uykum geldi diyip uyudu
Çoğu zaman kordona gideceğimiz zaman onu uyandırıp çocuk arabasına attık ( tabi 10 dakika sonra orada uyumaya devam etti)
Hava tertemiz olduğu için ilk gün biraz aptallaştıkama sonra çok iyi geldi
Çok sıcak olmasına rağmen hiç daralmadım ( terlediğim halde )
Bir hafta kızlarla yanlız kaldıktan sonra eşimde katıldı bize :122:
Aslında her gece girip size yazmayı düşünüyordum ama nedense internet bağlantılarında sorun vardı kuzenler bile giremedi
Bu arada eşimin en küçük kuzeni ( kız 19 yaşında ) bir arkadaşını daha davet etmişti iki günlüğüne de olsabaştan ulen acaba nasıl biri diye düşündüm ama sağ olsun çocukcağız ( 21 yaşında bir delikanlı ) inanılmaz efendi ve eğlenceli biri çıktı
Benim küçük cimcime resmen hayran kaldı ona
Bİr ara ondan gizli anne ben onu çok sevdim ama sakın babama söyleme demezmihepimiz yerlere yattık gülmekten
Çocukta hayranlığını öğrenince nasıl güldüsırf benim cimcimeyi utandırmak için ne istese yanağımdan öpersen veririm diyip durdu cimcimeye oda kızara bozara öptü durdu
Çocuk bize yakın oturuyormuş hatta benim cimcime bir ara anne barbarosuda ( çocuğa son gün adıyla hitap etmeye başlamıştı) eve götürelimmi çok sevdim diyordu sanki kedi yavrusunu eve götürüyoruz
Eşim geldikten bir gün sonra gitti o arkadaşı hatta son gece hep birlikte okey oynadık ve yine karnımıza ağrılar girdi gülmekten
Allahtan eşimde çok sevdi çocuğuefendi ve çok düzgün biri yine görüşmek isterim dedi
Çocuk Sinema Televizyon okuyormuş Üniversitede ve bir iki dizide oynamış ( yakışıklı çocuk Allah için) hatta bir filmde sanat yönetmenliği bile yapmış üstelik oda almanya doğumluymuş ama tabi çok ufakken dönmüş
İşi ve okuluyla ilgilide bol bol sohbet edince benim büyük cadıda baya bir ilgilendi konuyla ve şimdilik oda sinema televizyon düşünüyor ( tabi fikri değişmezse benim cadının)
İlk fırsatta facede resimleri atacağım ama henüz şarjı dolmadı atamıyorum
Geçmişi hiç okumaya niyetlenmedim çünkü maşallah ansiklopedi çıkar okadar çok sohbet etmişsiniz
İnşallah herkes çok iyidir
Bu arada hepimize RAmazan Ayı mübarek olsun
Rabbim tüm dualarımızı ve oruçlarımızı kabul etsin şimdidenAminnnnnnnnnnnn
Bu arada hepiniz hep aklımdaydınızuzun uzun sohbet etmeyi özlemişim sizinle
Ewet abladaha yeni baktim
89,0 kilo ciktim yine yaklastim eski kiloma
hayırlı akşamlarr kızlarr
hepimizin ramazan ayı mübarek olsun,allah nice ramazanlara kavuşturmayı nasip etsin işallahh..
dün annemlerdeydim,annem bırakmadı ille burda kalın ilk sahuru beraber yapalım diye..kızlarda zırlayınca kalmak kaçınılmaz oldu..
bugün ikindin geldik evimize..ilk gün olması nedeniyle az zorlasada yinede güzel geçiyor şükür..
3 gündürde burası acayip sıcak.yani yumurta kırsak kaldırıma pişecek o derece..gerçi Antalya alanyanın yanında burası serin kalır ..
ilk iftarımıda yaptımçok şükür ..çay içiyorum şimdi..
geçmiş olsun canım çocuğa.işallah önemli bişey yoktur..
hiçç kapanırmı canım ,,tüm yıl hizmet vermekte topiğimiz..
cimmcimeee çok almışın gerçekdenn..ramazanda dikkat et biraz şeker..
hemde nasıl canım yaa..kolumu kıpıtırdatmaya mecalim olmuyor..önceleri hiç zorlanmazdım.yaş 30dan sonra zorlamaya başladıı..ee 30dan beride uzun günlere geliyor..benim tansiyonda hep düşükdür sanırım oruçlıyken yerlerde sürünor bende sürünüyorum..bu gün çok şükür iyiydim yinede.
hoş geldin aramıza
demekki altta yazan 5 üye 1 ziyaretçi yazan o ziyaretçi sendinnçok iyi yamışın canım üye olmakla..okuyorsan bilirsin bizi çok güzeldir grububumuz..
bennn benn
maşllahh diloşumuzaagenç kız olmuş annesii artık dilaa..
tüllü çoraplarına bittim çok güzelmiş çok yakışmı diloşa..ççok güzel fikir dışarda diş yapmak ,eğlenceli olmuştıur..
annemizde çok güzel herzamanki gibi
sağol bızdık zeninde mübarek olsunn
işallah seninde olur canım öyle umutsuz olma..kısmet.
burdayımmm..
açtım açtımm kilo veremeyen ve vermeye pek niyeti olmayanlar topiği açtım..tek üyeside benim
işallah gitmez canım..allah işini rast getirsin eşinin..
offf
çokk varmış daha..allah kabul etsin bızdık..
Yaaa ben cokkkk aciktimmmm(( saat 22:14 de iftar
öncelikle ilk bir ay diyetarkadaşım.comdan kalori takibi yaptım 4 kilo verdim daha sonra doktora gittim doktor bana diyet listesi verdi
sabah haftanın 5 günü 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 3 badem 2 parmak uzunluğunda ve kalınlığında peynir tam yağlı veya yağsız farketmez dedi diyet ürünleri hiç önermedi ıhlamur veya yeşil çay dedi birde 2 dilim tam buğday ekmeği dedi kepekli ekmek vermedi kabızlık ve kansızlık yaptığı için ayrıca salatalık ve domates veya yeşillik sınırsız dedi.ara öğün kahvaltıdan 2 saat sonra 1 porsiyon meyve veya 1 tabak yoğurt içine öğütülmüş çörekotu yada keten tohumu verdi.daha sonra öğlen yemeği bir kase çorba 1 tabak yoğurt 4 kaşık sebze yemeği 2 dilim ekmek daha sonra yine ara öğün verdi 2 porsiyon meyve mesela muz büyük olursa 2 porsiyon küçük olursa 1 tane ye dedi elma yasaktı mide kazıntısı yaptığı için vermedi açlık hissetiriyormuş.hurma yiyebilirsinded günde 4 veya 5 tane daha sonra akşam yemeği mesela tavuk istersen bir baget fırın veya haşlama yine 4 kaşık sebze yemeği 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt et yersen köfte 3 adet kuşbaşı et 15 adet o şekildeydi yemekleri yağsız tuzsuz yapmama gerek yoktu ama sırf zeytinyağı ile yapmamı önerdi tereyağ canın isterse sabah kahvaltıda 1 tatlı kaşığı dedi....canım çok tatlı isterse 1 bardak süte 1 tatlı kaşığı pekmez yada 1 çay kaşığı tarçın karıştırabilirsin dedi.ayda 1 kere dondurma hakkım vardı oda 3 top maraş donsurması idi.bisküvi filan yasak sabah kahvaltısında tam buğday unundan krep tarifi verdi 4 tane çıkıyordu onun tamamını yiyebilirsin demişti birde 20 dakika ip atlama vermişti 5 dakka atlayıp bir dakika dinlenme vermişti.bunları uyguladım 20 kilo verdim....inşallah yine verebilirim.
Amieen ablacimm, bu arada bu ay diyetimizi nasil uyguluyoruz
fotodaki benim ama simdi azicik simardim. yaw ne guzel sozler kendimi adriana lima gibi hissettim ha
HAKKINIZI HELAL EDİNİZ.
Kizlar gunaydin tum niyetlilerin orucunu allah kabul etsin
Ben bu gun kendimi toparladim çay kenarinda harika bi yuruyus yaptim gune iyi basladim
Ayyuzlum fotodaki sen misin cnm ne guzel kizinda sende harikasiniz masallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benm menum sabah 1domtes.1 salatalik 7 zeytin1,5 haslanmis yumurt.2 dlim ekmek.cok az eynir.
ogle:2 bardk sut 1 pasta tabagi cizi.haylayf.cubuk kraker.hazir kek(misafir mevzu) karpuz 7 dilim
aksam:1 yogurtlu corba .yarim biber tam kabak dolmasi.1 tabak patlican ymgi.1tabak bulgur pilavi
gece11de 1 tabak taze fasulye ve bir dilm ekmek sahurdada yedim.onu da yarina yazarm.
bu kadder yiyebildim :)))
09;30 Sabah ; 1 dilim kepek ekmegi. 1 kasar peynir. 1 kipritkutusu kadar brlki daha az beyazpeynir ve yarim salatalik. 18 tane zeytin
13:00 Ogle: 1 kiymali poca. 1 sucuk. Pek yemem ama birden canim cekti sucuk.
17:00 1 kepekli ekmek. Yarim salatalik. 1 yumurta haslanmmis. 1 domates. Ve zeytin 15 tane felan. Zeytinciyim.
Ve beyaz peynir kipritkutusundn daha az.
18;20 Aksam. Yogurt ve icine meyve kattim. Bikactane uzum ve cilek ve 1 muz. Ve tozsekerle karistirdim.
3 litre su ictim ve bugun 15 dk gibi yurudum
arkadaşlar ben yeni üyeyim gerçi hep okuyordum ama üye olmak bugüne kısmetmiş....98 kilodan 80 kiloya 6 ayda düştüm son 10 kiloyu 6 ayda verebileceğimi söylemişti doktor ama sonra bıraktım diyeti işten çıktım evdeyken 6 kilosunu geri aldım şu anda 86 kiloyum seneye oğlumun sünnet düğünüü var acilen başlamam lazım yapabilirim biliyorum ama başlayamıyprum bu ne iradesizliktir canım sıkılıyor...
oooo cecoşummmm sevgili adaşımmmm hoşgeldinnn bitanemmçok özledik seni çok sevindim tatilinin güzel geçmesine minik prenses aşık oldu demekk hayırlı ramazanlar bitanemmm aminnn cnmmm fazla geçmiş yok bitanemmm herkes kayboldu neyselki sen geldin fanların geri döner şimdi
Hoşbulduk adaşım
Bencede artık toparlayalım eski kadroyuhazır Ramazanda sahura kadar oturmak serbest bol bol sohbet ederiz kocalarda birşey demez
Benimki araba kullanmaktan baygın düştü bugün zaten
Sahura kadar rahatım
Bakalım bu sene oruç tutmak istiyorum
Bugün yolda geçtiği için tutmadık ama nasipse inşallah bu geceden itibaren tekrar şansımı deneyeceğimEn son geçen sene malum fenalaşmıştım sussuz kaldığım için böbreklerim ağrımıştı ama oruç tutmayınca kendimi kötü hissediyorum üstelik Ramazanın tadıda ancak oruçla çıkıyor
Rabbim inşallah kolaylıkla tutmayı nasip ederde bir ayı firesiz tutabilirimsonuçta daha reglmde yeni bitti sayılır ve büyük ihtimal ancak son bir iki gün arada kaynar oda zamanında olursam ( ki genelde geç oluyorum )
cecommmmmm
hoşgeldinn canımm çok özledim seniii
seninde ramazanın mübarek olsun,ayy çok mutlu oldum seni gördüğüme..
arasıra gördüm facede resim çok eğlenmişiniz belli,çok sevindm senin adına..neyseki halalar yeğenler kafa dengiymiş,yoksa işkence olurdu..
geçmiş yapsan içinden çabuk çıkarsın canım..biraz tenhayız şu aralar.ama sen uğraşma yinede..
sahura kadar buralardayız bundan sonra bo bol yazışırız..
evet bitanemmm in cin top atıyor topictesahura kadar burda kaynatalım değilmi
sağlığını tehlikeye sokmayacaksa tutman elbette iyi olur cnm benimmm
ohhhhhhhhhhhh sabahlar olmasınnnnHoşbulduk adaşım
Bencede artık toparlayalım eski kadroyuhazır Ramazanda sahura kadar oturmak serbest bol bol sohbet ederiz kocalarda birşey demez
Benimki araba kullanmaktan baygın düştü bugün zaten
Sahura kadar rahatım
Bakalım bu sene oruç tutmak istiyorum
Bugün yolda geçtiği için tutmadık ama nasipse inşallah bu geceden itibaren tekrar şansımı deneyeceğimEn son geçen sene malum fenalaşmıştım sussuz kaldığım için böbreklerim ağrımıştı ama oruç tutmayınca kendimi kötü hissediyorum üstelik Ramazanın tadıda ancak oruçla çıkıyor
Rabbim inşallah kolaylıkla tutmayı nasip ederde bir ayı firesiz tutabilirimsonuçta daha reglmde yeni bitti sayılır ve büyük ihtimal ancak son bir iki gün arada kaynar oda zamanında olursam ( ki genelde geç oluyorum )
unuttummmmmmhoşgeldin meleğimmmmm sen bildirim yapmamışsın kuzummm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?