80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bizim davulcular geçmeye başladı halay çekesim geldi bir an bazen çok neşeli çalıyorlar

Hahahahahahhaa ablaaaaa cok komiksinmn :))) keske hollandada davulcalsalar halay cekerim bende onlerinde. Seneye tum ramazani turkeyde gecirmeyi dusunuyorum. Hatta 3 ayligina gitmek istiyorum turkiyeye tam tadini cikarmak istiom insha Allah.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Cok aciktimmm😫 saat simdi 17:17. 22:14 de iftar ((((( acimm aneeyyy

selamün aleyküm kızlar

hepinize hayırlı ramazanlar ne zamandır yokum malum olanlardan sonra anca toparanabildim tatildi süpriz gebelikti ve ardından yine düşük yapmamdı derken işyerimdeki sorunlar başladı görev yerşmş deiştirdiler ve yeni yere alışmam biraz zaman alıcak gibi duruyor bir yandanda içimde bir sessizlik sakinlik vede durgunluk var böle oluncada etrafa yansıyor iş arkadaşlarım eşim dostum iyimisin deyip duruyor ama elimde deil içimden konuşmak veya bırseyler yapmak neselenmek gelmıyor.bu gün ilk kez size yazmayı ıstedım inşallah bu durumu atlatmamam yardımcı olur .1haftadır yürüyüşe baladım hergun 6 km yol yuruyorum sonunda sporun ucundan kosesınden tutu verdım hemen soleyım kılo almadım hiç cuma gunude ılk bıldırımımı yapıcam haftalar sonra ve bugun ıtıbarıylede menumu paylasıcam
ramamzanın ılk gunu cıkmadım susamadımda ama tam ıftara 10dk kalakendımı yerle bır vazıyete buldum esım ıftra ıcın kendıne pide almaya ınmıstı gerı geldı zile bastı kapıyı acayım dedım kapıyı acmamla kıcımın yere bulasması bır oldu bırden yere calıkdım sanırım tansıyonum oyanadı allahtan ıftara 10 dk vardı ve azcık uzandım ezan sesıyle suydu corbaydı derken topladım endımı ıftardan 20dk sonrada yuruyuse cıktım ya aclık deılde uykusuzluk mahfettı benı ya ısyerınde sersem sepelek gezınıyorum ve bugunde ıyı gectı ıftara yarım saat kaldı bırazdan yemeklerı hazırlayıp masayı hazır edıcem bu gun yanlızım ıftarda esım nobetcı ısyerınde bu aksam bende gecmıs yapmayı sımdı bıtırdım ve sıze yazayım dedım hemen

ayyuzlum :canım dılacıgın dısı cıkmıs masallah buyuyor ınsallah ısalıde de tez zamnda gecer

ceco:hosgeldın tatılının guzel gecmesıne sevındım

beyazcanım:cok gecmıs olsun canım rabbım kuzucuguna acıl sıfalar versın.tez zamanda saglıgına kavussun ınsallah korkma canım coccuklar bademcık amelıyatını 3gunde atlatıp ıyılesıyorlaar buyuklerde sıkıntılı oluyor

eylu sıla:canım sanda cok gecmıs olsun bıran once saglıgına kavusman dılegıyle hayatım

yasmıncım:bıraz ırade bıraz motıvasyonla yaamayacagın ıs yok canım bır hedef koy her 5 kılon ıcın hem senı motıve eder hemde kendını odullendırmıs olursun ve sonrasında gıtsın kılocuklar

dugunu olan kızlarımız sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum bir yastıkda kocayın inşallahh

swetcim :canım sonunda spora basladım yuppı:)

unututgum kıse varsa kusura bakmasın hepınızı cok ozledım kocaman opt

bugun kı menum

sahur
soganlı yumruta
3dılım peynır
3zeytın
karpuz ve kıraz

ıftar
tarhan corbası
ızgara tavuk
yogurtlu sarımsaklı bber patlıcan ve karpuz

herkese iyi iftarlar

Kizlar nabersiniz dun aksamdan beri ugrayamadim
Dunki menum
Kalkinca 2 brd su . Kefir ve corekotu
Sabah kk kahvalti
Ara ceviz ve kiraz
Aksam taze fasulye yogurt. salata
Balik yagi kapsul
Bi lokma yaş pasta 1 avuc karisik cerez
Sabah 30 dk çay kenarinda yuruyus aletler ve 10 dk yuzme
Aksam fitneste 50dk karma spor
Ardindan 15 dk yüzme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugunki menum
Kalkinca 2 brd su . Kefir ve corekotu
Sabah kk kahvalti
Ara 3 bugdayla yapilmis dolma yogirt
izmir kofte az bulgur pikav yogurt. salata
Balik yagi kapsul

Sabah 55 dk çay kenarinda yuruyus aletler ve 10 dk yuzme
Aksam çay kenarinda 30 dk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı akşamlar kızlarr
iftarımı yaptım çok şükür çay faslı var bahçede..

ikindin sonuna kadar uyuşuk bi şekilde gezdim resmen..biraz uyudum bu gün.

..kızı uyutunca bende yatmıştım yanına,yatak odamın kapısının damağı oturmuş ve kapıyı açamadım içerde 2 sat mahsur kaldık kızla..büyük kızda yukarı babaannesine çıkmış,gelir diye bekledim ama gelmedi..

pencerendende atlayamadım yüksekte kalıyor ev..a:18::18:atlasamda bahçeye inicem ve orda mahsur kalıcam bu sefer çünki balkon kapımda kapalıydı..neyseki benim görümce işe yaradı,bahçeye inince ondan tornavida istedim ve açtım kapıyı..benim kıza kalsaydım yatsıyla ancak gelecek sanırım eve.yukarda uyumuş ..

hoş geldin miniğimmm..

seni gördüğüme sevindim..işallah atlatıcaksın bu durumu canım,kolay değil yaşadıkların allah yardımcın olsun..

günler sonra ilk menüm..

sahur..1 yufka..(annem yanımıza koydu dayanamadık yedim..

1 yumurta.1 dlm beyaz peynir biraz kaşar..7 zeytin.domates..üzüm..çay.

iftar.2 hurma.

4 kayısı.
1 kase yoğurt çorbası

1 tabak patlıcan yemeği.

yoğurt.
semizotu

3 erik

Son düzenleme:

İyi akşamlar fıstıklarrrrr

iyi akşamlar meleğimmmm menün güzel afiyetolsun cnmm yufka tok y-tutmuştur snei sindirimi biraz zor çünkü hayrett kırk yılda bir işe yaramış sneinkiii

hayırlı ramazanlar miniğim snei gördüğümne çok sevindim cnmmm spora başlaman da süper olmuş yerini değiştirmişler ama sne hemen adapte olursun bitanemm ilk gün tansiyonun düştü demekki neyseki az kala olmuş geçmiş olsun cnmm

Cok aciktimmm😫 saat simdi 17:17. 22:14 de iftar ((((( acimm aneeyyy

kıyamam sana bızdıkımmmm 2 gün bitti bile bak

seneye sen de halay çekersin sahurda o zaman bızdıkkk

Ablacim yazdiklarini okumaya calistim ama harfler cok garib okumanyacak sekilde ? Ä+ boyle seyler var :s yaaaaaa soylediklerini merak etimmm

türkçe karakterler çıkmıyor sende demekki bitanem linki vereyim sana

http://www.yarimadaninsesi.com/haberdetay.asp?ID=2882 burdan bakabilirsin bitanemm

rica ederim bitanemmmm

Saoll ablammm, ewet alhamdulillah 2 gun bitti bile... Sadece yarin okula gidecem. Okul zamanlari cok fena olur. Erken kalkmalar felan.2 hafta okul var daha...

Saoll ablammm, ewet alhamdulillah 2 gun bitti bile... Sadece yarin okula gidecem. Okul zamanlari cok fena olur. Erken kalkmalar felan.2 hafta okul var daha...

Olsun cnm okulda zaman daha çabuk geçer iki hafta nedirkii bence hemen yat şimdi daha sahura kalkacaksın sabahta okul var dinlen kuzumm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

İftar yapalı çok oldu ama ancak gelebildim
Bugün malum benim ilk oruç günümdü dün eşim yollarda olacağımız için tutmamızı istemedi fena oluruz diye. Gecede sahura kadar oturdum hatta sahuru yaptıktan sonra sabah ezanını beklerken birazda kuran okuyayım dedim ve benim yatmam tabiki 4ü buldu
Uyku bastırmasaydı biraz daha oturup kuran okumayı düşünüyordum ama dayanamadım
Tabi ona görede geç uyandım sabah saat 12de ancak gözümü açabildim

Çok şükür bugün ne açlık nede sussuzluk hissetmedim çok rahattım inşallah her gün böyle olurda Ramazanı fire vermeden bitirebilirim
Öğleden sonra eşimin anannesini ziyaret ettik hatta eşimin annesine ve teyzesine çam sakısı çoban armağını birer havlu ve bir kutuda pişmaniye götürdük huyum kusurun izmitten geçerken pişmaniye almadan geçmem
Eşimin anannesi kaç gündür hiç iyi değildi ( KV telefon açtığında söylemişti ) eşim sırf onu neşelendirmek için bak sana pişmaniye aldım dedi hatunun o anda kendine geleceği tuttu onlara havlu aldın bana getire getire pişmaniyemi aldın demezmi
Yahu zaten aynı evdesiniz ortak kullanıyorsunuz diyemedi tabi eşim annesinin havlusunu alıp bu senin ben anneminkini evde unutmuşum desede yemedi hatun yürü git çocuk mu kandırıyorsun dedi
Neyseki 10 dakika sonra unuttu

Eve geçmeden alışverişimizide yaptık malum dolap tam takırdı

Hazır aklımdayken sahur ve iftar menülerimide yazayım malum söz vermiştim tatil dönüşü her gün paylaşacağım diye

Sahurda;
1 fincan çay
2 ufak parça pide
2 KK kadar beyaz peynir
6 zeytin
1 / 2 domates
2 haşlanmış yumurta

İftarda;
1/2 kase domates çorbası
3 adet çiğ köfte ( marulla yedim eşimin çok canı çekmiş )
1 avuç içi kadar tavuk ızgara
1 büyük kase çoban salata
2 büyük bardak ayran

Sahurdan ezan okunana kadar 1 litreden fazla su içtim
İftardan bu saatte kadarda rahat 1 litreyi bitirdim

Bugün yol yorgunluğunu üzerimden daha atamadığım için pek işde yapmadım ama yarın temizlik ve çamaşır yıkamaya girişeceğim İnşallah fazla halsiz kalmazsamda belki akşam üzere işlerimi kolaylayıp biraz parka çıkarım ( kız kardeşim kesin yine çocuklarla parka gelmek ister benide çağırır ) yürüyüş yapmış olurum

Bu arada sabah tartılmayı unuttum ( iftardan sonra aklıma geldi ) artık yarın inşallah

Son düzenleme:
Kizlar bakin bugun neler yaptim iftara :)) yasim 17 olabilir ama elimdende herseyy gelirrr. Dermisiimmm hahaha :)) yapiyorum arada ama. Bu arada Annem bugun gidiyor turkey gece havaalana birakcazz ( yaaa 2 ay annemi cok ozlicemmmm.. Icim gidiyo simdiden. Ablamla ve bebisle kaliorum. Ewet teyzeyimmm bu arada 3 aylik bebisimiz var. Ustelik benimle ayni gun dogdu. 11 nisan ikimizin dogumgunu hahaha mesut mirzamm ooyy teyzemmm. Cokseviyorumya benim oglum gibi. Eh teyze anne yarisidiir :)) genc teyzeyim aslinda seviniyom bu yasta teyze olduguma. Dugunumdede olur insha Allah. Oyy askimmmmmbenim.

Eki Görüntüle 1172788 Eki Görüntüle 1172789 Eki Görüntüle 1172790 Eki Görüntüle 1172791 Eki Görüntüle 1172792

Olsun cnm okulda zaman daha çabuk geçer iki hafta nedirkii bence hemen yat şimdi daha sahura kalkacaksın sabahta okul var dinlen kuzumm

Yok abla uyuyamam bennsimdi. Annemi ozlicemm ya :s icim gidiyooo 2 ayylik cok ama..

Hoşgeldin adaşımmmm allah kabul etsin bitanemm iftar menünde sahurda süperrr

yarın iftar öncesi tartıl cnm tatil olumlumu geç.ti öğrenelimm

bence fazla yorma kendini oruçluyken cecoşummm ya da dinelene dinlene yap artık kolay gelsin cnmm

maşallah bızdık şok ettin benii afferim sana ellerine sağlıkkk dermişim tabiiii sende yaparsın kuzum ilerde

allah bağışlasın yeğenini minik teyzesin ne güzelll​

Canım hepsi çok lezzetli görünüyor yapanın eline sağlık
Bu arada şimdiden Allah kavuştursun üzülme sayılı gün çabuk geçer Sende o arada biraz dikkatli olursan annene geldiğinde biraz daha zayıf olarak karşılar süpriz yaparsın
Hem artık teknoloji çok ilerledi bir akıllı telefon ve internet sayesinde her gün skypeden bile görüşebilirsiniz

Menüm
sahur
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
7 ceviz
1 dilim peynir
5 yaprak marul
5 zeytin

İFTAR
1 hurma
yayla çorbası
15 dk ara
fırında köfte patatesleri yenmedi
salata
pirinç pilavı vardı dokunmadım
2 dilim karpuz

Spor

sabah 13 x5 tibet yogası
iftardan sonra
yapamadım

Sıvı
2,5 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 bardak elmalı karışım
1 bardak süt
1 fincan türk kahvesi
2 bardak çay
1 maden suyu

Artık mecbur dediğin gibi dinlene dinlene yapacağım Nasılsa günler çuvala girmedi baktım olucak gibi değil her gün az az yaparım
Benim bir an önce olsun istememin tek sebebi hazır Ramazanın başıyken bitireyim işleride iftara bir kaç kere davet edeyim akrabaları
Bir gün annemle kızkardeşimi, bir gün KVyle eşim kardeşlerini ( tabi gelirlerse ), bir günde benim çakma eltilerle eşimin amcasını almak istiyorum birde fırsatım olursa karşı komşumu almayı çok istiyorum ama oda hep koşturuyor ( annesine yada başka birilerine )

Hahahaha kiz abla ben yaptimm yemeklerii :)) gercektenn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…