- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Hahahaha kiz abla ben yaptimm yemeklerii :)) gercektenn.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Canım hepsi çok lezzetli görünüyoryapanın eline sağlık
Bu arada şimdiden Allah kavuştursunüzülme sayılı gün çabuk geçer Sende o arada biraz dikkatli olursan annene geldiğinde biraz daha zayıf olarak karşılar süpriz yaparsın
Hem artık teknoloji çok ilerledibir akıllı telefon ve internet sayesinde her gün skypeden bile görüşebilirsiniz
Artık mecbur dediğin gibi dinlene dinlene yapacağımNasılsa günler çuvala girmedi baktım olucak gibi değil her gün az az yaparım
Benim bir an önce olsun istememin tek sebebi hazır Ramazanın başıyken bitireyim işleride iftara bir kaç kere davet edeyim akrabaları
Bir gün annemle kızkardeşimi, bir gün KVyle eşim kardeşlerini ( tabi gelirlerse ), bir günde benim çakma eltilerle eşimin amcasını almak istiyorumbirde fırsatım olursa karşı komşumu almayı çok istiyorum ama oda hep koşturuyor ( annesine yada başka birilerine )
Ellerine sağlık o zaman bızdıkımmm ne bilim sonuna dermişimmmm diye ekleyince ben yapmadım der gibi anladım özür tatlımmmhamaratsın maşallah
Hahaha saol ablammm Hahaha yani cok hamaratliymisim hep yaparmisim gibi demek istedim. Oyle arada canim istediginde mutfaga dalarimm yaparimmm :)) severim yemek yapmayi. Bi istente tuttummu super yaparim birakmak istemem. Ama dolabimi gorsen korkar kacarsinhahaha canimannem kackacc suu dolabini toplaaa odani topla dedi pasaklii der bana Hahahah hicbiriniz bana cekmediniz diyoo :)) annem 7/24 saat temizlik yapar. cok titiz cok durduk yere is cikartir kendine. Masha Allah diyelimde hahah :) cok ozlicemmmmm iste ama okul yuzunden cnm bisi yapmak istemior okul bitsede evi altan usten temizlimmmm.
olsun sen bil de ihtiyacın olduğunda zorlanmazsın kuzummmm annen haklııı genkız dediğin temiz derli toplu olur bitanemmm nasıl alışırsan öyle gidersinn
Ewet abla yemek yapmak zor degil benim icin. Canim annem ogretti cogu yemekleri. Aynennn dogru abla zaten annemde bana diyo seni alann ikinci gun kapiya geri birakirhahahaha
menum sahur
2yumurtadan omlet zeytın peynır domates salatalık yesılçay
iftar
1kepçe mercımek
3kasık pilav 1tavuk baget salata karpuz 2 dılım baklava:26::26:her ıftardan sonra tatlı yemıyorum canım çektı
2bardak yesılçay
2bardak hıbıskus
100mekık
Evet iftara davet etmek lazım ben şükür bitirdim dip köşe ev temizliğini yerleşmedik yıkanmadık hiçbir şey kalmadı ramazanda çok susuyorum gğünlük temizlik yapabiliyorum sadece sen alırsın siz gidersiniz bir bakmışız bitmiş ramazan
Hahaha saol ablammm Hahaha yani cok hamaratliymisim hep yaparmisim gibi demek istedim. Oyle arada canim istediginde mutfaga dalarimm yaparimmm :)) severim yemek yapmayi. Bi istente tuttummu super yaparim birakmak istemem. Ama dolabimi gorsen korkar kacarsinhahaha canimannem kackacc suu dolabini toplaaa odani topla dedi pasaklii der bana Hahahah hicbiriniz bana cekmediniz diyoo :)) annem 7/24 saat temizlik yapar. cok titiz cok durduk yere is cikartir kendine. Masha Allah diyelimde hahah :) cok ozlicemmmmm iste ama okul yuzunden cnm bisi yapmak istemior okul bitsede evi altan usten temizlimmmm.
iyi geceler kızlar
eve yenı geldım hemen size bakayım dedım bu aksam sadece yarım saat yuruyrbıldım hava yagdıda hemen cafeye sıgınmak zorunda kaldım arkadaslarla okey oynadık ve cay ıctık zaman cabucak gecıverdı anca eve geldım bırazdanda sahuru hazılarım artık yanızım yıne bu aksam sahuru yapar dusumu alır yatarım heralde bıraz daha vakıt gecıreyımde hele
beyazcanım gorumcen kedı olalı bır fare tutmus desene
Dediğin gibi sayılı gün çabuk geçiyor :44:
Gitmeden evvel baya bir iş yapmıştım ama malum evde eş tek başına kalınca yine iş çıkıyor
Sağ olsun ben yokken kalan iki posta çamaşırı yıkayıp biraz mutfağı toparlamış ama tabi kadın eli değince başka oluyorbirde yıkadığı çamaşırların hepsini balkonda bırakmış hepsi ütülenmesi gerekiyor
Misafirlerimi iftara önümüzdeki hafta içi almaya başlarım diye düşünüyorum ( bizi davet edenlerde olunca mecbur ayarlamaya çalışıyoruz aralarda)
Allahtan iftar geç açılıyorda sıkıntı olmaz hafta içi olması
Maşallahne güzel işte her ne kadar annen sana pasaklı desede baya marifetliymişsin
Bende annem evdeyken hiç yapmayı sevmezdim işnasıl sa o yapıyor diye ama ne zaman yanlız kalsak hemen evin hanımı moduna geçer şunuda yapayım bunuda yapayım derdim
Hee hiç bir kadın severek iş yapmaz ama kendi evi olunca insan nasılsa benden başkası gelip yapmayacak diye düzenli olmayı öğrenir
Benim kızımda 14 yaşına girecek ve bende hep ona pasaklı derimodasını canı istedimi çok güzel toparlayıp temizler ama çoğu zaman bomba düşmüş gibi Evlenince senin evi ...ok götürür diyorum gelir yaparsın diyor işim olmaz diyincede bende kadın tutarım diyor o zaman bari yüksek okullar okuda güzel maaşlı bir işin olsun yoksa oda çok zor diyincede bende öyle yapacağım diyor
Ama Allah için ben bir yere gittiğimde şunu yaparmısın dediğimde mutlaka fazlasını da yapıyorcanı istesin yeterki
Slm kizlar nasilsinkz hayirli ramazanlr "
hosgeldın canım yıne dondun sahalara.sen gönlunu ferah tut dualarımzı senınle rabbım sabrınıda versın ama ınsallah bıgun annelıgıde tadacaksın kalbının guzellıği yatar rabbım göruyo bu mubarek gecelerın hurmetıne rabbım sanada ısteyenherkesede hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallahselamün aleyküm kızlar
hepinize hayırlı ramazanlar ne zamandır yokum malum olanlardan sonra anca toparanabildim tatildi süpriz gebelikti ve ardından yine düşük yapmamdı derken işyerimdeki sorunlar başladı görev yerşmş deiştirdiler ve yeni yere alışmam biraz zaman alıcak gibi duruyor bir yandanda içimde bir sessizlik sakinlik vede durgunluk var böle oluncada etrafa yansıyor iş arkadaşlarım eşim dostum iyimisin deyip duruyor ama elimde deil içimden konuşmak veya bırseyler yapmak neselenmek gelmıyor.bu gün ilk kez size yazmayı ıstedım inşallah bu durumu atlatmamam yardımcı olur .1haftadır yürüyüşe baladım hergun 6 km yol yuruyorum sonunda sporun ucundan kosesınden tutu verdım hemen soleyım kılo almadım hiç cuma gunude ılk bıldırımımı yapıcam haftalar sonra ve bugun ıtıbarıylede menumu paylasıcam
ramamzanın ılk gunu cıkmadım susamadımda ama tam ıftara 10dk kalakendımı yerle bır vazıyete buldum esım ıftra ıcın kendıne pide almaya ınmıstı gerı geldı zile bastı kapıyı acayım dedım kapıyı acmamla kıcımın yere bulasması bır oldu bırden yere calıkdım sanırım tansıyonum oyanadı allahtan ıftara 10 dk vardı ve azcık uzandım ezan sesıyle suydu corbaydı derken topladım endımı ıftardan 20dk sonrada yuruyuse cıktım ya aclık deılde uykusuzluk mahfettı benı ya ısyerınde sersem sepelek gezınıyorum ve bugunde ıyı gectı ıftara yarım saat kaldı bırazdan yemeklerı hazırlayıp masayı hazır edıcem bu gun yanlızım ıftarda esım nobetcı ısyerınde bu aksam bende gecmıs yapmayı sımdı bıtırdım ve sıze yazayım dedım hemen
ayyuzlum :canım dılacıgın dısı cıkmıs masallah buyuyor ınsallah ısalıde de tez zamnda gecer
ceco:hosgeldın tatılının guzel gecmesıne sevındım
beyazcanım:cok gecmıs olsun canım rabbım kuzucuguna acıl sıfalar versın.tez zamanda saglıgına kavussun ınsallah korkma canım coccuklar bademcık amelıyatını 3gunde atlatıp ıyılesıyorlaar buyuklerde sıkıntılı oluyor
eylu sıla:canım sanda cok gecmıs olsun bıran once saglıgına kavusman dılegıyle hayatım
yasmıncım:bıraz ırade bıraz motıvasyonla yaamayacagın ıs yok canım bır hedef koy her 5 kılon ıcın hem senı motıve eder hemde kendını odullendırmıs olursun ve sonrasında gıtsın kılocuklar
dugunu olan kızlarımız sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum bir yastıkda kocayın inşallahh
swetcim :canım sonunda spora basladım yuppı:)
unututgum kıse varsa kusura bakmasın hepınızı cok ozledım kocaman opt
bugun kı menum
sahur
soganlı yumruta
3dılım peynır
3zeytın
karpuz ve kıraz
ıftar
tarhan corbası
ızgara tavuk
yogurtlu sarımsaklı bber patlıcan ve karpuz
herkese iyi iftarlar
oo beyazcanım macera olmus sanada sankı daha oncede basına gelmıstıde eve hırsız gırdı sanıp korkmustun yoksa yanlısmı hatırlıyorum.bak nevarsa yıne görumcende var ıse yaramısshayırlı akşamlar kızlarr
iftarımı yaptım çok şükür çay faslı var bahçede..
ikindin sonuna kadar uyuşuk bi şekilde gezdim resmen..biraz uyudum bu gün.
..kızı uyutunca bende yatmıştım yanına,yatak odamın kapısının damağı oturmuş ve kapıyı açamadım içerde 2 sat mahsur kaldık kızla..büyük kızda yukarı babaannesine çıkmış,gelir diye bekledim ama gelmedi..
pencerendende atlayamadım yüksekte kalıyor ev..a:18::18:atlasamda bahçeye inicem ve orda mahsur kalıcam bu sefer çünki balkon kapımda kapalıydı..neyseki benim görümce işe yaradı,bahçeye inince ondan tornavida istedim ve açtım kapıyı..benim kıza kalsaydım yatsıyla ancak gelecek sanırım eve.yukarda uyumuş ..
hoş geldin miniğimmm..
seni gördüğüme sevindim..işallah atlatıcaksın bu durumu canım,kolay değil yaşadıkların allah yardımcın olsun..
iş başa düşünce yaparsın şimdi annene gübveniyorsunda ondannn
Eylülüm karpuz yemişsin kuzummm hadi 1 dilimde baklava yeseydin 2 dilim yiyince tadı mı değişiyor
kıyamam sana oruçtun cnn çekmiş olabilir ama bir dahaki sefere herhangi bir cıs yerken 1 tane minik lokmalarla yemeye çalış cnm benim
hoşgeldin miniğimmm neden yalnız olasın biz varız bitanemmm
bende ütüyü hiç sevmem hele ki yazın zor oluyor ama mecbur yapıyoruz cecommm evlenince hepsi yapar valla snei beni beğenmezler cecoşummm merak etme sennn şimdi sana nazları geçiyor güveniyorlarda o yüzden
hosgeldın canım yıne dondun sahalara.sen gönlunu ferah tut dualarımzı senınle rabbım sabrınıda versın ama ınsallah bıgun annelıgıde tadacaksın kalbının guzellıği yatar rabbım göruyo bu mubarek gecelerın hurmetıne rabbım sanada ısteyenherkesede hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah
oo beyazcanım macera olmus sanada sankı daha oncede basına gelmıstıde eve hırsız gırdı sanıp korkmustun yoksa yanlısmı hatırlıyorum.bak nevarsa yıne görumcende var ıse yaramıss
dogru soyluyosun banucum ama ah ah nefsımı tutamıyorum yemınederım yazın basından berı 1kere eve karpuz aldım yarısınıda ben yedım.oldumu dayanamıyorum dıye eve almıyorum kızlarım cook sevıyo onlarda annemde yıyolar.allahtan esım pek sevmıyo yoksa hergun olurdu evde.benım dayanamadıgım tek meyvekarpuzdur.artık onunda cook mahsum olmadıgını bılıyorum oyuzden eve sokmamaya calısıyorum oldumu yıyorum cunkıesım tatlı pek sevmez bende dayanamadıgımdan pek almam eve ama ıftarı yengem hazırladıgından sofrada vardı 2tanecık yedım :26::26:kendımı tutmasam dahada yerdım.offf
saollun kızlar hakıkaten sız varsınız ya kendımı o kadar da yanlız hıssetmıyorumhoşgeldin miniğimmm neden yalnız olasın biz varız bitanemmm
bende ütüyü hiç sevmem hele ki yazın zor oluyor ama mecbur yapıyoruz cecommm evlenince hepsi yapar valla snei beni beğenmezler cecoşummm merak etme sennn şimdi sana nazları geçiyor güveniyorlarda o yüzden
evet canım sahalardan uzak kalamıyorum malesef bu haftakı kılo bıldırımınden sonra hedefımı kucultecem sanırım:)kendıme yenı hedef belırlememın zamanı geldı ınsallah bu haftakı rakam ıstedıgım gıbı olurda bakıcaz artıkın saollasın canı dualarınız ıcın mınnetrarrım hepınızı rabbım hakkımda hayırlısını versın hayırlısını dılemekten baska elımden ne gelirkihosgeldın canım yıne dondun sahalara.sen gönlunu ferah tut dualarımzı senınle rabbım sabrınıda versın ama ınsallah bıgun annelıgıde tadacaksın kalbının guzellıği yatar rabbım göruyo bu mubarek gecelerın hurmetıne rabbım sanada ısteyenherkesede hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah
oo beyazcanım macera olmus sanada sankı daha oncede basına gelmıstıde eve hırsız gırdı sanıp korkmustun yoksa yanlısmı hatırlıyorum.bak nevarsa yıne görumcende var ıse yaramıss
dogru soyluyosun banucum ama ah ah nefsımı tutamıyorum yemınederım yazın basından berı 1kere eve karpuz aldım yarısınıda ben yedım.oldumu dayanamıyorum dıye eve almıyorum kızlarım cook sevıyo onlarda annemde yıyolar.allahtan esım pek sevmıyo yoksa hergun olurdu evde.benım dayanamadıgım tek meyvekarpuzdur.artık onunda cook mahsum olmadıgını bılıyorum oyuzden eve sokmamaya calısıyorum oldumu yıyorum cunkıesım tatlı pek sevmez bende dayanamadıgımdan pek almam eve ama ıftarı yengem hazırladıgından sofrada vardı 2tanecık yedım :26::26:kendımı tutmasam dahada yerdım.offf
Aleyküm selam canım
Hoşgeldin
Sanada hayırlı Ramazanlar
Nasılsın bakalım görüşmeyeli ?
Aynen öyle canım
Banada annem aynı şeyi söylerdisenin evi kesin pislik götürür derdi birde iki kız kardeş olunca hep diğeri yapsın diye beklerdik
Şimdi kızkardeşim benden bile titizeskiden bir bulaşık için sen yıka diye kavga eden ikimiz şimdi annemde ben yıkarım sen otur diye tartışıyoruz
Heee severekmi yapıyorumyooo ama ne kadar dağılırsa okadar çeremesini ben çekeceğim için elimden geldiğince düzenli olmaya çalışıyorum dediğin gbi insan güvenecek biri olmayınca mecbur öğreniyor zamanla
Benim ufak cimcime şu anda felaket titizablası ben temizlik yapalım dediğimde öfleyip pöflediğinde hemen geliyor ben sana yardım ederim anneciğim diyor hatta dönüp ablasına sen otur başka birşey yapma ben yardım ederim anneciğime diye birde laf sokuyor kinayeli
İnşallah ilerde değişmezde bari ona söylenmek zorunda kalmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?