80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hahahaha kiz abla ben yaptimm yemeklerii :)) gercektenn.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ellerine sağlık o zaman bızdıkımmm ne bilim sonuna dermişimmmm diye ekleyince ben yapmadım der gibi anladım özür tatlımmm hamaratsın maşallah

Ben yaptim ablacimmm hihhi tesekuur ettimm, ewet anneme surpriz yapmak istiom insha Allah zayif karsina cikmak istiom. Ewet annem iphoneda goturuo artik viber tango vs konusuruz insha Allah

Evet iftara davet etmek lazım ben şükür bitirdim dip köşe ev temizliğini yerleşmedik yıkanmadık hiçbir şey kalmadı ramazanda çok susuyorum gğünlük temizlik yapabiliyorum sadece sen alırsın siz gidersiniz bir bakmışız bitmiş ramazan

Ellerine sağlık o zaman bızdıkımmm ne bilim sonuna dermişimmmm diye ekleyince ben yapmadım der gibi anladım özür tatlımmm hamaratsın maşallah

Hahaha saol ablammm Hahaha yani cok hamaratliymisim hep yaparmisim gibi demek istedim. Oyle arada canim istediginde mutfaga dalarimm yaparimmm :)) severim yemek yapmayi. Bi istente tuttummu super yaparim birakmak istemem. Ama dolabimi gorsen korkar kacarsin hahaha canimannem kackacc suu dolabini toplaaa odani topla dedi pasaklii der bana Hahahah hicbiriniz bana cekmediniz diyoo :)) annem 7/24 saat temizlik yapar. cok titiz cok durduk yere is cikartir kendine. Masha Allah diyelimde hahah :) cok ozlicemmmmm iste ama okul yuzunden cnm bisi yapmak istemior okul bitsede evi altan usten temizlimmmm.

olsun sen bil de ihtiyacın olduğunda zorlanmazsın kuzummmm annen haklııı genkız dediğin temiz derli toplu olur bitanemmm nasıl alışırsan öyle gidersinn

selam kızlar ıftara abımdeydık dahadogrusu yengem hazırladı ıftarı ama bahcedeydık kamelyamız var orda yaptık ıftarımızı herkes gııdınce esımle bıcay faslı yaptık bahcede o sıyah ben yesılçayımı içtım serın serın oturmusuz ohh ne guzeldı sahura kadar uyumıyayım dıyorum ama bakalım buarada ben oructan dolayı ıstesemde normalde tukettıgım kadar sıvı tuketemıyorum kabız oluyorum ya off napsam acaba ıftarla sahur arası 2lıtreyı gecemıyorum malesef normal gunde 4lıtreyı buluyo bıtkı cayları harıc galıba ondan boyle sıkıntı oluyo ınsallah devamlı olmaz .günkurusu koydum suya sahurda tuketmek ıcın ınsallah ıse yarar.neyse ben menumude yazayım

olsun sen bil de ihtiyacın olduğunda zorlanmazsın kuzummmm annen haklııı genkız dediğin temiz derli toplu olur bitanemmm nasıl alışırsan öyle gidersinn

Ewet abla yemek yapmak zor degil benim icin. Canim annem ogretti cogu yemekleri. Aynennn dogru abla zaten annemde bana diyo seni alann ikinci gun kapiya geri birakir hahahaha

menum sahur

2yumurtadan omlet zeytın peynır domates salatalık yesılçay

iftar
1kepçe mercımek
3kasık pilav 1tavuk baget salata karpuz 2 dılım baklava:26::26:her ıftardan sonra tatlı yemıyorum canım çektı

2bardak yesılçay
2bardak hıbıskus
100mekık

iyi geceler kızlar
eve yenı geldım hemen size bakayım dedım bu aksam sadece yarım saat yuruyrbıldım hava yagdıda hemen cafeye sıgınmak zorunda kaldım arkadaslarla okey oynadık ve cay ıctık zaman cabucak gecıverdı anca eve geldım bırazdanda sahuru hazılarım artık yanızım yıne bu aksam sahuru yapar dusumu alır yatarım heralde bıraz daha vakıt gecıreyımde hele
beyazcanım gorumcen kedı olalı bır fare tutmus desene

Ewet abla yemek yapmak zor degil benim icin. Canim annem ogretti cogu yemekleri. Aynennn dogru abla zaten annemde bana diyo seni alann ikinci gun kapiya geri birakir hahahaha

iş başa düşünce yaparsın şimdi annene gübveniyorsunda ondannn

Eylülüm karpuz yemişsin kuzummm hadi 1 dilimde baklava yeseydin 2 dilim yiyince tadı mı değişiyor

kıyamam sana oruçtun cnn çekmiş olabilir ama bir dahaki sefere herhangi bir cıs yerken 1 tane minik lokmalarla yemeye çalış cnm benim

Dediğin gibi sayılı gün çabuk geçiyor :44:
Gitmeden evvel baya bir iş yapmıştım ama malum evde eş tek başına kalınca yine iş çıkıyor
Sağ olsun ben yokken kalan iki posta çamaşırı yıkayıp biraz mutfağı toparlamış ama tabi kadın eli değince başka oluyor birde yıkadığı çamaşırların hepsini balkonda bırakmış hepsi ütülenmesi gerekiyor
Misafirlerimi iftara önümüzdeki hafta içi almaya başlarım diye düşünüyorum ( bizi davet edenlerde olunca mecbur ayarlamaya çalışıyoruz aralarda )
Allahtan iftar geç açılıyorda sıkıntı olmaz hafta içi olması

Maşallah ne güzel işte her ne kadar annen sana pasaklı desede baya marifetliymişsin
Bende annem evdeyken hiç yapmayı sevmezdim iş nasıl sa o yapıyor diye ama ne zaman yanlız kalsak hemen evin hanımı moduna geçer şunuda yapayım bunuda yapayım derdim
Hee hiç bir kadın severek iş yapmaz ama kendi evi olunca insan nasılsa benden başkası gelip yapmayacak diye düzenli olmayı öğrenir
Benim kızımda 14 yaşına girecek ve bende hep ona pasaklı derim odasını canı istedimi çok güzel toparlayıp temizler ama çoğu zaman bomba düşmüş gibi Evlenince senin evi ...ok götürür diyorum gelir yaparsın diyor işim olmaz diyincede bende kadın tutarım diyor o zaman bari yüksek okullar okuda güzel maaşlı bir işin olsun yoksa oda çok zor diyincede bende öyle yapacağım diyor
Ama Allah için ben bir yere gittiğimde şunu yaparmısın dediğimde mutlaka fazlasını da yapıyor canı istesin yeterki

hoşgeldin miniğimmm neden yalnız olasın biz varız bitanemmm

bende ütüyü hiç sevmem hele ki yazın zor oluyor ama mecbur yapıyoruz cecommm evlenince hepsi yapar valla snei beni beğenmezler cecoşummm merak etme sennn şimdi sana nazları geçiyor güveniyorlarda o yüzden

hosgeldın canım yıne dondun sahalara.sen gönlunu ferah tut dualarımzı senınle rabbım sabrınıda versın ama ınsallah bıgun annelıgıde tadacaksın kalbının guzellıği yatar rabbım göruyo bu mubarek gecelerın hurmetıne rabbım sanada ısteyenherkesede hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah
oo beyazcanım macera olmus sanada sankı daha oncede basına gelmıstıde eve hırsız gırdı sanıp korkmustun yoksa yanlısmı hatırlıyorum.bak nevarsa yıne görumcende var ıse yaramıss

dogru soyluyosun banucum ama ah ah nefsımı tutamıyorum yemınederım yazın basından berı 1kere eve karpuz aldım yarısınıda ben yedım.oldumu dayanamıyorum dıye eve almıyorum kızlarım cook sevıyo onlarda annemde yıyolar.allahtan esım pek sevmıyo yoksa hergun olurdu evde.benım dayanamadıgım tek meyvekarpuzdur.artık onunda cook mahsum olmadıgını bılıyorum oyuzden eve sokmamaya calısıyorum oldumu yıyorum cunkıesım tatlı pek sevmez bende dayanamadıgımdan pek almam eve ama ıftarı yengem hazırladıgından sofrada vardı 2tanecık yedım :26::26:kendımı tutmasam dahada yerdım.offf

Slm kizlar nasilsinkz hayirli ramazanlr "

Aleyküm selam canım
Hoşgeldin

Sanada hayırlı Ramazanlar
Nasılsın bakalım görüşmeyeli ?

Aynen öyle canım
Banada annem aynı şeyi söylerdi senin evi kesin pislik götürür derdi birde iki kız kardeş olunca hep diğeri yapsın diye beklerdik
Şimdi kızkardeşim benden bile titiz eskiden bir bulaşık için sen yıka diye kavga eden ikimiz şimdi annemde ben yıkarım sen otur diye tartışıyoruz
Heee severekmi yapıyorum yooo ama ne kadar dağılırsa okadar çeremesini ben çekeceğim için elimden geldiğince düzenli olmaya çalışıyorum dediğin gbi insan güvenecek biri olmayınca mecbur öğreniyor zamanla

Benim ufak cimcime şu anda felaket titiz ablası ben temizlik yapalım dediğimde öfleyip pöflediğinde hemen geliyor ben sana yardım ederim anneciğim diyor hatta dönüp ablasına sen otur başka birşey yapma ben yardım ederim anneciğime diye birde laf sokuyor kinayeli
İnşallah ilerde değişmezde bari ona söylenmek zorunda kalmam

kuzucummm karpuz yiyebilirsin iftarda yemeğin üstüne tüket ona sözüm yok akşama kadar oruçsunn bugün bende diğer cıs tatlılar varken karpuz yedimm ama şerbetli tatrlılara dikkat etmemiz lazım bitanemmm

saollun kızlar hakıkaten sız varsınız ya kendımı o kadar da yanlız hıssetmıyorum
evet canım sahalardan uzak kalamıyorum malesef bu haftakı kılo bıldırımınden sonra hedefımı kucultecem sanırım:)kendıme yenı hedef belırlememın zamanı geldı ınsallah bu haftakı rakam ıstedıgım gıbı olurda bakıcaz artıkın saollasın canı dualarınız ıcın mınnetrarrım hepınızı rabbım hakkımda hayırlısını versın hayırlısını dılemekten baska elımden ne gelirki

ooo maşallah minik prensese kız olsun çamurdan olsun diye boşuna dememişler değişeceğini sanmamm bir insan 7 sinde neyse 70 indede odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…