- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızlar bana müsaade
Hazır uykum yokken oturup kuranımı okuyayımOruçluyken dilim damağım kuruyor fazla okuyamıyorum bari biraz daha fazla okurumda inşallah kadir gecesine kadar hatimimi yetiştiririm
Eşim TVden takip et diyor ama adet falan olursam diye fazla okumak istiyorum malum daha dün yeni başladım
Hepinize hayırlı geceler
Uğrarım belki tekrarnikim burada otlaya dursun
Dediğin gibi sayılı gün çabuk geçiyor :44:
Gitmeden evvel baya bir iş yapmıştım ama malum evde eş tek başına kalınca yine iş çıkıyor
Sağ olsun ben yokken kalan iki posta çamaşırı yıkayıp biraz mutfağı toparlamış ama tabi kadın eli değince başka oluyorbirde yıkadığı çamaşırların hepsini balkonda bırakmış hepsi ütülenmesi gerekiyor
Misafirlerimi iftara önümüzdeki hafta içi almaya başlarım diye düşünüyorum ( bizi davet edenlerde olunca mecbur ayarlamaya çalışıyoruz aralarda)
Allahtan iftar geç açılıyorda sıkıntı olmaz hafta içi olması
Maşallahne güzel işte her ne kadar annen sana pasaklı desede baya marifetliymişsin
Bende annem evdeyken hiç yapmayı sevmezdim işnasıl sa o yapıyor diye ama ne zaman yanlız kalsak hemen evin hanımı moduna geçer şunuda yapayım bunuda yapayım derdim
Hee hiç bir kadın severek iş yapmaz ama kendi evi olunca insan nasılsa benden başkası gelip yapmayacak diye düzenli olmayı öğrenir
Benim kızımda 14 yaşına girecek ve bende hep ona pasaklı derimodasını canı istedimi çok güzel toparlayıp temizler ama çoğu zaman bomba düşmüş gibi Evlenince senin evi ...ok götürür diyorum gelir yaparsın diyor işim olmaz diyincede bende kadın tutarım diyor o zaman bari yüksek okullar okuda güzel maaşlı bir işin olsun yoksa oda çok zor diyincede bende öyle yapacağım diyor
Ama Allah için ben bir yere gittiğimde şunu yaparmısın dediğimde mutlaka fazlasını da yapıyorcanı istesin yeterki
ooooooo hoş geldin gelin hanımm..Slm kizlar nasilsinkz hayirli ramazanlr "
ohh ne güzel olmuştur bahçede iftar..bende bahçede vermeyi düşünüyorum iftar daverlerini..misafirlerin hoşuna gider diye düşünüyorum..hosgeldın canım yıne dondun sahalara.sen gönlunu ferah tut dualarımzı senınle rabbım sabrınıda versın ama ınsallah bıgun annelıgıde tadacaksın kalbının guzellıği yatar rabbım göruyo bu mubarek gecelerın hurmetıne rabbım sanada ısteyenherkesede hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah
oo beyazcanım macera olmus sanada sankı daha oncede basına gelmıstıde eve hırsız gırdı sanıp korkmustun yoksa yanlısmı hatırlıyorum.bak nevarsa yıne görumcende var ıse yaramıss
dogru soyluyosun banucum ama ah ah nefsımı tutamıyorum yemınederım yazın basından berı 1kere eve karpuz aldım yarısınıda ben yedım.oldumu dayanamıyorum dıye eve almıyorum kızlarım cook sevıyo onlarda annemde yıyolar.allahtan esım pek sevmıyo yoksa hergun olurdu evde.benım dayanamadıgım tek meyvekarpuzdur.artık onunda cook mahsum olmadıgını bılıyorum oyuzden eve sokmamaya calısıyorum oldumu yıyorum cunkıesım tatlı pek sevmez bende dayanamadıgımdan pek almam eve ama ıftarı yengem hazırladıgından sofrada vardı 2tanecık yedım :26::26:kendımı tutmasam dahada yerdım.offf
Aleyküm selam canım
Hoşgeldin
Sanada hayırlı Ramazanlar
Nasılsın bakalım görüşmeyeli ?
Aynen öyle canım
Banada annem aynı şeyi söylerdisenin evi kesin pislik götürür derdi birde iki kız kardeş olunca hep diğeri yapsın diye beklerdik
Şimdi kızkardeşim benden bile titizeskiden bir bulaşık için sen yıka diye kavga eden ikimiz şimdi annemde ben yıkarım sen otur diye tartışıyoruz
Heee severekmi yapıyorumyooo ama ne kadar dağılırsa okadar çeremesini ben çekeceğim için elimden geldiğince düzenli olmaya çalışıyorum dediğin gbi insan güvenecek biri olmayınca mecbur öğreniyor zamanla
Benim ufak cimcime şu anda felaket titizablası ben temizlik yapalım dediğimde öfleyip pöflediğinde hemen geliyor ben sana yardım ederim anneciğim diyor hatta dönüp ablasına sen otur başka birşey yapma ben yardım ederim anneciğime diye birde laf sokuyor kinayeli
İnşallah ilerde değişmezde bari ona söylenmek zorunda kalmam
allah kabul etsin canım..işallah bayrama kadar tamamlarsın..bende okumaya gayret ediyorum..dediğin gibi gündüz zor oluyor.zaten uyuklayıp duruyorum ..Kızlar bana müsaade
Hazır uykum yokken oturup kuranımı okuyayımOruçluyken dilim damağım kuruyor fazla okuyamıyorum bari biraz daha fazla okurumda inşallah kadir gecesine kadar hatimimi yetiştiririm
Eşim TVden takip et diyor ama adet falan olursam diye fazla okumak istiyorum malum daha dün yeni başladım
Hepinize hayırlı geceler
Uğrarım belki tekrarnikim burada otlaya dursun
bu günlerin tadını çıkar canım..iş güç bitmez..Kizlar evdeki net henuz acilmadi baglattikta acmalarini bekliyorz sweetim cecom.eylulum nasil olsun evlilik kosturmacaymis ev islerinin icinde buldum.kendimi birden daha evi tam yerlestiremedm hal ole oluncada isler bitmiyor onun disinda cok sukur hersey yollunda dugun yapmak.cok stresli ve yorucuymus net baglaninca uzun uzun konusuruz ins
Beyazcanim. Sagol bitanem 2 turbanimda icime sinmedi ne yalan soyleyeyim ama geldi gecti iste pazar gunu nikahtan sonrasi cok guzeldi eyupe dua etmeye gittik ordanda camlica gelinligin dolasmadigi yer supurmedigi yer kalmadi 2 gunde dis mekan cekimlerini alamadim henuz elimde 250 tane fotograf var net gelse bi begenebilsem onlarida cikartircam resimleride toplayabilmis degilim henuz
günaydın kızlarr
gerçi gün aydınlamışken yattık ve aydınlıkken kalktık..
bu gün biraz daha iyi gibiyim,3. günde ancak alışıcz sanırım..
bu gün kocamda geliyor,akşam iftarı beraber yapıcaz işallah..
gelir canım,fotolorda gelir ,herşey hallolur.yeterki sağlık olsun yeterki sizin huzurunuz yerinde olsun..
gördüm bazı resimleri nette , çok güzeldi hepside..
kızlarrr yardıimmm
benim herif parayı sarımsağa yatırmış.bu yıl sarımsak çok yükselişe geçecekmiş .elindeki parayı vermiş gelmiş reşmen..
10 kğ taş köprü sarımsağı..sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim..bi ortası yok ya hiç almaz ,yada böyle coşar
5, kv 5i bizim ama onlaın zaten turşusunu sosunu ben yaptığım için ve onlar o kadrını kullanamayıp bozacağı için yiyecekleri kadarını vericem..yoksa çöpe gider..
ben bile bu kadar çok sarımsağı nasıl bozulmadan saklıycam diye düşünüyorum..m:44::44:malum içi fosalıyor ..şimdide turşunun sosun daha zaman deyil..
netten araştırdım biraz,kimi soyup kavanoza üstünü geçene kadar zeytin yağıyla saklama fikrini yazmış.birazıda, soyup robotton geçirip biraz tızla karıştırıp saklama kabıyla derin dondurucuda saklamayı yazmışş.
benim aklıma derin dondurucudaki daha çok yattı.ama sizdede sormadan edemedim..ee nede olsa kız kardeşlerim var her şehirden hatta yurt dıından.bekli bana bi akıl verirsiniz dedim..
Herkese hayırlı ramazanlar. Yorucu hafta sonunun ardından bu saate kadar da işyerindeki yorgunluk ancak gelebildim. Geçmiş yaptım biraz. O h ne sahur sohpetleri kıskandım valla. Hep yarım kalıyor benimkiler bazılarına da geç cevap verince özelliği gidiyor. Anlık sohbet yapamıyorum ki. Neyse yapacak bir şey yok, evde net olmayınca bu kadar ancak oluyor.
Dünkü menüm
Sahur:
2 bardak ılık su
2 yemek kaşığı lor peyniri bol maydanozlu
5 adet zeytin
1 yumurta
1 tatlı kaşığı pekmez
2 adet ceviz
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak yeşilçay
domates salatalık zeytinyağlı
İftar:
2 bardak ılık su
1 kuru incir
1 kase çorba
10 dak ara
2 bardak su
fırında kıymalı patlıcan
bol salata
1 tane tulumba tatlısı
Ara: 2 bardak ayran
Su toplamda 2,5 litre
allah kabul etsin Gülayımm bugün alıştım o sersemlik giti ama susuzluk biraz zorluyor ne yalan söyliyim onada alışacağızslm kizlat dun sinir oldum bir suru alinti yaptim tel izin vermedi cvp yazayim. ekran klavyem calismadi bir turlu. sonrada net gitmis farkinda degildim. giriyom acilmiyo giriyom acilmiyo. salak kafa baksana netine . bu gun ilk orucumu tutuyorum ve su siralarda susuzluk iyice bastirdi. daha aksama da cok var. bir iki gun boyle surunurum sonra alisirim herhalde
günaydın kızlarr
gerçi gün aydınlamışken yattık ve aydınlıkken kalktık..
bu gün biraz daha iyi gibiyim,3. günde ancak alışıcz sanırım..
bu gün kocamda geliyor,akşam iftarı beraber yapıcaz işallah..
gelir canım,fotolorda gelir ,herşey hallolur.yeterki sağlık olsun yeterki sizin huzurunuz yerinde olsun..
gördüm bazı resimleri nette , çok güzeldi hepside..
Beyazcanim. Sagol bitanem 2 turbanimda icime sinmedi ne yalan soyleyeyim ama geldi gecti iste pazar gunu nikahtan sonrasi cok guzeldi eyupe dua etmeye gittik ordanda camlica gelinligin dolasmadigi yer supurmedigi yer kalmadi 2 gunde dis mekan cekimlerini alamadim henuz elimde 250 tane fotograf var net gelse bi begenebilsem onlarida cikartircam resimleride toplayabilmis degilim henuz
Canim Annemi bitanemi herseyimi ugurladik sagsalim abimle havaalanindan geliyoruz simdi. Saat 05;10. Yarin okula gitmicem hic ugrasamam... Hem 2 saat sonra kalkmam gerekio ozmn. Yarin evde kalcam. Annemiii ozledimmmmmmsimdiden..
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Kizlar evdeki net henuz acilmadi baglattikta acmalarini bekliyorz sweetim cecom.eylulum nasil olsun evlilik kosturmacaymis ev islerinin icinde buldum.kendimi birden daha evi tam yerlestiremedm hal ole oluncada isler bitmiyor onun disinda cok sukur hersey yollunda dugun yapmak.cok stresli ve yorucuymus net baglaninca uzun uzun konusuruz ins
Slm canlarımmmmm bu ne sıcaktır yanıyoruz resmennn
hayırlı ramazanlar cnmmm sen gelemesende geldiğin zaman yaz biz cevaplarız bitanemmm çalışınca malumm zamanın kalmıyor menün güzel diyetisyenin verdiği için yorum yapmıyorum kuzum afiyetolsun
allah kabul etsin Gülayımm bugün alıştım o sersemlik giti ama susuzluk biraz zorluyor ne yalan söyliyim onada alışacağıztelden nete girmek benim için tam bir çin işkencesiii
ohhh enişteyle iftar daha güzel olur meleğimmm alıştık bile cnmmm lşükürr
ohhh çok güzel olmuş Mervişim allah yeni yuvanda sağlıklı huzurlu mutlu yıllar nasip etsin
Allah kavuştursun bızdıkımmm sayılı gün çabuk geçermiş bitanemm sende annen gelene kadar kilo verir sürpriz yaparsın
düzenini kurunca herşeyi halledersin cnmmm sıkma kendiniii hadi bakalım netin çabuk bağlansın özledikk
kızlarrr yardıimmm
benim herif parayı sarımsağa yatırmış.bu yıl sarımsak çok yükselişe geçecekmiş .elindeki parayı vermiş gelmiş reşmen..
10 kğ taş köprü sarımsağı..sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim..bi ortası yok ya hiç almaz ,yada böyle coşar
5, kv 5i bizim ama onlaın zaten turşusunu sosunu ben yaptığım için ve onlar o kadrını kullanamayıp bozacağı için yiyecekleri kadarını vericem..yoksa çöpe gider..
ben bile bu kadar çok sarımsağı nasıl bozulmadan saklıycam diye düşünüyorum..m:44::44:malum içi fosalıyor ..şimdide turşunun sosun daha zaman deyil..
netten araştırdım biraz,kimi soyup kavanoza üstünü geçene kadar zeytin yağıyla saklama fikrini yazmış.birazıda, soyup robotton geçirip biraz tızla karıştırıp saklama kabıyla derin dondurucuda saklamayı yazmışş.
benim aklıma derin dondurucudaki daha çok yattı.ama sizdede sormadan edemedim..ee nede olsa kız kardeşlerim var her şehirden hatta yurt dıından.bekli bana bi akıl verirsiniz dedim..
Guzellleeer siz hic etsiz cigkofte yaptinizmiii? Ben yapmayi dusunuommda guzelmiikiii, bu arada canim gullac cektiiiiiiiiabime soyledim yapragini bulursa getirsinde gullac yapiyimmmm, simdide browniee yapiliyooo
Amien ablacim ewet aynen kilo verecem hahah insha Allah. Kilo almiyorum ama coksukur kilom ayni kaldi. Korktum ben cunku ramazanda kilo alacam diye ama 89.0da kaliom tabi sabah kalkarken 89.9. Ama aksama kadar bu 89.0 oluyo. Simdide 89.4. Hahha
Guzellleeer siz hic etsiz cigkofte yaptinizmiii? Ben yapmayi dusunuommda guzelmiikiii, bu arada canim gullac cektiiiiiiiiabime soyledim yapragini bulursa getirsinde gullac yapiyimmmm, simdide browniee yapiliyooo
zeytinyagina koyup dolaba koydum cok pratik oluyo ama kucuk bir kavanozdu on kilo degildi. o nasil olur bilmiyorum. ama bi secenek daha var hepimize dagitabilirsin:)))) allah kolaylik versin onun ayiklamasi var daha
yapmadim ama yedim acayip lezzetli oluyo:))). gullac hadi neysede browni deyip kendini sweete vurduracanmi kucuk cadi.
yapmadim ama yedim acayip lezzetli oluyo:))). gullac hadi neysede browni deyip kendini sweete vurduracanmi kucuk cadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?