dikkat edersen kilo verirsin bitanemmm
çiğköfte iyi yapılırsa süperdir cnmmm üstelik zararsız yiyebilirsin ama o brownie de nesakınnnn 1 lokma alıp bırakıyorsunn
bir ara bende öyle yapıyordum Gülayım da tadı bir garip oldu sevmedim kokusunu
anlaşılannn vurduracak bu gidişleee Gülayımmm çok yaramnazlık yapıyo kerata
Hahahaha ablaaaaacokmuu kilo yapar brownie. 2 tne yesemmmm:s yemekten sonra. ?
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Ayy abla ozmn bende yapimya insha Allah. Hahahahha ya ablamlar enistem abim yesinler. Ben 1 2 tane sadece brownie
Bak yaaaaaaaaaaahala 2 tane diyooo bak bebişimmm 1 browni 430 kaloriii sen diyorsunki 2 tane ettimi 860 kaloriii sen dersenki ben 4,5 saat hızlı tempo yürürüm bunu yakarım tamam bebişimmmm afiyetolsun o zamannn
Hahahahaha ya ablaa yaaa tamammama bak bukadarciklar. Once gosterim hayr diorsan yemicemmm. 1 isirik belki dadimlik.
Eki Görüntüle 1173642
yarım ye hadi kıyamadımm ama minik minik lokmalar al çabuk bitmesinnnn bir lokmada aynı lezzet bin lokmada bebişimmm ne gerek var fazla kaloriye dimii
sağol canım,bunu yapıcam ..akşam hep beraber sarımsak şöleni yapıcazslm meleğimmmm ohhh enişte akıllıymış ama dediğin gibi içi dışarda foslarr sen hepsini diş diş soyup buzluğa at canımm en güzeli bu birşey olmaz
ahh gülayımm,zeytinyagina koyup dolaba koydum cok pratik oluyo ama kucuk bir kavanozdu on kilo degildi. o nasil olur bilmiyorum. ama bi secenek daha var hepimize dagitabilirsin:)))) allah kolaylik versin onun ayiklamasi var daha
ne çektin sen bu kızdan banuu ,ne çektin yaaaadikkat edersen kilo verirsin bitanemmm
çiğköfte iyi yapılırsa süperdir cnmmm üstelik zararsız yiyebilirsin ama o brownie de nesakınnnn 1 lokma alıp bırakıyorsunn
bir ara bende öyle yapıyordum Gülayım da tadı bir garip oldu sevmedim kokusunu
anlaşılannn vurduracak bu gidişleee Gülayımmm çok yaramnazlık yapıyo kerata
hakkatten alısınca zor oluyo ya bende ortalarında adet olcam ınsallah hemen alısırsın yıneoffffff yaaa ..
tamda alışmılken oruca,hemde çok kolay geçiyordu bu gün,iftara 3 saat kala olacak işmi bu...
adet gördüm orucum boşa gittii..
tüh şimdi adetim bittikden sonra ,3 gün yeniden
alışma süresi yaşıycam..hiç sevinemedim bu duruma..
sağol canım,bunu yapıcam ..akşam hep beraber sarımsak şöleni yapıcaz
ahh gülayımm,keşke yakın olsak hep beraber kullanırduk sarımsakları.
.sonrada topik sarımsak kokusundan geçilmez
ne çektin sen bu kızdan banuu ,ne çektin yaaaa
kızlarrr yardıimmm
benim herif parayı sarımsağa yatırmış.bu yıl sarımsak çok yükselişe geçecekmiş .elindeki parayı vermiş gelmiş reşmen..
10 kğ taş köprü sarımsağı..sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim..bi ortası yok ya hiç almaz ,yada böyle coşar
5, kv 5i bizim ama onlaın zaten turşusunu sosunu ben yaptığım için ve onlar o kadrını kullanamayıp bozacağı için yiyecekleri kadarını vericem..yoksa çöpe gider..
ben bile bu kadar çok sarımsağı nasıl bozulmadan saklıycam diye düşünüyorum..m:44::44:malum içi fosalıyor ..şimdide turşunun sosun daha zaman deyil..
netten araştırdım biraz,kimi soyup kavanoza üstünü geçene kadar zeytin yağıyla saklama fikrini yazmış.birazıda, soyup robotton geçirip biraz tızla karıştırıp saklama kabıyla derin dondurucuda saklamayı yazmışş.
benim aklıma derin dondurucudaki daha çok yattı.ama sizdede sormadan edemedim..ee nede olsa kız kardeşlerim var her şehirden hatta yurt dıından.bekli bana bi akıl verirsiniz dedim..
hakkatten alısınca zor oluyo ya bende ortalarında adet olcam ınsallah hemen alısırsın yıne
gulayın dedıgınıde yaptım daha önce hakıkaten pratık oluyo ama banunun dedıgı daha pratık bence eger dondurucuda yerın varsa soyup at buzlugu 2 kılo kadar kalsın dısarda okadarına bısey olmaz bence buzdolabında kalsın.ben senede 7 8 kılo tuketıyorum tursularım harıc cook sevıyorum sarınmsagı.busene ılkdefa kastamanolu bıarkadastan aldım 5kılo memleketten getırdıler garantılıydı yanı kılosuna 12 lıra verdım ama daha subat ayında içlerı bosaldı soka gırdım çürümedı içlerı bosaldı.ustelık subatta daha havalar ısınmamıstı bıle oyuzden busene alırmıyım bılmem tasköpru dıye kandırıyolar belkı ama yıne kapıdan gecen kamyonlardan alcam heralde mayısa kadar bozulmuyolar.
evet canım dondurucum büyük.300 lt lik sandık tipi.
.zaten bi sarımsak girmemişti içine oda oldu allahıma şükür..1 makarna süzgeci ayıkladık herifle..her yer sarımsak kokuyor..
tekrar ıslattım birazda sabah ayıklarım..dediğin gibi birazınınıda örüp asıcambir yere ama nereye..kocaa evde yer bulamadım iyimi
benim çok sarımsak kullanma alışkanlığım yok..aldıklarım kullanamadan boşaldığı için heralde..hç bu kadar çokda almamıştım açıkçası,hani saklamak için bi gayrete girmedim..işallah bu yıl bol bol kokucazgerçi kavrulunca kokmuyor ..
slm kızlar canım çok sıkılıyor yalnızım kaç günlerden beri. eşim eve gelemiyor. dershanede ve apartlarda çok iş var. inşallah biran önce biter artık. adam iftarını yapıp geri gidiyor. sahurda ancak geliyor. bu gün akşam beraber gittik bi bakayım nasıl olmuş dedim. çok güzel olacak öyle görünüyor ama zaman lazım. sonra da markete gittim dila ya bez mama aldım. ayyyy eve dönerken ödüm koptu. tam izim eve doğru olan yola dönecem üç küçük çocuk geçti yanımızdan ellerinde pet şişeler var. nasıl tiner koktu. çocuklar en fazla on yaşındalar. neyse geçti onlar atlattık dedim evin yoluna bir döndüm iki tane az daha büyük çocuk önümüzden yürüyor. belli onlarda çekmişler. ellerindeki şişeleri bir geçen arabalara atıyorlar bir evlerin pencerelerine doğru. sadece 50 mt kadar yürüdüm ama gelin siz onu bana sorun sanki bir km yol gittim. çocuklarım bişe anlamadılar anlam veremediler aceleci tavrıma. binaya girer girmez hemen kapıyı kapattırdım ve bir oh çektim:18::18::18::18: bir daha eşim yokken muhtemelen gece tek yürüyüşe çıkmam.
evet canım dondurucum büyük.300 lt lik sandık tipi.
.zaten bi sarımsak girmemişti içine oda oldu allahıma şükür..1 makarna süzgeci ayıkladık herifle..her yer sarımsak kokuyor..
tekrar ıslattım birazda sabah ayıklarım..dediğin gibi birazınınıda örüp asıcambir yere ama nereye..kocaa evde yer bulamadım iyimi
benim çok sarımsak kullanma alışkanlığım yok..aldıklarım kullanamadan boşaldığı için heralde..hç bu kadar çokda almamıştım açıkçası,hani saklamak için bi gayrete girmedim..işallah bu yıl bol bol kokucazgerçi kavrulunca kokmuyor ..
iyi geceler kızlar
bugun cok yogun ve yorucu bir gündü benim için az önce iftarı yaptıkhemencecık menumu paylasıp yuruyuse gıdeyım dedım
sahur
patlıcan bıber yogurtlu
suuuu
iftar
corba
patlıcan kebeap
ayran
3dılım karpuz
offffff yaaa ..
tamda alışmılken oruca,hemde çok kolay geçiyordu bu gün,iftara 3 saat kala olacak işmi bu...
adet gördüm orucum boşa gittii..
tüh şimdi adetim bittikden sonra ,3 gün yeniden
alışma süresi yaşıycam..hiç sevinemedim bu duruma..
sağol canım,bunu yapıcam ..akşam hep beraber sarımsak şöleni yapıcaz
ahh gülayımm,keşke yakın olsak hep beraber kullanırduk sarımsakları.
.sonrada topik sarımsak kokusundan geçilmez
ne çektin sen bu kızdan banuu ,ne çektin yaaaa
Tamam ablacimm 1 tane yiyorum ozamanpp hahaha yaaa fazla kacirmiorum inanki. Ayy cok aciktimmmmmmmmmm. 3 saat var daha
hakkatten alısınca zor oluyo ya bende ortalarında adet olcam ınsallah hemen alısırsın yıne
gulayın dedıgınıde yaptım daha önce hakıkaten pratık oluyo ama banunun dedıgı daha pratık bence eger dondurucuda yerın varsa soyup at buzlugu 2 kılo kadar kalsın dısarda okadarına bısey olmaz bence buzdolabında kalsın.ben senede 7 8 kılo tuketıyorum tursularım harıc cook sevıyorum sarınmsagı.busene ılkdefa kastamanolu bıarkadastan aldım 5kılo memleketten getırdıler garantılıydı yanı kılosuna 12 lıra verdım ama daha subat ayında içlerı bosaldı soka gırdım çürümedı içlerı bosaldı.ustelık subatta daha havalar ısınmamıstı bıle oyuzden busene alırmıyım bılmem tasköpru dıye kandırıyolar belkı ama yıne kapıdan gecen kamyonlardan alcam heralde mayısa kadar bozulmuyolar.
slm kızlar canım çok sıkılıyor yalnızım kaç günlerden beri. eşim eve gelemiyor. dershanede ve apartlarda çok iş var. inşallah biran önce biter artık. adam iftarını yapıp geri gidiyor. sahurda ancak geliyor. bu gün akşam beraber gittik bi bakayım nasıl olmuş dedim. çok güzel olacak öyle görünüyor ama zaman lazım. sonra da markete gittim dila ya bez mama aldım. ayyyy eve dönerken ödüm koptu. tam izim eve doğru olan yola dönecem üç küçük çocuk geçti yanımızdan ellerinde pet şişeler var. nasıl tiner koktu. çocuklar en fazla on yaşındalar. neyse geçti onlar atlattık dedim evin yoluna bir döndüm iki tane az daha büyük çocuk önümüzden yürüyor. belli onlarda çekmişler. ellerindeki şişeleri bir geçen arabalara atıyorlar bir evlerin pencerelerine doğru. sadece 50 mt kadar yürüdüm ama gelin siz onu bana sorun sanki bir km yol gittim. çocuklarım bişe anlamadılar anlam veremediler aceleci tavrıma. binaya girer girmez hemen kapıyı kapattırdım ve bir oh çektim:18::18::18::18: bir daha eşim yokken muhtemelen gece tek yürüyüşe çıkmam.
İyi akşamlar fıstıklarrrrr
bu kadar emek harcıyor enişte inş güzel olur bitanemmm ama allah korusun sen bir daha geç saatte çıkma o zavallı çocuklar minik de olsalar o maddeyi çekince annelerini bile tanımazlar gözleri dönüyor neyseki sağ salim eve gelmişsiniz
oooo 300 lt lik dondurucun varsa hiö düşünme bitanemm soy soy doldur bişeycik olmaz aman koksun ne olacakki sarımsak gibi şifalı birşey varmı
ben çok severimm soğan sarımsak doğal antibiyotik her yemekte soğan yerim nerdeyse sonra bir karanfil atarım ohhh misss
afiyetolsun miniğimmmm iyi yürüyüşler cnmm
senin elinde olan birşey değilki meleğim üzülme o da allahtan geliyor bitince tekrar tutarsınnn
o bızdık ya beni tanımıyor dahaaaazayıflatana kadar ona rahat yokkk
tşk ederim bitanemmmm bir taneyle yetindiğin için
dışarda durunca boşalıyor cnmmm çok fazla alınca buzdolabında saklamak lazımmm
❤❤❤❤❤❤❤
kızlar geldım gelmesıne ama oluyorum uykusuzluktan hemen bır dus aldım yuruyusden sonra sımdıde sahura hazırlık yapıyorum yemek ısınsın yıyıp yatıcam sabah ıse gıdecem hepnızı opt grsz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?