İyi akşamlar fıstıklarrrrr
bu kadar emek harcıyor enişte inş güzel olur bitanemmm ama allah korusun sen bir daha geç saatte çıkma o zavallı çocuklar minik de olsalar o maddeyi çekince annelerini bile tanımazlar gözleri dönüyor neyseki sağ salim eve gelmişsiniz
oooo 300 lt lik dondurucun varsa hiö düşünme bitanemm soy soy doldur bişeycik olmaz aman koksun ne olacakki sarımsak gibi şifalı birşey varmı
ben çok severimm soğan sarımsak doğal antibiyotik her yemekte soğan yerim nerdeyse sonra bir karanfil atarım ohhh misss
afiyetolsun miniğimmmm iyi yürüyüşler cnmm
senin elinde olan birşey değilki meleğim üzülme o da allahtan geliyor bitince tekrar tutarsınnn
o bızdık ya beni tanımıyor dahaaaazayıflatana kadar ona rahat yokkk
tşk ederim bitanemmmm bir taneyle yetindiğin için
dışarda durunca boşalıyor cnmmm çok fazla alınca buzdolabında saklamak lazımmm
anamm geçmiş olsun gülayy..
neyseki kötü bişey yaşamamışınız..dediğin gibi yalnızbaşına akşam çıkma..heö çocuklara bi zarar verebilirler gemde kolundakiler ışıldıyor.allah korusun bilezik için bi zarar verebilirler, aman dikkat et Gülay.polis faan bişey yapamıyormu bu çocuklara.en azından toplayıp bi tedavi ettiremiyormu acaba..ne kadarda yazık..
bende çok severim soğanı..hem yemeklere bol bol doğrarım hemde yemeğin yanında çıtır çıtır yerimm..çok uyku yapıyar bana soğan çiğ yiyine..yiyip yiyip uyuyorum
bana soğan yapmaz da sarımsaklı yoğurt yediğim an 20 dk sonra ben iptal olurummm
aynen. eşim yasaklıyo ama dinleyen kim
enişte yasaklamasınnn hatta kendi de yesin mışılll mışılll uyur işte hasta da olmaz fenamııı
benimki uyku gibi olmuyo baygınlık gibi oluyor. tansiyon dibe vuruyor. tek olsam sorun yok da üç böcük olunca bana muhtaç dikkat etmem gerek
benim kızllarımıyazdınn kendi kızlarınımı..:44::44::44:
bu kadar olur ancak.büyük zorla yapar bişeyi,gerçi hakkın yemeyim 2 gündür çayları falan sölemeden koyuyor,bulaşığa yardım etti..
ama normal zamanda vinç getirsen kalmaz yerinden..küçük uçurtma gibi..birazda ablasına nisbet yapıyor,anneme yadım edicem diye diye dolanıp duruyor..bulaşığı elinden zor alıyorum ben yıkıycam diye ağlayıp duruyor.bi kere durulamışlığı bile var..ee başak burcu normaldir heralde..
allah kabul etsin canım..işallah bayrama kadar tamamlarsın..bende okumaya gayret ediyorum..dediğin gibi gündüz zor oluyor.zaten uyuklayıp duruyorum ..
becerebilirsem mealinide bitirmek istiyorum kısmet artık.
Canim Annemi bitanemi herseyimi ugurladik sagsalim abimle havaalanindan geliyoruz simdi. Saat 05;10. Yarin okula gitmicem hic ugrasamam... Hem 2 saat sonra kalkmam gerekio ozmn. Yarin evde kalcam. Annemiii ozledimmmmmmsimdiden..
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
slm kizlat dun sinir oldum bir suru alinti yaptim tel izin vermedi cvp yazayim. ekran klavyem calismadi bir turlu. sonrada net gitmis farkinda degildim. giriyom acilmiyo giriyom acilmiyo. salak kafa baksana netine . bu gun ilk orucumu tutuyorum ve su siralarda susuzluk iyice bastirdi. daha aksama da cok var. bir iki gun boyle surunurum sonra alisirim herhalde
evet canım dondurucum büyük.300 lt lik sandık tipi.
.zaten bi sarımsak girmemişti içine oda oldu allahıma şükür..1 makarna süzgeci ayıkladık herifle..her yer sarımsak kokuyor..
tekrar ıslattım birazda sabah ayıklarım..dediğin gibi birazınınıda örüp asıcambir yere ama nereye..kocaa evde yer bulamadım iyimi
benim çok sarımsak kullanma alışkanlığım yok..aldıklarım kullanamadan boşaldığı için heralde..hç bu kadar çokda almamıştım açıkçası,hani saklamak için bi gayrete girmedim..işallah bu yıl bol bol kokucazgerçi kavrulunca kokmuyor ..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anam bugün bir türlü kafamı kaldıramadım halsizlikten :26:
Aslında ne açlık nede sussuzluk çektim ama öyle bir uyuşukluk vardı ki üzerimde koltuk üzerinde bir oraya bir buraya devirdim totoyu
Bir ara annem akşam üzere aradı bende yatışıyorum bir o koltukta bir bu koltukta dedi ( tabi hatun sabahtan evini bir güzel temizlemiş birde pazara gitmiş) dedim bende bugün kendimi köfte gibi hissediyorum bir bu tarafım kızarsın bu o tarafım misali aynı koltukta dönüp duruyorum diye nasıl gülüyor ulen köftede nereden aklına geldi diye
Sağ olsun eşim kendi tutamıyor diye ( böbrekleri anında tepki veriyor ) ne istersen alayım diye telefon açıp durdu ama canım hiç bir şey istemedi
Sahurda ayıptır söylemesi pastırma yeme gafletinde bulundum az da olsabütün gün tenim sanki koktu durdu kendimden tiksindim
Bir daha tövbeler tövbesi
Kalkıp duş alacak halim bile yoktuİftardan sonrada uyuşukluğum gitmedi nedense :26:
Sanırım ilk günün heycanıyla dün birşey anlamadım ama bugün baya bir etkiledi beniinşallah bir iki güne geçerde normal hayatıma dönerim bugün çok fazla iş bile yapamadım hatta hala yıkanıp asılmayı bekleyen çamaşırlar var
Bir ara aradan çıkartırım nasılsa sahurdan evvel
Aklımdayken yediklerimide yazayım;
Sahurda;
3 ufak parça kaşarlı tost ( lavaş vardı eşim sağ olsun ziyan olmasın diye onları hazırlamış tostta ısıtır yeriz diye )
Çok az bastırma( yemez olaydım )
1 Koca bardak Ayran
İftarda;
1 hurma
1/2 kase çorba
3 parmak kadar pide
Domates, salatalık
Çok az tavuk ızgara ( dünden kalma )
1 bardak ayran
iftardan bu yana ancak 1 litre su içmişimdir ama sahura kadar onu 2 yaparım kesin
Kız benim ufak cimcimede Başakbüyükte akrep
İnanılmaz nispetçi benimkidebirde yüzüme bakıp bir an bir tuhaflık hissetsin ( bazen numaradan yapıyorum ) hemen gelir anneciğim gel seni öpeyim seni çok seviyorum biliyorsun dimi der bende hemen başlarım yok işte beni bir tek sen anlıyorsun bir tek sen seviyorsun deme anında bir gaza gelir ve daha çok sarılıp öper beni koca karı
İnşallah canım hatimi tamamlarım diye düşünüyorumAslında gündüz biraz daha halim olsaydı okuyacaktım ama olmadı. Bu gece okuyabilirmiyim bilmiyorum ama olmadı yarın öğleden sonra anneme gitmeden ( iftara ona davetliyiz ) 1 saatcik de olsa okurum diye düşünüyorum Dün sahurdan sonrada oturup okudum sabah 5e kadar ve 1.5 cüz bitirebildim 3.cü cüzde bitmek üzere yani daha yolum çok ama inanıyorum ki biter çünkü bekarkende her sene annemle ramazanın ilk günü başlar her gün 1 cüz okur mutlaka son günler biraz daha fazla okuyarak Kadir gecesine yetiştirirdik
Allah kavuştursun kuşum
İlk günler daha çok özlersin ama iş güç derken zaman su gibi akıp gidecek inşallahSağlıcakla gidip gelsin yeterki
Bende bugün süründüm ama açlık yada sussuzluk değildi sebebi. Sıcaklarda bunaltıyor insanıbende bir iki gün sürünür sonra alışırım diye düşünyorum
aman kokcaksan sarımsaktan kokalım.ben soganıda sarımsagıda cok severım esımde pek sevmez 9senelık evlıyım son 2 seneye kadar gönlu olsun dıye yemeklere bıle az sogan koyuyodum.mantıga cacıga sarımsak koyamıyodum dusun.sonra canıma tak ettı ona ayrı bana ayrı yaptım ben hep sarımsaklı yedım sımdıde alıstı az az mantıyada cacıgada koyuyorum yıyo.ben gunde 3 4 dıs bıle cıg yerdım ama sarımsagım bıtmıstı bol bol yıyemıyodum 1 kılo aldım cok sukur bol bol yıyorum yıne.yeyıncede önce dıs fırcalıyom sonrada 1 karanfıl tamaamm.sogan sarımsak şifadır onlardan kacmamak lazım
Daha yeni üzerimdeki uyuşukluk gitmeye başladıDavulcuda başladı sokaktan geçmeye Canım birşeyde istemiyor ama bir yarım saat sonra sahurumu yapar sabah ezanına kadar yine kuranımı okurum yarın ne halde olacağımı Allah bilir bari kuranım aksamasın
Bizim davulcular gelemedi bugün :44::44: canın istemesede bişeyler yemeye çalış cecommm yarın acıkırsın cnmm allah kabul etsin şimdidenn
afiyet olsun canım..aman kokcaksan sarımsaktan kokalım.ben soganıda sarımsagıda cok severım esımde pek sevmez 9senelık evlıyım son 2 seneye kadar gönlu olsun dıye yemeklere bıle az sogan koyuyodum.mantıga cacıga sarımsak koyamıyodum dusun.sonra canıma tak ettı ona ayrı bana ayrı yaptım ben hep sarımsaklı yedım sımdıde alıstı az az mantıyada cacıgada koyuyorum yıyo.ben gunde 3 4 dıs bıle cıg yerdım ama sarımsagım bıtmıstı bol bol yıyemıyodum 1 kılo aldım cok sukur bol bol yıyorum yıne.yeyıncede önce dıs fırcalıyom sonrada 1 karanfıl tamaamm.sogan sarımsak şifadır onlardan kacmamak lazım
.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anam bugün bir türlü kafamı kaldıramadım halsizlikten :26:
Aslında ne açlık nede sussuzluk çektim ama öyle bir uyuşukluk vardı ki üzerimde koltuk üzerinde bir oraya bir buraya devirdim totoyu
Bir ara annem akşam üzere aradı bende yatışıyorum bir o koltukta bir bu koltukta dedi ( tabi hatun sabahtan evini bir güzel temizlemiş birde pazara gitmiş) dedim bende bugün kendimi köfte gibi hissediyorum bir bu tarafım kızarsın bu o tarafım misali aynı koltukta dönüp duruyorum diye nasıl gülüyor ulen köftede nereden aklına geldi diye
Sağ olsun eşim kendi tutamıyor diye ( böbrekleri anında tepki veriyor ) ne istersen alayım diye telefon açıp durdu ama canım hiç bir şey istemedi
Sahurda ayıptır söylemesi pastırma yeme gafletinde bulundum az da olsabütün gün tenim sanki koktu durdu kendimden tiksindim
Bir daha tövbeler tövbesi
Kalkıp duş alacak halim bile yoktuİftardan sonrada uyuşukluğum gitmedi nedense :26:
Sanırım ilk günün heycanıyla dün birşey anlamadım ama bugün baya bir etkiledi beniinşallah bir iki güne geçerde normal hayatıma dönerim bugün çok fazla iş bile yapamadım hatta hala yıkanıp asılmayı bekleyen çamaşırlar var
Bir ara aradan çıkartırım nasılsa sahurdan evvel
Aklımdayken yediklerimide yazayım;
Sahurda;
3 ufak parça kaşarlı tost ( lavaş vardı eşim sağ olsun ziyan olmasın diye onları hazırlamış tostta ısıtır yeriz diye )
Çok az bastırma( yemez olaydım )
1 Koca bardak Ayran
İftarda;
1 hurma
1/2 kase çorba
3 parmak kadar pide
Domates, salatalık
Çok az tavuk ızgara ( dünden kalma )
1 bardak ayran
iftardan bu yana ancak 1 litre su içmişimdir ama sahura kadar onu 2 yaparım kesin
Kız benim ufak cimcimede Başakbüyükte akrep
İnanılmaz nispetçi benimkidebirde yüzüme bakıp bir an bir tuhaflık hissetsin ( bazen numaradan yapıyorum ) hemen gelir anneciğim gel seni öpeyim seni çok seviyorum biliyorsun dimi der bende hemen başlarım yok işte beni bir tek sen anlıyorsun bir tek sen seviyorsun deme anında bir gaza gelir ve daha çok sarılıp öper beni koca karı
İnşallah canım hatimi tamamlarım diye düşünüyorumAslında gündüz biraz daha halim olsaydı okuyacaktım ama olmadı. Bu gece okuyabilirmiyim bilmiyorum ama olmadı yarın öğleden sonra anneme gitmeden ( iftara ona davetliyiz ) 1 saatcik de olsa okurum diye düşünüyorum Dün sahurdan sonrada oturup okudum sabah 5e kadar ve 1.5 cüz bitirebildim 3.cü cüzde bitmek üzere yani daha yolum çok ama inanıyorum ki biter çünkü bekarkende her sene annemle ramazanın ilk günü başlar her gün 1 cüz okur mutlaka son günler biraz daha fazla okuyarak Kadir gecesine yetiştirirdik
Allah kavuştursun kuşum
İlk günler daha çok özlersin ama iş güç derken zaman su gibi akıp gidecek inşallahSağlıcakla gidip gelsin yeterki
Bende bugün süründüm ama açlık yada sussuzluk değildi sebebi. Sıcaklarda bunaltıyor insanıbende bir iki gün sürünür sonra alışırım diye düşünyorum
Yine klasik sahur kahvaltısı yaparım ben
Eşim oruç tutmadığından çayda demlemiyorum kendime ama bir nescafe içerim sıcak sıcaknasılsa uykumu etkilemiyor
Sonrada ufak ufak su takviyesi yaparım
Dediğin gibi günler uzun acıkırım sonra günaha girmek istemem ay saat geçmedi diye diye
herkese bereketli sahurlarr..afiyet olsun kızlarr..
Giremiyorum buraya,yüzüm yok
Oğlum aylık kontrolünde geçen aydan bu yana hiç kg almayınca dr sütünün besleyiciliği yetersiz dedi ve benim koca, "diyet falan yapma şimdilik, bak çocuk emziriyorsun herşeyden yiyeceksin" dedi ve ben yine ekmek vs yemiyorum ama diyet fikrini yolladım kafamdanpsikolojik olarak belkide o fikre adapteyim diye böyle oldu ve ya başka bir sebeple..bilemiyorum. Tek bildiğim; emzirdiğim sürece ki iki yıl emzirmek istiyorum, düzenli bir diyet hayatım olamayacak ( off
aşk olsun cnmmm buraya gelmek için illa diyet yapmana gerek yokki ekmeği ve şekeri tüketme yeterki sağlıklı yiyeceklere devam edersen emzirmenin de yardımıyla gider kilolar üzülme her zaman bekleriz cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?