80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende çok severim soğanı..hem yemeklere bol bol doğrarım hemde yemeğin yanında çıtır çıtır yerimm..çok uyku yapıyar bana soğan çiğ yiyine..yiyip yiyip uyuyorum

altınları takmadım dışarı çıkarken. ne olur ne olmaz dedim. polis topluyo sonra yine serbestler. yapacak bişe yok. aileler sahip çıkmazsa onlar napsın.

bende çok severim soğanı..hem yemeklere bol bol doğrarım hemde yemeğin yanında çıtır çıtır yerimm..çok uyku yapıyar bana soğan çiğ yiyine..yiyip yiyip uyuyorum

bana soğan yapmaz da sarımsaklı yoğurt yediğim an 20 dk sonra ben iptal olurummm

Menüm
sahur
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
7 ceviz
1 dilim peynir
5 yaprak marul
domates salatalık

İFTAR
mercimek çorbası
15 dk ara
sarımsaklı yoğurtlu cevizli kabak salatası
şekersiz kuru erik ve vişne kompostosu

Spor
sabah 15 x5 tibet yogası

iftardan sonra
40 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk tiffany

Sıvı
2,5 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 bardak süt
1 fincan türk kahvesi
1 bardak çay
1 maden suyu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anam bugün bir türlü kafamı kaldıramadım halsizlikten :26:
Aslında ne açlık nede sussuzluk çektim ama öyle bir uyuşukluk vardı ki üzerimde koltuk üzerinde bir oraya bir buraya devirdim totoyu
Bir ara annem akşam üzere aradı bende yatışıyorum bir o koltukta bir bu koltukta dedi ( tabi hatun sabahtan evini bir güzel temizlemiş birde pazara gitmiş ) dedim bende bugün kendimi köfte gibi hissediyorum bir bu tarafım kızarsın bu o tarafım misali aynı koltukta dönüp duruyorum diye nasıl gülüyor ulen köftede nereden aklına geldi diye

Sağ olsun eşim kendi tutamıyor diye ( böbrekleri anında tepki veriyor ) ne istersen alayım diye telefon açıp durdu ama canım hiç bir şey istemedi
Sahurda ayıptır söylemesi pastırma yeme gafletinde bulundum az da olsa bütün gün tenim sanki koktu durdu kendimden tiksindim
Bir daha tövbeler tövbesi
Kalkıp duş alacak halim bile yoktu İftardan sonrada uyuşukluğum gitmedi nedense :26:
Sanırım ilk günün heycanıyla dün birşey anlamadım ama bugün baya bir etkiledi beni inşallah bir iki güne geçerde normal hayatıma dönerim bugün çok fazla iş bile yapamadım hatta hala yıkanıp asılmayı bekleyen çamaşırlar var
Bir ara aradan çıkartırım nasılsa sahurdan evvel

Aklımdayken yediklerimide yazayım;

Sahurda;
3 ufak parça kaşarlı tost ( lavaş vardı eşim sağ olsun ziyan olmasın diye onları hazırlamış tostta ısıtır yeriz diye )
Çok az bastırma ( yemez olaydım )
1 Koca bardak Ayran

İftarda;
1 hurma
1/2 kase çorba
3 parmak kadar pide
Domates, salatalık
Çok az tavuk ızgara ( dünden kalma )
1 bardak ayran

iftardan bu yana ancak 1 litre su içmişimdir ama sahura kadar onu 2 yaparım kesin

Kız benim ufak cimcimede Başak büyükte akrep
İnanılmaz nispetçi benimkide birde yüzüme bakıp bir an bir tuhaflık hissetsin ( bazen numaradan yapıyorum ) hemen gelir anneciğim gel seni öpeyim seni çok seviyorum biliyorsun dimi der bende hemen başlarım yok işte beni bir tek sen anlıyorsun bir tek sen seviyorsun deme anında bir gaza gelir ve daha çok sarılıp öper beni koca karı

İnşallah canım hatimi tamamlarım diye düşünüyorum Aslında gündüz biraz daha halim olsaydı okuyacaktım ama olmadı. Bu gece okuyabilirmiyim bilmiyorum ama olmadı yarın öğleden sonra anneme gitmeden ( iftara ona davetliyiz ) 1 saatcik de olsa okurum diye düşünüyorum Dün sahurdan sonrada oturup okudum sabah 5e kadar ve 1.5 cüz bitirebildim 3.cü cüzde bitmek üzere yani daha yolum çok ama inanıyorum ki biter çünkü bekarkende her sene annemle ramazanın ilk günü başlar her gün 1 cüz okur mutlaka son günler biraz daha fazla okuyarak Kadir gecesine yetiştirirdik

Allah kavuştursun kuşum
İlk günler daha çok özlersin ama iş güç derken zaman su gibi akıp gidecek inşallah Sağlıcakla gidip gelsin yeterki

Bende bugün süründüm ama açlık yada sussuzluk değildi sebebi. Sıcaklarda bunaltıyor insanı bende bir iki gün sürünür sonra alışırım diye düşünyorum

Son düzenleme:

aman kokcaksan sarımsaktan kokalım.ben soganıda sarımsagıda cok severım esımde pek sevmez 9senelık evlıyım son 2 seneye kadar gönlu olsun dıye yemeklere bıle az sogan koyuyodum.mantıga cacıga sarımsak koyamıyodum dusun.sonra canıma tak ettı ona ayrı bana ayrı yaptım ben hep sarımsaklı yedım sımdıde alıstı az az mantıyada cacıgada koyuyorum yıyo.ben gunde 3 4 dıs bıle cıg yerdım ama sarımsagım bıtmıstı bol bol yıyemıyodum 1 kılo aldım cok sukur bol bol yıyorum yıne.yeyıncede önce dıs fırcalıyom sonrada 1 karanfıl tamaamm.sogan sarımsak şifadır onlardan kacmamak lazım

aleyküm selam cecoşum hoşgeldin cnmm allah kabul etsin ilk günü atlattın ilk gün hepimiz aynı olduk cnmm bugün o etkiler yok şükür allah kabul etsin

her gün düzenli okursan yetiştirirsin cnmmm menülerini de paylaşmaya başladın süperrr pastırmadaki çemenin kokusu beni de mahveder hiç sevmem

aynenn cnmmmm sağlık için ikisi de sofralardan eksik olmamalı bence:13:

Daha yeni üzerimdeki uyuşukluk gitmeye başladı Davulcuda başladı sokaktan geçmeye Canım birşeyde istemiyor ama bir yarım saat sonra sahurumu yapar sabah ezanına kadar yine kuranımı okurum yarın ne halde olacağımı Allah bilir bari kuranım aksamasın

Bizim davulcular gelemedi bugün :44::44: canın istemesede bişeyler yemeye çalış cecommm yarın acıkırsın cnmm allah kabul etsin şimdidenn

Bizim davulcular gelemedi bugün :44::44: canın istemesede bişeyler yemeye çalış cecommm yarın acıkırsın cnmm allah kabul etsin şimdidenn

Yine klasik sahur kahvaltısı yaparım ben
Eşim oruç tutmadığından çayda demlemiyorum kendime ama bir nescafe içerim sıcak sıcak nasılsa uykumu etkilemiyor
Sonrada ufak ufak su takviyesi yaparım

Dediğin gibi günler uzun acıkırım sonra günaha girmek istemem ay saat geçmedi diye diye

afiyet olsun canım..
karşındaki yemeyincede zor hakketen..ben soğan yediğimde eşimede mutlaka yediriyorumki ona kokmayım..şifa tabiki hele kışın hepimizin ihtiyacı var..

senin yufkalardan ne haber,yemiyorsun sanırım menülerde görmüyorum..maşallah iradelisin..
.

yarın daha iyi olursun cecomm

geçen yılı hergün öyle geçimiştim..işallah bu yıl biraz daha iyi olacak..tansiyonlarımız düşüyor sıcakdansanırım..bende öyle hacıyatmaz gibiyim..gerçi bu gün iyiydim ama oruçumu tamamlayamadım maalesef..

benimde büyük kızın yükseleni akrep.burcu balık anası gibi..ama pek benzemiyor huy olarak bana..sanırım yükselenin etkisi ..

birde bu küçükler bizi parmağında oynatıyr..hepimizi istediği gibi kullanıor prenses..küçükler hep böylee..olan zavallı büyüklere oluyor..bende ilk çocuk hatta ilk torunum..kardeşimle aramda 1 yaş var.ama hep ben büyük o küçük oldu..o hiç büyümedii.sanki 10 yaş büğükmüşüm gibi..

allah çocuklarımızın bahtından güldürsün.işallah onlarında çocuklarını severiz ilerde

en güzeli kahvaltı cecoşummm nescafe içmesen sğtlü kahve içsennnn olmazmııııı

Giremiyorum buraya,yüzüm yok
Oğlum aylık kontrolünde geçen aydan bu yana hiç kg almayınca dr sütünün besleyiciliği yetersiz dedi ve benim koca, "diyet falan yapma şimdilik, bak çocuk emziriyorsun herşeyden yiyeceksin" dedi ve ben yine ekmek vs yemiyorum ama diyet fikrini yolladım kafamdan psikolojik olarak belkide o fikre adapteyim diye böyle oldu ve ya başka bir sebeple..bilemiyorum. Tek bildiğim; emzirdiğim sürece ki iki yıl emzirmek istiyorum, düzenli bir diyet hayatım olamayacak( off

herkese bereketli sahurlarr..afiyet olsun kızlarr..

iyi geceler cnmmm afiyetolsun hayırlı sahurlar hepimize

aşk olsun cnmmm buraya gelmek için illa diyet yapmana gerek yokki ekmeği ve şekeri tüketme yeterki sağlıklı yiyeceklere devam edersen emzirmenin de yardımıyla gider kilolar üzülme her zaman bekleriz cnmm

aşk olsun cnmmm buraya gelmek için illa diyet yapmana gerek yokki ekmeği ve şekeri tüketme yeterki sağlıklı yiyeceklere devam edersen emzirmenin de yardımıyla gider kilolar üzülme her zaman bekleriz cnmm

Saol sweetcimm:)
Ekmegi aramıyorum artık, şeker yerine de kuru meyve yiyorum zaten onlar süt yapıyor. Yemeklerimi yiyorum. Proteine ağırlık verdim. Izgara et vs. İnsallah gider kilolar valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…