80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım tarif edeyim sana bir dene tahminim severler. 1 yemek kaşığı dolusu labne peyniri, 1 yemek kaşığı dolusu biber salçası, 2 yemek kaşığı zeytinyağı pul biber, biraz kekik, biraz fesleğen (bunları parmak ucuyla koy ki sadece aromasını versin yoğun olursa belki yemezler) iki diş sarımsağı iri doğrayıp hepsini karıştır. İstersen baharatları kendi daha da zenginleştirebilirsin. Macun kıvamına gelince bir saat buzdolabında beklet. Dolaptan çıkarınca sarımsakları içinden al çünkü sadece aromasını versin diye koyuyoruz. Yufkayı ser fırçayla bu harcı yufkanın her yerine sür. İkinci yufkayı üzerine kapat elinle iyice bastır ki iki yufka birbirine yapışsın. Sonra 3 parmak genişliğinde şeritler kes. Kestiğin şeritleri de üçgen şeklinde küçük küçük kes. Yağlı kağıt serili tepsiye diz (4 tepsi kadar çıkıyor) önceden ısıtılmış fırında çok kısa sürede pişiyor 5-10 dak arası. Soğuyunca hava almayan bir cam kavanoza koy 1 hafta kıtırlığı dahi gitmiyor. Gerçi bir hafta evde kalmıyor ama bozulmadan saklayabilirsin. Yanına yoğurt koyup çocukara yoğurda bandırıp da yedirtebilirsin. Hem böylece yoğurdun da vitaminini almış olurlar.

Warya ablalar en iyisi ramazandan once herseyi yapmak direk buzluga atmak. Annem mesela, taze bizimbahceden koparilmisyapraksarmalari, iclikofteleri, yuvkaekmekleri, patlicankozlemeyi, pocalari, patlicandolmalari, ve daha cok seyler yapip oyle gitti turkeye. Akli bizde
Kalmasin herseyi yapip gitti hazirda buzlukta duruyo hepsi. Normaldede hersey buzlukta hep hazir olur birseyler aniden misafir gelince yaptigi o superrrrlezzetli pocalari kurabiyeleri onlerine koyariz pastaneden geliyorlar gibi annem cok hamaratlidir. Gercekten cok iyi oyle yapmak ben evlenincede buzlugumu doldurcam herzaman ne olurneolmaz hep hazirlikli olmak lazim. Canimannem ya yinede akli bizde :))) hahaha ya bende anne olursm boyle olurmuyumki. Bu arada annem
24 saat temizlik yapsada bikmaz. Cok titizdir. Zaten oturdugu yokki evin icinde surekli kosturuyoo. Temizlik yemek. Bende tam tersi pasaklinin tekiyim iki kizim var hicbiride bana cekmedi der hahaha ama canimda istedimi temizlik yemekler yapmak. Kimse durduramaz beni ozaman 1 toz birakmam. Her iside kendim
Yapmak isterim. Annem turkey Gideceginde iftari ben hazirladim yaptim yemekleri aayy biii sevindi annem telefonda anneannemle konusurken anlatiyodu bi gorsen yasemin neler hazirladi neler yapiyo diye hahaha :)) 😌. Ben galiba annemi cok ozledimmmmyaaaaa😫🙈... Anasininkuzusu buna denir herhalde🙍😔

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

sanki hatirliyor gibiyim seni cqnim. ay bende eskilerdenim diyecek kada oldum sanki burda:))) sen ugra buraya motivasyonun yeniden gelir meraketme.
Maşallah sana da çocuklarına da. Küçük kızın sana çok benziyor. Hareketli zamanları şimdi. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
amin canim cumlemizinkini insallah.

bizde yiyebiliyomuyuz yoksa sadece cocuklar mi yiyeck acaba canan abla ne der bu fikra. var ya kendime atistirmalik ariyom resmen.

hiiiiic merak etme annenin aynisi olacaksin. bende senin gibiydim annem kosusturur ben totomu yayardim. simdi acayip bir kadin oldum. annemin gozleri doluyo el evine gidince hamarat oldun diye. ama annelikle alakali.

hiiiiic merak etme annenin aynisi olacaksin. bende senin gibiydim annem kosusturur ben totomu yayardim. simdi acayip bir kadin oldum. annemin gozleri doluyo el evine gidince hamarat oldun diye. ama annelikle alakali.

Hhahah aynen abla totomu yayiyomm kalkmiom useniom. Ayy canimyaaa. Bende insha Allah annem gibi bir anne olurumm. Ewet zamaninda anneyede yardim etmeliyiz ben o yuzden artik yardim etmek istiyorum. Hatta annemin yerine yemegi temizligi yapmak istiyorum insha Allah. Anneme layik bir kiz olmaliyim. Hihhi. Cookkk aciktim bu arada daha 8,30 saat var

oh hamaratsın maşallah.benim dondurucu sadece kurban bayramında açılır 4-5 sonra kapanır.misafirede artık ikramlarda kuru meyve sağlıklı çerez taze meyve tabağı ikram ediyorum. ha birde annem cevizli haşhaşlı çörek yaptığında fazlaca yapar dolaba atarız birazda bundan koyarım ikramda. söylüyorumda elimle sizi bu saatte zehirleyemem o yuzden bişi hazırlamadım diyorum.gideceğim yerede sölüyom sakın kek pasta yapmayın zahmöete girmeyin sadece çocuklara 1 çeşit yeter diyorum.artık herkes anlayışlı ve sağlıklı beslenmeyi biliyor anlayışla karşılıyorlar.

biz oyle desekte dinlemiyolar. ayrica gelen misafire oyle bise soylesem beni rezil ederler arkamdan soylemediklerini de birakmazlar.

biz oyle desekte dinlemiyolar. ayrica gelen misafire oyle bise soylesem beni rezil ederler arkamdan soylemediklerini de birakmazlar.

:)) benim akraba yok burada ya rahatım arkadaşlarımda bu konuda anlayışlı rahatım şimdilik arkamdan konuşacaklarınıda sanmıyom senin iş zor :)

:)) benim akraba yok burada ya rahatım arkadaşlarımda bu konuda anlayışlı rahatım şimdilik arkamdan konuşacaklarınıda sanmıyom senin iş zor :)

bende gurbetteyim burda ama klasik anadolu iste. toplasan iki kisi senin etrafindakiler gibi dusunir onlarinda kocasi ayiplar. hos basta benim koca ayiplar da neyse.

ben geldimm

eşim evdeyken hastane işimizi haledelim dedim.sonuçlar dün çıkmıştı..

kızın souçlarına baktı dr..net bişey söylemedi,geçen yılki büyüme persantili daha iyiymiş.bu yıl geride kalmış..tekrar bi test istediler..ayın 8.ine randevu verdiler..aç karna yarım saat arayla 5 tüp kan alınacak yine..aynı gün kromozon testide yapılacak..offf hemşireye sordum yine ilaçmı vericeksiniz diye..evet dedi.. yanımda poşet getirmemi söyledi,ilaçdan sonra çok kusacakmışşofff geçen gün zor zaptetmiştik 1 sat sonrasında uyumuştu..bunda uyumuycak kusucakmış..allahım güç kuvvet versin..bu günden pekmez vermeye başlayım..daha çokk kan alıcaklar sanırım bu kızdan..

geçen kendimde endokrine gitmiştim,onunda sonucunu aldım..şekerim yüksek çıkmış..halbuki dikkatde ediyorum ilaçda alıyorum..
bu gün yeniden kan aldılar 3 aylık şekere bakılacakmış..işallah şeker hastası olmamışımdır..:44:,
gerçi olsamda çok bişey değil.el kadar çovuklar şeker hastası ben olsam nolucak..zaten kızın test sonuçları canımı sıkıyor..

bu günün en güzel şeyi bir cicivimiz oldu..pazara gitmiştim dönüşte..renk renk satıyordu adam bir tane aldım kız sevsin diye..kv kızıyor çok alsaydın tek başına yaşamaz diye..bende zaten ölür bakamayız diye tek almıştım .işallah ölmez..

oyy yerim ben onu ..teyzesi çok tatlıdır tabii.büyüdükce dahada tatlanacak bak gör..

ne demişler anasına bak kızını al..sen şimdi annene güveniyonda ondan.yoksaalasını yaparsın eminim..bizim burdabi laf var.deli kızın akıllı gelinliği olur..evlenip iş başa düşünce nasıl hamarat olduğunu annende görür
çiokk teşekkür ederim canım..çok güzel bi tarif..kız kardeşimede söyliycem onun çocuklar çokseviyor cipsi..eminimki bu tarif hazırlardan kat kat güzel olur..ellerine emeğinesağlık..pasta defterimde birde cips tarifim oldu sayende..

bence tam senlik bu tarif..yemesen daha iyi ama çocuklara yap daha sağlıklı pakettekilerden..

ee seninde cipse zaafın var arada tırtıklarsın..
tam karataycısın sen,maşallah ..

çokkk güzelllll

biz gelsek kalsak olmazmııı..:44::44::44:

Hahaha ewett abla binkere masha Allah bebisimeeee. Hahaha aynen is basa dsunce baska oluyor tabi insha Allah abla ya.

Kizlar benim bu tatlili kullanmam lazim turkey gitmem lazimmm. Benn galiba artik iftarda yogurtlu meyve ve su vs vs yicem icicem ve sahurdada. Bittiii. 10 15 kilo verecem!!!!! Bu ramazan ayinda. Yeter ya. Bananaee gidecemm cok uzuluorum gitmek istiorumm turkeye. Herkesi cok ozledim ozellikke babamiii... 10 15 cok fazla diceksiniz geri alirsin diceksiniz ama bu yaz gzel gorunim istersem geldigimde alim o kilolari ama gitmem lazim artik gecen senede gimedim kilo yuzunden. Yapicam bu azimle suan kosubandinda yuruyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Ewet 44 dk yurudummmm 3,5 km :))

Masallah tatlim spor harika. Tabiki uyaricaz yasmin yapma eziyet etme kendine dicez.sen de bildigini okuyacaksin napalim her koyun kendi bacagindan asilirmis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar spora kaçacam siz iftardasiniz allah kabul etsin
Menu yazayim banucum ne dicek
Sabah sahanda 1 yumurta alti zeytin
ikiparmak kadar peynir yesillik domates 2 dlm ekmek bir lokma ballikaymak
Ara yulafla yogurt
Ogle izgara kofte salata 1 dlm ekmek disarda yedim
Ara 1/2 seftali 3 kiraz 2 kup dondurma
Aksam patlicanli kofte 3 kasik sehriye corba turp çiğ karnabaharli mevsim salata
Ara kefir
1 saat Spor 100 mekik ceza 15 dk yuzme

Masallah tatlim spor harika. Tabiki uyaricaz yasmin yapma eziyet etme kendine dicez.sen de bildigini okuyacaksin napalim her koyun kendi bacagindan asilirmis

Abla mecburummm istiyorum turkiye gitmeyi herkes zayifladigimi biliyooooo . Ama o 12 kiloyu geri aldim. 23 kilo zayiflamistim. 11 kiloyu almadim coksukur inanki o 12 kilo gitse. Baliketliyimmm nrmalimyani. Sorunyok benimciin kendimi begenirim oyle. yapacamm ablaya. Insha Allah

Inanmiyorummmmm 88.6 olmusummmmmmmm :))))) ilk kilom 95di buraya baslamadan once. Sonra 93de takildim baya. Aayyyy sporunnnn cok faydasi var. Boyle dvammm. Turkey gitmeden once 77 75olmak istiyorummm insha Allah.

İYİ AKŞAMLAR KIZLARRR

iftarımızı yaptık çayımızıda içiyoruz çok şükür..

anammm bu civciv kafa beyin koymadı..cak cakkk cakk hiç susmadı sabahdan deri..meğer yalnız olmazmış bunlarr..yarın bi kaç tane daha almam lazım sanırım..yoksa bu civciv öte öte intihar edecek..

tebrikler fıstıkk..azmin elinden ne kurtulmuşkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…