- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Hoşgeldin cecoşummmmm menüün gayet güzel bence herşeyden tadımlık almışsın abartı yok
yarın parkta iftar değişiklik olur bence gidinnnn bak ne güzel tatil işe yaramış gözle farkedilir bir incelme var çok sevindim cecoşummm devammmm
prensesin sorunu için dün bdv de bir krem arıyordu kızlarrr 1 sene önce afrikalı biri bir kıza sürdürmüş ve 10 tane filan 1 sene boyunca çıkmış ama adını hatırlamıyordu bend eçok merak ettim adını gerçi onu bulana kadar başka çözümler gerekliii
horozların isimleri de birbirinden ilginç hakikatennnnhelall olsun hprozu bile eğitmişsin ya bravo sana
gerçekten baklava hariç harika bir menü cnmmmoda göz hakkı diyelimmm iftardan sonra sahura kadfar oturabilirsem tamamlıyorum bende insan hemen tıkanıyor suya yer kalmıyor cnm spor yapamasan bile en azında yatağa girmeden önce yerinde 10 dk ya zıpla ya zhılı bir şekild ekoşar gibi yap cnm metabolizman çalışır vaizyette gir yatağa
elbette yaparım cnmmm ama gerçekten ekmek harici menülerin mükemmel bana göre ayrıca 4 bebişle dikkat edebiliyorsun bu süper tbrk ederim
bızdıkkkkk o sahur yapılacak sadeve yoğuryla suyla meyveyle olmaz yine bozuşmayalım
tbrk ederim cnm zoru başarmışsınnn tekrar başarabileceğine eminim evine tekrar hoşgeldin bitanemmkesinlikle zayıflık müthişşş
sen bunları yaptıktan sonra kilolar zaten gider cnm benimmm
süpersinnnn
meleğimmm allah miniğine de sana da sabır versinnn tekrar aynı işlemlerin yapılması çok zorlayacak prensesiii inş bu son olur cnmm
3 aylık şekjer takibin yapılsın inşşş şeker yoktur bitanemm
neslim bizler ne kadar tercih etmesekte gelen giden arıyor malesef o yüzden yapmamazlık olmuyor
hemen de atlamış Gülayımmmmcanan abla ev yufkasına belli ölçüde izin veriyor cnmmm bu tarif tam senlikkk leptin olayını gözardı edersen abartmadan yiyebilirsin bence
dur bakalım daha yeni gitti cnm benimmmmsende annen gibi olacaksın hiç şüphem yok
çok gzüel bir tarif cnmmm tşklerrrrr ve çok sağlıklı patatesle yapmaktansa bu daha iyi bende kuzenler geldiğinde yapayım
genelde karatay kahvaltısı yapıyorum cnmmm
evet cnmmm dondurucular en büyük kurtarıcımızz görümcen onuda mı halletti sırf zartar hakikatennaman meleğim yapma boşbver hepsi cısss
cecoşummm bugünü güzel atlatmana sevindim bünye alışıyor bir süre sonra zatennn haklısın kahve sohbetsiz olmuyor bende yalnız içememm
canım kesinlikle 77den az gösteriyorsun o resimde
Bu arada 11 kg veremesende vermiş izlenimi yaratabilirsinyani bir yandan sporunu ve sağlıklı beslenmeni devam ettir birde her gün yapabilirsen Leslie Nelsonmuydu neydi o ablanın videolarıyla birlikte sıkılaşabilirsin yada plates emin ol 5 kg bile versen daha fazla vermiş gibi görünüyorsun
Ayyüzlüm bir ara yapıyordu sanırım o videolardan
Linkleri olan kızlar atar nasılsaolmadı bende bakayım bir
Ya büyük kızın sorunu bir tek o değilki
Tatilde tutturdu geçici dövme yaptıracağım diye ( hint kınasıyla ) hadi babası tamam yaptırsın hevesini alsın dedi ama nasıl bir yere deng geldiysek sanırım hint kınası kullanmamış :26:
Dövmesi hiç güzel olmadı ( koluna yaptırmıştı ) gitti ertesi gün düzelttirmeye adam aynı yere aynı şekli bir kere daha geçmiş
Kız devamlı kaşınıyor diyordu ve hesapta 3 hafta tutması gereken dövme 10 gün sonra çıktı ( biz eve döndükten bir gün sonra tamamen bitmişti boyası )
Bir baktık kızın resmen yaptırdığı şeklin aynısı derisinde kıpkırmızı kabarmış bir şekilde duruyor :26:
Üzerinde boya olduğunda görünmedi tabi ama boya gidince sanki atı dağlamışsın gibi çocuğun kolunda izi kaldı
Senin neyine dövme abuk subuk şeylere heves edersen olacağı bu demek isterdim ama iyice canı sıkılmasın diye üzülme anneciğim hemen ilk fırsatta bir cildiyeye gideriz dedimbelki bir krem verirde geçer izi kalmaz
Ay çocuğun mu var derdin varama işte olmayıncada ayrı dert :26:
İnşallah izi kalmaz valla bugün annem bile görünce ağlayacaktı az daha kızım ne yaptırmışsın kendine bilmediğin şeyi ne sürdürüyorsun cildine diye ama baktı oda üzülüyor hemen öptü onu sen bana bakma işte yaşlılıktan çenem düştü geçer inşallah dedi de biraz rahatladı kız
Abla ama sahura ne yiyecegimi sasiriyorum.. Ne yiyebilirim? Karatay kahvaltisindanmi seciyim, ablamda beni sikayetetti anneme yasemin birsey yemedi sofraya bile oturmadi yogurtlumeyvesini yedi dedi. Annemde dedii sakinn oyle yapmasingunler uzun bu kiz hastalanir duser vs vs haha canim annem yaaaa.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
süper görünüyorsunnnn bızdıkımmmm sanırım sende benim eski halim gibi üstlerden dertlisinnnnyine böyle olacaksın cnm benimmm hatta daha da ince
Abla ama sahura ne yiyecegimi sasiriyorum.. Ne yiyebilirim? Karatay kahvaltisindanmi seciyim, ablamda beni sikayetetti anneme yasemin birsey yemedi sofraya bile oturmadi yogurtlumeyvesini yedi dedi. Annemde dedii sakinn oyle yapmasingunler uzun bu kiz hastalanir duser vs vs haha canim annem yaaaa.
iyi geceler kızlar
bugun cok kötü bir gün yaşadım işyerimde yani yeri görev yerimde takıntılı ve sorunlu bir üreticimi hakaretlerıne maruz kaldım ve ısımı yapmama engel oldu ve saatler sonunde kufur etmeye basadı agza alınmayacak sekılde yazmaya bıle cekınıyorum .ve sonunda kendısıne rapor tutmak zorunda kaldım artık gerısı zorlu bır bekleyıse olucak beım ıcım muhtemelen yenıden yenıden can guvenlıgım ıcın baska bır bolgede gorev yaptrılıcagım ama bu surec o kadar zorlu gececek benım ıcın sureklı ıfade vermeler vb durumlar olucak cunku bu tıp durumlarda uretıcının cay cuzdanı ıptal edılır ve bır daha caykur kurumuna cay satamaz hal bole oluncada suanda gorev yapakda olan sıyası partıler beledıye basknalrı koyun ılerı gelenler vb kısıler aracılık yapmaya kendısını affetmem ıcın sureklı bana baskı yapmaya ısımde her turlu zzorlugu yasatmaya baslarlarr Allahım su ramazan ayında bu sorunu seszı ve az stresle atlatmamı saglar ınsallah yeterınce zor gunler yasıyorum bır bu eksıktı hayatıma hal bole ouncada bugun ısten cıkmam ftar saatını buldu ve eve geldıgımde yemegım yoktu malesef saolsun bır arkadas bıze gelın ıftar yapalım dedı ve mecbur gıttık o yuzden menum pek bır karısık oldu
sahur
parlıcan kebap peyır zeytın ayran
aksam
corba
sarma
5taneık uzum
2tanecık tulumba tatlısı
iyi geceler kızlar
bugun cok kötü bir gün yaşadım işyerimde yani yeri görev yerimde takıntılı ve sorunlu bir üreticimi hakaretlerıne maruz kaldım ve ısımı yapmama engel oldu ve saatler sonunde kufur etmeye basadı agza alınmayacak sekılde yazmaya bıle cekınıyorum .ve sonunda kendısıne rapor tutmak zorunda kaldım artık gerısı zorlu bır bekleyıse olucak beım ıcım muhtemelen yenıden yenıden can guvenlıgım ıcın baska bır bolgede gorev yaptrılıcagım ama bu surec o kadar zorlu gececek benım ıcın sureklı ıfade vermeler vb durumlar olucak cunku bu tıp durumlarda uretıcının cay cuzdanı ıptal edılır ve bır daha caykur kurumuna cay satamaz hal bole oluncada suanda gorev yapakda olan sıyası partıler beledıye basknalrı koyun ılerı gelenler vb kısıler aracılık yapmaya kendısını affetmem ıcın sureklı bana baskı yapmaya ısımde her turlu zzorlugu yasatmaya baslarlarr Allahım su ramazan ayında bu sorunu seszı ve az stresle atlatmamı saglar ınsallah yeterınce zor gunler yasıyorum bır bu eksıktı hayatıma hal bole ouncada bugun ısten cıkmam ftar saatını buldu ve eve geldıgımde yemegım yoktu malesef saolsun bır arkadas bıze gelın ıftar yapalım dedı ve mecbur gıttık o yuzden menum pek bır karısık oldu
sahur
parlıcan kebap peyır zeytın ayran
aksam
corba
sarma
5taneık uzum
2tanecık tulumba tatlısı
Ya büyük kızın sorunu bir tek o değilki
Tatilde tutturdu geçici dövme yaptıracağım diye ( hint kınasıyla ) hadi babası tamam yaptırsın hevesini alsın dedi ama nasıl bir yere deng geldiysek sanırım hint kınası kullanmamış :26:
Dövmesi hiç güzel olmadı ( koluna yaptırmıştı ) gitti ertesi gün düzelttirmeye adam aynı yere aynı şekli bir kere daha geçmiş
Kız devamlı kaşınıyor diyordu ve hesapta 3 hafta tutması gereken dövme 10 gün sonra çıktı ( biz eve döndükten bir gün sonra tamamen bitmişti boyası )
Bir baktık kızın resmen yaptırdığı şeklin aynısı derisinde kıpkırmızı kabarmış bir şekilde duruyor :26:
Üzerinde boya olduğunda görünmedi tabi ama boya gidince sanki atı dağlamışsın gibi çocuğun kolunda izi kaldı
Senin neyine dövme abuk subuk şeylere heves edersen olacağı bu demek isterdim ama iyice canı sıkılmasın diye üzülme anneciğim hemen ilk fırsatta bir cildiyeye gideriz dedimbelki bir krem verirde geçer izi kalmaz
Ay çocuğun mu var derdin varama işte olmayıncada ayrı dert :26:
İnşallah izi kalmaz valla bugün annem bile görünce ağlayacaktı az daha kızım ne yaptırmışsın kendine bilmediğin şeyi ne sürdürüyorsun cildine diye ama baktı oda üzülüyor hemen öptü onu sen bana bakma işte yaşlılıktan çenem düştü geçer inşallah dedi de biraz rahatladı kız
Cok tesekur ederimmabla bu ablamin dugununden 2 gun onceydi denedim abiyemi. Yok abla ben altlardan dertliyim malesefbel ince. Simdi bile ince! Ama ofotodaki gibi degil tabi. Popo da zencipoposu gibi gitmiyor biturlu ve bacaklarimm kalinn. Tam bir kumsaati armut fizigi
Ust kollarimdada var tabigobegim
Orda okadar aZdikiii sadece 1 avuc. Ustelik bu fotodada adettim. Su toplamistim. 11 kilo verip yine boyle olmak istiyorum abla. Boyleyken kendimi cooook rahat hisediordum. Baliketliydimm normaldim
Mutluydum ozguven gelmisti. Boyle olmak istiyorum 1 ay icinde insha Allah. Abla 10
Kilonun farki nekadarda cokmus... Hic billmiyordummm
cildi hassassa etkilemiştir adaşımmm iyi cesaret aslında bende severim hint kınası motifleirini bir ara kendim yapardım ellerime ama dövme olarak düşünmedim hiç yapan işinin ehli değilmiş demekki kimbilir kalitesiz malzeme kullanmıştırinş iz kalmaz cnmmm
prenses te pişman olmuştur gerçi de bilemezdiki böyle olacağını :26:
bak benim yedikleirmi yazıyorum şimdi sende yiyebilirsin cnmmhaklı ablan iyi yapmışşş zaten sizin orda iftar geç oluyor
Tamam ablacim sen yaz okuyimm. Hahaha ewet saat 22:13di bugunbu arada tam sahur vaktinde yiyemiyceem yarin erken kalkiyorum staj var birazdan saat 1 de sahurumu yaparsam nasil olur
ay canım inşallah öle olur ama o kadar stresli bir durum ki anlatamam sana kendi kendimi yiyirum yaniCanım bak adaşım süper bir örnek paylaşmışbende şimdi sana yumurta haşla ye diyecektim hem tok tutar hemde göbek yağlarını eritiyormuş yumurta
Şu saat oldu bende daha acıkmadım fazla yemediğim halde ama sahurda iki yumurta haşlayıp birazda peynir ve zeytin yerim diye düşünüyordum
Bu arada sahurda hurmada yiyebilirsinhem tok tutuyor hemde susamayı engelliyor
Ben gün gece iki tane yedim ve inan bütün gün hiç susamadım
Canım çok tatsız bir olay yaşamışsınGeçmiş olsun
Bir bayana dahi küfürlü konuşan birini rapor etmekle en güzelini yapmışsın
Hakkında hayırlısı canım inşallah senin adına güzel sonuçlanırda yeni işinde bir daha aynı olayı yaşamak zorunda kalmasın
inşallah canım ya inşallah evet can güvenligim çünkü adam kendi yigenini ve yegenının eşini öldürmüş silah cekmiş içeri girmiş çıkmış yani kafadaki tahtalrı eksik takıntılı dedım ya gunlerdr sorun cıkarmak ıcın ugrasıyordu ve bugun nasıl basardıysa kendı kendıne verdıgı gazla kufurlerı saydırdıMiniğimmm çok kötü bir gün geçirmişsin sonu hayır olur inşallah ama sen görevini yapıyorsun bu şekilde saygısızlık etmeye hakkı yokki ay allah korusun ne can güvenliği filann:18::18: offf affetsen bir türlü affetmesen bir türlü allah yardımcın olsun cnmmmaffedilecek birşey de değilki bilemedim:26:
Canım bak adaşım süper bir örnek paylaşmışbende şimdi sana yumurta haşla ye diyecektim hem tok tutar hemde göbek yağlarını eritiyormuş yumurta
Şu saat oldu bende daha acıkmadım fazla yemediğim halde ama sahurda iki yumurta haşlayıp birazda peynir ve zeytin yerim diye düşünüyordum
Bu arada sahurda hurmada yiyebilirsinhem tok tutuyor hemde susamayı engelliyor
Ben gün gece iki tane yedim ve inan bütün gün hiç susamadım
Canım çok tatsız bir olay yaşamışsınGeçmiş olsun
Bir bayana dahi küfürlü konuşan birini rapor etmekle en güzelini yapmışsın
Hakkında hayırlısı canım inşallah senin adına güzel sonuçlanırda yeni işinde bir daha aynı olayı yaşamak zorunda kalmasın
gider bitanem dikkat edersen sporada devam edersen mutlaka giderr yeterki sabırlı ol
yazdım bızdıkımmmm sen ye öyle yatt cnmmkalkamayacaksan şimdi yesende olur
Ayy canimbenimyaaa hevesini
Aldi ama cildinide mahf etti. Nekadar iyi yapmissin abla hic kirmadin kizini ben olsam galiba coktan iste boyle olur heveslenirsen derim. Supersinnnn
ay canım inşallah öle olur ama o kadar stresli bir durum ki anlatamam sana kendi kendimi yiyirum yani
inşallah canım ya inşallah evet can güvenligim çünkü adam kendi yigenini ve yegenının eşini öldürmüş silah cekmiş içeri girmiş çıkmış yani kafadaki tahtalrı eksik takıntılı dedım ya gunlerdr sorun cıkarmak ıcın ugrasıyordu ve bugun nasıl basardıysa kendı kendıne verdıgı gazla kufurlerı saydırdı
Menüm
sahur
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
7 ceviz
1 dilim peynir
5 yaprak marul
domates salatalık
İFTAR
işkembe çorbası
10 dk ara çaktırmadan mutfağı turlayıp geldimm
3 kaşık mantı
patlıcan salatası ekşili
barbunya
2 çatal kadayıf
Spor
sabah 15 x5 tibet yogası
öğleden sonra 40 dk koşu bandında yürüyüş
Sıvı
2,5 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 bardak elmalı karışım
1 bardak süt
1 fincan türk kahvesi
1 bardak çay
1 fincan biberiye
1 maden suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?