80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya büyük kızın sorunu bir tek o değilki
Tatilde tutturdu geçici dövme yaptıracağım diye ( hint kınasıyla ) hadi babası tamam yaptırsın hevesini alsın dedi ama nasıl bir yere deng geldiysek sanırım hint kınası kullanmamış :26:
Dövmesi hiç güzel olmadı ( koluna yaptırmıştı ) gitti ertesi gün düzelttirmeye adam aynı yere aynı şekli bir kere daha geçmiş
Kız devamlı kaşınıyor diyordu ve hesapta 3 hafta tutması gereken dövme 10 gün sonra çıktı ( biz eve döndükten bir gün sonra tamamen bitmişti boyası )
Bir baktık kızın resmen yaptırdığı şeklin aynısı derisinde kıpkırmızı kabarmış bir şekilde duruyor :26:
Üzerinde boya olduğunda görünmedi tabi ama boya gidince sanki atı dağlamışsın gibi çocuğun kolunda izi kaldı

Senin neyine dövme abuk subuk şeylere heves edersen olacağı bu demek isterdim ama iyice canı sıkılmasın diye üzülme anneciğim hemen ilk fırsatta bir cildiyeye gideriz dedim belki bir krem verirde geçer izi kalmaz
Ay çocuğun mu var derdin var ama işte olmayıncada ayrı dert :26:
İnşallah izi kalmaz valla bugün annem bile görünce ağlayacaktı az daha kızım ne yaptırmışsın kendine bilmediğin şeyi ne sürdürüyorsun cildine diye ama baktı oda üzülüyor hemen öptü onu sen bana bakma işte yaşlılıktan çenem düştü geçer inşallah dedi de biraz rahatladı kız

Abla ama sahura ne yiyecegimi sasiriyorum.. Ne yiyebilirim? Karatay kahvaltisindanmi seciyim, ablamda beni sikayetetti anneme yasemin birsey yemedi sofraya bile oturmadi yogurtlumeyvesini yedi dedi. Annemde dedii sakinn oyle yapmasingunler uzun bu kiz hastalanir duser vs vs haha canim annem yaaaa.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

iyi geceler kızlar

bugun cok kötü bir gün yaşadım işyerimde yani yeri görev yerimde takıntılı ve sorunlu bir üreticimi hakaretlerıne maruz kaldım ve ısımı yapmama engel oldu ve saatler sonunde kufur etmeye basadı agza alınmayacak sekılde yazmaya bıle cekınıyorum .ve sonunda kendısıne rapor tutmak zorunda kaldım artık gerısı zorlu bır bekleyıse olucak beım ıcım muhtemelen yenıden yenıden can guvenlıgım ıcın baska bır bolgede gorev yaptrılıcagım ama bu surec o kadar zorlu gececek benım ıcın sureklı ıfade vermeler vb durumlar olucak cunku bu tıp durumlarda uretıcının cay cuzdanı ıptal edılır ve bır daha caykur kurumuna cay satamaz hal bole oluncada suanda gorev yapakda olan sıyası partıler beledıye basknalrı koyun ılerı gelenler vb kısıler aracılık yapmaya kendısını affetmem ıcın sureklı bana baskı yapmaya ısımde her turlu zzorlugu yasatmaya baslarlarr Allahım su ramazan ayında bu sorunu seszı ve az stresle atlatmamı saglar ınsallah yeterınce zor gunler yasıyorum bır bu eksıktı hayatıma hal bole ouncada bugun ısten cıkmam ftar saatını buldu ve eve geldıgımde yemegım yoktu malesef saolsun bır arkadas bıze gelın ıftar yapalım dedı ve mecbur gıttık o yuzden menum pek bır karısık oldu

sahur
parlıcan kebap peyır zeytın ayran

aksam
corba
sarma
5taneık uzum
2tanecık tulumba tatlısı

Ewet abla ben oldugumdan simdi bile az gosteriyorum simdi kilom 88,6 ama 80 gorunumu var niye bilmiorum belkide ustten ince ve alttan daha kalin oldugum icindir. Kalcam zencilerinki gibi cok stres yapiyorum bi turlu gitmio. Ben 77 ken ablamin dugununde herkesi sok ettim insanlar gozlerini benden alamiorlardi. 100 kiloydum cunku ve iyicine tipten cikmistim. Hahah 23
Kilo verip oyle olmustum. 77 kiloyken millet beni 65 70 saniyorlardi. Cok saol ablacimmm onerin icin leslie sansone biliyorum burdan ogrenmistim yapmaya calisacam abla coook saoll ❤❤❤❤❤☺

cildi hassassa etkilemiştir adaşımmm iyi cesaret aslında bende severim hint kınası motifleirini bir ara kendim yapardım ellerime ama dövme olarak düşünmedim hiç yapan işinin ehli değilmiş demekki kimbilir kalitesiz malzeme kullanmıştır inş iz kalmaz cnmmm

prenses te pişman olmuştur gerçi de bilemezdiki böyle olacağını :26:

bak benim yedikleirmi yazıyorum şimdi sende yiyebilirsin cnmm haklı ablan iyi yapmışşş zaten sizin orda iftar geç oluyor

Menüm
sahur
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
7 ceviz
1 dilim peynir
5 yaprak marul
domates salatalık

İFTAR
işkembe çorbası
10 dk ara çaktırmadan mutfağı turlayıp geldimm
3 kaşık mantı
patlıcan salatası ekşili
barbunya
2 çatal kadayıf

Spor
sabah 15 x5 tibet yogası
öğleden sonra 40 dk koşu bandında yürüyüş

Sıvı
2,5 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 bardak elmalı karışım
1 bardak süt
1 fincan türk kahvesi
1 bardak çay
1 fincan biberiye
1 maden suyu

süper görünüyorsunnnn bızdıkımmmm sanırım sende benim eski halim gibi üstlerden dertlisinnnn yine böyle olacaksın cnm benimmm hatta daha da ince

Cok tesekur ederimmabla bu ablamin dugununden 2 gun onceydi denedim abiyemi. Yok abla ben altlardan dertliyim malesef bel ince. Simdi bile ince! Ama ofotodaki gibi degil tabi. Popo da zencipoposu gibi gitmiyor biturlu ve bacaklarimm kalinn. Tam bir kumsaati armut fizigi
Ust kollarimdada var tabi gobegim
Orda okadar aZdikiii sadece 1 avuc. Ustelik bu fotodada adettim. Su toplamistim. 11 kilo verip yine boyle olmak istiyorum abla. Boyleyken kendimi cooook rahat hisediordum. Baliketliydimm normaldim
Mutluydum ozguven gelmisti. Boyle olmak istiyorum 1 ay icinde insha Allah. Abla 10
Kilonun farki nekadarda cokmus... Hic billmiyordummm

Canım bak adaşım süper bir örnek paylaşmış bende şimdi sana yumurta haşla ye diyecektim hem tok tutar hemde göbek yağlarını eritiyormuş yumurta
Şu saat oldu bende daha acıkmadım fazla yemediğim halde ama sahurda iki yumurta haşlayıp birazda peynir ve zeytin yerim diye düşünüyordum
Bu arada sahurda hurmada yiyebilirsin hem tok tutuyor hemde susamayı engelliyor
Ben gün gece iki tane yedim ve inan bütün gün hiç susamadım

Canım çok tatsız bir olay yaşamışsın Geçmiş olsun
Bir bayana dahi küfürlü konuşan birini rapor etmekle en güzelini yapmışsın
Hakkında hayırlısı canım inşallah senin adına güzel sonuçlanırda yeni işinde bir daha aynı olayı yaşamak zorunda kalmasın

Miniğimmm çok kötü bir gün geçirmişsin sonu hayır olur inşallah ama sen görevini yapıyorsun bu şekilde saygısızlık etmeye hakkı yokki ay allah korusun ne can güvenliği filann:18::18: offf affetsen bir türlü affetmesen bir türlü allah yardımcın olsun cnmmm affedilecek birşey de değilki bilemedim:26:

Ayy canimbenimyaaa hevesini
Aldi ama cildinide mahf etti. Nekadar iyi yapmissin abla hic kirmadin kizini ben olsam galiba coktan iste boyle olur heveslenirsen derim. Supersinnnn

gider bitanem dikkat edersen sporada devam edersen mutlaka giderr yeterki sabırlı ol

Tamam ablacim sen yaz okuyimm. Hahaha ewet saat 22:13di bugun bu arada tam sahur vaktinde yiyemiyceem yarin erken kalkiyorum staj var birazdan saat 1 de sahurumu yaparsam nasil olur

yazdım bızdıkımmmm sen ye öyle yatt cnmm kalkamayacaksan şimdi yesende olur

ay canım inşallah öle olur ama o kadar stresli bir durum ki anlatamam sana kendi kendimi yiyirum yani

inşallah canım ya inşallah evet can güvenligim çünkü adam kendi yigenini ve yegenının eşini öldürmüş silah cekmiş içeri girmiş çıkmış yani kafadaki tahtalrı eksik takıntılı dedım ya gunlerdr sorun cıkarmak ıcın ugrasıyordu ve bugun nasıl basardıysa kendı kendıne verdıgı gazla kufurlerı saydırdı

Aa gercektenmi bilmiyordum
Gobek yagini erittigini tamam ben
3 yumurta kaynatim en iyisi iftar 22:13 aciliyo diye. Hurmada
Yiyecem 2 tane cok tesekur ettim abla warya insan sasiyo ne yiyecegini ben birazdan hazirliyimmm. Yarin staj var erken kalkacamsahura
Kalkamam

Canım olmuşla ölmüşe çare yok demiş büyüklerimiz
Söylensem ne geçecek elime sadece birbirimizi kırmış olacağız en azından ona çok büyük ders oldu ve bir daha asla istemez sanırım

Kuzeni tatilde bir ara burnunu deldirmeye gittiğinde benim cadıyıda ikna etmeye çalıştı dövmeden bir gün sonra ( tabi o ara dövmenin cildini yaktığını daha bilmiyorduk ) döndü bana baktı kızım burun senin cesaret edebileceksen deldir dedim ( tersini söylesem bana inat yaptıracağını bildiğimden ) düşündü düşündü yok yaa cesaret edemem dedi ( canı yanacak diye korktu )
Sonradan eşime dedim böyle böyle iyi yapmışsın eğer asla olmaz deseydin inadına yaptırmak isteyecekti bari böylelikle hem sen yasaklamamış oldun hemde kendi kendine vaz geçti dedi

Çocuklarda da olsa arada sensin demek işe yarıyor dövmede de ben iyi düşün bak cilt senin demiştim o yüzden hiç sesi çıkmıyor eğer ben yaptır diye ikna etseydim senin yüzünden oldu derdi yaptırmasaydık da bu sefer içinde kalacaktı ve sen engel oldun diye söylenecekti
Sonuç kötü oldu ama en azından ona tecrübe oldu bir daha öyle birşeye niyetlenmez yaptıracaksada güvenilir bir yer bulur

Aman miniğim pek yalnız dışarı çıkmamaya çalış adam kırık demekki allah korusunnn stresli olmaz olurmuuu eski yerin neden değiştiki orda rahattın değilmi

Suppppppeeeer ablaaaa
Ma sha Allah aay super menuu buu bende aynisini uygulamaya
Calisacam. Bu arada tarcinli zencefilli limonlu su neye faydasi var ve guzelmi tadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…